Petteri Nummelinin paluu!

  • 425 141
  • 1 154

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Toki se, että Nummelin lopetti TPS:n kanssa neuvottelut ennen aikojaan kertonee siitä, että Raumalta tilipussi karttuu myös enemmän.

Tai sitten se kertonee siitä, että alkoi vituttaa isosti. Joka tapauksessa juuri nyt ainakin se argumentti, että Nummelin on gammal och dålig, saa esittäjänsä näyttämään typeriltä. Niitäkin näkemyksiä esiintyi.

Kokonaisuuttahan ei tiedä vielä kukaan, eikä tätä kannata enää jatkaa. Tai siis ainakaan itse en jaksa. Olkaa toki muut hyvät,
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Nummelin oli liian ahne? Ei tietenkään ollut vaikka olisi puhunut mitä aikaisemmin. Nummelinille pitää suoda ihan samalla tavalla mahdollisuus hakea parasta tarjolla olevaa palkkaa kuin meille ns. tavallisille työntekijöille ilman, että syytetään ahneeksi. Etenkin kun jääkiekkoilijalla ura on meitä tavallisia työntekijöitä lyhyempi.

Kyllä Nummelin on itsekäs ja ahne rahan perässä juoksija!!! Petteri on 100 varmasti nähnyt jo vuosia Palloseuran ahdingon niin taloudellisesti, kuin pelillisestikin. Jos herralla olisi ollut sydäntä ja ennen kaikkea halua auttaa kasvattajaseuraansa, niin ei olisi ollut kahta sanaa missä joukkueessa hän tällä kaudella olisi pelannut. Petterillä on rahaa ja sitä paljon kaivattua pellillistä taitoa auttaa joukkuetta, jonka opeilla on tahkonnut miljoonia Euroja urallaan. Mutta kun ainut asia joka ratkaisee on raha, niin tässä on tulos. Jos verrataan Nummelinia esim. Koivun veljeksiin ja nuorempaan Kiprusoffiin, niin silloin kun hätä oli suuri, näillä kolmella pelaajalla oli sydäntä auttaa kasvattajaseuraansa sijoittamalla maailmalla tienattuja rahoja Palloseuran osakkeisiin, joiden vuotuinen tuotto tuskin yltää samaan kuin pörssiosakkeista saisi . Tämä jos joku osoittaa suurta mustavalkoista sydäntä, jota Nummelinilla ei viimesyksyn puheista huolimatta ole.
 
Viimeksi muokattu:

hokihoki

Jäsen
Tai sitten se kertonee siitä, että alkoi vituttaa isosti. Joka tapauksessa juuri nyt ainakin se argumentti, että Nummelin on gammal och dålig, saa esittäjänsä näyttämään typeriltä. Niitäkin näkemyksiä esiintyi.

Kokonaisuuttahan ei tiedä vielä kukaan, eikä tätä kannata enää jatkaa. Tai siis ainakaan itse en jaksa. Olkaa toki muut hyvät,

Case Numpan kohdalla miehen läheltä kuultua, että tarjous oli pienempi kuin Lukolla + miehelle ei suostuttu sorvaamaan pahvia suoraan 2 vuodeksi + muuta pientä perseilyä.

Case Vahalahden tapauksessa suurin perseily oli se, että tajouksen kanssa ei pidetty mitään kiirettä ja Vahalla meni tähän hermo. Kun neuvottelut alkoi Lukon kanssa oli ilmoitettu Lukolle, ettei sitä kannata palkata kun on paikat rikki.

Omalta osalta myös nämä Vaha+Numppa caset voisi jo unohtaa. Game over, itketään kesällä jos kaverien ansiosta Lukko nostaa kannua,.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Täytyy varmaan vetää hiukan niitä sanoja takaisin joita tähän ketjuun on tullut kirjoiteltua. Alan kallistua sille kannalle että tämän tapauksen perseilijät löytyvät todelakin TPS:n toimistolta. Sama koskee Vahalahden tapausta. Vetää TODELLA hiljaiseksi..
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt kun mitä ilmeisimmin Petun paluu Tepsiin "pienen" syrjähypyn jälkeen alkaa olla sinettiä vaille valmista kauraa, niin voitaisiin keskustella Petun omassa threadissa, että millä mielin palstan TPS-fanit ottavat Petu Nummelinin takaisin Palloseuraan? Lähinnä siksi tiedustelin, että huhuketjussa mielipiteissä oli selkeää vaihtelua.

Omalta kohdalta voin sanoa, että Lukkoon siirtyminen ja koko siihen liittyvä kohu hiertää mua vieläkin sen verran, että Petun palaamisesta Tepsiin on isoin hohto hävinnyt ja jotenkin koko asian sulattelu on tavallaan kesken, kun niin suurin otsikoin lähti Raumalle pakoon. Varmasti Petu tulee olemaan tärkeä pelaaja tulevan kauden Tepsissä niin kiekollisesti, johtajuudeltaan kuin muutenkin imagollisesti ja varmasti onnistuneet pelisuoritukset auttavat hieman sysäämään menneitä asioita sivuun, mutta kyllähän tuo case-Lukko takaraivossa monella on. Anyway, Petun kotiuttaminen edes tässä tapauksessa ja näissä olosuhteissa on Tepsille tärkeä seikka ulkoisestikin ja tällä saadaan tilkittyä edes jotenkin menneitä sopimushölmöilyjä. Toivottavasti pikku-Numppa pysyy ehjänä ja tulee Kaitsun kanssa toimeen, niin eiköhän tästä hyvä heilu vielä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Nyt kun mitä ilmeisimmin Petun paluu Tepsiin "pienen" syrjähypyn jälkeen alkaa olla sinettiä vaille valmista kauraa, niin voitaisiin keskustella Petun omassa threadissa, että millä mielin palstan TPS-fanit ottavat Petu Nummelinin takaisin Palloseuraan?
Melkein ehdottaisin, että jätettäisiin tämä ketju ja sen 1.000+ viestiä unholaan tai paremminkin kellastumaan historian lehdille. Tämä ketjuhan käsittelee pääasiassa Petun lainasopimusta Luganosta syksyllä 2012, lainasopimusta seuraavia sopimusneuvotteluita, niiden kariutumista, Lukko-sopimusta ja Petturin leimaa.

Nyt jos ja kun maanantaina julkaistaan Petun TPS-sopimus, niin aihe lienee syytä aloittaa puhtaalta pöydältä - tai ainakin niin puhtaalta kuin se nykyisten olosuhteiden vallitessa on mahdollista. Mulla todennäköisesti on ensi yönä ja sunnuntaina aikaa, innostusta sekä olutta tehdä hieman taustatyötä, joten mahdollisesti voin kirjoittaa jonkinlaisen pienen alustuksen Petteri Nummelinin uudelle ketjulle. Viralliseen sopimuksenjulistamiseen saakka tämä ketju on tietysti ainoa oikea paikka keskustelulle, mutta maanantaista eteenpäin (toivottavasti) meillä on parempi paikka keskustella Petteri Nummelinista TPS:n riveissä keväästä 2014 eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Ai millä mielellä? Oikein hyvällä mielellä, jos huhuttu siirto toteutuu. Hyvä pelaaja, kelpo esikuva - ja muutenkin naama, joka myy pääsylippuja. Lukko-seikkailulla ja sopimuskuvioilla ei mulle ole mitään merkitystä, olen vaan tyytyväinen, jos TPS ja Pikku-Numppa toisensa löytävät.

Että: tervetuloa kotopuoleen vaan, jos sikseen tulee!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ai millä mielellä? Oikein hyvällä mielellä, jos huhuttu siirto toteutuu. Hyvä pelaaja, kelpo esikuva - ja muutenkin naama, joka myy pääsylippuja.

Sama. Lisäksi on pakko todeta, että mun Tepsissä on aina tilaa Petulle, tulee sitten vaikka pyörätuolissa. Pelitaidot ovat kaikkien tiedossa, kuten myös heikkoudet. Petteri Nummelinin arvo Turun Palloseuralle on kuitenkin paljon enemmän, kuin pelkät peliesitykset.

Tervetuloa siis Petulle jälleen kerran ja kiitokset siitä, että on Tukosenkin puhunut messiin. Tämä siis sillä oletuksella, että huhutut nimet maanantaina julkistetaan.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS on jo useamman kauden ollut todella kasvoton ja sieluton joukkue. Petu tuo koko organisaation rutkasti kiinnostavuutta ja Tepsiläisyyttä. Kyllä Petulla oikeasti on mustavalkoinen sydän. Lukko -siirto ei vaikuttanut minun arvostukseeni kyseistä pelaajaa kohtaan. Siinä keississä oli mukana sekä Tepsin organisaation osaamattomuutta, että Nummelinin ja hänen agenttinsa veemäisyyttä.

Petun ego nyt tiedetään, eikä hän varmasti ole helppo käsiteltävä kellekkään valmentajalle. Petun ollessa jäällä TPS tulee tekemään maaleja ja TPS tulee myös päästämään rutkasti maaleja. Tulen ihailemaan Petun jäätävän kovia rannareita siniviivalta, ja samalla kiroamaan hänet löysästä puolustuspelaamisesta.

Ei tarvitse varmaan edes äänestää kuka tulee saamaan kapteenin C -kirjaimen rintaansa. Nummelin on ilmiselvä tuleva TPS:n kapteeni.

Tervetuloa kotiin!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Tervetuloa kotiin!

Hienoa saada Petteri takaisin Turkuun. Ensi kaudella voisi tulla katsomaan jonkun Tepsin pelinkin. Sitten joskus myöhemmin vielä Ville takaisin Turkuun.

Kävin katsomassa hänen isänsä, suurimman turkulaisen palloilijan kautta aikojen, futis- ja jääkiekkopelejä jo 60-luvulla. Ja muistaakseni hidas ja kankea äitikin yritti pelata Tepsin ensimmäisessä naisjoukkueessa 70-luvulla jossain näytösottelussa ennen kuin naisilla oli sarjatoimintaa.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Aluksi suhtauduin hyvin penseästi pikku- Numpan paluuseen mutta kyllä se on kääntynyt ehdottomasti positiivisen puolelle. Kaverista on apua sekä kentällä että kopissa ja myös markkinoinnissa. Toivotaan että joukkue menestyy sillä Petu on omimmillaan hyvän joukkueen kiekollisena pakkina. Huonossa jengissä hän saattaisi keskittyä liikaa muiden neuvomiseen.

Tervetuloa myös täältä Savosta päin!
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Win-win tilanne. TPS saa oman legendansa kotiin, Lukko 260 000€ kassaan rahaa ja Janne Niskalan.

Sanotaan saman tien että Lukko saa budjettiinsa 260k tilaa. Ennen kuin joku äkkipikainen turkulainen alkaa kaikkien mielenpahoittamisen Tepsin maksettua varttimiljoonan sekä risat loukkaantumisten kanssa painiskelevasta eläkeläisestä.

Tervetuloa Petteri Nummelin. Itselläni vielä asian käsittely kesken, sen verran tuli vuosi takaperin kirottua tätä Suomeen paluuta. Mutta kyllä se varmaan tästä.

Harmi kun Vaha meni raapustamaan pitkän jatkon. Tulisi varmasti Ydinvoimalaaksosta takaisin Turkuun nyt kun näki parhaan ystävänsä tekevän paluun.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Takerrutaan vielä sen verra, että sitä ei tiedä varmaan kuin Lukko, Nummelin ja hänen agenttinsa millä ehdoilla sopimus purettiin.

Joo, en tiedä tosiaan ehdoista mitään. Silti vaikea kuvitella, että Lukko maksaisi yhtään Nummelinin palkasta, jos mies itse haluaa purkaa sopimuksen ja siirtyy kilpailevan seuran riveihin.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Joo, en tiedä tosiaan ehdoista mitään. Silti vaikea kuvitella, että Lukko maksaisi yhtään Nummelinin palkasta, jos mies itse haluaa purkaa sopimuksen ja siirtyy kilpailevan seuran riveihin.
Juuri näin, jos pelaaja itse haluaa purkaa sopimuksensa, miksi Lukko joutuisi maksamaan yhtään mitään hänen ensi kauden palkastaan.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ristiriitaiset tunteet jos ja kun Petteri Nummelinin TPS-sopimus aamulla julkaistaan. Mies on pelannut viimeisten 10 kauden aikana keskimäärin 35 ottelua seurajoukkueessa. Miten käy tulevalla kaudella, kun edessä on jälleen se 60 runkosarjaottelua plus jääkiekon mestarien liigan ottelut päälle? Pahimmilaan Petu pelaa siis alle puolet otteluista, mutta TPS maksaa täyden palkan.

Toisaalta Nummelinista tiedetään etukäteen, mitä saadaan. Pukukoppipelaaja ja johtaja. Kunhan joukkueessa ei ole toista kukkoilijaa, muutoin sulat lentelevät Artukaisten ilmatilassa. Varmasti yhä edelleen YV-spesialisti ja jakelee hyviä syöttöjä, mutta omassa päässä pitää olla kovan luokan toveri jelppaamassa (Morrisonn?).

En pidä lainkaan viime kauden puolin ja toisin harrastetusta pelleilystä. TPS, Petu ja agentti vetivät homman sinne kuuluisan penkin alle. Minulle on jäänyt edelleenkin jotakin hampaankoloon. Toivottavasti Petu tuo hammastikkuja tullessaan ja osoittaa arvonsa.

Positiivisena tässä tapauksessa näen Nummelinin kentän ulkopuolisen arvon. Nummelin on pelkästään nimenä jo sellainen, joka aktivoi takavasemmalle jääneitä satunnaiskatsojia. Nimellä on varmasti roolinsa myös markkinoinnissa sekä kannatustuotemyynnissä. Medianäkyvyyttäkin tulee enemmän kuin perus Turakaisella.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Joo, en tiedä tosiaan ehdoista mitään. Silti vaikea kuvitella, että Lukko maksaisi yhtään Nummelinin palkasta, jos mies itse haluaa purkaa sopimuksen ja siirtyy kilpailevan seuran riveihin.

Minäkään en tiedä sen paremmin sopimuksen ehdoista, kunhan spekuloin. Ajattelin vaan, että jos Lukko oli myös halukas purkamaan, niin siinä saattoi olla jokin pieni vastaantulo.

Mutta mielenkiintoisempi on tietysti se kysymys, maksaako TPS Petulle saman vai jopa lite till? Seuran intressissä voisi olla joku sellainen diili, jota huhupuheiden mukaan Lukko yritti Tukosen kanssa, että maksetaan joku pohjalukema ja sen päälle pelit, joita pystyy pelaamaan.

Mutta alkää nyt olko liian kriittisiä Nummelin paluusta kotiseuraansa. Olen varma, että hän tekee viivalta monta yv-kaappia ja toimii TPS:n ylivoiman ylikapellimestarina.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mitään ihan älyttömiä hurraa-huutoja en turkulaisleirissä lähtisi tästä Nummelinin comebackista suorittamaan. Pelillisesti on ylivoimalla ja hyökkäyspäässä yhä eliittiä, puolustuksessa on vaikeuksissa ja lisäksi pelaa vain osan matseista, arviolta jotain 20-40 peliä jos hyvin käy. Voi myös olla, että pelaa vähemmän.

Toki jos imagosyistä hankitaan takaisin, niin ei kait siinä sitten mitään.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Viimeksi muokattu:

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä näin. Vaikka Petu tarjosikin kauden aikana muutamia mukavia hetkiä, ei mies kuitenkaan ollut lähellekään palkkansa arvoinen pelimies, kun otetaan huomioon lukuisat huilatut pelit sekä heikko oman pään suorittaminen. Ihan hyvä kuitenkin, että nähtiin legendaa Raumalla yhden kauden verran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös