Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 623 416
  • 2 175

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Ehdoton ei myös jollekin Reimerille, se kaveri on sulanut Toronton maalilla aivan samaan tahtiin kuin MAF Penguinsin maalilla viime keväät. Toki maisemanvaihdos voi tässäkin tapauksessa tehdä hyvää, mutta sanoisin silti ei. Nyt tarvitaan joku varma hyvä maalivahti eikä arpaa.
Eikös Reimer pelannut tynkäkauden pleijareissa aivan loistavasti? Koko Leafs suli 7. pelissä, eihän siitä taidettu kokonaan syyttää Reimeria? Voin olla väärässäkin. Enkä tarkoittanut, että juuri Reimer pitäisi hankkia, vaan hänen tyylinen halpa ja nuori veskari. Heitetään esimerkeiksi vaikkapa Neuvirth, Andersen, Holtby -tyylinen kassari. Haen tällä sellaista uutta Bishop/Bobrovsky löytöä.

Vai haluaisitko sitten kenties kallista veteraania viemään sitä muutenkin vähissä olevaa cappi tilaa? Millerin lappu alkanee 7:llä ja Wardillakin on 6,3milj lapussa. Toki jos Canes pitäisi esimerkiksi 1,3milj itsellään, niin ei veisi Fleurya enempää. Kaverihan taitaa vaan olla aika lasista tehty, ja mielestäni loukkaantumisherkkiä pelaajia Pingviinit ei tarvitse yhtäkään.

Kun tässä ajatuksella leikitään, niin Craig Andersonille voisin syttyä. Sens ei kuitenkaan voi häntä ja Lehneriä kauaa pitää.


Ei Pouliot tule liikkumaan, kaveri on ehdottomasti Penguinsin paras prospecti ja kyseisestä junnusta tullaan pitämään kiinni. Mutta Kesler olisi juurikin toisenlainen pelaaja joita tästä joukkueesta ei löydy, alivoimaspecialisti ( semmoista ei ole ollut Jordan Staalin jälkeen ), hyvä aloittaja, hyvä pelaaja ylivoimalla höystettynä rightin kätisyydellä ( semmoista ei Penguinsista löydy hyökkääjistä jonka voisi ykkösylivoimaan laittaa ) sekä se asenne mikä Keslerillä on. Yksinkertaisesti, Kesler on kaikkea sitä mitä tuo Penguins tarvitsee. 5milj$ cap hit tän tason pelimiehestä ei ole kovinkaan paha hinta.
Pouliotiahan Vancouver oli tainnut Kesleristä pyydellä? Tottakai Kesler olisi sitä mitä (jokainen) joukkue kaipaa, mutta palkkarakenteen vuoksi tämä ei olisi järkevää jos kaiken lisäksi maalivahti on 5milj tai yli. Tällä hetkellä ottaisin mielummin pari 2,5milj miestä, jotka olisivat köyhän miehen Keslereitä tai brandondubinskyjä kuin itse Keslerin&minimisopparikobasewin.

Tarkennetaan vielä, että tietysti mielummin Kesler kuin Fleury tällä 5 miljoonalla. Jos 3.ketjun sentteri on nyt 2,5milj. ja maalivahti 5milj, vaihdan nämä mielellään toisinpäin.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Milleristä tämän verran. Tosiaan vapautuu free agent markkinoille. Todennäköisempi määränpää olisi länsirannikolla Californian auringossa. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, niin miehen vaimo/naisystävä on näyttelijä joka bunkkaa Hollywoodissa. Miller saattaisi yrittää signata Ducksien kanssa, josta Hiller on lähdössä ja vaimoke olisi lähellä. Huhuja liikkuu myös Antti Niemen siirtymisestä muualle Sharkseista.

En nyt osaa sanoa kuinka totuudenmukaista settiä tuo on, mutta tuonne hänen uskotaan singaavan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Lisäksi merkittävä huomio Pingviinien puolustuksesta on se, ettei sieltä tällä hetkellä löydy viivapelotetta! Letang voisi olla siinä hyvä, muttei ainakaan äskeisellä kaudella ollut.

Letang on kylla viivapelotteena aivan totaalinen ja taysi vitsi. Vahan kun Kekkonen hiusmallinna. Kaveri ei osaa laukoa suoraan (kovasta) syotosta, sihti on aivan uskomattoman paska eika se kuti ole varmaan edes NHL:n keskitasoa. Pyorittajan paikalla ja nousuja hakemassa mies paikallaan, mutta viivapelote?

Muistan vielakin itkunauraneeni sita all-stars -tapahtumaa, kun Letang oli mukana siina jossain joukkuetaitoratajutussa. Siina piti laukoa viivalta suoraan syotosta kiekkoja maaliin, jossa oli esteena joku kakkosnelonen ettei voinut vetaa jaissa. Letang taisi onnistua 1/10 tms., kun ei se raukka saanut useampia edes kohoamaan ja jos sai, niin pleksit paukkuivat.

Kuitenkin, vaikka tuossa aiemmin Letangin treidaamista puolsin, en tietenkaan tarkoittanut etta ilmaiseksi tai edes halvalla annettaisiin. Vaikka treidiarvo on naennaisesti pohjamudissa, kylla sielta loytyy heppuja jotka edelleen antaisivat lahestulkoon kuun taivaalta Letangista. Tietenkaan mikaan pakko ei miesta ole treidata, jos ei vastine ole miellyttava. Oikeastaan koko tilanne on absurdi, kun paras pakki pitaisi treidata, koska hyokkayksen leveys on olematon eika prospecteja ole, toisin kuin puolustuksessa. Jos Letangin terveys olisi 100%, mies olisi edelleen koskematon. Tummia pilvia tuo se etta 3. kallein pelaaja on jatkuvasti paskana.

Veskarikuviosta on vaikea olla mitaan mielta, kun Fleurya on katseltu niin kauan etta ihan kuka tahansa Joni Puurula tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. Olisi edes joku joka on tasaisen paska niin tietaisi mita odottaa. Zatkoff oli sen verran kova kakkonen, etta kavaisi mielessa etta mita jos mennaankin Vokoun/Zatkoff tandemilla? Ei kai sentaan, Vokounilla kun ei ole matseja talta kaudelta juuri lainkaan. Joku Bishop -tyylinen onnistuminen olisi tietysti parasta ikina, mutta melko vaikea toteuttaa.

Miltas tuo maalivahtien tulevaisuusosasto nayttaa, onko sielta odotettavissa pikaista apua tai uskaltaisiko sielta edes yrittaa jotain? Jarry nyt ainakin pelaa Memorial Cupia, mites AHL? Siella on nyt Gibson ja Tokarski jo heitetty junnuina playoffeissa kehiin, mikse voisi naitakin kokeilla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikös Reimer pelannut tynkäkauden pleijareissa aivan loistavasti? Koko Leafs suli 7. pelissä, eihän siitä taidettu kokonaan syyttää Reimeria?

No tähän pitäisi sitten jonkun Toronto fanin tulla hieman kertomaan millainen mies tämä Reimer on, mutta oman mielikuvani mukaan kyseessä on hyvin ailahtelevainen maalivahti.

Vai haluaisitko sitten kenties kallista veteraania viemään sitä muutenkin vähissä olevaa cappi tilaa? Millerin lappu alkanee 7:llä ja Wardillakin on 6,3milj lapussa. Toki jos Canes pitäisi esimerkiksi 1,3milj itsellään, niin ei veisi Fleurya enempää.

Niin kuin sanoin aikasemmin, jos Miller suostuisi hieman halvempaan sopimukseen, että pääsisi contender joukkueeseen niin Penguinsin kannattaisi ehdottomasti olla miehen perässä ja tarjota jotain 5-6milj$ lappua. Tuosta yli ei Penguinsilla tietenkään ole paljoa mahdollisuuksia mennä ja jos Miller ei tuolla hinnalla ole saatavissa niin sitten katseet on pakko kääntää johonkin halvempaan kassariin. Tosin en minä niin hyvänä nää noita Millerin viime vuosia ja Blues visiittiä, että hän kauheasti yli 6milj$ cap hit arvoista sopparia voisi pyytää, ainakaan semmoiselta joukkueelta jossa menestyminen on mahdollista ihan lähivuosina.

Ja Letangista vielä niin ainut syy miksi Letang olisi järkevää kaupata nyt on nimenomaan tuo tiukka cappi tilanne. Muuten Letangin tämän hetkiselle kauppaamiselle ei oikein ole perusteluja.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ja Letangista vielä niin ainut syy miksi Letang olisi järkevää kaupata nyt on nimenomaan tuo tiukka cappi tilanne. Muuten Letangin tämän hetkiselle kauppaamiselle ei oikein ole perusteluja.

Jep, nainhan se kylla on. Melkeinpa lahtisin yrittamaan ennemmin pakkiprospekteilla kuin Letangilla. Mutta totta puhuakseni en osaa yhtaan arvioida esim. Harrington/Dumoulin/Despres/Samuelsson -akselin vaihtoarvoa. Ja noin kun sanoin niin eihan noita pakkejakaan lopulta mahdottoman paljon ole. Noista ainakin Despres (RFA) ja Dumoulin voisivat nousta ensi kaudeksi pelaavaan kokoonpanoon.

Fleuryn tilannetta pohtiessani kavaisin katselemassa noita muiden jengien veskaritilanteita, eika se kylla mitenkaan erityisen hyvalta nayta treidaamisen kannalta. Eihan siella ole ilman ykkoskassaria oikeastaan kuin Islanders (Halak oli muistaakseni sinnepain kallellaan) ja Calgary, joka voisikin olla oivallinen osoite Kukkikselle. Tietenkin jotain ulostuksiakin voi tulla, mutta vaikea kuvitella Anaheimin tai San Joseen olevan Fleurysta innoissaan. Hankala paikka.

Capgeekissa on muuten edelleen parannettu tota armchair-gm tyokalua ja sillahan saa rakenneltua vaikka mita. Tassahan tamakin duunipaiva kuluu rattoisasti!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
No tähän pitäisi sitten jonkun Toronto fanin tulla hieman kertomaan millainen mies tämä Reimer on, mutta oman mielikuvani mukaan kyseessä on hyvin ailahtelevainen maalivahti.

Kerrotaanpas sitten, kun pyydetään. Reimer laitettiin - paljolti perusteetta - käytännössä yksin syntipukiksi Toronton tämänvuotiselle loppukauden romahdukselle ja niinpä hän on nyt sitten lähtökuopissa. Kyseessä on itse asiassa varsin tasainen maalivahti, jonka tilastojen heittelyt johtuvat enemmänkin peluutuksesta kuin miehestä itsestään. Reimer on Leafs-aikanaan pelannut aina hyvin silloin, kun on saanut olla vetovastuussa ja heikosti jouduttuaan huilaamaan pitemmän ajan pelien välillä. Hän ei siis sovellu selvän kakkosvahdin rooliin käytännössä ollenkaan, mikä varmasti rajoittaa muiden joukkueiden kiinnostusta. Viime kevään Boston-sarjassa Reimer oli tosiaan surullisenkuuluisaa seiskapeliä lukuunottamatta erinomainen ja pesi virkaveli Raskin selkeästi, joten potentiaalia voittavan joukkueen viimeiseksi lukoksi on. NHL-tasolle luvattoman heikko hanskakäsi tosin varmistaa, että mitään kaudesta toiseen huipulla olevaa eliittivahtia Jamesista tuskin koskaan tulee. Tuollaisen anttiniemimäisen urajatkumon voisin Reimerille ennustaa olevan mahdollista, eli voittavaa peliä hyvän joukkueen takana ja ehkä Cupinkin saattaisi voittaa enemmän omista otteista huolimatta kuin niiden ansiosta. Mielenkiintoista nähdä, minne Reimer päätyy - Pens voisi olla kyllä Fleuryn epäonnistumisten myötä kiinnostunut, jos eivät päädy johonkin varmempaan (ja kalliimpaan) vaihtoehtoon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Capgeekissa on muuten edelleen parannettu tota armchair-gm tyokalua ja sillahan saa rakenneltua vaikka mita. Tassahan tamakin duunipaiva kuluu rattoisasti!

Itseltä mennyt kokonaan tämä ohi joten kiitokset tämän mainitsemisesta! Tuli rakennettua tälläinen rosteri alle minkä pitäisi kaiken järjen mukaan olla mahdollinen.

Kunitz ( 3,850milj$ ) - Crosby ( 8,700milj$ ) - Stempniak ( 2,500milj$ )
Bennett ( 0,900milj$ ) - Malkin ( 9,500milj$ ) - Neal ( 5,000milj$ )
Ott ( 3,000milj$ ) - Kesler ( 5,000milj$ ) - Dupuis ( 3,750milj$ )
XXX - XXX - Adams ( 0,700milj$ )
Sill ( 0,600milj$ )

Letang ( 7,250milj$ ) - Martin ( 5,000milj$ )
Matt Greene ( 3,000milj$ ) - Määttä ( 0,895milj$ )
Bortuzzo ( 0,600milj$ ) - Despres ( 1,100milj$ )
Dumoulin ( 0,832milj$ ) - Samuelsson ( 0,605milj$ )

"Reimer" ( 2,500milj$ )
Zatkoff ( 0,600milj$ )


- Yllä oleva rosteri maksaisi 66,311,389$, pari nelosketjun jamppaa pitäisi saada ja tilaa olisi tässä hahmotelmassa sen verran mihin se palkkakatto nyt tulee jäämään.
- Scuderin heitin buy outilla pois ja siitä jäi joukkueelle sakkoa vähä alle 0,5milj$ mikä näkyy tuossa capissa kyllä.
- Matt Greene olisi tuommoinen unelma hankinta tuonne pakistoon tuomaan jämäkkyyttä, mutta voi olla, ettei ihan tuolla hinnalla ole saatavissa ( vanha soppari oli muistaakseni karvan alle 3milj$ )? Hainsey voisi olla sitten toinen vaihtoehto kyseiselle pelipaikalle hieman halvemmalla.
- Sutter treidataan jossakin kivassa paketissa Kesleriin, siihen voidaan lisätä kylkiäiseksi Dumoulinia tms. mutta Pouliot on koskematon.
- Ott tuomaan sitä santapaperia tuonne alempiin ketjuihin ainakin! Miehen viime kauden palkka oli karvan alle 3milj$ ja tuskin nyt ainakaan kauheasti tuosta nousee?
- Tässä hahmotelmassa ei valitettavasti olisi mihinkään Milleriin varaa niin tuommoinen Reimer tyylinen maalivahtihaku on ainut vaihtoehto, voihan se olla jopa ihan hyväkin idea.
- Despresille tarjosin 1,1milj$, tuskin nyt ainakaan kovin paljoa tuosta yli tulee menemään.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Itseltä mennyt kokonaan tämä ohi joten kiitokset tämän mainitsemisesta! Tuli rakennettua tälläinen rosteri alle minkä pitäisi kaiken järjen mukaan olla mahdollinen.

Mihinkäs Fleury on kadotettu?

Onko kellään muuten tilastoa siitä, paljonko Crosby teki tehopisteitä Dupuisin kanssa ja paljonko tämän loukkaantumisen jälkeen?
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Piti itsekkin vähän leikkiä tolla capgeekillä ja tein tällaisen joukkueen. Tilaa pitäisi jäädä yli 3 miljoonaa toki Jokinenkin maksaa todennäköisesti enemmän kuin 3 miljoonaa, mutta tuossa on vähän tilaa korotuksille. Nelosketjuun vähän hiekkapaperia ja kolmoseen kokemusta ja nuoruutta.
Pakistoa olisin halunut muuttaa enemmänkin, mutta jätin suuremmat muutokset tekemättä ja toin Brookbankin tuomaan vähän fyysisyyttä maalin eteen. Dumolin ja Engelland stunttaavat tarvittaessa ja Engellandia voi myös peluuttaa laiturina, joten mahtuu mukaan, kun hintakaan ei ole kova.
Maalivahdit pysyvät samoina kuin viime kaudella, ikävä kyllä.

Chris Kunitz ($3.850m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Pascal Dupuis ($3.750m)
Jussi Jokinen ($3.000m) / Evgeni Malkin ($9.500m) / James Neal ($5.000m)
Beau Bennett ($0.900m) / Steve Ott ($2.950m) / Lee Stempniak ($2.500m)
Paul Bissonnette ($0.738m) / Craig Adams ($0.700m) / Shawn Thornton ($1.100m)

Kris Letang ($7.250m) / Olli Maatta ($0.894m)
Rob Scuderi ($3.375m) / Sheldon Brookbank ($1.250m)
Robert Bortuzzo ($0.600m) / Paul Martin ($5.000m)
Brian Dumoulin ($0.832m) / Deryk Engelland ($0.567m)

Marc-Andre Fleury ($5.000m)
Jeff Zatkoff ($0.600m)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mihinkäs Fleury on kadotettu?

"Ilmaisella" buy outilla pihalle vaan tai sitten jos joku treidikumppani löytyy niin siihen kuuluisaan kassilliseen kiekkoja. Helppoa kuin mikä!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Onko Pens käyttänyt yhtään buyouttia tai onko niillä muuta mahdollista käyttöä kuin Fleury? Uskon että liigassa on ainakin muutamia päättävässä asemassa olevia ihmisiä, jotka ovat kuumana Fleuryn atleettisuuteen ja yhä edelleen olemassa olevaan potentiaaliin. Toinen asia on, haluaako kukaan näistä maksaa Fleurystä, ottaa reiluhkoa caphittiä kontolleen, jos yleinen fiilis on se, että Pens ostaa sopimuksen viimeisenä keinona ulos.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Toinen asia on, haluaako kukaan näistä maksaa Fleurystä, ottaa reiluhkoa caphittiä kontolleen, jos yleinen fiilis on se, että Pens ostaa sopimuksen viimeisenä keinona ulos.

Eikös Cap Hit "nollaudu" jos käyttää tuon CBO:n? Eli siis uusi joukkue voi tehdä sopimuksen puhtaalta pöydältä. Ainakin kun Gomez ostettiin ulos Canadiensista niin entinen ~7miljoonan sopimus muuttui noin 700 000 arvoiseen sopimukseen. Tokihan uusikin Cap Hit tulee olemaan melko iso Fleuryn tapauksessa, mutta se onkin sitten sitä markkinataloutta. Kyllä näen monen joukkueen olevan halukas ottamaan riskin, kyseessä on joka tapauksessa kova maalivahti. Kelpaisiko esimerkiksi St. Louisille tai Anaheimille näin niin kuin lähellä contender-tasoa olevista joukkueista?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kahden ylläolevan kokoonpanon perusteella Steve Ott näyttäisi edelleen olevan Pens-kannattajille unelmahankinta sinne. Itsekin olen ollut Ottin hankkimisen kannalla joskus, mutta en enää. Ott pelasi loppukauden voittavassa joukkueessa, ja vielä sellaisessa joukkueessa johon hänen olisi pitänyt sopia täydellisesti. Ottin tilastot Blues-ajalta: 29 ottelua, 0 maalia, 5 syöttöpistettä, -15, 51 jäähyminuuttia. Tuollaisen pelaajan perään on turha haaveilla enää. Ikääkin Ottilla on ensi kauden alkaessa jo 32 vuotta, ja nyt on viimeinen tilaisuus rahastamiseen. Hakekoot sen eläketilinsä muualta. Paras terä Ottin pelistä on jo mennyt.

Mieluummin tuolta naapuriseurasta toinen saman tyylin pelaaja, Steve Downie, sinne. Downie on viisi vuotta Ottia nuorempi. Omaa enemmän taitoa kärkikenttiin. Viihdyttävä pelaaja parhaimmillaan, taakka omalle joukkueelle pahimmillaan. Takana kuitenkin huono kausi Phillyssä, ja loukkaantumiset vaivanneet viime kausina. Sopivalla sopimuksella kuitenkin hyvä haku sinne. Olisihan se hienoa nähdä Malkinin laidalla Downie-Neal kaksikko. Joutuisi vastustaja olemaan hereillä tuon kolmikon ollessa kentällä.

Neloskentän laidalle Steve Bernier olisi hyvä ja kohtuuhintainen haku. On kokoa, omaa playoff-kokemusta, on vielä alle kolmikymppinen, riittävän fyysinen ja kenties voi osata aina välillä tehdä maalinkin. Olisi hieman tuollainen benoitpouliot tyylinen haku vapailta markkinoilta.

Ykköskentän laidalle sitten sitä taitoa, Ales Hemskyn muodossa. Siinä on pelaaja joka omalla panoksellaan kykenee tekemään Crosbylle tilaa kaukalossa, ja vastaavasti käyttämään saamansa ylimääräisen tilan hyväkseen. Riittävän hyvä laitaväännöissä, kykenee riittävän fyysiseen peliin ja taitoa kuin pienessä kylässä. Yksi parhaista vapailta markkinoilta saatavilla olevista vaihtoehdoista kärkikenttiin.

Puolustuksessa Scuderista eroon jollain keinoa. Lähetetään tämän haluamaan joukkueeseen vaihdossa c-tason prospectiin ja jämäpickiin. Tilalle vapailta markkinoilta Nikita Nikitin, jotta Malkin saa hieman juttuseuraa. Toisi hyvin kokoa puolustukseen, ja vaikka ei nyt taida parhaita luistelijoita olla niin Scuderia parempi kuitenkin.

Näillä mentäisiin sitten:

CapGeek Armchair GM Roster
FORWARDS
Chris Kunitz ($3.850m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Ales Hemsky ($4.250m)
Steve Downie ($3.000m) / Evgeni Malkin ($9.500m) / James Neal ($5.000m)
Pascal Dupuis ($3.750m) / Brandon Sutter ($3.300m) / Beau Bennett ($0.900m)
Brian Gibbons ($0.750m) / Joe Vitale ($0.650m) / Steve Bernier ($1.000m)
Craig Adams ($0.700m) / Jayson Megna ($0.625m) /
DEFENSEMEN
Paul Martin ($5.000m) / Kris Letang ($7.250m)
Olli Maatta ($0.894m) / Nikita Nikitin ($2.200m)
Simon Despres ($1.250m) / Robert Bortuzzo ($0.600m)
Philip Samuelsson ($0.625m) /
GOALTENDERS
Marc-Andre Fleury ($5.000m)
Jeff Zatkoff ($0.600m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $69,500,000; CAP PAYROLL: $69,394,167; BONUSES: $0
CAP SPACE (23-man roster): $105,833

Tuossa tosiaan hankkiuduttu ainoastaan Scuderista eroon, mutta maalinsuulla seisoo edelleen se ongelmatapaus. Siinä Fleury vielä johonkin ja tilalle kolmella millillä tai halvemmalla korvaava maalivahti, ja cappitilanne on vieläkin parempi. Siinä olisi Hemskylle tehtävää tarjousta sitten varaa korottaa hieman, kun nyt muutaman satatonnia jouduin tinkimään alunperin kaavailemastani saadakseni sen mahtumaan capin alle. Fleuryn korvaaminen halvemmalla jättäisi sitten myös varaa Vitalea paremman neloskentän sentterin hankkimiselle.

Noin helppoa se rosterin kasaaminen on, siitä uudelle managerille valmiiksi malli.
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
En tiedä mitä mieltä itsekään ole tästä, mutta heitetäänpä tällainen skenaario tänne ilmoille: Sharks hankkiutuu Antti Niemestä eroon, jotta voivat signata Ryan Millerin (kuten on huhuttu). Olisiko Pittsburgh + Antti Niemi mahdottoman kuuloinen vaihtoehto?

Niemelläkään ei mennyt tämä kausi ihan nappiin, mutta olisi ainakin torjuntatyyliltään aika päinvastainen maalivahti kuin kumiukko MAF. Tällä hetkellä Caphit 3,8 miltsiä ja pelasi kuitenkin vielä viime vuonna hyvät playoffit (93% / 1,87).

Ehkä?
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Voi perkele, kirjailin ties kuinka pitkan lurituksen mutta sehan sitten katosi taivahan tuuliin kun sisaankirjaantuminen eraantyi. Ei ole eka eika vika kerta.

Hyvia capgeek-rakennelmia, taytyy itsekin panna haisemaan. Walkinin jengiin syttyisin, mutta lienee melko utopistinen pariltakin kantilta. Kesler kolmossentterina olisi jotain mieletonta, mutta kun NHL:ssa on jengeja vailla kakkossentteriakin en jaksa uskoa etta Pensin assetit riittaa. Veikkaisin myos Greenen olevan tilanteessa jossa rahastaminen onnistuu, joten noin halvalla tuskin irtoaa. Unelmien pakkihan se olisi, muttamutta... Ott (ja S. Thornton) olisi pelaajatyyppina juuri oikea, mutta hinta nayttoihin nahden vahan epailyttaa. Ennemmin yrittaisin kahta about 1.5M metsuria, jotta neloseenkin olisi edes yksi pelaaja. Boulericen mainitsema Thornton taas alkaa olemaan ikansa uhri eika pysy enaa sykkeessa mukana, eli ei mielellaan. Bissonette olisi hyva huumorivaihtoehto ja minimipalkalla voisi palata kotiin, hieno mies ja joukkupelaaja vailla vertaa - voisi olla jotain mita Pens kaipaa. Brookbankiin sytyn myos, tosin voi olla etta SC-runin jalkeen mies on painonsa arvosta kultaa eli out of reach Pensille.

Tuosta puolustuksesta viela haluan jatkaa sen verran etta vaikka sinne on uutta miesta puskemassa, niin olisi oleellista etta sita kovuutta, kokemusta ja vittumaisuutta loytyisi myos. Ei millaan pahalla Letangia, Martinia ja Maattaa kohtaan mutta kyllahan te ootte aika mikkihiiria. Jos siis Orpik JA Scuderi poistuu, jaa puolustukseen valtava testistyhjio. Vaikka noilla veteraaneilla omat puuttensa onkin, heidan tarjoama kokemus, rauhallisuus, kovuus ja johtajuus on pakko korvata jotenkin. Siksi toivoisin koko sydamestani Orpikin ottavan kotiseutualennuksen ja jaavan jollain alle kolmen miljoonan hitilla. Luvataan sille mukava elakevirka toimistolta tms. Scuderillekin olen valmis antamaan uuden sauman JOS valmentaja vaihtuu, mies on 100% fyysisessa tikissa eika minkaanlaista hyodyllista vastinetta saada treidilla. Mies kuitenkin valaytteli ajoittain ja loukkaantuminen ynna uudet kuviot ehka tuottivat vahan ongelmia.

Despresin tilanne on mielenkiintoinen sikalikin, etta mies on nyt RFA. Onkohan tassa ollut Shero/Bylsma -akselin pitkan tahtaimen suunnitelma pitaa kynttilaa vakan alla ettei palkkapyynto nouse liian korkeaksi? Muutama vuosi sitten kuitenkin Despresia hehkutettiin tahtiluokan prospektina ja on ainakin omaan silmaani nayttanyt jo nyt taysin NHL-tasoiselta pakilta. Noilla naytoilla ei kuitenkaan mihinkaan isoon sopimukseen ole perusteita, joten well played Mr. Shero. Seuraava kausi tulee olemaan se lapimurto!

Tassa tuntuisi olevan taas niin hiljaista etta taidanpa kayttaa iltapaivan UFA-markkinoiden naaraamiseen, skouttailuun ja dream-teamin rakenteluun. Saisivat vaan julkaista pikkuhiljaa virallista GM/koutsiratkasua niin tietaisi vahan mihin suuntaan ollaan matkalla. Mutta spekulaatio on helvetin hauskaa!

edit. hah, halvatun Bosco kavi ilmeisesti kurkkimassa mun selan takana ja kopioi omat mietteeni: Downie, Nikitin ja Hemsky!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Olisihan se hienoa nähdä Malkinin laidalla Downie-Neal kaksikko. Joutuisi vastustaja olemaan hereillä tuon kolmikon ollessa kentällä.

Tuossa ketjussa olisi kaksi top-5 paskasäkkiä tämän hetken NHL:stä. Ei se hereillä olo välttämättä edes auta kun noita mätämunia vastaan pelaisi. Ja välissä vielä Malkin huitomassa käsilaukulla, ei terve.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Puolustuksessa Scuderista eroon jollain keinoa. Lähetetään tämän haluamaan joukkueeseen vaihdossa c-tason prospectiin ja jämäpickiin. Tilalle vapailta markkinoilta Nikita Nikitin, jotta Malkin saa hieman juttuseuraa. Toisi hyvin kokoa puolustukseen, ja vaikka ei nyt taida parhaita luistelijoita olla niin Scuderia parempi kuitenkin.

Jos Scuderia lähdetään kauppaamaan, uskoisin Nonisit tarjoavan ihan jotain järkevääkin vastineeksi, sen verran vahvasti Leafs oli Scuderin perässä viime kesänä ja todella lähellähän mies oli sopimuksen tehdä Leafsiin. Muutenkin uskoisin että Scuderista on kohtuullisen helppo päästä eroon, olihan kausi todella huono, mutta cap hit ei mikään ihan posketon ole ja aiemmin on kuitenkin pelannut hyvällä tasolla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tuossa ketjussa olisi kaksi top-5 paskasäkkiä tämän hetken NHL:stä. Ei se hereillä olo välttämättä edes auta kun noita mätämunia vastaan pelaisi. Ja välissä vielä Malkin huitomassa käsilaukulla, ei terve.

Juuri tuollaista reaktiota odotinkin :)

Steve Downie on tervetullut Penguinsiin mun puolesta, any time. Olisi ihan riittävästi kusipää, jotta herättelisi varmasti joukkuetta ihan pukukopinkin puolella. Downiella vaan kuluu naama melko nopeasti lähes joukkueessa kuin joukkueessa, joten kolmea vuotta pitempää sopimusta tälle ei varmasti kannata antaa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jos Scuderia lähdetään kauppaamaan, uskoisin Nonisit tarjoavan ihan jotain järkevääkin vastineeksi, sen verran vahvasti Leafs oli Scuderin perässä viime kesänä ja todella lähellähän mies oli sopimuksen tehdä Leafsiin. Muutenkin uskoisin että Scuderista on kohtuullisen helppo päästä eroon, olihan kausi todella huono, mutta cap hit ei mikään ihan posketon ole ja aiemmin on kuitenkin pelannut hyvällä tasolla.

Yksi kappale Brad Rossia kelpaisi hyvin tänne suunnalle.

Toronto olikin muistaakseni myös Scuderin perässä vahvasti viime kesänä, joten eiköhän siellä vielä jotain kiinnostusta olisi tätä kohtaan, kun siellä vielä Nonis sai pyörittää show'ta. Scuderi muutoinkin sopisi varmasti pelityyliltään paremmin Carlylen lätkään kuin Bylsman. Siitä vaan kauppoja aikaiseksi sitten.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kahden ylläolevan kokoonpanon perusteella Steve Ott näyttäisi edelleen olevan Pens-kannattajille unelmahankinta sinne. Itsekin olen ollut Ottin hankkimisen kannalla joskus, mutta en enää. Ott pelasi loppukauden voittavassa joukkueessa, ja vielä sellaisessa joukkueessa johon hänen olisi pitänyt sopia täydellisesti. Ottin tilastot Blues-ajalta: 29 ottelua, 0 maalia, 5 syöttöpistettä, -15, 51 jäähyminuuttia. Tuollaisen pelaajan perään on turha haaveilla enää. Ikääkin Ottilla on ensi kauden alkaessa jo 32 vuotta, ja nyt on viimeinen tilaisuus rahastamiseen. Hakekoot sen eläketilinsä muualta. Paras terä Ottin pelistä on jo mennyt.

Kun mitä ilmeisimmin tietoa ja näkemystä Ottin pelaamisesta löytyy laajemmin, niin osaatko arvioida tarkemmin hänen otteitaan ennen Sabres-aikaa, Sabres-aikana ja sitten St.Louisissa. Eritoten hänen roolin muutoksiensa suhdetta hänen otteisiinsa sekä tilastoihin? Itsellä kun tilastojen lisäksi otanta perustuu vain noihin hieman alle 100 Sabres-nutussa pelattuun otteluun, niin lisätiedot olisivat ehdottomasti paikallaan.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kylla nyt on tehty tulevan GM:n homma jo niin helpoksi etta tarviiko moista palkata lainkaan? Unelmien jengi, mutta onhan taa nyt melkoista EA Sports-meininkia. Todellisuudessa varmaan vaihtuu max. 3 pelaajaa, mutta en todellakaan panisi pahakseni vahan isompaakin vaihtelua.

CAPGEEK.COM DISCO-STU ROSTER
Stanley Cup Winners 2014-15
FORWARDS
Chris Kunitz ($3.850m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Ales Hemsky ($4.500m)
Steve Downie ($2.800m) / Evgeni Malkin ($9.500m) / James Neal ($5.000m)
Beau Bennett ($0.900m) / Brandon Sutter ($3.300m) / Pascal Dupuis ($3.750m)
Ryan Carter ($0.950m) / Jesse Winchester ($0.800m) / Steve Bernier ($1.000m)
Craig Adams ($0.700m) / Brian Gibbons ($0.750m) /
DEFENSEMEN
Kris Letang ($7.250m) / Paul Martin ($5.000m)
Nikita Nikitin ($2.500m) / Tom Gilbert ($1.250m)
Simon Despres ($1.100m) / Olli Maatta ($0.894m)
Robert Bortuzzo ($0.600m) /
GOALTENDERS
Antti Niemi ($3.800m)
Jeff Zatkoff ($0.600m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $69,500,000; CAP PAYROLL: $69,494,167; BONUSES: $0
CAP SPACE (23-man roster): $5,833

Ykkosketjuun taitoa ja kasia. "Crosbylle laituri" osa X. Ensimmaisena siksi etta Dupuis saadaan sielta pois, leveytta rosteriin ja todistetusti kykeneva pelaaja tilalle. Hemskyn uskoisin olevan kovinkin kiinnostunut pelaamaan contenderissa ja suostunee alle viiden miltsin pahviin. Edelleen kovan luokan hyokkaaja, joka latoi Ottawassa lahes pinna per peli. Muut vaihtoehdot: Milan Michalek, Radim Vrbata, Jarome Iginla, Mike Cammaleri

Kakkos/kolmosketjuun vittumaisuutta ja ruhjontaa hoystettyna tehoilumahdollisuuksilla. Downie on niin taysi kusipaa etta pakkohan omassa jengissa on moinen olla. Kausi meni Phillyssa penkin alle enka usko etta saa sielta jatkoa. Otti aivan jumalattoman typeria jaahyja ja tuntui muutenkin turhautuneelta. Ehka nurtsi olisi vihreampaa aidan paremmalla puolella? Aika vaikea yhdistelma on kovuus ja tarvittava kiekollinen osaaminen, jota nyt kuitenkin karkiketjuissa pitaisi olla. Bennettin otteista riippuu myos onko uuden kaverin paikka kakkosessa vai kolmosessa. Muut vaihtoehdot: Kulemin, Setoguchi, Stempniak, Morrow, Moulson, Penner

Nelonen kokonaan uusiksi siten etta sita voi peluuttaa normaalisti eli enemman kuin viisi minuuttia per peli. Laiturit Devilsista: Ryan Carteria olen ihaillut aina suuresti, loistava roolipelaaja ja pystyy myos kiekolliseen peliin eika anna tuumaakaan periksi. Bernier on kokenut muttei ikaloppu, tunnollinen molempiin suuntiin pelaava laituri joka osaa olla myos royhkea. Keskelle Jokeri-kasvatti Winchester, joka pelasi Floridassa mukiinmenevan kauden ja on mainettaan parempi kiekollisena, kayttokelpoinen aaveella eika kaadu pierusta. Reserviin/rotaatioon jaa viela Adams, joka voi pelata mita tahansa paikkaa nelosessa ja Gibbons, jonka voi heittaa porraamaan koska vaan mihin vaan. Nyrkkeilypotentiaalia ei nyt hirvittavasti ole, mutta eikohan nama kaverit kovuutta tarjoa ihan riittamiin. Muut vaihtoehdot: Paul Bissonnette, Daniel Carcillo, Stephen Gionta, Manny Malhotra, Dominic Moore

Puolustus jai nyt edelleen omaan makuuni hieman turhan pehmeaksi, mutta sinne sitten treiditakarajalla jamakkyytta tarpeen vaatiessa. Nikitinin perassa saattaa olla kolmisenkymmenta jengia ja tarjolla puoli valtakuntaa, mutta Malkinhan voitelee miehen teraskaupunkiin. Todella monipuolinen pakki, ei kaihda kontaktia vaikkei mikaan kovis olekaan mutta kiekko pysyy myos hallussa. Lisaksi laukoo kovempaa kuin muut Pens pakit yhteensa. Toisena uutena miehena NHL:n yksi aliarvostetuimmista puolustajista. Gilbert oli Edmontonissa loistava paskan joukkueen puolustuksessa ja Floridassa pelasi myos hyvan kauden. Lentaa tutkan alla kun ei ole mikaan nayttava kynailija tai scottstevens, mutta pelaa niin loistavaa peruspelia etta pakko ihailla. Osaa myos antaa kovuutta kun sen paikka on. Saattaa tietenkin saada reilusti isomman palkankorotuksen, ja saakin jos maailma on oikeudenmukainen.

Puolustajien markkinat ovat karjen osalta kuivat ja on hyvinkin todennakoista etta kevaan onnistujille on taas tarjolla elamansa tili free agent frenzyssa. Jeff Finger who? Listaan nyt muutamia puolustajia, joiden peraan itse katselisin oikein mielellani jos ja kun Nikitin/Gilroy ei natsaa:
1. kori: Matt Greene, Sheldon Brookbank, Anton Stralman
2. kori: Ron Hainsey, Clayton Stoner, Scott Hannan, Nate Prosser, Raphael Diaz
Halpa-arpakori: Rostislav Klesla, Ryan Whitney, Adam Pardy, Mike Komisarek, Jeff Schultz

Maalivahtiosastolle sitten muutosta tyyliin kukamuutahansa halvemmalla. Kelpuutan Niemen siina missa Reimerin tai vaikka Devan Dubnykin. Niin kauan kun puolustus ei ole mallia Kings, olisi kiva jos veskari saisi kiekkoja kiinni eika olisi vain edessa silloin talloin. Mutta tosiaan ihan sama.

Valmennus: Jon Tortorella ja Mike Keenan
GM: Disco-Stu
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ryan Carter olisi nelosketjuun oma unelmahankinta, aina pitänyt miehen otteista Devilsissä. Siihen kun saadaan toiselle laidalle Carcillo niin alkaa näyttämään jo oikein hyvältä nelosketju! Se on aika varmaa, että kakkos/kolmosketjuun ei ole varaa hankkia paria pelaajaa ellei Dupuisin paikka ole yhä edelleen Crosbyn laidalla. Tällöin voitaisiin yrittää hankkia Kulemin ja Ott. Jos Crosbylle halutaan parempi laituri, olkoon tämä vaikka Hemsky niin silloin pitää toinen vahvistus kakkos/kolmosketjuun jättää hankkimatta. Ott toisi sitä kaivattua santapaperiosastoa joukkueeseen, mutta Kulemin on kyllä aika hyvä roolipelaaja ja voisi tehdä meidän kakkosketjusta erittäin hyvän ( Kulemin - Malkin - Neal ). Jos päädyttäisiin Ottin/Downien tyyliseen hankintaan olisi kakkosketju todennäköisesti Bennett - Malkin - Neal joka ei kuulosta ollenkaan niin hyvältä kuin Kulmeminin kanssa.

Eli yksi vaihtoehto, jossa mennään Dupuis Crosbyn laidalla niin joukkue voisi olla jotakin tälläistä hyökkäyksen osalta:

Kunitz - Crosby - Dupuis
Kulemin - Malkin - Neal
Ott - Sutter - Bennett
Carter - XXX - Carcillo

Hyvin tasapainoinen hyökkäys ja voisin hyvin lähteä tuollaisella liikkeelle, mutta sitten toinen vaihtoehto alemmaksi:

Kunitz - Crosby - Hemsky/Cammalleri
Bennett - Malkin - Neal
Ott/Downie - Sutter - Dupuis
Carter - XXX - Carcillo

Ykkösestä tulisi paljon vaarallisempi, mutta ei kakkosessa Bennett ihan vakuuta ainakaan vielä eikä siinä mikään Downiekaan menisi. Toi kakkosketjun vasenlaita on oikeastaan aina ollut Penguinsissa semmoinen musta aukko sitten kauden 2011-12 ja Kunitzin, ainoastaan Jussi on jotenkin siinä onnistunut, mutta on Penguinsiin hieman vääränlainen pelaaja joita tarvitaan. Tästä johtuen kallistuisin ehkä tuohon ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Ja tietysti se Sutter siihen Kesleriin, en unohtanut sitä tietenkään...
 

Pengu

Jäsen
Valmennus: Jon Tortorella ja Mike Keenan

Sanotaanko näin, että mieluummin Discolle vaikka viiden vuoden jatkopaperi kuin Tortorella tai Keenan valmentajaksi. Toivottavasti Mario ja uusi GM on samaa mieltä, ja jätetään nuo Tortorellat sun muut tuollaiset pois laskuista. Aivan vääränlainen valmentaja joukkueelle.

---

Rossi listasi uusia GM-ehdokkaita tässä artikkelissa:

A look at potential candidates for the Penguins' GM job - TribLIVE

Penguins beat reporter Rob Rossi has a few candidates in mind who likely will intrigue the Penguins most.

JASON BOTTERILL
Current job: Interim GM (Penguins)
Notable: He knows the Penguins' prospect pipeline best, is familiar with the type of organization ownership wants to run and has a fan in Morehouse. Botterill, 37, is among a group of young, salary-cap savvy assistants deemed on the verge of landing a big gig. Shero thought he was ready for Buffalo's vacancy this past season.

JULIEN BRISEBOIS
Current job: Assistant GM (Tampa Bay)
Notable: He has emerged as a rising star for his knowledge of the labor contract and salary cap. Penguins majority co-owners Mario Lemieux and Ron Burkle have developed a friendship with Lightning owner Jeff Vinik. BriseBois, 37, is a hot commodity but also has resume similar to Botterill.

MARC BERGEVIN
Current job: GM (Montreal)
Notable: His hometown Canadiens are in the Eastern Conference final, and his two-year run has exceeded expectations outsiders had when Montreal hired him from Chicago. Seemingly, it would take a lot to pry Bergevin, 48, from Montreal, but his best friend is Lemieux — and Montreal does not have Sidney Crosby to build around.

ROB BLAKE
Current job: Assistant GM (Los Angeles)
Notable: Blake gained respect among league GMs during his three-year stint with NHL Player Safety. He has only one year of experience running Los Angeles' AHL affiliate. Burkle, though, is familiar with Blake, who is a Southern California hockey icon. Blake, 44, probably will need a strong support staff that includes a salary cap expert and contract negotiator.

DON MALONEY
Current job: GM (Phoenix)
Notable: The constant ownership drama never has prevented Maloney, 55, from constructing a competitive club. The Coyotes are two years removed from the Western Conference final, and their pool of prospects and young players is considered among the NHL's best. What could he do with the big-money backing of Burkle and Lemieux? They may be wondering the same thing.

Kolme viimeisintä voi hyvin todennäköisesti jättää pois, en jaksa uskoa noihin. Listaan voi vielä lisätä nimet: Paul Fenton, Jim Benning, Joe Will. Voi olla, että enemmänkin ehdokkaita, mutta tuossa nyt muutama.

Botterill ja BriseBois ovat omissa papereissa korkealla. Toivottavasti jompi kumpi näistä valitaan uudeksi GM:ksi.

Muun muassa Sidin ja Patrick Kanen agenttia Pat Brissonia oltiin pyydettyä GM:ksi, mutta tämä kertoi haluavansa jatkaa pelaajien agenttina. Sitten on jotain huhuja siitä, että Pierre McQuire olisi myös ehdokkaana. Toivottavasti on joku huono vitsi.

Ensi kauden ketjuista jne. kirjoittelen, kun on enemmän aikaa. Viikonloppuna varmaan. Capgeekille on taas tullut tehtyä muutamia kokoopanoja.

Sen sanon, että toivottavasti ollaan Kuleminin perässä. Sopisi Genon ketjuun todella hyvin, ja juuri Genon takia uskoisin, että kaveri haluaisi/voisi tulla tänne. Ovat pelanneet ennenkin samassa ketjussa, ja nyt MM-kisoissa voitte seurata tätä kaksikkoa. Mutta mitään Downieita ei sinne tarvita.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ja tietysti se Sutter siihen Kesleriin, en unohtanut sitä tietenkään...

Eiköhän tuo juna mennyt jo. Vancouverissa on sittemmin vaihtunut joukkueen johto ja samoin Pittsburghissa Shero sai jo potkut. Lisäksi ei siinä Keslerin tuomisessa kolmossentteriksi ole järkeä, ei ole milloinkaan ollut. Sutter on riittävän hyvä kolmossentteriksi, ja sen osoitti playoffeissa. Kesler pitäisi hankkia vain ja ainoastaan jos tästä suunnitellaan Crosbyn laituria.

Tuo Pengun linkittämä lista manageriehdokkaista on taattua Rob Rossi-laatua. Marc Bergevin... heh. Vaikea ottaa listaa vakavasti jos se sisältää Montreal Canadiensin toimitusjohtajan. Ikään kuin olisi vaihtamassa Canadiensin Penguinseihin. Milloin ylipäätään yksikään NHL-joukkueen toimitusjohtaja on eronnut tehtävästään ja siirtynyt samaan tehtävään toisessa organisaatiossa? Todella realistinen vaihtoehto. Samaan kategoriaan menee Don Maloneyn mukanaolo sillä listalla.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Sanotaanko näin, että mieluummin Discolle vaikka viiden vuoden jatkopaperi kuin Tortorella tai Keenan valmentajaksi. Toivottavasti Mario ja uusi GM on samaa mieltä, ja jätetään nuo Tortorellat sun muut tuollaiset pois laskuista. Aivan vääränlainen valmentaja joukkueelle.

Juu eika varmaan meikalaista (viela) kysella tohon GM:n hommaan. Vitsi vitsina, tuolla valmentajakaruselli-ketjusta oli huulenheittoa asian tiimoilta.

---
Rossi listasi uusia GM-ehdokkaita tässä artikkelissa:

Rossiin kannaattaa suhtautua vahan samalla tavalla kun siihen jaahallin viereisessa pubissa istuskelevaan elamantapatissuttelijaan: jutut on ihan hauskoja ja mukava kuunnella, mutta mitaan faktapohjaa niissa ei yleensa ole.

Sen sanon, että toivottavasti ollaan Kuleminin perässä. Sopisi Genon ketjuun todella hyvin, ja juuri Genon takia uskoisin, että kaveri haluaisi/voisi tulla tänne. Ovat pelanneet ennenkin samassa ketjussa, ja nyt MM-kisoissa voitte seurata tätä kaksikkoa. Mutta mitään Downieita ei sinne tarvita.

Kulemin kelpaisi myos ilman muuta, mutta sita kovuutta ja vittumaisuutta huutaa. Jossei ylempiin ketjuihin niin sitten tohon bottom-6 osastoon ainakin. Osaahan Kuleminkin toisinaan olla mulukku, etta sikali jees.

Game of Pens GM:ssa meikalainen alkaa taipumaan Botterillin aisankantajaksi, olisi sopivan "uusi" nimi ja voisi olla hyva aloittamaan puhtaalta poydalta, vaikka organisaation sisalta tuleekin. Ei noita mairittelevan historian omaavia kokeneempia general managereita juurikaan tarjolla ole. Joku nuori ja nalkainen jolla on selkea visio ja osaaminen. Oma Steve Y. siis.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös