Pittsburgh Penguins 2005-06

  • 115 099
  • 794

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
lake79 kirjoitti:
Palffy lopettaa uransa :( varmaa tosin ei ole vielä, tapahtuuko se välittömästi, vai vasta kauden jälkeen.

http://sportsillustrated.cnn.com/2006/hockey/nhl/wires/01/18/2040.ap.hkn.penguins.palffy.0165/

Edit: Näämmä asiasta keskustellaan jo toisaalla, mutta sama se.

Mitä helv...? Eiiih! Miksi juuri Ziggy? Surkea uutinen... =(

Tosin itselläni on aika ristiriitaiset tuntemukset. Penguinsille on hyvä juttu että Palffystä päästään eroon, mutta se on aika julmasti sanottu kun hienon pelaajan ura loppuikin näin surkeasti ja näin lyhyeen...
 

Tep

Jäsen
Todella, todella sääli juttu... Palffy ei ole koskaan ollut suosikki pelaajani, mutta kova jannu silti. Mahtaa kirpaista lopettaa näin... Ja vieläpä noinkin nuorena. Mutta pahemmin taitaisi kirpaista jos uraa jatkaisi, joten sinällään tästä jotain hyvääkin löytää, eipähän kaverin tarvitse kärsiä olkapäänsä kanssa..

Onnea Ziggylle jatkoa ajatellen!
 

The Rock

Jäsen
Ziggy's stardust has ended

lake79 kirjoitti:
Palffy lopettaa uransa. Varmaa tosin ei ole vielä, tapahtuuko se välittömästi, vai vasta kauden jälkeen.

Zigmund Palffyn ura on nyt virallisesti ohi. Penguins ilmoittaa asiasta virallisilla kotisivuillaan joten pakkohan tähänkin uutiseen on pikkuhiljaa alkaa uskomaan. Tosin, tällä kaudella enää juuri mikään ei hätkähdytä. Paskan sataessa niskaan, sitä yleensä tulee oikein urakalla.

Ziggyn uran loppuminen on todella huono uutinen miehen kannattajien ja pelaajan itsensä kannalta, mutta jos pyöritellään asiaa hieman laajemmin. löytyy tästä lopettamisuutisesta myös hieman erilaisiakin puolia kuin pelkästään se, että Pens menettää todella kovan luokan hyökkääjän sekä fanit idolinsa.

Palffylla oli sopimusta Pensien kanssa jäljellä vielä reilut kaksi vuotta (5,5milj. $ ensi kaudesta & 4,5milj. $ sitä seuraavasta). Miehen nyt lopettaessa vapautuu iso kasa tuohta seuran käyttöön tulevaksi kaudeksi, jolla varmasti saadaan verestä lihaa Palffyn tilalle.

Palffyn paikalle pääsee kykyjään nyt näyttämään joku Pens -rosterin nuorista kyvyistä. Ensimmäisenä tulevat mieleen tällä hetkellä jo hyviä otteita 1.-2.ketjuissa esittäneet Michel Ouellet, Colby Armstrong sekä Tomas Surovy. Nuorille pelaajille pitää nyt antaa rohkeasti vain lisää peliaikaa vastaisuudessa (= kuin laittaisi rahaa pankkiin), sillä tämä kausi on jo pleijareiden osalta menetetty. Tällä meiningillä ensi kaudeksi seuralla on huomattavasti valmiimpi nuorten pelaajien höystämä rosteri käytössään kuin nyt kuluvalla kaudella.

Ainoa asia mikä minua henk.koht. tässä härdellissä alkoi mietityttämään on se, että mitenköhän asianlaita olisi ollut jos Pens porskuttaisi selvästi kohti pudotuspelejä eikä rämpisi NHL:n pohjamudissa kuten nyt. Olisiko Ziggy lopettanut sittenkään heti vai olisiko hän sittenkin tahtonut taistella Stanley Cupista kivuista huolimatta? Ei sillä, että alkaisin Palffyn lopettamis-motiiveja epäilemään taikka kyseenalaistamaan, sillä olkapäävammat ovat varmasti todella kivuliaita sekä hermoja raastavia vammoja.

Harmittaa kuitenkin vietävästi, että tällainenkin homma piti vielä tähän kaiken muun kurjuuden keskelle tippua. Palffylle kuitenkin kiitos tästä kaudesta ja voimia jatkoon.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
The Rock kirjoitti:
Ainoa asia mikä minua henk.koht. tässä härdellissä alkoi mietityttämään on se, että mitenköhän asianlaita olisi ollut jos Pens porskuttaisi selvästi kohti pudotuspelejä eikä rämpisi NHL:n pohjamudissa kuten nyt. Olisiko Ziggy lopettanut sittenkään heti vai olisiko hän sittenkin tahtonut taistella Stanley Cupista kivuista huolimatta?
Todennäköisesti jokainen pelaaja tuossa vaiheessa olisi asettanut/-ttaa riman korkeamalle lopettamisessa, sehän on selvä. Cupiahan he siellä tavoittelevat jokainen.
Jos olkapää vaivaa todella pahoin, sitten asia on eri. Mutta varmasti ei olisi näinkään kauaa siinä tapauksessa mukana ollut.

Niin, sääli että joutuu lopettamaan. Itse ajattelin että hänellä on vielä monta vuotta jäljellä ja paljon annettavaa.
Ehkä olisikin ollut, mutta ei se niin mennytkään näköjään.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
The Rock kirjoitti:
Ainoa asia mikä minua henk.koht. tässä härdellissä alkoi mietityttämään on se, että mitenköhän asianlaita olisi ollut jos Pens porskuttaisi selvästi kohti pudotuspelejä eikä rämpisi NHL:n pohjamudissa kuten nyt. Olisiko Ziggy lopettanut sittenkään heti vai olisiko hän sittenkin tahtonut taistella Stanley Cupista kivuista huolimatta? Ei sillä, että alkaisin Palffyn lopettamis-motiiveja epäilemään taikka kyseenalaistamaan, sillä olkapäävammat ovat varmasti todella kivuliaita sekä hermoja raastavia vammoja.

Niin, jotkut ovat kerenneet jo vitsailemaan että Ziggyllä olisi enemmän henkisiä kipuja (Penguinsien katastrofikausi) kuin fyysisiä, mutta melko varmasti mies olisi jatkanut jos mitään toiveita Stanley Cupista olisi vielä jäljellä.

Pakko vielä yrittää piristää Pensfanien tunnelmaa toteamalla semmoinen asia että nyt varmasti Fleury pysyy ylhäällä koko kauden ajan kun Ziggyn palkkarahat voidaankin pistää Fleuryn bonuksiin.


Uskotaan ja toivotaan että ensi kaudella onni kääntyy Penguinsien puolelle ja ensi kausi tulee olemaan täynnä hyviä suorituksia ja ikimuistoisia hetkiä!
Kahlataan nyt tämä kausi oikein kunnolla läpi niin saadaan vielä yksi laadukas Draft Pick!
 

ipaz

Jäsen
The Rock kirjoitti:
Zigmund Palffyn ura on nyt virallisesti ohi. Palffyn paikalle pääsee kykyjään nyt näyttämään joku Pens -rosterin nuorista kyvyistä. Ensimmäisenä tulevat mieleen tällä hetkellä jo hyviä otteita 1.-2.ketjuissa esittäneet Michel Ouellet, Colby Armstrong sekä Tomas Surovy. Nuorille pelaajille pitää nyt antaa rohkeasti vain lisää peliaikaa vastaisuudessa (= kuin laittaisi rahaa pankkiin), sillä tämä kausi on jo pleijareiden osalta menetetty. Tällä meiningillä ensi kaudeksi seuralla on huomattavasti valmiimpi nuorten pelaajien höystämä rosteri käytössään kuin nyt kuluvalla kaudella.

Niin tai sitten muuan A. Mogilny pääsee yrittämään vielä kerran NHL:ään... Hintahan pysyy samana. Toivottavasti GM Patrick antaa todellakin noiden junnujen pelata loppukauden ylhäällä.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
NHL muuttui juuri astetta tylsemmäksi liigaksi. Vaikka Ziggy ei ole tällä kaudella ollut vanhassa vireessään, niin hän oli Kings-vuosinaan liigan aliarvostetuimpia pelaajia. Todella sääli. Tosin minulla on vähän sellainen olo, että Palffy tullaan vielä näkemään kaukalossa. Odotetaan vuosi, niin eiköhän mies pelaa Euroopassa jotain sarjaa.
 

miskaa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Aika vaikea vielä käsittää tuo lopettamispäätös, niin äkkiä se tuli. Palffy on aina kuulunut suosikkeihini ja tälläinen uutinen kyllä ei ollut mieleeni... Toivottavasti mies nähdään vielä joskus edes jollain sarjatasolla.
 

The Rock

Jäsen
Kovuutta takalinjoille

Palffyn lopettamis-uutisen laineiden vielä lyödessä vasten kasvoja, ilmoitti Pens-johto vahvistaneensa joukkueensa peräpäätä sekä varsinkin pugilisti-osastoa merkittävästi. Eric Cairns siirtyy pingviinipaitaan Floridan auringosta 6. kierroksen varausoikeutta vastaan ensi kesän draftissa.

Jokohan nyt Sidney Crosby ja kumpp. saisivat olla enemmän rauhassa kentällä, kun joukkueessa on oikeasti joku, joka puuttuu tapahtumiin jos tähtipelaajia kohdellaan kaltoin. Minun mielestäni hyvä lisäys Pens-rosteriin josta toden totta on puuttunut ennen kaikkea kovuutta.

Uutinen pelaajasiirrosta luettavissa täältä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Erittäin hyvä siirto Pittsburgh joukkueelta tuo Cairnsin hankkiminen. Cairns osaa pelatakin ihan hyvin joten varsinkin kun näyttää että Orpik on poissa pitkään niin takalinjat tarvitsivat kovuutta. Ja ei se Lyle Odelein enää ole parhaiden päivien vedossa :-) Cairns puolustuksessa ja Roy/VandenBussche hyökkäyksessä niin kyllä saa Crosby olla rauhassa. Crosbya on kyllä koulutettu tällä kaudella todella paljon ja kesti aika kauan että Pittsburgh johto tajusi hankkia lisää fyysisyyttä. Loppuu se tökkiminen ja Crosby saa keskittyä siihen mihin osaa eli maalien tekemiseen. Hyvä siirto!
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Hieno hankinta Pensiltä, onnea vaan! Toivotaan, että Cairns pääsee pelaamaankin eikä vain katsomosta seuraan pelejä, niin kuin Pantherseissa. Itseäni vituttaa yli kaiken se, että Panthers-lauman kovin pelaaja taitaa olla nelikymppinen Gary Roberts :(
Olisivat vaihtaneet vaikka päittäin Vandyyn. Cairns on kiistatta kova tappelija ja pelaamaan päästessään varmasti peloite joka joukkueelle. Jos oikein muistan niin kohta on Pensillä tulossa pari peliä putkeen Phillyä vastaan. Todella toivon, että Cairns pyyhkii jään Brashearilla pari kertaa ja tekee näinollen vahvan debyytin uuteen joukkueeseen.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipa yllättävä uutinen että (Ilveksen kasvatti ja sittemmin myös muissa joukkueissa mainetta niittänyt ;D ) Zigmund Palffy lopettaa uransa kesken kauden.
Toivottavasti veri vetää vielä kaukaloihin ja näemme hänet vielä kenties jossain euroopan sarjassa..
 
Viimeksi muokattu:

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Protect The Kid..

Tärkeä hankinta ja muutosta oikean suuntaan Mr. Patrickiltä tämä Eric Cairnsin hankkiminen. Viime ottelussa Vancouveria vastaan Canucksin ainoana taktiikkana oli pelata niin sikaa kuin mahdollista Sidney Crosbya vastaan ja saada tämä suuttumaan. Oli todella surkeaa nähdä miten kukaan Penguinsin joukkueesta ei tehnyt mitään suojellakseen 18-vuotiasta lounasseteliään.

Jotain on tehtävä ja nyt on ainakin jotain tehty. Sidney Crosbyn kohtelu on mennyt täysin järjettömyyksiin, Derian Hatcherilta suoraan mailaa kasvoihin, Ilja Kovalchukilta erittäin törkeä selkätaklaus poikittaisella päin laitaa - onneksi ei käynyt huonosti jne jne jne- ja Kovalchuk vielä v----i päälle, heh. Jokaisen NHL-joukkueen taktiikka on vain kylmästi pelata sikaa Crosbya vastaan, koska kukaan ei tee mitään.

Hyvää luonnetta 18-vuotiaalta aina tapella vastaan näitten vähemmän lahjakkaitten kanssa - ehkä Iljaa lukuunottamatta - mutta tämän tason pelaajan ei pitäisi joutua pitämään huolta itsensä suojelemisesta.

On päivänselvää, että jos jotain samansuuntaista edes suunniteltaisiin tehtävän Ales Hemskylle Edmontonissa, Eric Staalille Carolinassa, Alex Ovechkinille Washingtonissa tai vaikka Jason Spezzalle Ottawassa, törkeilyn tekijä voitaisiin kantaa kahdessa osassa jäältä, toisessa tuotaisiin tämän pää. Tämä on vanha tapa NHL:ssä pitää huolta tähtipelaajista. Teemu Selänteen rookie-kauden onnellisin päivä oli varmasti se päivä jolloin Tie Domi ja Kris King astelivat Jetsin pukuhuoneeseen.

Eric Cairnsin hankkiminen on pieni mutta merkittävä askel oikeaan suuntaan. Mieluummin näkisin silti, että kaikki pingviinit asettuisivat vasta 18-vuotiaan tähtensä suojaksi.
 

Kolzig

Jäsen
Suosikkijoukkue
#37 Olie Kolzig, Caps, Pens, Jets
No voi ny...

Nyt vasta silmiini osui Ziggyn lopettaminen, voi perhanan perhana. Yksi nykyisen NHL:n suosikkihyökkääjiäni jo vuosien ajan...
 

The Habs

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, St. Louis Rams
Todella sääli tuo Ziggyn lopettamispäätös. Kaveri on loistava kiekkoilija ja vielä olisi ollut vuosia jäljellä. Tuosta on nyt ollut keskustelua että mikä on oikeasti lopettamisen takana. Eihän sitä kukaan voi tietää, mutta paljon on spekulaatiota ollut siitä että Pensin tilanne on se "oikea" syy. Tuolla rapakon takanahan on jo vuosia tunnettu sanonta: "When the going gets tough, Palffy gets going".
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Lemieux ja kumppanit pistävät painetta saadakseen Pingviineille uuden areenan. Eikö tässä Casino-hommassa ole kyse myös politiikasta, eli saavatko yhdistää kasinon ja areenan? Aika iso mediatappiohan kaupungille olisi menettää Pingviinit.
 

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Jouni kirjoitti:
Ilja Kovalchukilta erittäin törkeä selkätaklaus poikittaisella päin laitaa - onneksi ei käynyt huonosti jne jne jne- ja Kovalchuk vielä v----i päälle, heh.

Itse en tätä temppua nähnyt mutta mielenkiintoista on että pelin nähnyt JLand kommentoi taklausta näin:

JLand kirjoitti:
Ilya taklasi vähän kyseenalaisella tavalla Crosbya laidan vieressä viistosti takaapäin -- mielestäni ei ollut jäähyn arvoinen, mutta Crosby oli eri mieltä ja alkoi huutaa Ilyalle sekä tuomareille.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Varmasti hyvä veto tuo Cairnsin hankkiminen. Vähän aiheen ulkopuolelta olen miettinyt, että missä se raja tähtipelaajan ns. koskemattomuuden kohdalla menee. Aika äijälaji kuitenkin kyseessä, eikö se ole aika loogista että vastustajan parhaita ja kovapalkkaisimpia pelaajia pyritään horjuttamaan kovilla, puhtailla pommeilla jatkuvasti. Eikös se ole lajin tärkeimpiä osa-alueita voittoa haettaessa?
 

Cube

Jäsen
Jouni kirjoitti:
Tärkeä hankinta ja muutosta oikean suuntaan Mr. Patrickiltä tämä Eric Cairnsin hankkiminen. Viime ottelussa Vancouveria vastaan Canucksin ainoana taktiikkana oli pelata niin sikaa kuin mahdollista Sidney Crosbya vastaan ja saada tämä suuttumaan. Oli todella surkeaa nähdä miten kukaan Penguinsin joukkueesta ei tehnyt mitään suojellakseen 18-vuotiasta lounasseteliään.
Eipä voi muuta sanoa kuin että taitaapa puheet Crosbyn luonteesta pitää sittenkin paikkansa. Mikään muu ei selitä sitä, että Pittsburghin täytyi nöyristyä Crosbya kohtaan esitetyn fyysisen pelin edessä tällä tavalla ja hakea apua siihen joukkueen ulkopuolelta.

Kyllä Washingtonissa ainakin Ovechkinia suojeltaisiin samanlaiselta toiminnalta, vaikkei joukkue on muutenkin täynnä junnuja ja Peat vaihtoi maisemaa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Cube kirjoitti:
Eipä voi muuta sanoa kuin että taitaapa puheet Crosbyn luonteesta pitää sittenkin paikkansa. Mikään muu ei selitä sitä, että Pittsburghin täytyi nöyristyä Crosbya kohtaan esitetyn fyysisen pelin edessä tällä tavalla ja hakea apua siihen joukkueen ulkopuolelta.

Kyllä Washingtonissa ainakin Ovechkinia suojeltaisiin samanlaiselta toiminnalta, vaikkei joukkue on muutenkin täynnä junnuja ja Peat vaihtoi maisemaa.

Mitä sinä siis tahdot sanoa? Crosby on kiukutteleva teini pissis, kun haluaa suojelua kaukalossa, että voi tehdä sen mitä osaa parhaiten?

Ja samaan aikaan, kun Washingtonissa Ovechkin saa jo suojelua, niin se on ihan ok?
 

Cube

Jäsen
repe_joke kirjoitti:
Mitä sinä siis tahdot sanoa? Crosby on kiukutteleva teini pissis, kun haluaa suojelua kaukalossa, että voi tehdä sen mitä osaa parhaiten?

Ja samaan aikaan, kun Washingtonissa Ovechkin saa jo suojelua, niin se on ihan ok?
Olipa huono yritys tehdä minusta pelkkä provoilija. Ehkä tarkoitin kuitenkin ihan sitä mitä sanoinkin? Että on aika outoa, että (ainakin Jounin yms. puheiden mukaan) Crosby ei ennen Cairnsin tuloa tuntunut saavan joukkuekavereiltaan minkäänlaista(?) suojelua tai apua. En tiedä sinusta, mutta jos itse olisin kokenut NHL-pelaaja ja joku Kevin Bieksa kävisi joukkueeni 18-vuotiaan tulevan supertähden kimppuun, niin minulla saattaisi siihen olla jotain sanottavaa. Pens-pelaajilla ei Cairnsia ennen tuntunut olevan ja on syytä kysyä, että miksi. Varmaan samasta syystä miksi Mark Recchi ei vieraspelimatkoilla halua enää Crosbyn kanssa samaan hotellihuoneeseen.

Ja kuka Washingtonissa yksilötasolla edes tarjoaa Ovechkinille suojelua tälllä hetkellä?
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Penguinsien pitäisi potkia kaikki muut helvettiin Crosbyä, Surovyä, Fleuryä, Whitneytä, Ouellettia ja Orpikkia lukuunottamatta ja hankkia tilalle iso lauma gooneja.

Tämä kausi on ollut jo ohi pitkän aikaa. Antaa Crosbyn rauhassa harjoitella uusia kikkoja muun joukkueen tapellessa ja otteasse jäähyjä hänen puolestaan. Yksi kova jätkä ei yksinkertaisesti riitä!

Eipä voi muuta sanoa kuin että taitaapa puheet Crosbyn luonteesta pitää sittenkin paikkansa. Mikään muu ei selitä sitä, että Pittsburghin täytyi nöyristyä Crosbya kohtaan esitetyn fyysisen pelin edessä tällä tavalla ja hakea apua siihen joukkueen ulkopuolelta.
Bullshit! Seuraappas vähän enemmän noita pelejä ennen kuin annat sormiesi näpytellä tuollaista puppua. Kyllä siinä menisi Ovechkinilläkin hermot jos häntä vastaan koko ajan törkeästi rikottaisiin ja tuomarit sekä MIKÄ PAHINTA, omat joukkuetoverit eivät nakkaa paskaakaan.
Nyt Cairnsin avulla Penguins toivottavasti saa lähetettyä viestin muille että tällä kaudella Crosbylle ei kannata niin kauheasti enää ryppyillä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös