Philadelphia Flyers 2009-2010

  • 274 522
  • 854

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers vie kauden avauksen 2-0 Hurricanesia vastaan, maaleista vastaa Carter ja Richards, JVR saa ensimmäisen pisteensä isossa liigassa. Maalit tulivat Samsonovin saatua 2+2 korkeasta mailasta Coburnin huuleen joka aukesi, 22 sekunttia ylivoimaa ja peli oli 2-0.
Emery oli itse varmuus ja sitten oli vielä tolpat sekä tuuri mukana, toivotaan että Razor pysyy terävänä koko kauden, edelleen tuli kakkosia mutta alivoima oli todella hyvää.
Carle oli ihan eri mies tässä pelissä kuin kertaakaan viimekaudella, koko puolustus pelasi todella hyvin, Syvret sai vähiten peliaikaa 5.26. Pronger pelasi kovimmat minuutit puolustajista vähän reilu 27 minuuttia, hyökkääjistä eniten pelasi Richards vähän reilu 19 minsaa. Kenestäkään ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa, eikä ole tarviskaan kun tulos oli nollapeli. Seuraavaksi vastaan asettuu jo huomenna Devils, tästä hyvä jatkaa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
New jersey Devils vastassa ja tässä Meltzerin previkka. Asham ja Cote jatkaa katsomossa ja samalla miehityksellä mennään ilmeisesti kun Carolinaa vastaan, mitä sitä vaihtamaan jos homma toimii. Devils kylläkin ihan eri tason peikko ollut kuin viime vastus Flyers porukalle, tästä matsista paha sanoa mitään, toivottavasti homma hoituu kotiin ja pysytään sieltä boksista pois. Go Flyers!

http://www.hockeybuzz.com/blog/Bill-Meltzer/Flyers-Gameday-10-3-09-at-New-Jersey/45/23387
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvältä näytti Flyersin aloitus, paremmalta kuin odotin. Emery on kyllä näyttänyt kaikille epäilijöille (minullekin) mistä kana pissii. Ja Pronger on tosi kova, aivan omaa luokkaansa.

Oikeastaan kukaan ei pelannut huonosti. Carcillo ehkä ainoa, josta voisi sanoa jotain pahaa niiden parin tyhmän jäähyn vuoksi, mutta kyllä hänkin muuten ihan hyvin pelasi. Erityiskehut Rayn ja Prongerin lisäksi pitää antaa Carterille ja JVR:lle. JVR säväytti pariin kertaan hienolla pelinluvulla. Pyörälä myös pörräsi hyvin Gagnen ja Richardsin rinnalla.

Haukkua voisin kuitenkin vielä valmennusta. Taktisesti Flyers oli harjoitusotteluita parempi, mutta tuo peluutus on vähän kummallista. Miksi peluuttaa Syvret'ä voin tuo 5 minuuttia ja miksi kuluttaa Prongeria ja Timosta yli 25 minuuttia. Ei niitä nyt heti kannattaisi ajaa puhki.

No jaa, siitäkin huolimatta valmennuksellekin iso peukku voitosta. Jee! Kausi on alkanut! Let's Go Flyers!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jees! Debs kaatuu 5-2. Maalit taas Carterilta ja Richardsilta ja myös Laperriere, Powe ja Carle osuivat. JVR nappasi kaksi syöttöpinnaa. Emery jatkoi hyviä otteita. Eli hyvältä näyttää.

Yhä vaan kuitenkin ihmettelen tuo valmennuksen peluutuspolitiikkaa. Prongeria ja Timosta ei tällä kertaa peluutettu puhki ja hyökkäyskin peli aika yllättävänkin tasaiset minuutit (johtuen tosin siitä, että ottelu ratkesi kohtuullisen aikaisin). Mutta se mikä ihmetyttää on se, ettei Giroux'ta käytetä ylivoimalla. Kaverilla on joukkueen paras pelisilmä, mutta YV-aikaa tulee vain 6 sekunttia.

Joo, voitto tuli taas, joten eipä haukuta valmentajia liikaa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hyvin on kausi lähtenyt käyntiiin. Eipä muutakaan oikein voi sanoa. Canes pelin missasin kun en herännytkään pikku torkuiltani. Viime öisen Devils matsin sentään näin ja täytyy sanoa että hyvältäpä näytti vaikka ei Brodeurilla ihan paras iltansa ollutkaan. Emery varsinkin oli varsin vakuuttava. Niin ja on se Prongerkin vaan pirunkova vahvistus tohon pakistoon. Juuri sitä mitä kaivattiinkin. Samalla myös muukin pakisto (Kimmo nyt luonnollisesti pelaa kuten voi olettaakkin) on selvästi saanut sitä jotain peliinsä. Lisääntynyt tuki ja pienentyneet vaatimukset ja paineet roolin täytöstä selvästi näkyvät niin Carlen kuin Coburnin pelissä. Nyt ei kenenkään tarvitse pakosta pelata liian isossa ruudussa verrattuna omiin kykyihin.

Hyökkäyksestä sen verran että rouhijaosasto Carcillo-Betts-Lappy oli hyvä ja ennenkaikkea kykeni myös pelaamaan eikä tarvinnut koko aikaa pelätä että milloin omissa soi kun herrat olivat kentällä. Tarjosivat muille tärkeää lepoaikaa mikä pitkän kauden aikana nousee vielä tärkeäksi. Joihinkin Pens/Toronto matseihin varmaan Cote puetaan pelaaman sen pari vaihtoa ja matsamaan Godardia/Orria vastaan, mutta muuten mentäneen näin.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ennakko yön matsista Washingtonia vastaan.

http://www.hockeybuzz.com/blog/Bill-Meltzer/Flyers-Gameday-10-6-09-vs-Washington/45/23447

Ensimmäinen ottelu kotona ja mielenkiinnolla odottelen miten Knuble esiintyy ja miten vanha yleisö ottaa hänet vastaan, nyt on oikeastaan se kunnon testi vastassa, katsotaan jatkuuko hyvä peli vai kaadutaanko tyhmiin jäähyihin. Tästä ottelusta ei luulisi puuttuvan tunnetta, Washingtonille ei todellakaan kannata sitä ylivoimaa antaa liikaa, siellä häärää sellaiset herrat kuin AO, Green, Bäckström, Semin ja yllättävän pirteästi aloittanut Brooks Laich sekä tietysti ylivoima spelialisti Knuble maalin edessä. Jännityksellä odotetaan miten käy. Let's go Flyers!
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Hieno jatkoaikavoitto, Go Flyers!

Eipä tuo peli ollut mitään maalivahtien juhlaa, mutta aika paljon pahoja kiekon menetyksiä/harhoja tuli myös kenttäpelaajille. Tällä kertaa en peliä nähnyt, mutta koosteesta tsekkasin. Emeryn suorituksia on hankala lähteä revittämään suuntaan tai toiseen, kun pelit on näin alussa. Katsotaan 10 pelin jälkeen. Voittoputki jatkui ja vastustajakin oli etukäteen yhdeksi kovimmaksi rankattu. Nyt ei jaksa selvittää ja muistaa, koska alku on ollut näin hyvä, mutta ollaan tyytyväisiä tästä.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Aika viihdyttävä peli oli kaikenkaikkiaan. Virheitä sattui molemmille joukkueille aivan liikaa ja lopputulos olisi aivan hyvin voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta nyt se kaatui sitten Flyersille.

Kehutaan, kun kehut on ansaittu. Matt Carle, 0+4. Jätkä pelasi parhaan pelinsä Flyersissä. Oli todella hyvässä vedossa ja syötöt varsinkin lähtivät suorastaan maagisesti. Samaan malliin vaan jatkossakin.

Emerykin jatkoi hyviä otteitaan vaikka viisi menikin sisään, puolustus olisi voinut auttaa enemmän. Ja Kapteeni paukutti hatullisen, with Cannon you can.


edit: Huonoina uutisina Betts meni loukkaantumaan ja on kuukauden päivät poissa. Ja JVR:kin sai joitain vammoja, mutta ei kaiketi mitään vakavaa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oli kyllä hemmetin viihdyttävä peli ja sai purra kynsiä ekan erän jälkeen kun mentiin hawaii kiekkoa, huonoista purku yrityksistä ja huolimattomista puolustajien virheistä tuli maaleja sekä vastustajan loistavista suorituksista. Yhdyn samaan Hyttysen kanssa että Emery pelasi jälleen hyvin vaikka viisi menikin selän taakse, jotenkin paljon rauhallisemmalla fiiliksellä on kun Emery maalissa kun vertaa Bironia maalissa, silloin saattoi ihan mitä vaan tapahtua.
Carle oli tosiaan liekeissä 0+4 pelissä ja kauden saldo kolmessa pelissä 1+5 ja +4, tehnyt kyllä hyvää Prongerin tulo koko jengille, ei niin paljon paineita enää tietyille pelaajille ja hyvähän siinä on luutia Prongerin kanssa:)
Richie täräytti hattutempun ja ollut pirteä vaikka kaverille tehtiin melko iso olkapää operaatio, vähän pelkäsin että kestää päästää vauhtiin mutta lupaavasti on alkanut 5 maalilla kausi.
Timonen on myös pelannut hyvin, ei voi kyllä ikinä Kimmoa liikaa kehua, Pyörälä myös pörrännyt ihan hyvin vaikka ei vielä pistetili ole karttunut, plussan puolella kummiskin herran saldo.
Koko jengi oikeastaan ollut hyvä, vielä tulee typeriä jäähyjä mutta alivoima ollut melko jäätävää, saa nyt nähdä kuinka Bettsin poissaolo siihen vaikuttaa, harmi että kaveri meni loukkaantumaan.
Saa nähdä kenet Stevens istuttaa nelosen keskelle, meneekö homma Powen hartioille vai kenelle ja ketä nostetaan ylös paikkaamaan loukkaantumista? Toivottavasti myös JVR'n loukkaantuminen ei ole paha ja jos se on aivotärähdys niin oltaisiin sitten maltillisia sen kanssa eikä kiirehdittäisi, tän tilanteen takia hommattiin kesällä niitä hankintoja että leveyttä löytyy, tietysti ei kukaan välttämättä pysty Bettsin ja JVR'n tekoihin mutta pystyisivät paikkaamaan heitä hyvin.

Katsellaan nyt miten Emery ja loppu porukka suoriutuu kun kausi etenee, nyt on ainakin 2 suht kovaa jengiä kellistetty eikä se Carolinakaan sieltä heikoimmasta päästä ole, eikä helpota vastus tulevassakaan pelissä. Toisaalta ihan kiva että mitataan jengin iskukyky heti kauden alussa ja nähdään miten suoriudutaan jengeistä jotka ovat olleet vaikeita vastuksia menneisyydessä, kausihan on nuori vielä eikä tästä voi vielä mitään varmaa sanoa mutta kyllä näyttää Flyers peli pirun kivalta moneen vuoteen.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ensi yönä sitten Pens vastassa. Betts on poissa varmasti ja JVR melko varmasti. Asham ja Cote nousevat siis kokoonpanoon.

Meltzerin previkka

Tim P tietäisi, että myös Tollefsen pääsisi pelaamaan.

Ei muuta kuin innolla odottelemaan sitä, kun Pronger heittelee Cindyä seinille.
 

Holkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kauden avaus tappio Pittsburghille 4-5 lukemin. Briere ja Carter tekivät 2 maalia mieheen. Yhtään ottelua en valitettavasti ole nähnyt vielä. Koosteet kylläkin. Ja koosteiden perusteella Coburn on ollut surkea.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers palasi juurilleen tai oikeastaan Stevensin juurille. Tai no olihan tämä jo nähtävissä Caps-pelistä, mutta ongelmana on taas sama vanha: Puolustuspelaaminen ei vaan toimi. Flyersin puolustus, nimekäs onkin, on yhä aivan liian organisoimaton ja varsinkin viisikkopuolustus on surkeaa. Huvittavaa suorastaan, kun vertaa alivoimaa, jossa puolustuspelaaminen on selvästi suunniteltua, tähän viiden pelaajan sekoiluun omalla alueella.

Ja joo, Coburn on ollut aika pahasti pihalla. Tämä Pens peli oli häneltä suorastaan pohjanoteeraus. Pihalla kuin lumiukko.

Stevensille kenkää!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Eli viime matsissa tuli pataan ja meno näytti aika sekavalta, Coburn oli heikko, eikä Timonen ollut myöskään parhaimmillaan, toivotaan että sama homma ei jatku. En ymmärrä myöskään Coten pitämistä kokoonpanossa koska ikävä kyllä Riley ei ole pelote eikä mikään kummonen hanskaaja vaikka sitä paljon tekeekin, viime matsissa reipas 2 minuuttia peliaikaa missä ei mitään järkeä. Paikan voisi antaa ihan hyvin farmista pelaajalle ja antaa arvokasta kokemusta sekä näytön paikkaa, mutta Stevens on Stevens. Emery ei ollut terävimmillään mutta eipä tullut apujakaan.

Seuraavaksi sitten astelee vastaan Ducks, Anaheim antoi viime ottelussa myrsky varoituksen pieksemällä Bostonin. Skarppina matsiin ja alkuun ei yhtä typerää jäähyä minkä Briere otti Penguins ottelussa, muutenkin ne saakelin typerät jäähyt kuriin ja viisikko peli kuosiin. Jännitystä peliin riittää sillä Pronger pelaa ensimmäisen kerran vanhaa seuraansa vastaan niinkuin tekee myös Lupul ja Sbisa, matsiin lähden suht levollisin mielin, kunhan pelataan samaa peliä kun kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä niin ei ole hätää, mutta jos sama höntyily jatkuu niin tulee vaikeaa ja meno on varmaan kylmää.

Meltzerin ennakko ja kokoonpanoja vähän viilattu.

http://www.hockeybuzz.com/blog/Bill-Meltzer/Flyers-Gameday-10-10-09-vs-Anaheim/45/23567
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joopa joo, rankuissa tulee Ankoilta pataan 3-2. Selänne iskee Ducksin tasoihin kahdella maalillaan viimeisen kymmenminuuttisen aikana ja sitten voittaa rankuissa. Hyvä Flyers, näin sitä pidetään johtoasema...

Ei ole hyvin alkaneet nämä kotiottelut. Kauden kahdessa ensimmäisessä Flyersillä oli jonkinmoinen tuli ja taisteluhenki vielä päällä, mutta nyt siellä ei enää jaksa kukaan muu pelata kuin Mike Richards. Todella löysää menoa, hyi! Syytän valmennusta, Stevensille kenkää!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pientä analyysiä viiden pelin jälkeen kentättäin.

Gagne-Richards-Pyörälä
Ja heti alkuun voi mainita, että kentälliset muutuivat hieman loukkaantumisten tähden ja tähän viimeisimpään Anaheim-peliin Stevens muutenkin muutti kenttiä. Pyörälä muunmuassa siirrettiin kolmoseen.

Tämä ketju on ollut täysin Richardsin varassa oleva ketju. Richards on ollut selkeästi Flyersin paras hyökkääjä tähän mennessä ja kuten jo tuossa aiemmin olen maininnut, ainoa pelaaja joka on pelannut tasaisin vahvasti.

Gagne on ollut melko pahasti unessa vielä kauden alussa. Muutamaan kertaa päässyt hyvään maalipaikkaan, mutta ei ole mennyt sisään. Yleisesti Gagne on pelannut ihan ok puolustuspeliä, mutta hyökkäykseen tarvittaisiin sähäkkyyttä. Suurta parannusta otteisiin olisi syytä odottaa.

Pyörälä on pörrännyt hyvin ja ei ole ollut mitenkään huono, mutta pikkuisen tuntuu ajoittain siltä, että hän on päässyt vähän liian suureen rooliin, liian hyvien pelaajien rinnalle. Ei hän oikeastaan ole jäänyt Richardsin tai edes Gagne ankkuriksi, mutta ehkä jokin muu alempi kenttä olisi luontevampi rooli hänelle NHL-tasolla. Ihan hyvin kuitenkin pelannut, positiivinen yllätys kaikenkaikkiaan.


Hartnell-Carter-Briere
Tämä kenttä on ollut aikalailla johtavan pelaajansa eli Carterin kaltainen, hyvin ailahteleva. Carter on aina kentällä ollessaan vastustajalle todella vaarallinen pelaaja, mutta hänkin saisi pelata vähän suuremmalla intensiteetillä ja yrityksellä. Vähän vaikea haukkua Carteria, kun kaveri on jaetulla ykkössijalla Flyersin pistepörssissä, mutta kuten koko joukkue muutenkin, Carter voisi pelata kovempaa peliä.

Hartnell sitten pelaakin kovaa, mutta kaiken koohotuksen ohessa pää ja kädet jäävät monesti jälkeen. Eipä silti Hartnell hoitaa sen tonttinsa, joka hänelle kuluu eli ei oikeastaan valittamista. Jotenkin haluaisin nähdä Hartnellin Richardsin ketjussa. Tuntuisi vaan, että nämä kaksi sopisivat paremmin yhteen kuin Carter ja Hartnell.

Briere on ollut tämän ketjun paras. Viime kauteen verrattuna Briere on parantanut otteitaan suuresti. Loukkaantumiset eivät enää vaivaa, joten Brieren peli on selvästi vapautuneempaa. Brierelle antaa kunniaa myös siitä, että hän on nyt uskaltanut pelata myös fyysistä peliäkin. Richardsin ohella hyökkäyksen positiivisempia tapauksia.


JVR-Giroux-Powe
Junnuketju on ehkä parhaiten onnistunut nimenomaan ketjuna. Tämä tietenkin loppui JVR:n loukkaantumiseen, mutta nuo kaksi ja puoli peliä sujuivat hyvin. JVR suoritti yllättävän hyvin ja pisteitäkin tuli.

Giroux on pelannut intensiteetillä ja hyvin molempiin suuntiin. Pisteet vaan ovat jääneet tekemättä, maalejakin pitäisi saada. Kuitenkin hänestä näkee, että kyseessä on erinomainen pelaaja, joka on vielä vaan vähän raaka. Jotkin syötöt ovat välillä suorastaan maagisia, ehkä vähän liiankin kun omatkin pelaajat yllättyvät eivätkä osaa reagoida niihin oikein.

Powelta ei pistäisi voinnutkaan odottaa, mutta hän on ihan hyvin pysynyt näiden kahden ihmelupauksen mukana ja ollut heidän tukenaan. Kuitenkin hänen tilanne on vähän sama kuin Pyörälän eli ehkä hän on vähän liian hyvässä seurassa siihen verrattuna mitkä omat taidot ovat.


Carcillo-Betts-Laperriere
Asham/Cote
Nelonen on onnistunut energiakenttä roolissaan oikein hyvin. Betts napsi erinomaisesti aloituksia ennen loukkaantumistaan ja häntä on ikävä.

Carcillo ja Lappy molemmat hoitivat tuon energialaiturin roolinsa taklaten kaikkea liikkuvaa hyvin. Lappyllä tuntuu olevan jonkinlainen rauhoittava vaikutus Carcilloon, sillä hän ei ole ihan niin riehakkaasti ole napsinut jäähyjä kuin aiemmin, vaan pelannut melko älykkäästi.

Asham oli alkupelit viltissä, mutta on suoriutunut hyvin nyt näissä parissa pelissään.

Nelosen murheenkryyni on sitten Riley Cote. Cote ei ole koskaan osannut pelata lainkaan ja nyt se alkaa olla pahasti rasite Flyersille, joka tuntuu tukeutuvan siihen, että kaikki kentät ovat luotettavia. Cote'n ollessa kokoonpanossa joutuvat kolme ylempää kenttää kantamaan suurempaa vastuuta, koska Stevens ei uskalla peluuttaa Cote'n takia nelosta (ihan aiheesta). Tähän vielä kun lisätään se, etteivät nuo (preseason-)tappelutkaan mitenkään vakuuttaneet, niin eipä voi kuin vain ihmetellä, että mitä tämä jätkä tekee enää NHL:ssä...



Pronger-Carle
Paras puolustajapari, ainoa joka pelaa hyvin pelistä toiseen. Yllättäen parin parempi pelaaja on ollut liekeissä ollut Matt Carle. Prongerkin on pelannut hyvin, mutta tehnyt ajoittain pahoja virheitä. Kuitenkin nämä kaksi tuntuvat sopivan hyvin yhteen Carlen saadessa porhaltaa rauhassa hyökkäykseen Prongerin varmistaessa. Ja onhan se mahtavan näköistä nähdä Pronger Flyers-paidassa.


Coburn-Timonen
Tämä pari sitten onkin alisuorittanut pahasti. Coburn varsinkin on ollut aivan pihalla koko alkukauden. Timosenkaan otteet eivät ole varsinkaan parissa viimeisessä vakuuttaneet. Johtuuko liiallisesta varoivaisuudesta Coburnin tähden vai vaikka esimerkiksi loukkaantumisesta? Mene ja tiedä. Niin tai näin, niin molempien olisi syytä parantaa otteitaan, varsinkin Coburnin.

Parent-Syvret
Tollefsen
Kolmospari on ollut ihan kohtuullinen. Tai ainakaan kovin paljon parempaa ei ole voinut odottakaan. Parentin tiedetään pystyvän parempaan, mutta on hänkin vähintään kohtuullisesti pelannut. Syvret ja Tollefsen eivät kumpikaan ole mitenkään erikoisia olleet, mutta mitä noiltakaan oikeasti kukaan odottikaan? Ainakaan Randy Jones ei pelaa tuolla, mikä on suuri plussa.


Emery
Razor on ollut Flyersin parhaimmistoa. Vaikka hänkin vähän hyytyi muun joukkeen mukana kun päästiin kotiotteluihin, niin kuitenkin hän on moneen otteseen pitänyt joukkuetta pelissä mukanan, kun puolustus on hyljännyt hänet. Ollut parempi kuin mitä odotin. Voisi olla parempi, jos puolustus ja valmennus vähän koittaisivat auttaa.


Boucher/Backlund
Boucher on pipinä ja Backlund vaan availee luukkua.


Valmennusta on tullut jo haukuttua ja en nyt jaksa alkaa sitä suuremmin analysoimaan. Ehkä myöhemmin.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hyttyseltä hyvää analyysiä jälleen kerran. Itse en ole nähnyt kuin Devils ja Ducks matsit (sitä se Intti tettää) ja täytyy kyllä sanoa että jos Devils matsi herätti suuria toiveita niin viime öinen hivenen laski niitä. Kentällä nähtiin jälleen sitä samaa sekoilua kuin viime kaudellakin eli puolustuksen organisoiminen ei ole Stevensiltä oikein vieläkään onnistunut. Jotain siis tarttis tehdä.

Yksittäisistä pelaajista en sen enempää sano kuin että jos viime viikonloppuna sanoin jotain positiivista Coburnista niin viime yönä mies oli kyllä surkea. Carle sen sijaan Hyttystä mukaillen on melko liekeissä ja hyvä niin sillä sitä tarvitaan.

Cotesta sen verran että mielestäni Flyersilla pitää yhä olla se todellinen pelote riveissä ja puettunakin melkein joka matsiin (jotain Red Wingsejä vastaan nyt ei tarvetta ole) jo perinteetkin sen velvoittavat. Ongelma vain on kuten Hyttynenkin sen mainitsi ettei Rileysta vain ole tähän rooliin. Koko ei vain riitä. Täten siis vaikka suuri tappeluiden ystävä olenkin pitäisi ehdottomasti panostaa pelaavaan neloseen ja jättää turha kovistelu pois. Ja pelaavuutta Carcillo-Betts-Lappy juurikin edusti. Ketjua uskalsi huoletta peluuttaa ilman pelkoa että kohta omissa soi. Nyt Betts on sivussa, mutta ei Rileytä (niin ikävää kuin se onkin myöntää) siltikään tarvitsisi pukea.

Nimimerkillä kovempaa enforceria odotellessa...
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Kauden kahdessa ensimmäisessä Flyersillä oli jonkinmoinen tuli ja taisteluhenki vielä päällä, mutta nyt siellä ei enää jaksa kukaan muu pelata kuin Mike Richards. Todella löysää menoa, hyi! Syytän valmennusta, Stevensille kenkää!
Viime vuodesta voi Stevenssiä syyttää, mutta tuskin nyt Anaheim pelistä. Phillyllä niin paljon paikkoja kahdessa ensimmäisessä erässä, joista olisi pitänyt saada kolme-neljä maalia lisää. Kun näin ei käynyt voi johdon puolustaminen olla vaikeaa viimeisessä erässä. Ei se nyt sen helpompaa ole muillekkaan. Tasoitus oli onnekas, purku hieman ylemmäs ja voitto olisi tullut. Nyt sokkosyöttö sattui menemään Teemulle.

Ehkä noi Stevens ulos kannattaa varata siihen, että oikeasti pelataan huonosti.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Itse pidän Riley Cotesta ja sanon että kokoluokassaan on varmaan yksi NHL kovimpia. Tappelee illasta toiseen isompien kavereiden kanssa ja siksi voittoprosentti jää vähän Milan Lucicin win%. hymiö.

Todellinen taistelija ja sydäntä kyllä löytyy. Pelillisesti ei varmasti ole paljonkaan annettavaa mutta mitä sitten. Kuten Eager sanoi niin jo perinteet velvoittavat pitämään yhtä tälläistä sekopäätä joukkueessa.

Cote on käynyt läpi kaikki liigan kovat kaverit ja omissa papereissaan pärjännyt vallan hyvin. Tottakai tuhoa ei tule samalla tavalla kuin Wade Belakin, Derek Boogaardin tai Don Brashearin nyrkeillä mutta ei minua haittaa että hän ei murskaa kenenkään leukaluita. Pääasia että oma joukkue syttyy pelaamaan kun Cote myllyttää ja omien puolta pidetään jos vastustaja alkaa ottaa erivapauksia kentällä. Tietää roolinsa ja kantaa ylpeänä mustasilmää illasta toiseen.

RILEY COTE COMPILATION

Hyvää tarinointia Hyttyseltä ja aikalailla samaa mieltä asioista. Mikäs on JVR:n tilanne tällä hetkellä? Kyllä tämä Flyers kone vielä lähtee kunnolla käyntiin ja keväällä mennään pitkälle!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tämä kausi on kyllä alkanut ihan hyvin, 5 pelistä 7 pistettä joka on ihan kelpo saavutus, vastustajatkaan eivät ole olleet sieltä helpoimmasta päästä. Tilanne voisi olla ihan toinen, viimevuonna taidettiin pelata 6 ottelua ennen ensimmäistä voittoa, nyt vaan taitaa olla odotukset hirveän korkealla kun Pronger tullut jengiin ja muitakin uusia naamoja, myönnän että itselläkin odotukset ollut vähän turhan korkealla ja ehkäpä noi Bettsin ja JVR'n loukkaantumiset vähän sekottivat pakkaa.

Pikkuhiljaa kun tässä on asioita mielessä pyöritellyt niin fiilis kummiskin ihan hyvä alkukauteen, kun katselee pelejä ympäri liigaa niin on siellä muittenkin ennakkoon vahvojen jengien pelit yskineet, eilisessä pelissä nyt taas kävi pieni tuurin poikanen ja Selänne hoiti loput, siinä nähdään että se peli kestää sen 60 minuuttia. Tyytyväinen siihen että pisteitä kummiskin tulee, oli se sitten rankkari häviö tai ei. Katsellaan miten kausi jatkuu ja jos tosiaan jengi alkaa hirveään häviöputkeen niin sitten taas asioita puidaan uudestaan, nyt ihan luottavaisella mielellä, tarkkuutta vaan peliin.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Cote'sta sanon sen, että samaa mieltä olen Jayn kanssa. Pelote tarvittaisiin, eikä tuollaista Cote'a joka aina käy ottamassa kuonoonsa. Onhan hänellä ihan hyvä asenne, tietää roolinsa jne. jne. Mutta kun sen tappelutaidot eivät riitä tuohon rooliin. Alunperin Cote'lla oli sentään aika viihdyttävän vauhdikas tapa huitoen ottaa kuonoonsa, mutta kun sekin on vähentynyt ja nykyään nuo hänen tappelut ovat tuollaista tylsää nyhjäystä. Minun mielestäni hänen roolinsa on tällä hetkellä turha. Jostain tarttisi saada kunnollinen pugilisti tämän meidän Pesukarhun tilalle.

Ja valmennusta haukun nyt sitten vielä, en vain Ducks-pelistä vaan kaikista pelatuista. Se mikä siinä ottaa päähän on se, että mikään ei ole muuttunut. Kesällä kyllä huudeltiin (lähinnä Homerin toimesta), että nyt oltaisiin parempia ja aktiivisempia ja pelitavassa olisi tapahtunut muutoksia. Bullshit! Aivan samaa tuo Flyersin peli on kuin mitä on ollut nämä pari muutakin Stevensin kautta. Kunnollista pelisysteemiä ei ole, puolustuksessa varsinkaan. Viisikkona pelaaminen on hyvin kankeaa. Hyökkäys toimii, mutta väitän sen olevan enemmän materiaalin hyvyyttä kuin pelisysteemistä johtuvaa. Lisäksi Flyers vieläkin kokee "laiskoja-hetkiä", jolloin kaikki vaan surffaavat useiden vaihtojen ajan ja vastustaja saa tehdä mitä haluaa. Näistä olisi päästävä eroon ja se olisi valmennuksen tehtävä korjata asia. Mutta kun ei se Stevens osaa. Minä vaan olen niin pettynyt tähän, että asiat vaan ovat näin, eikä kehitystä ole vieläkään tapahtunut.

Flyersillä on aivan NHL:n kärkeä oleva materiaali sekä hyökkäyksessä ja puolustuksessa, eikä tuo maalivahtikaan ole huono. Mutta valmennuksessa, ja erityisesti pelin aikaisessa johtamisessa, annetaan aivan liikaa etua kaikille muille.

Stevensille kenkää!
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onpa muuten aika pöljä tämä Flyersin otteluohjelma. Seuraava peli on vasta ensi perjantaina ja sitä seuraava vasta ensi viikon torstaina. 11 päivää, jonka aikana yksi ottelu, kun lasketaan sunnuntaista ensi viikon keskiviikkoon...

Meltzerkin analysoi Flyerssia

JVR:stä se, että hänellä on mitä todennäköisemmin aivotärähdys, vaikkei sitä joukkue ole tainnut virallisesti myöntääkään. Tosiaan kannattaa pitää hänet poissa niin pitkään kuin vaan on tarvis. Tämä sota ei yhtä pikkupoikaa kaipaa. (Hävitään me kuitenkin, kun Stevens on ruorissa eiku...)
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Meltzerin blogi

JVR:kin odotellaan takaisin perjantain peliin.

Flyers menee jollekin "team bonding" -leirille. Saapa nähdä onkohan tästäkään mitään hyötyä... Ehkä Stevens taas paistaa kakun ja porukka heräisi.

Tuolla on myös ihan kiva katsaus Flyersin prospektipelaajiin.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Dave "The Hammer" Schultz Flyersin Hall of Fameen

Melzerin blogaus asiasta



Milloinkohan kehtaavat valita Lindrosin tuonne? Periaatteessa olisi ihan hienoa, jos valitsivat yhdellä kerralla koko Legion of Doomin.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Illan previkka ala Meltzer, järjetön kyllä tämä ohjelma, 11 päivää ja 1 peli. Sitten taas vedetään jossain vaiheessa 5 peliä kahdeksan päivän sisällä, ei mitään järkeä. JVR pelissä mukana ja Cote siellä mihin kuuluukin, Flyers on ennakko suosikki mutta se on nähty ennenkin miten niissä matseissa yleensä käy, joten toivotaan että jengi on hereillä alusta alkaen koska aika kiva tauko takana ja lomailtu Floridan lämmössä. Go Flyers!

http://www.hockeybuzz.com/blog/Bill-Meltzer/Flyers-Gameday-10-16-09/45/23704
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös