Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 022 674
  • 12 976

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Sytkäri - Evoluutio tieteen suuri harha-askel

En todellakaan tiedä pitäisikö tätä katsoessa itkeä vai nauraa. Mitään uskovaisia tai uskomista vastaan, mutta hetkinen...

- Linkki vie TV7 sivustolle, josta aukeaa videolinkki melko mielenkiintoiseen videoon. -
En viitsi edes avata tuota linkkiä. Nuo TV7:n dokkarit ja kaikki muu tuotantokin on kyllä aikamoista katsotavaa. Seiska tv Tuksuineen ynnä muine julkkiksineen on huomattavan paljon lähempänä todellisuutta kuin tuo kanava.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Nuo TV7:n dokkarit ja kaikki muu tuotantokin on kyllä aikamoista katsotavaa.

Kieltämättä. Ja tuotahan tuutataan vielä ihan luvan kanssa eetteriin.

Tästä on muistaakseni keskusteltu aikaisemminkin ja ihan hyvän kysymyksen P.Jatke heitti:

Haluaisin myös tietää, että kuinka nopeasti tulisi stoppi jos perustaisin islamilaisen kanavan missä lastenohjelmissa puhuttaisiin lapsia Muhammedin maailmaan ja kerättäisiin eri ohjelmassa rahaa uskonnon tukemiseen puhelinsoitoin.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jännittää illan ottelu ihan vitusti. Ihan järkyttävästi. En muista koska näin on ollu viimeksi - no eipä ihme Lukon menestyshistorian tuntien.

Mulla oli ihan samanlaiset fiilikset tuossa Espoon vikassa matsissa. Sydän tykytti jatkuvasti, näin varmaan kolme kertaa unta pelistä ja järkyttävän huono olo koko päivän. Vasta kolmannen erän aikana rupesi helpottamaan, ja kumma kyllä tuo tappio ei harmittanut yhtä paljon kuin yleensä. Onhan tämä toisaalta aika naurettavaa, aikuiset miehet istuvat peloissaan ja paskanjäykkänä odottamassa kun 12 jamppaa luistelee kumilätkän perässä. Täytyy varmaan itkeä seuraavaksi...
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Viimeksi muokattu:

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
http://www.youtube.com/watch?v=DEumTQ63WxM

Siinä vähän silmänruokaa palstan naisväelle..

Linkki vie siis youtubeen. Linkissä mies/poika ilmeisesti heittää parit tanssiliikkeet ja leikkii vähän nyrkkeilijää.

Tuntomerkit täsmää, siisti miehekäs tukka ja atleettinen vartalo, eikä toivoakaan naisseurasta. Ei siis mikään demari hippi vaan siinähän on itse Hra Scholl juhlimassa IFK:n välieräpaikkaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kiekkomiesten sotapuheita - Pääkirjoitukset - Keskisuomalainen

Keskisuomalaisen jääkiekkoaiheinen pääkirjoitus veti sanattomaksi.

Miksi veti?

Mielestäni hyvä ja kriittinen kirjoitus aikuisten miesten naurettavia lausuntoja kohtaan.
Aina ollaan saatana itkemässä tuomarien tekemisistä, mutta harvoin otetaan vastuuta omista tekemisistä ja sanomisista.

Jos joku kehtaa arvostella ääliömäisyyksiä kiekkoilussa niin onko se heti automaattisesti kukkahattuilua tai naurettavaa? Mielestäni ihan aina ei.
 

trap

Jäsen
Miksi veti?

Mielestäni hyvä ja kriittinen kirjoitus aikuisten miesten naurettavia lausuntoja kohtaan.
Aina ollaan saatana itkemässä tuomarien tekemisistä, mutta harvoin otetaan vastuuta omista tekemisistä ja sanomisista.

Jos joku kehtaa arvostella ääliömäisyyksiä kiekkoilussa niin onko se heti automaattisesti kukkahattuilua tai naurettavaa? Mielestäni ihan aina ei.

Just menossa nukkumaan, joten kovin pitkää syväanalyysia ei jaksa kirjoittaa. Ja kuten sanoin, sanattomaksi lähinnä veti.

Kuitenkin pari kohtaa:
- Väitetään että katsojia "houkutellaan järjettömällä väkivallalla" halleihin.

- Valmentajien kommentit: Risto Dufva peräänkuulutti taklauksen vastaanottajan vastuuta. Petri Matikainen veti playoff-henkisen kärjistyksen kritisoiden toimintaa, ja sanoman pääpointti oli että ilman tuomareita hoituisi paremmin/ reilummin kuin tuomarien kanssa. Sotaretoriikka kuulostaa tietysti välillä vähän hassulta, mutta siitä on turha tehdä numeroa.

- Granlundin loukkaantuminen oli lähinnä normaali pelitilanne ja epäonnekas sattuma.

- JYPin julistaminen varmaksi mestariksi.

- Ja koko kirjoituksen pääpointista: minulta on kyllä tämä herra Mervolan esittämä väkivaltaihannointi mennyt täysin ohi, enkä ole kevään aikana huomannut sellaista esiintyneen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mielestäni hyvä ja kriittinen kirjoitus aikuisten miesten naurettavia lausuntoja kohtaan.

Tulee tuossa kyllä esiin se ero, miten jääkiekon kanssa tekemisissä olevat ihmiset ymmärtävät nuo valmentajien puheet eri tavoin kuin jääkiekkoa ulkopuolelta seuraavat. Vertaus: jos ei tiedä pesäpallosta mitään, niin vastustajan haavoittaminen ja polttaminen kuulostavat aika saakelin ikäviltä jutuilta, mutta kukaan, joka tietää, mistä siinä on kyse, ei taivastele.

Ei tuo kirjoitus silti ole lähelläkään niitä pahimpia kiihkoilijoita. Maltti on pysynyt mukana.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hitto, luin juuri itse kyseinen pää(perseessä)kirjoituksen ja meinasin tulla kirjoittamaan siitä tähän ketjuun. Luulin jo, että tällaiset "kuulkaa kaikki, minä en sitten ymmärrä jääkiekosta mitään" - tyyliset kirjoitukset/kolumnit olisivat jo menneet muodista, mutta Mervolan Pekka päätti kuitenkin liittyä kyseiseen kerhoon.

Nimimerkki trap ehtikin jo luetella osan tekstin epäkohdista. Vaikka Keskisuomalainen onkin kotikaupunkini paikallislehti, niin en ole oikein koskaan pitänyt lehteä oikeasti hyvänä ja uskottavana, eivätkä tällaiset kirjoitukset päätoimittajalta juurikaan käsitystäni muuta.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Mihinkä voi pistää palautetta tuosta Mervolan kirjoituksesta? Tekstihän on täynnä paskaa. Suoraan sanoen paskaa koko juttu. Eikö päätoimittajalla ole mitään vastuuta mitä näppäimistöltään suoltaa? Ei voi olla totta, että mitään ymmärtämätön paskakasa saa rahaa siitä, ettei tajua mistään mitään.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
- Granlundin loukkaantuminen oli lähinnä normaali pelitilanne ja epäonnekas sattuma.

Ja tästäkin suollettu vielä täysin paikkaansa pitämätöntä paskaa. Granlund loukkaantui perjantaina 18.3, oli poissa lauantaina 19.3 pelatusta pelista, mutta oli kaukalossa jo maanantaina 21.3 pelatussa pelissä.

"HIFKIN lahjakas, nuori hyökkääjä Mikael Granlund loukkaantui puolivälieräsarjassa, kun jokeripelaaja taklasi hänet pää edellä maalin ylähirteen. Päävamma piti pelaajan toista viikkoa sivussa."
 

Klubbheads

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars.
Lisäksi, miksi lätkään aina liitetään järjetön väkivalta? Kuten tuossakin Mervolan tekstissä oli:

Eikä näitä puheita voi showlla selittää. Jos järjettömällä väkivallalla halutaan vetää väkeä halliin, silloin voi käydä niin, että sitä saa mitä tilaa. Niissä kiekko-otteluissa ei sitten enää kaikki katsojat viihdy tai ylipäätään katsomoon suostu menemään.

Mitäs sitten ovat puukotukset, murhat yms mitä tapahtuu kaduilla. Ymmärtäisin jos puhuttaisiin vain väkivallasta, mut sekin usein liioiteltua tai ainakin sopii vain idioottimaisiin tahallisiin vahingoittamistarkoituksiin. Pointtina siis, mittasuhteet vois pitää järkevämpinä. Toisaalta, en keksi korvaavaa sanaa...pahoinpitely? Sopii ehkä tahallisiin, mutta entä tahattomat loukkaantumisiin johtavat taklaukset yms!? Loppujenlopuksi, eihän noita tahallisia vahingoittamisyrityksiä nyt niin usein tapahdu että kannattais lehdissä alkaa kirjotella ja huolestua.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mistä johtuu että "toistuvasta väkivallasta" huolimatta jääkiekko on Suomen ylivoimaisesti suosituin urheilulaji katsojamäärillä mitattuna?

Hassua miten kaikki kukkahattutädit ja -sedät pitävät meitä jääkiekkofaneja jonain verenhimoisina huligaaneina. Tekisi mieli vetää heitä turpaan oikein kunnolla!
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Hassua miten kaikki kukkahattutädit ja -sedät pitävät meitä jääkiekkofaneja jonain verenhimoisina huligaaneina.

MITÄ VITTUA SANOIT MUN MUTSISTA NYT TULEE TURPAAN JUMALAUTA!!!

********

Kyllähän KoJon pakan sekoitus viimeisen noin vuorokauden aikana, sekä siitä syttyneet "keskustelut" ovat tämän ketjun kamaa.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Eipä tarvitse enää välieräketjuakaan lukea. KalPa-kannattajat, missä te ootte?! Me haluataan teidät takaisin!

Samaa olin tulossa kirjoittamaan. Jokerifanit onkin loppujenlopuksi aika asiallista porukkaa, kun vertaa tuohon jatkuvaan "hifkifanit sitäsuntätä" -paskaan. Ps. Janne Lahti > se joku perttu. Ja tähän hymiöitä.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Lisäksi, miksi lätkään aina liitetään järjetön väkivalta? Kuten tuossakin Mervolan tekstissä oli:

Mitäs sitten ovat puukotukset, murhat yms mitä tapahtuu kaduilla. Ymmärtäisin jos puhuttaisiin vain väkivallasta, mut sekin usein liioiteltua tai ainakin sopii vain idioottimaisiin tahallisiin vahingoittamistarkoituksiin.

Tsiisus mitä paskaa. Ei pysty käsittämään, missä maailmassa nämä jääkiekko"väkivallasta" jauhajat elävät. Jos oma järki ja (elämän)kokemus eivät riitä oikean väkivallan tunnistamiseen, esim. lähimmästä vankilasta tai turvakodista löytyy asiantuntijoita valaisemaan.
On sitten toinen juttu, että tasan samaan naurettavuuteen syyllistyvät toisesta suunnasta nämä "sota-alueilla" ja "voittotaikuolema"-sloganeilla henkisen kapasiteettinsa ja ilmaisukykynsä paljastajat. Se kuitenkin on suht vaaratonta; punaiselle ei mene kuin myötähäpeämittari:).

Itkunaurukamaa on myös yleisen jääkiekko-osion vitsiketjun viimeisin viiltävä analyysi, jonka mukaan SM-liigan pudotuspelien tarkoitus ja pelin viimeisin "evoluutiohuippu" on maalin takana seisomisen lisäksi harjoitella keskialueelle asti pääsyä. Priceless.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa-kannattajat, missä te ootte?! Me haluataan teidät takaisin!

Me ollaan kesälomilla.

Ei oikeastaan ole ihan otsikon hengen mukainen, mutta nimellisesti sopii ainakin. Se on hassua, että kun tuntee olonsa oikein päähän potkituksi, eikä elämässä ole kuin yhtä väriä, niin yhtäkkiä maailma tekee kaikkensa piristäkseen sinua. Ei siinä tiedä itkeäkö vai nauraako. Itkuksi se taisi aamubussissa kääntyä, mutta aurinko hymyili kovasti ja taivas oli tosi sininen. Niin että lopulta oli pakko hymyillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös