Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins (2.) – Columbus Blue Jackets (3.), Metropolitan 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana DELPHiON, 12.04.2017 klo 19.59.

 1. DELPHiON Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, FC Barcelona
  Harvoin tulee kirjoiteltua tänne, mutta ajattelin että olisi aika avata ketju kyseiselle sarjalle. Pelit alkavat jo tosiaan ensi yönä ja jatkuvat oheisen otteluohjelman mukaisesti:

  Wednesday, April 12, 7:30pm: Blue Jackets @ Penguins | USA, SN 360, TVA Sports
  Friday, April 14, 7pm: Blue Jackets @ Penguins | NHL Network, Sportsnet, TVA Sports
  Sunday, April 16, 6pm: Penguins @ Blue Jackets | CNBC, SN 360, TVA Sports
  Tuesday, April 18, 7:30pm: Penguins @ Blue Jackets | CNBC, SN 360, TVA Sports

  *Thursday, April 20, TBD: Blue Jackets @ Penguins | TBD
  *Sunday, April 23, TBD: Penguins @ Blue Jackets | TBD
  *Tuesday, April 25, TBD: Blue Jackets @ Penguins | TBD

  En kauhean laajasti lähde perkaamaan tulevaa sarjaa, mutta toivottavasti saadaan hyvät keskustelut aikaiseksi tänne.

  Penguinsin aamujäillä ollut seuraavanlainen kokoonpano:

  Guentzel-Crosby-Sheary
  Rust-Malkin-Kessel
  Wilson/Archibald-Bonino-Hörnqvist
  Kuhnhackl-Cullen-Rowney

  Cole-Schultz
  Dumoulin-Hainsey
  Määttä-Daley

  Murray
  Fleury

  Poissaolijat: Letang, Hagelin, Kunitz ja Ruhwedel

  Murray ilmeisesti kunnossa, mikä on tärkeä seikka menestyksen kannalta. Fleury löytyy backuppina, mutta silti enemmän löytyy luottoa Murrayn kykyihin. Fleury kyllä varmasti paikkaa Murrayta tarpeen tullen erinomaisesti ja en usko että maalivahteihin kaadutaan tänäkään keväänä. Malkin tekee paluun Game 1:seen, mikä on myös hienoa homma.
  Jännä nähdä mitä tuleva tuo. Veikkaan että kumpikaan joukkue ei helpolla tule pääsemään. Letangin poissaolo paha isku Penguinsille, mutta toivottavasti tämä antaa joukkueelle vielä extra boostin tuleviin koitoksiin ja kevät jatkuu mahdollisimman pitkälle! Toiveissa että ykköskenttä jatkaa siitä mihin runkosarjan lopulla jäi!

  Columbuksesta perillä olevat voivat tulla kertomaan, minkälaisista asetelmista sininutut lähtevät pudotuspeleihin.

  Toivotaan tasokasta ja viihdyttävää sarjaa! LETS GO PENS!


   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vihdoin saatiin tällekin otteluparille ketju, kiitos siitä. Tulossa aikamoinen sarja varmasti, kotietu voi olla melko isossa roolissa tässä sillä Columbuksesta on todella vaikea voitto hakea kun siellä kotijoukkue saa hurmoksen päälle ja murjoo menemään minkä kerkeää, mutta myös Pens on hyvä ollut kotonaan. Fyysisyys vastaan nopeus, se on varmasti se tämän sarjan teema. Pensin on turha lähteä vihellyksen jälkeisiin talkoisiin mukaan, sillä se sataa ainoastaan sinitakkien hyväksi. Sitä omaa peliä kun Pens pelaa ja pitää päänsä kylmänä niin tämän sarjan pitäisi kääntyä Pittsburghille. Mielenkiintoista nähdä kuinka kovan paineen alle joutuu Letangin saappaita täyttävä Schultz, todennäköisesti ihan helvetinmoisen paineen alle joutuu ja taklausta satelee päälle jatkuvalla syötöllä, kestääkö? Hope so.

  Torts, Crosby, Dubinsky, Malkin, Hartnell. Ei tästä sarjasta tunnetta tule puuttumaan.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jotenkin tuntuu siltä, että Columbusta aliarvioidaan yleisesti. Sportsnet oli koonnut 15 eri toimittajan näkemykset sarjasta ja 14 oli sitä mieltä että Penguins voittaa.

  Columbuksella on kuitenkin lähtökohtaisesti parempi puolustus (etenkin Letangin ollessa sivussa ensi kauden alkuun saakka) ja maalivahdeissa antaisin myös lievän edun Columbukselle. Erikoistilanteet ovat sitten melko tasan. Penguinsin alivoima oli runkosarjassa vain 79,8% ja Columbuksella 82,5%. Ylivoima menee sitten Penguinsille 23,1% vs Columbuksen 19,9%. Hyökkäyksessä menee sitten melko selkeästi Pensille. Crosby, Kessel ja rikkinäinen Malkin on kuitenkin parempi kärki kuin Columbuksen vastaava kolmikko, olkoon se sitten Saad, Atkinson, Wennberg ja Foligno nelikko kokonaisuudessaan.

  Corsit ja Fenwickit ovat miltei täysin tasoissa. Corsi Close on Columbuksella 50.81 ja Penguinsilla 49.97. Fenwick Close Columbuksella 50.43 ja Penguinsilla 50.88. PDO:ssa eroa on 0,2 pykälää eroa (Columbuksella 101,4 Penguinsilla 101,2).

  Tasainen ja todennäköisesti ulkopuolisen katsojan puolelta yksi kiinnostavimmista sarjoista.

  Niin veikkauksena Columbus in 7
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 00.23
 4. Flagger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Columbus Blue Jackets
  Kiitoksia ketjun avauksesta!

  Tällä kaudella on tullut harvemmin Columbuksen kausiketjuun kirjoiteltua, mutta historiallisen hyvää kautta on toki tullut aktiivisesti seurattua. Runkosarja oli todellakin erinomainen niin peliesitysten, pisteiden kuin nuoren joukkueen kehityksenkin kannalta. Joukkueen MVP Bob palannee Vezina-kantaan ja neljä tasaisen hyvää hyökkäysketjua jauhoivat pimeinä talvien kuukausina voittoja toisensa perään. Kun loukkaantumissumaa ei kaudella missään vaiheessa tullut oli pudotuspelipaikka selviö jo kuukausia takaperin.

  Erinomaisen kauden palkintona vastaan asettuu ensimmäisellä kierroksellä erittäin kova Pens. Surkea on kyllä tuo nykyinen playoff-formaatti, sillä selvästi helpompi tie konferenssifinaaleihin on esimerkiksi Metron neljänneksi tullella Rangersilla. Penguins lähtee sarjaan ennakkosuosikkina, mutta muutaman vuoden takaiseen sarjaan nähden ovat puntit tasoittuneet huomattavasti, eikä Jacketsien jatkoonmenoa voisi jättiylläyksenä pitää. 4-2 päättynyt ottelusarja oli erittäin viihdyttävä ja eiköhän tunteita herättäviä otteluita tänä keväänäkin nähdä. Dubinsky vs Crosby jne.

  Blue Jackets pääsee sarjaan terveenä. Saikulla ollut supertulokas Werenski on pelikuintoinen ja ainoa merkittävä poissaolo on Murray, joka toisi hieman Nutivaaraa kokeneemman vaihtoehdon pakistoon. Syvyyspelaajista Sedlak on sivussa. Bobrovsky on elintärkeä pelaaja Columbukselle, mutta muuten ei yhden tai kahdenkaan pelaajan poissaoloihin Jackets kaadu.
   
 5. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  No niin, mestaruuslippikset tilattu, sikarit sytytetty ja meno on kuin Olli Jokisella hifkin mestaruusjuhlissa 98. Mikään ei voi mennä vikaan, eihän?

  Ei paljon parempaa vois olla kuin kohdata Penguins ja heti ekalla kierroksella. Ei tule ainakaan tunnetta puuttumaan. Columbus on "täynnä" pleijareihin luotuja pelaajia, Hartnell, Foligno, Dubinsky, Jenner, Saad, Anderson jne. Tässä ehkä akilleen kantapää onkin että miten hyvin kontrolli pitää ja pysytäänkö poissa aitiosta. Kuitenkaan ei ole samantasoista kärkeä kuin Pensseleillä. Toisaalta heidän puolustuksensa näyttää paperilla semi-kuppaselta Letangin poissaollessa.

  Werenski sen sijaan on kunnossa. Olisi ollut pelikunnossa jo viimeisissä höntsäpeleissä mutta pojalle annettiin lepoa. Columbus saa muutenkin jalkeiille lähes parhaan kokoonpanonsa Murrayta lukuunottamatta. Mielenkiintoista on annetaanko Ruotsista naaratulle Gabriel Carlssonille peliaikaa tosipeleissä, ei ainakaan kovin kaukana pelipaikka ole. Quincey ollut aika hasardi viime peleissä.

  Kohta mennään, ei muuta kun lykkyä tykö itse kullekin.
   
 6. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Columbus ollut erittäin kova tällä kaudella ja materiaali on hyvin laaja.
  CBJ on varmasti nälkää ja näyttämisen halua enemmän ja oma veikkaukseni on niukka 4-3 voitto Columbukselle.
  Jos Penguins tästä jatkoon menee voisin veikata, että siinä on vähintään muutama pelaaja puolikuntoinen ja ei päätyyn asti mennä, sen verran fyysinen ja raastava joukkue Columbus on.

  Toivottavasti olen toki väärässä, mutta viime vuotinen kannu lohduttaa sen verran ettei niin paljoa harmita.

  Oma veikkaukseni, että pari ukkoa on kesällä leikkauspöydällä Penguins leiristä.
   
 7. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Nyt se sitten alkaa, mahtava homma kun pleijarit saadaan käyntiin. Tuossa joku sanoi että 14/15 sportsnetin tenttaamasta toimittajasta sanoo CBJ:n menevän jatkoon niin ei ainakaan voida sanoa että Columbus olisi aliarvostettu joukkue kuten väitettiin. Itse uskon Pensseihin totta kai vaikka Letang onkin pois kuvioista. Kyllä toki Columbus on rosteriltaan sellainen jossa on paljon leveyttä ja tasaisuutta mutta on ihan toinen juttu pärjätä runkosarjassa toimineella konseptilla pleijareissa. Jotenkin toivon että heikko runkosarjan loppu enteilisi sitä että siellä on alkanut herätä pieni epäilys siitä että voidaanko poffeissa pärjätä sillä totutulla systeemillä? Mielenkiintoinen sarja on luvassa mutta uskon että pingviinit menee jatkoon hyökkäyksensä paremmalla laadulla ja Murrayn varmoilla otteilla. Siltikään en odota helppoja pelejä vaikka nyt sanon että 4-2 Pensseille sarja. Tämä 1. peli on todella ISO peli. Jos Columbus onnistuu tämän ryöstämään niin sitten paineensietokyky punnitaan toden teolla Pens-leirissä.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Shit, joku aivopieru iski. 14/15 valitsi siis Penguinsin voittajaksi.
  Sportsnet NHL Insiders Stanley Cup Playoffs Predictions - Sportsnet.ca
   
 9. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Lainaus:
  Heh, asia harvinaisen kirkas. Lähdettäsi tarkemmin tutkimatta tein mielessäni jo sen johtopäätelmän että nuo kaikki olivat tuominneet pingut tuhoon Letangin menetyksen myötä. Nooh, aamummalla ollaan sitten viisaampia kunhan nähdään miten tämä lähtee käyntiin.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Fleury aloittaa Penguinsin maalinsuulla kun Murray loukkasi itseään lämmittelyjen aikana. Aina jotain näiden loukkaantumisten kanssa Penguinsilla.
   
 11. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Sarja lähti käyntiin Penguinsin 3-1 voitolla.

  Columbus hallitsi ensimmäistä erää, mutta Penguinsin puolustus piti hyvin Blue Jacketsin poissa irtokiekoista eikä antanut erityisen vaarallisia paikkoja vastustajalle. Maalinsuulla sitten Fleury viimeisenä lukkona ja piti maalin puhtaana. Toisen erän alkuun Penguinsilta pari maalia ja otti niiden myötä ottelun hallintaansa. Toiseen erän vielä yksi Penguins maali, ja kolmannessa erässä Blue Jackets sai tehtyä yhden mutta ei sen enempää ja avausvoitto kotijoukkueelle.

  Kesselillä oli runkosarjan lopussa pidempi hiljainen jakso, mutta tänään heti nähtiin playoff-Kessel. Tärkeiden pelien mies.

  Fleurylle tuli yllättävä kutsu maalinsuulle, mutta ei antanut sen häiritä. Erittäin hyvä ja eleetön peli Fleuryltä.

  Malkinin tärkeys nähtiin myös heti. Boninolta maali ja lopussa pari tärkeää blokkia. Crosbyltä myös ihan hyvä peli.

  Puolustusta peluutettiin tasaisesti ja kaikki suoriutuivat hyvin. Purkuihin vaan nyt tarkkuutta mukaan, kun turhan monta kertaa paine pysyi Penguinsin päässä huonojen purkujen myötä, mutta muutoin tosiaan puolustukselle puhtaat paperit.

  Kaiken kaikkiaan hyvä alku sarjalle Penguinsin näkökulmasta. Blue Jacketsin avauserän paineesta selvittiin, oma peli saatiin toimimaan paremmin toisesta erästä alkaen ja sarjan avausvoitto. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 13. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Kyllä erittäin hyvin vastasi odotuksiani tämä 1. peli. Pens oli juuri sen verran terävämpi ja taitavampi viimeistelyssä kuin saattoi olettaa. Fleury näytti että ei hätää vaikka Murrayn huilauttaminen ei ihan suunniteltu juttu ollutkaan. Ehkä oli jopa hyvä ettei Murray pelannut tätä ensimmäistä, vaikken yhtään epäile etteikö olisi torjunut yhtä hyvin kuin MAF. Kuten Bosco jo sanoi niin puolustus oli hyvässä kuosissa vaikka tosiaan noihin purkuihin jäikin vähän parannettavaa huolellisuudessa. Columbus ei missään nimessä ollut huono mutta kyllä siitä paistoi alun prässistä huolimatta se että se on todellakin iso liuta ns. kakkoskorin jätkiä ilman terävintä kärkeä. Penguinsin puolelta taasen sitä terävää kärkeä löytyy ja se tuli hyvin esiin tässäkin pelissä. Malkin oli hyvässä iskussa levättyään ja ai ai sentään Phil Kesseliä, heti palasi viime kevät mieleen! Tästä todellakin on hyvä jatkaa eteenpäin. Seuraavaan peliin ei tarvitse muuttaa mitään vaan jatkaa huolelellista pelaamista niin hyvä tulee.
   
 14. P3ksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens
  Penguinsin ylivoimakin oli ajoittain vaarallisen oloista, plussat siitä.
   
 15. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Noniin, 1. peli pelattu, ja kyllä sai olla tyytyväinen 1 erän jälkeen, ettei omissa kolissut.
  Columbus oli hyvä ja aktiivinen, mutta sitten alkoi pinguruletti pyörimään ja voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Harmittaa, että pienen "lepsuilun/huolimattomuuden" seurauksena columbus pääsi kuin varkain iskemään MAFfin nollan rikki, ja sen jälkeen painopiste olikin pingu-maalilla.

  Pingut:
  Maffille yllätys-startti (ellei tämä ollut jotain suuremman luokan metagamea ja murray mukana juonessa :DD ), ja kivastihan se .
  - Kessel ja Bonino: hienosti sujuu Pleijareissa, kummallakin huipputontit tehdä vielä toisetkin maalit mieheen
  - Crosby näytti olevan kohtuu solidilla pelipäällä (vaikka olikin takaiskun aikana jäällä ja kiekkoa ei saannut messiin maalia edeltävässä tilanteessa), ja jakoi muutaman ihan maukkaan pommin
  - Rustilta todella energistä peliä, ja maalinkin räppäsi
  - Columbus ei päässyt ihon alle
  -Daley & Maatta, takaisin pelissä, eikä suurempia virheitä, päin vastoin, muutamaa hävittyä kaksinkamppailua lukuunottamatta homma skulasi yllättävän hyvin!
  -Sheary oli kanssa energinen, mutta maaliin johtanut virhe näytti vähän turhan heppoiselta. Näihin ei ole varaa edes 3-0 johdossa

  Columbus:
  - Tortorellan kantti kesti
  - Väkevä alku, mutta tuntuu ettei vauhti aina ihan riitä hyökkäyksissä
  - Vähemmän pikkusikaa mitä odotin, tästä propsit. Noh, sarja on vasta alussa
  - Hyvä tasainen joukkue, mutta riittääkö se??


  Anyway, tiukka sarja tästä jokatapauksessa tulee, veikkaan G6 tai G7, koska jotenkin tuntui, ettei Columbus nyt ihan kaikkea potentiaaliaan ulosmitannut, ja toisaalta pingut pääsi kuin varkain Kesselin "soccer passin" myötä peliin mukaan, jonka henk.koht uskon olevan enemmän tuuria kuin mitään muuta, Mutta kyllä kelpaa (oikeassa paikassa oikeaan aikaan).

  Lisähuomiona ja kiitoksena hallin DJ:n valinnat, jotka olivat kuin suoraan 10-vuotiaan Mountainsnaken levyhyhyllystä Marion ja Jagrin ajoilta. Ainakin Metallican, Slayerin ja Megadethin bongasin!

  Mutta mutta, missä on Errey ja Stiggy? Emrick ja Olczyk (ja Pierre) liigan "ääni", mutta oliko tää joku spessu, kun hallitsevat mestarit avasi pleijari urakan, vai häh? Ei kai ne joka pingumatsia vedä?
   
 16. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Letangin tiputtua osattiin odottaa että Penguinsin on käytännössä pakko peluuttaa pakistoaan tasaisesti, koska siellä ei yksinkertaisesti kukaan kykene Letangin parhaimmillaan liki puolentunnin esityksiin. Varsinkin kun useampi on vasta palannut sairastuvalta, ja ovat todennäköisesti hieman puolikuntoisia tai ainakin ruosteisia. Eka peli oli aika hyvin Penguinsin näpeissä, joten Schultzin kuormittamista ei tarvittu, mutta silti hieman yllätti että vähiten pelannut Cole pelasi 18:21 ja eniten pelannut Schultz sai aikaa 20:07.

  Ja arvostusta playoff-Kesselille: Hän näytti maalintekijänä jälleen sitä yhtä ominaisuuttaan jonka harva pelaaja omaa. Mies leipoo ja leipoo kiekkoa P-pisteen päällä, omat tietävät, vastustajat tietävät, Bobrovsky tietää, yleisö tietää, hallin zambonikuski tietää että Kessel aikoo ampua. Silti hän ohittaa tulevan Vezina-voittajan suoralla laukauksella täysin ilman maskia, samalla kun maalivahdilla on puolipäivää aikaa valmistautua tulevaan kiekkoon. Kessel on yksi harvoista joilla on kyky onnistua tässä suht säännöllisesti.
   
 17. WannabeParros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
  Itsellä pisti silmään tuossa varsinkin eka erässä Sindyn pirun hyvä pelaaminen omassa päässä. Juuri oikeilla linjoilla, mistä ainakin kaksi maalipaikkaa pelasti. En runkkarin muutamissa peleissä kyseiseltä herralta näin uhrautuvaa pelaamista nähnyt. Pakko kai se on myöntää, ällöttävän täydellisyyttä hipova pelaaja!
   
 18. arska07 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Kärpät
  Hyvää peliä Penguinsilta poislukien ensimmäinen erä. Viimekevään playoff-pelaajamme olivat taas iskussa. Rust, Kessel ja Bonino Viimeistelivät häkin mieheen. Tosin koko joukkue oli pelipäällä toisen erän alusta saakka. Kaikenkaikkiaan hyvä ensimmäinen peli!
   
 19. KöyhänmiehenGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Columbus Blue Jackets
  Turpiin tuli. No jos se nyt oli semmoinen alkulämmittely ja seuraavassa aletaan jo pelaamaan totisemmin.

  Jos positiivisia puolia hakee niin Penguins ei ollut erityisen hyvä, Fleury oli parempi kuin Bob. Ei pitäisi Vezina-Bobille mennä maskittomia vetoja sisään, vielä 2 kpl. Jos meinataan voittaa niin Bobin on oltava parempi. Harmittavasti Boninon maalin voi laittaa rookie-Carlssonin lepsun maalineduspelaamisen piikkiin.

  Mutta kyllä tää tästä. Perjantaina Werenskin viivakudit löytää tiensä maaliin ja Foligno saa suhittua maalinedestä osumia kiekkoon jne.
   
 20. Laaban Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän Staggy ja Bob ottelun selostivatkin, tosin vain Root Sports kanavalle. Eli jos NBC lähettää ottelun niin se näkyy aika usein oletuksena viaplayn kautta. Maksaisin ison siivun liksastani jos saataisin Emrick ja kaverit selostamaan kaikki Penguins pelit, en jaksaisi enää hetkeäkään Bobin ja Stägin lähes tragikoomista homer hehkutusta.
   
 21. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tärkeä avausvoitto, toinen erä oli vahva kotijoukkueelta ja siihen ne maalit tulikin. Kolmas erä mentiin sitten vähän pelaillen vain kotijoukkueen osalta ja puolestaan vierasjoukkueen kiri ei saanut oikein missään vaiheessa tuulta purjeisiinsa. Avauserä oli Columbukselta hyvä. Loisto homma tosiaan, että siellä on MAF:n tasoinen veska Murrayn takana, mutta kyllä tässä silti Fleuryn hyvästä pelistä huolimatta toivotaan nopeasti Murray takaisin tolppien väliin. Letangin poissaolo näkyi, ei ollut sitä superpakkia nyt siellä omalla alueella joka avaa paineen alta kiekon täydessä vauhdissa menevien hyökkääjien lapaan, tai nostaa itse jalalla. Myös hyökkäystuki puuttui täysin puolustajilta. Daley ja Määttä vielä vähän ruosteessa, mutta ok tasoa kumminkin. Hainsey vaikeuksissa kiekon kanssa omissa.

  Kessel on huikea.
   
 22. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Murray taitaa kuin taitaakin olla kipeänä, sillä Fleury aloittaa tänäänkin ja Jarry avaa luukkua. Harmi juttu, mutta onneksi Fleurystä pidettiin kiinni olematonta vastinetta vastaan. Lähde oli niinkin epäluotettava kuin dailyfaceoff.comiin listattava aloittavat maalivahdit. Ilmeisesti tieto sinne on peräisin Penguinsin twitteristä, mutta ei kerkeä tarkistamaan. Fakta on kuitenkin se, että niin kauan kun Murray ei ole aloittavana maalivahtina Blue Jacketsilla on paremmat mahdollisuudet voittaa.
   
 23. lomapäivä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins & Ilves
  [​IMG]
  Pittsburgh Penguins‏ @penguins

  Coach Sullivan on Murray: “Matt’s status is the same. It’s a lower-body injury. There’s no timeframe.”


  [​IMG]
  Pittsburgh Penguins‏ @penguins

  Coach Sullivan: "Fleury is gonna play tomorrow and Tristan Jarry is gonna back up."

  Siittä twiitit. Itsellä kyllä löytyy luottoo Fleuryyn, eiköhän siellä jonkin verran näytönhaluja ole.
   
 24. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ainakin ensimmäisen ottelun perusteella juurikin Blue Jacketsin puolustus näyttää hyvin ohkaiselta. Joutuivat peluuttamaan käytännössä neljää puolustajaa, kun kolmosparista löytyvät Harrington ja Carlsson, joilta löytyy kokemusta NHL:n puolelta yhteensä 50 ottelun verran. Pitkä sarja tulee kyllä tuolle puolustuksen kärkinelikolle, jos joutuvat suurimmaksi osaksi joka toista vaihtoa pelaamaan. Penguinsin kuusikosta jokaisen peliajat välillä 18:21 - 20:07 ja seitsemäntenä puolustajana löytyy vielä Streit, joka voi tarvittaessa myöskin hypätä askiin tuollaisella jääajalla.

  Hyvin mielenkiintoista seurattavaa ensi yönä, että millä tavalla etenkin vierasjoukkue puolustajiaan peluuttaa.
   
 25. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  AIka marginaalieroja mielestäni. Taistelu siitä, kummalle Fleuryn pelaaminen tuo etua, käydään täysin hänen päänsä sisällä. Pitkällä tähtäimellä tarvitaan Murray, jos meinataan kannua nostaa, silla Murraymaista varmuutta ilta toisensa jälkeen Fleurylta ei löydy. Mutta kyllä Fleury pystyy ekan pelin kaltaisilla otteilla yksittäisen sarjan kairaamaan.