Petulle kenkää

  • 449 826
  • 1 323

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho, mitä raporttia pelistä. Itse olen tulosseurannan varassa, ja totesin itselleni tilanteessa 3-0 että nyt on Matikaisella 20 min. aikaa pelastaa duuninsa. Vaan eipä taida edes 3-10 enää pelastaa.

Tilanne on positiivinen. Valmentajahuteja tulee kaikille, ja tätä huonommin ei voi mennä. Homma kärjistyi onneksi ajoissa, joten Leijonien ensimmäisen leikkitauon aikana tehdyillä (oikeilla) ratkaisuilla tästä pelaajamateriaalista ehditään vielä tehdä mestarijoukkue. Selvää on, että näin ei voi jatkua.
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällä kaudella kaksi kotipeliä katsoneena voin sanoa ,että niihin kahteen peliin mahtui kaikki joukkueen ongelmat. Mikä sinänsä jo riitti minulle hallille en mene ennekuin Petu on sieltä lähtenyt. Kyseiset matsit oli Saipaa ja Ässiä vastaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos "Petun puolustajaksi" lasketaan tyyppi, joka on jaksanut toivoa, niin olen syyllinen. En näe siinä mitään pahaa, että toivoo uuden HIFK-koutsin onnistuvan. Vieläkään en ole kenkäämisen absoluuttinen kannattaja - syynä eniten se, että kaikki oli laskettu Petun varaan ja Summanen on ainoa vaihtoehto. Jokainen tietää, että Ramin pesti kestäisi maksimissaan vuoden. Tää on ihan pattitilanne ja kylläpä vituttaa. Näillä numeroilla, joita nyt taotaan, joukkue on selkeästi kuitenkin livennyt valmennuksen käsistä ja milläs muulla sen oikaiset kuin valmentajan potkuilla?
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Jos nyt ei ole aika reagoida, niin koska sitten ? Meinaako Nybari tosissaan katsoa tätä runkosarjan loppuun saakka ? Valmennusjohto ulos asap.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kyllä on maailmankirjat sekaisin:

37:33 Kim Hirschovits - laitataklaus 2 min
43:35 Kim Hirschovits - väkivaltaisuus 2 min

Ei sillä, kyllä minuakin vituttaisi pelata Petun kolmosessa, kun olisi saanut sopparin ja isomman roolin monesta muusta euroopan huippujoukkueesta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Telkkari piipittää Urhon paskaselostajan myötä alakerrassa ja 4-0 taitaa olla peli tällä hetkellä. Ei tuota enää pysty katsomaan oksentamatta tai itkemättä.
Niistä helvetin hienoista pelikirjoista ja muista taktiikkahöpinöistä ei ole mitään havaintoa näkynyt. Tuollaisella porukalla pitäisi voittaa ilman valmentajiakin, mutta tuohan on karmeaa paskaa edelleen ja kaikkien harhasyöttöjen jälkeen vielä kruununa hiiviskellään kentällä ja taklauksetkin ovat loppuneet.


Paul Baxter oli lähes jumala.
 

scholl

Jäsen
Jos Espoossa tykätään syödä paskaa, hyvä, me ei tykätä, joten paskansyöjä ulos ja valmentaja tilalle.

Jos espoolaiset tykkää syödä paskaa niin minkä hemmetin takia meidän pitää syödä. Ihan sairas ajatus alunperin palkata paskansyöjä.

Samaa mieltä, itse olisin antanut 5 pelin jälkeen monoa, siitä syystä, että se peli oli jos silloin ihan hukassa ja aikaa kuitenkin monta kuukautta saada peli kuntoon.

Kyllä se suurin ongelma on se, että hänet alunperin palkattiin. Miksi joku palkkaa paskansyöjän, jos on hyvä materiaali ja Suomen mestaruus alla? Kaikki tiesi, että kaikki tulee menemään päin helvettiä. Kuka on tämän juonen takana?
 

iiäfkoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi uskonut ennen kauden alkua, mutta pakko se on vaan myöntää, että Petun ja HIFK:n avioliitto oli täydellinen virhe. Toki SM-liigakausi on vasta kaksi kuukautta vanha, mutta ainakaan tällaisen kärsimättömän puusilmäfanin nähtävissä ei ole minkäänlaisia merkkejä sen suuntaan, että Petu voisi tuota joukkuetta saada ikinä pelaamaan SM-liigan kärkisijoista.

Viime kaudella Talviklassikon katsomossa tehtiin aaltoja ja jonkin sortin ennätys siinä hommassa, tällä kaudella taitaa luvassa olla viheltämisen/buuaamisen desibeliennätys?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jos "Petun puolustajaksi" lasketaan tyyppi, joka on jaksanut toivoa, niin olen syyllinen. En näe siinä mitään pahaa, että toivoo uuden HIFK-koutsin onnistuvan. Vieläkään en ole kenkäämisen absoluuttinen kannattaja - syynä eniten se, että kaikki oli laskettu Petun varaan ja Summanen on ainoa vaihtoehto.

Eiköhän kaikki toivoneet Petun onnistuvan? Ja olisihan Petu tavallaan ansainnut hieman enemmän aikaa, Kojon tavoin. Mutta ihan oikeasti, Kojon aikana pelissä tapahtui kuitenkin selviä askeleita eteenpäin, joihin Tomppa ja jatkiksen Kojo- puolustajat pystyivät oikeasti tarttumaan ja niillä kantojansa perustelemaan. Petu ei ole tähän päivään asti saanut aikaiseksi mitään, minkä perusteella hänen voisi sanoa hommassaan jollain mittarilla onnistuneen. Edes tutina- osasto ei vastoin odotuksia hykertele tyytyväisenä.

Minuakin mietityttää uusi valmentaja Projektivalmentaja kannattaa ottaa vain, jos samaan aikaan saadaan sainattua huippukaveri(Kojo, Erkka, Heikkilä tjsp) syksystä eteenpäin pidemmällä diilillä. Suhoset tai Tamiset eivät ole vaihtoehtoja, mieluummin vaikka paskansyöjällä katkeraan loppuun.
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää on hyvä kysymys, kuka vois oikeasti pärjätä tässä duunissa. Ihan ensikertalaista tai pääsarjassa valmentajakokemusta omaamatonta tuskin kannattaa ottaa, vaikka Jarno Pikkarainen vissiin ihan lupaava tapaus onkin. Suhonen? Ei hemmetissä. Summanen? Jaa'a.

Raato olisi nyt ainoa oikea tähän hätään loppukauden projektivalmentajaksi mutta hänelle pitäisi saada joku tyyppi hieman rauhoittamaan menoa.
Petteri"pelikirja"Sihvonen?Hehe :-D
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ihan kauheaa paskaa, eikä Matikainen tee yhtään mitään. Joukkueen ykkösvahti pelaa ihan paskasti, ketjut on täysin onnettomat ja syöttöpeli ontuu. Olen itse elätellyt toivoa Matikaisen kyvyistä nostaa joukkueen käyrä ylöspäin, mutta pikkuhiljaa alkaa usko loppua. Ja kaiken muun kivan lisäksi tämä joukkueen vastuuvalmentaja lähtee maajoukkueen matkaan, kun olisi mahdollista yrittää hioa pelitapaa ja ketjuja viikon tauon aikana.

Missä on peli-ilo joukkueelta, missä aggressiivisuus? Ainoa, mitä tuolla näkyy, on järjetön turhautuminen, joka näkyy mm. jälkipeleissä ja Kim Hirschovitsin jäähyissä. Aukeaako tämä solmu nykyvalmennuksella enää? Tässä kaudessa on järjetön määrä euroja kiinni suhteessa tähän tulokseen, en millään haluaisi nähdä seuran tekevän taas tappiota.

Pesonen on ihan turhakehankinta ja Matikaisen itsepäinen peluutus Granlundin ketjussa on vienyt tehot myös Mickeltä.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minuakin mietityttää uusi valmentaja Projektivalmentaja kannattaa ottaa vain, jos samaan aikaan saadaan sainattua huippukaveri(Kojo, Erkka, Heikkilä tjsp) syksystä eteenpäin pidemmällä diilillä. Suhoset tai Tamiset eivät ole vaihtoehtoja, mieluummin vaikka paskansyöjällä katkeraan loppuun.
Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa, koska ensi kaudelle joukkue menee varsin isolta osin uusiksi muutenkin.

Juuri nyt tuntuu siltä että tästä joukkueesta on saatava nyt irti kaikki se mikä saatavissa on, koska mielestäni on loukkaavaa niin pelaajia, mutta ennenkaikkea kannattajia kohtaan se, jos esim. Granlund ja Peltonen päättävät IFK uransa tällä tavalla. Salettihan ei ole etteikö ainakin toinen heistä jatkaisi myös ensi kaudella, mutta sen varaan ei kyllä kannata laskea.

Eli Summanen voisi olla se juttu joka tämän kauden läpi vetäisi ja samalla aletaan nopeasti kartoittamaan valmennusta jolle aletaan rakentamaan joukkuetta sen rungon pohjalta joka nykyisestä vielä pelastettavissa ensi kaudelle on!

Nykyinen tilanne on jo todella nöyryyttävää!!
 

scholl

Jäsen
Eiköhän kaikki toivoneet Petun onnistuvan? Ja olisihan Petu tavallaan ansainnut hieman enemmän aikaa, Kojon tavoin.

Mistä ne ansaitsemiset muka tulisivat? Siis äijä saa Suomen mestari joukkueen, joka on oppinut Jalosen aikana tekemään töitä ja elämään kuin ammattiurheilijat. On huippurosteri, samalla Miken vika kausi. Trapattoni sanoi aikanaan Was erlaube Strunz. Se tulee nyt mieleeni, mitä olisi Petu muka ansainnut. Hänellä oli mestaruuspalikat hyppysissään, mutta tuli kuin Troijan hevonen laittamaan asiat päin honkia. Toi on järjestetty juttu.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kyllä se suurin ongelma on se, että hänet alunperin palkattiin. Miksi joku palkkaa paskansyöjän, jos on hyvä materiaali ja Suomen mestaruus alla? Kaikki tiesi, että kaikki tulee menemään päin helvettiä. Kuka on tämän juonen takana?

Olet oikeassa eli ei olisi pitänyt edes palkata, itse olin kyllä Matikaisen palkkaamisen puolella, mutta en tosiaan ollut yhtään tutustunut tän jätkän "osaamiseen" (osaamattomuuteen). Meidän olisi pitänyt tehdä kuitenkin ulostamisratkaisu samalla hetkellä kuin JYP teki, katsokaa tota jengiä nyt, sama luottamuspula valmentajaan myös meillä.

Nybari, pelin jälkeen soitto Matikaiselle ja ei enää HIFKin dösään vaan saa ajella taksilla vaikka hevon skutsiin, eli ilmeisesti savoon. Hienosti Petulta hoidettu hyvä palkkapussi HIFK:ltä, mikäs siinä. ULOS PETU!
 

Vaakunanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakkohan tää kyttä on saada helvettiin tuolta. Ei ihan taidettu toimistolla ajatella, että mestaruuden jälkeen tuhotaan kaikki hyvä, mitä siitä olisi voinut tulla.

Oikein harmittaa, kun tuli odoteltua se 13 vuotta ja nyt mennään pikamarssia vanhaan paskaan. Tai ei edes mennä. Tätähän tää on ollut kauden alusta lähtien. Sittenkö vasta vaihtuu valmentaja, kun hallissa ei ole yhtään katsojaa? Mestaruuden jälkeinen aika on antanut mahdollisuuden rakentaa HIFK:sta ihan minkälainen valtakunnan ykkösjoukkue tahansa, mutta ei. Otettiin tämä vitun pelle ajamaan alas kaikki mitä rakastan. Minkä ihmeen takia?

Nyt hallille vaivautuvat ihmiset: Duunatkaa Kyttä liimaletistä emättimeen -tifo ja toivotaan, että toimistolla herätään ja lopetetaan tämä maksumiesten naamalle kuseminen. Samalla voi potkaista muuta valmennusjohtoa perseeseen. Mielellään teräskärjellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lla oli viime kevään jälkeen loistava momentum nousta 10-luvun dynastiaksi. Se momentum on heitetty jo romukoppaan ja IFK:n kausi nykyisen valmennuksen kanssa tulee olemaan pelkkää selvitymiskamppailua sijoista ynnä muut. Paskan Syöjä on kuulemma kova valmentaja keväisin. Ei paljon kiinnosta keskellä marraskuuta.

Huvittavaa on se (jos siis Paskan Syöjä ei saa monoa) että nyt olisi tullut Karjalahöntsätauko ja jengi olisi voinut laittaa viikossa ruodut kuntoon edes jotenkin niin Paskan Syöjä lähtee mukaan höntsään ja vie puoli joukkuetta mukaansa nauttimaan meidän pelistä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka on tämän juonen takana?

Kyllähän tässä T. Nybondas & Co. saavat mennä itseensä. Pelaajahankinnoissa ollaan edetty terveellä alistamislinjalla, mutta valmennuksen kohdalla syötiin paskaa. En yritä olla hauska, nyt ollaan annettu varttikausi muille eteen eikä naurata. Onneksi materiaali kantaa päätyyn asti, jos valmennus saadaan välttävälle tasolle. Selkeä ei ainoastaan Suhoselle, muut saavat kokeilla.
 

Vaakunanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvin voisi mun mielestä pelaajat jättää menemättä hallille, niin kauan kun Paskansyöjä on HIFK:lla töissä. Kyllä se valmentaja sillä konstilla pian vaihtuu.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllä on maailmankirjat sekaisin:

37:33 Kim Hirschovits - laitataklaus 2 min
43:35 Kim Hirschovits - väkivaltaisuus 2 min

Tämä kruunaa kieltämättä jotenkin kaiken - ja vielä Jyväskylässä (missä muuallakaan:). Sori, mutta nauroin ääneen.
Vakavammin: kaudesta tulee piiiiitkä. Tosin kohta ne potkut on pakko antaa, vaikkei ketään olekaan tilalle, koska joukkue on lähtemäisillään ellei jo lähtenyt polliisin lapasesta.
 

scholl

Jäsen
Kyllähän tässä T. Nybondas & Co. saavat mennä itseensä.

Musta tuntuu silti, että tää on median vika. Urheilulehti (vai oliko se Veikkaaja) ja sitten jotain agentteja näillä keskustelupalstoilla on saanut HIFK johdon pään sekaisin ja on päädytty tuollaiseen epätoivoiseen palkkausratkaisuun, vaikka kaikki näkivät varmasti sen Urho TV:n paskansyömishaastattelun ja tiesivät, että hän on täysin väärä henkilö. Meni vain median kampanjan myötä se todellisuuden taju. Samalla tavalla Väyrynen sanoo nyt, että kun hänestä kerrotaan oikea totuus ihmisille niin kansalaiset rakastavat häntä. Samanlainen illuusio ollut joillain, että kun annetaan aikaa niin Matikaisesta yht'äkkiä tulee jotain muuta kuin paskansyöjä. Miksi tarttua sellaiseen totaalisen epätodennäköiseen oljenkorteen, kun olisi voinut olla alunperin jo joku, joka ei ole tuollainen alistunut altavastaaja. Tulee nyt esimerkiksi Kari Jalonen mieleen.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
2008-2009: Kari Jalosen 1.kausi HIFK:ssa, 19 ottelua 23pts
2011-2012: Petri Matikaisen 1. kausi, 19 ottelua 26pts - ON SE KOVA!

Eteenpäin on siis menty, tai sitten ei...

Miten tällä materiaalilla voi olla näin surkea?
 

strava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähän saakka olen pitänyt turpani rullalla, mutta nyt meni vati nurin. Olen ollut näkeväni jonkinlaisen helvetin monimutkaisen pelitavan jossain tuolla paskansyönnin syövereissä. Ei se sitä ole ollut, vaan helvetin taitavien pelaajien jäykkäkouristuksia, joista on vaara joutua koirankoppiin.
NYT se Petu vittuun ja RAATO KEHIIN.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös