PLAY-OFF: TPS - HPK, game 4, 18.3.03 klo. 18.30, Elysée Arena

  • 24 831
  • 254

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ossi:

Sinähän sen sanoit:

" Minulta on nimittäin mennyt luu salibandyssa vastustajan huolimattoman mailankäytön seurauksena."

"Normaali pelitilanne ja pallontavoittelu kyseessä, sikäli yhtymäkohta case Miettiseen on selkeä."

Niinhän sen meni.

Saanko arvata - astuit mailan lavan päälle? Siitä lähteen vuorenvarmasti ilmalennolle. Itse olen kaatunut kymmeniä kertoja niin ja koskaan en ole jäähyä vaatinut - eikä ole tullutkaan. Kampista ja huitomisesta kuuluu saada jäähy. Tässä ei ole mitään pahansuopaisuutta mukana, koska ihan viimeiseksi toivoisin loukkaantumisia "siviileille". Jääkiekkoilijoille se on kuitenkin arkipäivää.

L
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Rautee ulos keihästämisestä, eteenpäin on menty. Suosittelen viiden ottelun pelikieltoa.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Joo, ja Santalan poika veti urheiluradion mukaan todella komean heittäytymisen peliin. Aika turha itkeä siellä hämeenlinnassa näistä filmaamisista... Samanlaisia noi kiekkoilijat sielläkin on!
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Heh heh, Rautee 5+20 Santalan keihästämisestä. Radio Suomen selostajan mukaan Santala filmasi. Ei voi muuta kuin nauraa tälle ottelusarjalle.
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
Viestin lähetti metanol man
Heh heh, Rautee 5+20 Santalan keihästämisestä. Radio Suomen selostajan mukaan Santala filmasi. Ei voi muuta kuin nauraa tälle ottelusarjalle.

Saas nähdä kuinka tämä kääntyy Rauteen syyksi lähipäivinä... Joo v*t*n ämmä. Olis heittänyt hanskat ja matsannut reilusti! Rautee on pelle! (tässä teksti valmiiksi minkä voit liittää copy/paste omiin viesteihisi)

Mun mielestä keihästäminen on todella raukkamaista ja siinä on aina vaarana paha loukkaantuminen. Rautee suihkuun ja hyvä niin. Moberg antaa lisä rangaistuksia jos katsoo ne tarpeellisiksi.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hilpeätä menoa kaukalossa joo. Keihästys on jo niin alhainen temppu, että hyväksyn filmin varauksetta pelkän yrityksenkin kohdalla, vaikka muuten en filmaajia pahemmin arvosta. Siinä ei voi olla muuta tarkoitusta kuin vastustajan vahingoittaminen. Sitä saa mitä tilaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Re: TÄMÄ ON HIRVEÄTÄ!

Viestin lähetti Gagne
TPS tosiaankin näyttää tekevän kaikkensa voittoa varten. Jos oli J. Jalosen mailanmittaaminen "ihme temppu", niin kyllä mustelman takia jäällä kieriminen minusta menee samaan kategoriaan.
Aivan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta HPK-fanit olivat sitä mieltä, että mailanmittaaminen oli silloin oikeutettu temppu, joten ei kai TPS:n toiminnassakaan mitään väärää ole jos se samaan kategoriaan kuuluu.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Hilpeätä menoa kaukalossa joo. Keihästys on jo niin alhainen temppu, että hyväksyn filmin varauksetta pelkän yrityksenkin kohdalla, vaikka muuten en filmaajia pahemmin arvosta. Siinä ei voi olla muuta tarkoitusta kuin vastustajan vahingoittaminen. Sitä saa mitä tilaa."

Sano vaan suoraan - hyväksyt filmaamisen, kun kyseessä on HPK:n pelaaja.

L
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
Meinaako Kerho todella flopata ? Täydellinen runkosarja ja parasta peliä pitkään aikaan mitä olen nähnyt. Nyt suurissa ongelmissa. Nyt Jutan pitää näyttää olevansa voittaja, enää ei pärjää supliikilla ja mailojen mittaamisella vaan tekoja vaaditaan.

Kaikki kunnia myös Tepsille. Kuvia ei kummarella vaan taistellaan täysillä ennakko oletuksista huolimatta.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
2-0!

Eipä näytä haittaavaan Rauteen puuttuminen! Nyt kun ei tehdä HPK:ta loppupelissä, niin alkaapi välierät uhkaavasti lähentyä...
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Eiköhän näin pitkässä sarjassa käy juuri niin kuin on tarkoitus eli vahvempi ja parempi jatkoon.

Jos se on TPS niin onnittelut vain Tepsille kunnon oikeasta ajoituksesta ja mikäli se on Kerho niin pelaaminen jatkui sellaisena kuin runkosarjassakin.

Valitettavasti tästä sarjasta ei tullut sellaista kuin toivoin.
 

holvius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,Red Wings
3-0

Tilanne 3-0 ja HPK varmasti turhautunut. Taululle pitäisi päästä jo tässä erässä muuten käy huonosti. Kerhon Tsekit ovat kadottaneet pelihuumorinsa täysin. Onko Kuha /Pardavy akseli tehnyt maaliakaan ?
 
En kai vaan kuullut mitään naksahduksen omaista ääntä Kerhon suunnalta? Ei, taidan sittenkin kuulla omiani. Taistelu jatkuu... seuraavassa ottelussa.


EDIT: Ei helvetti, ei tässä jatku yhtään mikään. Kiitos ja näkemiin.
 
Viimeksi muokattu:

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Kiitti kaudesta

Olisikohan nyt niin, että Lintumäki (jos nyt edes jatkaa pitkään) alkaisi luopua pikkuhiljaa noista tsekeistä. Niitä kun ei Hämeenlinnassa tarvita, kaikella kunnioituksella. Tällä hetkellä hävettää olla kyseisen joukkueen kannattaja. Loistava kunnonajoitus ja loistava paineensietokyky Kerholla...ja huikea jamppa siellä maalilla torjuu kaiken.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Mitä sielä Tampereen satamassa tapahtuu? Luulin, että aikaisemmat Tps:n voitot olivat enemmän tai vähemmän vahinkoja, mutta nyt näyttää pahalta tai hyvältä, ihan miten vaan.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti L-Mies
Sano vaan suoraan - hyväksyt filmaamisen, kun kyseessä on HPK:n pelaaja.
Sanoin suoraan ja sanon edelleen, etten arvosta filmaajia. Vielä vähemmän arvostan keihästäjiä. Kai sinä käännät tämänkin lauseen niin, että hyväksyn keihästämisen, kun kerholainen keihästää. En jaksa millään uskoa, että lukutaidossasi on vikaa. Ymmärryksen suhteen joudut hiukan petraamaan esitystäsi.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei hyvältä näytä. Vastuunkantajia ei tunnu löytyvän silloin, kun niitä tarvittaisiin. Somervuori, Pardavy, Santala ja Kucharcik - missä tehot? Jukka Jalonen - missä yv-tehot? Somervuori ei ole tehnyt maaliakaan ja Pardavykin vain yhden, vahingossa. Tuolta akselilta odottaisin ratkaisuja. HPK ei ole tehnyt neljässä ottelussa YHTÄÄN yv-maalia! Ylivoimaa on ollut tarjolla yli 30 minuuttia. HPK:n joukkue oli kauteen lähdettäessä sm-liigan nuorin. Kauden aikana se ei juurikaan näkynyt, mutta nyt näkyy. Kokeneet konkarit opettavat "isän kädestä" HPK:n nuorukaisille kuinka keväällä pärjää.

Riittääkö neljä peliä oppimiseen? Ei hyvältä näytä.

Ps. Jos jotain positiivista tilanteesta haetaan, niin ainakin tiedetään kenelle ei kannata maksaa ensi kaudella joukkueen kovinta liksaa.
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Nyt ottaa sitten koville...Tiedoksi vaan Töpselit!

"Kyl mä nii kauhiast kärssii sain!"
3 - 0 !!!!Tai nolla meille anyway..

Homma jatkuu vielä!
Ja oletan, että seuraavassa pelissä tulee
kauheaa jälkeä kentällä!
On se selvästi niin epäoikeudenmukaista.

Mutta kukahan paskahousu sen torstai- pelin viheltää?
Oli se viimeksi lauantainakin hurjaa nähtävää Kruussilta...

Muuttuuko peli oikeasti näin paljon pleijareihin?
Onko tämä sitä peliä mitä halutaan?
Juu juu, minä itken täällä vaan.

Provosoitukaa turkulaiset vapaasti!
Johdatte sarjaa ja radio meni jo kiinni...Ihan oikeasta napistakin vielä, kun oli tota yleisöä...
Mieli olisi oikeasti tehnyt heittää koko **tun vehje seinään!

Ai niin, torstai on toivoa täynnä! Miettikääpä sitä!
=Vapaa lainaus yhdeltä toiselta värilliset lasit omistavalta ei-fanilta.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Haaveet kaatuu.... niitä nousemaan en saa.

Tilanne on nyt sitten selvä. Ei voi muuta sanoa kuin perkele. Anteeksi. Tuntuu siltä, että evoluutio tai Jumala on muokannut tehtyjen maalien määrälle maksimin per kausi ja Kerho on käyttänyt tämän kiintiönsä jo runkosarjan aikana.

Radiosta kuunneltuna tämä ei ainakaan lupaa hyvää. Koko pelihurmio täysin kateissa. Ei mahda mitään. Kysymys: Onko mahdollista tosiaan, että Miettisen poissaolo näkyy näin paljon? Vastaus: Jos joukkueessa on Kucharcik, Somervuori, Santala, Pardavy, Balastik ja Laakkonen + monta nohevaa puolustajaa, EI Miettisen poissaolo voi näkyä näin paljon.

Viime vuonna poika nimeltä Kari Lehtonen torjui meidät. Tänä vuonna kyseessä on poika nimeltään Teemu Lassila.

Niin... ja helvetin Kärpätkin on tappiolla JYPille. Piakkoin pitää tosiaan mennä laulamaan karaokeen yhden kärppäfanin kanssa se Haaveet kaatuu. Jos joku tietää Tampereella karaoke-baarin, josta kyseinen kappale löytyy, infoa meikäläiselle yksityisviestillä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Olen jo pitkään miettinyt sitä, että miksi juuri tätä kautta on pidetty "mestaruus" kautena? Viime kauden joukkue oli huomattavasti kovempi ja sekään ei onnistunut (tai jäi tosi lähelle finaaleja).

Lisäksi viime kauden joukkueesta löytyi ihan erilailla kovuutta (Sulku, Määttänen, Kankaanperä, jne.) ja taitoa (Vujtek, Peltonen, jne.). Nytkin on kovuutta, mutta ei "kypsää" (Korkeavuori, Mäkelä) tai "järkevää" (Rajamäki) sellaista. Louhi on parantanut, mutta ei ole kuitenkaan Määttäsen veroinen pelaaja. Vujtekin ratkaisutaitoa kaivataan paljon. Ylivoima kusee, mikä tarkoittaa sitä, että vastuuta siirrellään liikaa ja laukaukset eivät ole laadukkaita/vaarallisia.

Puolustus on ollut koko kauden ajan aika haparoiva, mutta kun runkosarjassa tehtiin niin paljon maaleja, niin se ei haitannut. Nyt ei saada millään tehtyä maaleja ja kesäloma odottaa.

No, nyt ehkä voidaan pitää Miettinen- ei Antti ole vielä valmis tosi- peleihin. Santala ehkä haluaa lähteä pois, kun huomaa ettei HMLssa voi voittaa mestaruutta. Näin se vaan näyttäis olevan. Hieno kausi kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juu niitä on runkosarjapelaajia ja sitten on Pelaajia (sekä valmentajia). No ette sentään ole ainoita kärjestä heti tippuneita, mikäli nyt niin käy. Se ensimmäinen moiseen temppuun pystynyt on tuttu joukkue sekin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
clayman

Kyllä todellakin ihmetyttää tämä kerhon nuokahdus. Kaveri soitti turusta ja kertoi, että kerholla ei todellakaan pysy kiekko lavassa. Siis tsekeillä...tuntuvat puristavan hieman liikaa. Nyt on peli pelattu ja tilanne on todellakin 4-0 eli lassila pelasi NOLLAN!!!!
 

twenty

Jäsen
Suosikkijoukkue
hpk
nyt ollaan syvällä...ei voi kun voittaa....täten julistankin että, Lahden Janne tohon ykköseen Miettisen paikalle. Jonkinlaista uutta ilmettä pitää saada ja väkisin!

Ei jumaliste, tää hoidetaan vielä!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös