Kaikki näiden kebabpaikkojen pizzat. Ne ovat kaameita. Jo lähtien pohjasta tomaattikastikkeeseen ja täytteisiin. Mikään ei toimi. Ihan sama mitä täytteitä on, koska ne kaikki maistuu samalle ja hautautuvat juuston maun alle. Ei näitä pitäisi edes kutsua pizzaksi, mutta pizzahan on hyvin kansanläheinen ruoka, joten taipuuhan se noihinkin.
Sitaatti kiteyttää asian ytimen erittäin hyvin.
Toisinaan nälän yllättäessä tulee kuitenkin sorruttua näihin itäisen Välimeren tai Turkin vuoristoalueiden veijareiden tekeleisiin, silloin tietään pizzalleni ei kuitenkaan löydä seuraavat komponentit:
-Kinkku: hirveää, vetistä shaibua, joka dominoi makumaailmaa limaisella olemuksellaan.
-Tonnikala: ei vain pysty syömään syystä tai toisesta.
-Banaani ja persikka: kyllä, luit oikein. Ainakin ennen eräässä valkealaisessa kebulassa oli täytevaihtoehtona nämä etelän hetelmät, jäi kokeilematta.
-Salami: tyypillisesti näissä mamu-paikoissa pelkkää suolaa ja rasvaa, janottaa vielä viikko salamipizzan syömisen jälkeen.
-Aurinkokuivattu tomaatti: tällä aineella saa kyllä pilattua ruoan kuin ruoan, hyi helv...
-Maissi: melko erikoinen haku tämäkin täytevalikoimaan.