Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hyvä matsi taas ja todella isot pisteet jäivät Pittsburghiin. Samalla flow'lla kun jatkaisivat nyt loppuun asti niin ei pitäisi olla mitään hätää playoff-paikan suhteen ja sitten keväällä kaikki on taas mahdollista. Ja samaa mieltä kuin @tsajari yllä, Oleksiak on ollut hyvä hankinta Pensille ja paljon parempi kuin Hunwick jolla ei tunnu onnistuvan oikein mikään. Pisteet myös Oleksiakille siitä kun tiputti hanskansa Smithin kanssa heti kun tämä kävi taklaamassa Reavesia kostoksi tämän ensiksi jyrättyä Staalin.

  Nyt näyttää hyvältä ja neljän ottelun voittoputkessa liidetään aina vaikealle Kalifornian kiertueelle jossa vastassa Ducks, Kings ja Sharks.
   
 2. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Joukkueen kärkipelaajat ovat nostaneet tasoaan ja tulos on ollut viime peleissä sen mukaista. Eilen todella tärkeä voitto Rangersista, joka onkin ollut menossa täysin vastakkaiseen suuntaan kuin Penguins. Rangersilla on lisäksi Metropolitanin joukkueista varmastikin yksi vaikeimmista loppukauden otteluohjelmista, sillä heidän jäljelläolevista 38 ottelusta he pelaavat peräti 23 vieraissa ja vain 15 kotonaan. Divisionaaottelut ovatkin nyt aivan uskomattoman tärkeitä ja muutamat lisäreiät Rangersin uppoavaan laivaan olivatkin todella paikallaan.

  Tristan Jarry on kyllä ollut ehdottomasti yksi tähänastisen kauden suuria nimiä. Matt Murray on ollut pitkin kautta todella suurissa ongelmissa ja alkukauden sekoilut Antti Niemen kanssa olivat hävettävää seurattavaa. Onneksi Jarry on kuitenkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan tasaisesti, vaikka Bruinsia vastaan heikompi ottelu kohdalle osuikin. Jarry on ollut kuitenkin paljon parempi kuin Murray ja loppukautta ajatellen hänen otteensa tuovat varmasti valmennusjohdollekin melkoisesti helpotusta. Kunhan Murray palaa jälleen kokoonpaanon, saavat molemmat maalivahdit toivottavasti hyötyä pienestä kilpailutilanteestaan.
   
 3. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Matt Murrayn isä James Murray on siirtynyt ajasta ikuisuuteen, joten tässä syy Murrayn poissaololle. Ja mikäli isä on sairastellut pidempään, ja lopputulos on ollut tiedossa, niin siinä ymmärrettävä syy jos jääkiekko on ollut hieman toissijainen asia.
  Vaikka Murray on todistanut olevansa aivan timantinluja henkisesti, niin kyseinen tilanne lienee vaikuttanut jopa hänen ammatinharjoittamiseensa.
  Osanotot Murrayn perheelle ja muille läheisille.

  Lähde: Penguinsin twitter
   
 4. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Voi olla kyllä hyvinkin mahdollista, että tällä on ollut vaikutusta Murrayn pelaamiseen, ja se on täysin ymmärrettävää ja hyväksyttävääkin. Nyt Murrayta tarvitaan varmasti kotopuolessa enemmän kuin Penguinsin nutussa. Onneksi joukkueesta löytyy Jarryn muodossa sen verran syvyyttä maalivahtiosastolta, että Murray saa ottaa nyt tarvittavan aikansa irti jääkiekosta.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ikävä uutinen, selittäisi kyllä paljon pientä Murrayn ailahtelevuutta tällä kaudella, mutta ei Murray mielestäni huono kuitenkaan ole missään vaiheessa ollut. Ei vain niin loistelias kuin mitä parilla aiemmalla kaudella. Onneksi Jarry on pelannut melko hyvin ja Murray voi rauhassa ottaa tarvitsemansa aikansa ja palata sitten takaisin kun siltä tuntuu, että pystyy taas jatkamaan. Keväällä sitten taas iskussa.
   
 6. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Olihan tuo 2. erä taas totutun paska ku mä erehdyin sitä katsomaan, taas.
   
 7. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  No lopeta hyvä mies katsomasta, jos se siitä on kiinni... ;-)

  Jos Murrayn isä on jo pidempään sairastellut, niin todellakin selittäisi miksi otteet tällä kaudella eivät ole olleet ihan yhtä loistokkaita kuin aiemmin. Vaikka olisi kuinka teräsmies, niin kyllähän tuollainen asia mieltä painaa, se on aivan selvä. Nyt vaan taukoa siihen saakka, että mieli on takaisin jääkiekossa. Eiköhän Penguins itsensä kuitenkin pleijarereihin kampea ilman Murraytakin ja ne on taas sitten ihan eri pelit, varsinkin Penguinsin tasoiselle joukkueelle (olettaen, että se oma taso siihen mennessä löytyy). Nyt on kyllä aikamoista vuoristorataa tarjolla.
   
 8. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Heh. Jospa ensimatsista jättäisi toisen erän katsomatta kokonaan ;)
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Harmittava tappio, voitto olisi ollut otettavissa ilman järkyttäviä kardinaalimunauksia. Jumalauta oliko neljä läpiajoa ankoilla pelissä (?!) joista sitten rokottivat kahdesti, Malkin tarjoili ylimielisellä pelailullaan toisen näistä ja Määttä sitten yhden. Kesselin tarjoamasta ei sentään Vermette maalia tehnyt vaikka videollakin jouduttiin käymään eli lähellä se kuitenkin kävi. Kalifornian reissu jatkuu seuraavaksi kuninkaiden kotiluolaan, sieltä olisi todella tärkeää hakea voitto. Jos Pens olisi suorittanut alkukaudesta normaalin hyvin niin riittäisi, että hakisi tältä vaikealta reissulta yhden voiton edes, mutta nyt sarjataulukossa kun tilanne on mitä on niin olisi kyllä pakko hoitaa nuo pari peliä (Kings&Sharks) tai vähintään ottaa se kolme pistettä!
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Tärkeä voitto vaikeasta paikasta hankalista asemista. Back-to-back, DeSmith maalilla. Huomasin tilastoista, että Brown oli lentänyt ulos taklattuaan Schultzia. Kävikö pahasti?
   
 11. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Sen verran pahasti että ei enää pelannut tuon jälkeen, mutta ottelun jälkeisten kommenttien mukaan on kuitenkin kunnossa eikä saanut aivotärähdystä. Taklauksesta muutoin sen verran että on tuo Dustin Brown edelleen vaan mulkku ja idiootti. Ja tuossa aiemmassa pelissä Corey Perry veteli Letangia päähän, joten yllättäviltä tahoilta ja yllättäviä pelaajia kohtaan osuneet taas nuo rumemmat temput.

  DeSmithilla erinomainen peli uran ensimmäisessä startissa. Penguins oli vastaantulija ensimmäisessä erässä ja saa kiittää DeSmithiä (sekä Quickin ensimmäisen minuutin imurointia) että selvisi siitä johtoasemassa. Toisesta erästä eteenpäin Penguins paransi ja DeSmithin urakka helpottui, mutta tärkeitä koppeja otti myös kahdessa viimeisessä erässä. Tärkeä voitto.
   
 12. Kaspar11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Pittsburgh Penguins
  Desmith oli yllättävän hyvä ja rauhallinen maalilla. Onneksi Schultz on kunnossa, täysin turha poikittain pahassa asennossa olevan pelaajan selkään Brownilta. Hagelin on kovasti piristynyt Malkinin rinnalla, oliko viides peli putkeen pisteillä.
  Colen kohtelu ihmetyttää. Hunwick on selkeesti heikompi.
   
 13. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jälleen kerran: Hörnqvistille jatkosopimusta käteen, kiitos.
  Aivan mielipuolinen jääkiekkoilija. Tekee jäällä ihan kaikkea mahdollista, maaleja, taklaa, hämmentää, vittuilee, karvaa, repii ja raastaa. On varmasti vastustajien silmissä aivan sietämätön vittupää.
   
 14. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Itse en muista Perryn ajelleen Letangia päähän...löytyisiköhän tuota mistään? Tuo Brownin selkään veto oli kyllä todella ruma, siinä olisi ehtinyt väistää tai pysähtyä tai tehdä melkeen vaikka lapsen ennen kontaktia, mutta olihan Malkinin keihästyskin todella ruma Browniin! Nuo molemmat pitäisi saada kiekosta pois heti ennen kuin sattuu todella pahoja vahinkoja!
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tärkeä voitto ja erittäin hyvä uutinen jos Schultz kunnossa. Pieni törkeä temppu Brownilta, mutta se siitä sillä tämä on NHL eikä mikään Disney On Ice tapahtuma. Folinkin veti slewfootilla Oleksiakin nurin kun ei tätä muuten kumoon saanut, ihmettelin kyllä miten Folin ei tuosta saanut mitään.

  Ensimmäinen erä oli karsea, mutta toinen ja kolmas jo hyviä. Malkin veteli selkä suorana kuin maanmiehensä Ovechkin konsanaan, rupesi välillä vituttamaan kun kuninkaille avautui paikkoja seiskaykkösen löysäilystä, mutta 1+1 kuitenkin. Kaipa tuo alkaa taas puolustamaan sitten keväämmällä. Hunwick vähän parantanut viime aikoina vaikka edelleen se heikoin lenkki. Ja Määtän pitäisi nyt skarpata. Lopussa taisi jo tyhjä maali jännittää liikaa kun ei osannut ottaa Hagelinin syöttöä haltuun. DeSmith hyvä, mitään suuria torjuntoja ei kyllä joutunut esittämään, mutta oli varma läpi pelin maalilla.

  Seuraavaksi Sharksin kimppuun ja voitto tarvittaisiin sieltäkin.

  Lainaus:
  Alla linkit molempiin. Malkinin tilanne on kyllä täysin vahinko omiin silmiini.

  Corey Perry nasty hit on Kris Letang - Penguins vs Ducks (01/17/18) - YouTube
  Gotta See It: Malkin goes below the belt on Brown, no penalty called - YouTube
   
 16. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Tuosta vois kyllä Perrylle heittää vaikka 5 pelin pannan! Ihan tahallinen, eikä ollut kyllä eka kerta! Rotta saa ja voi olla, mutta tuossa oli jo mahdollisuudet tulla iso vahinko! Olis vetänyt vaikka sitten suoralla ropalla kylkeen kiinni eikä kyynerpäällä päähän! Mutta en mä kyllä tuosta Malkinista millään saa vahinkoa myöskään, eikä ollut ekaa kertaa pappia kyydissä sekään...
   
 17. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Eihän toi Malkkinin homma mikään keihästys ollu, kun mailan varsihan siinä osuu kivillä. Jos olis osunu lavan kärjellä niin sit olis ollu eri juttu. Nyt oli vaan huonoo säkää ja Brown laulaa kuorossa vähän korkeampia ääniä hetken aikaa =)
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Brown on tulossa kylki kylkeen, Malkin aikoo nostaa/sitoa Brownin mailan, mutta kun Brown ei laskekaan mailaa alas tavoitellakseen kiekkoa vaan antaa poikkarin niin Malkinin mailan riuhtaisu osuu sitten vähän arkaan paikkaan, näin minä tuon tilanteen näen.
   
 19. M.Lemieux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Täsmälleen sama tuli itsellä mieleen kun videon katsoin. Näyttää tahalliselta, mutta mielestäni juurikin kuvailemasi mukainen.

  Kas, kun en jaksanut peliä katsoa niin heti tuli voitto, heh! Pitääkin seurata toistuuko.
   
 20. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Pensburghin sivuilla:
  Penguins Advanced Stats: zone entries, exit data presents interesting picture - PensBurgh
  oli joitakin päiviä sitten juttua juurikin esimerkiksi tästä Cole/Hunwick peluutuksesta. Tällaista vertailua oli heistä tehty jollakin uudella fancy stats sivulla: https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/10025053/Capture3.JPG

  Tuossa siis saattaisi ehkä olla hieman syytä siihen, miksi valmennusryhmä Hunwickia tällä hetkellä mielellään ennen Colea peluuttaa. Hunwickin ollessa jäällä siis tuon pienen otannan mukaan kiekko saadaan hyökkäysalueelle kohtalaisen hyvällä prosentilla ja melko usein, kun taas Colen kohdalla kiekon hyökkäysalueelle saaminen on lähes olematonta. Toki tilastot on tilastoja ja tuossakin vielä aika pieni otanta, kun tuo sivu taitaa olla melko uusi. Jotakin valmennusporukalla kuitenkin varmasti on tuon peluutuksen takana ja itse luotan kyllä siihen.
   
 21. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Mun mielestä toi Malkinin tilanne on täysin tahallinen sutaisu haaroihin ja siitä venäläiselle rajut miinukset omiin papereihin. Ennen Perry sentään oli kova pelimies sikailujensa rinnalla, nykyään lähinnä vaan paskakasa. 4-1 tilanteessa täysin tahallinen osuma aivotärähdyksistä paljon kärsineelle pelaajalle. Tuosta pitäisi antaa naurettavan pitkä kakku.

  Lainaus:
  Mistään tilastoista sitä ei näe, mutta voisin kuvitella, että Cole tuo joukkueeseen enemmän energiaa esimerkiksi blokkaamalla kuteja hyvin uhrautuvasti ja tuomalla tiettyä asennetta alakertaan. Puukätinenhän se on, mutta totuuden nimissä ei ole Hunwick itsekään mikään kiekollinen virtuoosi. 50-50 varmaan pelaajina, mutta Colelle pienet plussat aiemmista saavutuksista ja siitä aiemmin mainitsemastani äijämäisyydestä. Jämäkkyydestä huolimatta on kuitenkin pärjännyt kiekollisenakin riittävästi. Uskallan edelleen epäillä, että Colen tilanteen taustalla on jotain henkilökohtaista joka tuskin hetkeen vuotaa julkisuuteen.
   
 22. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Perry... Brown... noh, samaa paskaa eri paketissa. Minäkään en edes Pens-lasien ja Crosby-kalsareiden läpi kykene Malkinin temppua laittamaan vahinko-kategoriaan.
  Sen sijaan sain karvannuppiini luotettavan tiedon, että tällä kertaa Karma otti omansa jo etukäteen. Ei paljon parempaan osoitteeseen tuota munarien koputtelua voi laittaa kun Dustin Brownin kaltaiseen jätteeseen.
   
 23. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Onhan se näinkin, mutta tämä alleviivaa sitä asiaa, että mitä helvettiä Reaves tekee Penguinsissa jos hän ei ole se joka näitä kavereita pistää ojennukseen. Hänellä kun olisi rahkeita (ja ennen kaikkea aikaa) koputella tarvittaessa nenänvarteenkin jos niikseen on aihetta.
   
 24. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ja olet aivan oikeassa. Se että Ryan Reaves käy jäällä 7 minuuttia pelissä, ei estä dustinbrowneja ajelemasta ketään numeroihin tai jätä ensimmäistäkään polvitaklausta antamatta. Likaiset pelaajat tekevät likaisia temppuja, vaikka siellä vastustajan vaihtoaitiossa istuisikin keskimääräistä kovempi nyrkkisankari.
   
 25. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Malkinille 5k dollaria sakkoja. Brown sai myös sakot. Pelikielto Dustinille olisi kyllä ollut enemmän kuin paikallaan, mutta nyt näin. Ja Malkinin tilanne oli kaikkea muuta kuin vahinko. Ei näitä enää Malkin, ikinä...