Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Olihan tuo dominoivan ensimmäisen erän jälkeen aivan järkyttävää paskaa ja Nashvillen tasoitus oli vain ajan kysymys. Pakko ihmetellä miksi Riikolan edellä ovat Johnson ja Ruhwedel, onhan Riikola näitä edellä vaikka Johnson onkin onnistunut olemaan ihan ok eikä huono. Tuossa oman maalin edustalla meidän pakit häviävät kyllä kaksinkamppailuita ihan liikaa. Laffertyn taso on laskenut todella paljon alkukaudesta, nyt virheitä tulee vaihdosta toiseen. Murray torjui paljon, mutta helppo maali sinne taas meni. Näillä otteilla ei Jarrylta ykkösmaalivahdinpaikkaa olla viemässä.

Letangilta kaksipiippuinen peli, mutta parannusta tuli tuohon ensimmäiseen Nashville-peliin verrattuna. Galchenyuk pelasi nyt vahvat pelit ja toivottavasti onnistumisia tulee jatkossakin. Malkinin peliä on ollut ilo katsoa kun viime kauden jäljiltä oli pelko, että nyt se taantuminen alkaa, mutta hyvin kulkee vieläkin ja toivottavasti kulkee vielä monta kautta. Vähän on tullut myös mietittyä, että kannattaako tuota Malkinin ketjua lähteä rikkomaan kun Crosby tekee paluun vai pitäisikö Crosbya kokeilla Galchenyukin ja vaikka Hörnqvistin kanssa?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Crisby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Penguinsilla viime aikoina mennyt ihan mukavasti jos katsoo viimeaikasia tuloksia, mutta miten palstan väki näkee, miten kulkee jos katsotaan tulosten taakse?

Guentzel - Malkin - Rust kenttä toiminut melko hyvin joten tuota en lähtisi rikkomaan Kapteenin paluun jälkeen vaan yhdyn Walkinin kommenttiin kokeilla Crosbya vaikkapa Galchenuykin kanssa. Dumo ja Schultz kun saadaan takaisin mukaan niin pakisto näyttää mielestäni ihan hyvältä, mutta mikä on tilanne Riikolan kanssa? Onko ollut jotain vaivaa taustalla vai miksi Johnson ajaa jatkuvasti ohi? Itse näkisin paljon mielummin Riikolan siinä paikalla.

Sitten vielä veskareista. Kannattaako Murraylle sorvata jatkoa vaiko yrittää kaupitella muualle? Jarry ollut vahva mutta onko kuitenkaan vielä järkevää lähteä näin pienellä otannalla miettimään Murrayn kauppaamista? Seuraava laajennusdrafti on ilmeisesti vasta 21 kesällä (?) joten sitä ei ainakaan vielä tässä kohtaa tarvitse miettiä veskareiden suhteen.

Pitkään seurannut palstaa sivusta joten mukava vihdoin liittyä mukaan keskusteluun!
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Tervetuloa Crisby. ehdottomasti mielestäni nykyinen ykkösketju pidettävä kasassa, kapteenille tuttu Hörnqvist laidalle ja toiselle puolelle voi kokeilla useampaa vaihtoehtoa. Marino on silmissäni tekemässä Schultzista kauppatavaraa, tai ainakaan en jatkoa enää tekisi. Tehojakaan ei Schultzilta ole tullut tänä vuonna kuten olisi odoteltu.
Maalivahdeista helppo sanoa nyt nähtyjen esitysten perusteella, olen aina tykännyt enemmän Jarrysta ja pitänyt hänta näistä kahdesta lahjakkaampana. Ehkä pelityyli on vaan mieleisemmän näköinen minulle.
 
915 690 1033 1723 834

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jos Murrayn arvo on laskenut kuin minun silmissäni niin kyllä tuolle kannattaisi pyrkiä jatkosopimus rustaamaan kun "halvalla" saa, kuka olisi uskonut kauden 2017 jälkeen Murrayn olevan tämmöisessä kuopassa? Takeita Jarryn onnistumisesta pitkällä aikavälillä ei ole kenelläkään. Molemmille sopimukset kouraan, Murrayn arvo ei voi olla tällä hetkellä yli 5M$ AAV ainakaan paljon. Eiköhän tuosta voi kuitenkin samalla koko ajan kuunnella tarjouksia koska ensi kauden jälkeen toinen maalivahdeista menetettäisiin laajennuksen yhteydessä kuitenkin ilmaiseksi.

Ja samaa mieltä yllä kuin @Kaspar11, Marino ajanut vauhdilla ohi Schultzin. Laajuutta tarvitaan kuitenkin keväällä joten ehkä tuosta ei kannata luopua ellei jotain oikeasti hyvää saisi takaisinpäin. Pelkästään Schultzilla ei ole mitään suurempaa saatavilla. Kovuutta meidän pakisto kaipaisi eniten, Sabresin Ristolainen olisi kyllä sitä mitä tuo meidän pakkikalusto oikein huutaisi.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Crisby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Halvalla jos saa kiinnitettyä niin tottakai, kunhan ei vaan mitään 8 vuotta ja 8 millin lappua mennä Murraylle sorvaamaan. Viimeistään ennen tuota laajennusdraftia pitäisi tosiaan jotakin vastinetta yrittää saada ettei menetetä ilmaiseksi. Schultzista en myöskään vielä ainakaan tällä kaudella luopuisi koska muuten pakisto voisi näyttää aika kapealta pleijjareita ajatellen.

Miten näette tilanteen Bjugstadin kanssa? Mielestäni hänestä voisi yrittää jo tällä deadlinella hankkiutua eroon sillä ei tuo mielestäni mitään tuohon jengiin. Saman asian ajaa McCann ja Blueger alemmissa ketjuissa sentteröimässä. Mielelläni näkisin myös mahdollisesti jonkun fyysisemmän ja paremman aloittajan kolmosen keskellä mutta se että kuka sellainen olisi niin sitä en tiedä... Ja Ristolainen ollut itselläkin jo pitkään märkä uni tuonne Pensin pakistoon.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL
Joskus syksymmällä tuli puhuttua, että JR voisi GM:män roolissaan pitää kaikki mahdollisuudet avoinna ja mahdollisesti kaupata pelaajia nopean re-toolin toivossa. Eiköhän nämä puheet voida tällä erää unohtaa sillä tuloksethan ovat olleet erinomaisia. Monesti sitä unohtuu pelkkää divisioona taulukkoa katsellessa, että Penguins on kerännyt liigassa 5. eniten pisteitä, vaikka Crosby tai Malkin ovat olleet käytännössä koko kauden sivussa.

Joukkuetta voisi mielestäni vahvistaa ennen pudotuspelejä ja Friedman tai vastaavan profiilin ukko jutteli twitterissä, että Penguins on yksi useasta joukkueesta, joka on kysellyt Rangersin Chris Kreiderin perään. Luisteluvoimainen voimahyökkääjä on pelaamassa tehojen valossa ihan uransa keskiarvojen mukaista kautta ollessaan reilun 20 maalin ja noin 45 tehopisteen vauhdissa. Kreiderin $4,65M suuruinen sopimus loppuu tähän kauteen, jonka jälkeen pelaajasta tulee vapaa-agentti. Kreider voisi sopia Penguinsin palettiin ihan hyvin ja tuoda vähän fyysisyyttä hyökkäykseen.

Penguinsilla on ihan hyvin kauppatavaraa. Bjugstad ja Galchenyuk ovat varmaan ainakin saatavilla, vaikka jälkimmäisen vire onkin viime aikoina parantunut. Schultz ei ole ollut kaksinen hänkään, mutta jos hänet kaupataan niin pitäisi saada rightin pakki takaisinpäin.

Ristolaiseen en kyllä koskisi. Tietysti pelkkiä tilastoja (pl. +/-) katsomalla kyseessä on ihan kelpo pelaaja, mutta miehen peliäly on samaa tasoa päärynän kanssa. Tietty kaikkia pelaajia voidaan koutsata jne., mutta ei hän ole sellainen pelaaja, jonka haluaisin oman joukkueeni takalinjoille kun pelataan Stanley Cupista.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ristolaiseen en kyllä koskisi. Tietysti pelkkiä tilastoja (pl. +/-) katsomalla kyseessä on ihan kelpo pelaaja, mutta miehen peliäly on samaa tasoa päärynän kanssa.
Tämä olisi silti kyllä selkeä parannus Jack Johnsonin peliälyyn verrattuna.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Guentzel nimetty Penguinsin edustajaksi All Star -viikonloppuun. Ansaitsee kyllä tuon täysin, sillä pelaa jälleen huikeaa kautta ja on Crosbyn loukkaantumisen jälkeen vain parantanut otteitaan. Rutherford solmi melko tarkkaan vuosi sitten tuon Guentzelin tämänhetkisen sopimuksen ja siitä on Rutherfordille annettava yksi iso sulka hattuun muiden sulkien joukkoon, niin hyvä sopimus tuo on Penguinsin kannalta.

Ylläoleviin viesteihin sen verran, että itse en näe tällä hetkellä oikein minkäänlaista tarvetta joukkueen vahvistamiselle. Puolustus on Dumoulinin tervehdyttyä todella tasapainoinen ja Johnson pääsee jälleen pelaamaan niitä kolmosparin minuuttejaan, jotka on kuitenkin ihan kunnialla tällä kaudella hoitanut. Ristolaista en ainakaan itse toivoisi Penguinsiin, sillä yhdessä Johnsonissa on jo aivan riittävästi kestämistä.

Hyökkäys ei etenkään kaipaa yhtäkään "vahvistusta", sillä tämän kauden loukkaantumiset ovat osoittaneet kuinka paljon laajutta Penguinsin hyökkäyksessä onkaan. Crosbyn ja Bjugstadin paluussa on jo aivan riittävästi boostia ja jos nyt Rutherford väen väkisin jotakin haluaisi tuolle hyökkäykselle tehdä, niin toki Bjugstadin voisi yrittää kaupata vaikkapa kassilliseen kiekkoja, arvokasta cappitilaa siinä ainakin aukeaisi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Guentzel nimetty Penguinsin edustajaksi All Star -viikonloppuun. Ansaitsee kyllä tuon täysin, sillä pelaa jälleen huikeaa kautta ja on Crosbyn loukkaantumisen jälkeen vain parantanut otteitaan.
Guentzelin nimeäminen ohi Malkinin (ja Crosbyn) ihmetytti kyllä itseäni. Kuka oikeasti haluaa nähdä mieluummin tähdistöottelussa Guentzelin eikä Malkinia (yhtä oman aikakautensa parasta pelaajaa jolla on paljon kikkoja tuonne tarjota) tai Crosbya (sitä oman aikansa parasta)? Vähän sama homma kuin Phillystä Konecny nyt valittuna, kaikki kunnia Jakelle ja Travisille, mutta mielenkiinnon kannalta Malkin ja Giroux olisivat olleet parempia vaihtoehtoja tuonne ihan itse tapahtumaa ajatellen.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
kaikki kunnia Jakelle ja Travisille, mutta mielenkiinnon kannalta Malkin ja Giroux olisivat olleet parempia vaihtoehtoja tuonne ihan itse tapahtumaa ajatellen.
Varmasti, mutta toisaalta vanhoille staroille tärkeitä vapaapäiviä. Ja he ovat kuitekin olleet useammassa ottelussa niin annetaan nuoremmille mahis näyttää taitoja. Itse näen tämän pelkästään positiivisena asiana ihan tapahtumaakin ajatellen, kun on uusia naamoja mukana.
 
Doing your best?
Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the Prom queen!
-Sean Connery

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Jake Guentzel lensi todella pahannäköisesti laitaa päin tehdessään maalin. Todennäköisesti ranne tai olkapää hajosi tilanteessa ja eiköhän pidempää huilia ole luvassa, taitaa jäädä tähdistöpeli väliin.

Paskaa tuuria näiden suhteen, toivottavasti uusi vuosi tuo helpotusta.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Vuosi ja samalla vuosikymmen päättyi Penguinsin osalta hienolla 5-2 kotivoitolla Senatorsista. Peli oli juuri sellaista kun sen pitääkin olla lähtökohtaisesti helpompaa vastustajaa vastaan. Ei mitään parasta peliä mutta hyvällä asenteella ja sopivan tiivistä viisikkopelaamista. Kiekossa pysyttiin kiinni ja etenkin ykköskentältä lähes jokaisessa vaihdossa hyvin dominoivaa pyöritystä Senatorsin päädyssä. Malkin oli pysäyttämätön Senatorsille ja pelasi yhden kauden parhaista peleistään. Erinomaisesti sujunut joulukuu ja samalla b2b Cup-voitot tuonut vuosikymmen tuli tämän voiton myötä pelillisesti hyvään päätökseen.

Mutta tosiaan ottelu päättyi jälleen tosiaan huonoissa merkeissä kun lopussa Guentzel kaatui todella pahannäköisesti laitaan tuon maalin viimeisteltyään. Sen näköinen tilanne että pitkä huili on todennäköistä ja pitää vain toivoa ettei kyse ole mistään kauden päättävästä vammasta. Lienee selvää kuitenkin että All-Stars peli jäänee valitettavasti väliin sinne matkansa erinomaisilla otteillaan ansainneelta Guentzelilta.

Toivotaan tosiaan että uusi vuosi tuo mukanaan parempaa terveyttä Penguins-miehistölle, alkaen mielellään heti Crosbyn paluusta loppuviikon aikana ja hyvistä uutisista koskien Guentzelin tilannetta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Karua on jääkiekko välillä. Guentzelille pikaiset paranemiset, mutta olihan tuo nyt lähtökohtaisesti noin pahin mahdollinen päätös vuosikymmenelle, mitä voi kuvitella Penguinsin kannalta.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei taida Guentzelin matka tosiaan sittenkään viedä sinne All Star -viikonloppuun. Kuten jo yllä todettiin, niin ihme on jos jotain ei murtunut. Solisluuta veikkaisin itse, mutta ehkäpä tänään jo illemmalla kuullaan enemmän. Toivottavasti ei kuitenkaan mitään kauden päättävää.

Joulukuu rekordilla 10-2 ja loukkaantumisista huolimatta otteet ovat illasta toiseen hyviä. Hieno vuosikymmen ollut Penguinsin osalta, ja kyllähän siihen mahtuikin melkoisia ylä- ja alamäkiä, mutta päälimmäiseksi mieleen jäävät toki vuosien -16 ja -17 mestaruudet.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL
Penguinsin twiterin mukaan Jake Guenzelin olkapää on leikattu onnistuneesti ja hänen odotetaan olevan sivussa 4-6 kuukautta.

INJURY UPDATE: Jake Guentzel underwent successful shoulder surgery after a nasty collision with the boards last night. Guentzel is expected to miss four to six months.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Penguinsin twiterin muaan Jake Guenzelin olkapää on leikattu onnistuneesti ja hänen odotetaan olevan sivussa 4-6 kuukautta.

INJURY UPDATE: Jake Guentzel underwent successful shoulder surgery after a nasty collision with the boards last night. Guentzel is expected to miss four to six months.
Runkosarjan sivussa siis ja playoffeistakin missaa hyvän tovin. Todella iso takaisku.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Regina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, Pittsburgh Penguins
On se vaan raakaa, kun tulee loukkaantuminen ja olet pelaamassa elämäsi kautta. Loukkaantumisen kautta myös moni uusi pelaaja saa aina mahdollisuutensa.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Jep, tosiaan 4-6 month tämän hetken arvio :(

Ja vittu missä tilanteessa vielä. No, johan sieltä Crosbyn paluuta odotellessa. Kylläpä vituttaa.
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voi helvetti. Olisi Jake voinut jättää viimeisimmän maalinsa tekemättä.
Nyt todellakin vaaditaan että Galchenyuk pääsee kyytiin Penguins-kiekkoon, hieman toiveita herättäviä otteita on jo näkynyt.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voi helvetti. Olisi Jake voinut jättää viimeisimmän maalinsa tekemättä.
Nyt todellakin vaaditaan että Galchenyuk pääsee kyytiin Penguins-kiekkoon, hieman toiveita herättäviä otteita on jo näkynyt.
Tämä. Rust pelaa onneksi elämänsä kiekkoa ja Bjugstad saa nostaa tasoaan kun loukkaantumiselta palaa. McCann voi pelata Crosbyn laidassa, on siellä jo hyvät näytöt antanut.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
Kyllä laittaa mielen matalaksi.

Miten tässä mahdollinen LTIR-hyöty, saadaanko sitä kautta paljon pelivaraa? Capfriendly näyttää tällä hetkellä, että trade deadlinella olisi capissa 5,06 milj. tilaa. Minkälaista hankintaa olisi mahdollisuus tehdä? @Walkin @Bosco tietänee?
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyökkäys ei etenkään kaipaa yhtäkään "vahvistusta", sillä tämän kauden loukkaantumiset ovat osoittaneet kuinka paljon laajutta Penguinsin hyökkäyksessä onkaan. Crosbyn ja Bjugstadin paluussa on jo aivan riittävästi boostia ja jos nyt Rutherford väen väkisin jotakin haluaisi tuolle hyökkäykselle tehdä, niin toki Bjugstadin voisi yrittää kaupata vaikkapa kassilliseen kiekkoja, arvokasta cappitilaa siinä ainakin aukeaisi.
Juuri kun eilen tällaista kirjoitin, niin nyt kyllä Guentzelin epäonni muuttaa mielestäni tilannetta. Guentzel on joukkueen paras laitahyökkääjä, ja näin 2010 -luvun loppuessa myös koko vuosikymmenen paras laituri Penguinsissa. Hänen vähintäänkin lopun runkosarjan poissaolo on aivan valtava takaisku joukkueelle, joka pelaa pariin vuoteen selkeästi parasta kiekkoaan.

Tämä joukkue näyttäisi olevan todellinen cup - contender, joten tähän kauteen on mielestäni kuitenkin panostettava täysillä, kun Crosby ja Malkin vielä pelaavat kovalla tasolla. Guentzelin loukkaantuminen muuttaa siten tilannetta, että vielä ennen sitä näin Crosby paluun olevan riittävän suuri boosti hyökkäykseen. Nyt kun joukkueen paras laituri tippui pois, oliisi kuitenkin pyrittävä tuo vapautuva 6 miljoonan cap -tila jotenkin hyödyntämään, vaikkapa sitten uhraten vähintäänkin sen tulevan kesän ykköskierroksen varauksen. Jokin rentali siis hyökkäykseen, sellainen joka voisi mahdollisesti edes osittain paikata Guentzelin jättämää aukkoa, eli mielellään top 6 -laituri. Tuollaisia ei tietenkään puissa kasva, eikä etenkään helpolla ole irrotettavissa, mutta Bjugstadia, Schultzia ja varauksia käytettäessä voisi olla mahdollista.

Joka tapauksessa aivan hirveä isku tämä on, kun näiden kaikkien aiempien loukkaantumisten päälle vielä joukkue menettää yhden liigan parhaista laitureista ja maalintekijöistä.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Joukkuetta voisi mielestäni vahvistaa ennen pudotuspelejä ja Friedman tai vastaavan profiilin ukko jutteli twitterissä, että Penguins on yksi useasta joukkueesta, joka on kysellyt Rangersin Chris Kreiderin perään. Luisteluvoimainen voimahyökkääjä on pelaamassa tehojen valossa ihan uransa keskiarvojen mukaista kautta ollessaan reilun 20 maalin ja noin 45 tehopisteen vauhdissa. Kreiderin $4,65M suuruinen sopimus loppuu tähän kauteen, jonka jälkeen pelaajasta tulee vapaa-agentti. Kreider voisi sopia Penguinsin palettiin ihan hyvin ja tuoda vähän fyysisyyttä hyökkäykseen.
Kreider on kyllä sellainen pelaaja, josta sytyn itsekin. Iso ja nopea, koko ura melko tasaisesti hieman yli kahdenkymmenen maalin ja melkein 50 tehopisteen kausitahtia. Hyvin erityylinen pelaaja kuin Guentzel, enkä oikein tiedä Crosbyn tai Malkinin laidalle soveltumisesta, mutta muuten näkisin hänet kyllä Penguinsissa helposti middle 6 -pelaajana. Ja tärkeää mielestäni olisi etsiä niemenomaan vasenta laitahyökkääjää. Ongelmana vaan voi olla se, että kyseessä on saman divisioonan Rangers, jonka kanssa Penguins on tehnyt 2010 -luvulla yhden mitättömän treidin, joten todennäköisesti mieluummin kauppaisivat hänet johonkin toiseen divisioonaan, jos ylipäänsä kauppaavat. Ja mitä sitten Kreiderin hintalappuna voisi olla? Varmaan ainakin se ykköskierroksen varaus.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Itse aina vihannut Kreideriä, olisi siis kiva lisä omassa tiimissä, muttei ehkä ykköskiekalla, vaikka polttaahan se pitää kuitenkin (katellaan sitä rebuildia sit joskus) . Oli vähän sama homma Hagelinin kanssa aikanaan. Joku koodinimi "Oshie" kyllä kelpaisi. Mutta siitä olen samaa mieltä, että jotain tarttis tehdä, sillä voi olla ettei Guentzeliä tällä kaudella enää jäällä nähdä. Tietysti ennusteet tarkentuu kun leikkauksesta on hetki kulunut. Bjugstad on osoittautunut bustiksi, ja kyllä Galtchenyukillakin todistettavaa vielä hiukan on. Jos jotain järkevää saisi tilalle, niin lihoiksi vain.
 
Viimeksi muokattu:
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Sheron kanssa on ennenkin ollut kimppakivaa, joten paketoidaan DeSmith, Schultz ja jotain varausvuoroja Devilsiin vaikkapa Vatasta ja Palmieria vastaan?

Vaikka loukkaantumisten kanssa tilanne onkin nyt aivan vitusta, voisi olla ihan fiksua katsella kuitenkin edes vähän myös ensi kesän jälkeiseen aikaan, eikä maksaa rentaleista itseään kipeäksi. Meinaan siis sitä, että jos saatavilla voisi olla joku vähän laadukkaampi laituri, jolla sopparia on jäljellä ja joka voisi vahvistaa jengiä vielä ensi kaudellakin niin olis kyllä jees. @mountainsnake mainitsi koodinimi "oshien" ja se olisi kyllä sellaista mitä mielellään näkisi. Ei siis mies itse, vaan vastaava palloilija.

Tokihan kaikki yrittää sitä samaa ja tankkaavat tai retoolaavat jengit nyt ei mitään parempia palikoita yleensä päästä pois, mutta jos vastine on miellyttävä niin ehkä sieltä olisi muilutettavissa joku 50 pinnan laituri - kenties jopa ihan menestyvästäkin jengistä, joskin todennäköisesti toiselta puolelta mannerta. Kasperi Kapasen kalastaminen Torontosta tai Brandon Saadin hommaaminen himaan Chicagosta olisi jo muikea suorite JR:ltä. Muutoin kun katselee jotain Kingsiä, Senatorsia tai muita ynnämuujengejä, niin johan on paskoja joukkueita! Anaheimilla voisi olla miellyttäviä palasia, mutta mitähän ne edes tekee tuossa tilanteessaan? Rakell ja pari pakkia sieltä kelpaisi ainakin. Noh, nyt lopetetaan spekulointi ja avataan korkki!

Maistuvaa Uutta Vuotta ja kiihkeää 2020-lukua vaan kaikille Pensselisedille! Ja vähän myös muillekin lukijoille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy