Tuossa reilu vuosi sitten kun asustelin Koreassa, tuli paikallisia pizzerioita koluttua jonkin verran. Ekaa kertaa kun menin paikallisesta hakemaan lättyä, oli kuvastossa herkullisen oloinen "Pizza Bullgogi". Täytteinä naudanlihaa, sipulia, paprikaa ja muuta huttua. Siispä sellainen ja kämpille herkuttelemaan.
Tilatessa ko. räiskälettä ajatuksena tietenkin oli, että lihamättö olisi sellaisissa sopivissa kuutioissa levitelty pizzaan, kuten esim kinkku, kaiken maailman makkarat sun muut. Yllätys oli melkoinen, kun kiinalaisella veitsihaarukkamenetelmällä joutui tekemään täyden päivätyön, jotta sai edes pienen palan leikattua. Makukin oli aika merkillinen ja palasta sai pureksia vartin ja se ei silti tahtonut osittua nieltäväksi, vaan muuttui purukumimaiseksi massaksi. Tutkittuani leivonnaista tarkemmin, osoittautui, että pizzapohjan päälle oli aluksi laitettu jonkinmoista tomaattikastiketta. Sen jälkeen päälle oli lätätty joku saatanan rotannahka joka oli täsmälleen pizzapohjan kokoinen, lopuksi sipulit paprikat ja juustot. Syömättä jäi.