Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Oilers ei tee QO:ta Andreas Athanasioulle ja Matt Benningille, joten tuossa olisi kaksi pelaajaa lisää UFA-markkinoille joiden palkkapyyntiä Penguins voisi tiedustella. Benning olisi sinne kolmospariin rightin kätisyyden omaava puolustava puolustaja, joka on hoidellut oman roolinsa hyvin Edmontonissa. Aikalailla sellainen puolustaja jota siihen Mathesonin vierelle kaivattaisiin. Athanasiou taas tunnetaan nopeudestaan ja toissa kaudella teki 30 maalia Detroitissa. Sentterin tontiltakin hieman kokemusta vaikka laidalla onkin parhaimmillaan. Mitään hyvää puolustavaa hyökkääjää ei hänestä kannata kuitenkaan odotella kolmoskenttään sitten. Toki kummankin pyyntihinta lienee Penguinsille liian korkea, etenkin jos Murrayta ei nyt saada kaupaksi ennen vapaiden markkinoiden avautumista jolloin häntä varten pitää jättää cappiin tilaa. Vaikka eivät saaneet QO:ta niin tuskin putoavat ihan Penguinsin hintahaitariin, ei ainakaan Athanasiou. Benningin QO oli tasan kaksi miljoonaa, jos siitä on valmis vapailta ottamaan pienemmän palkan niin hän voisi olla sitten vaihtoehto.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos VGK päätyy Fleuryn ulosostoon niin olisikos siinä paikka houkutella kaveri "kotiin"? Edellyttäen tietysti että saapuisi sillä periaatteella että rahat on jo tienattu, ja Murray saataisiin kaupattua.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, PittsburghSiinä se Murray-kauppa sitten tapahtui ja hänen uutena osoitteena on Ottawa Senators. 2.kierroksen vuoro ja prospecti Johnny Gruden tulevat Penguinsiin. Parempaakaan ei varmasti ollut tarjolla joten ollaan sitten tuohon tyytyväisiä.

Murraylle kiitokset kahdesta Cupista ja kaikkea hyvää jatkoon. Kun löytää vaan tasaisuutta otteisiinsa, niin tulee varmasti olemaan hyvä ykkösmaalivahti nuorelle Senators-joukkueelle.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mielestäni varsin OK vastine vallitsevassa tilanteessa. Normaalitilanteessa Murraylla olisi varmaankin saanut sen ykköskierroksen varausvuoron.

Minkäslainen lupaus tuo Jonathan Gruden on?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minkäslainen lupaus tuo Jonathan Gruden on?
No jos katsoo Ottawan poolia, niin yksi huonoimmista lupauksista varmaan. Kaverista voi joskus tulla NHL pelaaja, mutta maksimissaan kolmosketjun pelaaja. Ainakin jonkun raportin mukaan. Olisipa saatu vähän parempi prospekti.

Murrayn arvo oli siis käytännössä late 2nd round pick, eli erittäin halvalla meni. Harmi, kun JR on tehnyt huonoja sopimuksia - mielummin olisi pitänyt omassa jengissä, kun vastine oli nyt aika roskaa ykkösmaalivahdista, jolla kaksi SC takataskussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Surullinen vastine, mutta jos miettii tilannetta niin hyvä, että meni nyt edes kaupaksi ja jotain tuli. Vähän pelkäsin, että Murray lähtisi jollain neloskierroksen varausvuorolla tms. mutta edes tuo kakkoskierroksen varausvuoro ja joku C-tason prospecti.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Korkeampi kakkonen tai parempi prospect olis ollu toiveena. Gruden ei tosiaan vaikuta varmalta varmalta nhl pelaajalta. 30 maalia O:ssa ei toki ole huono, mutta kaveri taitaa olla jo 2v yli ikäinen..
No kaikki ties tilanteen ja vastine oli tuo.. ikinä en ole kuullutkaan tuosta Blomqvististä kun en tunne kotimaista lajia jota jääkiekoksi kutsuvat. Draftsiten player comparison sanoo tämän olevan verrattavissa MAFiin. 77 picki seuraavaksi, sillähän voisi saada jotain fiksun tuntuista.
 
915 690 1033 1723 834

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguins on Matt Murraysta saadulla kakkoskierroksen sekä omalla kolmoskierroksen vuorolla panostanut maalivahteihin:

#52 Joel Blomqvist (Joel Blomqvist at eliteprospects.com)
#77 Calle Clang (Calle Clang at eliteprospects.com)

Kyseessä on kolmanneksi ja neljänneksi Central Scoutingin toimesta rankatut eurooppalaiset maalivahdit. Suomen ja Ruotsin ykköslupaukset maalivahdeista tässä ikäluokassa tuon listan mukaan.

Tässä olisi Corey Pronmanin scouting reportit heistä (Pronman ei yleensä arvosta maalivahtiprospecteja korkealle eli huomioikaa se):

66. Joel Blomqvist, G, Karpat-Jr. A Liiga

Jan. 10, 2002 | 6-foot-1 | 182 pounds

Athleticism: 60
Hockey Sense: 65

Blomqvist had a very good season, leading the Finnish junior circuit in save percentage and being the No. 1 goalie for Finland’s U18 team. He has a powerful lower body, allowing him to move across the crease very well and make tough saves. While he is very quick, his movements are often in control as he is rarely way out of position. His puck tracking is fantastic. Blomqvist is rarely fooled by opponents passing plays and stays square even when the puck is bouncing through traffic. The main issue with him is his 6-foot-1 frame. He plays the way you want a smaller goalie to play. He’s aggressive and challenges when he needs to, and he doesn’t automatically go into a butterfly for mid to long-distance shots. But every time a puck goes over his shoulder you wonder how it will translate to the pro level.

Anssi Laine, coach of Finland’s U18 team, on Blomqvist: “He gets wins for us. He’s very calm in the net. He has the look of someone who will be a great goalie in the future.”
130. Calle Clang, G, Rogle-J20 SuperElit

May 20, 2002 | 6-foot-2 | 194 pounds

Athleticism: 55
Hockey Sense: 60

Clang was a solid goalie at the junior and international levels, and finished off his season strong in the second half. He is very smart and steady. There is not a lot of extra movement in his game and he reads opponents’ puck movements very well. He rarely loses his technique and sets quickly. With Clang, the question is, while he’s not small or slow (around pro-average in both) if the toolkit is good enough for the NHL and if he will be able to stop some of the plays at the quicker paces. I know some NHL scouts whose opinions of him improved as the year went along, but I’m on the fence on projecting him to the league, even if I see some NHL potential. He will play versus men next season, which will be a big test.
Maalivahtien osalta prospectiosasto ammotti tyhjyyttään ennen tätä draftia. Emil Larmi oli siellä yksinäisenä lupauksena ja hänkin on jo 24-vuotias eli seuraavien kahden vuoden sisään joko nousee NHL:ään kakkosmaalivahdiksi tai poistuu organisaatiosta. Nyt on sitten organisaatiossa maalivahteja joiden kehitystä voi seurata. Ne edelliset varaukset (Gustavsson, Jarry ja Murray) olivat kaikki onnistuneita varauksia kakkos- ja kolmoskierroksilta eli samoilta vuoroilta kuin nyt otettiin kaksi maalivahtia joten toivotaan että nämä osuvat yhtä hyvin.

*Gustavsson oli junnutähti varauksensa jälkeen, ja pelasi hyvin myös SHL:ssä, Pohjois-Amerikan vuodet olleet huonoja tähän mennessä, mutta osoitetaan syyttävällä sormella Ottawa Senatorsin kehitystoimintaa AHL:n puolelta*
 

M.Lemieux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
Heitän ilmoille kysymyksen, että olisiko Murraysta pitänyt luopua, jos rakas GM :me ei olisi tehnyt näitä surullisia liikkeitä, lähtien JJ :n sopparista?

Surullista nähdä yhden oman suosikkipelaajan poistuvan Pinguista. Noh, Murrayn pelipaita onneksi ei vanhene koskaan ;)

E: Vaikka on ihan totuuden nimissä myönnettävä, että kaudetkahden Cupin jälkeen oli vaikeita.
 
Viimeksi muokattu:
#66 - Mario Lemieux & #30 - Matt Murray

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Heitän ilmoille kysymyksen, että olisiko Murraysta pitänyt luopua, jos rakas GM :me ei olisi tehnyt näitä surullisia liikkeitä, lähtien JJ :n sopparista?

Surullista nähdä yhden oman suosikkipelaajan poistuvan Pinguista. Noh, Murrayn pelipaita onneksi ei vanhene koskaan ;)

E: Vaikka on ihan totuuden nimissä myönnettävä, että kaudetkahden Cupin jälkeen oli vaikeita.
No ei tietenkään olisi tarvinut. Onhan tää taas yksi osoitus siitä, miten vitun onneton JR on nykyänärin vaatimassa asset managementissa. Johnsonin ulososto, Bjugstadin palkan pito, mitänäitäon. Pens taiteilee ihan palkkakaton ylärajalla, joten ei niitä miljoonia nyt tarvisi kankkulan kaivoon heitellä kun jokainen kymppitonnikin voi olla tärkeä jossain vaiheessa.

Ja jos et jumalauta saa kaksi SC-sormusta voittaneesta, edelleen kehittyvästä kassarista, jonka parhaat pelivuodet ovat edessäpäin, ja tuleva sopimus todennäköisesti luokkaa siedettävä, vastineeksi muuta kuin jämäprospectin ja kakkospickin niin onhan se nyt hyytävän järkyttävän paska saalis. Ja ihan täysin sataprosenttisesti omaa syytä, kun se vitun kalenteri siellä toimiston seinällä ei näytä seuraavaa viikkoa pidemmälle ja varmaan pelaajatarkkailukin hoidetaan tekstiteeveltä virmasmasan tyyliin ja sopparit ja treidit väännetään sitten saunaosastolla tai baaritiskillä. Ihan vitun sysipaska manageri ja syö kyllä SC-voittojen tuoman gloorian hienosti tämä täystuho.

Pari veskaria sisään draftista, mikä on hienoa koska kenttäpelaajia on prospect-poolissa läjäpäin. Veskariosaston draftaaminen on kuulunut kyllä Pensin vahvuuksiin, toisin kuin mikään muu draftaaminen eli hyvää tekemistä sikäli. Blomqvist vaikuttaa oikein lupaavalta ja toivottavasti pääsisi nyt pelaamaan paljon, Kärpissä pari matsia 1. ja 2. veskareiden loukkaantumisten takia erinomaisilla otteilla - mutta Kärppien maalilla varmaan kuka vain ottaisi koppeja. Ruotsalaisista veskareista taas ei vaan koskaan tule mitään voittajia, eli ihan turha picki tää toinen. Kuinka moni sveduveskari on voittanut Stanley Cupin ykkösenä? Noh, voihan sen sitten treidata johonkin ruotsalaisyhteisöön ylihintaan, kunhan JR on ensin poistunut sekoilemasta.

Rosteri näyttää noin muuten menevän vain huonommaksi koko ajan sekä kärjen että syvyyden osalta ja starbatkin on jo ikämiehiä. On kyllä sen kokoluokan katastrofin ainekset ilmassa, että vituiks menee mutta menköön.

Onneks ei ala ihan heti tämä kärsimysnäytelmä, joten voi ladata akkuja rauhassa. Hyvää kesää!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Veskareiden jälkeen Penguinsin seuraavat valinnat osuivat näihin pelaajiin:

#107 Lukas Svejkovsky (Lukas Svejkovsky at eliteprospects.com)
#149 Raivis Ansons (Raivis Ansons at eliteprospects.com)
#170 Chase Yoder (Chase Yoder at eliteprospects.com)

Kaikki kolme laitahyökkääjiä.

Lisäksi ensin kesän draftiin saatiin yksi 7.kierroksen vuoro lisää, kun ensin viitoskierroksella pudotettiin alaspäin kymmenen sijaa Coloradon kanssa tehdyllä kaupalla ja saatiin siitä hyvästä 7.kierroksen vuoro tähän draftiin. Se vuoro sitten kaupattiin eteenpäin Washingtoniin josta saatiin tilalle heidän ensi kesän 7.kierroksen vuoro.

-------------------

Eilen oli takaraja qualifying offerien tekemiselle ja sieltä vapautui Penguinsin näkökulmasta yksi kiinnostava nimi vapaille markkinoille: Lucas Wallmark. Siinä olisi sopivalla hintaa yksi ehdokas lisää vahvistamaan alempien kenttien sentteriosastoa. Myös Troy Stecher jäi ilman QO:ta ja siinä olisi taas kolmospariin yksi rightin kätisyyden omaava puolustaja tarjolle Oilersista ilman QO:ta jääneen Matt Benningin ohella.

Sitten siellä on tosiaan Andreas Athanasiou ja Anthony Duclair nopeina maalintekijälaitureina jääneet ilman QO:ta. Heistä kumpikaan ei vaan osaa puolustaa joten eivät tuo kaivattua kokonaisvaltaista osaamista kolmoskenttään.

Murrayn tilanteeseen saatiin kuitenkin ennen markkinoiden avautumista nyt päätös ja siten tuo vapaa cappitila ($4.718158 miljoonaa) olisi nyt käytettävissä. Se tarvii jakaa kolmea rosteripaikkaa varten, mutta kyllä siihen yhden kolmen miljoonan haun tai kaksi noin kahden miljoonan hakua saataisiin mahtumaan. Jos siis cappitila ollaan valmiita heti käyttämään ääriään myöten.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jotain posia tähän väliin niin mun mielestä nämä maalivahtihaut draftissa olivat ihan hyvän oloisia. Maalivahtien kehityksen ennustaminen on vaikeaa, mutta tässä on pari oikein laadukasta arpaa ja hyvällä onnella näidenkin kanssa onnistutaan kuten Murrayn, Jarryn ja Gustavssonin (tämän treidiarvo saatiin hilattua hyväksi) kanssa kävi.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Sam Laffertylle kahden vuoden mittainen, yksisuuntainen sopimus. AAV $0.75 miljoonaa. Ihan odotettu sopimus, vaikka toki olisi voinut olla $25k pienempikin ja siten ihan minimihintainen mutta tuo nyt ei vaikuta yhtään mihinkään suuntaan. Pelasi hienon ensimmäisen NHL-kauden, vaikka sen alun huuman jälkeen nopeasti ne tehot sitten katosivatkin. Toivotaan että pystyisi kehittymään lisää, saisi tasaisuutta otteisiinsa ja nousisi varteenotettavaksi kolmoskentän pelaajaksi. Tuolla koko/luistelu-kombinaatiolla kun olisi hyvin potentiaalia tulla laadukkaaksi alempien kenttien pelaajaksi.

--------------

Tänään avautuvien FA-markkinoiden mieluisin hakukohteeni sinne kolmoskenttään, Zemgus Girgensons, ei sitten koskaan päätynyt vapaille markkinoille kun teki tässä yön aikana viime hetkillä kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen Sabresin kanssa. Sai vielä hyvän palkankorotuksenkin ($2.2 miljoonan AAV). Ei siten ole mikään vaihtoehto enää Penguinsille, eikä olisi myöskään sellaisella noin puolentoista miljoonan sopimuksella ollutkaan saatavilla. Uutta matoa koukkuun sitten, tässä pientä listaa ehdokkaista:

Lucas Wallmark
Alexander Wennberg
Johan Larsson
Travis Boyd
Mark Jankowski

Mattias Janmarkin ja Jesper Fastin uskon olevan liian kalliita, en lähtisi heihin yli $2.5 miljoonaa sijoittamaan kun capissa on tilaa vain neljä miljoonaa. Sen verran tulevat varmasti kuitenkin saamaan muualta.

Andreas Athanasiou ja Anthony Duclair olisivat toki sopivalla hintaa mielenkiintoisia hakuja, mutta heidänkin palkka mennee kolmen miljoonan luokkaan eivätkä muutoin ole mitään ideaalisia kolmoskentän pelaajia.

Ruotsalaispainotteista pitkälti FA-markkinoiden mielenkiintoiset nimet Penguinsin näkökulmasta, eli sellaiset joiden kahden suunnan pelaaminen olisi sinne kolmoskenttään riittävää ja jotka voivat palkan puolesta olla budjettiin sopivia palasia.

Lucas Wallmark on Mike Velluccille tuttu pelaaja Charlotten vuosilta ja pelasi siellä hänen alaisuudessaan erinomaisesti, kehittyen NHL-pelaajaksi. Siinä olisi mielenkiintoinen nimi kolmoskenttään ja nousee nyt toivelistan kärkeen Girgensonsin poistuttua mahdollisuuksista.

Puolustukseen rightin kätisyyden omaavia pakkeja kolmospariin olisi sitten vapailla markkinoilla (budjettiin mahdollisesti sopivina):

Matt Benning
Troy Stecher
Trevor van Riemsdyk
Jan Rutta
Zach Bogosian
Kevin Shattenkirk

Ei noista kukaan erityisen innostava tapaus ole, mutta onhan siinä jokaisella omat vahvuutensa ja sopivalla hintaa voisivat olla hyviä hakuja sinne Mathesonin vierelle.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tuota rosteria tutkaillessa vaikuttaa kyllä väkisin siltä, että se sentteri sieltä on ihan pakko vielä naarata. Vaikka McCannia nyt jostain syystä yritettäisiin istuttaa kolmosen keskelle, ilmeisesti koska neliön muotoisen palikan tunkeminen ympyrän muotoiseen koloon vaan on tässä organisaatiossa joku pakkomielle, puuttuu tuolta silti vähintään yksi mitat täyttävä sentteri.

Diggaan itse Wennbergistä kovasti, mutta saanee paremman diilin isommalla vastuulla jostain muualta. Enemmän kuitenkin playmaker, kuin kahden suunnan sentteri, vaikka työteliäs kyllä on eikä puolustuspelaaminen mikään ongelma. En tiedä miksi produktio laski Columbuksessa rajusti, mutta voisi olla kyllä mun sapluunaan sopiva kolmossentteri Pensille.

Veteraanikoirista Koivun Mikko olisi pelaajatyyppinä täydellinen ja voisi tulla halvalla pahvilla mattculleniksi/jasonspezzaksi. Mutta riittääkö vielä virta, kestääkö kroppa ja liikkuuko jalka? Nelossentteriksi nyt varmasti, mutta paljoa minimiä enempää ei voisi maksaa. Toisaalta JR kyllä maksaa, jos haluaa. En tosin tiedä lasketaanko Pensiä enää contenderiksi näiden veteraanien mielissä? Carl Söderberg voisi myös olla pätevä vara-ratkaisu, joskin pari vuotta nuorempi ja vähän "statuksessa" eroa.

Sitten on näitä täytemiehiä, Linus Wallmarkia, Cody Eakinia, Brad Richardsonia jne., mutta jonkun sieltä on tultava kun ei niitä senttereitä ole millään tarpeeksi.

Mitähän muuta JR vielä keksii, vähän jännittää.

Edit. hah Boscolla samoja ajatuksia vähän kattavammin. Wallmarkista en itse niin välitä, kovin tasapaksu ukkeli, mutta en tuomitse jos tulee!
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Wallmark täällä ihan ehdottomasti oma ykköstoive. On pelannut nyt kuitenkin pari ihan suhteellisen hyvää kautta NHL:ssä ja puolestaan AHL:ssä on todistanut olevansa kykeneväinen myös tekemään pisteitä. Ikää vasta 25-vuotta eli voi omata vielä jonkinlaista potentiaalia parantaa NHL:n puolella. Toinen toive onkin sitten Benning, kuulostaisi sopivalta kolmospariin ja pelaamaan Pens-tyylistä kiekkoa. Bogosian olisi sitten puolestaan erilainen haku, jos oikein halvalla lapulla saisi niin antaisin varauksella pienen peukun, mutta JR tuntien Bogosian tulisi sieltä semmoisella Johnson tyylisellä lapulla sisään.

Joka tapauksessa meidän kolmosketjun on jäämässä todella laihaksi, Wallmark toisi pientä turvaa sen suhteen, mutta jos tuolta ei mitään vahvistusta saada niin kolmosketju on täysin Poulinin ja O'Connorin otteiden varassa. Vituiksi menee homma heti alkuun jos McCannin laidalle ruvetaan istuttamaan Laffertya, Aston-Reeseä, Sceviouria ta Tanevia. Näiden pitäisi olla täysin puhtaita nelosketjun pelaajia. Tanev-Blueger-Sceviour voisi olla NHL:n paras nelosketju, jos homma synkkaa.

Alla oma toive millä voitaisiin aloittaa kausi:

Guentzel - Crosby - Rust
Zucker - Malkin - Kapanen
McCann/Wallmark - Wallmark/McCann - Poulin/O'Connor
Tanev - Blueger - Sceviour
Lafferty, Aston-Reese, Angello

Dumoulin - Letang
Pettersson - Marino
Matheson - Benning/Bogosian
Riikola - Ruhwedel
Joseph - Maniscalco

Jarry
DeSmith
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Evan Rodrigues oli päivän ensimmäinen signaus Penguinsilta. Vielä ei ole tietoja valunut sopimuksen yksityiskohdista, mutta signaus on varmistettu JR:n toimesta.

En odottanut että Rodriguesia enää nähtäisiin Penguinsissa kun hänet tuohon Kapanen-kauppaan aiemmin liitettiin. QO:ta nyt ei olisi muutoinkaan saanut, mutta ennen tuota kauppaa oli mahdollista että sitä alhaisemmalla hintaa olisi jatkanut. No ei saanut QO:ta Torontoltakaan ja heidän osoittamasta kiinnostuksesta huolimatta eivät saaneet alhaisemmalla hintaa jatkoja sinne. JR iski sitten kiinni ja jälleen kerran tuo yhden paluumuuttajan joukkueeseen. Katsotaan onko tällä kertaa tiedossa isompaa roolia sitten.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Mark Jankowski päivän toinen signaus, vielä ei ole tästäkään sopimustietoja tullut julkisuuteen.

Jankowski on puhdas sentteri ja Rodrigues monipuolinen sentteri-laituri. Siinä on nyt sitten kaksi syvyyspelaajaa lisää joukkueeseen ja ehdokasta sinne alempiin kentällisiin.

Edit. Samalla tuli Rodriguesin sopimustiedot: Penguins Agree to Terms with Forward Evan Rodrigues to One-Year Contract

Minimihintainen yksisuuntainen sopimus, tuolla hintaa hyvä syvyyspelaaja.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
JR kerää siis taas tauhkaa täytteeksi. Noh, oilhan sille tarvetta, joskin laadukkaampaa olisi ollut kiva saada. Jankowski oli viimekaudella niin saatanan löysä lapanen, että en kyllä odota mitään, mutta jos tuota nyt MS potkisi perseelle sen verran että nelosen sentteriksi kykenisi. Rodrigues sitten sähisee ja stunttailee milloin missäkin. Ihan sama.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Tauhkaa joo, mut sopimukset on hyviä, tai ainakin siedettäviä. Jankowskille ilmeisesti tasan samalainen diili. Rodrigues oli ihan hyvä sen minkä ehti pelata, Jankowski oli aikanaan todella yllättävä ykköskierroksen varaus, eikä tosiaan ole ainakaan vielä kummoisesti onnistunut, toivotaan että palaa toissakauden tasolle.
 
915 690 1033 1723 834

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Mieluummin olisin nähnyt Wallmarkin ja Benningin tulevan, mutta katsotaan miten tämä tästä oikein etenee. Ainakin tämän Rodriguesin ja Jankowskin sopimukset ovat luokkaa superhalvat, mutta tällä hetkellä capin kanssa on tiukkaa ja voi olla, että jo nyt on pelaajat hankittu ja näillä mennään.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Tuossa virallinen tiedote Jankowskin sopimuksesta. Kuten jo yllä todettua niin samanlainen sopimus kuin Rodriguesin - yksivuotinen, yksisuuntainen ja minimihintainen.

Jankowski on tuolla hintaa mielenkiintoinen haku sentteriosastolle. Viime kausi todella heikko mutta sitä edellisillä 19 ja 22 pistettä tasaviisikoin ja kohtuuhyvillä kiekonhallintatilastoilla. Sen lisäksi hän on ollut hyvä av-pelaaja. Odotukset maltilliset mutta toivotaan että yllättäisi ja jostain uudessa ympäristössä saataisiin kaivettua esiin se potentiaali jonka Flamesin scouttiosasto hänessä näki kahdeksan vuotta sitten kun varasivat ykköskierroksella.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Just. Laskee kivasti odotuksia kautta kohtaan puheet tuommoisesta kolmosketjusta. Vitosketjuna menisi (hymiö).

Benning menossa myös Nashvilleen hyvin maltillisella 2x1M$ lapulla. Harmi.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Olisin erittäin mielelläni ottanut Montrealiin Jankowskin tuolla sopparilla. Jos hänelle on kuitenkin kaavailtu paikkaa kolmosesta, niin ymmärrän hyvin miksi valitsi Pensin. Habseissä olisi ollut tarjolla paikka nelosessa. Saattaa siis olla erittäin hyvä haku. Täysin riskitön joka tapauksessa. Onnittelut!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy