Playoffs 2015 välierät: Tappara – Lukko

  • 138 219
  • 956

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin, se muuttaa peliä aika paljonkin. Joukkueet, jotka perustavat pelinsä vaikka pitkiin hyökkäyksiin, kiekonhallintaan ja liikkeeseen hyökkäysalueella, kärsivät armotta, jos käsin saa pitää kiinni ja sen liikkeen viedä pois. Saatika sitten repimällä kaataa sen pelaajan. Samoin se kiekoton hyökkäyspelaaminen kärsii aikalailla, jos jälleen kerran sen liikkeen saa yksinkertaisesti pysäyttää (tai kipata ukon nurin) puolustavan pelaajan toimesta. Lukkohan taas pelaa hyvin suoraviivaista peliä, mikä tähän linjaukseen sopii.
Olet oikeassa, Tapparalla on varmasti omassa pelissään paljon muokattavaa, koska useimmat hyökkääjistä ovat nimenomaan liikkeeseen peliään perustavia pelaajia - painimisessa eivät yksikertaisesti pärjää. Ja tämä klassikko "Lukon pakisto on kiekollisempi kuin Tapparan", sillä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Osaa se "kiekollinenkin" pakki käsin ukkoja nurin repiä, tai hypätä päälle.
Olen pitkälti täysin samoilla linjoilla kirjoittamasi suhteen.

Näin katsojana ei kuitenkaan voi kuin ihmetellä, miksi tällaiseen linjaan on nyt päädytty. Kummankaan joukkueen vika se ei ole, enkä myöskään usko mihinkään salaliittoteorioihin tai tahalliseen puolueellisuuteen. Sitä en myöskään allekirjoita, etteikö Lukko pärjäisi myös tiukemmalla tuomarilinjalla, vaikka se Tapparalle ehkä sopisikin paremmin.
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voiko olla totta, että täällä kirjotellaan sivutolkulla tuomareista? Onko joku vihellys nyt menny niin tai näin, mitään ei oo tuomarit ratkassu. Se, että Lukko on jämäkämpi molempien maalien edessä, on nää kaks peliä kääntäny Lukolle. Seuraava peli pitäis Tapparan voittaa, ni taas näyttäisi huomattavasti valoisammalta. Mutta 8 sivua oli tullu tekstiä viime vierailusta ja sieltä täältä lukiessa näytti, että pelkkää tuomareista jauhamista. Toki silmäily ei aukoton ollu, mutta muustaki vois kirjotella.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On totta, ettei hetkeen ole nähty yhtä paljon mailasotaa, kiekottoman pelaajan estämistä ja painiotteita sallivaa linjaa kuin tämän otteluparin peleissä. Tuomarilinja ei ole kummankaan joukkueen vika, eikä sitä paremmin hyödyntävää voi tästä syyllistää.

Kuitenkaan ei voida mennä erilaisten selitysten taakse á la "tuomarit eivät halua pudotuspeleissä ratkaista pelejä", koska muuttamalla totaalisesti vihellyslinjaa runkosarjan aikaiseen verrattuna noustaan nimenomaan liian suureen ratkaisijan rooliin. Mitään salaliittoteorioitakaan ei kannata esittää, koska vihellyslinja on kuitenkin ollut tasapuolisen sallivaa.
 

Heksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames
Voiko olla totta, että täällä kirjotellaan sivutolkulla tuomareista? Onko joku vihellys nyt menny niin tai näin, mitään ei oo tuomarit ratkassu. Se, että Lukko on jämäkämpi molempien maalien edessä, on nää kaks peliä kääntäny Lukolle. Seuraava peli pitäis Tapparan voittaa, ni taas näyttäisi huomattavasti valoisammalta. Mutta 8 sivua oli tullu tekstiä viime vierailusta ja sieltä täältä lukiessa näytti, että pelkkää tuomareista jauhamista. Toki silmäily ei aukoton ollu, mutta muustaki vois kirjotella.

En montaa kertaa tälle palstalle ylipäätään ole kirjoittanut, vaikka suht ahkerasti luenkin. Nyt oli pakko, kun tämä sama asia on tässä häirinnyt. Aivan järjetöntä fanien (joukkuekannasta riippumatta) pilata tämä kiekkokauden odotetuin ja mahtavin aika hikeentymällä ja tuskailemalla tämän sivukaupalla jauhetun asian kanssa. Nautitaan nyt hyvät ihmiset mieluummin tästä kunnon pleijariväännöstä, josta ei tunnetta puutu!

Säännöt on samat molemmille, salaliittoteoriat jääköön foliohattujen yksinoikeudeksi, ja nyt on Tapparan vain löydettävä vastalääkkeet Lukon maalinedustan dominoinnille, jolla kaksi kamppailua ovat voittaneet.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Minä näin Dixonin taklaavan vain kerran kunnolla sekin meni puolittain ohi, aika hiljasta oli tuolla Tapparan fyysisellä puolella, kovuus oli pitkälti tuossa poikittaisessa Niemistä käteen.

Jep, vaikeahan sinulta on odottaa mitään järkevää kommenttia pelistä, kun et selvästikään näe mitä siellä kentällä tapahtuu. Mutta Jatkiksessa saa kaikki kukat kukkia ihan vapaasti, joten jatka vaan valitsemallasi linjalla.
 
tuukan ja Heksan kanssa samaa mieltä.

Ekan pelin jälkeen itki osa lukkolaisista, nyt on sitten ollut tapparalaisten vuoro. Jokaisessa pelissä parempi joukkue on voittanut, eikä yksikään ole ratkennut tuomaritoimintaan. Toivottavasti jatkokin menee samalla tavalla.
 

Hench

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tasainen sarja kaiken kaikkiaan.

Tapparan hyökkäyspeli on monipuolisempaa kuin Lukon, mutta on tehottomampaa myös. Tappara pystyy pitämään kiekkoa paremmin ja pidempään Lukon puolustusalueella kuin vastaavasti Lukko Tapparan, mutta Lukko on onnistunut hallitsemaan maalin edustan. Laukauksia Tappara on saanut alueelta, mutta tilanteet niihin ovat tulleet vähän yllättäen tai lukkolainen on onnistunut hieman häiritsemään laukausta.

Lukko pelaa mies-miestä vastaan vartioinnilla, jota Tapparan luulisin yrittävän horjuttavaa pelipaikkojen vaihdoilla, esimerkkinä Saravon eiliset nousut sekä Bonsaksenin maali. Pelirohkeutta ja tilanteiden lukua tuo vaatii, mihin ei rahkeet kentällä aina riitä tai ei ole uskallusta. Ilman muuta Lukko hyötyy puolustaessaan sallivasta linjasta, mutta Tapparan on oltava röyhkeämpi ja kovempi ajaessa maalin eteen. Vauhkosen voittomaali malliesimerkkinä, vastaavia tilanteita on ollut hyvin harvassa tarjolla Lukon maalin edustalla.

Eilen Tappara onnistui luomaan hyviä paikkoja suorista hyökkäyksistä, erityisesti Palolalla ja Kuuselalla oli hyvät paikat. Tilanteissa laukaukset olivat heikkoja tai lähtvivät aavistuksen myöhässä (erit. Palolan one-timer). Tilanteet syntyivät Tapparan nopeasta käännöstä sekä hyökkäykseenlähdöstä ja kiekko liikkui nopeasti kaistoilta toiselle. Juuri Palolan one-timer-tilanteessa kiekko liikkui erittäin hyvin. Hieman pelottaa jatkossa, että Tappara pystyy luomaan vastaavanlaisia tilanteita ja silloin myös rokottaa niistä.

Oli tulevien otteluiden tuomarilinja mikä tahansa, niin molempien joukkueiden on parannettava ylivoimaansa. Molemmat joukkueet ovat vasta tehneet yhden ylivoimamaalin sarjan aikana. Tapparalla kiekko pyörii hyvin, mutta laukaukset vähän puuttuvat. Erityisesti Kuusela ja Erkinjuntti voisivat suoraviivaistaa yv-pelaamista eikä enää hakea sitä "varmaa"-maalipaikkaa. Lukon pitää myös terävöittää ykkös-ylivoiman pelaamista, itse laittaisin Niskalan viivaan Mikkolan tilalle, niin olisi molemmat viivapelotteet samaan aikaan. Tappara toki peittäisi silloin enemmän viivaa, mikä taas avaa Koivistolle tilaa pelata maalin edustalle Gagnonille ja Lahdelle tilanteita.

Lukkolaiset ovat selvästi pelanneet vapautuneemmin ja nimenomaan Joukkueena. Tappara on pelillisesti monipuolisempi, mutta vähän kuin puskee itseään seinään tällä hetkellä sekä joutuu tekemään suuren työn maalin aikaansaamikseksi. Lukon suoraviivainen pelitapa sopii paremmin kapeaan kotikaukaloon. Saa nähdä yrittääkö Tappara myös suoraviivaistaa pelaamista ja voi olla, että Tappara lähtee korkealla ja aggressiivisella karvauksella paineistamaan Lukon viisikkoa. Tai sitten vetäytyy keskialueelle tiukkaan trappiinsa. Joka tapauksessa huomisessa ottelussa kliseisesti avausmaali on äärettömän tärkeä kumpi tahansa joukkue sen tekee.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Eilinen ottelu nro 3 oli hyvin pitkälti samanoloinen kuin ottelu nro 3 IFK-sarjassa. Vastustaja oli halukkaampi ja Tapparan pelaaminen näennäistä. Kun jalka liikkuu tarpeeksi hyvin tippuu sinikeltainen selkäreppu kyydistä. Mutta jalan on liikuttava eilistä paremmin ja mustelmia on alettava ottaa, maalit maksavat tässä vaiheessa kautta. Kyllä riippulukko lyötävissä on mutta työmäärän on noustava eilisestä. Ihan vielä ei ole adressin aika.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Saa nähdä yrittääkö Tappara myös suoraviivaistaa pelaamista ja voi olla, että Tappara lähtee korkealla ja aggressiivisella karvauksella paineistamaan Lukon viisikkoa. Tai sitten vetäytyy keskialueelle tiukkaan trappiinsa. Joka tapauksessa huomisessa ottelussa kliseisesti avausmaali on äärettömän tärkeä kumpi tahansa joukkue sen tekee.

Minun mielestäni tässä on nimenomaan se taitoero puolustuksessa Lukon suuntaan. Siinä missä Kankaanperä ja Aalto sutii kiekon hädissän pois, pystyy Lukon taitavat pakit, Niskala ja Kousa, pelaamaan kiekon pois alueelta omalle hyökkääjälle. Kova prässäys ei oikein toimi, jos vastassa huipputaitoinen kiekollinen pakki. Tapparalla tällaista ei ole. Tömmernes on ihan ok, mutta ei Niskalan tai Kousan tasoinen. Tapparalta vain pelaa karvaajat itsensä ulos ja Lukko pääsee hyökkäämään miesylivoimalla.

Myös Tappara yv:llä näkyy se, ettei ole viivapelotetta. Lukko voi keskittyä pitämään neliön tiiviinä, peittämään Palolan laukauksen ja sulkemaan Kuuselan syöttölinjat. Eilisessä pelissä nähtiin se, että Tappara pelaa pois viivasta Lukko-pakkeja, jolloin Komulaiselle tuli tilaa leikata keskelle ja tehdä maali.




Mitä sarjaan tulee, kuten olen monta kertaa sanonut, Dufva vie Tapolaa aivan 100-0. Dufva on haistellut millainen tuomarilinja tässä sarjassa on ja peluuttaa sekä ohjeista pelaajia sen mukaan. Tapola ei siihen keltanokkana ole pystynyt. Aivan naurettavaa kitinää miten Tapparaa sorretaan ja kiekotonta estetään: se on sama linja molemmille. Miksei Tapola organisoi samalla tapaa kuin Dufva?

Tapparalta puuttuu fyysisyys pelistä. Olen samaa mieltä erään yllä kirjoittaneen kanssa, että eilen näkyi Tapparalta vain pari taklausta, molemmat Dixonilta(en ollut toki paikan päällä). Lukko taklaa, riistää, raastaa ja repii. Tappara ei tee näistä juuri mitään. Sen on muututtava jos mielivät jatkoon. Miksei kukaan ottanut esimerkiksi Vauhkosta maalin edestä? Sai vapaasti laukoa ja pistää vielä riparin sisään. Sama ei onnistu Lukon maalin edessä vaan siellä on pari kaveria heti iholla ja kolmas siivoaa kiekon pois.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilinen ottelu nro 3 oli hyvin pitkälti samanoloinen kuin ottelu nro 3 IFK-sarjassa. Vastustaja oli halukkaampi ja Tapparan pelaaminen näennäistä. Kun jalka liikkuu tarpeeksi hyvin tippuu sinikeltainen selkäreppu kyydistä. Mutta jalan on liikuttava eilistä paremmin ja mustelmia on alettava ottaa, maalit maksavat tässä vaiheessa kautta. Kyllä riippulukko lyötävissä on mutta työmäärän on noustava eilisestä. Ihan vielä ei ole adressin aika.
Noooo kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että Lukko on selvästi kovempi ja röyhkeämpi joukkue kuin mitä viime kauden HIFK oli. Röyhkeys ja sääntöjen rajamailla pelaaminen näyttäisi olevan Tapparalle myrkkyä, joten Lukon vahvuudet ovat juurikin oikeissa paikoissa Tapparan päihittämisen suhteen. Ihan turha vetää siipirikkoista HIFK:ta verrokkina mukaan tähän pariin. Lukko on ihan erilainen joukkue.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Erittäin jännittävä huomata, että kummassakin välieräsarjaa käsittelevässä ketjussa keskustelun painopiste on etenkin kolmannen ottelun jälkeen ollut tuomaritoiminnassa. Seikan jännittävyyttä lisää merkittävästi se, että Kärpät-JYP -sarjan ketjussa ihmetellään salibandya muistuttavaa ylitarkkaa tuomarilinjaa, ja tässä ketjussa ihmetellään linjaa, jossa estäminen ja mailahäirintä on tuomarien puuttumattomuuden vuoksi liian suuressa osassa peliä.

Miten tähän on tultu, ja mitähän tämä lupaa finaalisarjaa ajatellen...?

Arto Ensimmäinen tuumaili ennen sarjojen alkua että tuomarien pitää pystyä aistimaan millaista linjaa joukkueet haluavat. Nyt on aistittavissa että Dufva ja Marjamäki ovat aistien valtakunnassa ihan päälliköitä.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Arto Ensimmäinen tuumaili ennen sarjojen alkua että tuomarien pitää pystyä aistimaan millaista linjaa joukkueet haluavat. Nyt on aistittavissa että Dufva ja Marjamäki ovat aistien valtakunnassa ihan päälliköitä.

Jos näin on niin on taas munatonta touhua. Tuomareiden sen pitäisi päättää eikä kysellä keneltäkään. Nehän sen sääntökirjan parhaiten tietää, antaisi valmentajien räksyttää, ei se niille kuulu.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Siis kyllähän Lukko linjasta hyötyy totta kai. Kun Tapparan pikkuväki koukkii ja kahvaa niin se vain hidastaa Lukon mörssäreitä. Kun Lukko tekee samaa niin Tapparan pikkuväki on heti katollaan. Jos olisi tiukempi linja niin Lukko hyötyisi siitäkin kun sen yv osuu sentään edes joskus ja niinkuin monta kertaa sanottu, jos linja tiukkenee niin miten se Tappara kuvittelee tekevänsä maalin kun Palola on jatkuvasti boxissa, samoin kuin joku Lukkolainen tietysti myös?

Edit. Eiku oliko yv-maalit muuten 1-1?
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Siis kyllähän Lukko linjasta hyötyy totta kai. Kun Tapparan pikkuväki koukkii ja kahvaa niin se vain hidastaa Lukon mörssäreitä. Kun Lukko tekee samaa niin Tapparan pikkuväki on heti katollaan. Jos olisi tiukempi linja niin Lukko hyötyisi siitäkin kun sen yv osuu sentään edes joskus ja niinkuin monta kertaa sanottu, jos linja tiukkenee niin miten se Tappara kuvittelee tekevänsä maalin kun Palola on jatkuvasti boxissa, samoin kuin joku Lukkolainen tietysti myös?

En myöskään ymmärrä miksi Tappara hyötyisi enemmän tiukemmasta linjasta? Onko täällä täysin unohdettu mikä joukkue voitti hopea luistimen eli parhaan erikoistilanne pelaamisen palkinnon runkosarjassa?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minun mielestäni tässä on nimenomaan se taitoero puolustuksessa Lukon suuntaan. Siinä missä Kankaanperä ja Aalto sutii kiekon hädissän pois, pystyy Lukon taitavat pakit, Niskala ja Kousa, pelaamaan kiekon pois alueelta omalle hyökkääjälle. Kova prässäys ei oikein toimi, jos vastassa huipputaitoinen kiekollinen pakki. Tapparalla tällaista ei ole. Tömmernes on ihan ok, mutta ei Niskalan tai Kousan tasoinen. Tapparalta vain pelaa karvaajat itsensä ulos ja Lukko pääsee hyökkäämään miesylivoimalla.

En laittaisi tätä pelkästään pakkien piikkiin. Se on puolustajana helvetin vaikea antaa hyvää syöttöä omassa päässä, mikäli hyökkääjät varastavat eivätkä tarjoa sitä syöttöpaikkaa karvaajan ohitse. Lukolla hyökkääjät auttavat omassa päässä kiekollista puolustajaa tällä hetkellä huomattavasti enemmän. Kyllä Tapparankin on nähty nousevan helposti huomattavasti kovemmankin karvauksen alta tällä kaudella, silloin kun hyökkääjät auttavat.

Tapparalta puuttuu fyysisyys pelistä. Olen samaa mieltä erään yllä kirjoittaneen kanssa, että eilen näkyi Tapparalta vain pari taklausta, molemmat Dixonilta(en ollut toki paikan päällä). Lukko taklaa, riistää, raastaa ja repii. Tappara ei tee näistä juuri mitään.

Aika jännä näkemys tuo Lukon taklaaminen. Ei minun televisiostani ainakaan näkynyt, että Lukko olisi eilen Tapparaa enemmän taklannut. Pikemminkin halaili laidan vieressä.

Niin tai sitten asia on niin, että Lukko osaa hyödyntää linjan paremmin kuin ikikahvaamisesta tuttu Tappara. Jos linja olisi tiukempi niin Lukko pelaisi eritavalla.

Vittu joo. Tappara pelaisi varmasti samalla tavalla ikikahvaten, vaikka mentäisiin Kärpät-Jyp sarjan linjalla.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaa vai että Lukon pelaajat on isoja ja ilkeitä ja siksi Tappara häviää. Kuitenkin kun katsoo rostereita, niin Lukolla on pari-kolme lihamyllyä ja loput ihan normaalikasvuisia miehiä. Sitten on vielä muutama kääpiö, mutta ilmeisesti Tappara ei saa heitäkään kuriin, vaikka kentällä saa tehdä "ihan mitä tahansa".

En tiedä tarkalleen, mistä täällä edes valitetaan, sillä Lukko on vaikuttanut paremmalta joukkueelta ihan ilman tuomareiden avustustakin. Kyllä tiukempi linjakin sopisi. Silloin Lukon parempi erikoistilannepelaaminen vain tulisi esille.

Tappara on ihmeellisen aseeton. Lauantaina he pelasivat kuin suurikin altavastaaja jollain vastahyökkäystaktiikalla. Silloin tamperelaisilla kävi tuuri, kun Lukko ei viimeistellyt paikoistaan ja peli meni jatkoille. Eilen taas Lukko pelasi kaksi erää kypsästi ja hallitsi peliä juuri riittävästi. Tapola reagoi tilanteeseen liian myöhään.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tapparan Jan-Mikael Järvinen Markkasen piinapenkissä: ”Johtaa Lukko tai ei, he kahvaavat” « SuomiKiekko Ja Järvinen jatkaa tutulla linjallaan... Niillä on ajatukset muualla nyt isketään! Hyvältä näyttää!

Huomenna taas tiukka vääntö tulossa ja ensimmäinen maali on pirskatin tärkeässä roolissa. Jos Lukko huomenna kairaa voiton niin homma on paketissa perjantaina Hakametsässä.

Tämä on sitä mediapeliä joka alkoi Dufvan toimesta ensimmäisen pelin jälkeen. Tehokasta oli Riston valitus sillä sen jälkeen ei ole paljoa pilli soinut. Niinkuin jo ennen pudotuspelejä kirjoitin, tuomareihin pyritään vaikuttamaan joko suoraan otteluiden aikana tai pukukoppikäytävillä sekä epäsuorasti haastatteluissa. Linja on muuttunut ennenkin sarjojen sisällä ja voi muuttua nytkin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Katselin Liigan sivuilta että mistä syistä kummassakin välieräsarjassa pikkukakkosia on vihelletty:

Kärpät-JYP
Väkivaltaisuus x 8
Koukkaaminen x 6
Kampitus x 5 (Iiro Tarkki näistä 2 kpl)
Ryntäys x 3
Estäminen x 3
Korkea maila x 3
Kiinnipitäminen x 2
Huitominen x 2
Kiekko katsomoon x 1

Kärpät yht: 13x2min (alivoimaa 10x2min)
JYP yht: 21x2min (alivomaa 17x2min)

Tappara-Lukko
Väkivaltaisuus x 5
Kiinnipitäminen x 4
Korkea maila x 2
Koukkaaminen x 2
Estäminen x 1
Kampitus x 1
Huitominen x 1

Tappara yht: 7x2min (alivoimaa 5x2min)
Lukko yht: 9x2min (alivoimaa 7x2min)

Kärppien ja JYPin sarjassa ylivomamaaleja on tehty yhteensä 13 kpl kun Tapparan ja Lukon välisessä sarjassa vain 2 kpl. Kärppiien ja JYP:n ylivomatehokkuus huitelee molemmilla siin 50% paikkeilla. Tapparalla ja Lukolla on sen sijaan huomattavasti vaikeampaa (14% ja 20%). Syynä noihin tilastoihin on monenlaisia, mutta väittäisin, että jos tässä sarjassa vihellettäisiin Kärpät-JYP sarjan tahtiin jäähyjä, ei ylivoimamaaleja siltikään nähtäisi nähtyä paremmalla tahdilla, kun molemmilla on kuumat maalivahdit ja puolustus pelaa myös molemmilla huomattavan hyvin.

Katsotaan huomenna, alkaako pilli soida tiuhempaan ja millaista kitinää se aiheutta meissä kirjoittajissa. Voittavan joukkueen puolella on varmasti taas hauskempaa.
 
Jaa vai että Lukon pelaajat on isoja ja ilkeitä ja siksi Tappara häviää. Kuitenkin kun katsoo rostereita, niin Lukolla on pari-kolme lihamyllyä ja loput ihan normaalikasvuisia miehiä. Sitten on vielä muutama kääpiö, mutta ilmeisesti Tappara ei saa heitäkään kuriin, vaikka kentällä saa tehdä "ihan mitä tahansa".
...
Eihän Tapparalla kauhean suurta ongelmaa ole ollut kenenkään kurissa pitämisestä. Ongelma on nimenomaan ollut hyökkäyspäässä, kun niistä halauksista tai väkisinmakuista ei pääse irti.

Ja aiempiin, Lukko ei todellakaan taklaa. Yksi taklaus eilen, yksi.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä on sitä mediapeliä joka alkoi Dufvan toimesta ensimmäisen pelin jälkeen. Tehokasta oli Riston valitus sillä sen jälkeen ei ole paljoa pilli soinut. Niinkuin jo ennen pudotuspelejä kirjoitin, tuomareihin pyritään vaikuttamaan joko suoraan otteluiden aikana tai pukukoppikäytävillä sekä epäsuorasti haastatteluissa. Linja on muuttunut ennenkin sarjojen sisällä ja voi muuttua nytkin.
Tappara haluaa molemmille enemmän jäähyjä, kun itsellä on miehet terveenä ja Lukolla ykkösylivoimasta kaksi jätkää rikki. Tappara alkaa jo olla kusiviiksiä säälittävämpi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös