Niin olisi ollut Junnilalta idioottimaista. Häneltä olisi jäänyt natsien ja muitten samankaltaisten äänet saamatta.No idioottimaistahan se olisi ennen vaaleja tehdä mitään, joka olisi riski äänimäärälle.
Niin olisi ollut Junnilalta idioottimaista. Häneltä olisi jäänyt natsien ja muitten samankaltaisten äänet saamatta.No idioottimaistahan se olisi ennen vaaleja tehdä mitään, joka olisi riski äänimäärälle.
Marinin sijasta varmaan Hussein al-Taee äärioikeistolaisine mielipiteineen on vieläkin sopivampi esimerkki. Syytökset nousivat ennen vaaleja esille, mutta hän kielsi kaiken ja mitä kieltää ei voinut, sitä hän ei muistanut. Vaalien jälkeen tultuaan valituksi kansanedustajaksi, al-Taee tunnusti pakon edessä ja hakeutui sairaslomalle. Kyse ei ollut jostain symbolista tai puheesta, vaan räikeimmistä hyökkäyksistä ihmisoikeuksia vastaan.
Vasemmisto teki kaikkensa valkopestäkseen edustajan ja kun al-Taee vihdoin kömpi sairaslomalta esille, isot halaukset ja taputukset koko ryhmältä.
Toivottavasti PS käsittelee Junnilan asiallisemmin. Hyvin näkyy suhtautumisessa muuten vasemmiston pelaaminen kahdella kentällä.
Niin olisi ollut Junnilalta idioottimaista. Häneltä olisi jäänyt natsien ja muitten samankaltaisten äänet saamatta.
Persuille tuo on pakkorako, heidän on pakko joko puolustaa Junnilaa tai mieluummin olla kuulematta koko kritiikkiä. Jos he nyt antavat periksi vasemmistolle, niin siitä ei suosio ainakaan nouse.Kansanedustajan ei tosin tarvitse olla perustuslain 60 § mukaan rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu. Junnila ei välttämättä tunnu nyt tätä kriteeriä täyttävän ministerinä.
En olisi kovin yllättynyt, jos Junnilan 2 vuotta onkin vähän vähemmän. Semminkin kun sille postille on tarkoitus istuttaa ehkä koko PS-ryhmän älykkäin ihminen sen jälkeen. Tekisivät ihan fiksun liikkeen, kun vaihtaisivat per heti. Ihmettelin jo nimeämisvaiheessa, miksi Puisto ei ole koko kauden mittainen ministeri. Toki olisi varmaan ollutkin, jos OKM olisi perussuomalaisilla.
Persujen Jorma Piisiseltä sangen mielenkiintoista retoriikkaa, kun puolustaa irtisanomissuojan heikennystä. Tuon puheenvuoron perusteella hänen mielestä siis työntekijän sairastumisen tulisi jatkossa olla laillinen peruste työntekijän irtisanomiseen.
Millariikka Rytkönen lienee oikeassa siinä, että ay-liikkeen rooli tulee kasvamaan, jos Orpon hallitus tämänkaltaisia työelämä"uudistuksia" lähtee jyräämään.
Kyllä EUlla on täysi oikeus ajaa omaa ja jäsenmaittensa etua. Kuten toimittiin Kreikan kohdalla.EU rikkoo omia alkuperäisiä sääntöjään, jos muut maat joutuvat pääomittamaan jotain talousvaikeuksissa olevaa maata.
Kauppojen omat tuotemerkit ovat ongelmallisia, sanoo uusi maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah
Hallitusohjelma sitoutuu raporttiin, jossa todetaan maatalouden yrittäjätulojen laskeneen lähes koko 2000-luvun ajan.yle.fi
Uudelta maa- ja metsätalousministeriltä sangen kyseenalainen ulostulo. On omasta mielestäni ehdottomasti kuluttajien etu, että on olemassa erilaisia tuotemerkkejä erilaisella hinnoittelulla.
Ei tässä ainakaan usko vahvistu, että nykyinen hallitus olisi enemmän markkinavetoiseen suuntaan maatalous- ja elintarvikepolitiikkaa reivaamassa.
Tässä on hyvä esimerkki, miten pihalla Orpo on.
Ja ihan yhtä "vahvoilla " on Purra..
Ei asiasta puhuminen ole ainakaan minulle mikään ongelma. Se on vain omaan makuuni erikoista, jos näin radikaalilla tavalla halutaan muuttaa työelämää. Minulle demarina lähtökohta on, että työntekijät ovat inhimillisiä ihmisiä eikä koneita. Sairauden hetkellä ei ole kohtuullista, että heti joutuu pelkäämään irtisanomista. Tässä näyttää olevan dramaattinen ero oikeistolaisessa vai vasemmistolaisessa näkemyksessä.Mikä ongelma siinä on jos asiasta puhutaan? Piisinen kuvaili jokseenkin kaikille pienyrittäjälle mahdollisen henkilöstöongelman ytimen asiallisesti ja kiihkottomasti.
Pienyrittäjä on vaikean tilanteen edessä, jos uusi palkattu henkilö joutuu sairauskierteeseen. Näin on etenkin tilanteessa, jossa yrittäjä on rohkaistunut palkkaamaan ensimmäisen työntekijänsä. Sinänsä asiallisista syistä paljon sairastavasta työntekijästä tulee melkoinen rasite yrittäjälle, jos yrittäjä joutuu ensinnäkin tekemään kahden ihmisen työt, toiseksi maksamaan vajaatehoisen tai täysin tehottoman ihmisen palkkaa tai osaa siitä, eikä kolmanneksi pysty rahoittamaan enää toisen palkollisen rekrytoimista, koska paljon sairastavan henkilön kustannukset tekevät tämän yritykselle mahdottomaksi.
Perinteinen demariratkaisu yrittäjän edellä kuvattuun ongelmaan on se, että pienyritys joutuu konkurssiin ja yrittäjä työttömäksi. Tällöin demari arvelee yrittämisellä velkaantuneen yrittäjän ymmärtävän olla jatkossa yrittämättä ja tyytyvän palkansaajan rooliin.
Tuskin Piisinenkään tässä haluaa antaa sellaista passia yrittäjille, että sairausloma olisi ihan saman tien asiallinen syy irtisanoa ketään. Avainkysymys tässä on se, miten työsuhteen pelisääntöjä voidaan tehdä oikeudenmukaisemmiksi myös työtä tarjoavan kannalta.
Tehyn puheenjohtaja, joka tuossa kommentoi, tekee vastauksellaan tietysti sosialistista politiikkaa ja syventää omalta osaltaan vastakkainasettelua. Kädet vaan korville ja läpäläpäläpä, kun väärä taho puhuu "vihollisen" näkökulmasta.
Mutta kun taustalla on tosiaan Purran aika ehdoton "Perussuomalaiset eivät tähän suostu" -kommentti, koskien pienituloisten etuuksien leikkaamista, niin eikö ole ihan reilua tuoda tuo esille ja keskustella siitä, miten nämä ihmiset selittää mitä sylki suuhun tuo, kunhan uskovat sen parantavan mahdollisuuksia vaaleissa? Ihan Purran oma lause se on.Purran tilanteessa toimittaja puolestaan laittaa hänen suuhunsa valmiin lauseen jonka pyytää vahvistamaan. Se, ettei hän tähän suostu, ei ole kysymyksen ohittamista.
Näitä voi toki nostella. Ennemmin kehottaisin olemaan antamatta tuollaisia ehdottomia lupauksia, koska kyse on kokonaisuudesta ja se tiedetään, että hallituksessa joudutaan aina liikkumaan, ehkä Purra ei tätä käsittänyt. Kyllähän esityksessä on pienituloisille myös runsaasti porkkanaa ja esimerkiksi veronalennuksia. Mielestäni keskustelussa jähmetytään liikaa johonkin yksittäiseen leikkaukseen, vaikka vastaavasti tuodaan samalle ryhmälle helpotuksia toisaalla. Se on sitten eri asia mitä nämä onnistuu. Kokoomus on tässä kuitenkin paljon vartijana ja PS on ehdottomasti hallituksen heikoin lenkki, mutta kuitenkin salkkumäärässä toiseksi suurin.Mutta kun taustalla on tosiaan Purran aika ehdoton "Perussuomalaiset eivät tähän suostu" -kommentti, koskien pienituloisten etuuksien leikkaamista, niin eikö ole ihan reilua tuoda tuo esille ja keskustella siitä, miten nämä ihmiset selittää mitä sylki suuhun tuo, kunhan uskovat sen parantavan mahdollisuuksia vaaleissa? Ihan Purran oma lause se on.
Kertoo paljon ministeri Junnilasta, että hän mielistelee natseja ja nämä äänestävät häntä.No ihan samanarvoinen se on se natsimielisenkin ääni, kuin kenen muun tahansa.
Mutta kun taustalla on tosiaan Purran aika ehdoton "Perussuomalaiset eivät tähän suostu" -kommentti, koskien pienituloisten etuuksien leikkaamista, niin eikö ole ihan reilua tuoda tuo esille ja keskustella siitä, miten nämä ihmiset selittää mitä sylki suuhun tuo, kunhan uskovat sen parantavan mahdollisuuksia vaaleissa? Ihan Purran oma lause se on.
Herää kysymys, että eikö Petteri osaa edes lukea papereista ja toistaa ulkoa opittua =DTietysti vielä parempi vaihtoehto olisi ollut, jos Petteri osaisi vaikka toistaa asiaan perehtyneiden perustelut suorassa lähetyksessä!
En osaa yhdistää mitä haet tällä osien vaihtumisella. Kuten sivusin, pahin jauhoitusöyhötys on tullut jo pitkään persujen suunnalta vasemmistoa ja varsinkin vihervasemmistoa kohtaan. Tämän vuoksi olen tyytyväinen siihen, että persut ovat hallituksessa, koska nyt olisi sitten aika näyttää mihin he pystyvät. Lähtökohtaisesti en siis ole perustanut persujen politiikalle ja tästä johtuen näenkin persujen olevan hallituksen heikoin lenkki. Tuo ikävä jauhoituskulttuuri soisi kuitenkin poistua. Ymmärrän, että nyt halutaan maksaa persuille potut pottuina ja kyyti on ollut kylmää, enkä heitä tässä mitenkään sääli. Rakentavampaa keskustelua kuitenkin toivoisin ja vähemmän vastakkainasettelua, mutta tätä se politiikka on.Herää kysymys, että eikö Petteri osaa edes lukea papereista ja toistaa ulkoa opittua =D
Vakavasti puhuen, minusta @Kampitus oli ihan jäljillä monessa pointissa. Mutta huvittaahan se, miten osat on nyt vaihtuneet,ja moni ymmärtääkin nyt paremmin poliitikon kangertelua/pöljäilyä studiossa. Tai vastaavasti näkee enemmän jauhotuksia.
No ihan vaan sitä, että tovi sitten eräät näkivät substanssin puutetta, valehtelua ja osaamattomuutta paikoissa, jossa nyt eivät, ja sama toisinpäin.En osaa yhdistää mitä haet tällä osien vaihtumisella.
Kansanedustajan ei tosin tarvitse olla perustuslain 60 § mukaan rehelliseksi ja taitavaksi tunnettu. Junnila ei välttämättä tunnu nyt tätä kriteeriä täyttävän ministerinä.
En olisi kovin yllättynyt, jos Junnilan 2 vuotta onkin vähän vähemmän. Semminkin kun sille postille on tarkoitus istuttaa ehkä koko PS-ryhmän älykkäin ihminen sen jälkeen. Tekisivät ihan fiksun liikkeen, kun vaihtaisivat per heti. Ihmettelin jo nimeämisvaiheessa, miksi Puisto ei ole koko kauden mittainen ministeri. Toki olisi varmaan ollutkin, jos OKM olisi perussuomalaisilla.
Mutta ei kai Husseinista ministeriä tehty?Kansanedustajina nyt on nähty vuosien saatossa kaikenlaista paskasakkia, mutta joku raja täytyy olla ministerinimityksissä.
Ne on kato liian halpoja. Köyhillä on vielä liikaa rahaa ja pitää ostaa kansainvälisiä brändituotteita jotka melkeen kaikki on parin firman omistuksessa.Kauppojen omat tuotemerkit ovat ongelmallisia, sanoo uusi maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah
Hallitusohjelma sitoutuu raporttiin, jossa todetaan maatalouden yrittäjätulojen laskeneen lähes koko 2000-luvun ajan.yle.fi
Uudelta maa- ja metsätalousministeriltä sangen kyseenalainen ulostulo. On omasta mielestäni ehdottomasti kuluttajien etu, että on olemassa erilaisia tuotemerkkejä erilaisella hinnoittelulla.
Ei tässä ainakaan usko vahvistu, että nykyinen hallitus olisi enemmän markkinavetoiseen suuntaan maatalous- ja elintarvikepolitiikkaa reivaamassa.
”Essayahin mukaan suomalaiset ovat valmiita maksamaan kotimaisesta ruuasta”Kauppojen omat tuotemerkit ovat ongelmallisia, sanoo uusi maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah
Hallitusohjelma sitoutuu raporttiin, jossa todetaan maatalouden yrittäjätulojen laskeneen lähes koko 2000-luvun ajan.yle.fi
Uudelta maa- ja metsätalousministeriltä sangen kyseenalainen ulostulo. On omasta mielestäni ehdottomasti kuluttajien etu, että on olemassa erilaisia tuotemerkkejä erilaisella hinnoittelulla.
Ei tässä ainakaan usko vahvistu, että nykyinen hallitus olisi enemmän markkinavetoiseen suuntaan maatalous- ja elintarvikepolitiikkaa reivaamassa.
Lähinnä saksalaiset ja ranskalaiset pankithan siinä operaatiossa pelastettiin. Mutta voihan se olla pienempi paha kuin mitä muuten olisi käynyt.Kyllä EUlla on täysi oikeus ajaa omaa ja jäsenmaittensa etua. Kuten toimittiin Kreikan kohdalla.
Ylipäätänsä minusta on ihan pelleilyä vaihtaa ministeriä kesken eduskuntakauden. Neljä vuotta on loppupeleissä hyvin lyhyt aika, kun alku menee varmasti totutellessa ja loppu seuraaviin vaaleihin valmistautuessa. Valittaisiin vaan suoraan se paras ja pätevin, jonka voisi kuvitella selviytyvän koko kauden ajan.Ihmettelin jo nimeämisvaiheessa, miksi Puisto ei ole koko kauden mittainen ministeri.