Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 008 339
  • 12 943

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Käsittämättömän puusilmäinen juttu toimittajalta. Sen nyt vielä jotenkin ymmärtää, että äiti ei näe omassa kullannupussaan mitään vikaa, mutta miksi tuon toimittajan on pitänyt mennä samaan sakkiin? Miksi???
Tarvitseeko tätä muka kysyä? Tällaiset jutut ovat ihan silkkaa provosointia ja klikkaushuoraamista. Hakemalla haetaan framille klassinen vastakkainasettelu: poliisi vs. yksityishenkilö. Tietäen että kansalla on näistä aina mielipide, ja kun mukaan laitetaan vielä oikein kliseisesti kultamussukoiden äidin kommentit, saadaan oikein mukava "keskustelunavaus" kansalaisoikeuksien puolustajien ja virkavallan toimintavaltaa suojaavien henkilöiden välille.

Oikeasti jutun huomioarvo on nolla, mutta toimittaja vetää tässä oikein onnistuneesti niistä oikeista naruista ja hälyhän siitä syntyy. Lehti kiittää.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oikeasti jutun huomioarvo on nolla, mutta toimittaja vetää tässä oikein onnistuneesti niistä oikeista naruista ja hälyhän siitä syntyy. Lehti kiittää.

Noinhan se tietenkin menee. Lähinnä vaan ihmettelin sitä, että toimittaja suostuu uhraamaan itsensä roskajournalismin alttarille. Siellä kun kuitenkin nimi on jutun perässä. Ajatteleeko tuo ollenkaan omaa uraansa vakavasti otettavana journalistina vai onko se sitten niin, että tietyissä piireissä arvostus vaan nousee tuollaisista. Kai se niin on.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Käsittämättömän puusilmäinen juttu toimittajalta. Sen nyt vielä jotenkin ymmärtää, että äiti ei näe omassa kullannupussaan mitään vikaa, mutta miksi tuon toimittajan on pitänyt mennä samaan sakkiin? Miksi???

Itkeäkö vai nauraa, kas siinä pulma.
Tyhmiä nuoria löytyy joka kulmalta, eivätkä ylitä uutiskynnystä ennen kuin tehtyään jotain todella tyhmää. Pahasta poliisista kertovasta jutusta saa aikaiseksi huomattavasti enemmän arvokkaita huomiohuorausklikkauksia.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна


2.8.2012 kello 15.30 Miehikkälä, Hurttalantie. Kymenlaakson poliisilaitoksen autopartio oli suorittamassa valvontaa Miehikkälässä. Partio äkkäsi kaksi crossimoottoripyörää parkissa Hurttalantiellä. Toisen pyörän kuski lähti pakoon havaittuaan poliisiauton eikä pyörää saatu yrityksistä huolimatta pysähtymään heti alkuunsa. Toinen ei toteuttanut vastaavaa. Muutaman pakokilometrin ja sen aikana kuskin tekemän muutaman " törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamis " -teon jälkeen moottoripyörä kaatui ja kuski saati kiinni. Onneksi nuori kuski ei loukkaantunut ( vaihtoehto siihen oli selkeä ) kaatumisen yhteydessä. Molempien crossipyörien kuskeiksi todettiin alle 15-vutotiaat pojat. Paennut poika toimitettiin äidin hoivaan. Tapahtumista kirjattiin rikosilmoitukset: toiselle kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja toiselle kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Asian käsittelyä jatkaa Miehikkälän kunnan lastensuojeluviranomainen poliisin kirjaaman lastensuojeluilmoituksen perusteella.

Uskoako lasten äitiä vai poliisia. Vaikeata...
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
- Nuolesta ei ole kuvaa Iltalehdessä, on vain maininta, että nuoli olisi tallessa.

Jutusta löytyy kyllä kuva tuollaisesta nuolesta. Uutisen jälkeen on ensin kuva hirveistä vammoista, toisessa on erinomaisesti demonstroitu kaatuminen, kun poliisisetä tönii ja viimeisenä sitten se piikki.

Ei huhhuh.. Ei kyllä oikeasti vieläkään tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa ihmisten jääräpäisyydelle tämän(kin) asian tiimoilta.. Niinhän se toki on, että mielipideasioihin ei paljoa kannattaisi puuttua vaan jättää ne omaan rauhaansa..
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tuli tästä kysymyksestä Kola-Olli taas mieleen

Muistanko väärin, vai eikös ollut niin, että Kola-Olli tuomittiin pedofiiliksi oikeuden toimesta?


ja kieltämättä tuo koko saaga Ennätystehtaasta pedosyytteisiin kuuluu ehdottomasti tähän ketjuun.

Lueskelin tuolta MuroBBS:stä miestä käsittelevää ketjua ja kyllähän nuo toimet naurattaisivat, jos kyseessä ei olisi selkeästi vähän hitaalla käyvä yksilö ja toimensakin vähintään kyseenalaisia.

Pari kohtuullisen absurdia pätkää tuolta muistuu mieleen:

Omatuotantoleffan ensi-ilta myöhästyi, koska Ollin autoon iski salama.

Ollia aletaan epäillä tuon pedouutisen mainitsemaksi namusedäksi, koska todisteet puhuvat vääjäämätöntä kieltään.

IL: Rikosepäily lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä "Minua uhataan väkivallalla"

- On kirjoitettu, että olisin houkutellut lapsia asuntooni, mutta se on valhetta. Iso porukka lapsia tuli kotiini ja he halusivat, että kuvaan videon. Kaapista he löysivät vielä sopivat asusteetkin. Pelkäsin, että kamerani särjetään, jos en kuvaa, Hokkanen kertoo.

Linkit: MuroBBS ja IL
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ihan tarkkaan en etälamauttimen toimintaa tunne, mutta tuntuu oudolta jos siinä jotain irtonaisia piikkejä olisi jotka maastoon jäävät. Loogisempana pitäisin sitä että ne ovat jonkinlaisen johdon päässä, ja tälläinen kuva minulle on jäänytkin. Lisäksi väittäisin, että jos poliisi joutuu etälamautinta käyttämään, hänen täytyy asiasta tehdä jonkin tyyppinen selvitys esimiehelleen.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Ei jumalauta että pistää taas vihaksi tuo ihana pikku-Aleksi, joka ei ikinä tekisi mitään pahaa ja hänen äitinsä.

- Sanoin toiselle poliisille, että eikö heillä käynyt mielessäkään millaisen vaaran poliisi takaa-ajollaan aiheut-taa, kun nuori poika pakenee peloissaan, äiti kertoo tuohtuneena.

Siis mitä, syytetäänkö tässä nyt todellakin poliisia, joka lähtee ajamaan takaa pakenevaa moottoripyörää?! Olisiko poliisin pitänyt tuossa tilanteessa vain jäädä odottelemaan, josko se pyörä tulisi sieltä takaisin?

- Pojan kääntyessään kotiinpäin vievälle metsätielle poliisiauto oli töytäissyt pyörää, niin että poika lensi ohjaustangon yli, äiti kertoo.

Tästä on vaikea sanoa mitään, kun ei ole videomateriaalia, mutta yhden moottoripyörän takaa-ajovideon Suomen poliisin suorittamana olen nähnyt ja ainakin siinä videossa poliisi varoi välillä vähän liikakin, ettei osui moottoripyörään, kun pääsi mutkissa lähemmäksi, eli aika vaikea uskoa että poliisi olisi pyörään törmännyt. Tosin niinkuin sanoin, vaikea sanoa varmaksi mitään. Mutta joka tapauksessa, kun siellä piipaa-auton katolla vilkkuu punainen valo, niin silloin pysähdytään!

Opetelkaa saatana kasvattamaan ne kakaranne älkää valittako! Nään täydellisesti mielessäni, millainen tuo poikien äiti on. Juuri sellainen ärsyttävän naisen perikuva.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Kaikkea on tullut junnuna tehtyä, mutta ikinä en ole hankaluuksiin Poliisien kanssa joutunut. Poliiseja kun tottelee niin asiat hoituu itsestään. Mutta jos lähtee pakoon, niin olkoon vaikka kuinka nuori, niin omalla vastullaan lähti. En voi kyllä oikein uskoa tuotakaan, että auto olisi töytäissyt pyörää. Järkeilkää nyt, siinähän on helvetin suuri vaara, että pyöräilijä kaatuisi auton ja renkaiden alle joten kuoleman riski on suuri. En usko että Poliisista löytyisi sellaista psykopaattia joka niin tekisi. Äiti selitti että oli lentänyt sarvien yli, vaikka poika demonstroi kuinka kaatui ja kyljelleenhän tuo näytti kaatuvan.

Lamautinkaan ei toiminut tai sitten sitä ei käytetty, olisi meinaan pakomatka jäänyt siihen. Sitä voi sitten jokainen miettiä, että kumpi olisi turvallisempaa pojan kannalta, lamauttimen käyttö, tai päästää painaa jollain crossipyörällä (jos on oikein crossipyörä niin 50 kuutioinenkin menee kuin pieni eläin ja aika tappolaite kun täysillä vetää) pitkin mäkiä. Pakomatka olisi voinut päätyä johonkin puunrunkoon ja poika vainaa, joten lamautin on todellakin pienin paha.

Poliisin ilmoituksen lukiessa, siellä taitaa äitiä hiertää tuo sossulle ilmottaminen ja voihan lehtijuttu hiukan auttaa siinä asiassa. Yksi toinen asia hiertää. Äiti sanoi että crossipyörällä saa päästellä vain soramontulla. Onko heidän pihassaan soramonttu? Jos ei niin kuinka poika ja pyörä pääsevät soramontulle? Voin arvata että pojat ajavat kotoonsa soramontulle joka sijaitsee jonkun matkan päässä, joten kyllä siihen olisi pitänyt vanhemmat jo puuttua aikaa sitten.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipa sitten kyseessä mitkä tahansa kansainväliset arvokisat, joissa on mukana suomalaisia, niin Jatkoajan keskusteluissa vallitsee aina ihmeellinen ahdistuksen ilmapiiri. Ja tämä ei juurikaan riipu siitä, miten suomalaisurheilijat kisoissa pärjäävät. Mistä tällainen tuskaisuus ja kauna mahtaa johtua? Välillä itkettää ja toisinaan taas naurattaa älyttömästi, kun näitä teidän juttujanne täällä lukee.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suomi on masentunut ja ahdistunut kansa. Siinä syy.
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa täällä muutaman nimimerkin lukemisen ymmärtämistä, vai olenko itse sen verran huono ilmaisemaan sitten asian.

Kirjoittelin voimasuhde ketjuun seuraavanlaisesti;

vaan yksinkertaisesti Jypin pakit ovat niin tiukasti sitoutuneet ja perehtyneet valmentajan pelitapaan, minkätakia Jypin pakisto onkin yksi liigan parhaimmista, ellei jopa paras.

Nimellisesti esimerkiksi Jokereiden viimevuoden pakisto oli valovuoden edellä, mutta kun nykyään ei vaan riitä, että ovat hyviä paperilla vaan täytyy myös olla 110% pelitavassa kiinni.

Nyt tästä aiheesta on kinattu jo päivä Jyväskyläläisten kanssa ja asia on käännetty, että pidin tota Jokereiden pakistoa yhtenä parhaista pitkästä aikaan, vaikka olen painottanut sen olevan sitä vain paperilla ja pelillinen anti oli aivan muuta.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa sitten kyseessä mitkä tahansa kansainväliset arvokisat, joissa on mukana suomalaisia, niin Jatkoajan keskusteluissa vallitsee aina ihmeellinen ahdistuksen ilmapiiri. Ja tämä ei juurikaan riipu siitä, miten suomalaisurheilijat kisoissa pärjäävät. Mistä tällainen tuskaisuus ja kauna mahtaa johtua? Välillä itkettää ja toisinaan taas naurattaa älyttömästi, kun näitä teidän juttujanne täällä lukee.
Juuri näin. Vähän tähän malliin:
Mutta seuraavaksi jännitetään, miten hyvin Jarkko ja Anu Nieminen onnistuvat kisojen avajaisissa. Varmaa on, että kumpikin putoavat lajissaan heti ekalla kierroksella.
Nyt Jarkko pääsee Anun kanssa tutustumaan Lontoon nähtävyyksiin. Pitäähän kisaturistien ehtiä myös kaupungille kiertelemään.
Hah, Keskisalo hengästyi kesken matkan ja joutui luovuttamaan.
Nämä suomalaispainijat ovat varmaan kovia jätkiä Pohjanmaan piirikunnallisissa, mutta olympiamatolla näköjään täysiä lapasia. Masentava esitys kummaltakin.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

No niin, palstan massamurhaajat ilmoittautukoot. Minä varmaan kuulun tähän joukkoon nyt sitten. En käytä Facebookia.

IL:n uutinen, jossa kerrotaan Facebookia käyttämättömien olevan omituisia.

Että tämäkin... Massamurhaaja-kandidaatti!!!
Minä kun kuvittelin, että nämä nykyiset persoonallisuushäiriöni jo riittäisisvät.

En nyt kuitenkaan ajatellut ruveta käyttämään sellaista sosiaalista tai epäsosiaalista mediaa, jonka nimikin on mielestäni kovin paska, Facebook, suomeksi Naamakirja - sisällöltäänhän ko. sivustot ansaitsisivat paremminkin nimityksen: Asshole
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä kun vaaditaan näytille rikosrekisteriotetta, niin siihen tulee varmaan osio: Onko kirjautunut facebookiin? Ja kun vastaus, niin kuin minulla, on, että ei, niin tulee rasti ruutuun: mahdollinen massamurhaaja.

Selitä siinä sitten jotain.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Facebookin ulkopuolelle jättäytyminen epäilyttää: Normaali vai ei? | Digiuutiset | Iltalehti.fi

"Slashdot-sivusto vei saksalaislehden tekemän huomion vielä pidemmälle muistuttamalla, että sosiaalisesta mediasta eristäytyvä voi mahdollisesti olla massamurhaaja."

No niin, palstan massamurhaajat ilmoittautukoot. Minä varmaan kuulun tähän joukkoon nyt sitten. En käytä Facebookia.

IL:n uutinen, jossa kerrotaan Facebookia käyttämättömien olevan omituisia.

Yksi massamurhaaja lisää ilmoittautuu. Jätin pseudoyhteisöllisen sos.median jo melkein vuosi sitten ja yhtään ei ole ollut ikävä takaisin. Kavereitakin on riittänyt, pillua olen saanut ja elämä tuntuu kaikin puolin normaalilta, vaikka tuon jutun perusteella minua juoksevat kaikki karkuun.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hehhee, osui ja upposi!

Vanha viidakon sananlaskuhan sen jo sanoo, että sarkasmi ei yleensä toimi nettikeskusteluissa. Aina joku vetää herneet nenään, kun ei osaa lukea rivien välistä.

Sarkasmi menettää tehonsa ja kirjoittaja uskottavuutensa, jos samaa keinoa käyttää liian usein. Tosissasi sä oot, myönnä pois!

Pian pääset taas esittämään "sarkasmia" jos ja kun Bergius karsiutuu seiväskarsinnassa.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei, vaan odotan vesi kielellä illan keihäskarsintaa. Silloin taas itkettää ja naurattaa vuoronperään, kun lukee Jatkoaikaa.

Hyvää päivän jatkoa ja pipoa löysemmälle!

En hallitse sarkasmia, kuten huomaat. Olisi varmaan pitänyt jättää ne lainausmerkit pois?

Oikeasti olen sitä mieltä, että sarkasmia, joka ei siis oikein toimi nettikeskustelussa, käytetään liika myös Jatkoajassa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Hyvää päivän jatkoa ja pipoa löysemmälle!

Samoin sulle, isi.

Suomisen Tapsa muuten suorittaa avioeron päivän lehtitietojen mukaan. Asia ei kyllä naurata, pikemminkin itkettää, mutta olisiko siinä syy Tapsan sairauslomalle, jota on spekuloitu tässä ketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös