Jos en mene kunnon ravintolaan syömään pizzaa, niin sitten valitsen yleensä Kotipizzan. Siitä yksinkertaisesta syystä, että raaka-aineet ovat eri tasoa noiden turkish kebab-mestojen kanssa ja pohja saadaan rapeaksi laadukkaassa paistouunissa. Pizzakin on pizzaa, eikä mitään löysää velliä, johon on ladattu mahdollisimman paljon (huonolaatuista) kamaa päälle. Tietysti jos tavoitteena on saada mahdollisimman paljon ruokaa mahdollisimman halvalla, ymmärrän hyvin valinnan jättää Kotipizza väliin.Millähän rahoilla Kotipizza muuten edes pysyy pystyssä? Nyt kun miettii, niin eihän siellä näytä koskaan olevan ketään syömässä ja en kyllä tiedä ketään sellaista, joka sieltä känkkynsä mukaankaan kävisi. Siis kuka hemmetti on niin tyhmä, että käy Kotipizzassa?!
Mikä tahansa Kotipizzan tekele, sitä puljua en suostu tukemaan koskaan. Surkeinkin maistamani karvaranteen pizza on aina hakannut kaikki tämän supisuomalaisen ja ylihinnoitellun paskaketjun väännökset.
Pakko yhtyä ihmisten Kotipizza-mielipiteisiin. Pizzat sen 2-5 euroa kalliimpia kuin peruspizzeriassa, pizzat puolet pienempiä ja suurin osa lisäksi vielä mauttomampia kuin keskimääräinen mutupizzeriasta tilattu.
Voisin jopa väittää, että te ette ole oikeita pizzoja nähneetkään. Olette ilmeisesti samaa porukkaa, joiden mielestä kunnon suomalais-turkkilainen pizza hakkaa perinteisen italialaisen lätyn mennen tullen, koska onhan siinä paljon enemmän täytteitä.Kotipizza nyt ei ole oikeaa pizzaa nähnytkään.
Omassa Nordic/Turkish Nightmare-pizzassani on kinkkua, jauhelihaa, tupla-annos kebab-lihaa (tietty vähintään kolmea eri lihaa), paprikaa, sipulia, valkosipulijauhetta, sinihomejuustojauhetta, turkkilaisen pizzanpaistajan hiuksia, räkää ja muita eritteitä sekä reilu annos mystisen hyvää majoneesikastiketta. Nam! Kuulemma todella kovaa kamaa mm. Oulun korkeudella.