Pitkäjänteisyys ja organisaation kehittäminen

  • 58 435
  • 489

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
No kyllä sen mitä videoita olen tuolta kopista nähnyt, niin yhden ainutta englannin sanaa en ole Härkälän sanoneen. Varmaan sattumaa. Samoin kuin se, että aikalisän aikaan Vidman piirtelee kuvioitaan ja keskustelee pelaajille.
No edes Porin Ässissä ei valmentaja pääse liigaan asti valmentamaan jos ei osaa muita kieliä kuin suomen. Valmentajien työnjakoon tuskin vaikuttaa kielitaito.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No edes Porin Ässissä ei valmentaja pääse liigaan asti valmentamaan jos ei osaa muita kieliä kuin suomen.

Aina voi tehdä kuten Kotkaniemi: ottaa vain kotimaisia pelaajia joukkueeseen + Andyn, joka puhuu parempaa Suomea kuin moni natiivi. No siinähän kävi sitten niinkuin kävi ja kenkää tuli kesken kauden.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No kyllä sen mitä videoita olen tuolta kopista nähnyt, niin yhden ainutta englannin sanaa en ole Härkälän sanoneen. Varmaan sattumaa. Samoin kuin se, että aikalisän aikaan Vidman piirtelee kuvioitaan ja keskustelee pelaajille.

Oli joku video missä Jere heitti lontooksi. Mun mielestä jopa niin hyvin, että kyllä tuolla tasolla pitäisi vähän enemmänkin käyttää Lontoota.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä vittua mun Ässät puuhaa?

Harmillista tämmönen kohellus ja tempoilu mutta täytyy ymmärtää realiteetit. Ässät koittaa pärjätä isojen seurassa vaikka ei resursseillaan pysty houkuttelemaan kentälle edes kakkoskorin ukkoja saati toimiston puolelle oikeastaan ketään oikeaa ammattilaista joka pystyy perheensä tai itsensä jonkun muun leivissä kohtalaisesti elättämään. Kovia osaajia ei saada kun sun duunipaikka on pitkälti kiinni siitä, että pystyykö joku ulkomaalaisvahvistus pelaamaan ja rahvas jaksaa maksaa siitä, että saa sitä kattella kentällä. Pärjätäkseen pitää usein ottaa isoja riskejä ja silloinkin todennäköisyydet menestyä on pienet. Yhtälö on aika kamala ja muuttujia on paljon.

Ässät on koko ajan oikeastaan reagoivassa eikä rakentavassa roolissa. Koko ajan muista jäljessä. Se on raskasta ja aika hyvin Lehtinenkin sitä jaksaa tehdä. Bisnes on varmasti hiton vaikeeta näillä realiteeteilla. Yllättävää on, että talous on näinkin hyvässä kunnossa. Onneksi porilaiset tykkäävät Ässistä pirusti ja käyvät vuodesta toiseen peleissä ja junnutuotanto toimii. Taas menen, ostan lipun ja toivon parasta koska periksi ei perkele anneta. Se mentaliteetti meitä on varmaan kannatellutkin tässä vuosien varrella.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hienoa, ammattimaista ja pitkäjänteistä työtä taas Ässiltä. Ei vittu mikä vitsi koko organisaatio. Puoli vuotta sitten sorvattu jatko ja nyt pihalle. Ei voi kuin itkeä tai nauraa.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Kaksi päivää olen tätä pureskellut ja itseäni nipistellyt. Nyt avaan sanaisen arkkuni.

Porilainen sirkus jatkuu, ammattimainen urheiluseuran strateginen ja operatiivinen johtaminen ei edes häämötä nähtävissä olevassa tulevaisuudessa. Olen monta kertaa halunnut uskoa toisin, mutta pettynyt joka kerta, vaikka uutta kaveria on tullut taustaorganisaation puikkoihin entistä komeammilla toimenkuvilla.

Minulle on aivan sama onko Ässien valmentaja cänädainen Roger Stanley Hero Cup, vai lapinlahtelainen Tero Lintu, mutta toivoisin, toivoisin Porin Ässillä seurana, seurajohdolla ja hallituksella olevan selvä, tai no jokin selkeä, tai edes jokin punainen lanka Porin Ässien strategiasta 2020-2030 luvuilla. Ehkä se on, ehkä se on jatkoajan fanipalstan lukeminen ja sen mukaan regoiminen. Siltä tämä touhu taas, siis taas näyttää. Merkit oli ilmassa, kun Ketola ja Virtanen siirrettiin sivuun Ässien hallituksesta. Kuka muistaa?


Ketola kumminkin tietää, että sekoilu ei kannata. Ihminen yleensä oppii virheistään, jos asiasubstanssi on kunnossa. Ymmärrän hyvin Vellun paidan repimisen katosta, sillä Ässät heitti kaverin taloustutkinnan aikaan pahasti bussin alle. Sitä taustaa vasten Vellusta tuntuu varmasti pahalta Härkälän puolesta, siksi hänen kommenttinsa oli juuri sellainen kuin oli. Ei siinä ole kysymys vanhojen pelikavereiden kummien serkkujen kaimojen pojista, vaan organisaation suoraselkäisyyden vaatimuksesta.

Olen seurannut Ässien sirkusta 1970-luvulta, ollut osa taustaorganisaatiota (ry) lähes kymmenen vuotta. Nostakaa arvon palstakaverit päänne ylös sieltä seisomakatsomon portailta ja katsokaa sitä Pikkaraisen ensimmäistä liigamatsia laajemmalle, sekä menneeseen, että tulevaan, edes sieltä divarikäynnistä eteenpäin. Miltä Porin Ässät näyttää?

Meillä on sama kaveri, Antti Heikkilä (mukava ja kohtelias herrasmies, ei siinä mitään) hoitanut sekä liigassa pelanneen Jazzin, että Ässien talousasioita, samaan aikaan, koska Vaunun ja Veivin jälkeen oli aikaa. Ei varmaan mitään eturistiriitoja ollut.... ja mitäs pienistä veropetostuomioista.... Kaikkien taskuilla on käyty, on ollut makkaranmyyntiä ohi kirjanpidon, pimeitä pelaajapalkkioita, kaljavaahto-keissiä, jne. Toimitusjohtajana on häärinyt mahtisuvunkenkätehtailijaa, joka matkalla muuttui ei niin rikkaaksi vetoketjukauppiaaksi, näkyvästi palkattua naistoimaria, joka nautti hallituksen luottamusta vajaa pari vuotta, jne, jne.

Valmentajina on ollut mysteerimiestä, Tanskan Pasasta, ai niin, eihän ne tulleetkaan vaikka järjestettiin jo näyttävät infot pitkillä strategioilla.... Otetaan uudestaan, valmentajina on ollut onnistuneita, kuten Tihonov jr, Tamminen, Toivola, Kivi (potkut niskassa), Rautakallio ja ehkä myös Ketola. Sitten on ollut ammattilaisia, joiden piti luoda pitkäjänteisyyttä ja jotka olisivat voineet tavuttaa myös taustaorganisaatiolle i-den-ti-tee-tin ja stra-te-gi-an merkitystä ja luomista, auttaa rakentamaan Ässistä Suomen parhaan (ei välttämättä jatkuvasti menestyvimmän) urheiluseuran, mutta jotka saivat kengän kuvan persuksiin. Näitä olivat Virta, Aho, Rautakallio ja Suhonen. Joo, joo, tiedän mitä Suhosesta jotkut haluavat sanoa, onhan se kova paikka mäyräkoira kainalossa kulkevalle hitsarille, tuollainen pohdiskeleva "viininlipittäjä". Mutta tiedän, mitä änärissä valmentanut Ape yritti isossa kuvassa rakentaa Ässiin, nimenomaan urheilullisuuteen nojaavaa laajaa pohjaa. Vaikka Suhonen ei pidä show-luonteisesta kaukaloväkivallasta, niin Apen joukkueessa pelasi yksi liigan kaikkien aikojen raskaimmista taklaajista, Erik Rasmussen, joka sai vaasalaiset vapisemaan ja Tammisen hermostumaan. Suhonen antoi Rasmussenille vapaat kädet Tammisen sirkuksen keskellä. Rautakallio jakoi Suhosen näkemyksiä Ässien kehittämisestä, Rocky myös (Apen) lailla hermostui kuppikuntaisuuteen ja puuhasteluun, vaati tekemisen meininkiä pikkuasioista lähtien. Muistaakseni juuri Rocky maalautti seisomakatsomon Patasydämen.

Kotkanniemi oli kokeilu, jolla oli seuran säästökuurin takia (fysiikkavalmennus) jo huono lähtökohta uudeen luomiselle. Mutta valmentajina on pyörinyt Kaj Matalamäkeä, joka haettiin jostain Tampereen kiekkomuseosta, Vladimir (nopea peli) Jr Jurzinovia, Esko (erätauko on tupakkatauko) Nokelaista, Juha (viekasta kiekkoa) Pajuojaa, Jari (hätäapu) Härkälää, Ismo Läntistä ja Pasi (vielä isompi hätäapu) Kaukorantaa. Perinteisen kiekkoseuran tulokset ovat olleet säälittäviä muutamaa poikkeusvuotta lukuunottamatta.

Asioita on pakko alkaa tekemään paremmin. Se ei auta kirjoitetaan ylös lauseita, kuinka Ässät haluaa olla polku änäriin, taisteleva, jne. Jokaisella tasolla pitää sitoutua, si-tou-tua siihen linjaan joka TOIVOTTAVASTI aletaan luomaan tulevaisuuden strategiaksi, mikä se sitten ikinä onkin. Se ei voi olla vain selviytyminen seuraavalla kaudelle, eikä se voi olla fanien paineesta heiluva tuuliviiri. Ei voi olla niin, että vastuuvalmentajan paikka vaihtuu, ei kahden pisteen kuten @PataJaska taisi sanoa, vaan käytännössä parin maalin, parin pompun perusteella.

Niin ja vielä. Kuka uskoo Ässien osakkeiden vahvistuneen joidenkin ostamisesta kiinnostuneiden sijoittajien silmissä? Sirkuksen saa halvemmalla ja sen pyörittämiseen voi saada erilaisia apurahoja. Toisaalta otan kaikki sanani takaisin, jos Ässät kohta ilmoittaa miljonäärien hankkineen Porin Ässien enemmistöomistuksen ja sen ehtona oli Härkälän heittäminen pihalle. Sitten tämän shown ymmärrän muuten en.

Pikkaraista vastaan minulla ei ole mitään. Toivotaan kaverille menestystä Ässien päävalmentajana, mutta katse täytyy luoda pidemälle ja sen pitää myös pysyä siinä, tuli pomppu sinne tai tänne.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
@LuKi avasit hienosti niin sanotusti kaljaksi ja makkaraksi sen mitä minäkin tarkoitin, kun parissakin eri ketjussa eilen sanoin, että sekoilu ei nyt missään nimessä saa alkaa taas uudestaan. Jos käykin niin, että Pikkarainen ei onnistukaan ja ensi kaudella Ässät jää myös kympinsakista ulos, niin joko sitten äkkiä osasto Lehtinen-Vuorinen lähtisi, ja sitten uusi sekoilun kierre olisikin jo vahvasti menossa..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: LuKi

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Härkälästä en suuremmin välittänyt, mutta onhan tää nyt kaikella tapaa todellinen pitkäjänteisyyden ja kehittämisen vastakohta tämä ratkaisu ja tähän paikkaan taas kerran. Tehdään pitkän ajan suunnitelmat joka vuosi uusiks, mitä hä.

Naurettavaa puuhastelua ja uskomatonta vastuunpakoilua sysätä pisteen päähän jäänyt pleijaripaikka kokonaan nuoren valmentajan niskaan, jota vieläpä ensin itse on kasvatettu tohen rooliin vuosikymmen. Pthyi.

Pikkarainen on ihan kiva ukkeli, mut kokonaisuudessaan paistaa läpi kuviosta että joku vaan saunakaljoissaan päätti et nyt se Härkälä lähtee, ja sit paniikissa kaivettiin tilalle joku.

Ässille paras päätös olis kun Pikkarainen seuraavaks on potkittu pihalle, niin lyödä seuraavalle valmentajalle suora 10v lappu ja siihen sellaiset purkurahat ettei mitään saumaa päästä eroon. Olis kerrankin syytä etsiä vikaa muaaltakin.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässille paras päätös olis kun Pikkarainen seuraavaks on potkittu pihalle, niin lyödä seuraavalle valmentajalle suora 10v lappu ja siihen sellaiset purkurahat ettei mitään saumaa päästä eroon. Olis kerrankin syytä etsiä vikaa muaaltakin.
Ässien kannattaa tarjota kolmikolle sulovileen, Karri ja Mika Toivola paavimaista, loppuiän kestävää, sopimusta.
Muut eivät ole täällä saaneet tällä vuosituhannella menestystä aikaiseksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Härkälästä en suuremmin välittänyt, mutta onhan tää nyt kaikella tapaa todellinen pitkäjänteisyyden ja kehittämisen vastakohta tämä ratkaisu ja tähän paikkaan taas kerran. Tehdään pitkän ajan suunnitelmat joka vuosi uusiks, mitä hä.

Naurettavaa puuhastelua ja uskomatonta vastuunpakoilua sysätä pisteen päähän jäänyt pleijaripaikka kokonaan nuoren valmentajan niskaan, jota vieläpä ensin itse on kasvatettu tohen rooliin vuosikymmen. Pthyi.

Ymmärrän hyvin tän näkökulman. Lyhyt oli lieka Härkälän kohdalla.

Toisaalta, voi myös nähdä, että tää päätös oli myös jollain lailla voimistuneen seurakulttuurin teko.

Analysoitiin päättynyt kausi, puhutettiin pelaajia ja valmentajia. Tultiin siihen lopputulemaan miten 2/3 kaudesta laahustaneen joukkueen suunta debytanttivalmentajan johdolla ei oikene, tai tummat pilvet ainakin näkyy horisontissa. Nostettiin lapaa pystyyn, myönnettiin viime syksynä sorvatun jatkon olleen virhe ja nyt se oikaistiin.

Keväällä 2021, koronakausi, oli jotenkin ilmassa miten peli-ilme ja yhteiselo Selinin kanssa alkoi saada säröjä. Tuolloin joko puuttui näkemys, pallit tai taloudelliset rahkeet päättää sopimus ennen kolmatta kautta. Lopputulemana 21-22 kausi meni ihan vituilleen.

Välttämättä Härkälän toinen ei olis ollut vastaavanlainen pannukakku, mutta nähtyjen pelillisten ja tuloksellisten otteiden sekä jonkinlaisen yleisen hengen puolesta nähtiin liian isona riskinä jatkaa.

Olisin toivonu Härkälän onnistuvan, hänen valmentajaputkensa otti tässä nyt osumaa, mutta seuran puolesta lie katsottu vain tylysti seuraavaa ja sitä seuraava kautta kohti ja nähty kokeneempi, vähän jo kovemmissa liemissä keitetty päävalmentaja varmempana korttina. Siksi Härkälä sai mennä ja Pikkarainen tuli taloon.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Vaikka kauden lopputulos olis ollu pilkulleen sama kuin toteutunut mutta trendi nousujohteinen, niin varmaan Härsy olis jatkanut. Mutta kun peli taantui kasun sijaan kevään lähestyessä niin oli pakko reagoida. Härtsy kaivoi itse oman kuoppansa.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyl se 15 pelin loiston jälkeinen 45 pelin konttaaminen antaa selkeän kuvan Härkälän kyvystä valmentaa. Peli olisi pitänyt saada alku kauden lentoon, ei saatu, joten melko looginen reaktio. Kaikkea siihen mahtui mukaan, mut tota se tulos urheilu on. Pakko raossa oikea ratkaisu ja toivotaan Piken saavan pidettyä kurssia kohti kahdeksan sakkia. Pakko rako kait sekin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Jotkut onnistuvat näkemään tämän valmantajavaihdoksen entisten sekoilujen jatkumona ja vetävät siitä valtavia koko Ässien historiaa koskevia yleistyksiä. Minusta se ei ole lainkaan tarpeen, pitää ymmärtää tämä hetki sellaisena kuin se on. Karsinnat tulevat ja sarjajärjestelmä muuttuu jollain aikavälillä. Se on pistänyt tulta hännän alle pienemmissä seuroissa.

Ei uskallettu lähteä Härkälllä jatkoon, haluttiin varmempi kortti kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Valmentajakysymys olisi noussut esiin taas heti ensi syksynä, se haluttiin nyt alta pois.

Ässät on orgasaationa mennyt eteenpäin viime vuosina, vihdoinkin on sitä pitkäjänteistä työtä tehty. Johdonmukaisena tavoitteen mukaisena menestyksena se näkyy tulevina kausina, uskon tähän, mutta senhän sitten jatkossa näkee.

Sitä omistuspohjan laajennusta ei kuitenkaan kuulu. Jarruttaako sitä jokin taho vai eikö sopivaa ryhmää vain löydy, mikä tuntuu kummalliselta kun asiaa on nyt jo vuosia haudottu. Kaupunki tuli Ässiä vastaan halliasiassa, nyt pitää saada ratkaistua tuo omistajuusjuttu.
 
Viimeksi muokattu:

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Vaikka kauden lopputulos olis ollu pilkulleen sama kuin toteutunut mutta trendi nousujohteinen, niin varmaan Härsy olis jatkanut. Mutta kun peli taantui kasun sijaan kevään lähestyessä niin oli pakko reagoida. Härtsy kaivoi itse oman kuoppansa.
Jos sinun kirjoitteluasi miettii kauden aikana, niin kuoppaa kaivaneista löytyy kyllä huomattavasti yhtä nimeä pidempi lista. Täyttivätkö ne muut nyt yhtäkkiä oman kuoppansa, vai kaivoivatko ne Jeren kuopasta entistä syvemmän?
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sitä omistuspohjan laajennusta ei kuitenkaan kuulu. Jarruttaako sitä jokin taho vai eikö sopivaa ryhmää vain löydy, mikä tuntuu kummalliselta kun asiaa on nyt jo vuosia haudottu. Kaupunki tuli Ässiä vastaan halliasiassa, nyt pitää saada ratkaistua tuo omistajuusjuttu.
Eiköhän tää ole niinkin yksinkertainen juttu kuin, persaukiset eivät halua luopua vallastaan. Osittain toki myös se, että miten ry saa jatkossa rahaa nuorten toimintaan.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sitä omistuspohjan laajennusta ei kuitenkaan kuulu. Jarruttaako sitä jokin taho vai eikö sopivaa ryhmää vain löydy, mikä tuntuu kummalliselta kun asiaa on nyt jo vuosia haudottu. Kaupunki tuli Ässiä vastaan halliasiassa, nyt pitää saada ratkaistua tuo omistajuusjuttu.
Jatketaan entisellä on myös ratkaisu.
Ja mitä tuo omistuspohjan laajennus käytännössä tarkoittaa?
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Jatketaan entisellä on myös ratkaisu.
Ja mitä tuo omistuspohjan laajennus käytännössä tarkoittaa?
Se on pitkän päälle hyvin huono ratkaisu, Ässien kilpailukykyä pitäisi saada parannettua. Muuten lähdetään aina pienellä pelaajabudjetilla takamatkalta. Suomeksi sanottuna Ässiin pitää saada uusilta omistajilta lisää rahaa. Ryn toiminta tietysti myös turvattava.
 

1313

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se on pitkän päälle hyvin huono ratkaisu, Ässien kilpailukykyä pitäisi saada parannettua. Muuten lähdetään aina pienellä pelaajabudjetilla takamatkalta. Suomeksi sanottuna Ässiin pitää saada uusilta omistajilta lisää rahaa. Ryn toiminta tietysti myös turvattava.
Lähtökohtaisesti en innostu mistään uusista omistajista, jos en edes tiedä kenestä on kysymys.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eiköhän tää ole niinkin yksinkertainen juttu kuin, persaukiset eivät halua luopua vallastaan. Osittain toki myös se, että miten ry saa jatkossa rahaa nuorten toimintaan.
Tässä se on. Jos tulee uudet omistajat/ omistaja Ässät Ry: n sijaan, pitää rahanjako Ässät HC- Ässät Ry miettiä uudelleen. Käsitykseni mukaan Juuselan pikainen syrjäyttäminenkin liittyi tähän kuvioon, paljonko HC Ässät tilittää Ry:n suuntaan. Nyt kun tulee ilmeisesti tappiota, ei varmaan paljoa tilitettävää ole? Juniorityö on hyvin tärkeää, sieltä pitää tulla liigajoukkueeseen säännöllisesti pelaajia, ilman ei mielestäni ole toimintaedellytyksiä. Eli uudenkin omistajan pitäisi juniorityötä tukea. Mikä sitten on Toimitusjohtaja Lehtisen ja hallituksen intressi etsiä uusia omistajia? Päätös uuden omistajan etsinnästä pitää tulla suurimman omistajan eli Ry:n puolelta. Eipä siinä oikein intressit kohtaa etsintää tekeville, kun uusi omistaja astuu sisään, todennäköisesti hän tai he haluavat omat ihmiset sisään avainpaikoille. Loppuu samalla Ässät Ry:n hallituksen päätösvalta kuin suurella todennäköisyydellä myös Lehtisen Toimitusjohtaja pesti.
 

Nigi

Jäsen
Eipä siinä oikein intressit kohtaa etsintää tekeville, kun uusi omistaja astuu sisään, todennäköisesti hän tai he haluavat omat ihmiset sisään avainpaikoille. Loppuu samalla Ässät Ry:n hallituksen päätösvalta kuin suurella todennäköisyydellä myös Lehtisen Toimitusjohtaja pesti.

Sehän siinä juuri on. Mietitään ennemmin omaa etua kuin Ässien etua. Toivottavasti koko sakki herää sieltä talviunilta ja hommaa saadaan nytkähtämään eteenpäin, mielellään ASAP.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tässä se on. Jos tulee uudet omistajat/ omistaja Ässät Ry: n sijaan, pitää rahanjako Ässät HC- Ässät Ry miettiä uudelleen. Käsitykseni mukaan Juuselan pikainen syrjäyttäminenkin liittyi tähän kuvioon, paljonko HC Ässät tilittää Ry:n suuntaan. Nyt kun tulee ilmeisesti tappiota, ei varmaan paljoa tilitettävää ole? Juniorityö on hyvin tärkeää, sieltä pitää tulla liigajoukkueeseen säännöllisesti pelaajia, ilman ei mielestäni ole toimintaedellytyksiä. Eli uudenkin omistajan pitäisi juniorityötä tukea. Mikä sitten on Toimitusjohtaja Lehtisen ja hallituksen intressi etsiä uusia omistajia? Päätös uuden omistajan etsinnästä pitää tulla suurimman omistajan eli Ry:n puolelta. Eipä siinä oikein intressit kohtaa etsintää tekeville, kun uusi omistaja astuu sisään, todennäköisesti hän tai he haluavat omat ihmiset sisään avainpaikoille. Loppuu samalla Ässät Ry:n hallituksen päätösvalta kuin suurella todennäköisyydellä myös Lehtisen Toimitusjohtaja pesti.
Hyvä kirjoitus. Ajat muuttuvat ja hyvä vaan jos/kun tuuletus tehdään ja johtoon saadaan uudet ihmiset. Rakennemuutos tehdään, ellei vanhaa järjestelmää saada toimivaksi. Tärkeintä on edelleen huolehtia nuorille mahdollisuus pärjätä ja edetä Ässien kautta änäriin, tai edes liiga jäille. Paljon siellä on varmasti parannettavaa, eikä ainakaan nykyiset vallankahvassa roikkujat näköjään ole saaneet mitään aikaiseksi.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kun katselee Pelicans-IFK peliä (ja muitakin Liigan playoff-pelejä!) ja tyhjiä penkkejä, niin vahvemmin taas miettii, miksei Ässät pelaa tuolla. Ja kuinka pian Ässät tuonne pudotuspeleihin saadaan.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kun katselee Pelicans-IFK peliä (ja muitakin Liigan playoff-pelejä!) ja tyhjiä penkkejä, niin vahvemmin taas miettii, miksei Ässät pelaa tuolla. Ja kuinka pian Ässät tuonne pudotuspeleihin saadaan.
Tällä sekoilulla ollaan täyttämässä omia penkkejä sarjaporrasta alempana.

Kiekkokaupunki Tampereella ei olla näistä peleistä vielä kiinnostuttu tarpeeksi ja mitä sitä esim. Ipan leirissä enää herää, kun joukkue on floppaamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös