Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta -61, Jokerit 1972-2013
Onnittelut Kärpille ansaitusta finaalipaikasta!

Kiitos SaiPa huikesta taistelusta lähtökohtaisesti ylivoimaista Kärppää vastaan. Enemmän olisitte mielestäni ansainneet, ainakin sen seitsemännen matsin. Harmillisesti tärkeimmillä hetkillä syömähampaita alkoi tippua. Korjatkaa nyt kuitenkin se Pronssi Lappeenrantaan, mitali se on sekin!

Loppuun vielä kiitokset molemmille jengeille, upeaa oli saada seurata tätä sarjaa...
 
Kung Erik I Karlsson!

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paras seitsemästä -sarjaa kun pelataan, niin parempi joukkue menee aina jatkoon, niin nytkin. Onnittelut siis Kärpille kannattajineen!

Erityiskiitos nimimerkille Noitarumpu, joka yritti tarjota lohtua murheelliselle ja jonka viestiä erehdyin aluksi, ketjun aiemman menon kyynistämänä, pitämään ivallisena. Miehen näppäimistöstä se olisi sitä melkoisella varmuudella ollutkin, ja suurin syy erheelle olikin omassa takaraivossani ollut typerä oletus, että miehet ja pojat ne tänne kirjoittelevat. Näin jälkikäteen on tietenkin päivänselvää, että jos Jatkoajassa joku tarjoaa vilpittömästi empatiaa vastustajan kannattajalle, niin hänen on pakko olla nainen.

Hyvää loppukautta, minä lähden tästä katsomaan josko ehtisin ennen pronssipeliä kasvattaa muutaman mikrometrin verran kynsiä, joita syödä.
 
Pidä sinä lampunsärkijä turpas kiinni!

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kiitokset täältäkin Saipan suuntaan hienosta välierävastustajasta. Tarjositte näissä kolmessa viimimisissä peleissä kovan vastuksen. Tällä kertaa se ei riittänyt finaaliin asti, mutta toivottavasti nappaatte pronssia. Olette sen ansainneet! Kiitokset vielä kerran!
 
It is hard to be Dallas Stars fan.

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Hyvää loppukautta, minä lähden tästä katsomaan josko ehtisin ennen pronssipeliä kasvattaa muutaman mikrometrin verran kynsiä, joita syödä.
Juu, ottakaa te ne pronssit! Kyllä sekin sitten hyvältä tuntuu - onneksi teillä on aikaa toipua ennen tuota peliä. Muistan itsekin KalPan pronssikauden - voi että se oli epäreilua ja inhottavaa tippua JYPille, mutta kai ne sitten lopulta parempia olivat. Nyt kuitenkin jälkeenpäin hyvät fiilikset koko kaudesta ja pronssiottelusta. Jotenkin SaiPan tämän kauden tarina muistuttaa itseä tuosta kaudesta, vaikka erityyppiset jengit meillä onkin.

Markkanen on hieno mies. Hienoin mainos lätkässä koskaanikinä missään on SaiPan Erikeeperpatjat.
 
Viimeksi muokattu:
Älä itke ruma lapsi, ota rusina.

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ennustin Karpat sarjasta jatkoon joko 4-1 tai 4-2. Olin silti vaarassa.

Koska objektiivisin silmin Karpat meni jatkoon 4-3. Jos jaakiekossa olisi tyylipisteet.

Nyt saman tien Karpille mielettomat onnittelut voitosta, parempi voittaa aina ja Oulun pojat olivat parempia 4-1.

En silti voi olla hehkuttamatta SaiPan poikien pelitapaa ekasta pelista viimeisen pelin jatkoeraan. Todella harva joukkue pelaa noin solidisti, rohkeasti, ennakkoluuottomasti ja pelottomasti...sarjan ylivoimaista ennakkosuosikkia vastaan.

Tirkkonen on joko Jumala tai sitten joku muu tekija taki taman vuoden SaiPasta nain hienon joukkueen. Vaitan, etta Liiga oli tana vuonna harvinaisen paljon kahden dominoivan joukkueen hallinnassa pitkaan aikaan. Normivuonna taman kauden SaiPa olisi voinut hyvinkin voittaa mestaruuden.

Karpat, edelleen, onnea jatkoon ja toivon teista mestaria. SaiPa-jengille samoin huikea respect ja ottakaa ne pronssit nyt, sen te ansaitsette!

Jupa
 

Etelärinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tsemppiä Saipalle pronssipeliin. Harmi, että sitä ei pelata Lappeenrannassa. Jotenkin olisi suonut sen tälle joukkueelle.

Toivottavasti Saipa saa pidettyä joukkueen jokseenkin kasassa. Näin menestystä voisi odottaa taas realistisemminkin ensi kaudelle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minikorpivaelluksen jälkeen finaaleihin. Hyvän sparrauksen järjesti SaiPa, kahteen otteeseen jatkoerään mentiin, ja samalla kaavalla tuli ratkaisu molemmilla kerroilla. Eli tasainen sarja tämä oli, vaikka usko Kärppien finaalipaikkaan ei sikäli koetuksella ollutkaan. Vaikka SaiPa sen ainokaisen voittonsa Raksilasta ryöstikin, se viimeinen Kisapuiston ottelu oli kuitenkin mielestäni SaiPan tämän sarjan paras.

Vielä jatkuu kevät molemmilla, kunhan vastustajat on saatu arvottua.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkanen on hieno mies. Hienoin mainos lätkässä koskaanikinä missään on SaiPan Erikeeperpatjat.
Olen samaa mieltä näistä, ja melkein voisi todeta että Jussin maskin Volvo-mainos on sitten se toiseksi hienoin koskaanikinä missään lätkämainos.

Ekaa neljää erää lukuunottamatta hyvä esitys SaiPalta koko tämä sarja. Huikeita ukkoja. Ja ihan oikeutettu lopputulos, kyllähän tuo Kärppien jengi on aika karmea. Markkanen antoi vikoissa peleissä mahikset voittoihinkin, mutta sen verran vaikeaa oli maalinteko SaiPallekin että eipä niitä tullut kuin yksi.

Ens kaudella sit räpsähtää se mestaruus. Tätä oon nyt varmaan 5 kautta hokenut aina kun SaiPalla on kausi loppunut, enpä ois uskonut että joskus tämmöstä voi melkein tosissaankin laukoa.

Niin ja ne pronssithan tässä vielä jaetaan. Oishan se kiva.
 
RAPORTOI

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Upea joukkue SaiPalla. Voivat kyllä olla ylpeitä itsestään. SaiPa pelasi todella viihdyttävää lätkää ja tässäkin sarjassa erot olivat erittäin pieniä. Tsemppiä SaiPalle ja onnea Kärpille finaali paikasta.
 

TosiKärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Bc Nokia, Arsenal
Sarja paketissa ja nokka kohti finaaleja. Tänään ei päästy pelillisesti samalle tasolle kuin parissa edellisessä pelissä. Voittoon tässä ottelussa ja 4-1 voittoon sarjassa pitää olla tyytyväinen, mutta pelillisesti en ole Kärppien tämän päivän otteisiin tyytyväinen. Ottelun alku oli hyvä, mutta SaiPan tasoitusmaalin jälkeen Kärpät ei saanut parastaan irti. Parantaa pitää, jos mestaruus meinataan voittaa. Vastustajan pelityyli tosin muuttuu reippaasti finaaleissa eli sinänsä hieman turha vertailla tähän sarjaan.

Kiitokset SaiPalle hyvästä vastuksesta ja onnea pronssipeliin! Sarja oli neljää ensimmäistä erää lukuun ottamatta pelillisesti tasainen, mutta Kärpät sai luotua helpommin hyviä maalintekopaikkoja ja sitä kautta maaleja.
 
Jussi Jokinen - liian huono Suomen olympiajoukkueeseen Vancouveriin - 60 peliä 23+26=49, +4, laukaisu% 19,5

Wolves

Jäsen
Harmi, että sitä ei pelata Lappeenrannassa.
Samaa mietiskelin itsekin. En siksi, että muualle ei haluttaisi lähteä, vaan siksi, että pronssineppailu ei varmasti kiinnosta Raumalla tai Tampereella yhtä paljon kuin Lappeenrannassa.

Täten veikkaankin, että joko Hakametsä tai Kivikylä-areena on puolillaan katsojia. Lappeenrannasta porukkaa tulee ihan takuuvarmasti. En uskalla kuitenkaan sanoa sanoja "ja paljon."
 
Jatkoajan keskustelupalstaa moderoi Kim Jong-Ilin lapsenlapset. Jatkoajan moderaattorit.

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Hieno sarja, ja niin paljon tiukempi kuin osattiin odottaa. Kaksi todellista Joukkuetta vastakkain. Toivottavasti puolivälierät toivat sen verran extraa Idän Ihmeen kassaan, että joukkueen runko pysyy kasassa, ja samaa taistelua nähdään ensi kaudellakin. Siihen asti jään kaipaamaan vetyjä.

Ja nyt niitä kellertäviä mitaleita molempiin suuntiin, kiitos.
 
\o_ EtaKarpat.net _o/

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Hieno sarja sai päätöksen. SaiPa pelaa viihdyttävää hyökkäysvoittoista kiekkoa jota on mukava seurata. Kyllä tyylilläkin on väliä. Aika ajoin Kärpät oli yllättävän kusessa tänäänkin. Lauantain peli oli kyllä parempi Kärpiltä, mutta onneksi voitto kuitenkin irtosi tänään.

SaiPa kyllä vähän yllätti pelaamalla noinkin hyvin. Olisin odottanut että bensa loppuu silloin lauantaina, mutta paskat mitään loppunut. Ja kyllä tänäänkin sai hampaita pureskella. Mutta tää on hei pleioffia! Just tämmöistä sen pitää ollakin.

Kiitos vielä erittäin kovasta vastuksesta! Jatkakaa samaa rataa niin pronssi on erittäin lähellä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Samaa mietiskelin itsekin. En siksi, että muualle ei haluttaisi lähteä, vaan siksi, että pronssineppailu ei varmasti kiinnosta Raumalla tai Tampereella yhtä paljon kuin Lappeenrannassa.

Täten veikkaankin, että joko Hakametsä tai Kivikylä-areena on puolillaan katsojia. Lappeenrannasta porukkaa tulee ihan takuuvarmasti. En uskalla kuitenkaan sanoa sanoja "ja paljon."
Ei se pronssipeli mikään neppailupeli ole. Tai ainakaan sen ei pitäisi olla, ei ainakaan SaiPalle. Eiköhän teidän pojat lähde tuohon matsiin sata lasissa niin kuin kuuluukin lähteä. Voin kertoa, että jos sattuu kannattamaan seuraa, jonka palkintokaappi ei varsinaisesti pursua mitaleja niin jo yksittäinen pronssikin pääsarjatasolta tuntuu jälkeenpäin helvetin hienolta jutulta ja lämmittää. Neljättä sijaa ei muista kukaan, paitsi neljännelle sijalle jäänyt, joka harmittelee myöhemmin että oisinpa ollut kolmas. Minäkään en valitettavasti osaa kuvitella/raportoida, miltä se finaali mahtaakaan tuntua : )

Mutta niin, täydellä höyryllä vaan eteenpäin ja ronssi Lappeenrantaan.
 
Hitaat lähdöt ja äärimmäisyyteen asti viety kiekkokontrolli ovat myrkkyä katsojille ja saattavat saada myös vastustajan pelaajat hermoromahduksen partaalle.

Rammjäger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, SaiPa, Jukurit
Hatunnosto SaiPalle.

Pienen budjetin porukka sai koko Etelä-Karjalan sytytettyä uskomattomaan jääkiekkoinnostukseen, ja varmasti suurin osa suomalaisista toivoi SaiPan voittavan tämän sarjan.

Kärpät sen kuitenkin voitti, enkä voi sanoa etteikö olisi ihan ansaittu voitto. Mutta kyllä SaiPa antoi kovemman vastuksen kuin olisi etukäteen odottanut. Toivotaan että ensi kaudella kohdataan finaaleissa, ja silloin kuten tänäänkin: parempi voittakoon!

P.s. ehdottomasti SaiPan kannalla pronssipelissä, tulipa vastaan kumpi tahansa. Kyllä SaiPa sen ansaitsisi näin huikean kauden päätteeksi.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kärpät on kyllä vakuuttava jääkiekkojoukkue, ei voi muuta sanoa. Todella suuri luottamus tuohon joukkueeseen, jotenkin tiukoissakin peleissä on helppo uskoa Kärppien kaivavan voiton tavalla tai toisella.

Saipa oli jopa ihmeellisen kova, todella hieno hurmos päällä Lappeenrannassa! Toivottavasti tämä kantaa pidemmällekin kuin vain pronssipeliin asti. Kahden ensimmäisen pelin jälkeen pidin sarjaa jo ihan varmana, mutta niin vain Saipa kaivoi jostakin vielä yhden vaihteen ja pisti Kärpät todella koville vaihto vaihdon jälkeen. Hieno joukkue.
 
The world is done,
Aurora gone
Suosikkijoukkue
Kärpät
SaiPa pisti hienosti kampoihin ensimmäistä peliä lukuun ottamatta koko sarjan ajan. Kärpät oli kuitenkin piirun verran parempi ratkaisevilla hetkillä. Erityisesti erikoistilannepelaamisessa oli merkittävä ero ja siihen SaiPa minun nähdäkseni häivisi.

SaiPan ylivoima oli suoraan sanoen melko luokatonta koko sarjan ajan. SaiPa teki yhteensä kaksi ylivoimamaalia koko sarjassa ja päästi samalla Kärpät tekemään yhden alivoimamaalin. Sanomattakin on selvää että tuolla tehokkuudella ei pelejä voiteta. Osansa toki oli Kärppien hyvällä alivoimapelaamisellakin. Eilisen pelin kolmannen erän loppuhetket kuvasivat tilanteen hyvin. SaiPa sai kaksi kertaa ylivoiman viimeisen kuuden minuutin aikana pelin ollessa 1-1. Tuossa vaiheessa olisi kerta kaikkiaan pitänyt iskeä maali kun sarjakin oli Kärpille katkolla. Kuitenkin vaarallisimmat maalipaikat sai aikaan tuolloinkin Kärpät, alivoimalla.

Toinen merkittävä ero sinänsä tasaisissa joukkueissa oli yksilöt. Tämänkin sarjan aikana joku on nostanut joukkueiden budjetit esiin ja ihmetellyt kun kuitenkin pelaavat noin tasaisesti vaikka toinen jengi maksaa miljoonia enemmän. Tasaistahan peli pääsääntöisesti olikin mutta ehkäpä budjettien ero näkyi siinä että tiukoissa paikoissa Kärppien taitavat (ja kalliit) yksilöt kuitenkin nousivat esiin ja ratkoivat pelit. Koko sarjassa Kärppien maalinteosta vastasivat nimet Maxwell, Pyörälä, Aaltonen, Pirnes, Kukkonen, Pokka ja Donskoi. Nämä samat kaverit ovat kahta viimeistä lukuun ottamatta myös epäilemättä joukkueen kalleimpia pelaajia joten kai tässä tässä voi perustellusti sanoa että rahalla saa laatua. Erityisesti tässä lämmittää kuitenkin se tosiseikka että mikään varsinainen ostojoukkue tuo Kärppäjengi ei ole. Noistakin mainituista pelaajista ainoastaan kanukki Maxwell ei ole Kärppien oman junnukoulutuksen tuotoksia.

Kiitokset SaiPalle hyvästä vastuksesta ja tsemppiä pronssipeliin. Pettymys on varmasti tässä vaiheessa kova mutta naaratkaa ne pronssit kotiin. Kyllä ne kesän mittaan alkavat lämmittää. Siellä Saimaan rannoilla kun ei ole liiemmin mitalijuhlia pidetty. Kärpät jatkaa tästä eteenpäin kohti seuraavaa ja viimeistä haastetta.
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

Stieg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Hattu pois päästä poika, tuolla menee SaiPa. Todella kovan vastuksen tarjositte, en pidä lainkaan Kärppien huonoutena, ettei tuon porukan yli kävelty. Tirkkonen on huikea valmentaja. Pronssipelin ajaksi kaivelen sisäisen Willimieheni kyllä esille, kairatkaapa ne mitalit kotiin.

Luotto omiin oli koko ajan vahva. Pakko se on silti myöntää, että ei se ollenkaan kaukana ole, että sarja olisi tällä hetkellä 2-3 lappeenrantalaisille. Kovempi budjetti ja sitä kautta kovemmat yksilöt kuitenkin ratkoivat nämä tiukat pelit Kärpille. Ja kyllä Karhunen vaan vei maalivahtien kamppailussa voiton tässä sarjassa.

Semmoinen tunne on, että pahin on nyt selvitetty, ja nyt varmojen mestarien ja ylimielisten fanien pitää vain kävellä Tapparan tai Lukon yli siihen varmaan mestaruuteen. Ei olisi kyllä ensimmäinen kerta, kun olisin väärässä näiden kans.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainut mikä hieman yllätti tässä sarjassa oli se, että SaiPa otti yhden voiton kahden sijaan. Jatkoon menijästä ei kuitenkaan epäselvyyttä missään vaiheessa. Kärppä joukkue näyttää vakuuttavalta kohti finaaleja ja toisen parin pitkittyminen tuo koko ajan etua lepoajan suhteen Kärpille.

Puhuin ennen playoffeja siitä, ettei Markkanen ole ikinä torjunut joukkuettaan mestaruuteen, mutta täytyy kyllä korjata sen verran että hieman eri joukkueissa niin olisi jo käynyt.. Kertakaikkiaan huikea maalivahti tässäkin sarjassa, kuten Karhunenkin.

SaiPa leirissä pronssi maistuisi varmasti erittäin makoisalta. Fakta on kuitenkin se, että ilman Rajaniemen kahden minuutin sulamista joukkue olisi jo lomilla (juu juu katkeraa). Eiköhän SaiPa ole latautuneempi ja motivoituneempi vieraskaukalosta huolimatta ja korjaa pronssiset kotiin.
 

redpecka

Jäsen
Onnea Kärpät.

Hyvin pelas SaiPa etukäteen mahdotonta jättiläistä vastaan (paitti kun makuun pääsi, olis sitä toisenkin voiton voinut ottaa).

Mitäs vielä.. - SaiPalla vielä kausi jatkuu, joten sinne!

Hei vaan kaikille.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Erityiskiitos nimimerkille Noitarumpu, joka yritti tarjota lohtua murheelliselle ja jonka viestiä erehdyin aluksi, ketjun aiemman menon kyynistämänä, pitämään ivallisena. Miehen näppäimistöstä se olisi sitä melkoisella varmuudella ollutkin, ja suurin syy erheelle olikin omassa takaraivossani ollut typerä oletus, että miehet ja pojat ne tänne kirjoittelevat. Näin jälkikäteen on tietenkin päivänselvää, että jos Jatkoajassa joku tarjoaa vilpittömästi empatiaa vastustajan kannattajalle, niin hänen on pakko olla nainen.

Hyvää loppukautta, minä lähden tästä katsomaan josko ehtisin ennen pronssipeliä kasvattaa muutaman mikrometrin verran kynsiä, joita syödä.
Kiitos vaan! Älä silti ihan kyyniseksi heittäydy, kyllä miehissäkin varmasti löytyy empaattisia yksilöitä, joskin te olette käsittääkseni vähän enemmän ns. "putkiaivoisia";)

Täältä peukkua SaiPan pronssille. Ihmettelen suuresti, jos se ei teille tule Ei sillä vastustajalla, olipa Tappara tai Lukko, ole sanansijaa tollaisille esityksille, joita SaiPa esitti meitä vastaan. Mut ei silti takki auki parane mennä, sen kun mielessä pidätte!
 

53300

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa pisti hienosti kampoihin ensimmäistä peliä lukuun ottamatta koko sarjan ajan. Kärpät oli kuitenkin piirun verran parempi ratkaisevilla hetkillä. Erityisesti erikoistilannepelaamisessa oli merkittävä ero ja siihen SaiPa minun nähdäkseni häivisi.

SaiPan ylivoima oli suoraan sanoen melko luokatonta koko sarjan ajan. SaiPa teki yhteensä kaksi ylivoimamaalia koko sarjassa ja päästi samalla Kärpät tekemään yhden alivoimamaalin. Sanomattakin on selvää että tuolla tehokkuudella ei pelejä voiteta. Osansa toki oli Kärppien hyvällä alivoimapelaamisellakin. Eilisen pelin kolmannen erän loppuhetket kuvasivat tilanteen hyvin. SaiPa sai kaksi kertaa ylivoiman viimeisen kuuden minuutin aikana pelin ollessa 1-1. Tuossa vaiheessa olisi kerta kaikkiaan pitänyt iskeä maali kun sarjakin oli Kärpille katkolla. Kuitenkin vaarallisimmat maalipaikat sai aikaan tuolloinkin Kärpät, alivoimalla.
Tätä ylivoiman surkeutta on pitkin kautta voivoteltu ja aivan syystä, tosin jotenkin ihmeellisesti se tilastojen valossa ei ollutkaan niin surkeaa runkosarjassa (siis yhden miehen yv). Tässä sarjassa itselle tuli olo, että Kärppien yv on todella vaarallinen mutta aivan loistavasti SaiPa pelaa alivoimalla. Nyt piti tarkistaa oma mutuilu ja jos jätetään tuo ensimmäinen peli pois, tiedän kyllä että on tilastojen manipulointia mutta se oli muutoinkin aivan poikkeava muusta sarjasta, niin ylivoimamaalit menivat viimeisessä neljässä pelissä 2-2.

Kärpät oli parempi ratkaisuhetkillä ja SaiPalle vain tuli raja vastaan, ei voi paljon enempää vaatia. Yhä olen sitä mieltä, että kaikkia muita vastaan SaiPa olisi finaaliin mennyt ja yhtä varma olen siitä että Kärpät mestaruuden voittaa.
 
"Jääkiekko ja paremmat ja huonommat ajanjaksot saa kyllä aikaan hauskoja juttuja." FASlapsi

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos SaiPalle ja sen kannattajille. Hieno joukkue ja hyvät fanit!
Ensimmäisen pelin jälkeen näytti, että tästä tulee ylikävely, mutta vielä mitä.
Hyvää kiekollista peliä esitti SaiPa eikä sikailujakaan näkynyt. Ainoat miinukset Markkasen ja Tirkkosen itkuille maanantain hävityn pelin jälkeen, mutta kaikkensahan sen altavastaajan pitää näissä tilanteissa tehdä.

Ottakaa pronssit pois Tapparalta! :)

ps. Mika ja Lasse, love you!
 
Ei näitä sääntökirjan mukaan vihellellä. Jos niin tehtäisiin, olisimme täällä vielä aamullakin. -Pertti Juhola, Liigan otteluvalvoja.

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, taistelut on nyt taisteltu ja Kärpät seisoo ryhdikkäänä voittajana tämän kovatempoisen välieräsarjan jälkeen. Taistelutahtoinen SaiPa pystyi haastamaan Kärpät energisellä otteellaan paljon paremmin kuin alkuun uskoin. Tämän kauden Kärpissä on valtava määrä kokemusta, taitoa, asennetta ja johtajuutta. Aikamoinen ihme se olisikin ollut, jos piskuinen SaiPa olisi Kärpät pystynyt kaatamaan. Tasoerosta loppuviimein kertoo se, että laadukkaiden maalipaikkojen luominen ja toki myös viimeistely oli SaiPalla kovin paljon Kärppien tähtisikermää perässä.

SaiPan yhtenäisestä joukkueesta minun silmääni ylivertaisena yksilönä erottui Dan Spang. Valtavasti vastuuta, vähän virheitä, fyysistä peliä, timanttista luistelua, kovaa asennetta, laadukkaita syöttöjä ja tuuhea parta. Näistä jäi Dan Spang mieleeni. Mikähän on miehen sopimustilanne? Jos hän ei ole vielä sitoutunut mihinkään joukkueeseen, ottajia lienee jonoksi asti.

Paljon oli tunnetta ja vääntöä keskustelupalstankin puolella. Alkuasetelmana oli ylimieliset kärppäläiset vastaan sympaattiset saipalaiset. Lopputulema oli ylimieliset ja provosoivat kärppäläiset vastaan itkevät saipalaiset. No, tässäkin suhteessa taisto on tauonnut. Haluan toivottaa hyvät jatkot jokaiselle SaiPan kannattajille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy