Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pienpuolueet Suomessa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Musta Nuoli, 11.04.2016 klo 15.59.

 1. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Todellisuus on parasta komediaa sanonta pitää kyllä paikkansa. Ei ole helppoa ollut Marcon poliittinen uran alku tai siihen pyrkiminen.
   
 2. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
 3. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Suomen Kansa Ensin -puolueella on suunnitteilla "Omakylä"-projekti, jossa useat perheet ostavat ison talon ja asuvat siellä yhdessä "kansallismielisesti". Puhetta ollut mm. vallihaudan rakentamisesta ympärille.

  Tämä siis ihan oikeasti.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Vähän pelkään että omakyläprojekti loppuu siihen että siellä on eri huoneistoklikkien putscheissa mennyt vaineeseen suurin osa kansallismielisistä ja loput on suljettu vankilaan.

  Mutta ei kun kovaa ajoa!
   
 5. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Suomen köntsä ensin.... ai että, odotan kyllä pienpuolueen kyselyiltaa ylellä. Mikäli pysyvät siihen asti koossa.

  Mietin ensin, että onhan tää nyt niin vitun tyhmä ideakin ettei jaksa edes naurattaa, mutta väärässä olin. Ihan huikeeta camp-huumoria koko sakki!
   
 6. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Suomen Kansa Ensin rp. on parhaillaan laittomassa tilassa ja tiettävästi AVI:iin tehty ilmoitus asiasta eli saattaa jäädä vaalit tältä erää väliin.

  Ovat muuten tänään menossa Varissuolle pitämään miekkaria ja "ottamaan paikan haltuun" maahanmuuttajilta, että onnea Turku.
   
 7. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  @eriatarka asuappa Turussa. Ostaisin Finnkinosta popparit ja menisin katsomaan shöwta.
   
 8. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Show tyrehtyi ennen kuin ehti alkaakaan, kun Geurt de Wit ei pystyttänytkään vaalitelttaa (liian kylmä/tuulista). Mutta kannatti käydä Turussa kävelemässä ostarilla ja kauhistelemassa, kun on ulkomaalaisen näköisiä paikalla.
   
 9. PikkuMarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  GMDW oli sitä mieltä, että heillä on 100-200 tuhatta kannattajaa, näkisikin sen päivän. Tai no toivottavasti sitä ei tule. Eikä kyllä tule. Pienpuoluetenttiä odotellessa, parasta viihdettä kun cacca-herra öyhöttää.
   
 10. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kerouac, WildThing, Konnamuori ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 11. PikkuMarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tänään illalla on siis todennäköisesti streami siitä, kuin "kansallismielisiä" sabotoidaan ja kuinka tämän Herran puoluehanketta ja vaaleja koitetaan torpata.
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Sir Markku tykkää tästä.
 13. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Veikkaan että tämä SKE-sirkus loppuu kesällä. Meinaan juuri tuli tieto, että Big Brother palaa syksyllä. Pidän epätodennäköisenä, että nämä kaksi formaattia kilpailisivat katsojista.
   
  PikkuMarkku tykkää tästä.
 14. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Uuden Suomen blogeja tulee joskus huumorimielessä luettua ja siellä pistänyt tälläinen kaveri esiin kuin Petri Hirvimäki ja Nukkuvien puolue. Mies kertoo olevansa entinen presidenttiehdokas(ei ole todellisuudessa) ja Nukkuvien puolueella olevan miljoona kannatus.
  Jotenkin nuo jutut on niin naurettavia, että alkanut miettiin, että ehkä tuo on vaan trollausta. Eilen kuitenkin miehen Facebookin seinälle pamahti video, missä menevät Ylelle keltaliivit ja tonttulakit päässä avautumaan. Oli kyllä aika raskasta myötähäpeää aiheuttava pläjäys.
   
 15. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Lainaus:
  Samaa mieltä @hablaa n kanssa! Tässä on Suomen ehdokas seuraaviin Oscareihin, Canneseihin ja Golden Globeihin. Täytyy olla. Siinä mielessä sitä toivoo, että nämä hermannit pääsisivät osallistumaan vaaleihin, että pääsisi näkemään Geurt Marcon pienpuoluetentissä. Siinä viihde nousisi aivan eri tasolle.
   
 16. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Täällähän on todellista oikean elämän komediaa - ja tragediaakin taitaa olla mukana? - videomuodossa. Tuo oli aivan huikea video!

  Marcon Turun keikka meni mönkään - maahantunkeutujat taisivat yksissä tuumin puhaltaa niin kovin yhdessä, ettei Marco saanut telttaansa pystyyn. Pun intended.

  T-paita ainesta tässä koko setissä.
   
 17. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tässä on vain sellainen ongelma, että puolue piti joulukuun lopulla laittoman jäsenkokouksen (jossa Geurt junttasi edellisiltana päättämänsä uuden hallituksen) ja tiettävästi AVI:in tehty ilmoitus asiasta, eli voi olla, että kohta on puolue selvitystilassa eikä voi osallistua vaaleihin.
   
 18. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Lainaus:
  Näinhän siinä varmasti käy. Toisaalta oikeastihan se on varmasti parempi näin, mutta vaalien viihdearvo laskee huomattavasti.
   
 19. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On siinä meillä puoluejohtaja:

  "Syyttäjän mukaan poliisi on kertonut De Witille, että hänen on aika jatkaa matkaa ja että hän häiritsee poliisin virkatehtävää. De Witiä on ohjattu kädestä, jolloin tämä on heittäytynyt lattialle istumaan ja ottanut käsillään kahden eri poliisin jaloista kiinni. De Witin ote poliiseista on irrotettu neljän poliisin toimesta.

  Syyttäjän mukaan De Wit on tilanteessa vastustanut poliisia rimpuilemalla voimakkaasti. De Wit on kieltäytynyt kävelemästä, jolloin häntä on ensin siirretty kahden poliisin voimin ja sen jälkeen neljä poliisia on kantanut De Witin poliisiautoon."

  Tamperelaista puoluejohtajaa syytetään haitanteosta virkamiehelle, kahta miestä puoluejohtajan pahoinpitelystä
   
  PikkuMarkku tykkää tästä.
 20. PikkuMarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Onko kukaan muu seurannut näiden sankareiden marssia? tällä hetkellä Olli Heikkilän tuore kihlattu Karoliina Topelius näyttää olevan kestopsykoosissa, toki ainahan se on vaikuttanut siltä, että on sekaisin. Tai no, niiden yleiseen tasoon verrattuna sekaisin, eli todella paljon sekaisin.
   
 21. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itsenäisyyspäivän natsimarssissa Topelius kirkui "Antifa kansanmurhaaja!!!" ja ilmastonmuutosmiekkarissa oli häiriköimässä Heikkilän kanssa ja repi jotain perheenäitiä hiuksista. Kyllä tuo minun mielestäni ihan tervehenkiseltä vaikuttaa.
   
 22. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Kaikkein hauskinta ja epäloogisinta on se, että nämä veijarit kuvaavat itse omat laittomuutensa. Ja sitten pyöräyttävät jonkinlaisen kehäpäätelmän, että näytetäänpä näitä videoita oikeudessa todisteina siitä, että nimenomaan mitään ei olisi tapahtunut. Ja sitten ihmetellään kun tulee sakkoja.. eikö tämä porukka näe itse tässä mitään ristiriitaa? Tässäkin tapauksessa tuo kyseinen videomateriaali nimenomaan todistaa haitanteon virkamiehelle, eikä suinkaan päinvastaista..
   
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei vaan video todistaa, että Geurt de Wit ainoastaan teki rauhallista vastarintaa samalla, kun poliisit aggressiivisesti hakkasivat de Witin päätä penkkiin. Mutta koska syyttäjä ja tuomari olivat vihervasemmistolaisia kulttuurimarxisteja, talmudisti-sionisteja ja suvakkeja, niin de Wit todettiin syylliseksi. Kun SKE tulee valtaan ja perustetaan kansantuomioistuin, niin nämä mädättäjät viedään kuopan reunalle.
   
  Walrus21 ja PataJaska tykkäävät tästä.
 24. PikkuMarkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei ne häiriköi, niitä häiriköidään ja sabotoidaan. Viattomat ihmiset.
   
 25. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tuo on muuten tosiaan myös mainio hahmo tuo yllä mainittu Topelius. Henkilökohtainen suosikkini on kun hän eräällä videolla kertoo meidän elävän "kokoomus-kommunistisessa vihervasemmisto fasismissa" (mikäköhän edes lienee tuon oikea kirjoitusasu). Tuo kyhäelmä on ristiriitaisuudessaan aivan tähtitieteellisen eeppinen, ja omasta puolestani ehdotankin, että Suomi luopuu tasavallan käsitteestä ja ilmoittaa jatkossa valtiomuodokseen tuon *hymiö*