Pitäisikö Hancock korvata Domilla jos NHL ei ala

  • 53 268
  • 359

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Re: Re: Pitäisikö Hancock korvata Domilla jos NHL ei ala

Viestin lähetti Animal
Mitäs jos samanlainen kontrolloimaton vihanpito saataisiin HIFKin ja Jokerien välille ?
-Vopat pääsee paikallispeleissä tekemään oikeasti töitä palkkansa eteen.
-Ärsyttävä jätkä vastustajalla -->Jokerit vieläkin ärsyttävämpi joukkue.

Cobolin hyvien perustelujen lisäksi oheiset Animalin perustelut ovat erinomaisia. Tottakai Domi meille pelillisistä, ulkopelillisistä ja myös taloudellisista syistä. En oikein ymmärrä miksi HH vastustaisi Domin hankintaa taloudellisista syistä, sillä kait hyvin pärjäävä ja katsomoja täyteen vetävä joukkue on myös taloudellisesti kannattavampi kuin päinvastainen. Runkosarjan voitosta, pleijari/finaalimatseista ja Mestaruuden kuittaamisesta tulee kaikista selvää cashia kirstuun. Näillä lisärahoilla maksetaan kyllä Dominkin visiitti Jokereissa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Minulla on sellainen tunne, että olen profiloitunut täällä JA:ssa kenties yhdeksi voimakkaimmin nykyisen kokoonpanon puolesta puhujista. Periaatteeni on koko kauden ollut, että voittavaa kokoonpanoa ei pitäisi muuttaa kuin korkeintaan pakon edessä. Ja tietysti omien NHL-paluumuuttajien vuoksi.

Olen jopa puolustellut Hancockia, koska mies on kuitenkin hoitanut ruutunsa, onpa hänet sitten sijoitettu mihin ketjuun milloinkin. Hän on myös tehnyt maaleja ihan mukavasti. Omasta mielestäni Hancock on pelannut juuri niin kuin on odotettu. Hän on osa voittavaa joukkuetta.

Jos ketjun avauksessa kuitenkin on totuuspohjaa edes siteeksi ja Tie Domi tosiaan kohtuullisella korvauksella olisi halukas pukemaan Jokeri-paidan päälleen, kai sitä meikäläinenkin sitten antaisi periksi. Domi tosiaan voisi olla juuri sen kaltainen NHL-pelaaja, jolle Jokereissa olisi tilaus. Erityisesti siksi, kuten tämänkin ketjun viestit liikuttavan yksimielisesti osoittavat, että mies varmasti toisi lisää yleisöä usein aivan liian harvalukuiseen katsomoon. Ja varmasti toisi väriä myös kentälle, toisin kuin Hancock. Se on myönnettävä.

Tuskaa tämä silti tuottaa. Minun on vaikea hyväksyä joukkueen muuttamista tilanteessa, jossa kaikki toimii. Aivan eri asia olisi, jos peli ei kulkisi tai jokin osa-alue olisi selkeästi retuperällä.

Mutta olkoon, Domi Jokereihin!
 
K

kangaroo

Hyviä perusteluja on edellä monessa viestissä. Playoff-pelaajana näkisin Domin moninverroin mieluummin kuin Hancockin. Pleijarit ratkaistaan pitkälti henkisellä puolella, ja tällä osa-alueella Hanckilla ei ole mitään annettavaa joukkueelle.

Tervetuloa Domi, jos cobolin tiedot pitävät paikkansa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tuosta taloudellisesta puolesta on aika tylyä faktaa päivän Iltiksessä. Saku Koivun TPS:n kassaan tuoma potti on JO NYT 200 000 eur ja verojenkin jälkeen tuolla summalla palkkaa jo ykkösketjutasoisen pelaajan jengiin. Tepsin mukaan Koivun voi sanoa pelastaneen Tepsin talouden tämän kauden osalta ja hänen vaikutuksensa myös muiden joukkueiden katsojamääriin on ollut huomattava. Pelkästään Tepsin kotimatseissa on kolmessa Sakun pelaamassa ottelussa ollut katsojia yli 10 000 henkeä yli TPS:n katsojakeskiarvon.

Sama tapahtuu meillä Teemun, ja toivottavasti myös Domin, astuessa kehiin. Säpinää kentälle ja katsomoon!
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Mukana talkoissa

Jos Hjalmarilla Tie Domin palkkaaminen on rahasta kiinni niin olen valmis kantamaan korteni kekoon. Tie Domi olis loistavaa nähdä Jokereissa. Nyt vipinää Hjalmari!


-Papa-
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Viiltävä ketjunavaus Mr. Cobolilta. Oikeastaan yhteenkään kohtaan ei voi juuri väittää vastaan.

Hanckin ulkoistaminen ei rikkoisi millään tavalla joukkueen yhtenäisyyttä, pelisysteemiä tai sekoittaisi pakkaa muutoinkaan. Hänellä ei ole ulkomaalaisvahvistukselta vaadittavaa statusta joukkueessa. Jokereiden taisteleva ja yrittävä ilme tällä kaudella ei henkilöidy häneen millään tavalla. Kukaan junnu ei opi tai kasva hänen rinnallaan. Hän on ainoa pelaaja joukkueessa jonka peliä seuratessa tulee joskus mieleen sana 'turisti'.

Hancock on tällä hetkellä niitä harvoja, kenties ainoa, kasvottomia rivipelaajia joukkueessa.

Tie Domi tiedetään yritteliääksi joukkuepelaajaksi. Hän pystyy koska tahansa samaan kuin Hanck ja on lisäksi molemmilla maaleilla ja kulmissa sata kertaa hyödyllisempi. Lisäksi jos hän pelaa ystävänsä Selänteen kanssa tämän kotiseurassa, hän tuskin kehtaa tulla tänne surffailemaan ja sekoilemaan.

Oma lukunsa on sitten yleisömäärä jota Tie toisi SM-liigapeleihin ympäri maan, sekä se, että NHL-kauden peruuntuessa edessä saattavat olla hyvinkin kanadalaistyyppiset pleijarit jolloin joukkue tarvitsee jonkun hieman katselemaan Filppulan, Thomasin, Lepistön, Metropolitin, Kampelan, Jantusen jne perään. Näin se vain on.
 

jester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Perusteluja on tässä tullut läjäpäin, ja niillä on ollut kaikilla yksi sama piirre: Kaikki tuntuu sopivan aukottomasti yhteen. Domi voisi olla todellakin se puuttuva palapelin palanen.

Olen tässä pitkin päivää duunissa kelannut, että minkälaistakohan olisi nähdä Domi jäällä? Huh, huh.. Siinä olisi parasta viihdettä sitten Gagnonin. Jokainen sekunti ja luistinpiirto jäällä olisi täynnä odotusta, ja vastustajalle kauhua.

Domin roolia ja merkitystä koko joukkueelle ei todellakaan voisi väheksyä. Domi toisi tullessaan sellaisen fyysisen selkärangan jota ei voisi katkaista kovimmankaan paineen alla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jos Domi on oikeasti saatavilla niin

Ilman muuta Domi tänne ja Hancock mutustamaan hodareita katsomon puolelle. Ja kuten täällä on jo monesti todettu niin Domi toisi tänne vahvaa maalineduspelaamista, voimaa kulmapeliin, taklauksia ja räväkkyyttä sekä tietenkin tarvittaessa Domi pystyisi suojelemaan meidän tärkeitä pelimiehiä - Metropolitia, Thomasia ja Filppulaa.

Eli jos Domi on kunnossa, asennetta ja halua pelata täällä löytyy eikä hintalappu ole mahdoton niin ei muuta kuin Masa soittoa Domin agentille ja tuo Domi tänne.

Tosin NHL:n työsulku saattaa kuin saattaakin olla loppumassa joten haaveeksihan tuo voi vielä siitäkin syystä jäädä.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos ja kun cobolin kirjoittamat tiedot pitävät paikkaansa, niin ei voi kuin ihmetellä, jos Tie Domi ei Jokereissa tällä kaudella pelaa. Miksi jättää ottamatta edullinen pelaaja, joka pelaa joka vaihdon täysiä eikä luovuta koskaan. Pelaaja, jonka kiekolliset avutkin ovat ihan riittävät liigaan, eihän tässä mitään ykkösketjun maalinsylkijää olla hakemassa. Allekirjoitan täysin Animalin ja cobolin perusteet siitä, miksi Domi olisi saatava Jokereihin ja miksi hän olisi tärkeä jannu joukkueelle. Kerrankin saataisiin todellista väriä liigaan.
Hjallis & Masa, toimikaa!
Ettei pointti jää epäselväksi:
TIE DOMI JOKEREIHIN!
 
Masa, Tie Domille puhelua...NYT!

Masa puhelin kauniiseen käteen ja puhelua Mr. Domille.

Domi kun pukee narripaidan päälleen, niin enää ei tarvita yhtään vahvistusta, joukkue on kasassa. Legendaarisella 110% lasissa hyrräävä Tie Domi on ehdottomasti palapelin viimeinen pala, pelissä nimeltä Helsingin Jokerit. Domi on joukkuepelaaja isolla J:llä, pelkkä nimi saa vastustajat kanveesiin.

Mikä voisi olla syy siihen, ettei Domia hankita? Ei ainakaan raha.

Virmanen & Hjallis, päästäkää piru irti!

edit. niin ja meinasi unohtua, Quinn takaisin Lukkopaitaan tai vaihtoehtoisesti katsomon puolelle.
 
Viimeksi muokattu:

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tie Domi Jokereihin

Tämähän on selvä asia meikäläisen mielestä .Eikun Domi vaan Jokereihin ja Hancock jonnekkin muualle surfailemaan.On se muuten ihme asia ,että joka ikinen vuosi Jokerijoukkueeseen tulee pelaajia jotka eivät ole ns. vahvistuksia.Hancock on ollut ainakin minulle suuri pettymys.
 

Untitled

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue
Domi tänne ja heti!

Jos tässä on perää että Tie Domi olisi saatavilla, niin vai tyhmä jättäisi tilaisuuden käyttämättä.
Tie Domi on se ainoa puuttuva palanen Jokereiden rosterissa. Domi Jokereihin niin tällä joukkueella mennään keväällä pitkälle. Loppuun asti. Suomen mestaruuteen!
 
Viimeksi muokattu:

hokitietäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT JA JOKERIT
TIE DOMI JOKEREIHIN!!!!!

Jos Jokereilla on mahdollisuus saada Domi niin silloin ei ole mitään järkeä jättää tilaisuutta käyttämättä. Nyt vaan Harkimo järki käteen ja sopimusta tekemään. Jos se on rahasta kiinni niin kyllä domin näkeminen livenä kentällä toisi katsomoihin todella paljon lisää porukkaa ja sitä kautta myös puhdasta rahaa käteen. Domi on todellinen joukkuepelaaja ja hänen kohdallaan ei tarvitsisi pelätä ns. Maddeneitä. Jos on pieninkään mahdollisuus saada Domi Jokereihin niin se mahdollisuus on pakko käyttää hyödyksi.
Tästä johtopäätöksenä:


TIE DOMI JOKEREIHIN
 

#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Tomppa#74
Kuvittele nyt Hjallis jo sitä sisään kuulutustakin parin viikon kuluttua:"Teemu Selänne, Tie Domi, Tim Thomas, Glen Metropolit, Juha Lind, Valtteri Filppula, Toni Dahlman, Brian Campbell, Ossi Väänänen..." -

Kuulostaa niin hienolta että meinaa onnen pissa lirahtaa housuun. Hjallis, jos luet tämän: Jääkiekkoa harvakseltaan seuraavien mielenkiinto nousee taatusti ja auton nokka kääntyy yhä useammin kohti Hartwall Areenaa kun Jokereiden pelaaja listaa silmäillessä huomaa Selänteen ja kumppaneiden nimet. Koulussa pikkupojat kyselevät toisiltaan ovatko nämä käyneet vielä katsomassa sitä Jokeri-pelaajaa joka on kova tappelemaan. Nassikoiden mielenkiinto herää ja pian ruvetaan isältä ruinaamaan rahaa matsiin. Muiden joukkueiden fanit tulevat seuraamaan Jokeri matseja ihan vaan sillä, että näkee Domin.

Domista saataisiin myös suojelija Metroille. Entä jos Metro tai Thomas telotaan ennen playoffeja, kuka kantaa joukkuetta. Domin kalsean katseen alla ei monella ole pokkaa lisätä miehiä sairastuvalle.

Kuten varmaan on tullut selväksi, ehdoton kyllä Domille.
 

lempo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan ehdottomasti pitäsi saada Domi jengiin mukaan!

Minäkin tulisin melko varmasti jokaiseen jäljeelä olevaan peliin jos vain saataisiin äijä Jokereihin! Voin kuvitella jo kun vastustajan puolustajien kädet jäätyvät kun Domi tulee heitä kohti karvaamaan kiekkoa pois tms.

Mulla on vieläki se pelko että Hanck surffailisi Pleijareissa ilman minkäänlaista päämäärää eikä viitsisi mennä kiekkojen eteen niin kuin tällä hetkellä.

TIE DOMILLE SOPPARI!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kyllä sieltä tulee. Hemmetin hyvä pelimies, joka voi pelata sentterinä ja laidassa luokkaa 190/100 ja vähintään 50 pistettä NHL-kaudessa. Tällaiseen olisi siis tarve ja tämä pelimies siirtäisi Hancockin katsomoon ja pelaisi Teemun kanssa. Eiköhän HJV ole asiasta samaa mieltä.
Vähän on Domi päässyt kasvamaan viime näkemästäni. Pisteitäkin Tie on aika mukavasti naputellut :)

Ei vaan jos Narrit nyt sitten Domin saisi, olettaen/toivoen, että tuo lakko jatkuu änärissä. Niin se olisi enemmän kuin hieno juttu!!!!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Raportti Hämeenlinnasta:

"kaksi päähän kohdistunutta taklauksta, pakaan ja lindiin. Sitten mäkkäri veti metroa poikittaisella, tomek heitti hanskat, pari iskua ja dumarit väliin. DOMI KEHIIN!"
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti cobol
Raportti Hämeenlinnasta:

"kaksi päähän kohdistunutta taklauksta, pakaan ja lindiin. Sitten mäkkäri veti metroa poikittaisella, tomek heitti hanskat, pari iskua ja dumarit väliin. DOMI KEHIIN!"
No laitetaan vielä tännekkin. Eli miten ihmeessä voit tätä tapausta pitää Domin tarpeellisuutta korostavan. Valtonenhan juuri puolusti Metron koskemattomuutta. Juuri näin. Ja kertoo, että Jokereissa asia on hoidossa. Hanskat tippuu oli vastassa kuka tahansa, kuten Valtonen ja Kankaanperä ovat todistaneet.

Sinänsä minulla ei Domin tuloa vastaan mitään ole, muutakun että eiköhän tuo NHL vielä ala.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Flu
No laitetaan vielä tännekkin. Eli miten ihmeessä voit tätä tapausta pitää Domin tarpeellisuutta korostavan. Valtonenhan juuri puolusti Metron koskemattomuutta.

Valtonenhan ei ole mikään hanskaaja, vaan power forward pikemminkin. Näin hän myös itse itsensä määrittää. Mäkkäri puolestaan on paitsi hyvä power forward, myös erinomainen hanskaaja SM-liigassa. Mäkkäri hallitsee ärsytyksen, pelaamisen, luistelun, rymistelyn ja hanskauksen eli on vaikkapa Jarkko Ruudun parempi ja voimakkaampi versio. Jokereille Valtonen on kentällä tärkeä pelaaja mm. ylivoimassa, ei suinkaan raskaan sarjan pelote. Silti ehdottomasti täydet pisteet Tomekille siitä, että lähti!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Flu
Eli miten ihmeessä voit tätä tapausta pitää Domin tarpeellisuutta korostavan.

Mä perustelen vaikken cobol olekaan, jos sopii?

Kuinka monta samanlaista tilannetta näit Jokereita vastaan kaudella 99-00? Silloin ei tarvinnut edes puolustaa ketään, kertaakaan. Koska yksikään näistä jotka pelostaan vähän toipuneina nyttemmin neljä vuotta myöhemmin ympäri nettiä erilaisten äänitorvien kautta kyllä julistavat että "kyllä me kysyttiin, muttei lähtenyt", eivät uskaltaneet edes kokeilla.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Viestin lähetti cobol
Valtonenhan ei ole mikään hanskaaja, vaan power forward pikemminkin. Näin hän myös itse itsensä määrittää. Mäkkäri puolestaan on paitsi hyvä power forward, myös erinomainen hanskaaja SM-liigassa. Mäkkäri hallitsee ärsytyksen, pelaamisen, luistelun, rymistelyn ja hanskauksen eli on vaikkapa Jarkko Ruudun parempi ja voimakkaampi versio. Jokereille Valtonen on kentällä tärkeä pelaaja mm. ylivoimassa, ei suinkaan raskaan sarjan pelote. Silti ehdottomasti täydet pisteet Tomekille siitä, että lähti!
Juu kaikki mitä sanot on totta, mutta et vastannut alkuperäiseen kysymykseen. Miksi Tomekin tanssiin lähtö nyt juuri korosti Domin tarvetta. Mielestäni se, että Mäkkäri olisi yksipuolisesti hakannut Metron ilman kenenkään väliintuloa olisi ollut se tapaus, jolloin Domia voi apuun huutaa. Nyt jokainen ukko jengissä on näyttänyt lähtevänsä ketä tahansa "SM-liiga goonia" vastaan tappelamaan - mikä hiton hätä tässä sitten on?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Flu
Juu kaikki mitä sanot on totta, mutta et vastannut alkuperäiseen kysymykseen. Miksi Tomekin tanssiin lähtö nyt juuri korosti Domin tarvetta.

Miksi oletat, että Tomekin lähtö korostaisi jotenkin Domin tarvetta? Sehän on ihan perseellään koko oletus.

Mun lähtökohta on seuraava: Domi Jokereihin = 30 % vähemmän mailalla hakkaamista, päähän taklaamista yms meidän pelaajiin = vältetään ainakin yksi turha loukkaantuminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös