JPL

Jäsen
Radiostako katselit peliä? Tommi Jokinen vedettiin selvästi nurin tilanteessa, josta Aaltonen karkasi läpi. Ei näkynyt Nelosen maalikoosteessa, mutta paikan päältä nähtynä tilanne oli täysin selvä kampitus. Myös tästä Tirkkonen mainitsi pelin jälkeisessä haastattelussa, mutta teidän porojen mielestähän hän on pelkkä selkärangaton itkupilli.
Juu - kyllä tuosta tilanteesta olisi voinut jäähyn antaa. Meni noita vastaavia muitakin läpi molempiin suuntiin. Turhahan noista on nillittää. Tuomareiden linja oli melkoisen salliva läpi ottelun. Mutta se oli salliva ihan molempiin suuntiin, joten aika typeräähän näistä on valittaa. Toinen teki kolme maalia ja voitti ja toinen teki kaksi ja hävisi.

Tirkkonen ja Markkanen tietävät vallan hyvin, että tuomarit ei ratkaisseet peliä ja maalituomiotkin meni oikein. Tuolla itkemisellä vain halutaan saada säälipisteitä huomista varten, jotta siinä ottelussa tuomarit suosisivat SaiPaa. Heille kannattaisi käydä sanomassa, että keskittyvät vain niihin asioihin, mihin pystyy itse vaikuttamaan.

Suurin virhe tuomareilla oli se, ettei Spangia ajettu ulos, kun veti poikkarilla Aaltosta suuhun. Tilannetta ei ilmeisesti kumpikaan päätuomareista huomannut ja varmaan tästä syystä tuli vain 2+2. Mutta onko Kärppien puolelta tullut aiheesta itkua? Jos Kärpät olisi halunnut asian viedä eteenpäin, niin Spang olisi mahdollisesti huomisesta pelistä pois.

Huml:n tilanne, missä jäin kulmaan makaamaan ei ollut jäähyn arvoinen. Taklaus meni ohi ja Huml:n nilkka jäi Saipa pelajaan jalan ja laidan väliin ja vääntyi melko pahan näköisesti. Onneksi pystyi jatkamaan peliä. Siinä oli nivelsiteet melkoisen kovilla.
 
The accusations and the blame - True or false they seem the same - Filthy fingers rise in rows - And out of shit a flower grows - I'm amazed how damn low - People can go only by being themselves
- Sentenced - Ever-frost -

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
*halaa* voi, älä nyt hermoraunioksi muutu kultaseni! Lähellä olette olleet ennenkin, samoin kuin vastapuolikin teidän voittaessanne. Näin ne vaan pelit menevät mitä pitemmällä ollaan. Menisihän siinä liigasta uskottavuuskin, jos neljä parasta teurastuslukemin aina toisen voittaisi, kyllä laatu vaatii sen, että pieninumeroisesti pelit jatkuvat. Hieno sarja tämä on joka tapauksessa, kävi miten kävi.
En kyllä tiennyt olevani kultasesi, hämmentävää.

Ei saa kitistä tuomareista, no en ole kitissyt sanallakaan. Nyt oli ilmeisesti pahasta jo harmitella sitäkin, miten pienestä jäi kiinni, että sarja olisi nyt paljon mielenkiintoisempi. Kun ei synkkaa, niin ei vaan synkkaa.
 
Pidä sinä lampunsärkijä turpas kiinni!

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy toivoa että SaiPa lähtee sellasella sopivalla kiukun ja epätoivon cocktaililla seuraavaan peliin. Peli-ilme kun jatkuu samanlaisena kuin näissä kahdessa viimeisessä, ja Markkanen pysyy jumala-tasollaan niin Kärpät on ihan voitettavissa. Se on sitten eri asia voidaanko Kärpät voittaa kolme kertaa putkeen, mutta jos nyt ensin vaikka yhden pelin saisi väkisin väännettyä vielä SaiPalle.

Täytyy vielä voivotella että sarjan kaksi ekaa peliä meni Kärpille niin luvattoman helposti. Ekassa oli varmaan SaiPan osalta väsymystä, jonkinlaista mahan täyttymistä ja hermoilua ja Markkasen kuumeilun takia epävarmaa maalivahtipeliä, joka jatkui vielä toisen pelin alkuunkin sen verran että siinäkin Kärpät päästettiin liian helposti johtoon. Laurin pojat osaa turhan hyvin tuon johtoasemassa pelailun, sitä ovat saaneet harjoitella liiankin kanssa koko pitkän runkkarin.

No, toisaalta, kuka käski pelata seitsemän peliä Jypiä vastaan. Kun olisi se sarja saatu aikaisemmin katki, voisi nyt olla valoisampi tilanne.

Mutta eipä siinä, hienosti SaiPa on tässäkin sarjassa esiintynyt edukseen tuota alkua lukuunottamatta. Mestarisuosikki Kärpille on ihan tasapäisesti laitettu kampoihin, olkoonkin että se on näissä kahdessa viime pelissä vaatinut kyllä Markkaselta pari-kolme ihan järjetöntä torjuntaa per peli jotta lukemat ovat pysyneet nätteinä. Itse olen iloisesti yllättynyt, ja varsinkin Markkanen on kyllä huikeilla torjunnoillaan noussut ihan legendaksi jo.

Tää on tämmöstä, joskushan senkin on vaikutettava että joukkueet on paperilla aika eri sfääreissä. SaiPa on aika maksimitasolla vetänyt tähän asti, mutta Kärppien kohdalla inhottavasti yhdistyy hyvä materiaali ja hyvä valmennus ja sitä kautta oikeastaan joka osa-alue on turhan hyvässä kuosissa.

Nythän mä sen hogasin että Kärpäthän on vähän niinku Kanada, ja SaiPa niinku Suomi.

Voittamisen kylttyyrillä kyllästetyt oululaiset ja heidän ärsyttävän hyvästä syystä ylimieliset faninsa odottavat jo finaalipeliä, jossa vastaan tulisi joku oikeasti hyvä joukkue - joka toki sekin jäisi silti Kärppien jalkoihin ja sit voitais taas katella sitä kultamitalia. Siellä on laadukas valmennus, joka osaa käyttää kaikkia psykologisiakin keinoja jenginsä eduksi, jengissä on huipputaitavia ja tiukasti pelisuunnitelmaa noudattavia jamppoja, on teräksinen puolustus jonka takana kenen tahansa nevari-maalivahdin on helppo pelata, Crosbynkin virka kaatuilevana starbana on otettu käyttöön ja annettu Humlin kannettavaksi. Kaikki tietää, että Kärpät voittaa, ja että nää pelit ennen finaalia nyt pitää vaan pelata alta pois.

SaiPassa ei oo ketään nimimiehiä, vain joku vanha has-been ja jumalattoman kova maalivahti, jotka nyt sattuu SaiPan tapauksessa olemaan yksi ja sama henkilö. Kovasti työtä tekevä kädetön mutta yhtenäinen ja hyvähenkinen ryhmä, jolla on yhteinen pelitapa lujasti selkärangassa. Maalinteko on toisinaan helvetin vaikeaa, vaikka peleihin parempiakin joukkueita vastaan mahtuu aina hyviä pyöritysjaksoja. Isompia poikia vastaan pelatessa tuntuu että tuomaritkin on vastaan, vaikka menee siellä läpi omienkin rikkeitä. Kaikki tietää että SaiPa ei voita, ja vaikka peli etenisi miten, viimeistään lopussa alkaa maila tutista ja takaa tullaan ohi. Ja vielä tavalla että sen voi kääntää tuomarin ja koko maailman epäreiluuden syyksi.

Miten sitä tämmöset Kärppä-ihmiset osaa maajoukkuepeleihin asennoitua ilman että niiltä hajoo pää kun ei ollakaan aina ennakkosuosikkeja, vastapuolella on taitavampia pelaajia ja valmentajien itkulla ei ole mitään käytännön vaikutusta? Ei luulis olevan helppoa sekään.
 
RAPORTOI

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En kyllä tiennyt olevani kultasesi, hämmentävää.

Ei saa kitistä tuomareista, no en ole kitissyt sanallakaan. Nyt oli ilmeisesti pahasta jo harmitella sitäkin, miten pienestä jäi kiinni, että sarja olisi nyt paljon mielenkiintoisempi. Kun ei synkkaa, niin ei vaan synkkaa.
Hups! Menikin aiempaan kirjoitukseen vastaukseni, mutta korjattu on siellä, ettet hämmenny=)
 

Jupe#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihmettelen sitä vaahtoamista Markkasen räpylään lyömisestä kun en ole sellaista hidastuksistakaan löytänyt! Tässä urheiluruudun pätkässä Urheiluruutu: 07.04.2014 21.59 | Tv | Areena | yle.fi ajassa 1.24-1.27 näkyy kuinka Maxwell luistelee Markkasen ohi pitäen vain mailaa kädessään ja samalla maila hipaisee hieman Markkasen räpylää, minkäänlaista lyöntiliikettä Maxwell ei siinä todellakaan tee. Jos tuollaisista hipaisuista alettaisiin hylkäämään maaleja niin se olisikin sitten loputon tie...
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
En eilisestä matsista nähnyt kuin huippuhetket mutta ihmettelin miksi Jarmo Myllys hehkutti vain SaiPan esitystä eilen. Janne Niinimaa koitti vähän sanoa väliin, että Kärpät tosiaan voitti mutta ei sitä kukaan huomioinut. Niitä Markkasen toisen erän torjuntoja katsellessa oli kyllä pakko nauraa, huikeita venytyksiä kyllä mutta morjes mitä paikkoja Kärpillä oli.

Kunnia sille kenelle se kuuluu, Kärpiltä aika tyrmäävä nousu. Ihme kulttuuri, kun aina vaan ihastellaan hävinneen joukkueen peliä.
 
Tapahtumahetkellä tie oli kuiva, mutta mutkainen.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiköhän Jamolla edelleen syki sydän SaiPalle, kun oli useemman vuoden siellä mukana ensin maalivahtina ja sitten valmentajana. Ei siinä sen kummempaa.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.
Ihmettelen sitä vaahtoamista Markkasen räpylään lyömisestä kun en ole sellaista hidastuksistakaan löytänyt! Tässä urheiluruudun pätkässä Urheiluruutu: 07.04.2014 21.59 | Tv | Areena | yle.fi ajassa 1.24-1.27 näkyy kuinka Maxwell luistelee Markkasen ohi pitäen vain mailaa kädessään ja samalla maila hipaisee hieman Markkasen räpylää, minkäänlaista lyöntiliikettä Maxwell ei siinä todellakaan tee. Jos tuollaisista hipaisuista alettaisiin hylkäämään maaleja niin se olisikin sitten loputon tie...
Juuri näin. Tuomareilla ei ollut mitään edellytyksiä hylätä maalia varsinkin, kun eivät nähneet edes tarkasti tilannetta. Vaikka säännöissä sanotaankin, että "kosketus" maalivahtiin maalivahdin alueella kiekon mennessä maaliin riittää. Tuo Maxwellin "kosketus" on niin lievä ja kiekko on pelattavissa/näkyvissä ettei kukaan tuomari koskaan play-off peleissä tule tuollaista maalia hylkäämään vaikka näkisikin tapahtuman aitiopaikalta.

Enemmän olisin huolissani tästä uutisoinnista ja mm. otteluvalvojien täysin surkeasta median edessä esiintymisestä. Sen mitä olen taas lehdistä lukenut kyseisestä tapauksesta niin otteluvalvoja perustelee maalin hyväksymistä sillä, että kiekko ei ollut räpylässä? Eikö otteluvalvoja voisi kertoa ensinnäkin sen, mitä säännöt sanovat ja lisätä siihen, että nyt maali hyväksyttiin koska tulkittiin, että maalivahtia häiritsevää kontaktia ei ollut? Nyt suuri yleisö saa väärää tietoa säännöistä.

Joskus tulee eteen vielä vastaava tilanne missä kiekko ei myöskään ole räpylässä mutta kontakti/lyönti räpylään on paljon voimakkaampi ja kiekko menee maaliin ja maali hylätään. Onko kyseinen otteluvalvoja silloin selittelemässä, että väärä tuomio koska kiekko ei ollut räpylässä vai kertomassa, että sääntöjen mukaan maali piti hylätä, koska maalivahtia häirittiin. Nyt vaan mediassa selitellään "kiekko ei olut räpylässä... jne." vaikka se ei edes ole asian ydin. Otteluvalvojat vaikuttavat olevan mitä suuremmissa määrin ylimielisiä pellejä. Tämmöisen kuvan saa usein lehdistötilaisuuksia seuratessa.
 
RAPORTOI

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Valmentajien kitinät pressissä: joku ei välitä, toinen tykkää ja itse kuulun sellaiseen spartalaiseen paskansyöjien osakuntaan jossa syödään masokistisesti paskaa. Ikävää kun Pexxi on omaksunut tällaisen asetuksen, ei kuulu mielestäni saipalaiseen identiteettiin. Olen varmaan vielä liian orientoitunt mälli-atulaiseen oppiin, jotka toki kyllä myös itkivät toisinaan, mutta aiheesta ja en muista että siitä olisi tullut tavaramerkkiä kummallekaan, tai Mällistä en ole varma.

Tirkkosen kohdalla (tykkään Pexxistä todella paljon, pus) ei välttämättä voi puhua että olisi vaan niin kokematon pleijareissa ja siten tulisi sanottua pressissä tunnekuohuissa tyhmyyksiä, sillä pahimmat itkijäthän ovat perin kokeneita valmentajia. Kyllä itkuasetus on ihan luonnekysymys.

Piti tämäkin pläjäys tuupata nyt eetteriin kun tuli ennen JYP-sarjaa mollattua JYP:in valmentaja Veltsua vastenmielisestä epäoikeutetusta kitinästä runkkiksessa. Eikä se suorittanut poffien aikanakaan kovin hyvin, mutta Pexxi alkoi huolestuttavasti kuroa eroa umpeen.

Ja kyllä tuomareista saa ”itkeä” jos aihetta on, mutta eilen ei ollut mitään niin ihmeellistä että olisi tarvinnut. Ja liian usein suoritettu purkaus vie uskottavuutta niiltä oikeilta ja oikeutetuilta keisseiltä.

Mutta ei peli Tirkkosen höpinöihin kaatunut.

PS. Ja harmikseni Kärpät sai sen kolmannen voittonsa, joten oma veikkaus sarjasta (2-4) ei enää ole mahdollinen, mutta otetaan sitten pitkän kaavan mukaan tämäkin sarja. Ja saapahan pojat kerralla kunnolla sitä pleijjarikokemusta. 21 peliä olisi ihan komea lisä siihen sarakkeeseen.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
En eilisestä matsista nähnyt kuin huippuhetket mutta ihmettelin miksi Jarmo Myllys hehkutti vain SaiPan esitystä eilen. Janne Niinimaa koitti vähän sanoa väliin, että Kärpät tosiaan voitti mutta ei sitä kukaan huomioinut. Niitä Markkasen toisen erän torjuntoja katsellessa oli kyllä pakko nauraa, huikeita venytyksiä kyllä mutta morjes mitä paikkoja Kärpillä oli.

Kunnia sille kenelle se kuuluu, Kärpiltä aika tyrmäävä nousu. Ihme kulttuuri, kun aina vaan ihastellaan hävinneen joukkueen peliä.
Niin sama lauluhan se on toisessakin välieräparissa. Tapparalle on kehitelty vähää väliä jos jonkinlaista paniikkia vaikka nimeonmaan Lukko on jatkuvasti selkä seinää vasten. Eikä siellä Raumalla sen pienemmät paineet oo menestyä, päinvastoin.

Saipalla rupee tällä kertaa vähän loppumaan bensa kesken mutta se ei missään nimessä ole mikään häpee. Saipa on tehnyt jo jonkinlaisen ihmeen tällä kaudella ja pedannut itselleen hyvät asemat myös tulevaisuuteen. Nyt haetaan oppia ns. miesten peleistä ja ens keväänä ollaankin sitten jo valmiita. Todella toivon että saatte kuitenkin mitalit kaulaan viimeisen pelin jälkeen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mutta se vitun Tikkanen. Vittu saatana se on paska kommentaattori.
Tästä voimme varmasti olla kaikki samaa mieltä, ollaan sitten ylimielisiä Kärppä-homoja tai kitiseviä SaiPa-vässyköitä.

Tikkanen, siinä vasta on paska kommentaattori.

Sen sijaan oli hyvä haku ottaa Kärppä-Niinimaan seuraksi SaiPa-Myllys sinne studioon. Saisi aina olla tommonen kunnon värilasi-kaksikko molempien jengien puolelta, ja ihan reippaasti saisivat tuoda omia värilasien läpi katsottuja näkemyksiään esiin. Nythän siellä on jo Lukko-Grönmania pyöritetty, Tapparalle joku Janne Ojanen olisi aika kova kortti.

Tosin siinä on se vaara että homma menee ihan Jatkoajaksi, ja siellä alkaa Myllys huutamaan Niinimaata ylimieliseksi lestaksi, ja Janne pyyhkii nenä pystyssä kuvitteellisia kyyneliään ja toteaa "Kasva sinäkin, Jonne" ja läppäsee Jamoa avarilla kun raivoonsa tikahtuva Myllys on sitä ennen räkäissyt Jannea naamaan, ja kohta Petteri Ahomaa kiikuttaa molemmat korvasta sermin taakse bannia kärsimään.

Ja sitten sinne tulee kaiken maailman Marko Tuuloloita ja Sinuhe Wallinheimoja räksyttämään että HPK oli parempi ja JYP-sarja oli kaikista sarjoista parhain. Jostain eksyy vielä Juha Lind kertomaan että ei Kärpät kyllä tällä pelillä voita, ehei, johon pöydän alla majaileva Mika Kortelainen toteaa että painu sä sinne vitun ryssälandiaan. Kari Takko koputtelee taustalla studion ikkunaan ja huutaa että muistatteko ku me voitettiin viime vuonna.

Mutta Tikkanen, siinä vasta on paskaakin paskempi kommentaattori.
 
RAPORTOI

Itäpuu

Jäsen
Sen sijaan oli hyvä haku ottaa Kärppä-Niinimaan seuraksi SaiPa-Myllys sinne studioon. Saisi aina olla tommonen kunnon värilasi-kaksikko molempien jengien puolelta, ja ihan reippaasti saisivat tuoda omia värilasien läpi katsottuja näkemyksiään esiin.
Juuri näin. Suorastaan kilpaa olivat samaa mieltä asioista, mutta värilasien läpi... Loistavaa. Jotta.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hups! Menikin aiempaan kirjoitukseen vastaukseni, mutta korjattu on siellä, ettet hämmenny=)
Jaa niin tuli vasta tämän jälkeen mieleeni sekin mahdollisuus, että jos et ollutkaan vit...vinoilemassa. Tämän ketjun elinkaaren aikana sitä on ikään kuin tottunut siihen, että kaikessa on piikki. Tuo kultaseksi sanominenhan se karvat pystyyn sai, mutta jos satutkin olemaan nainen, niin silloin se ei välttämättä niin ivallista olekaan. Jos näin oli, niin sori vaan.
 
Pidä sinä lampunsärkijä turpas kiinni!

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Ja kyllä tuomareista saa ”itkeä” jos aihetta on, mutta eilen ei ollut mitään niin ihmeellistä että olisi tarvinnut. Ja liian usein suoritettu purkaus vie uskottavuutta niiltä oikeilta ja oikeutetuilta keisseiltä.
Tämä! Olen vahvasti samaa mieltä.

Sarja ei muuten ole vieläkään taputeltu. Kärppien pitää parantaa liikettä, tilannekovuutta, ylivoimapeliä ja viimeistelyä jotta sarja saadaan poikki. Toivottavasti jo huomenna.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaa niin tuli vasta tämän jälkeen mieleeni sekin mahdollisuus, että jos et ollutkaan vit...vinoilemassa. Tämän ketjun elinkaaren aikana sitä on ikään kuin tottunut siihen, että kaikessa on piikki. Tuo kultaseksi sanominenhan se karvat pystyyn sai, mutta jos satutkin olemaan nainen, niin silloin se ei välttämättä niin ivallista olekaan. Jos näin oli, niin sori vaan.
Noh, nainenhan mä oon, joten tuo kultaseni lipsahtaa kai helpommin, eikä tosiaankaan ilkeilymielessä. Ajattelin vain piristää vähän oloasi, enkä hämmentää.

Huomenna uusi peli ja uusi mahdollisuus. Molemmille joukkueille. Vaikka uskonkin Kärppien finaaliin menoon, ei SaiPa sitä helpoksi tule edelleenkään tekemään. Toivottavasti seuraavakin matsi tulee olemaan huikea!
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ai saatana, ku nauratti. Varsinkin tuo Ässä-osuus.

Sarjan kannalta on semmonen kutina, että Saipan viedessä pelin Oulussa, se vie myös seuraavan Lappeenrannassa. Pointti on siis siinä, että JUMALAUTA (Rauno Repomies) Kärppien on peli voitettava Raksilassa ylihuomenna. Muuten saa SaiPa liian kovan boostin. Kärppäfani on Rauno, peleissä aina Kärppiä kannattaa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kunnia sille kenelle se kuuluu, Kärpiltä aika tyrmäävä nousu. Ihme kulttuuri, kun aina vaan ihastellaan hävinneen joukkueen peliä.
Lällätyksiä Tampereen suunnalta on riittänyt ihan tarpeeksi, joten on mukava kuulla välillä kehujakin. Kiitoksia siitä J. Grönvall. Pikkaisen tässä jo polttelee kahden suurseuran ja kahden suursuosikin finaalit. No, enpä mene kuitenkaan sen enempää asioiden edelle.

Huomenna on iso peli. Sarja on ensimmäisen kerran katkolla. Viisaat ovat monesti todenneet, että sarjan katkaiseminen on se vaikein tehtävä. Toivottavasti kyseinen viisaus ei toteudu tässä sarjassa, sillä ihan tarpeeksi vastusta SaiPa on antanut. Huomenna voisi mennä vähän helpomman kautta. En kyllä usko, että näin käy. Sen verran sisukas on vastus.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Otteluparia on tullut seurattua mielenkiinnolla ja kuten muitakin SaiPan faneja, myös itseäni vitutti eilen ilmaisen voiton antaminen Kärpille. Liekö tuolla merkitystä miten, mutta nyt pitää voittaa kolme peliä putkeen mestarisuosikkia vastaan.

Se on muuten sitten sellainen temppu että mikäli aiheellista, lupaan näyttää miten Se hatullinen vetyjä oikeasti syödään.
 
Let There Be Rock
Se on muuten sitten sellainen temppu että mikäli aiheellista, lupaan näyttää miten Se hatullinen vetyjä oikeasti syödään.
En tiedä pidänkö sitä itse yhtä mahdottomana, mutta minä syön myös hatullisen vetyjä jos SaiPa vielä finaaliin naaraa itsensä. Haen tosin vedyt järvi-grilliltä tjms., mutta lupaan ottaa aiheesta kuvan.

mmm.. tällä tavalla ei häviäminenkään maistuisi niin pahalle..
 
Maalivahdit usein sanovat, että tyhjään paikkaan pitää osua, jotta maali tulee. - Pasi Nurminen -

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En tiedä pidänkö sitä itse yhtä mahdottomana, mutta minä syön myös hatullisen vetyjä jos SaiPa vielä finaaliin naaraa itsensä. Haen tosin vedyt järvi-grilliltä tjms., mutta lupaan ottaa aiheesta kuvan.

mmm.. tällä tavalla ei häviäminenkään maistuisi niin pahalle..
Vedythän nyt on niin hyviä, että voisin syödä niitä hatullisen menee finaaliin sitten SaiPa tai Kärpät.

Uskon, että tämä välieräsarja (ja JYP-sarja myös) kantaa SaiPalle todella hyvää hedelmää ensi kaudeksi/kausiksi. Ja kuten moni on sanonut, homma ei suinkaan ole vielä selvä.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Hih hih. Onneksi karmaiseva lapsi on palannut lomilta. Welcome back.

Vaikka miten päin eilistä peliä Kärppä-fanien silmin pyörittelisi, eivät tuomarit ratkoneet peliä. Ehkä siinä tapauksessa voisin kuvitella, jos Tavin maali olisi jäänyt voittomaaliksi. Sitten itkettäisiin ja paruttaisiin samalla lailla. Nyt ainakin kuulee kuinka SaiPa-fanien ja valmentajien on turha itkeä tuomareista. Tuomareista ja epäreiluista Kärppäjäähyistä me kaikki muiden joukkueiden fanit saimme kuunnella Kärppä-fanien suusta runkosarjassa.

On ollut kiva huomata miten moni Kärppä-fani on joutunut pyörtämään puheitaan tämän ottelusarjan aikana, ja itseironisesti väitetään vielä, etten ole mitään sellaista sanonut aikaisemmin. Tietty täällä on pari sankaria, jotka egoistisesti jaksavat jankuttaa Kärppien paremmuutta, jopa siinäkin tilanteessa, kun Kärpät ei pääsisi edes finaaliin. Siinä tapauksessa kuulisimme, miten huonompi joukkue pääsi finaaliin tuurilla ,ja että, miten noin paska joukkue voi voittaa Kärpät. Sitäkään faktaa nämä tietyt sankarit täällä eivät suostu myöntämään, että SaiPa on pelannut itse asiassa kolme peliä putkeen paremmin tai yhtä hyvin kuin Kärpät. Se vaan käy egon päälle, vaikka sen sanotaan johtuvan voittamisen kulttuurista. Olisi kiva tietää, mitä voittoja nämä fanit ovat olleet juhlimassa, kun Kärppienkin menestyksestä on kulunut jo tovi.

Ainoa asia mikä näitä kahta joukkuetta erottaa tällä hetkellä, on ollut maalinteko. Siitä voidaan varmasti kaikki olla samaa mieltä. Ja vain sen turvin Kärpät johtaa sarjaa ansaitusti tällä hetkellä 3-1.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ainoa asia mikä näitä kahta joukkuetta erottaa tällä hetkellä, on ollut maalinteko. Siitä voidaan varmasti kaikki olla samaa mieltä. Ja vain sen turvin Kärpät johtaa sarjaa ansaitusti tällä hetkellä 3-1.
Mulle tosin kävisi kyllä semmoinenkin, että SaiPa pelaisi muuten ihan helvetin paljon huonommin, mutta tekisi vastustajaa enemmän maaleja.
 
Pidä sinä lampunsärkijä turpas kiinni!

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Hih hih. Onneksi karmaiseva lapsi on palannut lomilta. Welcome back.

Vaikka miten päin eilistä peliä Kärppä-fanien silmin pyörittelisi, eivät tuomarit ratkoneet peliä. Ehkä siinä tapauksessa voisin kuvitella, jos Tavin maali olisi jäänyt voittomaaliksi. Sitten itkettäisiin ja paruttaisiin samalla lailla. Nyt ainakin kuulee kuinka SaiPa-fanien ja valmentajien on turha itkeä tuomareista. Tuomareista ja epäreiluista Kärppäjäähyistä me kaikki muiden joukkueiden fanit saimme kuunnella Kärppä-fanien suusta runkosarjassa.

On ollut kiva huomata miten moni Kärppä-fani on joutunut pyörtämään puheitaan tämän ottelusarjan aikana, ja itseironisesti väitetään vielä, etten ole mitään sellaista sanonut aikaisemmin. Tietty täällä on pari sankaria, jotka egoistisesti jaksavat jankuttaa Kärppien paremmuutta, jopa siinäkin tilanteessa, kun Kärpät ei pääsisi edes finaaliin. Siinä tapauksessa kuulisimme, miten huonompi joukkue pääsi finaaliin tuurilla ,ja että, miten noin paska joukkue voi voittaa Kärpät. Sitäkään faktaa nämä tietyt sankarit täällä eivät suostu myöntämään, että SaiPa on pelannut itse asiassa kolme peliä putkeen paremmin tai yhtä hyvin kuin Kärpät. Se vaan käy egon päälle, vaikka sen sanotaan johtuvan voittamisen kulttuurista. Olisi kiva tietää, mitä voittoja nämä fanit ovat olleet juhlimassa, kun Kärppienkin menestyksestä on kulunut jo tovi.

Ainoa asia mikä näitä kahta joukkuetta erottaa tällä hetkellä, on ollut maalinteko. Siitä voidaan varmasti kaikki olla samaa mieltä. Ja vain sen turvin Kärpät johtaa sarjaa ansaitusti tällä hetkellä 3-1.
Puhut kyllä aikamoista paskaa. Aika moni sun viestin väittämistä perustui pelkkään (heikkoon) oletukseen. Lisäksi, Saipa on pelannut erittäin hyvin, mutta on häviöllä 3-1, joten eivät he ole pelannut tarpeeksi hyvin. Maalinteko on tietysti Kärpillä parempaa, mutta kyllä ne laadukkaat maalintekopaikat(kin) taitaa olla aika tasan (vai jopa Kärpille?).
 
Pärko!
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Pahuuden akseli
Ainoa asia mikä näitä kahta joukkuetta erottaa tällä hetkellä, on ollut maalinteko... ...vain sen turvin Kärpät johtaa sarjaa ansaitusti tällä hetkellä 3-1.
Ensi kaudeksi pitäisi tehdä sääntömuutos, että se joukkue, joka eniten pörrää kulmissa ja ulkona maalintekosektorilta, sen kuuluu voittaa. Ja sitten olisi tosi kiva jos jotkut - ihan mitkä tahansa - muut asiat ratkoisivat paremmuuden kuin maalinteko, koska jos vain maalinteko ratkaisee, niin eihän sellainen ole oikeasti parempi joukkue. Suomikin on silmämääräisesti arvioiden monesti voittanut arvokisoissa nurkissa pörräyksen, joten oikeasti Suomi on siis ainakin kymmenkertainen maailmanmestari. Vähän niin kuin SaiPakin on yhdeksän vuoden päästä jos ei opi, että mikä siinä pelissä on oikeasti olennaista. Mutta sääntömuutoksen jälkeen SaiPan ei tarvi oppiakaan, että mikä on olennaista, kun kyllähän tuo märinä täällä internetissä varmasti muuttaa säännöt - ehkä jo huomiseksi.

Toivottavasti sarja menee poikki jo huomenna. Tuo SaiPan kitinä on pahinta ikinä missään. Minään vuonna. Tapparalla on sentään menestystä, joten lätinöissä lienee enemmän tolkkua. En minä halipuseja sieltäkään odota, mutta en sentään ihan tällaista saipailuakaan.
 
Rillipäät ja läskit älkööt vaivautuko vastaamaan.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy