Playoffs 2016 finaalit: HIFK – Tappara

  • 265 903
  • 1 898

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Mutta eipä voi juuri selvempää rikettä olla, mitä oli Karjalaisen roikkuminen tuossa tilanteessa. Tilanne osoittaa vain käsittämättömän huonoa tuomarityöskentelyä, kun tilanteesta ei tullut jäähyä.

Että kyllä ne värilasit tai suoranaiset puusilmät ovat ihan tästä asiasta väitelleiden Tapparakannattajien päässä.

Aloit kommentoimaan ja et edes luultavasti katsonut viestini ehdottomaa tilannetta. Ei mulle olisi ongelmia tuottanut jäähy Karjalaiselle. Ongelma on vain siinä, että HIFK:n "vastaava" ja jopa räikeämpi rike ennen tuota Hintz-Karjalainen tilannetta ei näytä olevan mikään ongelma. Kai sekin olisi jäähyn paikka jos tuo Karjalaisenkin oli? Eli Tapparalle olisi tullut YV ennen tätä täällä mainostettu tilannetta.

Eli kenellä ne puusilmät on?
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhdellä kädellä ei voi kahvata, koukkia voi mutta tuossa ei ollut kyse kummastakaan. Jäähy olisi silti tilanteesta pitänyt tuomita, nimittäin Hintzille joka repi Karjalaiselta kypärän päästä.

Okei. Sääntökirja ei vissiin tunne termiä kahvaus, jos sitä ei voi tehdä yhdellä kädellä, niin uskon keksijöiden edustajaa asiassa.

Nyt oikein hyvät yöt, sullakin on varmaan jännä paikka ruveta nukkumaan.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Puusilmästä pääsee eroon – 7 tapaa kehittää peliälyä | Yle Uutiset | yle.fi

Hyviä uutisia kaikille IFK:n kannattajille, puusilmästä voi päästä eroon. Kannattaa silti pitää se foliohattu päässä, varmuuden vuoksi. :)

@leicester , kokeile tuota linkin ohjetta, saattaa auttaa myös oululaista. Karjalainen ei pidä kiinni, ei koukkaa joten missä rike? Tavoittelee kiekkoa jota Hines suojaa ja lopulta Roope päättää riisua Karjalaisen kypärän.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Kerros kenellä on puusilmät?

En minä tiedä. Jäsen "leicester" mukaan Tapparan kannattajilla, vaikka perustelut ovat hyvinkin ontuvia.

Sulta odottelisin kuitenkin still-kuvia Savinainen-Partanen väännöstä, joka tapahtui juuri ennen tuota Hintz-Karjalainen tilannetta. Ainakin aikaisemmat kuvat oli varsin onnistuneet. Voi toki olla ettei niitä kannata näytille tuoda, vesittyisi koko foliohattuinen itku Hintzin tilanteesta.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tämäkin lienee klassinen tilanne, jossa Karjalainen käyttää jalkojaan ikään kuin pumppuna välttääkseen rangaistuksen.
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En minä tiedä. Jäsen "leicester" mukaan Tapparan kannattajilla, vaikka perustelut ovat hyvinkin ontuvia.

Sulta odottelisin kuitenkin still-kuvia Savinainen-Partanen väännöstä, joka tapahtui juuri ennen tuota Hintz-Karjalainen tilannetta. Ainakin aikaisemmat kuvat oli varsin onnistuneet. Voi toki olla ettei niitä kannata näytille tuoda, vesittyisi koko foliohattuinen itku Hintzin tilanteesta.

Siitä ei oikeen saa hyviä kuvia kun ohjaaja ei ottanut uusintaan. Yksi olisi tossa, muista tuli liian suuria tiedostoja. Ole hyvä!

Mä kyllä sanoin, että siitä olisi voinut viheltää. Sehän sinua taitaa harmittaa, kun niin menin sulle sanomaan. Vesittyi sinun ihan ansiokas ansa, ainakin mun osalta. Tosi harmi.

Kuinka se Partasen juttu vesittää mun foliohattuista itkua, oonko mä muuten foliohattuillut jotain? Sen olisi voinut viheltää ja Karjalaisen olisi voinut viheltää, eikö vain? Molemmat jäähyn arvoisia tilanteita.
 

Liitteet

  • Screenshot_2016-04-26-00-54-55.png
    Screenshot_2016-04-26-00-54-55.png
    988,2 KB · kertaa luettu: 427

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taas koitti se aamu, kun Tappara pelaa perinteisessä Hakamettän hallissa jääkiekon Suomen mestaruudesta. Ei paljoa paremmat tunnelmat voisi olla. Tapparan peli on parantunut sarjan kuluessa ottelu ottelulta (jaoteltuna vieras- ja kotisarjaan). Tänään pitäisi sitten pystyä esittämään kauden paras peli, jolla kausi saadaan pakettiin.

Edelliseen kotiotteluun uusittu ykköskenttä - Laine-Lajunen-Kuusela - on ollut hyvä uudistus. Kotiottelussa ketju värkkäsi kaikki kolme maalia, joista yhden ylivoimalla. Lisäksi Jan-Mikael Järvisen peli tuntui luistavan paremmin Haapalan rinnalla, kuin mitä Laineen kanssa. Peltolan loukkaantumisen myötä ketjuja jouduttiin hieman muuttamaan viidenteen otteluun. Siellä Tapparan ratkaisijoina toimi kolmos- ja nelosketjun ukot. Jasun upeasta aloitusvoitosta Eloranta pääsi tasoittamaan ja voitto-osumasta vastasi kolmosketjun laituri Jere Karjalainen.

Aamulehdessä oli juttua, että Peltola voisi olla pelikunnossa jo huomenna. Jos näin on, niin erittäin hienoa. Tosin joutunee lainaamaan Saravolta kypärää. Jugi olisi kyllä kova vahvistus, vaikka sitten merirosvona.

Loppuun vielä hieman tähän astisia pudotuspelitunnelmia: linkki YouTube koosteeseen finaalisarjasta.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Eihän tämä homma olekkaan mistään Peltolan omista haluista kiinni. Lääkärit tekevät päätöksen pelaako mies vai ei, ja jos pelaa niin hienoa. Noissa silmävammoissa (tai potentiaalisissa sellaisissa) hommat menevät vähän vaikeamman kautta, jo pelkkä korkea silmänpaine riittää peliluvan eväämiseen. Mulla oli tosiaan kuukasi niin, etten saanut maitopurkkia raskaampaan nostaa, saati sitten että pelaisi liigassa jääkiekkoa. Ja onko osumasta kulunut riittävästi aikaa, jotta saadaan kaikki info mitä tarvitaan. Mutta tosiaan toivon että mies selvisi säikähdyksellä.

Sellainen kutina on perseessä että Tappara lyö kotonaan homman pakettiin. Vaikka kyllähän finaaleihin seitsemäs matsi kuuluisi, mutta tämä on nyt kirjoitettu näin. Mielelläni olisin väärässä.
Niin, tänään nähdään pelaako vai ei. On tuolla Taysin silmäpolilla tullut vietettyä aika paljon aikaa, onhan se parhaasta päästä mitä täällä härmässä on saatavilla. Laitteet huippuluokkaa ja osaaminen myös.

Veikkaan Jukin päässeen nopeasti sinne(2km päässä hallilta) ja mitä nopeemiin sen parempi.
Äijä tutkimukseen-->vammojen kartoitus-->hoitotoimenpiteet.

Paranemisen kannalta nopeus hoitoon tärkeää, toki täysin vammasta riippuen. Juuri silmänpaine on ratkaiseva tekijä ja se tuppaa usein nousemaan. Tippaa ja muita hoitoja, vältää kaikki rasitukset.. lasku ei hetkessä tapahdu vaan aikaa se vie. Jos ei Peltolalla paineet nousseet niin voi päästä pelaamaan, hmm

Kuitenkin pahimmalta vältyttiin kun Peltola oli eilen hallilla käppäilemässä. Juki, Zaborsky, Tapparan fanit ja varmaan osa IFK voi huokaista helpotuksesta, Voimalla se maila lärviin pamahti mutta vahinkohan se isku oli.

Se on karu ja kylmä totuus jääkiekossakin: seuraava ottelu voi olla pelaajan uran viimeinen.
 
Viimeksi muokattu:

Kukko

Jäsen
Näissä kaikissa jäähy keskusteluissa huomaa kyllä sen, että toinen fani poppoo on katsellut näitä playoff pelejä viimevuosina aika tiheään ja toinen ei. Vankilakiekko säännöt nousevat esiin monesti ratkaisupeleihin ja molempien joukkueiden on vain sopeudutta hallitsevaan tuomarilinjaan. Itse, kuin moni muukin puhunut monesti kuinka näitä pelejä voitaisiin tuomita ihan normaali linjalla, jolloin maaleja ja yksilösuorituksia nähtäisiin enemmän. Tähän ei ole kuitenkaan laajemmin haluttu lähteä, vaan vankilakiekkoa nähdään edelleen. Joukkueita tästä ei voi syyttää, vaan tuomaritoimintaa. Viimevuosina etenkin Japa Levonen on ollut vankka vankilasääntöjen vankkumaton kannattaja. Tällä palstalla Vankilasääntöjen hyödyntämisestä syytetty Tappara pelasi puhtaan ja yhden viimevuosien hienoimmista sarjoista Kärppiä vastaan välierissä. Tuossa sarjassa kummatkin joukkueet välttelivät jäähyjä viimeiseen asti, koska tiedettiin että käytössä ei ole vankilasäännöt ja vastustajan yv on erittäin vaarallinen (kummallakin). Joukkueiden harrastama estäminen, kahvaaminen ja huitominen muokkautuivat siis hallitsevan tuomarilinjan mukaisesti. Käynnissä olevassa sarjassa kaikki syytökset, hallitsevan tuomarilinjan hyväksikäytöstä toista joukkuetta kohtaan, on yksinkertaisesti tietämätöntä ja lapsellista. Molemmat ottavat maksimaalisen hyödyn tuomarilinjasta minkä voivat. On toki mahdollista, että toinen "osaa sen" paremmin. Kyseisessä asiassa ei ole kuitenkaan mitään pahaa, vaan se on yksi taito muiden joukossa (playoff kiekko, pelinmukautuminen, playoff kokemus).

Kumpi sitten näistä joukkueista hyötyy vankilakiekosta enemmän? Mielestäni asia ei ole kovin yksinkertainen. Mikäli käytössä olisivat tarkat säännöt, niin kumpikin muuttaisi kamppailupelaamistaan. Tarkemmasta linjasta hyötyisi:
A) Pelitavallisesti hivenen enemmän HIFK, koska IFK hyökkääjät hivenen enemmän luisteluvoimaisimpia Tappara pakkeihin, kuin Tapparan vastaavat hyökkääjät IFK pakkeihin
B) Toisaalta linjasta hyötyisi Tappara, koska molemmat joukkueista saisi enemmän jåähyjä ja Tappara erikoistilannepelaaminen on ollut selkeästi vaarallisempaa mitä IFK:n. Tappara tehnyt usean yv maalin, IFK ei yhtään. Lisäksi tuo Tappara yv näyttää myös paljon vaarallisemmalta, mitä IFK.
C) Kaikista eniten vankilakiekko säännöistä hyötyy kuitenkin yksi joukkue: Se on se joukkue kumpi on johtoasemassa. Puolustaminen mailaa käyttäen on helpompaa ja taas suora vastahyökkäyspelaaminen pysyy edelleen lähes yhtä vaarallisena. Tästä syystä se kuuluisa ensimmäisen maali, on niin äärimmäisen tärkeä.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Paras seitsemästä, parempi voittaa, aina. Tuntuu siltä, että tyypit ruikuttavat täällä sen vuoksi, että JOS hävitään finaalit niin aina on tekosyy olemassa. Parempi voittaa aina paras seitsemästä sarjan, joka ainoa kerta. Kumpi teistä voittaa, ei voisi vähempää kiinnostaa....... hävitkää molemmat, heh..... No oikeasti, voittaja ansaitsee mestaruuden.

Mä en ihan täysin osta tätä, vaikka ilman muuta paras seitsemästä erottelee parhaan paremmin kuin paras viidestä. Mutta silloin kun mennään tyyliin seiskapelin jatkoilla, niin ei se voittaja ole sitten enää loogista jatkumoa sen voittajan paremmuudesta välttämättä, riippuu miten peli ratkeaa(onko se toinen ollut niskan päällä ja pidempään vai mitä). Varmasti seiskapelin jatkoille selvinnyt on kuitenkin mestaruuden "ansainnut", voitti sen sitten kumpi tahansa.

Tästä finaalisarjasta sen verran, että vaikka lauantaina suurta vääryyttä koettiin, niin jos Tappara tänään voittaa, se on voittanut 3 viimeistä finaalia ja se on sitten pulinat pois ja onnea mestareille. Mutta ei voita ;)
 

Ardbeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Vittu sentään millaiseksi paskaksi tämän ketjun sisältö on mennyt. Molemmilta puolilta trollataan sen minkä suinkin ehditään ja puusilmäisyys loistaa ympäri ketjua. Keskityttäisiinkö nyt jumalauta illan peliin?

Viime peli nyt siis meno miten meni, pahimmat vitutukset juotu pois ja kohti uusia haasteita. Pakkovoiton paikka, nyt toivoisi Törmäseltä rohkeutta palata siihen jääkiekkoon mitä ensimmäisissä peleissä nähtiin eikä lähdetä mukaan Tapparan hitaaseen pelaamiseen.

Maalinteko ja maalivahtipeli tietysti taas täysin olennaisessa osassa. Maalivahtipeliin tuskin kumpikaan joukkue tulee kaatumaan, Karhunen ja Husso esittäneet viimepeleissä tasaisen hyviä otteita ja vaikea uskoa siihen tulevan muutosta.

Tuomaritoiminnasta nyt on jauhettu viimeisen kahden vuorokauden aikana enemmän kuin normaalisti vuodessa. Omana toiveena lähinnä se, että viheltäisivät nyt edes jotain. Ei oikeasti niin siistiä peliä tässä sarjassa olekkaan ettei yhtään pelitilannekakkosta olisi aiheellista viheltää.

Luottoa on että tämä sarja ei ratkea tänään, vaan perjantaina pelataan vielä. Alkais jo saatana!
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tänään on se peli mikä pitää voittaa ja ratkaista mestaruus. Tiukkaa puolustamista koko viisikolta ja Karhunen kuin muuri.

Tapparan jalka on nyt tikissä ja se tietää ongelmia IFK isojen pakkien osalta, hyökkäystrioista varsinkin kakkonen ja nelonen laittaa myllyn pyörimään ja väsytyksen päälle. Kolmonen jos jatkaa Vellu/Dixonilla niin se ei niin pörrää vaan pommittaa äijää seinille, paikan tullen voi maalikin tulla.

Ykkösestä ei tiedä, IFK paineistaa sen ja aika hankalaa voi olla . Lajunen on aivan erilainen kuin Ramstedt ja moottorina häärivä Kuusela saa jonkun niskaansa, kuten myös Laine. Kaksikko jos saa lättyä maalille missä Lajunen luuraan niin voi tapahtua hyviä asioita.

Ylivoima pahin uhka IFK:lle(kuten myös Tapparalle) ja silloin ykkönen tekee sen häkin jos pelataan vetoa myös muille kun Laineelle. Asian voi kääntää myös toisinpäin, sama juttu. Tappara ei saa jäähyillä missään nimessä kun se tietää Ramstedtin sirkusta.

Pakit ei ole suurin uhka IFK:lle hyökkäyspäässä, Plastino lähes ainoana, ehkä joku muukin mutta omassa päässä onkin asia eri. Puurtajia ja vääntäjiä piisaa eikä IFK tilalla tai ajalla tule mässäilemään tänään.

////

Sitten se möröjen mörö: Teemu Ramstedt.
Taituri pelottaa eniten ja sen kimppuun pitää aina saada joku pörrääjä yrittäen estää niitä lättyjä.

Ei 10 huippusyöttöä per peli ole normaalista poikkeavaa Teemulta, aivan sarjan eliittiä. Laiturit ja muut jos tuhlailee ja möhlää ne huippupaikat, sitten on hyvin pullat uunissa.

Pakit ovat myös paha uhka Tapparalle, sieltä löytyy tulivoimaa aivan toisin kuin kotijoukkueelta, enkä ihmettelis vieraiden laittavan massaa Karhusen eteen aina kun mahdollista ja pakeilta tykitystä luukulle, verkko voi heilua.

Tietysti se kuuluisa säkäpomppu jonkun pakin perseen kautta voi mennä sisään, aika pelottava ajatus..

Vieraiden Husso on hyvä maalivahti, torjuu näyttävästi mutta hieman voi ailahdella ja joku iisimpi veto saattaa upota. Se jää nähtäväksi, todennäköisyys pieni.

Mitään ylilyöntejä ei pelissä nähdä..paitsi voin lyödä vaikka vetoa että Karhunen kolataan tänään, ehkä Hussokin. Ei sikamaisesti mutta sillain... vahingossa. Tosin molarit seikkaillen pois maalilta osaa heittää hipaisusta näyttävät jurkatkin, sekin on jo nähty näissä finaaleissa.

Alkaa jännittään.
 
Viimeksi muokattu:

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Mutta oikeasti siis Jyväskylään ja Aravirran Hannulle kuuluu kunnia kahvaamisen esittelystä. Kertoo enemmän kirjoittelijoista, jos tuota ei tiedä.

Pitää paikkansa, Aravirta esitteli noin 25 vuotta sitten pelisysteemin millä otettiin liike ja aika pois varsinkin kiekolliselta pelaajalta. Viime vuosikymmenten aikana Tappara on kehittänyt ja muuntanut tätä ns. pelikirjaa yhä uudelleen ja uudelleen. Tänä päivänä lopputuloksena nähdään modernimpi versio Aravirran 90-lukulaisesta estokahvalätkästä.
 
Viime vuosikymmenten aikana Tappara on kehittänyt ja muuntanut tätä ns. pelikirjaa yhä uudelleen ja uudelleen. Tänä päivänä lopputuloksena nähdään modernimpi versio Aravirran 90-lukulaisesta estokahvalätkästä.
Juuri näin. Nykyversio Tapparassa perustuukin luisteluun, taklaamiseen ja aktiiviseen kamppailuun, jossa ei enää tuosta kahvaamisesta ole mitään jäljellä. Toki vähemmissä määrin, koska pääosin Tappara hallitsee kiekkoa.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Juuri näin. Nykyversio Tapparassa perustuukin luisteluun, taklaamiseen ja aktiiviseen kamppailuun, jossa ei enää tuosta kahvaamisesta ole mitään jäljellä.

En nyt ihan sanoisi, ettei kahvakiekkosta ole mitään jäljellä. Kyllä siellä on ja sen taitaa nähdä kaikki muut poislukien tapparalaiset. Esimerkkinä nykyaikaisesta tapparalaisesta estokahvasta mainittakoon Pekka Saravo ja hänen "kamppailupelaamisensa".
 
En nyt ihan sanoisi, ettei kahvakiekkosta ole mitään jäljellä. Kyllä siellä on ja sen taitaa nähdä kaikki muut poislukien tapparalaiset.
Tässä siis oiva esimerkki tutkitusta asiasta, että ihmisten näkemyksiin vaikuttavat mielikuvat. Jyp HT:ssa ei tupakoida, IFK taklaa jne. Kannattaa joskus vaikka katsoa peliä ka pyrkiä ymmärtämään.

No, tänään nähdään kahvataanko vai rymistelläänkö voittoon. Tutinaa ja tötinää tai pirunmoista virvelöintiä. Bob Halkidis va Marko Mäkinen. Janne Grönvall vs Darren Boyko.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Esimerkkinä nykyaikaisesta tapparalaisesta estokahvasta mainittakoon Pekka Saravo ja hänen "kamppailupelaamisensa".

:D On nää kyllä klassikkoja nää jutut. Tutiseeko puntti vai mikä nyt on, kun yhtäkkiä kahva on taas kaivettu esille? Ei se paljoa tuntunut sarjan alussa IFK:ta haittaavan. Liigassa kaikki joukkueet estävät kiekotonta, joten on ihan turha tulla yhtä joukkuetta "valistamaan" siitä. Puhumattakaan siitä, että IFK pitää maalintekosektorissa kaksin käsin kiinni aivan samalla tavalla. Katso peliä.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Tässä siis oiva esimerkki tutkitusta asiasta, että ihmisten näkemyksiin vaikuttavat mielikuvat. Jyp HT:ssa ei tupakoida, IFK taklaa jne.

Tervetuloa 2010-luvulle, JyP HT lakkasi olemasta 90-luvun lopulla. Tapparan estokahvapelaamisesta voidaan keskustella esimerkein vaikka maailman ääriin, mutta ei tässä säikeessä...

:D On nää kyllä klassikkoja nää jutut. Tutiseeko puntti vai mikä nyt on, kun yhtäkkiä kahva on taas kaivettu esille?

Minulle on ihan sama kumpi näistä joukkueista pystin vie. Haluan nähdä ainoastaan laadukasta kiekkoa televisiostani... Mutta mitenkäs se vanha kansa sanoikaan, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

Illalla luultavimmin illalla nähdään sarjan tähän mennessä tarkinta ja huolellisinta pelaamista. Toivotaan, että tuomarit eivät ole tänään kentän näkyvimmässä roolissa. Jutin sanoin, eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Liigan kun tietää niin tänään hyvitellään viime pelin tapahtumia Ifk:lle. Varmaan tänäänkin joku tapahtuma mistä puhutaan pelin jälkeen. Ifk raapii tänään voiton jollakin kyseenalaisella tuomiolla ja perjantaina edessä game 7!
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
:D On nää kyllä klassikkoja nää jutut. Tutiseeko puntti vai mikä nyt on, kun yhtäkkiä kahva on taas kaivettu esille? Ei se paljoa tuntunut sarjan alussa IFK:ta haittaavan. Liigassa kaikki joukkueet estävät kiekotonta, joten on ihan turha tulla yhtä joukkuetta "valistamaan" siitä. Puhumattakaan siitä, että IFK pitää maalintekosektorissa kaksin käsin kiinni aivan samalla tavalla. Katso peliä.
Surullista, mutta totta. Heti ensimmäisestä finaalipelistä lähtien sanoin vieruskaverille, että IFK on ottanut Tapparan estopelaamisen/kahvaamisen/roikkumisen (valitse sopiva) pelityylin käyttöön. Pakkohan se on, ei vastustajalle voi niin suurta etua antaa. Eniten vituttaa se, että tuollaista peliä joutuu katsomaan. Siellä on puolin ja toisin jäänyt niin selviä maalintekotilanteessa tapahtuneita rikkeitä viheltämättä, että toivoisin uuden toimarin linajavan tätä vihellyslinjaa ensi kaudelle. Molemmat joukkueet osaavat pelata nopeaa kiekollista peliä, mutta ilmeisesti tässä vaiheessa kautta alkaa väsy ja loukkaantumiset viemään liikettä pois. Ja totta kai siellä roikutaan, kun niistä ei jäähyjä tule. Ei tästä ole kumpikaan kärsinyt tai hyötynyt. Ainoastaan me jääkiekon katsojat.

Tappara johtaa ansaitusti sarjaa. Tänään IFK:lla on näytön paikka. Mestaruus pitää ansaita pelaamalla ja voittamalla neljä peliä. Yksi tai kaksi jäljellä ja kaikki on mahdollista. Silti, jännittää ihan helvetisti. Ja toivottavasti muistan ottaa korvatulpat hakametsään mukaan...

Alkais jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös