Petri Vehanen – raumalainen maailmanmestari

  • 562 533
  • 2 110

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
"Tutkitusti" mestaruuteen Suomessa vaaditaan vähintään pyhä peruskaksinaisuus: huippuvalmentaja ja huippuveskari.

Lukolla oli molemmat.

Nyt toinen on kysymysmerkki.
Pyhä peruskaksinaisuus oli myös viime kaudella Lukon käytettävissä, huippuvalmentaja Urama ja huippumaalivahti Vehanen. Ja tuloksena liigan jumbofinaali. Eli ei asiat ihan niin yksiselitteisiä kuitenkaan ole.
 

Visions

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja ajatelkaa Vehasen kannalta asiaa: loppukaudesta esim. miljoona käteen ja kesäksi taas Raumalle. Lyhyt aika ihmisen elämässä.

Sitten vielä yksi kausi Kazanissa ja pari milliä käteen. Sitten voikin keskittyä taas mukavaan elämään Rauman Silikalliolla.

Juuri näin.
Mukavampi sitten istua saunassakin kun voi kavereillekin ostaa sellaiset muotoillut lauteet joita lehdessä kehuttiin ;)
Mutta edelleen, raha ratkaisee. Turha tästä on vouhottaa ja jeesustella, harvapa tänne jäisi hakemaan "unelmoimaansa mestaruutta kotikaupungissa" kun ei ikinä tiedä mitä tässä tapahtuu ennen kevättä.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Ei Tellqvist ainakaan huonompi ole kuin seuraavat maalivahdit : Iiro Tarkki, Berndt Brucler, Tuomas Tarkki, Mika Lehto, S.Wallinheimo, P. Tuokkola, Jani Nieminen, Jan Lundell, Eero Kilpeläinen, Pitkämäki vai mikä sen Ipan housu nyt on, Säteri, Lassila,... yms.

Ei Lukko maalivahtiin tulisi kaatumaan edes Tellqvistin kanssa.

Nyt hiukan valoja päälle täällä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Colorado, Bayern München ja MYPA
Ei nyt Vi*** mietitä mitään mestaruuden menettämistä! Ensinnäkin Lukko ei ole toistaiseksi menettänyt mitään vaikka siirto toteutuisi....Lukon tavoite on voittaa mestaruus 4-5 vuoden sisällä, ja se voi edelleenkin voittaa sen jopa jo tällä kaudella joka olisi kuitenkin todellinen pommi olkoonkin sitte maalilla Vehanen tai Tellqvist!
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Ei Lukko maalivahtiin tulisi kaatumaan edes Tellqvistin kanssa.

Nyt hiukan valoja päälle täällä.
Juuri näin. Jotenkin tekisi mieli väittää, että jopa Raannalla voitaisiin vetää loppukausi, kunhan reservissä olisi joku kovan luokan kakkonen. Puolustuksen yhtenäisyys tekee maalissa pelaamisen helpoksi. Ei Vehanen ole joutunut tällä kaudella ratkomaan yksin pelejä kuten viime kaudella. Kaikki kunnia silti Vehaselle, liigan paras maalivahti.

Oikein pistää vituttamaan kun täällä jo jotkut ovat ehtineet tuomita Vehasen petturiksi, mikäli lähtee Venäjälle. Enää puuttuu 1963 kertomasta, että Urama yksin on savustanut Vehasen ulos.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Täällähän on täysi paniikki päällä. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu.

Kuitenkin, jos Vehanen haluaa lähteä niin Vehanen menee. Venäjän ruplapinoista ei voi kieltäytyä.

Plussat (jos toteutuu) :
- ensi kaudeksi pelaajabudjetin huimanousu
- Raanta on pelannut helvetin hyvin
- ei Tellqvistkään huono ole
- huikea taloudellinen säästö

Miinus:
- pelin romahtaessa joukkueenjohto ei saisi koskaan anteeksi
- imagotappio
- Tellqvistin motivaatio pelata Lukossa?
- jos Lukko on ollut tässä se aktiivinen osapuoli niin sentteriä johdolle
- sekoittaako pelin, miten siirtyminen käsiteltäisiin

Vitun Venäjä.
 
Viimeksi muokattu:

12961

Jäsen
Mitäs jos se onkin tällä kertaa lukko joka auttaa RTK:a, jonka viime aikojen melko aggressiiviset yritysostot ovat varmasti tuoneet firmaan lisää velkarahaa ja ehkä kassaongelmia? Tässä taloudellisessa tilanteessa tämä ei olisi edes yllättävää, varsinkaan kun noita ostoja on tehty melko paljon ympäri Suomenmaata. Ehkäpä varaudutaan siihen ettei RTK saakaan tällä kaudella annettua yhtä suuria avuja lukolle kuin yleensä ja turvataan vain ensi kauden menestystä.

Mielestäni ei ollenkaan huono kauppa, miljoona ja vaihto Vehanen-Tellqvist. Varsinkaan mikäli RTK:n tilanne näyttää sille, että avustuksia jouduttaisiin leikkaamaan tänä/tulevana kautena.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kuitenkin, jos Vehanen haluaa lähteä niin Vehanen menee. Venäjän ruplapinoista ei voi kieltäytyä.
Niin ja jos lukko estää Vehasen lähdön niin onko Petekään enää tyytyväinen tilaan. Siinä voi jokunen helppo lipsahtaa selän taakse. Ehkä parempi näin että antavat pallon Vehaselle itselleen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Käsittämätöntä penailua, näinkö Lukko myi mahdollisen mestaruutensa...
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aikamoisen erikoinen siirto äkkiseltään ajateltuna, mutta jos miettii että Vehanen vaihtui Tellqvistiin, Kazan maksaa molempien loppukauden palkan ja Lukko saa vielä kasan massia päälle niin ei tuo minusta ainakaan huono diili ole Lukon kannalta. Enkä jaksa uskoa että tahti hidastuu pelkästään Tellqvistin takia, pitäisi kestää kevyesti vertailun muihin liigaveskareihin, vaikka nykykunto onkin mulle arvoitus.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Käsittämätöntä penailua, näinkö Lukko myi mahdollisen mestaruutensa...

Käsittämätöntä penailua miltä tahansa SM-liigaseuralta olisi jättää käyttämättä tälläinen tarjous. Miljoona käteen ja saa vielä hyvän veskarin tilalle. Vaikka mestaruussauma pienenee jonkin verran, on Lukko silti siirron jälkeenkin suosikki numero yksi.
 
Fiksua tuomita Telqvisti imuriksi ennen kuin koko äijä on edes saapunut raumalle. Uusi joukkue ja uusi ympäristö voi saada ruottalaisen vaikka minkälaiseen lentoon, tai sitten ei.

Tähän treidiin lukon mahdollinen mestaruus ei todellakaan tule kaatumaan.
Olishan se nyt Lukolta ollut hölmöä jättää tälläinen tarjous käyttämättä.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Viime kaudellakin oli Urama ja Vehanen.

Mielestäni ainut mitä tässä voi käydä on se, että peli sekoittuu tämän siirron myötä pelaajien pääkopassa. Jos asia pystytään käsitellä, ei ole homma eikä mikään samalla tavalla taistella mestaruudesta Tellqvistin kanssa kuin Vehasen. Eipä ole Vehasellakaan kokemusta vielä tiukoista finaali-peleistä (vähemmän kuin Tellqvistillä), joten kuka tietää miten siinä kävisi.

Nyt kuitenkin rahoitetaan hyviä jannuja ensi kaudellekin, eikä tämä siirto puolestaan välttämättä ole tältä kaudelta pois kun tuon alussa mainitseman "pääkopan" verran.
 

Belenoss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Ottawa ja Real Madrid
Käsittämätöntä penailua miltä tahansa SM-liigaseuralta olisi jättää käyttämättä tälläinen tarjous. Miljoona käteen ja saa vielä hyvän veskarin tilalle. Vaikka mestaruussauma pienenee jonkin verran, on Lukko silti siirron jälkeenkin suosikki numero yksi.

Lisäksi lukolla olisi ehkä 5 pistettä vähemmän vaikka maalilla olis ollut ketä, kun peli toimii loistavasti niin voittoja tulee. Ei Vehasella ole lainkaan niin iso rooli ollut tänkauden joukkueessa kuin monet luulee...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kun edellinen Lukko-TPS ottelu oli ovella, niin turkulainen jääkiekkotoimittaja Kunnari pisti liikkeelle huhun Vehasen myynnistä. Lopputulos ei silloin kuitenkaan ollut turkulaisille positiivinen.

No nyt on taas TPS-ottelu ovella, ja sama huhu nostaa taas päänsä. Sen verran täytyy Kunnaria torua, että myöhästyi tällä kertaa hieman, koska jätkillä oli jo puhelimet kiinni, kun tieto julkisuuteen tuli. Nyt sanan saaminen joukkueen keskuuteen voi olla vaikeaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipas taas vitun hyviä uutisia MTV3:n etusivulla kun ensimmäistä kertaa ehdin uutisia katsomaan koko päivänä... Karu todistus taas siitä että lätkäihmisten puheilla saa pyyhkiä persettään ainakin silloin kun huhuilun osapuolena on KHL ja tarjolla paljon rahaa. No, oppiipahan tässä itsekin että on syytä luopua sinisilmäisyydestään ja siitä lapsenomaisesta uskosta että tämän päivän jääkiekossa mikään muu merkitsisi mitään kuin raha.

No, onhan miljoona (+ Vehasen säästetty palkka) ihan vitusti rahaa ja eihän sieltä nyt ihan onnettoman huono maalivahti pitäisi vaihdossa tulla mutta en vaan jaksa uskoa että Tellqvist pystyisi Vehasen saappaita täyttämään. Ja tällaisessa siirrossa on aina se kysymysmerkki olemassa että miten se vaikuttaa joukkueen sisäiseen harmoniaan ja henkeen. Kyllähän tätä siirtoa on helvetin vaikeaa antaa seurajohdolle koskaan anteeksi mikäli tämä kausi kaatuu maalivahtipeliin tai jos tästä siirrosta saatua rahapinoa ei saada hyödynnettyä menestyksen muodossa parilla seuraavalla kaudella. Nyt saattaisi olla Lukolle se iso mahdollisuus ja jos se hukataan rahan takia niin haistakaa vaan iso paska koko seurajohto! Varsinkin kun Lukolla ei käsittääkseni ole missään nimessä sellainen tilanne että pelaajia olisi pakko lihoiksi laittaa.

Toivotaan nyt kuitenkin että Raanta pystyisi vastaamaan huutoon jos Tellqvist osoittautuu flopiksi, eikä tätä kautta menetettäisi tällaisen vitun penailun takia. Nyt kyllä on jotenkin sellainen vitutus ja pelko päällä että Pena-Trophy otti juuri ison askeleen kohti Raumaa.

Katsotaan nyt kuitenkin vielä ennen kuin heitetään kirves kaivoon; Tellqvistillä on varmasti vittumaisen kova paikka tulla tässä tilanteessa Raumalle (juuri minunlaisteni ihmisten, jotka odottavat hänen epäonnistumistaan, takia) joten jos hän pystyy kestämään nämä paineet niin keväällä Lukko tulee olemaan hänen johdollaan kova luu. Toivotaan tämän toteutumista!
 

Pekkis

Jäsen
Olipa loistava uutinen kertakaikkiaan. Lukko saa ison säkillisen riihikuivaa ja huippuveskarin Peteä tuuraamaan. Tämän siirron myötä loppuu ne paskapuheet, joissa Lukon menestyksen pääarkkitehti on lähes joka ilta juuri Vehanen. Juul sii.

Wikipedian "tietojen" mukaan siirto on muuten jo tehty ;). Mulle kelpaa NHL-tason veskari vallan hyvin.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Katsotaan nyt kuitenkin vielä ennen kuin heitetään kirves kaivoon; Tellqvistillä on varmasti vittumaisen kova paikka tulla tässä tilanteessa Raumalle (juuri minunlaisteni ihmisten, jotka odottavat hänen epäonnistumistaan, takia) joten jos hän pystyy kestämään nämä paineet niin keväällä Lukko tulee olemaan hänen johdollaan kova luu. Toivotaan tämän toteutumista!

Jaahans. Minä taas en tämän siirron toteutumisen jälkeen todellakaan toivo Tellqvistille epäonnistumista vaan samanlaista hyvää peliä kuin Vehaselta.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Täällä moni kehuu miljoonan olevan kiva lisä ensi kauden budjettiin, todellisuudessa se miljoona uppoaa McLeaniin ja Morrisoniin jos heidän jatkoistaan aiotaan kilpailla kesällä. Senpä takia Vehasesta saatavalla miljoonalla ei ole mitään merkitystä, nämä pelaajat ovat meillä NYT ja menestysmahdollisuus on NYT. Hankinnat tuskin tulevat osumaan samalla prosentilla ainakaan seuraavaan 10 vuoteen, kuten on edeltävät 10 vuotta todistanut.

Ei käy kiistäminen, etteikö Tellqvist voi olla ihan hyvä maalivahti, mutta kuten itse viime huhujen aikaan sanoin, ja nimimerkki ultras nyt, ei sitä jossittelua pystyisi lopettamaan ikinä jos vaikka hopealle tänä vuonna edettäisiin. Mitä JOS olisi ollut Vehanen.

Jos tämä kauppa toteutuu niin Raannan on syytä sitten olla selkeä ykkönen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaahans. Minä taas en tämän siirron toteutumisen jälkeen todellakaan toivo Tellqvistille epäonnistumista vaan samanlaista hyvää peliä kuin Vehaselta.

Minäpä sanoinkin että odottaa epäonnistumista, en siis tarkoittanut että minä toivon epäonnistumista. Kyllä minä veikkaisin että aika iso osa Lukko-faneista suhtautuu varsin skeptisesti Tellqvistin mahdollisuuksiin vaikka ihan varmasti jokainen toivoo hänen onnistuvan.
 

S.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä on ihme syyttelyä toimistoa kohtaan taas! Kyllähän jokainen seura olisi tällaisessa pistänyt jonkin näköisen hintalapun pelaajasta ja antanut pallon itse pelaajalle, lähteäkö vai ei. Tämä nyt on vain hieman uusi tilanne jääkiekossa kun tuo KHL on vielä niin nuori. Jalkapallossahan on rahalla siirtynyt pelaajia iät ja ajat. Siellähän summat on vaan paisunut paisumistaan. Siellä on kepillä kokeiltu että: Maksa 100 miljoonaa niin voitte keskustella pelaajan kanssa. Ei olisi mitään järkeä kääntää selkää tällaisessa tilanteessa.

Älkää nyt pistäkö tätä toimiston piikkiin. Olisi ollut aika pyllistelyä Vehasta kohtaan jos alettaisiin väkisin pitämään. Kunnioitetaan sitä mitä Pete sitten ikinä päättääkään tehdä.

Ja näihin agentti Kaukisen vai mikä lie, kommentteihin. Taitaa olla agentilla kanssa hiukan oma lehmä ojassa. Aika hyvän siivun kuitenkin saisi esim. 1.milj palkasta "välityspalkkiota" että sen jaarituksia nyt ei kannata niin tosissaan ottaa.

Kuinka moni olisi kussut hunajaa jos kesällä olisi ilmoitettu että Telqvist on Lukon maalivahti??? Vaikkakin tätäkään huhua en menisi niin tosissaan ottamaan, että lukon maaliin tulisi!
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Ei Lukko mestaruushaaveita tähän siirtoon menetä. Tellqvist ja miehen motivaatio saatta olla pieni kysymysmerkki, mutta kyllä tämänkin maalivahdin luulisi olevan "ammattimies" eli ottaa haasteen vastaan tosissaan. Toki on mahdollista, että Lukon peliin saattaa tulla pieni notkahdus hetkellisesti, mutta kun tästä kohusta pöly laskeutuu niin kova nippu siellä on edelleen kasassa ja tavoitteet samat kuin Vehasen kanssa.
 

Vemps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks & Barca
Onko totta että teille ei kelpaa NHL:ssä yli 90 % prosenttia vedoista torjunut telqvist, jonka palkan Kazan maksaa, ja jonka päälle kazan maksaa aivan jumalattomasti rahaa päälle?

herätys
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös