Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Elliottia huhutaan nyt 2v / 2,75M/v. Mielestäni parempi kuin alunperin huhuttu kolme vuotta. Jos tähän päädytään, niin vähän on minulla kuitenkin sellainen kutina, että seuraavien kahden vuoden aikana joko Elliotista tai Neuvirthista luovutaan ja Stolarz tai joku muu junnu tuodaan sisään. Tai ainakin toivon näin käyvän.
   
 2. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nyt vissiin varma juttu. Samaa mieltä että erittäin hyvä vaan 2 vuotta. Eikä ole mitenkään pahan hintanen.
   
 3. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Mikäli nuo lukemat toteutuvat huomenna, niin ok, hyväksyn. Oikeastaan aika neutraalit fiilikset. Vähänhän kaverin ura on ollut viime aikoina alavirireinen, mutta eipä siellä oikein parempaakaan ollut tarjolla. Kannutaistelut mahdollistava kunnon ykkönen puuttuisi edelleen, mitä ei ollut tarjollakaan, mutta olisihan tilanne taas nykyistä selvästi parempi. Molempien kassarien sopimukset katkolla 2019, jolloin varmasti toivovat junnuilta jo jotain.

  Wealin diiliin pitää olla tyytyväinen kun hetken jo näytti heikolta. Harvemmin tuollaisia summia napataan reilun 20 pelin näytöillä, mutta UFA-status pelasi nätisti miehen laariin. Täältä löytyy kuitenkin vahvaa luottoa ja uskoa Wealiin, joten ei pelota. Istuu hyvin muutokseen kohti nopeampaa ja pelaavampaa Flyersia.
   
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mike Morreale‏@mikemorrealeNHL
  Per Hextall, Patrick had abdominal surgery 6/13 related to inj he dealt w/ this past season; should begin full activity in 4-6 wks from 6/13
   
 5. Lord Nikon Jäsen

  Harmi kun bottom6 on täynnä. Hartnell , Doan, Iginla... Isoa vanhaa ja hidasta sydäntä tarjolla. Tai miten olis Jagr kouluttamaan meidän junioreita?
   
 6. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Erittäin Hexymäisiä liikkeitä, tykkään näistä diileistä. Elliottin diilin on oltava kahden vuoden mittainen, ja silloin se olisikin ihan hyvä lappu tuolla caphitillä. Wealille maksetaan snadisti extraa potentiaalista, joka on ihan normaalia kun kausi oli kuitenkin aika nousujohteinen alusta asti ja loppukaudesta olikin yksi Phillyn parhaista laitureista. Hyvä siltasoppari, ja kaverin kehittyessä samaan malliin seuraavalla kaudella isommat rahasummat mielessä tuomassa lisämotivaatiota, voi Wealin soppari olla hinta/laatu-suhteeltaan yksi liigan parhaita vuoden päästä. Niin, tai sitten olen liian toiveikas ja kaveri on täysin paska saatuaan muutaman millin fyrkkaa. Hyvät vibat kuitenkin Wealistä.

  Kaikenlaista "vanhemman" liiton hiihtäjää olisi tarjolla markkinoilta, mutta ei taida Hexyn suunnitelmiin kuulua yksikään vanhempi veteraanipelaaja, jotta nuorille olisi enemmän vastuuta, mikä on kyllä todella hyvä juttu. Williams, Jagr, Jokinen, Hartnell, Doan, Iginla... varmasti olisi ihan kivoja veteraanileiman ukkoja nuoreen jengiin, mutta ovat siinä vaiheessa uraa että ne viimesemmätkin rahat on puristettava vielä jostain kun mahdollisuus on, eli taidetaanpa suosiolla skipata nuo. Williams kelpaisi uutena "Gagnenä" mutta äh, olkoot. Pärjätään ilmankin. Kutkuttaa silti ajatus jostain todellisesta Cup-voittajasta tuossa nuoressa jengissä, jolta Patrick, Konecny ja muut nuoret saisivat erittäin arvokasta oppia jatkoa ajatellen.

  Elliottin tulon jälkeen jengistä puuttuisi enää yksi solidi TOP4-tason puolustaja, sitä tuskin on tänä kesänä enää tulossa ellei olla valmiita kauppaamaan omia nuoria toiseen suuntaan (Morin, Hägg, Sanheim, Myers).
   
 7. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  "Hexy does not think he will do anything else in f.a. except signing a goalie. Elliott will be signed"

  "Hexy says he might have signed a vet (Justin Williams?) if he didn't sign Weal. Now he thinks he's set at F."

  > Twitteristä
  Joten eiköhän homma ole aika pitkälti tässä Phillyn osalta kun Elliot hommattiin tolppien väliin. Hlökohtaisesti ei myöskään pappaosasto (Jagr, Iginla jne) jaksanut herättää innostusta joten hyvä vain jos nämä jätetään kuvioista ulos Phillyn osalta.
   
 8. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tuli Flyersin senttereistä mieleen että Filppula varmaan kannattaa sijoittaa laidalle. Jos ja kun Patrick tulee heti mukaan niin Filppulahan olisi hyvä heittää viereen helpoittamaan hommaa.
   
 9. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Dreger heittänyt ilmoille, että Williamsin perässä olisivat ainakin Islanders, Bolts ja Flyers. Jos sinne Williams signataan, niin Read tai Weise olisi hyvä saada pois kuleksimasta samalla oven avauksella. Katsotaan, miten käy.

  Jetsin insider tiesi kertoa, että Mason päätyi sitten Jetsiin, josta onkin kehkeytynyt itselle uusi "Kings" eli symppisseura #1. Toivon Maselle erittäin hyvää jatkoa Winnipegiin - mainettaan parempi veskari ja saattaisi olla se Jetsin puuttuva palanen poffijunasta kunhan saavat vaan omaan päähän järkeä.
   
 10. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Elliot 2vuotta ja $2.75M kausi sieltä tuli. Ihan kelpo hinta kunnes omista junnuista nousee liigaan parempi kassari.

  Mason sai sitten 2 vuoden ja $4.1M joten kyllä tämä siihen verrattuna on huomattavasti parempi hankinta.
   
 11. tirlanttan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itse olisin Masonin tolla hinnalla pitänyt. Tää tosin kustiin jo maaliskuussa kun Neuvirthille annettiin Masen sijasta jatkopahvi. Siihen nähden ja näistä vaihtoehdoista ihan hyvä soppari. Vecchione kirjoitti myös kahden vuoden sopparin $0.9M AAV, yhden suunnan pahvi joskin on waiver-vapaa, joten saattaa aloittaa farmissa. Laughtonin sopparia vaille taitaa olla Flyers-nippu valmis. Bardreau ja Stolarz myös vielä ilman sopimusta, mutta aloittanevat Allentownissa.
   
 12. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Mun nähdäkseni Mason on aavistuksen parempi kuin Elliott, mutta ero ei taida ihan noi suuri olla. Oon ihan tyytyväinen Elliottiin. WPG:llä on tapana pelata sen tyylistä peliä että vastustajalle siunaantuu paljon laadukkaita maalipaikkoja, jännä nähdä miten Mase pärjää.

  Offseason sujunut Hexyltä oikein mallikkaasti.
   
 13. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Solmivat Phil Varonelle parin vuoden kaksisuuntaisen, jossa AAV $650k ja AHL-palkka $300k. Aika selvä täsmähaku Phantomsien kärkiketjuihin.

  Viime kaudesta positiivisesti suoriutuneelle Corban Knightillekin väänsivät parivuotisen jatkon AAV $650k ja AHL:ssä ensimmäinen vuosi $200k ja toinen $250k.

  Näillä soppareilla Phantomsienkin rosteri alkaisi näyttämään jo varsin valmiilta. Joku täsmähaku hyökkäykseen saattaa olla vielä tulossa, mutta muutoin palaset ovat jo olemassa. Nopea hahmotelma:

  Leier - Varone - McDonald
  Carey - Vecchione - Aube-Kubel
  Martel - Vorobyov - Bardreau
  Goulbourne - Knight - Fazleev
  Swavely

  Sanheim - Myers
  Brennan - Alt
  O'Neill - Friedman
  Willcox

  Stolarz
  Lyon

  --------------------

  Laughton, Morin ja Hägg ovat omissa ajatuksissani Flyersin opening nightissa. Laitetaanpa nyt sekin tähän, ettei tarvitse kenenkään jännäillä ;)

  Lindblom - Giroux - Voracek
  Konecny - Couturier - Simmonds
  Filppula - Patrick - Weal
  Raffl - Lehterä - Laughton
  Read (ottanee todennäköisesti rosteripaikan, joko Laughtoniilta tai Rafflilta)
  Weise

  Provorov - Gudas
  Morin - Gostisbehere
  MacDonald - Hägg
  Manning

  Elliott
  Neuvirth

  Neljä rookieta ei olisi lainkaan huonosti... Jostain välistä vielä Sanheimille ja mahdollisesti Vecchionellekin pelejä, niin voisi puhua jo kunnon sisään ajamisen kaudesta.
   
 14. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Oma tuntuma Mason vs. Elliottista on se, että heidän perussuorittamisen taso on melkolailla sama, mutta parhaana päivänään Mason pystyy repimään itsestään jonkin verran paremman suorituksen. Molemmat ovat hyvin vahvasti riippuvaisia siitä miten joukkue kentällä pelaa. Tämä toki koskee kaikkia maalivahteja, mutta huiput pystyvät joskus voittamaan otteluita yksinään. Mason pystyy tähän myös, mutta todella harvoin. Elliott vielä harvemmin.

  Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän vahtihankintaan. Masonin kanssa oli sillat jo poltettu, joten se ei ollut oikeasti enää realistinen vaihtoehto. Mielestäni silta sytytettiin jo pari vuotta sitten kun Jeff Reeselle annettiin kenkää maalivahtivalmentajan paikalta.

  Kun tässä on seuraillut millaisia sopimuksia muut GM:t ovat antaneet, niin kyllä pitää olla tyytyväinen siitä, että Hexy on rauhallinen. Homer olisi varmaan tarjonnut Marleaulle seitsemän milliä ja Shattenkirkille kahdeksan.
   
 15. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Meikäläinen myös erittäin tyytyväinen Flyersin toimintaan kesällä. Hyvä draft ja nyt hommattiin vielä se tarvittava mokke hyvällä sopparin pituudella. Hinnan näkee sit ens kauden suorituksien myötä. Helvetin hyvä myös että veteraaneja ei olla hommailtu ja toivottavasti ei hommatakaan. Turha ottaa vetskuja rahastaa kun ei ens kaudella kannusta taistella ja tuleville vuosille tarvii tilaa cappiin. Ei nyt vaan sovi tähän tilanteeseen. Nuorta jannua vaan askiin, silläkin uhalla että jäädään poffeista ulos ensi kaudella. Eagerin muovaama rosteri näytti ihan kivalta. Tulee kyllä mielenkiintoinen kausi.
   
 16. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Roman Lyubimov signs three-year deal with CSKA Moscow for chance to compete at 2018 Olympics | Sons of Penn

  Roman Lyubimov siirtyy takaisin KHL:ään, CSKA:an kolmen vuoden sopimuksella. Eipä tämä ole suuren suuri yllätys tai menetyskään, mutta menetys kuitenkin. Luby pelasi ihan hyvin kun sai kunnon tilaisuuden, mutta eipä niitä tilaisuuksia kovin montaa Hakstolilta tippunut. Lubysta tuli hieman mieleen menneiden aikojen neloskenttäsuuruus Radovan Somik. Hyvä puolustamaan, näkymätön hyökkäyksessä.
   
 17. Shaguel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 18. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Aloittaakohan Patrick sentterinä, vaikka sille paikalle on tarjolla Giroux-Couturier-Filppula-Lehterä? Giroux taisi esimerkiksi aloittaa uransa Flyersissä Brieren laiturina, joten olisiko Giroux´n vuoro "opettaa" Patrick NHL-tavoille?
   
 19. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  AHL-uutisia: Viidelle pelaajalle AHL-sopimus Phantomsiin. Laituri Chris Conner on vanha tuttu ja oli aiemmin NHL-sopimuksella. Neljä uutta, joista maalivahti John Muse, laituri Matt Willows ja puolustaja Frank Hora taitavat olla vain ECHL-täytettä. Laituri Derek Hulak on AHL-tason hyökkääjä.

  Lähteenä Dave Isaacin ja Tony Androckitiksen twitterit.

  Chris Conner - Eliteprospects.com
  Derek Hulak - Eliteprospects.com
  John Muse - Eliteprospects.com
  Matt Willows - Eliteprospects.com
  Frank Hora - Eliteprospects.com

  edit: Connerin sopimus on kestoltaan kaksi vuotta, muiden vuoden.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2017 klo 18.35
 20. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Conner on jatkossakin selvä profiilihyökki ja Hulakille voi ajatella jotain SHL:ään siirtyneen Mark Zengerlen kaltaista roolitusta. Ideaalirosterissa nelosessa / jopa katsomossa, mutta tarvittaessa kyennee paikkaamaan ketjussa kuin ketjussa ilman suurempia ongelmia. Loput menevät tähän AHL/ECHL hissiin. Seurojen väliset erot tehdään AHL:ssä enimmäkseen rosterin syvyydellä, jonka pitää kestää loukkaantumisia ja NHL nostoja. Tässä suhteessa Phantomsien osalta näyttäisi jälleen hyvältä.

  --------------------------

  Huomenna starttaisi taas vuotuinen prospect camp, jossa leikkauksestaan toipuvaa Patrickia ja Kirill Ustimenkoa lukuunottamatta olisikin mukana koko kööri. Tuttuun tapaan jo NHL-rosteriin murtautuneet tai vähintään kaksi ammattilaiskautta pelanneet eivät ole enää leirillä mukana, mutta riittäähän tuolla paikalle ehtiville seurattavaa muutenkin.
   
 21. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
 22. Kheldaur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ensi kauden Flyers vaikuttaa hieman paremmalta, kuin viimevuotinen. Viime vuonna ei mikään tuntunut toimivan. Tulevalta kaudelta kiinnostus suuntautuu uusiin hankintoihin, Elliotiin ja Lehterään. Elliot taitaa tasoltaan olla hyvin Masonin tasoinen, joskin palkkakuitti on mukavasti pienempi. Lehterältä sopii odottaa huomattavaa parannusta viime vuoteen, josko uusi porukka ympärillä saisi Joristakin paljon parempaa esiin.
  Muuten odotuksissa on se, että erityisesti kapteeni Giroux parantaa edellis kaudesta, ko. kausi kun meni aikalailla penkin alle. Samaa parannusta toivon myös Voracekilta, nuo kaksi herraa kun tuppaavat ne suurimmat Flyersin syömähampaat olevan.
  Pakistossa toivoisin nuorien herrojen pelaavan hyvällä tasolla, laatua sillä kun kuitenkin on.
  Ja erityisesti toivon, että porukka pelaa hyvin, koska tarkoitus on mennä ekaa kertaa elämässään katsomaan paikan päälle Flyersin peliä tuossa marraskuussa.

  Tämä olikin eka viestini tähän ketjuun, mahdollisesti tarinoin jossain vaiheessa enemmänkin, olenhan kyseistä joukkuetta fanittanut jo sen 21-vuotta. Kirjoittelemisiin toverit.
   
 23. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Menestyksen suhteen tiedä sit onko parempi kuin viime vuotinen. Mielenkiintoisempi kuin viime vuotinen x 100 (suurinpiirtein :)
  Voihan se olla et junnut tuo semmosta sähinää jengiin et ei kehtaa nuo vanhat "starpat" surffailla.
  Mä kävin viime lokakuussa Phillyssa ekan kerran ja täytyy sanoo että oli mahtavat fiilikset kun hallille saavuin. Toisen kerran olen Flyersin nähnyt livenä Losissa -14. Eikä muuten jää viimesiks peleiks :)
  Tervetuloa palstalle.
   
 24. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 25. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Kelpo lappu. Caphitin nyt ei suureksi pitänytkään nousta, mutta hyvä, että saivat vuosia yhden sijaan kaksi. Uskoa meinaan löytyy, että ensi kaudella alkaa vihdoin tapahtumaan Laughtoninkin osalta.

  --------------------------

  Prospect-camp oli ja meni. Twitter, HFBoards ym. tarjosivat erinäisiä havaintoja, mutta laitetaan nyt muutama linkki vähän laajempiin läpikäynteihin, mikäli ovat joltain vielä lukematta.


  Charlie O'Connor:
  https://www.broadstreethockey.com/2...lopment-camp-2017-notes-analysis-observations


  Russ Cohen:
  http://www.sportsology.com/early-thoughts-about-flyers-rookie-camp-day-one/
  http://www.sportsology.com/2017-flyers-development-camp-day-two/
  http://www.sportsology.com/observations-from-flyers-scrimmage/


  Eihän näistä kesän kiemuroista pidä liikaa päätellä, mutta kivahan näitä on lukea kun kerrankin olisi laajalla rintamalla prospecteja, joista voi odottaa jotain.

  ----------------------------

  Campin yhteydessä myös selvisi, ettei Riley Cote jatka Phantomsien apuvalmentajana. En kauhean harmissani tästä ole, kun olen jotenkin asettanut ajatuksissani miehelle suojatyöpaikkalaisen leiman. Saa nyt nähdä millaiseksi Phantomsien valmennus kesän myötä asettuu?