Playoffs 2015 puolivälierät: Lukko – KalPa

  • 102 934
  • 719

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Mitäs Kinnunen on mennyt tekemään? Taklasi Nurmea? Pistäkäähän videota jos on.

Musta tuntuu, että sarjan 1. pelissä PV kyllä näki että sillä pelityylillä ei Lukkoa voiteta. Toinen peli tuli liian nopeasti, joten siihen ei mitään taikatemppuja keritty tekemään. Kolmanteen peliin lähdettäessä on Virta jo kerennyt tehdä tarvittavat toimenpiteet ja pystyttiin kairaamaan elintärkeä voitto.

On muuten huikea sarja. Ja vielä ainakin 2 peliä tulossa.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
KalPalta kyllä hieno comeback, vähän kuin Lukko muutama vuosi sitten. Eiköhän tämä mene 7. peliin taas. KalPa oli tänään pelillisesti hieman parempi, mutta ei Lukon peli nyt niin kamalaa ollut, mitä mm. otteluseurantaketjusta voisi päätellä. Paikkoja oli. Kyllä lauantaina on tulossa hieno matsi, voittajalle pari ottelupalloa.
 

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Kalpa voitti paremman viimeistelynsa turvin ja tasoitti ottelusarjan. En nyt lukon kannattajana kuitenkaan olisi kovin huolissani, suurin osa tuostakin ottelusta meni lukon merkeissa, viimeistely oli KalPalla tanaan teravampaa varsinkin kolmannessa erassa missa molemmista paikoista tehtiin tylysti maali. Hienoa on se etta molemmat olivat tehtyja maaleja eika niissa jaanyt mitaan epaselvyyksia tuomarin suuntaan kuten edellisen ottelun ratkaisuissa.

Kylla lukko taman sarjan edelleen vie, mutta ylivoiman toimimattomuus huolettaa helvetisti. Ymmarran ettei sita ehditty harjoittelemaan tarpeeksi pelien valilla, mutta nyt oli kaikki juonikkuus kadoksissa. Se tarvitaan parempaan muottiin jos aiotaan tana kevaana jotain juhlia.

No jopas olikin kettutytön värinen analyysi pelistä. Olet tainnut värjätä kulkusesikin Rauman vesitornin väreihin. Missään vaiheessa ei katsomassa istuneena ollut kovinkaan huolestunut olo, jos ei toisessa erässä tullutta vajaan parin minuutin mittaista kahden miehen alivoimaa lasketa. Jatkahan sinä vaan kaikessa rauhassa huoletonta eloasi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
No jopas olikin kettutytön värinen analyysi pelistä. Olet tainnut värjätä kulkusesikin Rauman vesitornin väreihin. Missään vaiheessa ei katsomassa istuneena ollut kovinkaan huolestunut olo, jos ei toisessa erässä tullutta vajaan parin minuutin mittaista kahden miehen alivoimaa lasketa. Jatkahan sinä vaan kaikessa rauhassa huoletonta eloasi.

Ilmeisesti siella oli Anssi Ritarilla, Janne Niinimaalla ja Sami Kapasella myos rauman vesitornin variset kulkuset kun olivat yksimielisia siita etta lukko vei toista ja kolmatta eraa.

Mutta eipa tuolla hallinnalla ole mitaan merkitysta jos ei paase kunnon paikoille ja silloin harvoin kun paasee, ei niista paikoista tee. Kalpalla oli toisessa erassa Kapasella hyva paikka, ja kolmannessa erassa kaksi paikkaa joista molemmista maalit. Lukko oli paska ja tehoton vaikka pelia hallitsikin joten ihan oikea voittaja pelille loytyi, jaakiekko on maalintekopeli.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Koska kaikki muut paitsi pari KalPan fania nakivat selvan paahan kohdistuneen taklauksen, otteluvalvoja yhtena niista. Riippuu hanesta laittaako asiaa kurinpitajalle.

En tieda mista Ilomaki mursi katensa, siita ei koskaan nahty mitaan materiaalia joten mahdoton kommentoida. Tammela loukkaantui normaalissa taklaustilanteessa...

Myöskään täällä ei mitään hajua missä Ilomäki kätensä loukkasi. Myös Kinnusen taklauksesta samaa mieltä kuten myös Mikkolan "puhtaasta" taklauksesta, paitsi että se vaan sattuu myös osumaan päähän.

Ottelussarja, jatkossa siis paras kolmesta, taitaa olla asetelmassa henki vastaan materiaali ja kotikenttä etu. Siinä missä KalPa on tehnyt pirun hienon nousun sillasta, on suvereeni ennakkosuosikki menettänyt melko varman tuntuisen johtonsa. Ei ole vaikea kuvitella kummassa kopissa vapautuneempi tunnelma. Siitä huolimatta näkisin että kovin tavoittein kauteen lähtenyt Lukko edelleen materiaali- ja kotiedun turvin lievä ennakkosuosikki vaikka toisaalta usein näissä karkeloissa henki voittaa materiaalin. Saa nähdä mihin nosteeseen ketsuppipullon auki saanut ja takaa rinnalle tullut KalPa pääsee.
 

jussilainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Heh, Lukon materiaalietu? Vahalahden loukkaantumisen jälkeen Lukko on periaatteessa ihan paperia. Siis ihan vakavissaan, jos kattoo rosteria ilman sinikeltaisia laseja! Ketä siellä enää on? Gagnon? Uimalakki?

Pikkuplayoffprovolla tottakai, mut silti oikeesti?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Heh, Lukon materiaalietu? Vahalahden loukkaantumisen jälkeen Lukko on periaatteessa ihan paperia. Siis ihan vakavissaan, jos kattoo rosteria ilman sinikeltaisia laseja! Ketä siellä enää on? Gagnon?

Pikkuplayoffprovolla tottakai, mut silti oikeesti?

Ei ketaan. Gagnon on ja siina se.

Onneksi ei naita ratkaista paperilla, pelottaisi ihan helvetisti kun vastustajalla on Riikonen ja Myttyla, Oikarinen, Suhmurainen, Riikomaa, Korvakka ja Chiodo.
 

jussilainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Unohdit psykofaija teidän armottoman taktikon ja fakiirin, eli Uimalakin. Ja onneks teilläkin on näitä muitakin ratkaisupelaajia kuten tämä joku risto koski vai mikälie, joka kihautti armottoman taitomaalin, millä lukko edes joten kuten räpiköi pelissä mukana.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
On tullut vietettyä vähän pidempää taukoa täältä ja pakko todeta, että onpa jatkiksen ketjut nykyisin provoa toisensa perään. Tai ehkä aika vain multaa muistot. :)

Kyllähän Lukko on paperilla ihan eri luokan nippu kuin KalPa, mutta onneksi näitä sarjoja ei ratkota paperilla.

Etiäppäin. Nyt mennään paras kolmesta -sarjaa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
En ma oman joukkueen miehia lahtenyt listaamaan kun ne tietysti joten kuten tiedan nimilta vaikka ovatkin mitaansanomattomuuksia.
 

jussilainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei sulla ois laittaa ä:n pisteitä päälle. Öön pisteiden puutteessa vielä tällä äö:llä just ja just pärjää.

2-4
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei vittu. Olen kyllä itsekin täysin puusilmäinen ja otteluketjussa tulee pelin tiimellyksessä päästeltyä useinkin karmeita sammakoita, mutta kyllä parin taklauksen tulkinnat Kuopion suunnasta (toki onneksi vaan parin yksilön toimesta) ovat jotain aivan omaa luokkaansa. Kaikki varmaan tietävät mistä tapauksista tässä nyt puhutaan.

Sarjasta sen verran, että nyt ollaan sitten tilanteessa paras kolmesta. Enpä olisi kahden suvereenin esityksen jälkeen tällaista odottanut, mutta jääkiekko osaa usein yllättää. Uskon edelleen Lukon menevän tästä jatkoon, mutta alkuun tie näytti kyllä huomattavasti sileämmältä. Vahalahden loukkaantuminen on toistaiseksi ollut aivan päivänselvä käännekohta tässä parissa. Sarjan neljäs peli oli loppujen lopuksi sitten melkein loppuun saakka täysin auki ja KalPa sen sitten tällä kertaa vei. Lukolla oli oma etsikkoaikansa varsinkin kolmannen erän kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana, muttei tuo kantanut kuin tasoitusmaaliin saakka. Ylivoimapelaamisen pitää kyllä parantua, jotta tämä sarja ja sitä seuraavat klaarataan.

Edit. Tarkennan vielä näkemyksiäni Mikkolan ja Kinnusen taklauksista.

Mielestäni Mikkolan taklaus ei ainakaan ensimmäisenä osu päähän ja enemmän siinä Tammelan pää otti osumaa laitaan törmäyksessä.

Kinnusen niitissä olkapää taasen osuu suoraan Nurmen leukaan kovalla voimalla. Ottaa tuossa kropatkin yhteen, mutta ensimmäinen kontaktikohta on mielestäni Nurmen leuka. Nurmi ei ollut erityisen kumarassa asennossa tai muuten vaan pää alhaalla. Lieventävänä asianhaarana tässä voidaan pitää Nurmen tilanteeseen nähden melkoisen lepsua pelaamista ja sitä, ettei tuo taklaus sinällään mitenkään järisyttävän kova ollut.

Ei sulla ois laittaa ä:n pisteitä päälle. Öön pisteiden puutteessa vielä tällä äö:llä just ja just pärjää.

2-4

On varmaan erityisen antoisaa vittuilla käyttäjälle, jonka näppäimistössä ei skandeja ole. Nostan vilpittömästi hattua.
 
Viimeksi muokattu:

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Huh huh! Pakko myöntää, että kahden pelin jälkeen olin jo luovuttanut - tosin en edes kovin pettynyt (viime kauden takia ehkä?). Siitä toki oli pettynyt, että kahteen peliin ei yhtään maalia saatu tehtyä, mutta en tosiaan hirveästi uskonut KalPan jatkoon menoon. Syitä on monta: Virta vs. RD, Mikki-Hiiret ja ehkä se suurin ja suomalaisille suurin eli en uskaltanut uskoa omaan jengiin, ettei vain tulisi paha mieli (pakko myöntää, noloa mutta niin se vaan menee).

Nyt mulla oikeastaan jo vähän hymyilyttää. Sellainen odottava fiilis, kun ennen oli kaksi viikkoa ennen kesäloman alkua koulussa. Ei malttaisi odottaa, mutta kokoajan on silti kivaa koska tää on vuoden parasta aikaa!

Juu. Ekan pelit KalPa pelas paskat housussa (ilmeisesti melkein jopa kirjaimellisesti), mutta nyt kulkee paremmin!

Niin ja vielä lisäykseksi: Miten ihmeessä nuo jotkut tollot ei ole saaneet pelikieltoa palstalle idiooteilla kommenteillaan? Hävettää näiden muutaman KalPa-faninkin puolesta. Anteeksi Lukko-faneille, vaikkei mun anteeksipyynnöllä paskankaan väliä ole.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
On aivan sama tuleeko sille Kinnuselle pelikieltoa - marginaalipelaaja. On paikattavissa eilisen esityksen perusteella vaikkapa Niko Mikkolalla.

Henkilökohtaisesti olen kuitenkin sitä mieltä, että jos tällaisista tilanteista aletaan jakaa pelikieltoja, voidaan kontaktit samantien kieltää kokonaan ja siirtyä pelaamaan kaukalopalloa. Osukoon päähän eli ei, mutta mitään tarkoituksellista osumaa päähän ei Kinnunen tuossa tilanteessa hakenut.

Pysyn edelleen veikkauksessani. KalPa vie tämän sarjan 4-3.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lukko oli kuskin paikalla just sen verran kuin Jokelan Mikon peliaika näyttää. Ilmeisesti joukkue otti kipparista mallia pari ekaa matsia... Ruohomaahankaan ei sanat riitä, sieltä toisesta ääripäästä. Kapanen myös kärkkyy palkintoa luistelusta ja paikkojen luomisesta. Pari turhaa menetystä keskialueella joista vastustaja pääsi ylivoimahyökkäykseen, ne pois niin hyvä tulee. Yllättävän hyvin riitti Hyvärisen jalka ykkösen laidassa, olisin toivonut Seppälälle pari vaihtoa. Ehkä Virta halusi selvitä yhden ryntäyskakkosen verran vähemmälle alivoimalla.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Eilen tuli syötyä samassa hotellissa aamupala kuin Lukon joukkue ja vaikka maussa ei ollutkaan valittamista, niin taisin käydä ekan kerran paskalla iltaysiltä eli ei ihmekään jos oli vieraiden peli ns. tukossa.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Otteluvalvoja ei lehdistötilaisuudessa kommentoinut Kinnusen taklausta eikä kukaan siitä kysynytkään. Minusta taklaus osuu ensin vartaloon ja sitten tulee tärskyä leukaan. Toivottavasti nyt ei kuitenkaan pelikieltoa aiheuta, vastaavia nyt vaan tapahtuu. Kinnunen selviytyi pakkina taas oikein mallikkaasti, joten kyllä minä lähtökohtaisesti toivon että Kinnunen saadaan kokoonpanoon lauantainakin. Seppälä ei tainnut pelata vaihtoakaan.

Sarja on nyt tasan ja tapahtuu jatkossa mitä tahansa niin ylpeä voi olla KalPan noususta. Kyllä oli niin lohdutonta katsella kahta ensimmäistä peliä: joukkue yritti, mutta keinoja omaan hyökkäyspeliin saati maalintekoon ei tuntunut löytyän. Nyt on sitten tehty kahdessa viimeisessä pelissä molemmissa neljä maalia. Lukko on edelleen vahvoilla ja erityisesti siitä syystä, että pääsevät Raumalla yrittämään kolmatta voittoa. KalPalla on kova työ hakea sieltä voitto, mutta kotipelin hoitaminen ei riitä. Jos tästä jatkoon halutaan mennä niin parasta olisi voittaa huomenna.

Kaikesta huolimatta ei tässä tosissaan uskalla mistään jatkopaikasta haaveilla. Maali kerrallaan ja peli kerrallaan, sillä tavalla se on nyt kannattajankin ajateltava. Tätä sarjaa voi kuitenkin muistella hyvillä mielin: ensin uskomaton nousu Raumalla, jossa tapettiin vielä viisi minuuttia alivoimaa ennen kuin Ruohomaa iski jatkoerässä maalin ja lopultakin kotivoitto Ruohomaan ketjun johdolla.

Vähän huutelin ennen peliä tehoja mm. Birneriltä ja samaan listaan olin jo kirjoittamassa Kerästäkin. Molemmat napauttivat maalit ja se on todella tärkeä juttu seuraavia pelejä ajatellen. Toivottavasti Birner ei sairaalareissusta huolimatta ole sivussa huomenna... Voutilaisella on kyllä sementtiä jaloissa, ei vaan kulje tällä hetkellä. Pelaa kuitenkin alivoimaa eikä missään nimessä löysäile, vaikka hyökkäyspäässä ei oikein mitään aikaan saakaan.

Lukon ylivoima oli kyllä pehmeää, ymmärrettävästä syystä. Luonnollisesti täällä toivotaan ettei siihen mitään lääkkeitä keksitä lauantaiksikaan, mutta hieman epäilen. On sillä RD:llä kuitenkin niin kova historia Virran alistamisesta.

Nurmi tuntuu ottavan osumaa joka pelissä, hyvä jos on vielä ehjänä.

EDIT: Harjamalta hyvä ensimmäinen peli, olin positiivisesti yllättynyt. En edes tiedä miksi.
 

Kalikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei vittu. Olen kyllä itsekin täysin puusilmäinen ja otteluketjussa tulee pelin tiimellyksessä päästeltyä useinkin karmeita sammakoita, mutta kyllä parin taklauksen tulkinnat Kuopion suunnasta (toki onneksi vaan parin yksilön toimesta) ovat jotain aivan omaa luokkaansa. Kaikki varmaan tietävät mistä tapauksista tässä nyt puhutaan.

Sarjasta sen verran, että nyt ollaan sitten tilanteessa paras kolmesta. Enpä olisi kahden suvereenin esityksen jälkeen tällaista odottanut, mutta jääkiekko osaa usein yllättää. Uskon edelleen Lukon menevän tästä jatkoon, mutta alkuun tie näytti kyllä huomattavasti sileämmältä. Vahalahden loukkaantuminen on toistaiseksi ollut aivan päivänselvä käännekohta tässä parissa. Sarjan neljäs peli oli loppujen lopuksi sitten melkein loppuun saakka täysin auki ja KalPa sen sitten tällä kertaa vei. Lukolla oli oma etsikkoaikansa varsinkin kolmannen erän kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana, muttei tuo kantanut kuin tasoitusmaaliin saakka. Ylivoimapelaamisen pitää kyllä parantua, jotta tämä sarja ja sitä seuraavat klaarataan.

Edit. Tarkennan vielä näkemyksiäni Mikkolan ja Kinnusen taklauksista.

Mielestäni Mikkolan taklaus ei ainakaan ensimmäisenä osu päähän ja enemmän siinä Tammelan pää otti osumaa laitaan törmäyksessä.

Kinnusen niitissä olkapää taasen osuu suoraan Nurmen leukaan kovalla voimalla. Ottaa tuossa kropatkin yhteen, mutta ensimmäinen kontaktikohta on mielestäni Nurmen leuka. Nurmi ei ollut erityisen kumarassa asennossa tai muuten vaan pää alhaalla. Lieventävänä asianhaarana tässä voidaan pitää Nurmen tilanteeseen nähden melkoisen lepsua pelaamista ja sitä, ettei tuo taklaus sinällään mitenkään järisyttävän kova ollut.



On varmaan erityisen antoisaa vittuilla käyttäjälle, jonka näppäimistössä ei skandeja ole. Nostan vilpittömästi hattua.
On varmaan tullu tosi tarkasti videot katottua sulta Mikkolan taklauksesta. Ihan yhtä tarkasti kuin raumalaisen otteluvalvojan toimesta. Vai että Kinnusen olkapää osuu Nurmea leukaan. Voi olla, ei näyttänyt pelissä paikan päällä muulta kuin, että Nurmi oli ihan pihalla vaan tilanteesta ennen taklausta.

Ootko huomannut, että sua ottais koville se kun teidän huippupuolustajat kuten Mikkola ei saa mitään tämän fiksumpaa aikaiseksi kentällä?

Tässä vielä kuvakaappaukset Mikkolan taklauksesta, mistä ei pitäis jäädä epäselväksi mihin se taklaus kohdistuu. Myöskään aivotärähdystä ei lähes varmasti kyllä tulis jos taklauksen voima kohdistuis kohteen olkapäihin tai rintaan tai lantioon tai mitä kaikkea sitä nyt on keksittykään mihin se muka kohdistuu.

http://keskustelu.jatkoaika.com/attachments/video_clip_2013939_free_360p_none_17320-jpg.4928/
http://keskustelu.jatkoaika.com/attachments/video_clip_2013939_free_360p_none_17360-jpg.4929/
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
KalPalta poissa ykkösmokke(Kilpeläinen) ykköspakki(Timonen) kakkospakki/yvpakki(Riikola) ykköskakkoslaituri (Tammela) ja nyt jos vielä Kinnunen saa pelikieltoa ja Birner aivotärähdyksen tai murtuman alkaa porukkaa olemaan klesana. Lukolta poissa vain Vahalahti ja Ahtola ja ei riitä? No onneksi heillä on Sen Verta parempi rosteri niin helppoon 4-0 voittoon se siivittää.. eeku hei peli onkii 2-2?
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Katson videoita, en kuvankaappauksia. Pahoittelut. Molemmat tilanteet olen nähnyt useampaan kertaan ja pidän niitä aika lailla erilaisina. Olisi voinut silti tasapuolisuuden nimissä laittaa kaappaukset toisestakin tilanteesta.

Kinnuselle ei käsittääkseni kukaan ole ollut pelikieltoa vaatimassa.

Vitsilläkö edellinen kirjoittaja muuten Kilpeläisestä puhuu? Hänen poissaolonsa ei nyt muistikuvieni mukaan ainakaan KalPaa heikennä. Toki tämä perustuu vain yhteen puolivälieräsarjaan Jokereita vastaan, mutta oli tuo yksi karmeimmista maalivahdin sulamisista, mitä olen liigassa koskaan paikan päällä todistanut.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huikeaa läppää lukkolaisilta tämä Vahalahden perään itkeminen. Näin sen pari vuotta sitten pelaamassa Tepsissä ja oli silloin ihan perusliigajyrän tasolla. Ikää on tullut lisää, joten tuskin olisi kummoinen vahvistus Lukolle.
 

Uno Louner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko.
Ensin meinasin, etten edes avaa tätä osiota, koska arvasin tuon huonon häviämisen ja voittamisen määrän...

Kahden ensimmäisen pelin jälkeen olin itsekkin täynnä voitonhuumaa ja itsetunto hipoi taivaita. Suattaapi olla, että lähettelin vanhoille työkavereille Kuopioon kaljapäissäni 4 - muna tyylisiä kuittailuviestejä. Suattaapi myös olla, että sain ihan samanverran niitä eilen takaisin.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä tuntui, että Zapolskin ja KalPan pelaajan välissä oli aina vähintään yksi Lukkolainen. KalPa pörräsi nurkissa, eikä edes päässyt maalipaikoille.

Kolmannessa pelissä muuttuikin sitten kaikki ja eniten ärsytti nuo hyökkäyspään koukut ja kampit, joita meni molemmilta läpi, mutta KalPa pääsi ikävä kyllä hyödyntämään 3-3 tasoituksen muodossa yhden niistä. Kyllä korpesi, myönnän.

Vaikka savolaiset ystävämme ovat sitä mieltä, että ei yhden "perusliigajyrä"Vahalahden puuttuminen ei voi näkyä, niin kyllä se ainakin yv:llä näkyi aivan liian selvästi. Toivon, että RD saa tuohon jotain keksittyä huomiseen mennessä.

Huominen peli on KalPalle helpompi ja kiva flow päällä. Lukon pappaköörin luulisi olevan rutinoitunut, mutta kaikki voittopaineet on raumalaisilla. Voitto huomenna kalakukoille ja sarja päättyy 2-4 ja #tiedän2015 saa muuttua muotoon #arvasin2015.

p.s. lensikö kalakukko airways vai lepposasti bussilla?
 

rusakko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ainakin 25.3 KalPan Facebookissa julkaistu linja-auton kuva ja sen alapuolelle kirjotettu kommentti pitkästä ja hitaasta matkasta viittaisi vahvasti bussilla matkusteluun. Liekö niin että loputkin reissut menevät nyt bussilla? Saattaahan se vähän tasoitusta lentäjiä vastaan antaa jos seiskapeliin asti tämä sarja venyy.
 
Huikeaa läppää lukkolaisilta tämä Vahalahden perään itkeminen. Näin sen pari vuotta sitten pelaamassa Tepsissä ja oli silloin ihan perusliigajyrän tasolla. Ikää on tullut lisää, joten tuskin olisi kummoinen vahvistus Lukolle.

Kyllä. Oikeastaan Lukon joukkue vahvistui selvästi, kun otettiin Vahalahti pois sotkemasta jokaista ali- ja ylivoimaa ja turhaan karvaamasta kiekkoja vastustajan pakin lavasta sekä sotkemasta maalivahdin näkökenttää blokkaamalla heittäytymällä laukauksia.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Ihan hauska tämä keskustelu kokonaisuutena. Viime viikon lauantaina KalPan kannattajat onnittelivat Lukkoa välieräpaikasta ja nyt ovatkin kuittailemassa miten Rauman Lukko ei olekkaan mikään kova jengi. Toisaalta me Lukon kannattajat olemme tippuneet sieltä lauantain huumasta täyteen masennukseen.

Jääkiekossa ei kuitenkaan mikään ole varmaa. KalPa tuli täysin uudenlaisena tiistaina - ja kuka olisi sitä odottanut niiden kahden ekan pelin jälkeen? Lukolla on aivan yhtä hyvä mahdollisuus koota jälleen rivinsä ja alkaa pelata kuin sarjan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Ei se Vahalahti siellä jokaisessa vaihdossa ollut puolustamassa. Edelleen Lukko kotiedun ansiosta suosikki jatkoon. Eilen otteluketjun keskustelussa jotkut "kannattajat" onnittelivat jo KalPaa välieräpaikasta. Surkeaa. Omaan joukkueeseen pitää uskoa loppuun asti.

Lukko ei sinänsä tarvitse suurta pelillistä muutosta vaan Lukon pitää nyt vain kelailla niitä viime viikon nauhoja ja mukautua takaisin siihen pelityyliin. Toki täysin se ei voi onnistua, koska myös Virta onnistui muuttamaan hieman KalPan peluutusta, mutta RD on sen tasoinen ammattimies, että on se kumma jos tuohon ei MITÄÄN lääkettä nyt löydy vaan tiputaan heikommalle porukalle "suoraan" 4 matsissa.

KalPalla on pahemmat poissaolot kuin Lukolla ja hekin ovat siihen mukautuneet. Jos Lukko ei siihen pysty, se ei taida ansaita jatkoonmenoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös