Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Murray olisi voinut torjua kolme maalia neljästä. Nyt meni vedot läpi siinä missä vastapuolen veska oli vakuuttava. Tosin ei tällä hyökkäyksellä tulla juhlimaan yhtään mitään, aivan karseaa tekemistä muilta ketjuilta paitsi tuolta Crosbyn johtamalta vitjalta vaikka hekään eivät tehneet kuin sen yhden maalin. Kaiken maailman Aston-Reeset siellä kääntelevät kiekkoja omiin ja Galchenyukin pitäisi olla tähtipelaaja, mutta koko kaveria ei erota kentällä pelin aikana kertaakaan hyvässä.

@tsajari, miten Pens eroaa edellisiin vuosiin kun joku Malkin/Crosby on ollut poissa niin tähtipelaajia on aina kuitenkin löytynyt takaa. Siellä on ollut joko Kessel tai Staal, nyt sieltä ei löydy ketään joka pystyisi tekemään jotain. Samaan aikaan jonkun Hörnqvistin käyrä osoittaa vahvasti alaspäin ja nyt meni vielä sekin loukkaantumaan heti aluksi. Myös Crosby ja Malkin vanhenevat, eivät nuo enää jaksa innostua joka pelistä siinä missä ehkä joskus ennen.

No katsellaan vielä, alkukautta mennään vasta, mutta huolestuttavia merkkejä on ilmassa.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Mutta Galchenyuk oli kahdessa ensimmäisessä ottelussa Penguinsin parhaimmistoa.
Noh, ehkä vähän dramaattisesti muotoilin tunnekuohussa, mutta etenkin näinä vaikeina hetkinä pitäisi vaan kairata tehoja lisää.
Itse tulee usein kiinnitettyä jonkin verran kiekottomien "pelin ulkopuolisten" pelaajien luisteluun ja tekemiseen, ja se ei nyt ehkä ole se Alexin selkein vahvuusalue.

Yhtä kaikki, paska maistui pelin jälkeen, ja Perjantaina on pirteästi aloittanut ankkalauma vastassa. Muutenkin aika tiivis tahti lähiaikoina, niin nyt pitäisi pystyä tehokkaammin tappamaan peli, etenkin kun saatiin unelma alku. Tietty Murray hörppi kanssa, niin vaikeahan siinä on keksihyllyä tilkitä.

Mutta Marino ainakin muutamaan otteeseen vaikutti siltä, että edellytyksiä voisi shown puolella olla pysyvästi. Jalat ja pää pelasi ihan kivasti
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Galchenyukia vaivaa edelleen se hänet leirityksen aikana sivussa pitänyt vamma ja on DTD-statuksella. Myös edellisen ottelun kesken jättänyt Hörnqvist on samaisella DTD-statuksella. Jotta farmista saatiin toiselle nostettua korvaaja tilalle, on Galchenuyk laitettu IR:ään ja Adam Johnson kutsuttu ylös. Hörnqvistille ei korvaajaa nostettu eli hän on kenties pelikuntoisena tänään.

 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Malkin on siis pistetty LTIR-listalle. Aika kikkailua, kun Johnson nostettu hätälainana ensin ylös, mutta sitten Malkin-siirron myötä olisi cap-tilaa vaikka kymmenelle farmiäijälle. Hyökkääjiä edelleen rosterissa se 12, katotaan kuka putoaa seuraavaksi. Eipä pääse Riikola ja Ruhwedel sittenkään nelosen laitureiksi, vaikka eiliset treeniketjut vähän lupailivat, olis ollut hienoa nähdä.
 
O-man, Hämpton Cityn suojelija
palstan mustakeltaisimmat lasit

kannustan Kerhoa vain vittuillakseni, paska on aina parempi ku semi

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Tärkeät 2 pistettä! Crosby ja Letangin olivat edelleen hyviä, Murraysta en osaa oikein sanoa mitä mieltä tällä hetkellä olen. Tyyli on vähintäänkin erikoinen ajoittain, ja paidan kauluksellakin otti yhden kopin.

Sinänsä oli hyvä huomata, että kentällä oli työhanskat käsissä, ja Anaheim ei ykköskorin paikoilla juhlinut.
Mitähän helvettiä siinä aikalisän aika tapahtui, kun saatiin tuollainen esitys 5vs3 tilanteessa. Tärkeät pisteet työteliäällä pelillä, kelpaa!

Ja Marino näytti tässäkin pelissä oikein potentiaaliselta palaselta pakistoon!
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tärkeä voitto tosiaan ja kaksi pistettä jäivät Pittsburghiin. Gibson oli huippuvireessä ja osoitti miksi on yksi liigan parhaista maalivahdeista, mutta onneksi Crosbyltä löytyi tarvittavat temput hänen ohittamiseksi pariin kertaan. Kapteenilta tosiaan erinomaista pelaamista läpi ottelun ja myös Letang oli erinomainen. Annetaan kunniamaininta myös Jack Johnsonille joka on kaikissa neljässä ottelussa pelannut sellaista perusvarmaa peliä. Marino on ollut ihan hyvä myös vaikka siellä pari pientä virhettä hänelle sattuikin. Lafferty taas on ollut pirteä ilmestys noista AHL:stä nostetuista hyökkääjistä. Kaksi muuta (A.Johnson ja Agozzino) eivät kahta vaihtoa enempää saaneet peliaikaa joten heistä ei voi mitään sanoa Ducks-ottelun perusteella. Kahun taas osoitti ensimmäistä kertaa viime yönä jotain elonmerkkejä oltuaan täysin näkymätön kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Bluegerille pisteet itseään isomman Holzerin haastamisesta tappeluun kyseenalaisen taklauksen jälkeen, vaikkakin uusinnoista sitten näki että A.Johnson kompuroi omia aikojaan jo ja Holzerilla ei siten paljoa siinä ollut enää nopeassa tilanteessa tehtävää.

Murray otti tosiaan kauluksellaan yhden 'game-saverin' siinä lopussa ja ensimmäistä kertaa tuli nähtyä tuollainen tilanne jossa veto menee maalivahdin kauluksesta paidan sisälle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Täysin ollaan Crosbyn ja Murrayn varassa, ensin mainitulta hyvä peli muuten paitsi ylivoimalla kiekon sisääntuonti ja muutenkin poikkisyötöt neliön halki olivat surkeaa, mutta maali oli miehen yksi tavaramerkeistä ja olihan tuo kaikki mitä tapahtui ennen syöttöä niin maagista. Murray puolestaan pelasi hyvän pelin, mutta Kasen maali meni helposti ja tosiaan yksi vedoista tarttui tuurilla kaulukseen. Voitto oli kuitenkin tärkeä, nyt tätä neljän pelin kotiavausta voi pitää edes kohtalaisena, ei hyvä ei huono jotain siltä väliltä. Blueger osoitti sisua tuossa myllyssään.

Edelleen kyllä toivoisin näkeväni Riikolan Johnsonin paikalla. Marinon pelistä tykkään.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Siellähän alkoi vierasrundi räväkästi. Alkuun tarkkaa peliä, ja yyveellä sitten nopeasti (kerrankin) kuvio käyntiin ja tärkeä avausmaali.
Letang-Crosby olivat hyviä, joskin kapteeni todisti useampaa takaiskua myös kentältä käsin. Lafferty 1+2 ja +3, lopussa omanpään aloituksessa kentällä. Kiekottomana Marino välillä vähän hukkaa paikkansa ja säntäilee, mutta kiekollisena oikein hyvä pääsääntöisesti.

Omissa papereissa Letang oli kentän kingin, Crosbyn säestyksellä.

Vierasvoittoon pitäisi jo sinänsä olla tyytyväinen siipirikkoisen ryhmän kera, mutta pienen kauneusvirheen siihen teki "harhaisen" wildin päästäminen mukaan peliin. Hornyltä komeaa tekemistä!
Ensi yönä joukkue tosissaan punnitaan, b2b ja Jets vastassa!
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tärkeät kaksi pistettä mukaan Minnesotasta kauden ensimmäisestä vierasottelusta. Penguinsilta hyvää pelaamista vaikka siinä viimeinen viisi minuuttia olisi paremminkin voinut sujua kun päästettiin vastustaja turhan lähelle. Mutta muutoin hyvää pelaamista, viisikko pysyi tiiviinä ja vastustajan laadukkaat maalintekopaikat vähäisinä ja sopiva määrä onneakin mukana kun 2-1 tilanteessa saatiin nopea vihellys tuomarilta ja siten Wildin tasoitus jäi syntymättä. Sen jälkeen sitten toisessa päässä maalihanat aukesivat ja ottelu ratkesi toisen erän toisen puoliskon aikana.

Crosby oli jälleen aivan huikeassa vireessä ja heikomman kauden avausottelun jälkeen on dominoinut kaukalossa neljä viimeistä ottelua. Kaksi ensimmäistä erää etenkin olivat Crosbyn kentältä vaihto toisensa jälkeen pyöritystä Wildin päässä ja laadukkaita tilanteita luotiin yksi toisensa jälkeen siellä. Olisi hyvin voinut kerätä ainakin viisi pistettä tästä ottelusta jos viimeistely häneltä itseltään ja kenttäkavereiltaan olisi ollut aavistuksen terävämpää.

Hörnqvist taas oli omassa elementissään ja pääsi hyvin koko Wild-joukkueen ihon alle. Siinä sivussa maali ja syöttö myös hänen nimiinsä. Vaikka sieltä yhdestä kahakasta tuomarit arpoivatkin Hörnqvistille sen ylimääräisen kakkosen (Dumballe olisi ehdottomasti kuulunut myös kakkonen väkivaltaisuudesta kun taisi antaa viisi iskua Hörnqvistiin), niin erinomainen peli Hörnqvistilta.

Sitten AHL:stä nostetuilta hyökkääjäavuilta tärkeitä onnistumisia ja sitä kaivattua secondary scoringia. Lafferty jatkoi hyviä esityksiään ja siitä nyt kiitoksena kolmen pisteen ilta. Adam Johnsonilta taas kahden pisteen ilta ja hyvää pelaamista siellä vaihdosta toiseen. Myös Blandisi onnistui maalinteossa vaikka sitä lukuunottamatta häntä ei muutoin kaukalossa näkynytkään.

Onneksi ilmeisesti selvittiin myös ehjänä ottelusta vaikka useampi pelaaja osumaa ottikin (Tanev ja Pettersson kävivät kopin puolella mutta palasivat; Letang sai ison taklauksen lopussa Dumbalta mutta pelasi sen jälkeen jne.).

Tästä sitten Winnipegiin ja sieltä hakemaan revanssia Jetsia vastaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Mif, Nathan Aspinall, Rod Weery
Maalijuhlat jatkuivat Winnipegissä. Maalin suulla Jarry esiintyi vaihteeksi edukseen ja AHL-miehistö jatkaa porskuttamistaan Kapteenin johdolla. Taitaa olla niin, että Sullivan saa täysin alimitoitetusta AHL-tason ukkeleista paljon enemmän irti kuin oman arvonsa tietävistä staroista.
 
PITTSBURGH PENGUINS - "Kunitz was there"

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Oli omalta kohdalta ensimmäinen ohipeli tälle kaudelle, sen verran painoi pitkät yöunet vaakakupissa. Aamukahvin kera DTMTS-sivustolta kooste auki, ja siellähän oli toinen 7-maalin peli, ja komea revanssi Jetseistä.
En tiedä miten pelillisesti homma meni, mutta Jets-veskari ei paljoa kopeilla juhlinut koosteiden perusteella, sekä useammin peli pyöri Jets-päädyssä.
Voi olla että pitää duunin jälkeen vilkaista peli uusintana.
Tosiaan tuntuu, että kun lähdetään "altavastaajina" ja AHL-ukoilla kehiin, niin Sullivan raapii tehoja hyvin koneesta irti. Pitemmän päälle tä ei ehkä ole se paras strategia kuitenkaan...

Vieraspelithän menivät hienosti, tuskin 4p oli ihan realistinen, mutta hyvä että sitä peräänkuulutettua secondary scoringia löytyi ja 14 tehtyä b2b on kieltämättä aika kova temppu, etenkin, kun isoja pyssyjä loukkaantuneena!
Nyt voi Laffertylle leipoa vastuuta lisää ja ottaa miehestä seuraavan stepin irti, niin ehkä siinä olisi ihan pysyvästi ylös jäävä peluri kenties?
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Eipä olisi etukäteen uskonut että viikonlopun b2b-vierasotteluista saldona kaksi voittoa ja 14 tehtyä maalia. Kunnon maali-iloittelua jälleen ja mikä parasta niin laajalta rintamalta. Ykköskenttä Crosbyn johdolla tietenkin hoiti oman osuutensa siitä ja sitten nämä AHL-nostot Laffertyn johdolla toista peliä putkeen jatkoivat tehoilua. Aston-Reeseltä myös tehoja ja kauttaaltaan erittäin hyvää pelaamista.

Jarry oli kauden debyyttiottelussaan erinomainen maalinsuulla. Rauhallista ja eleetöntä pelaamista. Ei antanut irtokiekkoja ja kolmannessa erässä Jetsin saadessa enemmän paikkoja teki tärkeitä torjuntoja. Tolppakin auttoi pariin otteeseen. Ei mahtanut kummallekaan takaiskulle mitään.

Vielä kun McCann ja Kahun sieltä heräisivät pelaamaan niin koko joukkueen laajuudelta tulisi onnistumisia. McCann oli siinä Columbus-pelissä erinomainen Malkinin loukkaantumisen jälkeen noustuaan kakkoskentän sentteriksi, mutta sen jälkeen ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Kahun väläytteli Ducks-ottelussa muutamaan otteeseen mutta muutoin ollut turisti siellä. Lafferty ja A.Johnson ovat kovaa vauhtia viemässä pelipaikan häneltä jos loukkaantumissuma jossain vaiheessa hellittää. Kokonaisuudessaan tuo kenttä ei saa hyökkäyspäässä tilanteita aikaiseksi ja lähinnä pyörii omalla alueella jatkuvasti. Hörnqvistin pelaaminen tuosta kentästä ainoa ilonaihe tällä hetkellä ja hänkin pääsi omassa elementissään loistamaan lähinnä ylivoimalla. Tuo kenttä on tällä hetkellä isoin ongelma-alue (loukkaantumisten ohella) joukkueessa mutta samalla jos sen kentän pelin lähtisi kulkemaan olisi siinä myös tällä hetkellä käyttämätön voimavara joukkueelle jatkon kannalta.

Gudbranson otti jälkimmäisessä b2b-pelissä Johnsonin paikan kokoonpanosta ja paluu pelaavaan kokoonpanoon olisi voinut sujua paremminkin. Useassa kohtaa pelaaminen oli epävarmaa. Isokokoista Jets-joukkuetta vastaan varmasti haettiin kovuutta kokoonpanoon tuolla vaihdolla, mutta taitaa JJ olla seuraavassa pelissä taas kokoonpanossa hänen tilallaan.

Upea viikonloppu Penguinsilta kaiken kaikkiaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguins tarjosi vierailulle tulleelle Coloradolle jatkoajalla heidän kauden ensimmäisen tappion. Penguinsilta hyvä ottelu erinomaisessa vireessä ollutta kovaa joukkuetta vastaan. Coloradolle tarjoutui kyllä liikaa ylivoimahyökkäyksiä keskialueen ja hyökkäyssinisellä tehtyjen kiekonmenetysten seurauksena, joten paketti olisi voinut olla tiiviimpikin mutta muutoin kyllä hyvää tekemistä siellä kaukalossa Penguinsilta. Murray teki siellä hyviä torjuntoja eikä mahtanut takaiskuille mitään. Letang puolusti kummassakin tilanteessa heikonlaisesti joten ei ollut nyt muutoin loistavasti tähän saakka pelanneelta Letangilta se paras ottelu. Crosbylta ja Guentzelilta todella hienot maalit ja ykköskenttä kantoi jälleen hienosti vastuuta siellä.

Tanev sai jatkoajalla alivoimalla onnekkaasti tehtyä ensimmäisen maalinsa Penguinsin riveissä. Muutoinkin jälleen kerran erinomaista pelaamista häneltä siellä ja periksiantamattomalla pelaamisella jälleen aiheutti vastustajalle kaksi jäähyä. Tanev on tainnut nyt jo kerätä Penguinsille kymmenen ylivoimaa. Sopimus ei edelleenkään ole hyvä mutta toisaalta onhan Tanev ollut siellä juuri niin hyvä kuin mitä häneltä saattoi odottaakin. Toivottavasti nyt avausosuman jälkeen saa jatkossa laadukkaammista paikoistaan vähän paremmalla prosentilla kiekkoa maaliin, jotta ei tuossa suhteessa ihan yhtä paljoa hukkailisi niitä kuin mitä Hagelin teki. Paikkoja kyllä on ollut hyvin ja Coloradoakin vastaan varsinaisella peliajalla kertaalleen oli nokittain Grubauerin kanssa mutta ei saanut sisään. Landeskogin avustuksella onneksi sitten kuitenkin jatkoajalla kiekko maaliin ja voitto Penguinsille.

Kahunilta ja tuolta ns. kakkoskentältä nyt parempaa tekemistä siellä. Ei Kahun nyt mitenkään erityisesti loistanut mutta peruspelaaminen oli paremmalla tasolla ja tuo kenttä sai nyt pidettyä kiekkoa hyvin hyökkäysalueella. Lafferty korvasi loukkaantumisen vuoksi sivussa olleen McCannin siinä keskellä joten tuon kentän piristymistä voi laittaa sitten hyvässä vireessä olleen Laffertyn piikkiin aika hyvin.

Riikola sai kauden ensimmäisen pelinsä ja oli neloskentän laiturina. Ei tuo toivottavasti tavaksi tule ja sinne nyt saataisiin joko sairaslistalta apuja tai sitten joku puolustaja vaihdettua hyökkääjään.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Olipahan jännä matsi, ja hieno voitto!
Harmittaa pienet töhöilyt siellä ylivoimalla, mutta muuten hyvä peli ja Murray oli erinomainen!
Laffertyn aloituspelaaminen oli kyllä ajoittain suvereenia, ja muutenkin hyvää tekemistä herralta!
Harmi ettei Marino-Lafferty saanut maaliin sitä yhtä tilannetta, joka oli lähellä. Tätä Tandemia lähtisin puskemaan ylös kovalla vastuulla, molemmista voi olla vielä paljon iloa Penguinsille!
1.ketju oli mainio, ja Crosbylta hieno maali!

Letang varmaan videosulkeisten jälkeen palaa taas kovalle tasolle!
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Wilkes-Barre/Scrantonin suunnalta muutama maininta viime yön ottelusta ja alkukaudesta:

- Emil Larmi torjui ensimmäisen voittonsa AHL:ssä. Larmi torjui 30 kertaa 5-3 voittoon päättyneessä ottelussa. Kyseessä oli Larmin toinen ottelu tällä kaudella, ensimmäisestä tuloksena oli 3-4 tappio jatkoajalla viime lauantaina.
- Kasper Björkqvist teki ensimmäisen maalinsa (ja samalla pisteensä) AHL:ssä. Kyseeessä oli kauden viides ottelu WBS:lle ja Björkqvistille.
- Niclas Almari jäi viime yönä pisteittä mutta sunnuntain ottelussa teki ensimmäisen maalinsa AHL:ssä. Viiden ottelun jälkeen Almarilla saldona 1+1 tehot.
- Oula Palve on nyt kahdessa viimeisessä ottelussa jäänyt ilman tehoja, mutta sitä ennen kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa oli jokaisessa pisteillä. Saldona viiden ottelun jälkeen nyt 0+4 tehot.
- Pierre-Olivier Joseph sai viime yönä ensimmäisen pisteensä AHL:ssä.
- AHL-sopimuksella kauden kynnyksellä WBS:ään liittynyt Stefan Noesen on viidessä ottelussa tehnyt 6 maalia ja johtaa sillä sekä AHL:n maali- että pistepörssiä. Noesen vietti kaksi viimeistä kautta yksinomaan NHL:ssä ja yhteensä on pelannut 159 NHL-ottelua. Toissa kaudella Devilsin riveissä 72 ottelussa tehot 13+14. Entinen ykköskierroksen varaus ja ikääkin vasta 26-vuotta. Oli nyt syksyllä Dallas Starsin harjoitusleirillä PTO:lla mutta ei saanut sopimusta ja sitten juuri ennen kauden alkua tosiaan teki WBS:n kanssa sopimuksen. Jos jatkaa tähän tahtiin maalien tekemistä niin saattaapa ansaita itselleen NHL-sopimuksen Penguinsilta tämän kauden aikana.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
According to TSN's Bob McKenzie, Galchenyuk suffered an allergic reaction after being bit by a spider and it has delayed his return to the ice.

"This is going from the sublime to the ridiculous," McKenzie said during the first intermission of Wednesday night's NBSCN broadcast of the Penguins-Avalanche game. "Galchenyuk was dealing with a soft tissue injury, believed to be a groin injury suffered in training camp. His rehab and recovery from that has been stalled because —get this — [he was] bit by a spider."

"Quite a significant allergic reaction to that spider bite," McKenzie continued, "and that really put off some of the rehab and recovery he was doing. But he's now on the road to recovery, they're hoping another week or two for him."

Siinä olisi Galchenyukin tilanteesta hieman tietoa. Eli hämähäkin pureman aiheuttama allerginen reaktio pitkittänyt tuosta harjoitusleirillä vaivanneesta nivusvammasta toipumista. Kaikenlaista sitä... Parin viikon sisällä kuitenkin nyt odotetaan takaisin kaukaloon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Hienoon liitoon on joukkue kapteeninsa johdolla virittäytynyt vaikka loukkaantumiset painavat pahasti päälle joukkueessa. Maali-iloittelujen jälkeen odotin Coloradoa vastaan vaikeaa peliä ja semmoinen toki saatiin (yleensä Pens kun on pelannut vahvasti vieraissa niin suurten odotusten kera on tultu kotiyleisön eteen löysäilemään), mutta mielestäni oikein pirteä esitys kuumaa joukkuetta vastaan ja varsinaisella peliajalla homma olisi pitänyt ratkaista. Puolestaan 3vs3 höntsässä Coloradon nopeat pelaajat olivat ratkoa pelin vieraille, mutta Tanevilta hieno suoritus alivoimalla ja hieman tuuriakin matkassa maalissaan, mutta sanotaan näin, että osui kyllä ihan oikealle miehelle tämä. Letang on Letang, niin hyvässä kuin pahassa, molemmissa Coloradon maaleissa kyllä umpisurkeaa pelaamista. Guentzelin ja Crosbyn maalit olivat kyllä komiat, ja ihan kiva se MacKinnonin osuma oli myös Rantasen alustuksesta. Eikä Tanevin suorituskaan yhtään huonompi ollut.

Seuraavaksi vieraaksi saapuu Stars jolla on ollut todella vaikea kauden alku, eli vastoin odotuksia tähdet hakevat pisteet vai jatkuuko Pensin lento?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsilta jälleen hyvää pelaamista ja pisteet jäivät Pittsburghiin kun Stars kaatui 4-2 lukemin. Peli oli aika hyvin hallussa Penguinsilla ja Starsin laadukkaat maalintekopaikat melko vähissä. Hintz pääsi kertaalleen karkaamaan Penguinsilta, toisen erän lopulla ennen Penguinsin tasoitusta Seguin kauhoi pariin kertaan irtokiekon avopaikasta Murrayta päin ja sitten lopussa Starsin tasoitus kävi pariin kertaan tolpassa eli hyvin lähellä. Muutoin oli hyvää tiivistä pelaamista Penguinsilta ja toisessa päässä tilanteita tuli enemmänkin. Siellä olisi erityisesti Crosbyllä ja Guentzelilla ollut lukuisia laadukkaita tilanteita heti avauserässä ja myös ottelun edetessä mutta tänään ei heillä uponnut. Letangilta sitten kolmannessa erässä kuitenkin upeat liikkeet joilla siirsi Penguinsin johtoon ja siitä pidettiin loppuun saakka kiinni sitten. Letangin kiekollinen pelaaminen hyökkäysalueella on muutoinkin alkukaudesta ollut silmiä hivelevää. Rohkeutta ja kärsivällisyyttä kiekon kanssa on riittänyt ja tuo osuma nyt oli täydellinen esimerkki siitä.

Pelit jatkuvat heti tänään kun Fleury ja Vegas tulevat vierailulle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Joo hyvä peli Pensiltä, ei niin viihdyttävä peli kuin Coloradoa vastaan, mutta peli oli aika täydellisesti näpeissä alusta loppuun saakka. Vähän maalinteko tökki, oli niin paljon paikkoja kuitenkin, että enemmän olisi pitänyt pystyä tekemään eikä lopusta olisi pitänyt tulla noin jännittävä. Crosby ja Guentzel tosiaan saivat tukun paikkoja järjesteltyä, mutta huonoa viimeistelyä tältä kaksikolta tällä kertaa ja piste- sekä maaliputket miehiltä poikki tältä erää. Murray jatkaa hyvällä tasolla ja nyt nähtiin taas sitä hyvää Letangia enemmän. Simonista en tykkää kyllä yhtään ja Kahun on kuin kopio hänestä. Molemmat ovat tuommoisia höslääjiä joilla ei tunnu olevan mitään järkeä mukana touhussaan ja tekevät paljon typerän rohkeita ratkaisuja jotka päätyvät kiekonmenetyksiin jne.

Samalla höyryllä eteenpäin vain, Vegas tarjoaa varmasti kovemman haasteen kuin Dallas jonka liike tuntui olevan todella tahmeaa, puolet joukkueesta näytti luistelevan jotkut painot jalassaan ja sitten vastapainona oli puolestaan Heiskanen, Hintz, Gurianov ja Janmark joilla luistin liikkuu kyllä todella nopeaan. HIFK:n miehenä tietysti hienoa nähdä kuinka hyvin pelaavat Hintz ja Heiskanen.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Crosby ja Guentzel tosiaan saivat tukun paikkoja järjesteltyä, mutta huonoa viimeistelyä tältä kaksikolta tällä kertaa ja piste- sekä maaliputket miehiltä poikki tältä erää.
Guentzel sai toki tuohon tyhjiin tehtyyn maaliin syöttöpisteen ja siten hänen pisteputkensa venyi seitsemän ottelun mittaiseksi. Paremmalla viimeistelyllä tosiaan olisi voinut kyllä tehdä vaikka hatullisen maalejakin Starsin verkkoon.

Simonista en tykkää kyllä yhtään ja Kahun on kuin kopio hänestä. Molemmat ovat tuommoisia höslääjiä joilla ei tunnu olevan mitään järkeä mukana touhussaan ja tekevät paljon typerän rohkeita ratkaisuja jotka päätyvät kiekonmenetyksiin jne.
Simon kyllä tekee siellä hyvin sitä näkymätöntä duunia ja siten auttaa tuon Crosby-Guentzel kaksikon pelaamista. Simon saa pelattua heille kiekkoa ja sijoittuu yleensä hyvin siellä ja sillä luo noille kahdelle tilaa kaukalossa. Useammassa maalissa tälläkin kaudella Simonin pienet teot kentällä ovat edeltäneet ja edesauttaneet tuon kentän tekemien maalien syntymistä. Toki siellä Simon saisi itsekin tehokkaammin sitten käyttää omat paikkansa hyväkseen ja vähän liian usein myös kentän kiekollinen peli katkeaa Simonin huonoihin ratkaisuihin ja kiekonmenetyksiin (erityisesti Avalanchea vastaan Simonin epävarmat ratkaisut kiekollisena näkyivät useasti). Kun palkka on lähellä minimiä niin ei sitä voi oikein täydellisyyttä kuitenkaan odottaa. Edistyneet tilastot kuitenkin taitavat osoittaa kahdelta viimeiseltä kaudelta Simonin olevan selkeästi paras kolmas lenkki Crosbyn ja Guentzelin vierelle ja kuten totesin niin kyllä Simon siellä kiekottomana tekee sitä hyvää duunia ja siten auttaa tuon kärkikaksikon pelaamista. Eli sanoisin kyllä Simonin tekemisessä olevan järkeä mukana, onhan tuo hänen ns. hockey sense eli peliäly se mistä häntä eniten kehutaan, mutta useasti kädet eivät tunnu olevan samalla tasolla sen kanssa.

Kahun on tosiaan kopio Simonista ja tämä oli odotettavissakin. Hidas kauden alku Kahunilta mutta parissa viimeisessä pelissä tekemisen taso on pikkuhiljaa mennyt eteenpäin joten ehkä tuo olisi tuosta pääsemässä paremmin systeemeihin kiinni ja sitä kautta saisi sitten alettua tekemään enemmän tulostakin.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Letang varmaan videosulkeisten jälkeen palaa taas kovalle tasolle!
Letang todellakin palasi kovalle tasolle! Hyvää tekemistä ja Dallasin ahdinko syvenee! Vegas on sitten kunnon testi b2b matsiin, miten pingviinit lähtevät pelaamaan tätä matsia?
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Omat koirat purevat kovaa, kauden avauksessa Sheary upottaa parilla maalilla Pensin ja nyt Fleury puolestaan nollaa Pensin. Ensimmäinen erä oli hyvä, toinen huono ja kolmas taas todella hyvä. Muutama rima, ei tuuria matkassa mm. tasoitusta hakiessa Letangin syöttö pomppasi Guentzelin lavan yli kun tällä olisi ollut tyhjä maali edessä jne. Toki viimeistelyn olisi pitänyt olla terävämpää varsinkin kärkikavereilla. Jarrylta hyvä peli, ainokaiselle ei mahtanut mitään siinä alivoimanelikko sekoili ja hajosi.

Dumoulin tippui ennen peliä pois, toivottavasti ei mitään suurempaa kyseessä. Poissa olivat myös Malkin, Galchenyuk, Bjugstad, Rust ja McCann. Aikamoinen lista poissaolijoita yhdelle joukkueelle.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kukahan tuolla valmennuksessa mahtaa olla se älykääpiö, jonka mielestä on hyvä idea peluuttaa ylivoimalla kätisyyksiä väärinpäin? Crosby leftinä vasemmalla ja Letang rightinä oikealla. Lauo siinä suoraan syötöstä sitten.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy