Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 07.06.2018 klo 18.25.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Letangiton Penguins punnersi vaikeimman kautta voiton Kingsistä. Mukaan kannattaa ottaa kahden pisteen lisäksi ne positiiviset ja sitten vaan eteenpäin. Murraylle tärkeä voitto paluun jälkeen ja otti sekaan vielä isoja torjuntoja. Secondary scoring jatkaa tehoiluaan siinä missä Malkin jättää edelleen toivomisen varaan.

  Seuraavaksi jatkuvasti tiukkoja pelejä pelaava Ducks vieraissa, jossa Letang olisi hyvä olla mutta sen jälkeen mahdollinen paikka herätellä joukkuetta. Washington Capitals, huippuliidossa. Capitals-matsissa Letangin on pakko olla mukana tai se on hyvää yötä ennen alkuvihellystä. Day-to-day -status antaisi ymmärtää ettei se paluu niin kaukana voi olla etteikö tuohon ehtisi mukaan.

  Hyvä aasinsilta Ducksiin; Sprong teki joukkueensa molemmat maalit jatkoaikavoitossa Blue Jacketsista. Sellaista ihmettä ei Penguinsissa taidettu nähdä kun Sprong jatkoajalla kentän puolella, vaikka arvaahan sen, että kun saa niin paljon tilaa niin jotain tapahtuu. Hyvä, että onnistuu eikä haittaa, että uhriksi joutui meidän divisioonasta Blue Jackets. Ei muuta kun samanlainen show pystyyn Pittsburghissa niin kauppa saadaan näyttämään entistä typerämmältä. Yritystä tulee aivan varmasti olemaan.
   
 2. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Poiminnat pelistä : Murray otti hyviä koppejakin, mutta sanalla sanoen oli helvetin epävarma, ja liimaaminen tuntui haastavalta! Riikola kehiin, myös Pettersson voi osoittautua ihan solidiksi palikaksi, vaikka bostonia vastaan toimikin kerran pujottelukeppinä. Malkin-Kessel kerää miinuksia, vaikka voiton yyveellä ratkoikin. Oli kohtuu itsemurha heittää jatkoilla malkin-kessel-johnsson kopitaria vastaan kehiin, ja tuhat nolla aloitusvoiton jälkeen kings melkein ratkoikin homman, mutta ei onneksi. Olin kyllä "mitä vittua" , kun tuo kolmikko taiottiin jäälle kotijoukkueen toimesta kopitaria vastaan.

  Pelissä oli hyvääkin,2pojoa ja etenkin pappacullenin comebackit ja huikean hieno aavee osuma.
  En tiedä miten tohon Murrayhin pitäis suhtautua, ykkösveskana kait, mutta loukkaantumisten jälkeen tuntuu olevan hankalaa, vaikka teki muutamia hyviäkin torjuntoja ja otti voiton, mutta muuten toooosi epävarman oloista. Noh, 4p b2b peleistä se tärkeintä!
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Riikolan perstaklaus Kempeen oli ottelun kohokohta, mahtava taklaus!

  Tuomareista on aina ihan turha valittaa mutta pakko sanoa tuon jäähyn jonka aikana Kings sitten tasoitti olleen ihan naurettava vihellys. Lähes kaksi erää pillit taskussa ja sitten vihelletään jäähy siitä kun Kopitar siellä maalin takana kiekollisena pyöriessään menettää ihan itse tasapainonsa suunnanmuutoksessa. Siinä ei ollut yhtään mitään rikkeen arvoista ja silti arpoivat jostain jäähyn. Ihan naurettavaa, onneksi Penguins ei sen takia menettänyt pisteitä ottelusta. Toki ensimmäisessä erässä tuo Brownin korkea mailakin vaikutti olleen virheellinen vihellys eli ei ollut ottelun ainoa huono vihellys. Mutta silti käsittämätön vihellys.

  Malkin oli tosiaan viime yönä vaarallinen aina kentällä ollessaan - omaan päähän. Tuo kenttä oli omalla alueella hukassa, kiitos pitkälti siitä kun Malkin kurvailee siellä miten sattuu ja kärkkyy vaan sitä että joku antaisi hänelle kiekon että pääsee hyökkäämään. Ja sitten hyökkäysalueella heittelee vaarallisia syöttöjä joista aika monta kertaa vastustaja pääsee ylivoimahyökkäykseen. Kun siinä laidalla on vielä Kesselin veroinen puolustava pelaaja niin siinä on ainekset katastrofille - ja sitä tuo kenttä on omaan päähän. Jatkoajalla etenkin Malkinia ei kiinnostanut ensimmäisessä vaihdossaan yhtään puolustaminen ja melkein lahjoitti voiton pois mutta Murray onneksi esti sen - useampaan otteeseen. Saisi kyllä Malkin nopeasti asennoitua taas eri tavalla pelaamiseen ja löytää sen oman huipputasonsa.

  Pearson oli viime peleissä kylmennyt mutta viime yönä häneltä upea soolimaali. Teki varmasti hyvää rokottaa entistä joukkuettaan tuolla tavalla. Kiekonriisto Norris-voittajalta ja sen jälkeen sitten kaksi Stanley Cupia voittanut ykkösmaalivahti kahville ja kiekko yläpesään.

  Murraylta hyvä paluuottelu maalinsuulle. Ensimmäisen vedon torjumisen kanssa oli epävarma mutta sen jälkeen sitten oli siellä erittäin hyvä ja Penguins saa kiittää Murrayta voitosta. Kyllä siinä pelaamattomuus näkyi aika ajoin mutta korvasi tyylipisteet taistelemalla siellä itsensä jollain keinoa aina kiekon tielle. Ainoastaan tuon yv-maalin voi osittain laittaa Murrayn piikkiin kun kuitenkin oli siinä one-timerissa mukana mutta se pääsi jostain livahtamaan hänen lävitseen. Mutta sen jälkeen sitten varsinaisella peliajalla ja etenkin jatkoajalla teki isoja torjuntoja ja antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon. Tuosta on hyvä jatkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2018 klo 15.03
 4. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  ^^ Riikolan niitti oli kyllä kauden parhaimpia taklauksia!

  Ja omaan silmään jotenkin Murray oli epävarma, vaikka ottihan se isoja torjuntoja ja voitti ottelun. Jotenkin vain muistaa sen mestaruuksien eleettömyyden, nyt oli vähän räiskyvämpää tekemistä! Malkikista pitää kyllä huolestua, täydellinen kauden alku tehojen valossa on kääntynyt korpivaellukseksi räntäsateessa
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Löytyykö Riikolan taklauksesta jonkinlaista videoo? Jakeli nuita Liigassakin useamman aika kauteensa. Vanha kunnon perstaklaus sytyttää aina.

  Mites on nuin muuten Riikolalla pelit menneet? Pääsekö pelaamaan miten paljon, ei taida yv/av kuitenkaan pelata? Vaikka nuitakin rooleja pystyisi liikkeensä ansiosta pelaamaan.

  Mukava kuitenkin nähdä, että näinkin paljon on päässyt ylhäällä pelaamaan. Odotusarvot olivat itsellä, että kausi menisi pääosin AHLssä. Lie Riikolan hyvyyttä vai Pingviinien pakiston heikkoutta, siihen en osaa vastata.
   
 6. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Eipä taida vielä ainakaan löytyä. Tapahtui siellä kolmannen erän ensimmäisen puolikkaan aikana, eli sieltä voi lähteä katselemaan jos pääsee jostain näkemään ottelun jälkilähetyksenä.

  Riikola on ollut ihan ok siellä tällä kaudella. Välillä väläytellyt fyysisyydellään/kiekollisella pelaamisellaan, välillä ollut vaikeuksissa omassa päässä. Pettersson/Sprong-kaupan jäljiltä tippui ulos pelaavasta kokoonpanosta, ja vaikka Pettersson siellä onkin paikkansa täyttänyt niin tuossa yksi syy lisää miksi tuo kauppa ei vakuuttanut. Sillä ei Petterssonia vielä ainakaan voi sanoa parannukseksi Riikolaan nähden, samaa tasoa olleet molemmat. Ei olisi pitänyt hukata Sprongin lahjoja tuon vuoksi mutta ei tuosta nyt tässä sen enempää...

  En nyt muista mikä ottelu se oli mutta avausmaali on ollut lähellä kun yhdessä vaihdossa Riikola kolisteli tolppaa kymmenen sekunnin sisällä kahteen otteeseen.

  Alivoimalla Riikola ei ole päässyt pelaamaan mutta yv:llä on jonkin verran saanut vastuuta. Viime yönä oli kakkosyv:ssä ja toisessa yv:ssä kun vedettiin loppuaika kahdella pakilla niin Riikola oli sen aikaa ykkös-yv:ssä. Ja aiemmin kaudella kun Letangilta jäi väliin yksi ottelu, oli Riikola silloin ykkös-yv:ssä ainoa pakki. Siitä jäi muistiin se että oli liian syöttöherkkä kun vetojen sijasta kokoajan haki syöttöä vierellään olleille Malkinille tai Kesselille.

  Mutta ihan kokonaisuudessaan kyllähän tuo Riikola on positiivinen ilmestys ollut ja yllättänyt itseni. Ohittanut aiempina kausina luotettavana seiskapakkina toimineen Ruhwedelin nokkimisjärjestyksessä ja osoittanut että hänet voi ilman suurempaa huolta heittää kaukaloon. Seuraava askel olisi sitten vakiinnuttaa paikka pelaavassa pakkikuusikossa, mutta se onkin sitten jo vaativampi temppu jopa Penguinsin puolustuksessa.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Jos katsoo hieman näiden viime aikaisten voittojen taakse niin ihan paskaahan tuo Pensin pelaaminen on. Siinä missä ennen itse vietiin pelejä niin tällä kaudella ei pahemmin olla tätä nähty vaan mukana ollaan roikuttu onnella ja ajoittaisella hyvällä maalivahtipelillä. Oma katse kohdistuu kyllä tässä tilanteessa johtaviin pelaajiin ja valmennukseen. Valmennus on tuntunut vetävän asiat täysin vihkoon tällä kaudella, esim. tämä Sprongin savustaminen ulos joukkueesta sekä ihmeelliset peluutukset ja ketjulotot eivät vakuuta. Crosby on ollut hyvä, ei ole ollut loistava kun mittarina on hänen oma tasonsa, mutta ei huonokaan missään nimessä, kouluarvosana olisi siinä kasin paikkeilla. Malkin on ollut sitten aivan paska ja kyllähän tuommoinen vaikuttaa joukkueen iskukykyyn todella negatiivisesti, vähintä mitä venäläinen voisi tehdä tässä vaiheessa olisi kaivaa se asenne jostain edes! Karseaa katsoa yli 9M$ kaudessa tienaavaa kaveria jota ei kiinnosta puolustaa sitten yhtään. Kessel aloitti kauden hyvin, mutta on myös vajonnut johki syvyyksiin tässä kauden edetessä pidemmälle. Letang ollut hyvä kunhan nyt onnistuisi pysymään jotenkin kasassa vain. Murray ollut surkea, mutta viime yönä nähtiin hyviä koppeja.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Koutsi puhelee siinä järkeviä Sprongista, valitettavasti vaan Penguinsin penkin takana ei jaettu samanlaista ajatusmaailmaa.

  Tänä yönä tosiaan Sprongin paluuottelu Pittsburghiin. Toivottavasti Sprong heiluttelee useampaan otteeseen Penguinsin maaliverkkoa, vieläpä Petterssonin virheiden seurauksena tai Sprongin viedessä Petterssonia kahville. Ei mitään Petterssonia vastaan mutta alleviivaisi hyvin johtoportaalle ja valmennukselle kaupan huonoutta. Sprongille maalien toivotuksesta huolimatta sitten toivotaan tietenkin Penguinsin voittoa eli sellainen 6-3 voitto esimerkiksi tekisi hyvää (Sprongille kaikki Ducksin maalit).

  Aamujäiltä muutoin sen verran mielenkiintoisia uutisia että näyttäisi siltä että Letang tekee yöllä paluun kokoonpanoon. Vaatii vielä lääkärin hyväksyntää mutta kaikki viittaa siihen että Letang tulee pelaamaan. Ja se mielenkiintoinen seikka on se että pakkiparit olivat seuraavanlaiset:

  Lainaus:
  Johnson siis jäämässä healthy scratchiksi näillä näkymin.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2018 klo 20.16
 9. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Lainaus:
  Mun mielestani tama on melko kasittamatonta tekstia joukkueen fanilta. Melko henkilokohtaiseksi alkaa menna jaakiekkojoukkueiden valiset kaupat, varsinkin kun GMJR taman hyvin perusteli miksi Pettersson on Sprongia sopivampi palanen korjaamaan joukkueen sen hetkisia puutteita. Voittoja tassa ollaan tuon kaupan jalkeen napsittu ihan mukavasti, muista tekijoista riippumatta.

  JMFJ toivon mukaan siis poppareilla, johan tatakin paivaa on odoteltu.
   
  sam1theman ja Smasher/Devourer tykkäävät tästä.
 10. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Olen myös yksi heistä jotka toivovat Sprongille menestystä, ja olisihan se katkeransuloista jos Sprong naputtelisi hattutempun yöllä. Toki on niinkin että vaikka Sprong breikkaisi ja Pettersson floppaisi, ei tekisi kauppaa tekemättömäksi, mutta kyllä se jonkinlaista vaikutusta aiheuttaisi mitä tulee asset managementiin tulevaisuudessa.
  Siitä voidaan olla montaa mieltä oliko GMJR:n perustelut kaupalle hyviä. Ainoastaan se on itsestäänselvyys, että mustaa yritetään selittää valkoiseksi, koska kokonaisuutena Sprongin kohtelu Penguins-organisaation toimesta oli alusta alkaen täysin käsittämätöntä. Suomeksi sanottuna siis täydellisen amatöörimäisiä virheitä.
   
  Bosco tykkää tästä.
 11. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Itellä ei kyllä sprongille sen ihmeempiä sympatioita heru, mutta sen sijaan Johnsson poppareilla on naminamia!
  Riikola avaukseen, jeah!
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Johnson on lopulta kuitenkin kokoonpanossa mukana Ducksia vastaan ja se on Riikola joka tekee tietä Letangin paluulle.
   
 13. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Penguins melko hyvällä prosentilla menettää näitä johtojaan. Tilastotkin kertovat karua kieltä, kun voittoprosentti Penguinsillle joukkueen tehdessä ottelun ensimmäisen maalin, on ainoastaan 52,4 %. Kuudenneksi huonoin lukema liigassa. Ja Malkin on melkein viimeisenä koko liigan +/- tilastossa... DeSmith sentään pelaa edelleen hyvin, ja jospa tuo Murraykin pystyisi jatkamaan edellisen ottelun kaltaista peliään.
   
 14. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Sen verran suuria ongelmia puolustuksessa, että tämän kauden Pens ei ole millään mittarilla contender. Riikola istuu, jonka pitäisi pelinäytöillä olla heti Letangin, Dumoulinin ja Petterssonin takana. Mutta Määttä, Johnsson ja Oleksia jatkaa. Jotain isoja muutoksia tarvii tuohon puolustukseen, ennen kuin Schultz palaa.

  Aston-Reeselle kaikki kunnia, mutta kaverin pitäisi pelata nelosketjussa. Samoin Brassard jatkaa surkeita otteitaan, ottajia varmasti löytyy.
   
 15. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Olipahan taas mahalasku ja sukellus ja mitä kaikkea. Vähän oli jo valonpilkahduksia genon pelissä, ainakin muutaman kerran laittoi jo jalat töihin! Onko penguins tullut kertaakaan tällä kaidella ilman veskaria tasoihin? Aina vissii kihisee omissa, kun veskari veke. Toi on osa-alue, jota pitäis ylivoiman muutenkin ja viisikkopuolustuksen ohella käydä läpi ja isosti

  Pensin puolustus on ihan helvetin kapea, ja joukkuepuolustuksesta ei tietoakaan :(
   
 16. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tutkiskelin tuossa tilastoja muutamien viime pelien osalta ja huomasin, että Pensseillä on kiekonmenetyksiä melkein joka ottelussa kaksinkertainen määrä vastustajaan verrattuna.
  Ilmeisesti johtunee lukuisista harhasyötöistä, sillä vastustaja ei kiekonriistoissa ole juurikaan ole ollut Penguinsia edellä.

  Kiekonmenetykset Pens 12, Ducks 2.
  Kiekonriistot Pens 4, Ducks 7.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Nyt se peli ei kääntynyt Pensille, jälleen käytännössä koko peli askel tai pari jäljessä ja Ducksille ansaittu voitto. Ei tuolla voi sanoa minkään osa-alueen toimivan niin kuin pitäisi toimia, tai no DeSmith antoi jälleen kerran mahdollisuuden voittoon, mutta muuten voittavasta lätkästä ei ole tietoakaan ja itse asiassa pisteitä on peliesityksiin nähden jopa ihmeen paljon plakkarissa. Edes playoffeihin pääsy tekee tiukkaa tänä vuonna, harmi sinänsä kun siinä katkeaisi hieno pitkä putki, viimeksi kaudella 05-06 missattu playoffit kokonaan.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Penguinsilla on tällä hetkellä yksi piste enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan (33 pelatun ottelun jälkeen; silloinhan peli oli alkukauden ajan yhtä heikkoa kuin ollut tänä vuonna), ja Metropolitanin taso on tänä vuonna sen verran heikko että ei se playoffeihin pääsy vaadi sitten edes viime kauden kaltaista lentokeliä kauden toiselta puoliskolta. Mutta sanomattakin selvää että kyllähän tuon pelaamisen tason on parannuttava paljon, jotta edes heikosta divisioonasta selvitään playoffeihin, ja ennen kaikkea jotta joukkue on jollain tasoa uhka siellä playoffeissa sitten.

  Penguins pelasi viime yönä hyvin tuohon Rustin 2-0 maaliin saakka. Sen jälkeen sitten alettiin johtoasemassa tuttuun tapaan löysäilemään ja päästettiin vastustaja ihan suosiolla kuskin paikalle. Ja kun hyvässä vireessä olevalle joukkueelle antaa tuolla tavalla ohjat käsiinsä niin kyllähän he sieltä sitten nostavat itsensä tasoihin ja ohitse. Siinä taisi olla Rustin maalin jälkeen seuraavat 20 vetoa maalia kohden Ducksin toimesta ennen kuin Penguins sai seuraavan aikaiseksi. Todella synkkä toinen erä Penguinsilta. Kolmannessa Ducks puolusti sitten vaan johtoaan ja sitä kautta Penguins sai kiekkoa enemmän taas haltuunsa, mutta ei siinä missään vaiheessa tullut sellaisesta tunnetta että tasoitus olisi tuloillaan. Siinä tarjottiin erän puolessa välissä ylivoimaakin lähes neljä minuuttia putkeen, mutta ei se tasoitus käynyt lähelläkään. Jälleen kerran voi sanoa ylivoiman pettäneen vaikka avauserässä yhden onnistumisen saivatkin pitkästä aikaa. Eivätkä sitten taas saaneet millään muotoa lopussa ilman veskaria pelattaessa kuviota kuntoon, vain epätoivoisia päätykiekkoja joissa Ducks-pelaajat ensimmäisinä ja hoitelivat helposti pois. Heikkoa pelaamista taas Penguinsilta.

  Kolme peliä vielä ennen joulua ja niistä olisi hyvä saada ainakin kaksi voittoa.
   
 19. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  J-S Dea lähetetty farmiin ja Garrett Wilson laitettu waivereihin. Nämä enteilevät ainakin Hörnqvistin paluuta huomenna ja ehkä myös Simonin. Wilsonin waivereihin laittoi voi myös liittyä vain tuohon alkavaan joulun aikaiseen roster freezeen ja tällä haetaan sen ajaksi joustavuutta rosteriin sitten. Wilsonhan on muutoin viime aikoina siellä parantanut ja muutoin hyvin hankkinut Penguinsille ylivoimia, jotka kyllä lähes järjestäen sitten hukattu. Siitä huolimatta nyt on pelannut 47 NHL-ottelua ja saldona 0+2 tehot, joten eihän tuo nyt NHL-miehistölle mikään menetys olisi vaikka joku waivereista nappaisikin (en kyllä usko siihen).
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Ensi yönä sitten vaihteeksi taas Caps. Rehellisesti sanottuna päässä ei pyöri kuin kysymys, että kuinka kovaa sieltä tulee pataan? Niin eri tasolla nämä joukkueet ovat tällä kaudella operoineet vaikka ainakin toistaiseksi keskinäiset ovatkin olleet tiukkoja maalin pelejä. Noh, jos koittaa positiivinen olla niin jos tuosta pelistä onnistuisi voiton kairaamaan niin se voisi tuoda hyvää pöhinää joukkueen ympärille.
   
  valkeaori tykkää tästä.
 21. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Tämän yön pelin perusteella (ja pelis siis kesken vielä) todella iso peukku Jack Johnsonille. Todella miehekästä pelaamista ja kunnolla kovuutta tarjolla Capseille. Cama!!!
   
 22. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Hieno voitto ja hyvä peli. Hyvää taistelua ja kiekon syömistä!
   
 23. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Viihdyttävä ottelu Capitalsia vastaan jälleen kerran, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti. Mikä tärkeintä niin Penguins selviytyi ottelusta voittajana ja sai kaksi pistettä mukaansa.

  Murray oli maalissa hyvässä vireessä ja onneakin oli sopiva määrä matkassa. Kaksi kertaa kolmannessa erässä Capitalsin laatupaikoista saamat kudit menivät Murrayn lävitse mutta eivät maaliviivaa pidemmälle kuitenkaan, ja sieltä sitten omat pelaajat hoitivat irtokiekot turvallisemmille teille. Paljon tärkeitä pelastuksia ottelussa Murraylta. Tekee varmasti Murraylle hyvää saada tällainen onnistuminen ja hieno voitto Capitalsista alle.

  Oleksiak tipahti heti ottelun alussa Wilsonin nyrkiniskusta ja loput ottelusta Penguins joutui taistelemaan viidellä puolustajalla. Letangilta erinomainen ottelu ja kaikilta muiltakin pakeilta hyvää suorittamista. Hyökkäyksessä Crosby ja Malkin olivat hyviä ja Brassardilta yksi kauden parhaista peleistä. Sheahan oli myös todella hyvä siellä. Laajalta rintamalta onnistumisia siellä tänään, koko joukkueen voimin kaksi pistettä mukaan.
   
 24. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kun tuota Sprong/Pettersson kauppaa on tässä ketjussa perattu moneen kertaan niin mainitaan nyt se että yhden Washingtonin täysin varman maalin lopussa pelasti juuri Pettersson kun dyykkäsi kiekon perään ja pelasti juuri maaliviivalta. Mahtoi olla ihan ok fiilikset Murrayn kiitosten jälkeen penkillä.

  Pettersson's clutch diving play

  (linkin tarjoaa nhl.com).

  Muuten mies ei kyllä ainakaan tilastojen valossa ole ihmeitä esittänyt eikä tuo 2-yv missä Määttä ja Pettersson olleet, ole kyllä ollut kaunista katsottavaa. Siispä joutuu kovasti harkitsemaan päästääkö mies omasta Fantasy-jengistä vapaille markkinoille. Aika vähän peliaikaakin saa vaikka 5 pakilla pelasivat. 16.54... no Letang pelasi viime yönä 32.22
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2018 klo 12.57
 25. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Juuri piti samainen tulla postaamaan ja kertomaan, että jois mies näin jatkaa jatkossakin, tuo kauppa harmittaa huomattavasti vähemmän.

  Hyvä peli oli, viihdyttävä ja tunnerikas. Oleksiak vaan voisi opetella tappelemaan, tai on äkkiä aivot muusia jos noin jatkaa.