Petulle kenkää

  • 449 188
  • 1 323

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tosta kenkimisestä sen verran, että muistini mukaan vain kerran valmentajaa vaihtanut joukkue on voittanut mestaruuden SM-liigassa? Eikä totakaan kertaa tartte pahemmin muistella...

IFK:n kesken kauden valmentaja-vaihdot ovat tainneet kaikki mennä loppujen lopuksi huonommin, kuin ensimmäisen koutsin kanssa alkukausi?
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harva valmentaja saa heti noin hyvät palikat käyttöönsä mitä Petu sai kun valmentajana aloitti. KJ tuli aikanaan valmentajaksi vielä silloin kun joukkue oli Matikaisen Penan kokoama ja Nybondaksellakin meni aikansa harjoitella omaa tointaan.

Petu on varmasti ihan o.k tyyppi ja monissa liemissä keitetty, mutta ei nyt vaan saa
tätä joukkuetta pelaamaan. Päävalmentaja on kuitenkin se joka pelisysteemeistä suurimman vastuun kantaa. Ei tässä enää paljon vaihtoehtoja ole jäljellä, siksi olisi syytä vaihtaa vastuuvalmentaja. Petun johdolla ei menestystä tule, ellei ihmeitä tapahdu.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Tosta kenkimisestä sen verran, että muistini mukaan vain kerran valmentajaa vaihtanut joukkue on voittanut mestaruuden SM-liigassa? Eikä totakaan kertaa tartte pahemmin muistella...

IFK:n kesken kauden valmentaja-vaihdot ovat tainneet kaikki mennä loppujen lopuksi huonommin, kuin ensimmäisen koutsin kanssa alkukausi?

Tottahan se on, että harvoja kertoja valmentajan vaihdos on kunnolla auttanut joukkueen peliin. Mestaruuksia harvemmin voitetaan vaihtamalla valmentajaa kesken kauden. HIFK on muistaakseni 4 kertaa 2000-luvulla vaihtanut valmentajaa kesken kauden.

2000-2001: Ismo Lehkonen -> Pentti Matikainen
2001-2002: Heikki Mälkiä -> Alpo Suhonen
2004-2005: Hannu Aravirta -> Sir Pentti
2006-2007: Bob Francis -> Paul Baxter

En nyt jaksanut jokaisen kauden ottelutilastoja läpi kahlata, mutta muistaakseni sen jälkeen kun valmentaja vaihdettiin Penttiin parannusta ei juurikaan tullut. Mutta esimerkiksi 2006-2007, HIFK taisi olla Francisin aikaan sijoilla 10-12, mutta nousi Baxterin aikana sijalle 6.

Mälkiä ->Ape vaihdossa, HIFK:n sarjasijoitus ei tainnut nousta merkittävästi, taidettiin olla Mälkiän aikaan sijalla 12 ja nousta lopulta sijalle 10.

Tässä vielä sen kauden tilastot:

Bob Francis: 31 peliä 12 - 3 - 2 - 14 = 44pts
Paul Baxter: 25peliä, 13 - 2 - 3 - 7 = 46pts
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Petun johdolla ei menestystä tule, ellei ihmeitä tapahdu.

Tämä onkin se juttu, johon osa tuntuu vielä luottavan. Itse en usko siihen, että salama osuisi kahdesti samaan risukasaan. Petulla oli viime keväänä hieno nousu Bluesin käskijänä, mutta voiko joku oikeasti kirkkain silmin luottaa siihen, että tämä sama tuhkimotarina tapahtuisi toisena keväänä peräkkäin? Aika absurdi ajatus ja todennäköisyydet ovat häviävän pienet sen puolesta. Ukko vaihtoon ja uutta tilalle. Tuo maikkarin haastattelu vain vahvistaa sen, mitä Pesonen sanoi UL:n haastattelussa, ei ole Matikaisen pojulla joukkue hallussa. Pesosen haastattelu Urheilulehdessä.

Jos ajatuksena on se, että valmentajan vaihdolla ei ole yleensä saavutettu parempaa, niin onko sitten parempi rämpiä alkuperäisellä koutsilla suossa? Mitäs hyötyä siitä sitten olisi? Porukka alkaisi joka tapauksessa äänestää jaloillaan ja katsojat häviävät peleistä. Ei tuo viime kauden mestaruus kuitenkaan kaikkea kata, kyllä sitä edelleen maksa katsoja haluaa nähdä hyvää lätkää... nyt ollaan hyvin kaukana siitä.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tuo maikkarin haastattelu vain vahvistaa sen, mitä Pesonen sanoi UL:n haastattelussa, ei ole Matikaisen pojulla joukkue hallussa.

Mitä Pesonen sanoi ja missä? Olisiko linkkiä, olisi mielenkiintoista lukea.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mitä Pesonen sanoi ja missä? Olisiko linkkiä, olisi mielenkiintoista lukea.

Sen haastattelun voi ymmärtää monella tavalla, mutta itse ymmärrän sen juuri niin, ettei Matikaisella ole homma enää hallussa. Ei tiedetä mistä homma kiikastaa jne. ja sitten äijä itse sanoo, ettei henkinen tila ole kondiksessa... Pesosen haastattelu ei siis käsitellyt vain HIFK:n ongelmia.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jep, "tauko tulee meille hyvään aikaan, ollaan ihan kusessa." Näinhän se menee. Huomisesta lähtien jengin viisi parasta pelaajaa on Petun kanssa höntsätourilla, joten mitähän hyvää tässä breikissä loppujen lopuksi on? Pennasella on ruutupaperilla ohjeet ensi viikolle? Onneksi tämän joukkueen potentiaali on niin ylivertainen, että pleijareihin voidaan ihan hyvin lähteä sijoilta 5/6. Toivottavasti Pelicans niistää IFK:n molemmissa tulevissa kamppailuissa ja Summanen ajetaan sisään välittömästi näiden toiv. persraiskauksien jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jep jep. Eli 1/3 kaudesta takana. Täällä vielä uskollisimmat jaksaa Matikaiseen luottaa. Ja hevon vitut! Peli on mennyt tasan elokuun ensimmäisen, ja toisen, harjoitusottelun jälkeen päin seiniä ja vielä enemmän seiniä. Mitään tolkkua tuohon ei ole tullut eikä tule näköjään, joka pelissä pystytään pistään pykälä huonommaksi edellisestä matsista.

Tämä saatanan valmentajan irvikuva, jolle täällä vielä halutaan luottoa antaa, tulee kyllä tekemään tehtävänsä koko rahalla. Ryssimään hallitsevan Suomen Mestarin divarikarsintoihin. Ja sitten on niin mukavaa, kaikilla. Myykää ilmaisia niskalaukauksia elinkautisille, helpompaa olisi. Tätä ei kestä ja jaksa kukaan.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Sen enempää puuttumatta siihen onko Matikainen onnistunut tai epäonnistunut tehtävässään keskusteluun, haluaisin kuitenkin kysyä Matikaista ulos haluavilta, onko teillä tiedossa vapaana oleva huippuvalmentaja joka haluaisi hypätä Matikaisen saappaisiin jos Matikainen erotettaisiin?
 

Tsinska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Telkkari piipittää Urhon paskaselostajan myötä alakerrassa


Paul Baxter oli lähes jumala.

Alakerta huutakaa meille jne...

Lopun alkua Nordiksella. Ihmettelin teidän materiaalin hehkutusta alkukaudesta, nyt vahvistusten myötä Turo Järvinen on tippunut neloseen niin myönnetäköön ei oo enää materiaalista kiinni.

"VAIN mestaruus riittää minulle"/Paul Baxter" on teidän pelastus!
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bengt-Åke sisään! Perkele voittamisen kulttuuria löytyy kuin Jalosella konsaan. Täyttä Kultaa tämä hannuhanhi! Jos on Pesoseen survottu isoja rahoja, niin miksei tähän 100x kovempaan ja tärkeämpään kaveriin?
 

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Raimo Summanen ottanee HIFK:n haltuun ihan juuri kohta. Ainakin hänellä on paljon ideoita, miten asiat tulisi hoitaa. Onhan se ymmärrettävää. HIFK:lla on eräs kaikkien aikojen rostereista, eikä se voi silloin jäädä valkusta kiinni.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Bengt-Åke sisään! Perkele voittamisen kulttuuria löytyy kuin Jalosella konsaan. Täyttä Kultaa tämä hannuhanhi! Jos on Pesoseen survottu isoja rahoja, niin miksei tähän 100x kovempaan ja tärkeämpään kaveriin?

Osaatko avata millainen valmentaja Bengt-Åke on? Itsekin mietin tätä, mutta ei ole mitään käsitystä kaverin metodeista. Tuskin nyt mikään kädetön kaveri saa noin kauan valmentaa Ruotsin maajoukkuetta.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Mä olen kyllä todella, siis todella yllättynyt tästä HIFKin taaperruksesta. Olin ihan varma, että Matikainen ottaa nimenomaan karismallaan homman haltuun heti alusta asti, mutta nähtävästi klyyvarin varjo on ollut niin vahva, ettei Petun juttu ole toiminut.

Tässä on se keskeinen pointti, että ei Matikaisella edes ollut mitään karismaa ainakaan HIFK:ssa hänen tänne tullessaan. KJ pyyhki Matikaisella jäätä viime kauden finaaleissa, kuten KJ:n viimeisellä Oulun kaudellakin kävi. HIFK:n koppi oli tämän kauden alussa täynnä viime kevään mestareita ja sinne koppiin käveli sen hävinneen jengin ykköskoutsi. Aika vaikea yhtälö heti näin alkuun.

Väitettä Petun HIFK:n näköisyydestä en ole koskaan ymmärtänyt. Jos tarkoittaa samaa kuin Lostedtin antamat nyrkiniskut Töykkälän takaraivoon, niin sitten kai sitä. Minusta HIFK:n näköisyys kulminoitui viime kaudella kahdessa maalissa.

1) Kousan maali Lukkoa vastaan, kun Järventie oli ensin todella kovalla, mutta puhtaalla avojään taklauksella ottanut kiekon pois Rantaselta.

2) Söderholmin ylivoimamaali Lukkoa vastaan Raumalla, kun Lukon av-neliö oli ensin pelattu täysin kahville.

Kova, taitava, periksiantamaton, sitä HIFK oli viime kaudella ja viimeisellä KJ:n kaudella.

Toisekseen minusta Matikaista on jostakin kumman syystä ylihehkutettu koko ajan. Kertokaas mulle nyt joku, että mitä tämä herra on ykkösvalmentajana voittanut. Enkä tarkoita tällä mitään SM-Liigan paras valmentaja-palkintoja tai nöyristelyn maailmanmestaruuksia. HIFK:ssa on jo kerran päästy todistamaan sitä, kun valmentaja ei vain yksinkertaisesti sovi joukkueelle, vaikka joukkue on lähes viimeisen päälle koottu. Ja paineet ovat täällä eri luokkaa kuin Espoossa, se näyttää jälleen kerran olevan liikaa yhdelle valmentajalle.

Yksinkertainen fakta on myös se, että saavutuksillaan esim. KJ, Suikkanen ja Westerlund ovat aivan eri tasoa Matikaisen kanssa.

Jokin ei vaan nyt toimi ton joukkueen ja valmentajan välillä.

Olet ongelman ytimessä. Mielestäni eilinen peli kertoi täysin sen, ettei tuo joukkue pelaa enää ollenkaan valmentajalleen. Selkäranka katkesi heti ensimmäisestä maalista ja peli oli sellaista näennäisyrittämistä. Tässä on oikeasti ihan älyttömän suuri ero viime kevääseen, jolloin oltiin monta kertaa aivan veitsi kurkulla, mutta niin vain sieltä aina noustiin.

Petu on selkeästi mennyt rikkomaan liian monta viime kaudella toiminutta asiaa eikä hänen pelitapansa ole toiminut yhtään. Tähän päälle vielä joidenkin pelaajien katsomokomennukset ja sitä kautta auktoriteetin menettäminen pelaajien silmissä, niin siinähän ne syyt tähän räikeään alisuorittamiseen jo ovat.

Minä en esim. ymmärrä, kuinka HIFK:lla on varaa peluuttaa nelosen keskellä Niko Piiparista kun yksi viime kevään mestaruuden kulmakivi Siim Liivik istuu katsomossa tai pelaa Kouvolassa. Ei hemmetti, eihän nyt tulokasvalmentaja voi olla noin pönttö, että heittää joukkueessa arvostetun aseman saaneen keskushyökkääjän Mestikseen jonkun Löppösen tieltä. Samaan aikaan minua on ihmetyttänyt Hirson kohtelu. Kyllä Hirso on pelannut alle odotusten, mutta kyllähän miehiä on myös vaihdeltu hänen viereltään ja häntä peluutettu laidassa ja istutettu katsomossa.

Ei Petri Matikainen ole sen tason valmentaja, että hänellä olisi varaa HIFK:hon tullessaan ruveta viskelemään joukkueelleen tärkeitä Hirsoa ja Liivikiä katsomoon tai maakuntiin. KJ:lla tällainen auktoriteeti olisi, mutta en usko, että kukaan lähtee enää hänen metodiensa perään kauheasti kyselemään. Mies on näyttänyt, että niillä metodeilla pärjätään liigassa.

Summa summarum. Itse olen aina ollut valmentajanvaihdoksia vastaan, sillä harvoin, jos koskaan, ne ovat lopulta mitään hyödyttäneet. Nyt näyttää kyllä siltä, että Petun ja joukkueen välit ovat niin poikki, ettei muuta vaihtoehtoa taida kyllä olla. Petu on ajanut itsensä omalla toiminnallaan niin syvää rotkoon, että sieltä taitaa olla aika vaikea nousta ylös. Enkä usko, että suurin osa pelaajista on ainakaan sitä pelastusköyttä sinne heittämässä.

Mielestäni meillä on kaksi reaalista vaihtoehtoa valmentajaksi:

1) BÅG. Täysin katsomaton kortti liigassa. Voi olla vielä Matikaista pahempi huti, mutta onnistuessaan voi viedä tämän HIFK:n nipun vaikka kuinka pitkälle. On vissiin joskus myös voittanut jotakin. Tuskin pelaajat lähtevät tämän miehen auktoriteettia kyseenalaistamaan. Saattaisi jopa sopia HIFK:hon, kun muistaa HIFK:n olevan kaksikielinen. Söderholm, Nyholm ja F-holm ainakin tykkäisivät.

2) Summanen. Täysi arvoitus. Mahdollisuus siihen, että pelataan mitaleista tai sitten tipahdetaan playoffeista ja rauniot savuavat kuin valloitetussa Berliinissä. Ei ole valmentanut vähään aikaan liigassa. Saanut kenkää vähän joka puolelta, mutta HIFK:ssa annetaan muutenkin kenkää kaikille, joten ei kai tämä olisi ongelma. Auktoriteettia tuskin kukaan lähtee kyseenalaistamaan, valmennusmetodeja ehkä sitten joku.

Molemmille loppukauden pahvi kouraan seuran optiolla ensi kaudesta. Samaan aikaan minä yrittäisin saada Westerlundin parin kauden pahvilla operoimaan HIFK:hon ainakin kausille 2012-2014. Tässä kohdin tietysti vaihtoehto 2 vaikuttaisi kyllä hyvinkin riskialttiilta yritykseltä.
 

scholl

Jäsen
Mä olen kyllä todella, siis todella yllättynyt tästä HIFKin taaperruksesta. Olin ihan varma, että Matikainen ottaa nimenomaan karismallaan homman haltuun heti alusta asti, mutta nähtävästi klyyvarin varjo on ollut niin vahva, ettei Petun juttu ole toiminut.

Millä ihmeen karismallaan? Häneltähän puuttuu totaalisesti karisma. Rekkamiehennäköinen poliisikonstaapeli, joka syö paskaa ja muuten ryömii käytävien lattioilla. Pelaajien kunnioittaman herrasmiehen jälkeen kun tulee spurgunoloinen tyyppi niin mistä se karisma pitäisi löytyä? Onko se taas tätä lätkäjätkä kirjoittamattomia sääntöjä, joissa kaikki skeida on puhuttu hyväksi.

En saanut nukuttua kunnolla, kun vitutti tämä touhu yölläkin. Joku tekee tahallaan kiusaa. Ensin palkataan tollainen turha jätkä ja sitten hänestä ei päästä millään eroon. Tämä on epäoikeudenmukaista.

Jatkossa jokaikinen lätkäjätkä saa pysyä kaukana Nordikselta ja palkattakoon vain ammattimiehiä.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Tuossa muuten kyseiseen herraan huomio itse eilisestä pelistä. Postasin jo tuonne otteluketjufoorumille, mutta laitetaan tähänkin:

Hauska huomio ottelusta Hifkin puolelta, kun Petu mainitsi lehdistötilaisuudessa rivien välistä joukkuuen yhtenäisyydestä tai hengestä.

Ottelun kolmannessa erässä 2 tuoreinta hankintaa näyttää parastaan. Pesonen syöttää ylivoimalla viivalle (kuvio on kunnossa hyökkäysalueella), jossa Fernholm ei ole viivan oikealla puolella ja aiheuttaa paitsion, kun tuo kiekon väärältä puolelta vielä sisään. Pesonen huutaa koko matkan vaihtoon luistellessa Fernholmille, ja tylyttää tuosta virheestä. Sama meno jatkuu vielä vaihtopenkillä. Hienoa joukkuehenkeä. Ja Hirso. Ihmettelen, että mitä kaveri tekee tuossa joukkueessa. Ihan yössä, eikä edes yritä. Tänäänkin 2 ihan turhaa jäähyä.
 

scholl

Jäsen
Tässä on se keskeinen pointti, että ei Matikaisella edes ollut mitään karismaa ainakaan HIFK:ssa hänen tänne tullessaan. KJ pyyhki Matikaisella jäätä viime kauden finaaleissa, kuten KJ:n viimeisellä Oulun kaudellakin kävi. HIFK:n koppi oli tämän kauden alussa täynnä viime kevään mestareita ja sinne koppiin käveli sen hävinneen jengin ykköskoutsi. Aika vaikea yhtälö heti näin alkuun.

Joo aika erikoista palkata luuseri tuosta parivaljakosta. Kun Jalonen tuli IFK:hon niin hänellä oli n mestaruutta, joten häneen uskottiin. Samanaikaisesti seuran oma menestys oli ollut huono pitkän aikaa, pelaajat olivat surkeassa kunnossa ja ammattimaisesta työnteosta ei ollut jälkeäkään. Nyt kaikki muu on kunnossa, mutta valmentajaksi otettiin hävinnyt tyyppi, jonka filosofia on olla jatkuvasti muita huonompi ja syödä paskaa.

Väitettä Petun HIFK:n näköisyydestä en ole koskaan ymmärtänyt. Jos tarkoittaa samaa kuin Lostedtin antamat nyrkiniskut Töykkälän takaraivoon, niin sitten kai sitä. Minusta HIFK:n näköisyys kulminoitui viime kaudella kahdessa maalissa.

Aivan. Eihän se ole ollutkaan yhtään IFK:n näköinen äijä. Ne on vain ne saunakaverit ja muu salaliitto, jotka halusivat hänelle äijän unelmatyöpaikan. Epärealistista haihattelua ja pahansuopaisuutta yhdistettynä.

Kova, taitava, periksiantamaton, sitä HIFK oli viime kaudella ja viimeisellä KJ:n kaudella.

Niin se pitäisi olla aina ja valmentaja Jalosen tasoa.

Toisekseen minusta Matikaista on jostakin kumman syystä ylihehkutettu koko ajan.

Salaliitto.

Yksinkertainen fakta on myös se, että saavutuksillaan esim. KJ, Suikkanen ja Westerlund ovat aivan eri tasoa Matikaisen kanssa.

Mutta mopolla pääsee kuuhun.

Ymmärrän, että johtoporras on pelaajien tapaan vetänyt eilen viihteellä vitutukseen jonkun kuuden tuuman naulan päähänsä, mutta kyllä nyt pitäisi olla jo hereillä ja tiedottaa jotain. Klo on 9.30 kohta, uutta valmentajaa kehiin! Jos niin ei tapahdu niin alan uskoa johonkin lahkojuttuun. Lätkäjätkälahko elää rinnakkaistodellisuutta ja jossain vaiheessa tulee joku joukkoitsemurha.
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän ihmetyttää että ihan hetki sitten vielä täällä hämmästeltiin tämän ketjun järjellisyyttä. Viidessä viikossa 21 sivua asiaa jo!!

Naapurista terveisinä, tuli eilen katsottua tuo peli ja ei meinaa millään uskoa että jäällä luisteli hallitsevat Suomen Mestarit - pari ihan Maailman Mestaria myös! En yleensä paniikkinappulaa suosittelisi kenellekään mutta kyllä Petri Matikainen on täysin väärä sälli penkin taakse IFK:ssa.

Mikä toi paskansyömis-juttu oikein on?
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Kuten täällä moni kaveri onkin jo todennut niin aivan turha lähteä syyttelemään HIFK:n yksittäisiä pelaajia pelillisestä suvannosta vaan vastuun kantaa valmennusryhmä. Ei se voi olla niin, että kaikki pelaajat nyt vain sattuvat alisuorittamaan jokaisessa ottelussa. Jos ei ole muottia miten pelata niin miten pelaajien pitäisi osata pelata yhteinäisenä ryhmänä?

Pesosen ja Fernholmin tapausta en nähnyt, mutta tuokaan ei kyllä kieli mitään hyvää HIFK:n nykytilasta. Aika nopeasti tiputtiin pilvilinnoista!
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mitäs se KJ toteskaan petulle jonkun pelin jälkeen oliko viime kaudella...kuka v*ttu sä oikein luulet olevas.

Voisin yhtyä kommenttiin...
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Jaa-a, vieläkö pitäis muutama matsi kattoa, josko se siitä vielä lähtis? Vituttaa suunnattomasti senkin takia, että tämän kauden jälkeen joukkueen runko on räjähtämässä käsiin, ja sen jälkeen joudutaan taas aloittamaan joku 5 vuoden projekti ennenkuin saa vaatia menestystä. Tästäkin syystä keikkakoutsi ei kuullosta niin hasardilta vaihtoehdolta. Onhan tilanne todella hankala, eikä tietenkään hyvä/suotava, mutta pakkohan tässä on jotain tehdä.

Mikä toi paskansyömis-juttu oikein on?
http://www.youtube.com/watch?v=v-rEyvf6_PE

n. kohdasta 1:30-> Petkuttaja puhuu paskasyömisestä.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Raimo Summanen ottanee HIFK:n haltuun ihan juuri kohta.

Ei se mahdotonta ole. Tossahan Rami on kivenheiton päässä Vantaalla tekemässä "hyväntekeväisyysduunia". Nyt vaan pitäisi saada hänet kiinnostumaan isommasta hommasta, eli loppukauden pestistä IFK:ssa.

Mikä toi paskansyömis-juttu oikein on?

Petulle olen antanut uuden lempinimen paskasyöjän sijaan. Se on tuollainen leppoisa konsonanttijono: KHMNV = kaikesta huolimatta minä näen valoa.
 
Viimeksi muokattu:

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rami kyllä kelpaisi, mutta ei ne sitä kuitenkaan uskalla palkata. Sitäpaitsi Rami varmaan tähyilee ensisijaisesti KHL:ään. Bengt-Åke Gustafsson kelpaisi myös, meriitit on kovat ja kokemusta riittää. Missään tapauksessa ei Suhosta, Tamia tai Ika Lehtosta tänne. Kari Mäkinen voisi olla kanssa varteenotettava vaihtoehto, tosin voi olla että sopimusvelvoitteet Valko-Venäjän maajoukkuevalmentajana estävät seuravalmennuksen.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kari Mäkinen voisi olla kanssa varteenotettava vaihtoehto, tosin voi olla että sopimusvelvoitteet Valko-Venäjän maajoukkuevalmentajana estävät seuravalmennuksen.

Varmaankin Kari Heikkilä. Kari Mäkistä ei näissä ympyröissä enää vuosikymmeniin nähty. Viimeksi varmaan Lahden Reippaassa. Heikkilä voisi kelvatakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös