Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Itse olisin toivonut Werenskyn kaltaista sopparia. Nyt maksettiin pelkästään capin nousemisesta (tulevaisuudessa) ja potentiaalista nousta paljon paremmaksi kuin surkea viime kausi. Tällöin olisi jäänyt enemmän pelivaraa tämän kauden suhteen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JTX

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Luk
Provorin sopimus vaikuttaa hyvältä ja pääasia, että se saatiin tehtyä ennen kauden alkua. Eiköhän tuo edellinen kausi ollut vain työtapaturma ja tulevaisuudessa Ivan on vakuuttava ykköspakki koko liigan mittapuulla.

Onko tuosta Konecnyn tilanteesta liikkunut mitään huhuja siitä, että mitä Konecnyn leiri oikein pyytää ja mitä seura tarjoaa? Ei ole ainkaan itsellä tullut mitään lukuja vastaan. Mielelläni kyllä pitäisin miehen Flyersissa. Luulisi, että lyhyt ja maltillinen siltasopimus olisi hyvä ratkaisu molemmille. Ei noilla näytöillä kuitenkaan vielä mitään mahdotonta palkkapäivää kannattaisi odottaa. Ei olisi uskonut kauden päättyessä, että tämäkin sopimus on tekemättä ennen leirin alkua. Mahdotonta tuo RFA-meininki tänä kesänä.
Luvuista en osaa sanoa mutta ilmeisesti siellä TKn leiri hakee pidempään sopparia, mikä mielestäni on ihan ymmärrettävää. Paljonhan sitä puhutaan että Konecnyn tehot (kuitenkin hieman alle odotusten olevat tehot) johtuvat siitä että pelaa ykkösessä Girouxin ja Couturierin kanssa. Hän haluaa varmistaa että paljon hehkutetut nuoret eivät tule muutaman kauden aikana ottamaan hänen paikkaansa ja tällöin pudota hänen profiiliaan (tehoja) hänelle epäedulliseksi mahdollisen siltasopimuksen loppuessa. Myös hyvä muistaa että kokonaan uusi valmennusryhmä ei välttämättä näe lopulta hänen paikaansa ykkösessä, eikä välttämättä edes kakkosessa, jolloin olisi jälleen sama tilanne. Tässä vielä sopimusneuvotteluista Fletcherin kommenttia:“They have some specific demands with respect to term and so we’re trying to work with them in that regard. I think we’re a little more flexible. I think we would look at, you know, a two- or three-year deal or a longer-term deal and they prefer a longer-term deal right now. Certainly that makes it a little bit more difficult when you narrow the scope of what length of term you're negotiating on, but hopefully we will continue to work at it.”

 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Provorovin kohdalla tärkeintä, että sopimus on nyt saatu aikaiseksi ja voi keskittyä täysillä kauteen valmistautumiseen. Flyersilla ei oikein ollut varaa vetää miehen kanssa mitään Nylandereita vaan kausi olisi ollut pitkälti siinä.


Katselin viime viikolla ke-to yönä sen Rookie-Campin päätteeksi pelatun ottelun Islandersin junnuja vastaan, jonka Flyers lopulta hävisi rankkareilla, kuinkas muutenkaan. Odotusten mukaisesti oli aika sekava ja virheiden sävyttämä ottelu puolin ja toisin, mutta kyllä sieltä ne tietyt nimet esiin nousivat ja hyvä niin.

Flyersin ketjut ottelussa:

Ratcliffe – Frost – Farabee
Sushko – Rubtsov – Laberge
Golod – Vorobyev – Kase
Strome – Cyr – Serdyuk

Pakistossa pyörittivät seitsemää pakkia aika sekavalla peluutuksella. Nämä seitsemän olivat: Myers, Zamula, Millman, Wylie, Michel, Comrie ja Couturier (ei sukua Seanille).

Maalinsuulla Sandström pelasi ensimmäiset puolitoista erää ja Ustimenko loput.


- Mielestäni Phil Myers oli Flyersin paras ja osoitti samalla muille tason, jota NHL:ssä pelaamiseen vaaditaan. Mielestäni myös selkeästi koko ottelun paras puolustaja ja pelaajakin.

-Rubtsov iski pari maalia ja oli muutenkin pelipäällä, eikä viime kauden jo syksyyn päättäneestä loukkaantumisesta ollut enää mitään jäänteitä jäljellä. Ehkäpä Flyersin paras hyökkääjä ja tuollaisilla otteilla se paikka NHL-rosteriin heti kauden alusta ei ole mitenkään mahdoton. Etenkin kaksinkamppailuissa oli pitelemätön. Muutenkin todella fiksuja ratkaisuja ympäri kaukalon. Ei mitään väkisin haettuja soolopuristuksia vaan juurikin sitä kiekkoa, millä myös NHL:ssä pärjää.

- Farabeelta myös vahva peli, mistä ei varmaan kukaan yllättynyt, vaikka sen maalin tai pari olisi saanut tehdä. On vain kaikin puolin pelimies.

- Frostilla oli hetkensä ja kiekon kanssa nähtiin oivaltavia juttuja, mutta kokonaisuus ei noussut näiden kahden muun tasolle. Katsotaan nyt hetki training camppiäkin, mutta tämän pelin perusteella vaatii vielä näistä kolmesta eniten kypsyttelyä AHL:ssä.

- Ratcliffesta samat sanat. Hyviä juttuja ja kaverista on selkeästi pelimies kasvamassa, mutta NHL:n aika ei ole vielä.

- Vorobyev pelasi sitä omaa fiksua kahdensuunnan kiekkoaan, mutta hieman enemmän olisin kaivannut framille nousua, jälleen kerran. Nuorukaisen pelaajatyyppi ja ominaisuudet eivät toki ihan parhaalla tavalla istu näihin korkean temmon coast-to-coast junnusäntäilyihin, mutta…

- Zamula oli Myersin jälkeen Flyersin toiseksi paras puolustaja, mutta ero Myersiin oli selvä. Avauserään sattui yksi paha keskialueen kiekonmenetys, josta Isles sai läpiajon, mutta muuten sellainen tasapainoinen ottelu. Ei kuitenkaan mitenkään dominoivaa / loisteliasta menoa. Toivon mukaan vuoden kuluttua olisi tämän askeleen aika.

- Millmanilta nähtiin pari väläytystä hyökkäys suuntaan, mutta noin muutoin aika maltillinen peli. Kesän projekti-varaukselta ei kuitenkaan vielä tämän syksyn leirityksissä varmaan kukaan odottanut sen suurempia.

- Wylie puolestaan osoitti pariin otteeseen hyvää pelinlukuaan puolustustilanteissa, mutta offensiivisesti oli aika hiljaista, teki kiekon kanssa pari selkeää virhettäkin. Odotin enemmän.

- Muu pakisto oli näitä kutsuttuja täytejannuja, joilla saivat rosterin jäälle. NCAA-taustainen Adam Comrie teki maalin ja oli muutenkin näistä se varmaotteisin, mutta ei tältäkään nähty mitään sen kummempia.

-Kase tarjosi muutaman sähäkän pelaamisen, joista yhdestä syntyi näppärä maalikin, mutta jotenkin kokonaisuutena hiljaista oli.

- Stromelta jäi päällimmäisenä mieliin yksi typerä kosto-kakkonen kun ei kupoli kestänyt ottaa puhdasta taklausta vastaan. Muuten vaelteli, missä lie, ei vakuuttanut.

- Laberge esitteli jälleen harmaan eri sävyjä. Eivät vain liike ja taidot riitä erottumaan eduksi, vaan homma menee sellaiseksi dieselmäiseksi puurtamiseksi, siinäkään ei kuulu Flyersin prospectien parhaimmistoon. Ennustaisin aika raskasta kautta niin pelaajalle itselleen kuin kannattajille.

- Sushkoa ei juuri jäältä juuri huomannut, joten sen mukainen ottelu. Jotain Rubtsovin hyvyydestä kertoo, että onnistui loistamaan näistä kahdesta ankkurista huolimatta.

- Serdyukilta jäi mieliin jokunen näppärä yritys kiekon kanssa, mutta aika mitään sanomatonta noin muutoin.

- Parista pelaamaan päässeestä kutsutusta Mika Cyr aloitti energisesti, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sen näkymättömämmäksi muuttui. Golodinia en juuri jäältä huomannut.

- Sandström pelasi vahvasti ja ainakin näillä otteilla pelipaikka Phantomseissa pitäisi olla selviä.

- Ustimenkolta vähän hapuilevampi ottelu ja varsinkin alku oli vaikea, kun heti ensimmäinen laukaus upposi, mutta paransi selvästi loppua kohden. Selvästi näki, kun laukaukset tulivat vastahyökkäyksistä, läpiajoista jne. joissa näki kiekot, ei ongelmia ollut vaan nopeilla reflekseillään ja reaktioillaan hoiti homman. Sen sijaan, jos vedot tulivat pyörityksen jälkeen viivasta / muutoin erinäisten maskipelaamisten kautta oli huomattavasti vaikeampaa. Muutenkin totuttautuminen pienemmän kaukalon suoraviivaisempaan pelityyliin tuntuisi olevan yhä vaiheessa. Aloittaneen täten kautensa ECHL:stä.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Veteraanit hyppäsivät kuvioihin mukaan perjantaina, kun varsinainen Training Camp käynnistyi. Leiriläiset oli jaettu kolmeen ryhmään, joista NHL-ukkoja ja rosteripaikoista taistelevia nähtiin kahdessa ns. pääryhmässä.

Ryhmät ja ilmeisesti ketjutkin olivat aluksi valmennuksen luvalla Fletcher&Flahr tandemin tekemiä Vigneaultin hakiessa vielä tuntumaa pelaajistoonsa.


Ryhmä A:

Giroux - Couturier - Farabee
Ratcliffe - Frost - Voracek
Twarynski - Andreoff - Aube-Kubel
Carey - O’Reilly - Gabriel

Provorov - Niskanen
Hägg - Welinski
Morin - Friedman
Brennan - Bigras

Ryhmä B:

JVR - Hayes - Lindblom
Raffl - Laughton - Stewart
Bunnaman - Rubtsov - Kase
Sushko - Vorobyev - Criscuolo

Gostisbehere - Braun
Sanheim - Myers
Wotherspoon - Prosser
Zamula - Willcox

Ryhmässä C sitten näistä kahdesta ulos jääneet. Mukana ei ollut yhtäkään NHL-rosteripaikasta taistelevaa vaan puhdasta junnu/AHL/kutsutut osastoa.Lauantaina vetivät samaan tapaan kolmessa ryhmässä pienillä hienosäädöillä. Carey ja Willcox oli tiputettu C-ryhmään, josta tilalle kahteen muuhun nostettiin Strome ja Millman. Treenien yhteydessä pelasivat myös A ja B ryhmien sisäisiä 5vs5 scrimmageja / pelitilanne harjoituksia, oranssi vs. musta jaolla.


Ryhmä A:

Oranssi

Giroux - Couturier - Farabee
Twarynski - Andreoff - Aube-Kubel

Provorov - Niskanen
Morin - Friedman

Musta

Ratcliffe - Frost - Voracek
Strome - O'Reilly - Gabriel

Hägg - Welinski
Brennan - Bigras

Elliott, Sandström ja Berube vuorottelivat maaleilla.


Ryhmä B:

Oranssi

JVR - Hayes - Lindblom
Kase - Bunnaman - Rubtsov

Gostisbehere - Braun
Wotherspoon - Prosser

Hart

Musta

Raffl - Laughton - Stewart
Sushko - Vorobyev - Criscuolo

Sanheim - Myers
Zamula - Millman

LyonEilen oli ryhmiä muuteltu jo hieman enemmän, mutta muutoin sama sapluuna.


Ryhmä A:

Oranssi

JVR - Hayes - Voracek
Sushko - Vorobyev - Criscuolo

Gostisbehere - Braun
Millman - Bigras

Lyon

Musta

Lindblom - Rubtsov - Stewart
Ratcliffe - Frost - Farabee

Morin - Welinski
Zamula - Myers

Elliott


Ryhmä B:

Oranssi

Giroux - Couturier - Kase
Twarynski - Andreoff - Aube-Kubel

Hägg - Sanheim
Brennan - Prosser

Musta

Bunnaman - Laughton - Raffl
Strome - O'Reilly - Gabriel

Provorov - Niskanen
Wotherspoon - Friedman

Berube, Hart ja Sandström


Jos nyt ymmärsin oikein, niin muutamia puolustajia ja toisen porukan yhtä veskaria lukuun ottamatta Ryhmä A pelaa Islandersia vastaan, eilisten harjoitusten ketjuilla, ma-ti yönä ja Ryhmä B puolestaan ti-ke yönä, jonka jälkeen voisi kuvitella nähtävän leirityksen karsintaa. Toistaiseksi ainoa pois lähetetty on ollut Seattlen T-birdseihin palautettu maalivahti Roddy Ross.
 
Viimeksi muokattu:
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jos jotain alkupäätelmiä kolmen päivän osalta, ilman yhtäkään harjoitusmatsia, näistä haluaa tehdä, niin...

- Giroux-Couturier tandemi on pysynyt kasassa ja tuohon tunnuttaisiin haettavan vain sitä kolmatta kaveria.

- JVR-Hayes olleet myös kaikki kolme päivää yhdessä. Toisessa laidassa vuorotelleet Lindblom ja Voracek,

- Kolmas top-line on Patrickin loukkaantumisen ja Konecnyn sopimustilanteen myötä kauden avaustakin silmällä pitäen vielä aika avoin.

- Laughton ja Raffl olleet myös tiiviisti yhdessä ja tässä on aika selkeä pohja neloselle. Toiseen laitaan onkin kova kilpailu käynnissä.

- Puolustuksessa Provorov-Niskanen ja Gostisbehere-Braun pareja oltaisiin ajamassa systemaattisesti sisään.

- Kolmannessa parissa sitten Sanheim ns. varmana tapauksena. Myersin ja Häggin taistelessa viimeisestä ruudusta. Morin vielä jonkinlaisena jokerina.

- Junnuista Farabee on kerännyt toistaiseksi kovimmat kehut.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No niin. Pre-Season korkattu. Pyörittelin tässä ennen töihin lähtöä tuon viime yön matsin NHL TV:stä, jossa oli jo mukavasti tallenteena. Vinkkinä tämä, mikäli Viaplay löytyy.

Seuraavaksi nopea summailu ja viivailut.

Kokoonpano:

JVR - Hayes - Voracek
Lindblom - Rubtsov - Stewart
Ratcliffe - O'Reilly - Farabee
Sushko - Vorobyev - Criscudo

Gostisbehere - Braun
Zamula - Myers
Morin - Welinski

Elliott (ensimmäiset puolitoista erää)
Lyon (toiset)

Peli siis päättyi Islandersin 3-1 voittoon. Asteen vahvemmalla rosterilla pelannut Flyers oli hallitsevampi osapuoli, mutta maalit ratkaisevat. Koska kyseessä oli ensimmäinen harkkamatsi uudella valmennuksella Trotzin sapluunaa vastaan, en tuloksesta juuri välitä, vaan enemmän kiinosti miltä eri yksilöt näyttivät.

- Kevin Hayes oli Flyersin paras. Varmasti oli halua näyttääkin, mutta siis sellaista kokonaisvaltaista vahvaa tekemistä herralta. Caphitistä voi halutessaan nillittää loputtomiin, mutta tuleehan Flyers olemaan selvästi tasapainoisempi ja kilpailukykyisempi joukkue Hayesin kanssa.

- Myös Justin Braun pelasi positiivisen matsin ja osoitti kyllä paljon sellaista, mille näkee helposti käyttöä tuossa pakistossa. Vastassa ei toki viime yönä ollut vielä niitä ykköskorin jätkiä, mutta pelasi fiksua omaa peliään. Rauhallisuus ja peliäly paistoivat esiin.

- German Rubtsov oli myös hyvä. Ei toki tarjonnut, mitään loistukkuutta, eikä tehojakaan tullut, mutta suoritti jatkuvasti niitä ns. menestyvän kiekon perusteita ympäri kaukaloa. Mikäli homma jatkuu samana ja saa vielä oikeaan paikkaan niitä tehojakin voi hyvinkin löytää itsensä kauden alussa NHL-rosterista.

- Farabee oli ok ja selvästi ketjunsa paras, mutta hieman enemmän odotin, Voi olla, että vika oli ainoastaan minussa ja odotuksissani.

- Lindblom toi sitä omaa kiekotonta duuniaan, mutta offensiivisesti oli turhan hiljaista ja juuri tämä on se asia, joka tulee määrittämään jatkossa mihin rooliin ruotsalaista ruvetaan istuttamaan. Katsotaan, miten homma tuosta lähtee. Ensimmäisellä YV:llä oli jännästi Giroux'n paikalla laidassa Hayesin häärätessä nopan keskellä, mutta pelin edetessä sentään pyöräyttivät herrat ympäri, mikä jo vähän piristi heikosti toiminutta ylivoimaa.

- Chris Stewart oli itselle positiivinen yllätys, Aiemmalla NHL-urallaan oli sellainen ylipainoinen/heikossa kunnossa ollut hitaasti liikkunut tankki, jolle ei nykyliigassa sitä käyttöä enää löydy. Eikä vuosi Englannin kaljaliigassa herättänyt luottoa yhtään paremmasta. Ne kesällä kantautuneet viestit Stewartin kovasta kunnosta, siitä kliseisestä elämänsä iskusta, pitivät kuitenkin kutinsa. Oli selkeästi tikissä ja mikä tärkeintä täten se luistinkin liikkui mukavasti. Ei tästä mihinkään tehorooliin enää ole, mutta kyllä tuolle pelaajalle voisi nelosesta löytyä käyttöä. Saisivat samalla rosteriin sitä grittiä. Katsellaan rauhassa lisää pelejä, mutta positiivinen ilmestys, ehdottomasti.

- Voracek ja JVR saivat aikaan Flyersin ainokaisen ja muutaman muunkin vaarallisen tilanteen. Ei mitään mahdotonta iskua vielä, ja parantaa pitää, mutta olivat kuitenkin jäällä ja sitä tulostakin tuli.

- Vorobyovilta ok duunia, mutta jotenkin vain tämän pelaamista seuratessa herää usein ajatus, miten voisi olla paljon parempikin. Ovat mielestäni Hayesin kanssa pelaajatyypeiltää hyvin samalaisia tuollaisina peliä tekevinä all-round senttereinä, mutta jenkki saa terävyydellään ja paremmalla kamppailupelaamisellaan vain paljon enemmän aikaan. Vorobyev on liian usein vähän sellainen märkä rätti.

- Ratcliffe tuo olottuvuudellaan paljon aseita käyttöön, mutta vielä ei tekemisen taso riitä NHL:ään. Povaan kuitenkin vahvaa AHL-kautta. Kolmannen lopulla olisi terävämmällä potkulla ollut läpiajossa, mutta nyt jäi telineisiin.

- Gostisbehereltä aika hiljainen matsi. Ei toki sortunut pahemmin virheisiinkään, vaikka pari kertaa oli hilkulla.

- Myers oli mielestäni se toiseksi paras Flyers-puolustaja. Pari vähän turhan rohkeaa kiekollista ratkaisua nähtiin + pari turhaa jäähyäkin, mutta kyllähän tämän koko kaukalon aktiivisuudesta ja pelirohkeudesta on paljon iloa.

- Zamula pelasi järkevästi, eikä suuremmin näkynyt, kunnes sitten lopussa menetti kiekon viivassa, ja seuranneesta vastahyökkäyksestä Isles kiitti. Harmi sinänsä. Sellainen ok peli ja paljon hyviä ratkaisuja, mutta vielä on myös matkaa kuljettava,

- Morinilta heikko peli. Oli joo fyysinen, mutta ihan liikaa haki niitä taklausiaan ainoastaan ryntäillen itseään ulos tilanteista. Kiekon kanssa taas oli paineistettuna ongelmissa ja roiskimiseksi meni. Islandersin ensimmäisessä Morin taklattiin päädyssä irti kiekosta, josta muutama sekunti ja kiekko oli maalissa, Tuossakin tilanteessa lähti hakemaan vain kulmaukseen omaa taklausta irtonaisena pyörineen kiekon pelaamisen sijaan. Paljon pitää tapahtua, mikäli meinaa voittaa Myersin pelipaikkakilpailussa.

- Veskareista ei sen enempää. Vähän tuli laukauksia ja molemmille upposi se yksi viivaveto, jonka olisi voinut torjuakin.


Ensi yönä sitten Isles vol2 toisella rosterilla.


-----------------------------


Konecnyn soppari on aika samaa settiä, mitä Provorovin. PItuutta on ja Fletcherillä selkeästi luottoa TK:n kehityksen jatkumiseen. Hyvä juttu, ettei pitkittynyt enempää.
 
Viimeksi muokattu:
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mites mites onko oranssia porukkaa menossa Prahaan kauden avaukseen. Itellä jäi liput saamatta vaikka kytiksellä olin lipunmyynnin avautuessa. Sen verran nakerti mieltä että suunnistan Lausanneen katsomaan Flyersin viimeisen preseason pelin. Oishan Prahaan varmaan liput saanu myöhemminkin ostettua mutta pari Flyersin änärimatsia jo nähneenä ei niin justiinsa välilä pelillä. Sitä paitsi ei ole Sveitsissä tullut käytyä niin ihan mukava heittää pikku miniloma perjantaista- tiistaihin siellä
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Mites mites onko oranssia porukkaa menossa Prahaan kauden avaukseen. Itellä jäi liput saamatta vaikka kytiksellä olin lipunmyynnin avautuessa. Sen verran nakerti mieltä että suunnistan Lausanneen katsomaan Flyersin viimeisen preseason pelin. Oishan Prahaan varmaan liput saanu myöhemminkin ostettua mutta pari Flyersin änärimatsia jo nähneenä ei niin justiinsa välilä pelillä. Sitä paitsi ei ole Sveitsissä tullut käytyä niin ihan mukava heittää pikku miniloma perjantaista- tiistaihin siellä
Itse suuntaan kyllä Prahaan katsomaan avausta. Torstaina lento sinne ja sunnuntaina takaisin. Toivottavasti tulisi voitto niin viime kevään BoP-voitto saisi jatkoa :)
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kolmen pre-season pelin jälkeen muutama ajatus.

- Pidän kaikista kesän hankinnoista (no Pitlickistä en osaa sanoa koska loukki). Braun ja Hayes ovat varsinkin ovat antaneet todella postitiivisen kuvan. Braun näyttää oikeasti hyvältä puolustajalta, nimenomaan oman pään puolustajalta, juuri siltä mitä tämä joukkue on kaivannut. Osaa kuitenkin myös liikuttaa kiekkoa. Hayes on myös ollut juuri sitä mitä tänne on kaivattu, eli kunnon 2C. Erinomainen suojaamaan kiekkoa ja hyvä rakentamaan peliä. Kahdensuunnan peli ja puolustuspelaaminen onnistuu myös.

- Nuorista Farabee, Rubtsov ja NAK (NAK toki oli jo viime kaudella) voitaisi minun puolestani laittaa jo NHL miehistöön, mikäli vaihtoehdot ovat luokkaa Stewart, Andreoff ja Gabriel. Jokainen noista nuorista ovat näyttäneet että pelinopeus riittää (ainakin siis HARJOITUSPELIEN nopeuden perusteella, muistetaan viime vuonna Vorobyev) tälle tasolle, eivätkä ole riskistekijöitä jäällä. Osaavat pelata joka puolella kenttää, ovat hyödyksi hyökkäyspäässä ja puolustupelaaminen on tunnollista. Frost mielestäni kaipaa vielä totuttelua AHL:n puolella, ihan johtuen pelityylistä. Playmaker tyyli pitää sopeuttaa OHL:n vauhdista ammattipuolelle sopivaksi. Eli lisää nopeita ratkaisuja sekä vielä nopeampaa pelinlukua. Itsevarmuus on myös hyvä nostaa vaadittavalle tasolle farmissa. Jo pois lähetetyistä nuorista Zamula antoi itselleni todella positiivisen kuvan. Todella hienoa pelinlukua ja rohkeita peliä edistäviä ratkaisuja. AV:ltä tuli myös kovasti kehuja. Ensi vuonna odotan vähintään ELC:tä kouraan, ja paikkaa farmissa.

- Elliot on oikeasti ihan hyvä maalivahti. Ihan oikeasti. Tämä usein unohtuu koska keskustelu hänestä keskittyy aina hänen loukkaantumisiinsa. Toki ihan hyvästä syystä. Ehjänä pysyessään, Hart Elliot kaksikko (sillä 50/30 jaolla) on oikein kelpo pari tälle kaudelle, koska Hart nyt on jumalasta seuraava. Vai miten se meni ;). Hart on jatkanut näiden pelien perusteella siitä mihin viime kaudella jäi, eli odotukset on kovat.

- Sanheimia hehkutetaan paljon, ja jälleen, ihan syystäkin. Itse olen kuitenkin lähes yhtä innoissani Myersistä. Eilinen peli ei ollut paras mahdollinen Myersille, mutta minä näen lähes yhtä kovan potentiaalin kuin Sanheimissa. TODELLA hyvä luistelemaan isoksi pelaajaksi, hyvä kiekonkäsittely ja pelinluku. Virheitä vielä sattuu, mutta monesti pystyy paikkaamaan niitä hyvällä luistelullaan. Odotan paljon tältä kaudelta.

- Patrickin tilanne huolestutta itseäni todella paljon, vaikka kyse ei ole ilmeisesti aivotärähdyksestä. Kysyttäessä Fletcher oli sanonut ettei tässä vaiheessa ainakaan tarvita leikkausta tjsp. joten aivotärähdys se ei loogisesti ajateltuna voi olla. Niskavamma on ollut huhuissa, mutta ne ovat tosiaan huhja. Olkoon mikä hyvänsä niin tämä ei ole se paras tapa aloittaa kausi uuden valmennustiimin alla kaudella, jolloin kaikki viimeistään odottavat sitä läpimurtoa.

- Uuden valmennustiimin ajaman nopeamman pelityylin sisäänajaminen voi pahimmillaan ottaa taas oman aikansa, jolloin kauden alku saattaa taas näyttää aika masentavalta. Kaiken kaikkiaan odotan tältä kaudelta kuitenkin reilusti parempaa kuin mitä viime kaudella nähtiin. Puutteita on paikattu hakinnoilla ja Hartin pitäisi olla paras maalivahti pitkään aikaan. Joten palikat ovat olemassa. Nyt vaan homma pitää saada toimimaan kentällä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tuohon edellisen viestin viimeiseen kohtaan, eli uuden syysteemin sisäänajoon, ollaan herätty panostamaan ilmeisesti ihan tosissaan, koska valmennustiimi haluaa nyt antaa aiemmasta poiketen enemmän harjoitusotteluita (mm. lauantaina) varmoille rosteri pelaajille. Tämä näyttäytyy ainakin minulle positiivisena, ja että siellä ollaan hereillä, valmiina tekemään kunnolla töitä uuden systeemin sisäänajoon jo hyvissä ajoin, eikä haluta heikkoa kauden alkua ja pisteiden menetyksiä tämän takia. 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tässä muutama satunnainen kommentti pre-seasonilta, mitä jäänyt mieleen.

Niskasen otteisiin oltava tyytyväinen. Kaveri taisi itsesanoa jossain välissä tässä, ettei koe olevansa vielä täysin inessä uudessa joukkueessa ja systeemissä, eli siihen nähden vetänyt ihan hyvin. Miehen pelistä näkee, että millasissa jengeissä sitä on tullut viime vuodet pelattua. Tottunut pelaamaan kovatempoista lätkää, jossa ratkaisut tehtävä nopeasti ja peliä edistävästi. Ja mitä tulee omissa pelaamiseen, niin ei ole ainakaan se perinteinen peura ajovaloissa vaikka tulisikin joku kriittinen kiekonmenetys tai virhe tehtyä, sillä on valmiina heti seuraavassa tilanteessa sutjakkaan liikkeensä ja hyvän mailapelinsä ansiosta.

Provorov pelasi ainakin tuossa voitetussa Rangers-pelissä kuin isompikin johtaja, sen verta oli itsevarmuutta ja rauhallisuutta pelissä. Oli varma oma itsensä, jalka liikkui ja oli jatkuvasti framilla, pelasi kuin jengin parhaan pakin kuuluukin. Tälle lyödyssä jatkosopimuksessa ei ole mielestäni dollariakaan liikaa, sillä taso millä Provorov pystyy pelaamaan, on enemmän kuin 6,75m/kausi nykyisillä standardeilla. Toki Provyn ongelma on enemmänkin ollut se ailahtelevaisuus, mutta samaan hengenvetoon todettava se, että puhutaan vasta 22 vuotiaasta pelaajasta. Uskallan povata 40+ pistettä ja takuuvarmaa alakerran johtamista illasta toiseen.

Sitten vähän risujakin. Sam Morin ei mielestäni ole edennyt pelaajana sille tasolle, että uskaltaisin lyödä kaveria NHL-rosteriin alkavalla kaudella. Valitettavaa, mutta en vaan näe enää sitä mitä joskus draftin jälkeen tuli fantasioitua fanboy-tyyliin. Toki iso syy löytynee pelaamattomuudesta, mutta omaan silmään Morin tuntuu olevan yksinkertaisesti liian usein myöhässä tilanteista. Ja kun puhutaan lähtökohtaisesti kolmospariin tähtäävästä peruspakista, niin ne peruspakin perusasiat pitäisi pystyä hoitamaan yks yhteen, eikä mutille ja jossittelulle pitäisi jäädä varaa. Vertauksena esim. Friedman vaikuttaa valmiimmalta NHL-pelaajalta tällä hetkellä, kuin Morin. Toki ukolta löytyy yhä ne aseet arsenalistaan, eli koko, ulottuvuus, riittävä liike ja puhdas voimakkuus pelaamisessaan. Katsotaan nyt miten käy, mutta odotukset laskeneet aika jyrkästi ainakin minulla. Rooli ainakin on sopiva, jos/kun NHL:n suhteen tulee kilpailemaan #7:stä Häggin kanssa ja AHL:ssä olisi tarjolla johtavan puolustajan roolia - eli roolin suhteen ei voida metsään mennä kun miettii esim. suorituspaineita.

Luin jotain itkemistä tuosta ylivoimasta, että miksi siellä ollaan vaihdettu Giroux'n tonttia toiselle puolelle kun ei voi vetää sieltä one-timeriä. Öö, joo. Kuten ilmeisesti Therienkin oli sanonut, niin tämä tuo vaan lisävaihtoehtoja ylivoimalle, mikäli se perinteinen ei aina toimi ja onhan se nyt saatana viime aikoina nähty, ettei se vaan toimi pelistä toiseen kun vastustajat lukevat Giroux'n linjat pois niin menee sormi suuhun. Plussana kaksi väkevää ja isokokoista pelaajaa tuossa sateenvarjon keskellä jotka tuovat oman mausteensa tohon soppaan, niin hyvältä vaikuttaa!

Muista nuorista vielä, että kyllä täytyy olla tyytyväinen näihin tehtyihin jatkoihin kokonaisuudessaan. Joo, ehkä olisivat voineet säästää jonkun puolimiljoonaa jos olisivat alkaneet hieromalla hieromaan ja tekemään kaupoista entistä vaikeampia, mutta kyllä nämä kaikki diilit (Provy, TK, Sanheim, Laughts) kertovat pelaajille itsellensäkin, että nyt pitää tulla tulosta illasta toiseen ja vieläpä eturivistä. Pidän tästä, että omiin varauksiin satsataan fyrkkaa ja luotetaan siihen, että kehitystäkin on vielä luvassa, etenkin kun valmennukseenkin satsattiin saman offseasonin aikana isolla rahalla. Nyt kun näiden seminuorien kohdalla on paikat ja palkat sinetöity isompiin, tai ainakin vastuullisimpiin rooleihin, niin se avaa sitä tonttia taas näille vielä nuoremmille mistä saadaan sitä "ilmaista" leveyttä joukkueeseen.

Pitkästä aikaa voi sanoa vakavalla naamalla, että nyt on kovat odotukset kaudesta. No, tullaan sitten porukalla alas ja lujaa, jos menee päin persettä. Vertaistukiryhmääkään ei tarvitse etsiä eli hyvin menee. Puolitoista viikkoa ja sit mennään taas!
 
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hayes on lämmittänyt, tullut hyvällä pöhinällä jengiin. Tietysti kunnon pelit alkaa vasta kohta, silti tuonut sellaista varmuutta sekä äijämäisyyttä omaan kenttäänsä. Tekeminen ollut hyvällä tasolla kokoajan, oikein tyytyväinen hankintaan.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Olin ajatellut itsekkin kirjoittaa Morinista, mutta ei sitä aina jaksa/ehdi niin paljoa kirjoittaa mitä halua olisi. Mutta joo, omat ajatukset ovat hyvin samanlaiset mitä @Caney tuossa yllä kirjoitti. On tällä hetkellö riskitekijä jäällä ollessaan. Vaikuttaa mielestäni aika paljon jännittävän sitä ettei pelaa itseään ulos tilanteesa, mikä näyttäytyy toisinaan jopa varovaiselta pelaamiselta. Tämä ei siis lähtökohtaisesti ole huono asia, mutta tosinaa antaa mielestäni jopa liikaa tilaa. Välillä kyllä käyttää sitten hyvin isoa kokoaan hyväksi kun ns. varma paikka tulee. Toivottavasti tuo on sitä pelaamattomutta, varsinkin tällä vähän kovemmalla tasolla. Silti toivoisin että Morin saisi tätä asiaa, ja tietenkin kiekollista pelaamista, farmissa hiottua tämä kauden aikana ja ottaisi selvän edun Häggiin, koska hänellä on kuitenkin se poikkeuksellinen koko ja ihan hyvä liike yhdistelmä mitä Häggillä ei ole. Tällä hetkellä tuntuu olevan hyvin muodikasta haukkua Häggiä, mihin en nyt tässä lähde sen enempää muuta kuin toteamalla että en kaipaa häntä(kään) pelaavaan kokoonpanoon.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Itse pidin Morinin tekemisestä viime yönä Rangersia vastaan jo asteen enemmän, mitä alkuviikosta Islandersia vastaan, joka oli kaverilta kyllä täysi ohipeli. Nyt oli vetänyt vähän liikaakin sitä käsijarrua, mutta mieluummin näin päin jatkossa aina napsun verran fyysisyyttä ja rohkeutta lisäten kuin ylifyysisesti hölmöillen ja sen lopunkin itseluottamuksen murentaen. Flyersin tilanne on hyvä kun tappelevat Häggin kanssa siitä seiskapakin roolista.

Puolustus alkaa näyttämään muutenkin jo hyvältä. Vasta pre-seasonia mennään, mutta Niskanen ja Braun takaanevat sen, ettei Provorovin ja Gostisbeheren tarvitse ainakaan pakkiparia syyttää huonoista otteistaan. Enää ei olisi sitä kivirekeä vierellä vedettävänä.

Viimeisistä hyökkäyksen paikoista puhuttaessa. Twarynski pelasi viime yönä todella vahvan pelin, minkä oli Vigneaultkin huomioinut. Olin jo aikeissa kirjoittaa, että oli vuosi sitten parempi ja huomattavasti lähempänä rosteripaikkaa, mutta nyt nähtiin se takaisin kilpailuun nostanut esiintyminen.

Samanlaista peliä toivoisin myös Farabeelle. On ollut jokaisessa pelaamassaan ottelussa hyvä ja tuo kaukaloon paljon lisäarvoa vaikkei tehoja tulisikaan, mutta jossain kohtaa niitäkin täytyisi tehdä, mikäli meinaa löytää paikkansa kärkiketjuista. Toistaiseksi kun on maalipaikoissa poltellut.

Pitää myös yhtyä @Craig Berube n linjoille. Bruins-pelissä Andreoff muistutti sen Barzalin tarjoaman mankeloinin jälkeen taas jääkiekkoilijaa, päästyään keskeltä laitaan, ollen kuitenkin vasta se ketjunsa toiseksi paras laituri. NAK oli selvästi parempi. Viime yönä Stewartilla vuorostaan sama kohtalo Twarynskin kanssa, jonka päälle vielä se tappelijalle kaavanmukainen turha ja tyhmä poikkari selkään, josta boksi kutsui. Gabriel puolestaan ehti ennen loukkaantumistaan antamaan kaikista nuhaisimman kuvan.

Mikäli joku näistä ajaa näiden nuorten ohi, ovat kyllä nyrkit tehneet tehtävänsä. Jos joku pitää valita, olkoot hän Stewart, sentään tästä kolmikosta parhaiten itse pelissä mukana. Ja siis johonkin 13/14 hyökkääjän rooliin, ainoastaan tietyntyyppisiä vastustajia vastaan. Pelimäärän ei tarvitsisi nousta yli 25 ottelun. Saa nyt nähdä onko Flyers vielä valmis siirtymään täysin tappelijattomaan aikakauteen?

Voracekin ja Giroux'n paikkojen vaihtaminen oli ihan mielenkiintoinen ratkaisu ja muutenkin YV on alun hakemisten jälkeen alkanut näyttämään jo lupaavalta, Kiekko ja miehet liikkuvat huomattavasti aiempaa enemmän.

Voracekille pitää kuitenkin antaa risuja. Mennään vasta harjoitusmatseja, mutta miehen huolimaton ja virhealtis kiekon käsittely keskialueella ja varsinkin puolustuspäässä on jo alkanut ottaa kupoliin, sen verran monta menetystä on jo pariin matsiin nähty. Toivon mukaan myös valmennuksen, jotta saataisiin jotain järkeä touhuun, muuten tulee vielä pitkä kausi... Eikä nyt puhuta tshekin osalta mistään roiskimiseen siirtymisestä vaan yksinkertaisesti niitä nopeampia ja oikealla tavalla nöyrempiä ratkaisuja.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Laitetaan vielä vähän twitteristä poimittuja...


https://twitter.com/charlieo_conn

Tuolla kokoonpanolla siis ma-ti yönä Bruinsia vastaan. Elliottin pitäisi ilmeisesti pelata täysi 60 minuuttinen.
Lisäksi paljastivat, että Eurooppaan lähdettäisiin odotusten mukaisesti parin ylimääräisen pelaajan voimin. Todennäköisesti 25 nimeä olisi aikanaan matkassa mukana.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Tällainen tieto vielä että Fletcher antaisi päivityksen Patrickin tilanteesta viikon puolivälissä. Edelleenkin totean tämä tilanteen huolestuttavan valtavasti. Hiljaisuus tämän asian ympärillä huolestuttaa, ja antaa ymmärtää ettei kyseessä ole vaan "puujalka" yläkropassa. Tietenkin toivon olevani täysin väärässä.
Eipä todellakaan kovin lupaavalta kuulosta, mutta ei auta kuin toivoa parasta. Paitsi pelaajan itsensä kannalta, sääli myös joukkueen puolesta, jos Patrick pidempään tulee olemaan sivussa. Pitkästä aikaa Flyersilla olisi hyvin roolitettu sentterinelikko ja todennäköisesti myös kolme pisteidentekoon kykyenevää ketjua.

Jos hopeareunusta pilveltä etsii, niin onneksi näistä lähtökohtaisesti AHL:ssä aloittavista pelaajista Rubtsov ja Frost ovat olleet pirteitä ja haastavat pelipaikasta ison liigan puolella. Henkilökohtaisesti en laittaisi pahakseni, jos Frost aloittaisi alhaalla ja esittäisi ensin pystyvänsä olevaan johtava pelaaja alemmalla sarjatasolla. Rubtsov puolestaan vuoden vanhempana on ainakin fyysisesti lähempänä NHL-tasoa ja voisi sopia tyyliltään paremmin bottom-6 rooliin. En tiedä olisiko venäläisestä vielä 3. ketjun keskelle, jos Patrick on kauden alkaessa sivussa, mutta johonkin rooliin pelaavassa kokoonpanossa häntä voisi ehdottomasti kokeilla. Rubtsovin heikkoutena voi nähdä hänen vähäisen pelimääränsä loukkaantumisen päättäneeltä viimekaudelta sekä ammattilaiskaukaloista ylipäätään. Ilmeisesti Vigneault vähän testasikin venäläisen kestävyyttään peluutamalla häntä kaikissa kolmessa ensimmäisessä harjoituspelissä.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Siis Stewart jatkaa vielä, ja NAK waivereissä? Nyt ei näytä hyvältä uuden johodon ajattelu. Ei juma*auta.
Samat sanat. Jotkut asiat ei vaan koskaan muutu. NAKista ei ole tullut luettua mitään muuta kuin posia tältä leiriltä, ja tässä on lopputulos? Vähän sama koskee Rubtsovia. Toki ymmärtäähän sen tavallaan, ettei viime kauden AHL:n parhaimpiin EV-pelaajiin kuulunut, ja kovasta työskentelymoraalista ja hyvästä luistelusta tunnettu nuori laituri mahdu Flyersin bottom-6 ajatuksiin. Heh.

Toki myös pitää mainita se, että Stewartilla ei ole vielä NHL-sopimusta, ja NAKin edelle jää todellisessa nokkimisjärjestyksessä Bunnaman, Farabee, Twarynski ja Frost. Näistä Frost on tällä hetkellä day-to-day, ja olisi selvinnyt ilman waivereitä Phantomsiin. Vähän jää K otsaan, jos NAKin joku ryöstää.

Posia kuitenkin, että laitureista juuri Twarynski ja Farabee säilyvät yhä rosterissa. Olisi hienoa nähdä molemmat NHL-avauksessa, ja katsoa, onko pojista jo show'n puolelle. Ja Rubtsov pääsee Phantomsissa todella isoon rooliin, itseasiassa on varmaan joukkueen tärkein yksilö kauden alussa. Varmasti nähdään tämän vuoden puolella Flyersissa vielä, kunhan ekat loukit iskee joukkueeseen.
 
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Samat sanat. Jotkut asiat ei vaan koskaan muutu. NAKista ei ole tullut luettua mitään muuta kuin posia tältä leiriltä, ja tässä on lopputulos? Vähän sama koskee Rubtsovia. Toki ymmärtäähän sen tavallaan, ettei viime kauden AHL:n parhaimpiin EV-pelaajiin kuulunut, ja kovasta työskentelymoraalista ja hyvästä luistelusta tunnettu nuori laituri mahdu Flyersin bottom-6 ajatuksiin. Heh.

Toki myös pitää mainita se, että Stewartilla ei ole vielä NHL-sopimusta, ja NAKin edelle jää todellisessa nokkimisjärjestyksessä Bunnaman, Farabee, Twarynski ja Frost. Näistä Frost on tällä hetkellä day-to-day, ja olisi selvinnyt ilman waivereitä Phantomsiin. Vähän jää K otsaan, jos NAKin joku ryöstää.

Posia kuitenkin, että laitureista juuri Twarynski ja Farabee säilyvät yhä rosterissa. Olisi hienoa nähdä molemmat NHL-avauksessa, ja katsoa, onko pojista jo show'n puolelle. Ja Rubtsov pääsee Phantomsissa todella isoon rooliin, itseasiassa on varmaan joukkueen tärkein yksilö kauden alussa. Varmasti nähdään tämän vuoden puolella Flyersissa vielä, kunhan ekat loukit iskee joukkueeseen.
Tästä jotenkin niin selvästi paistaa kuitenkin se että Stewartia pelataan vähintään 13. hyökkääjäksi vaikka väkisin. Ei tarvinnut katsoa kuin eilinen peli Bostonia vastaan niin tuli pikkusen oksennuksen maku suuhun kun ajatteli häntä pelaamassa runkosarjapelejä. Milloin antoi oman sinisen jälkeen, seisovilta jaloilta, poikittaissyöttöä lähes omaa siniviivaa pitkin niin että sen syötön pystyi lukemaan E-juniorikin. Ja se syöttö tosiaan katkaistiin. Tai kun hän näytti sitä paljon mainostettua kovuuttaan menemällä taklaamaan toisena miehenä vastustajaa hyökkäyspäässä maalin taakse, vaikka Twarynski on juuri muutama sekunti ennen hänet takalannut/painanut laitaan vasteen (ja vaikka hän on jo ehtinyt luopua kiekosta hyvän aikaa sitten), täten antamalla vastustajan nousta keskialueelle ylivoimalla kun kaksi pelaajaa on vastustajan maalin takana.

En tiedä kumpi minua huolestuttaa enemmän: se, että valmennus/gm näkee hänet oikeasti pelillisesti hyödyksi kentällä, toisin kuin jotain näitä nuoria jotka ovat näyttäneet mielestäni kaiken tarvittavan mennäkseen hänen edelleen nokkimisjärjestyksessä (NAK mukaanlukien), milloin heidän ammattitaitoaan olisi syytä kyseenalaistaa. Tai se, että haluavat miellyttää Broad Street Bulliesin yleisöä tarjoamalla vähän kovuutta, mikä tekisi heistä vain typeriä ja vanhanaikaisia. No joo, se siitä.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Aube-Kubélin lisäksi vähän ihmetyttää molempien venäläissenttereiden pudottaminen tässä vaiheessa. Patrickin tilanne on mysteeri ja ilmeisesti myös Frost huilaa joitakin päiviä nivusvamman takia. Vielä rosterissa mukana olevista keskushyökkääjistä varmasti ehjänä kauden alussa ovat siis Coots, Hayes ja Laughton. Lisäksi Bunnaman on tainnut aika ajoin pelata keskellä, hänen sentterin kyvyistään ei kyllä itselläni ole sen enempää hajua. Mielenkiinnolla kyllä odotan miten tämä palapeli tästä lähipäivinä rakentuu.

Stewartista täysin samaa mieltä palstamme Chiefin kanssa. Jäänyt mieleeni jo Minnesotan ajoilta, miten tuo hänen "kovuus" vaikuttaa päälleliimatulta mitättömien pelitaitojen kompensoinilta. Eikä mielipiteeni kyllä kovin helpolla käänny, vaikka pelipaita musta-oranssiksi vaihtuisikin. Ei sinällään haittaisi, että joukkuesta löytyisi joku joka välillä pystyisi hanskat pudottamaan, mutta kyllä tänä päivänä pitäisi pystyä tuomaan pelillistäkin arvoa tiimille. Stewartin tapauksessa pelillinen vaikutus taitaisi olla lähinnä negatiivinen.

edit. Näköjään sellaistakin vaihtoehtoa pyöritelty, että Giroux siirtyisi taas vaihteeksi keskelle pelaamaan.

 
Viimeksi muokattu:

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eli pään kanssa kuitenkin Patrickilla ongelmia ”migraine disorder”. On week-to-week, eikä pääse kauden avaukseen.

Näissä nopeasti aina miettii että voi prkl miten joukkue nyt? Mutta tärkeämpi kysymys kuitenkin on nuoren miehen kuntoon saaminen, pelasi kiekkoa tulevaisuudeessa tai ei. Tämä ehkä vähän pessimistinen näkemys tässä vaiheessa tilanteesta (toivottavasti) kun emme tilannetta tuota lausuntoa tarkemmin tiedä, mutta ainakin yksi (?) diagnosoitu aivotärähdys miehellä on ennenkin ollut.edit. Tämä vielä
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy