Pittsburgh Penguins 2012-2013

  • 844 314
  • 2 929

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Olisiko nyt aika hankkia se Walkinin kauan kaipaama Ott? Olisi vielä se puuttuva palanen tuonne bottom6:seen, kovia taklauksia, ärsyttää, menee vastustajan ihon alle, kyllä se maalinkin tekee kun paikka tulee. Millä mahtaisi irrota? Mutta saahan sitä vielä vähän fantasioidakin.

Itse odotan maksimissaan tämän tyylistä kauppaa. Periaatteessa kuitenkin Murray tuo tällaisia ominaisuuksia joukkueeseen, eikä pakollista tarvetta välttämättä ole bottom sixiin mitään hommata. Ei se tosin pahitteeksi olisi ja ottaisin Ottin mielellään joukkueeseen. Olen aika varma että max. 1 kauppa
tullaan näkemään ennen ikkunan umpeutumista.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Morrow ja Murray ovat mielenkiintoisia hakuja, mutta tulin pohtimaan.

Onkohan Simon Després sitten lähdössä? Jos Penguis on yhä Iginlan perässä, niin olisikohan Flames vaatinut mukaan Desprésin + hyökääjä prospektin + 1 kierroksen varauksen. Hinta näyttää ihan ok:lta, riippuu tosin minkätason hyökkäjä prospekti lähtee Calgaryyn mukaan.

Mutta se siitä pohdinnasta.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
No jo on markkinat. Ruotsalaisen ballerinan saapumista en odottanut, mutta ilmeisesti Penguinsista meinataan nyt kerralla tehdä playoffseissa sangen vittumainen joukkue. Pakkikalusto - kuten edelläkin jo todettua - on sen verran leveä, että pakkohan tämän on tarkoittaa jonkun prospectin heivaamista. Onko se sitten se Despres ja esim. Kennedy, jotka kuitenkin #IginlaWatchiin ottavat osaa ja Shero käväisee vielä kolmannen kerran kaupoilla? Muulla tavoin tämä Murrayn sisään tuominen ei oikein minulle ainakaan ensi hätään aukene, kuin että lisää lähtijöitä odotellaan näistä kauhakaupalla haalittuista pakkiprospecteista.

Huominen otteluhan olisi likimain pakko koittaa katsastaa sporttibaarin puolella, toivotaan että ukkoja palailee kaukaloon ja että paikalliset kollegat eivät halua väkisin rahdata jonnekin ei-jääkiekkopitoiseen illanviettoon. Ja vastassa vielä Habs!
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Nimim. Epätietoinen Hämeestä kyselee myöskin, että missä hiton vaiheessa Atlantic kääntyi näin päin? Penguins 50 p, kakkosena Devils 36 p. Alkaa pikku hiljaa itsellenikin valjeta, että maaliskuu on mennyt 12-0-0 ja Sheron muuvit pakkaa tälle kaudelle tuskin ainakaan heikentävät. (Tämän sanottuani Habs nylkee huomenna lukemin 1-8 Consolilla mutta sou not.)
 

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Pens-leirissä tapahtuu asioita, kun vähän aikaa on seuraamatta. Voiko joku tehdä pikaisen yhteen vedon tästä kuusta? On tapahtunut niin paljon, kiitos jos joku viittii.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Pens-leirissä tapahtuu asioita, kun vähän aikaa on seuraamatta. Voiko joku tehdä pikaisen yhteen vedon tästä kuusta? On tapahtunut niin paljon, kiitos jos joku viittii.

12-0-0, 14 pisteen ero Devilsiin Atlanticissa ja idässä 5 pinnaa Montréalia edellä, jolla tosin 2 ottelua vähemmän pelattuna. Shero treidannut nyt jo varausvuoroja ja kiekkoa liikuttelevia pakkiprospecteja hiekkapaperiosastoon ja johtajuuteen ja trade deadlineen vielä tovi aikaa. Tänä keväänä mennään all-in isolla jauhannalla. Treidit vielä summattuna:

Brenden Morrow + DAL 3rd <-> Joe Morrow + PIT 5th
Douglas Murray <-> PIT 2nd + conditional 2nd jos Murray jatkaa kauden jälkeen Penguinsissa
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Douglas Murray oli toisaalta hieman turha hankinta ainakin ennakkoon ajatellen, mutta toisaalta tuo hyvin kovuutta takalinjoille. Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa pakkaa ruveta nyt sekoittamaan. Kennedyn voi ehkä vaihtaa jossain kaupassa. Nyt vaan tuntuu jäävän liuta ylimääräisiä jannuja, joten saa nähdä miten Bortuzzon ja Jeffreyn kanssa käy. Despresin treidaamisessa ei olisi mitään järkeä, kun Morrow laitettiin jo kiertoon. Varsinkaan ennen kuin Letang on tehnyt jatkon.
 

The Legend

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins ja Kärpät
Itse vähän epäilisin, että Despres olisi lähtökuopissa. Pitäisin todennäköisempänä, että Niskasesta olisi saatu tarjous, josta ei voi kieltäytyä. Kuitenkin Niskasen treidaaminen olisi näyttänyt tältä:

Martin - Orpik
Eaton - Letang
Engelland - Despres/Bortuzo

Ei mielestäni Cup Contenderin puolustus, erityisesti ei kestäisi ainuttakaan loukkaantumista poffeissa. Tai sitten pidetään kaikki, silloinhan puolustus näyttää varsin vahvalle.

Martin - Orpik
Eaton - Letang
Murray - Niskanen
Engelland - Bortuzo
(Despres)

No joo, ehkä yksi kaveri pitää heittää menemään, vai laitetaankohan Despres alas kehittymään, silloin näyttää pakisto aika hyvältä. Yhteenvetona laitettakoon, että itse pidän todella paljon molemmista hankinnoista!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Täällä ollaan erittäin iloisia niin joukkueen peliesityksistä kuin myös Sheron peliliikkeistä. Morrowsta ja Murraysta saatiin maksaa jonkin verran, mutta täytyy sekin todeta, että hinta tänä päivänä rental-pelaajista on aika kova. Liikuteltavia pelaajia on joka vuosi vähemmän ja vähemmän saatavilla trade deadlinen aikaan. Ennustankin tässä trade deadline -päivän olevan melkoisen hiljainen. Toivottavasti olen väärässä.

Olen pitkin viime vuotta ja tämän kauden alussakin kritisoinut tuota Penguins-joukkuetta monestakin asiasta. Toisinaan erikoistilannepelaaminen ei ole ollut kunnossa, Crosby ja Malkin eivät ole olleet vaadittavalla tasolla, maalivahtipeli on romahtanut täysin. Nyt nuo edellämainitut ja monet muut asiat on saatu kuntoon ja joukkueen peli on näyttänyt erittäin mallikkaalta runkosarjan aikana. Mutta mites sitten playoffseissa? 2008 ja 2009 keväänä, kun mentiin pitkälle niin Penguins oli nimenomaan ilkeä joukkue, jota vastaan ei ollut mukava pelata. Brenden Morrown ja Douglas Murrayn hankinnat ovat hyviä lisäyksiä joukkueen syvyyteen. Vaikka kaverit eivät pelaa enää kuin 25-vuotiaina, niin kyllä näillä kavereilla riittää vielä bensaa tankissa.

Brenden Morrow on pelaaja, joka pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa. Timanttista johtaja-ainesta, joka on tottunut voittamaan, vaikka Stanley Cupia ei olekaan tilillä. En tiedä pelaako Morrow pääsääntöisesti Malkinin ja Nealin kanssa, kolmos- tai nelosketjussa. Joka tapauksessa nyt on syvyyttä hyökkäyspäässä mikä on erinomainen asia playoffseja ajatellen. Nyt Penguinsillä on mahdollisuus laittaa kaksi todella hyvää ylivoimaketjuakin jalkeille (esim. Malkin-Neal-Morrow-Letang-Despres, Crosby-Kunitz-Bennett-Martin-Niskanen). Kuka muistaa, että Pascal Dupuiskin pelasi playoffsit nelosketjussa Cup-vuonna?

Morrown alkukausi ei välttämättä ole ollut NHL Tonightin ykkösuutinen, mutta uskon, että maisemanvaihto Cup-contenderiin antaa tälle taistelijalle hirveän buustin, mitä tullaan tarvitsemaan. Jos nyt vertaa vaikka Bill Gueriniin, joka oli ihan huikea Cup-keväänä, niin Guerin teki viimeisessä 26 pelissään vain 3 maalia ennen siirtymistään Penguinsiin ja viimeisen 17 ottelunkin saldo oli surullinen 2+2, -8.

Doug Murray on oiva lisä puolustukseen. Eihän meillä Orpikin lisäksi ole ollut tuollaisia hyviä puolustajia? En minä ainakaan uskaltaisi laittaa Engellandia tämän kauden näytöillä playoffs-matseissa tiukkoihin paikkoihin kentälle. Ehkä hyvän syvyyden ansiosta Engellandista saataisiin loistava tuuraaja, joka päästessään kentälle olisi aina freesi, kuten Bortuzzo on ollut tällä kaudella. Murrayn hankinta muistuttaa Hal Gilliä vuonna 2009. Gill olikin varmaan hitain luistelija mitä oon Penguinsissä nähnyt viimeisen 5 vuoden aikana, mutta muodosti Scuderin kanssa aika huikeen kolmospakkiparin. On myös varmaan hieman eri asia mennä playoffseissa maalille, jos vastustajan maalin edessä seisoo Douglas Murray ja Brooks Orpik, kuin että siellä olisi kaikenmaailman benlovejoyt Fleuryä suojelemassa.

Sheron aikomushan on pitää kaikki 9 puolustajaa rosterissa. Eli trade deadlinen jälkeen rosteriin saa tehdä laajennuksen. En tiedä miten käytännössä tämä viikko nyt sitten kikkailtaisiin. Vai onko tarkoitus, että Malkin ja Letang ovat trade deadlineen asti sivussa?

Joka tapauksessa, jos kaikki saadaan pidettyä rosterissa (ja olin yllättynyt kun insiderit jaksavat vielä jauhaa Penguinsin olevan mukana Iginla-watchissa) niin meillä on kyllä todella mehukas porukka, jolta voidaan ihan oikeasti odottaa sitä menestystä tänä keväänä. Jos viime vuonna olin innoissani, kun oli pitkästä aikaa Crosby ja Malkin kokoonpanossa, niin olen sitä nyt vielä enemmän. Nyt on usko kova tähän tekemiseen.

Kunitz-Crosby-Dupuis
Bennett-Malkin-Neal
Cooke-Sutter-Morrow
Adams-Vitale-Kennedy
Jeffrey, Glass

Letang-Despres
Orpik-Martin
Murray-Niskanen
Eaton, Engelland, Bortuzzo

Fleury
Vokoun

WOW.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täältä peukku Sherolle hankinnoista, sillä nyt näkee sen meiningin tässä hommassa! Se on stanley cup nyt jos koskaan! Morrow tuo hyökkykseen johtajuutta, kovuutta ja sitä kuuluisaa munaa mitä tarvitaan kun niitä maaleja runtataan sinne verkon perukoille, annetaan taklauksia ja blokataan kiekkoja. Kyl mä uskon, että Morrow nousee uudelle tasolle vielä Penguinsissa, ihan pelkästään jo senttereiden avulla.

Murray tekee meidän puolustuksesta erittäin vittumaisen ja tuo juuri sitä kovuutta sinne. Kovia taklauksia odotettavissa...

Vielä tullaan näkemään jotain, mutta en usko, että meidän rosterista lähtee kuin max. 1 pelaaja toiseen suuntaan. Veikkaan, että joukkueessa on tällä hetkellä sen verta hyvä henki päällä ettei Shero halua lähettää omia pelaajia kaupoissa pois vaan mielummin käyttää lupauksia ja varausvuoroja siihen hommaan.
 

drazzer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Johan on laittanu Shero tuulemaan kun hetken on poissa. Itsellä hyvä fiilis molemmista herroista jotka Pittsburghiin saapuvat, onko tietoa koska esim Morrow on kehissä?
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
Mielestäni tällä joukkueella saa hyvin toimivan taktiikan erien alkuun (varsinkin playoffeissa)

Ensin kentälle ketju Cooke - Sutter - Kennedy; Murray - Niskanen. Tavoite: Aloitusvoitto -> pakille -> ylös -> veto (maalivahti sulkee) -> vaihtoon

Toiseksi kentälle ketju Morrow - Malkin - Neal; Orpik - Martin. Tavoite: Aloitusvoitto -> pyöritys -> maali -> vaihtoon

Tämän jälkeen takaisin normaaleihin ketjuihin:
Kunitz - Crosby - Dupuis; Despress - Letang
Morrow - Malkin - Neal; Orpik - Martin
Cooke - Sutter - Kennedy; Murray - Niskanen
Glass - "Konopka" - Adams (Nelonen vastaa tappeluista + Cooke)

Toki ei tuo alku juttu mitään varmaa maalia tuo, mutta ei se ainakaan joukkuetta heikennä.
 

Pengu

Jäsen
Pittsburgh Penguins - All In 2013

Itsellä hyvä fiilis molemmista herroista jotka Pittsburghiin saapuvat, onko tietoa koska esim Morrow on kehissä?

Voi olla että pelaa jo tänään, Murray ei ainakaan koska matkustaa vasta tänään Pittsburghiin.

koko teksti

Loistava kirjoitus, samaa mieltä joka kohdasta.

Niin kuin olen sanonut niin tykkään hemmetisti näistä kahdesta hankinnasta vaikka jouduttiin antamaan huippuprospect ja 2.kierroksen varausvuorokin. Mutta niin kuin En Liten Pingvin jo sanoikin niin rental pelaajista joutuukin jo maksamaan. Kuitenkin iso peukku Sherolle! In Shero we trust.

Joukkueeseen ollaan lyöty nyt all in tälle kaudelle ja selvästi näytetään valmennukselle että se Cup halutaan tällä kaudella ja siihen satsataan. Penguins on nyt näiden hankintojen myötä tullut paljon v-mäisemmäksi joukkueeksi mikä pirun hieno asia, tykkään! Lisäksi vielä todella tärkeä asia playoffeissa. Molemmat ovat todella fyysisiä pelaajia, ja jakavat todella kovia taklauksia. Vaikka eivät varmasti ole enää parhaimmallaan tasolla.

Alla vähän esimakua Murraysta ja Morrowista: kovia taklauksia, tappeluita, highlights-pätkiä, olkaa hyvä:

Douglas Murray

Douglas Murray hits

Douglas Murray tribute

Brenden Morrow highlight reel

Brenden Morrow destroys Milan Michalek

Linkit youtubeen.

Hyviä pätkiä, huikeita miehiä. Että kun odotan äijien debyyttiä. Morrow voi olla että pelaa tänään mutta Murrayn debyytti nähdään Jetsiä vastaan to-pe yönä.

Jos jotain vielä hankitaan niin ehdottomasti Steve Ott Buffalosta. Kirsikkana kakun päälle.

Nyt on todella kova luotto tähän hommaan, eiköhän palauteta se kannu kotio!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Aluksi ajattelin, että ei Buffalo varmasti tuota Ottia tule myymään, mutta nyt en ole enään varma asiasta, sillä aika monessa paikassa kaverista puhutaan, että Sabres voisi kaverin myydäkin. Siinä olisi se joukkueen viimeinen puuttuva palanen jota joukkue tarvitsee. Morrow tuotiin top-sixiin tuomaan kovuutta ja kokemusta, Murray tuotiin pakistoon tuomaan leveyttä ja kovuutta niin Ott voitaisiin hyvin hankkia bottom-sixiin tuomaan semmoista kusipäisyyttä ja kovuutta.

Alkaa luottoa löytymään joukkueeseen ja kevään pelejä odotellaan täällä vesi kielellä. Huominenkin sopivasti vapaata niin kumpa nyt edes toinen näistä uusista kavereista debytois!
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Tämän jälkeen takaisin normaaleihin ketjuihin:
Kunitz - Crosby - Dupuis; Despress - Letang
Morrow - Malkin - Neal; Orpik - Martin
Cooke - Sutter - Kennedy; Murray - Niskanen
Glass - "Konopka" - Adams (Nelonen vastaa tappeluista + Cooke)

Miten vain osan pelejä pelaava Despres nähdään yhtäkkiä Letangin parina ykkösessä? Tämä jo monen Pens fanin toimesta. Ei nuori lupaava juniori saa playoffeissa ainkaan enemmän peliaikaa mitä runkosarjassa. Puolustuksessa kolmaspakkipari tai Letangin vieressä pelaava pelaaja eivät ole mielestäni onnistuneet niin hyvin kuin mitä voisi aloittaa. Ei kai Engelland, Bortuzzo ja Despres (sekä Eaton) hyvikseen katsomossa istu. Kyllä tähän on syy. Valmennus ei luota heihin täysin, poislukien ehkä Eaton. Despres ja Bortuzzo ovat kyllä pelanneet hyvin, mutta ovatko pelanneet riittävän hyvin? Jos olisivat pelaisivat koko ajan. Heistä kyllä tulee runkomiehiä, mutta sen aika ei ole ehkä vielä.

Helpointa on laittaa Bennett ja Despres farmiin ilman waivereitä, kun Letang ja Malkin palaa. Kohta heidät voi sieltä nostaa ylös, kun ei tarvitse huolehtia rosterin määrästä. Leveys jota jo aeimmin hankittu Eaton ja nyt Murray tuo on asia, joka vain vahvistaa joukkuetta. En todellakaan usko, että Despres on lähdössä mihinkään, näin Sherokin sanoi. Toki kaikella on hintansa. Toi Dallasin 3. varausvuoro on muuten miltei yhtä hyvä kun Penssin toisen kiekan vuoro jos ja kun joukkue etenee pitkälle. Hienoa työtä Shero! Itse uskon Murrayta kokeiltavan Letangin parina.
 

Pengu

Jäsen
Aamujäillä ollaan oltu ja Morrow on piirtänyt ensi piirtonsa Consolin jäälle. Alla aamujäiden kokoonpano:

Kunitz-Crosby-Dupuis
Morrow-Jeffrey-Neal
Bennett-Sutter-Kennedy
Glass-Vitale-Adams
(Malkin)

Orpik-Martin
Niskanen-Eaton
Despres-Engelland
Bortuzzo-Letang

Eli todennäköisesti Geno ja Tanger tänäänkin poissa, heidän lisäksi myös Cooke ollut poissa aamujäiltä.

Glass - "Konopka" - Adams

Ihanko tosissasi olet myymässä Vitalen? Kyllä tuosta ketjusta on lähdössa laiturit ennen kuin Vitale, varsinkin Glass. Vitale on ollut todella hyvä nelosessa ja pelannut pirteästi, loistava pelaaja ja tärkeä meille. Loistava nelosketjun sentteri. Ollut paljon parempi kuin Glass ja Adams.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No ihanko totta? Ei ollut myöskään Gary Robertsilla tai Bill Guerinilla enää asiaa maajoukkueisiin siinä kohtaa kun Penguinsseihin tulivat. Kokeneita, monet kisat, playoffit ja tärkeät matsit nähneitä kavereita, joilla ei puntti tutise, kun koodinimi Flyersin 20-vuotias räkänokka jauhaa paskaa kentällä. Ihan sama mahtuvatko nykyään enää maajoukkueeseen. Maajoukkuepelaajia löytyy kyllä joukkueesta aika hyvä nippu jo entuudestaan.

Joo Morrow on hyvä mies 3. kenttään ja hintakin miehestä oli hyvä, mutta nyt mies hankittiin pelaamaan Genon rinnalle, mihin ei ole enää tarpeeksi kova pelaaja. Ihan turha edes ruveta vertaamaaan Iggyyn, aivan eri tason pelaajia nykyään.

Shero vielä ilmeisesti yrittää Iggyä, mutta pahoin pelkään että meiltä ei sellaisia pelimerkkejä löydy. Puolustuksesta varmasti lähtee vielä joku.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Toi Dallasin 3. varausvuoro on muuten miltei yhtä hyvä kun Penssin toisen kiekan vuoro jos ja kun joukkue etenee pitkälle. Hienoa työtä Shero!

Dallasin oma kolmoskierroksen vuoro meni Cole-kaupassa jo Montrealiin. Pittsburghin saama vuoro on joko Minnesotan (joka tuli Phillystä Grossman-kaupassa Dallasille) tai Edmontonin (Dallas sai tämän Fistric-kaupassa). Käsittääkseni Pittsburgh saa noista alhaisemman vuoron, eli hyvin todennäköisesti tuon Minnesotan kolmoskierroksen varausvuoron.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Shero vielä ilmeisesti yrittää Iggyä, mutta pahoin pelkään että meiltä ei sellaisia pelimerkkejä löydy. Puolustuksesta varmasti lähtee vielä joku.

En usko että Penguins on Iginlan perässä enään, Crosbyn johtama ykkösketju on tarpeeksi hyvä nykyisellään ja olisi aikamoinen perseenpyllistys Dupuisia kohtaan hankkia Iginlan ja laittaa Iggi siihen Dupuisin paikalle ja Dupper johonkin kolmoseen. Alan pikkuhiljaa uskoa, että Shero on oikeasta vielä jonkun Ottin tyylisen kaverin perässä saas vaan nähdä onko pelimerkkejä siihen.

Näillä mennään, kun kaikki terveenä:

Kunitz - Crosby - Dupuis
Morrow - Malkin - Neal
Cooke - Sutter - Kennedy/Bennett/Mr.X ( "Ott" )
Glass - Vitale - Adams

Letang - Niskanen
Orpik - Martin
Murray - Despres
Engelland, Eaton, Bortuzzo...
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ihanko tosissasi olet myymässä Vitalen? Kyllä tuosta ketjusta on lähdössa laiturit ennen kuin Vitale, varsinkin Glass. Vitale on ollut todella hyvä nelosessa ja pelannut pirteästi, loistava pelaaja ja tärkeä meille. Loistava nelosketjun sentteri. Ollut paljon parempi kuin Glass ja Adams.

Sama huomio täältä, mielestäni bottom-6:n ainoat lähes koskemattomat pelaajat tulisi olla Sutter ja Vitale. Mutta tämän treidimyllyn keskellä ymmärrettäköön monenlaiset ajatuksenjuoksut ja ehdotukset.

Pakistohärdellistä sen verran, että tosiaan fiksuinta lienee pyrkiä pitämään kaikki rosterissa, koska Murrayn pitää tehdä aika hyvää jälkeä, että miehestä olisi muuksikin kuin rentaliksi nyt, kun sopimuksen vuoksi lähtisi tuo ehdollinen kakkoskieppi. Näin ollen ensi vuonna on todennäköisesti taas ihan uudet mahdollisuudet Bortuzzolle ja Despresille, vaikka kevät menisikin poppariosastolla, tai Simonilla jopa AHL:n puolella.

Itse aiemmin olin hillityjen treidin kannalta joukkueen hyvien otteiden vuoksi, mutta näiden kahdenkin jälkeen näkisin vielä Steve Ottin kolmantena hyvänä hakuna. Kaveri olisi 100% varmuudella bottom-6:iä niin pellillisesti kuin fyysisesti parantava lenkki.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ihanko tosissasi olet myymässä Vitalen? Kyllä tuosta ketjusta on lähdössa laiturit ennen kuin Vitale, varsinkin Glass. Vitale on ollut todella hyvä nelosessa ja pelannut pirteästi, loistava pelaaja ja tärkeä meille. Loistava nelosketjun sentteri. Ollut paljon parempi kuin Glass ja Adams.

Tähän puutun sen verran, että jos neloskentän pelaajista jostain luovutaan, niin Bylsman peluutuksen perusteella se on Vitale ennen Glassia ja Adamsia. Glass ja Adams ovat koko kauden olleet tärkeässä roolissa alivoimassa, ja pelanneet kaikki ottelut. Vitale sen sijaan on istunut välillä katsomossakin, ja ei saa alivoimalla ollenkaan vastuuta. Vitale noista ensimmäisenä olisi putoamassa kokoonpanosta. Ei se omastakaan mielestäni ole oikein, sillä Vitalen kautta koko neloskentän vähäinen hyökkäyspeli kulkee, ja laiturit ovat täysin kädettömiä hyökkäyspäässä, ja Vitale on erinomainen aloittaja ja asennepelaaja, mutta valmennusjohto näkee asiat erilailla. Ihmetellä täytyy miksei Vitale joukkueen parhaana aloittajana saa alivoimalla vastuuta, vaan siellä välillä surkeat aloittajat Glass ja Adams ottavat tärkeitä aloituksia alivoimalla omassa päässä, mutta noilla kahdella on selkeästi valmennusjohdon täysi luottamus takanaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pakistohärdellistä sen verran, että tosiaan fiksuinta lienee pyrkiä pitämään kaikki rosterissa, koska Murrayn pitää tehdä aika hyvää jälkeä, että miehestä olisi muuksikin kuin rentaliksi nyt, kun sopimuksen vuoksi lähtisi tuo ehdollinen kakkoskieppi. Näin ollen ensi vuonna on todennäköisesti taas ihan uudet mahdollisuudet Bortuzzolle ja Despresille, vaikka kevät menisikin poppariosastolla, tai Simonilla jopa AHL:n puolella.

Tuo ehdollinen varausvuoro on ilmeisesti täsmentynyt siten, että Pittsburgh antaa joka tapauksessa 2014 kolmoskierroksen varauksen tuossa kaupassa (siis tämän vuoden kakkoskierroksen ohella). Jos Pittsburgh tekee jatkosopimuksen Murrayn kanssa, niin kolmoskierros muuttuu kakkoskierrokseksi. Myös siinä tapauksessa, että Pittsburgh voittaa tällä kaudella kaksi playoff-sarjaa, niin tuo kolmoskierros korottuu kakkoskierrokseksi.

Eli kova hinta Murraysta maksettiin, mutta turha tuosta on valitella. Aiempien kausien trade deadlinet ovat osoittaneet, että tuo on se hinta millä nuo puolustavat UFA-pakit liikkuvat tähän aikaan vuodesta.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tuo ehdollinen varausvuoro on ilmeisesti täsmentynyt siten, että Pittsburgh antaa joka tapauksessa 2014 kolmoskierroksen varauksen tuossa kaupassa (siis tämän vuoden kakkoskierroksen ohella). Jos Pittsburgh tekee jatkosopimuksen Murrayn kanssa, niin kolmoskierros muuttuu kakkoskierrokseksi. Myös siinä tapauksessa, että Pittsburgh voittaa tällä kaudella kaksi playoff-sarjaa, niin tuo kolmoskierros korottuu kakkoskierrokseksi.

Eli kova hinta Murraysta maksettiin, mutta turha tuosta on valitella. Aiempien kausien trade deadlinet ovat osoittaneet, että tuo on se hinta millä nuo puolustavat UFA-pakit liikkuvat tähän aikaan vuodesta.

Kiitos tarkennuksesta. Mainitsemaani asiaa ei sinällään muuta; Bortuzzolla ja Despresillä on mahdollisuus ja aikaa nousta pitkän linjan pingviineiksi tulevinakin kausina. Noin "marginaalinen" ehto tietenkin laskee kynnystä tehdä jatkosoppari Murrayn kanssa kesällä. Speksit siitä lienee kuitenki parasta jättää kesään, tai ainakin siihen, että päästään ensin näkemään ruotsalaisen otteet keltamustassa.
 

Stringer B.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Minun muistaakseni eilen oli Pensin puolelta sellaista puhetta, että Niskanen pelaa 3. pakkiparissa, kun kaikki puolustajat ovat kunnossa.
Menisikö näin silloin:
Letang - Despres/Martin
Orpik - Eaton/Martin
Niskanen - Murray
?
Seems legit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös