Playoffs 2012

  • 228 649
  • 739

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kaikki tilastot pois....ja pelataan vaan seuraavaa peliä.
Sitten kun lihava rouva kiekaisee, niin sitten vasta homma on totaalisen ohi.
Nimenomaan näin. Mua ei ainakaan pätkääkään kiinnosta, kuinka monta kertaa 3-0 -tilanteesta on noustu jatkoon ja mitkä ovat todennäköisyydet sille. Ei jääkiekko eivätkä pudotuspelit ole mitään tilastomatematiikka. Mua kiinnostaa ainoastaan se, että IFK:lla on mahdollisuudet jatkoon. Se voi tapahtua ainoastaan sillä, että toi paskasakki herää pelaamaan. Edellyttäköön vaikka sitä, että Pesonen, Peltonen, Kibe, Wirtanen ja Rdenbach työnnetään jonnekin skutsiin ja muut hoitakoon homman kotiin. Jos Jokerit voi voittaa 3 peliä putkeen ja näköjään 4, kun huomenna IFK tulee kuulemma häviämään, niin miten IFK ei siihen pystyisi?
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Minua vituttaa! Joo, tiedän että vitutukselle on oma ketjunsa, mutta silti. Minua ei niinkään vituta että ollaan häviöllä 3-0 tätä sarjaa, mutta minua vituttaa se TAPA jolla ollaan hävitty nämä 3 peliä! HIFK on ollut perse pystyssä ottamassa Erkan melaa hanuriinsa. Ei mitään jakoa Erkan ja Lämsän taktiselle osaamiselle. Tässä osoitan Petua syyttävällä sormella, mutta Petu ei pelaa joten muutamaa pelaajaa lukuunottamatta: haistakaa HIFK pitkä paska!

Ollaan yhden, YHDEN, loistavan kauden jälkeen joka johti mestaruuteen taas palaamassa siihen 2000-luvun HIFK;hon joka ei osaa pelata silloin kun PITÄÄ pelata!

Jos lopputilejä aletaan jakaa, niin Petu ei suinkaan ole ainoa jonka pitäisi saada monoa!
 

scholl

Jäsen
Näkisin, että fanit ovat syyllisiä kanssa. Silloin, kun matikainen on peluuttanut paskaa lätkää, on menty halliin. Siis 7000+ oli yleisöä, vaikkei pelitavasta ollut tietoakaan. Jos se olisi ollut esim. 3000 niin officella olisi reagoitu. Se, että Petu on mulkku, on tiedossa, mutta osasyyn pitää kantaa niiden, jotka ovat Petu-touhua tukeneet.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Nyholmin hyökkäyspään jäähy käänsi totaalisesti momentumin. Nyholm muutenkin täydellinen turhake.
- Pakit ja Endras saavat täysin anteeksi tämän paskan. Endras oli tänään taas perkeleen hyvä. Ilman sitä olisi saatu pahasti pataan

Sinänsä yksittäisten pelaajien onnistumiset ovat vain pieni osa kokonaisuutta, suurimmat syylliset tähän taapertamiseen löytyvät vaihtoaitioin takaa. Miten Jokereiden keskialueen trappia ei saada avattua? Kolme peliä ollaan lyöty päätä siihen.

Mutta eilisen selkein onnistuja oli Melart. Hieno peli, toki pariin otteeseen vajosi muun jengin tasolle, mutta suurimman osan ajasta varmaa ja fyysistä peliä, ja kiekollisesti ei ollut mitään hätää.

Simon ketju oli IFK:n paras, mutta kädet eivät riittäneet ratkaisuihin. Miinuksena Bobby, joka ei ole viime kevään vireessä, ja (helpohkosti annettu) jäähy tosiaan käänsi momentumin, IFK vei peliä siihen asti 100-0. Lisäksi 1. maalissa Simo teki hyvän maskin Endrasille.

Kibeltä ihan ok peli, mutta kyllähän niitä tehojakin pitää tulla. Turrelle puhtaat paperit, hoiti tonttinsa.

Pesonen oli kentän ylivoimaisesti huonoin pelaaja. Ei riitä sanat kuvailemaan, kuinka vittuuntunut olin tämän herran esityksiin.

Pakeille ja Endrasille puhtaat paperit???
- Dennis päästi Jokerit peliin mukaan, tasoitusmaali oli käsittämätön imaisu, olkoonkin, että Simo teki sopivasti maskia. Vaikka Endras ottikin pari gamesaveria toisessa erässä, vei Kilpeläinen jälleen veskarien taiston 100-0.
- Ottelun ratkaissut 2-1 -maali oli täysin Kangen moka, jätti Teräväisen siniselle täysin yksin.
- Keke Kousa onnistui osumaan kaikilla viivavedoillaan karvaajan syndeihin. Ihailtavaa tarkkuutta.
- Söden kakkonen, joka osaltaan edesauttoi ratkaisumaalin syntyä, oli todella typerä.
 
Viimeksi muokattu:

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei meinannut uni oikein tulla yöllä, eikä aamulla huonosti nukutun yön jälkeen vitutus ollut kadonnut minnekään. HIFK oli eilen 1. erän viittä ensimmäistä minuuttia lukuunottamatta haluton ryhmä yksilöitä pelaamassa tai ehkä paremminkin hyväksikäyttämässä joukkuepeliä omaan pussiinsa. Muistellaanpa viime vuoden joukkuetta, jossa joka ikinen jätkä blokkasi matsissa ainakin kaksi vastustajan laukausta ja nyt tämän kauden joukkue lähinnä väistelee vastustajan vetoja ettei vain itselle sattuisi pahasti. Janne Pesonen on kuvottavuudessaan nyt paras esimerkki HIFK:n omaan pussiin pelaamisesta. Se äijä pitää kiekkoa itsellään niin kauan kuin menettää kiekon ja sitten, joka katkolla pitää kitistä tuomareille jostain yms yms...

Petu myöskin on ollut aivan pihalla noista kykloopin ja sen sylipojan kuvioista. Jokerit vievät HIFK:ta taktisesti kuin kuoriämpäriä ja on todella vittumaista katsoa, kun HIFK hakkaa päätänsä koko ajan seinään löytämättä avaimia aukaista narrien lukkoa. Samaan hengenvetoon on sanottava, että onhan tuo narrien ''pelin tappaminen'' helvetin tylsän näköistä, mutta näköjään täysin oikea vastataktiikka HIFK:n pelitavalle. Nehän pelaavat vähän kuin Kalpa...

Voi vittu, että osaa vituttaa tämä touhu. Nyt pitäisi kahmia neljä voittoa putkeen, mutta ei tässä nyt kannata kuitenkaan vielä heittää kirvestä kaivoon. Vielä on ''kevättä'' jäljellä ja toivottavasti joukkue nyt vihdoin ja viimein Petun johdolla heräävät tähän kevääseen...
 

fakiiri

Jäsen
Hei muuten, oliko se Hurmeen maali ylivoimalla vai ei? Ajattelin tossa aiemmin illalla, että näinköhän on yhtään kunnon (kai paras viidestä voidaa laskea kategoriaan kunnon?) playoff-sarjaa, jossa hävinnyt ei olisi tehnyt yhtään maalia tasakentällisin, niin löytyyhän IFK:lta tietenkin lyödä pöytään kunnon kilpailija.

Muistelisin byyren tulleen ylivoimalla. Ja muistelisin, että byyre oli tsägää parhaimmillaan. Hurme ei b-pisteen tietämillä tiennyt, mitä kiekolla tekisi. Ampui silmät kiinni ja veto taisi paristakin pelaajasta muuttaa suuntaa ennen kuin se meni verkon perille.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Näkisin, että fanit ovat syyllisiä kanssa. Silloin, kun matikainen on peluuttanut paskaa lätkää, on menty halliin.

Sorry, mä meen katsomaan HIFK:ta, vaikka siellä valmentaisi Alpo Suhosen mutsi. HIFK tuli muuten runkosarjassa kolmanneksi, sama sijoitus kuin Nokan viimeisellä kaudella, joten miksi sieltä hallilta olisi pitänyt pysyä pois? Väärin otettu 3. sija? Jos saisin jälkikäteen valita, niin istuisin himassa koko Nenän ensimmäisen kauden ja toisen kauden playoffit. Jos Petu on mulkku, Jalonen oli nämä hetket pillu.

Löysin muuten hyvänkin puolen. Kun kesäloma alkaa aikaisin, niin nyt onkin yllättäen aikaa tehdä jotain muuta. Mullakin on 72 kpl Ylen Aamusydämellä -ohjelmaa kovalevyllä katsomatta! "Milloin huomasit, että olet menettämässä molemmat jalkasi ja kätesi?" "No kyllä jotain osasin aavistaa heti kun olin kaatunut sirkkeliin."
 

Carlos

Jäsen
Itse arvelin jo eilen että sarja oli tässä, kun Petu kertoi ihan oikein sanomalehdessä että "tää on vaan jääkiekkoa, ei tähän kukaan kuole". Joku tässäkin ketjussa jo ihmetteli samaa, siis mitä vittua? Mitä siellä kopissa oikein tapahtuu? Petu on selvästi heittänyt jo jakeluautollisen pyyhkeitä kehään viikko-pari sitten, ja minkä helvetin takia?

En vaan ymmärrä, en millään. Jos valmentajaa ei nappaa pelit, niin ihan varmasti ei nappaa kyllä muutakaan jengiä. Mutta nou hätä, ne on vaan töissä siellä. Varsinkin ne isoliksaiset.

Tämä on taas tätä vaihetta vuodesta, Hifk-fanin tuttuakin tutumpi kevätmasennus iskee. Ei liene paljon toivoa että edes mömmömmit tai euroviisut pääsisi tuskaa lievittämään kuten pari kertaa on käynyt.

Itse laskeskelin tässä että Hifk:lla on n. 40% tsäänssi voittaa peli tässä sarjassa. Siitä kun lasketaan se sitten potenssiin neljä voittoa, saadaan todennäköisyydeksi n. 2,5%. Joka on aika lähellä sitä kaikkien aikojen tilastoakin.

Eli tsäänssit on, mutta jengistä ei kyllä nyt paista sitä ilmettä että edes haluavat jatkoon. Ehkä on jo kiire lomalle.

Tänään voin tehdä hiukan benchmarkkausta paikallissarjassa kun Bern ja Fribourg iskevät yhteen viidennen kerran. Bern johti sarjaa 3-0, Fribourg voitti neljännen pelin. Saa nähdä miten käy.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt pitäisi voittaa 4 peliä, jep jep. Vaikka 99% varmuudella sarja katkeaa keskiviikkona, spekuloin silti.

Vaikein voitettava peli neljästä on ehdottomasti tämä ENSIMMÄINEN. Jos se onnistuttaisiin voittamaan, todennäköisyydet nousisivat huimasti. Yksi voitto alla antaa kamalasti tsemppiä, narrien pipon alla voisi tulla ensimmäisen kerran mieleen "mitä jos ne nousee". Muuta ei tarvita, momemtum kääntyy ja trappi pettää, kilpi imaisee jne.

Vaikeinta on siis viedä se eka peli joka horjuttaisi tasapainoa. Norja maalille ehdottomasti, koska tarvitaan jotain isoa muutosta. Vaikka Endras ei ole ollut huono, niin kentällä tapahtuisi silti muutos "ilmapiirissä". Tasainen puurtaminen on loputtava, saatava käänne huonompaan/parempaan.

Veikkaus: jokerit vie 5-1 alun maaleilla ja lopun tappeluiden yyveellä.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Yö on nukuttu täälläkin, tosin perkeleen huonosti. Ja kuten monella muullakin, niin täälläkin eniten vituttaa se tapa jolla se on tullut. Tällä hetkellä IFK ei omaa mitään uskoa omaan tekemiseen, ei mitään. Eilen painettiin kuin hullut päälle ja yksi takaisku ja me otetaan välittömästi pari tyhmää jäähyä ja peli hajoaa käsiin. Myös kärsivällisyys puuttuu täysin kaikesta tekemisestä.

Ihmetyttää myös meidän nelosen ylistys. Tässä nelosen plusmiinus tilasto kolmen pelin jälkeen:

- Liivik -1
- Nyholm -3
- Pöysi -4

Siihen kun lisätään Wirtanen -4 ja Kousa -3, Söde -2, Ville .2, niin eiköhän tuossa ole lueteltuna meidän ongelmat aika pitkälti.

Jos vertaamme vähän eri asioita naapuriin:

- Jokereiden kaikki ketjut pelaa tällä hetkellä selkeästi paremmin kuin meidän (kaikilla ketjuilla about sama tasoero, eli 4 maalia plus-miinus tilastossa)
- Jokereiden pakit pelaa selvästi paremmin kuin meidän (paljon fyysisempiä, avaa peliä paljon helpommin)
- Valmennuksessa ero kaikkein suurin. Toisilla kärsivällisyys, yritystaso, usko tekemiseen, meillä ei mitään näistä
- Ylivoimapelissä olemme parempia tilastojen mukaan, meillä 4 maalia, kaverilla 2
- Av pelaamisessa olemme myös edellä
- Maalivahtiosastolla ollaan mielestäni aika tasan (en vaihtaisi Endrasia Kilpeläiseen ikinä)

Täällä koko ajan haukutaan ykköstä ja kakkosta, mutta totuuden nimissä meidän nelonen on myös tiputtanut tasoaan perkeleesti viime keväästä. Liivik saa minulta ainoana puhtaat paperit, tosin sekin oli eilen aivan paska.
 

Carlos

Jäsen
Norja maalille ehdottomasti, koska tarvitaan jotain isoa muutosta.

Mitenkäs, oliko Norjalla muuten edelleen 0 tappiota tilillään? Yksi voitto meni muistaakseni jatkoajalle, mutta muuten puhtaat paperit.

Ajattelin vain että ehkä tästä se ratkaiseva etu, tai sitten se vääjäämättä lähestyvä tilastotappio. :-)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ja miettikääpä tätä urheilun Jossittelua ja ihmeellisyyttä. IFK:lla on kaikki tällä hetkellä päin persettä, mutta silti... sarja voisi olla 2-1 tahi 1-2, jos se rankku jaffalassa olis menny sisään.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Vaikein voitettava peli neljästä on ehdottomasti tämä ENSIMMÄINEN. Jos se onnistuttaisiin voittamaan, todennäköisyydet nousisivat huimasti. Yksi voitto alla antaa kamalasti tsemppiä, narrien pipon alla voisi tulla ensimmäisen kerran mieleen "mitä jos ne nousee". Muuta ei tarvita, momemtum kääntyy ja trappi pettää, kilpi imaisee jne.

Tässä pilee meidän ainut mahdollisuus. Kuten kaikki tiedämme jääkiekko on ihmeellinen peli. Kun kaverin usko horjuu hiukan ja toisella nousee hiukan, on ero kenttätapahtumissa huikea. Nyt mikään ei vaan viittaa tähän muutokseen, mutta mahdollista se on.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
. Norja maalille ehdottomasti, koska tarvitaan jotain isoa muutosta. Vaikka Endras ei ole ollut huono, niin kentällä tapahtuisi silti muutos "ilmapiirissä". Tasainen puurtaminen on loputtava, saatava käänne huonompaan/parempaan.

Jos pelleilylinjalle lähdetään, niin Janne maaliin. Jannella on kuitenkin historiaa IFK:n nostamisesta suosta. Janne on muutenkin pelannut (melkein/joskus) hyvin Areenalla.

Nyholmin minä korvaisin Huhtasella ja Kankaanperän Kurvisella. Somervuoren ja Kuhdan paikkoja vaihtaisin. Siinä muutokset ja sitten kädet ristiin, että narrit nuolaisee jo. Maalissa jatkaisi luonnollisesti Endras.

Harvoin tulee tilaisuutta nousta 0-3 tilanteesta ja vielä Jokereita vastaan :)
 

PJx

Jäsen
Todennäköisyyksistä voi yrittää hakea myös voimaa: Nyt kun 4 peliä pitäisi voittaa putkeen, niin "vaadittava" voitto% fifty-sixty tilanteeseen on toki 84%. Voittamalla peli, se on enää siinä 79% ja voittamalla kaksi peliä putkeen, niin vaaditaan enää siinä 71%.

Kolmannen pelin jälkeen voi lähteä ratkaisevaan peliin mielessä, että voitto% ovat taaksepäin lyhyellä aikavälillä kohdallaan ja lähimenneisyys ennustaa tulevaisuutta...
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Näkisin, että fanit ovat syyllisiä kanssa. Silloin, kun matikainen on peluuttanut paskaa lätkää, on menty halliin. Siis 7000+ oli yleisöä, vaikkei pelitavasta ollut tietoakaan. Jos se olisi ollut esim. 3000 niin officella olisi reagoitu. Se, että Petu on mulkku, on tiedossa, mutta osasyyn pitää kantaa niiden, jotka ovat Petu-touhua tukeneet.
Ei millään pahalla, mutta sinä nyt olet viimeinen henkilö joka voi lähteä tällaisia huutelemaan. Monta ottelua olet käynyt katsomassa vaikkapa nyt kahden viime kauden aikana? Veikkaan noin kahta. Pitäisit nyt Saksan apina jumalauta joskus sen turpasi kiinni, kun ei mitään järkevää sanottavaa ole.

Pieni osa minusta haluaa vielä uskoa. En minä huomenna sinne hevosareenalle todellakaan häviö mielessä lähde. Nyt vain ottelu kerrallaan.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin sellainen fiilis, että täältä vielä tullaan... tai sitten IFK on kesälomalla huomenna.

Mutta ei muuta kuin ottelu kerrallaan. Kaikessa on aina se ensimmäinen kerta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt mikään ei vaan viittaa tähän muutokseen, mutta mahdollista se on.

Muuten samaa mieltä edellisestäkin kirjoituksestasi, mutta päästän Liivikin kyllä puhtailla papereilla ja nostaisin hänet "uuden ykkösen" laitaan. Jortsu on ääliö, mutta osasi noukkia kuumat pelaajat ja järkevin teko olisi nyt yrittää tehdä edes yksi superketju, joka voisi olla Peltonen-Granlund-Liivik. All in kylmästi vaan.

Ja kaikki on kovin suhteellista tosiaankin. Voitolla oltaisiin 1-3 tilanteessa ja siitä ei ole kuin 4 vuotta, kun narrit hävisi Bluesille playoffsarjan johdettuaan sitä 3-1. Arvaattekin kuka oli Bluesin koutsina? Jep, vanha kunnon paskansyöjä. Näin kun pyörittelee, niin onhan tässä toivoa, mutta tilastomiehenä pyydän muistuttamaan, että ihan sattumaa se ei ole, että satojen 3-0 -sarjojen jälkeen vain vajaassa 2%:ssa on takaa noustu. Sarjaa tästä eteenpäin ei voi oikein enää ajatella yksittäisinä otteluina. Jotta voitettaisiin kolme seuraavaa peliä, meidän pitäisi siis voittaa kolme kertaa peräkkäin kolme erää. Eriä on yhteensä 9 kpl ja vitsi on siinä, että tässä ei pelata yhdeksästä erästä, vaan kolmesta erästä kerralla. Lähtisin pelaamaan jokaisen erän 0-0:aa, niinkuin fiksu valmentaja tekeekin. Tämä nostaa mahdollisuutta siihen, että otteluissa mennään jatkoajoille ja jatkoajat ovat aina jotain ihan muuta kuin perusjääkiekkoa. Taas putoavat voittotodennäköisyydet, vaikka erien 0-0 pelaaminen olisikin kiistatta järkevin taktiikka. HIFK tarvitsisi kolmen peräkkäisen pelin voittamiseen myös helvetinmoisen määrän ONNEA. Sitähän sanotaan, että vain hyvillä joukkueilla on onneakin ja se pitää kyllä hyvin paikkansa. Peltonen vetää tyhjästä maalista ohi silloin, kun HIFK pelaa huonosti, mutta ei silloin, kun HIFK pelaa hyvin. Kädet tärisevät vähemmän tyhjän maalin edessä, kun oma jengi johtaa peliä 3-0. Tämä on moneen kertaan tutkittua tietoa ja ne pelaajat voidaan laskea melkein yhden käden sormilla, joiden suoritus pysyy aina vakaana joukkueen tilanteesta riippumatta. Gretzky, Lemieux ja pari muuta. HIFK:n pitäisi pelata pirun hyvin ja toivoa siihen kylkeen myös paljon onnea, jota hyvä joukkue aina itselleen tienaakin. Vittu, että vihaan ja rakastan tilastoja, ne eivät synny sattumalta.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Sorry, mä meen katsomaan HIFK:ta, vaikka siellä valmentaisi Alpo Suhosen mutsi.

Tähän todella vahva sama. Onhan se nyt jumalauta, että HIFK:n kannattajat hylkäisivät joukkueen kun sillä on vaikeaa. Hyi saatana.


Kahden ensimmäisen pelin jälkeen oli tuskainen olo. Eilistä peliä en nähnyt, mutta kyllähän se löi mielen matalaksi ja vitutuksen päälle, kun varsin hyvin kiekosta perillä oleva kaveri raportoi, että Jokerit puolustavat käsittämättömän kurinalaisesti eikä HIFK:lla ole mitään palaa päästä edes sektoriin. Siis mitä vittua? Kaivan kuitenkin sen kirveeni kaivosta ja laitan Fox Mulderin "I want to believe"- julisteen jälleen seinälleni. Jos HIFK ei pysty murtamaan Jokereiden trappia, niin HIFK:n on pakotettava Jokerit muuttamaan pelisysteemiään ja avaamaan peliään. Se onnistuu latomalla heti kättelyssä pari kaappia. Eilisellä aloituksella ilmeisesti kuitenkin ihan mahdollista. Tiedän ettei joukkue ole luovuttanut, vaan on vihainen. En kehtaa itsekään vielä luovuttaa, vaikka järki sanoo että oddsit ovat aika naurettavat. Anneli ei kuitenkaan ole vielä kiekaissut.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tähän todella vahva sama. Onhan se nyt jumalauta, että HIFK:n kannattajat hylkäisivät joukkueen kun sillä on vaikeaa. Hyi saatana.

Gloryhuntterit sun muut spedet äänestää jaloillaan, me elinkautisvangit ollaan ja pysytään.

Huomenna paikan päälle, tottakai. Pakko laittaa vielä punainen paitakin päälle, että roskasakki varmasti tietää, kelle vittuilla. Tästä kun IFK nousee jatkoon, niin mä en juo alkoholia pisaraakaan ennen syksyn ensimmäistä liigapeliä. Ja ihan tarpeeks hyvin maistuu normaalisti.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selityksiä

Noh! Ei niitä ole. On vain kylmä fakta, että Westerlund vie Matikaista kuin märkää rättiä. Petulla ei ole mitään eväitä peluuttaa tätä rosteria hyvin organisoitua narrilaumaa vastaan. Ei meidän kaverit alisuorita sen kummemmin. Mutta tässä on nyt laitettu kokit tiskaushommiin, ja portsarit tarjoilijoiksi. Tällä porukalla ei kannata pelata ajokoirakiekkoa.

Pahinta on se, että narrit ovat tehneet suurimman osan maaleistaan samalla tavalla. Joko hitaasti maalin takaa ootellen ja sitten kahdella nopealla syötöllä laitaa pitkin, tai odotellen HIFK:n vaihtoa, (kuten Teräväinen eilen).

Eilen pelattiin sitten ekassa erässä jotain ryminäkiekkoa, ja uhiteltiin turhaan. Söde nyrkkeilee vislauksen jälkeen. Voi herran pieksut. Sekin varmaan Petus käskystä.....:o)

Ensi kaudeksi tarvitaan valmennustiimiin joku joka osaa tehdä pelisuunnitelmia. Toinen vaihtoehto on, että Petu saa Nybarilta näköisensä jengin. Hienoja aikoja Rajuerkille ja Melartille. Sitten haalitaan Illka P:tä Pelikaaneista jne.
 

suippotokko

Jäsen
Suosikkijoukkue
njd
pitikö tämäkin nähdä

Missä tunne? Missä taklaukset? Missä myllyt?

Arka espoolainen virkamieskiekko on aika kaukana siitä pelitavasta jota HIFK:lta odottaisi pleijareissa. Saatana.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä tunne? Missä taklaukset? Missä myllyt?

Eilen voittomaali syntyi, kun HIFK komean taistelun päätteeksi lähti väkisin tunteella kääntämään nopeasti. Aikaa olisi ollut ottaa joukot kasaan ja lähteä hitaammin. Kaukaa jo näki, että liian innokas hyökkäys katkeaa keskialueella ja kaksykkönenhän siitä napsahti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pakko laittaa vielä punainen paitakin päälle, että roskasakki varmasti tietää, kelle vittuilla.

Mulla on sama meininki. Kaadun tän joukkueen mukana ja olen silloinkin ylpeä siitä, että olen HIFK-fani. Vittu, täähän on hienoa kuin tulessa käveleminen!
 

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Käsittämätöntä, että tasavallan isomunaisimmat fanit ripottelevat tuhkaa päälleen, vaikka sarja on vielä pahasti kesken. Eihän tässä tarvitse voittaa kuin kerran vieraissa ja kerran kotona, niin narripakka sekoaa ja kusee alleen. Tilanteessa 2-3 HIFK olisi jälleen suosikki. Mitä vaikeaa on ottaa kaksi peräkkäistä voittoa? Pelillinen neuvo: nyt painetta pakeille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös