Pesiskausi 2016

  • 179 736
  • 969

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Arffmanin Pekan mukaan...
... Joensuulla ei pitänyt olla yhtään mitään sanaa Sotkamoa vastaan etenkään Hiukassa.

Pekka Arvaanmä oli arvauksissaan taas aivan hukassa, kun Joensuu vei Sotkamolta ensimmäisen jakson loistavalla pelillä. Toki Hiukassa jaksovoittoon tarvitaan liki aina loistavat otteet.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Olipas hienoa, rohkeaa ja aggressiivista peluutusta JoMan pelinjohtaja Pennaselta avausjaksolla! Sitten vielä pääsääntöisesti JoMan pelaajat tekivät onnistuneita suorituksia näihin tilanteisiin kun merkkiä oli päällä, niin yllätysvoitto avausjaksolta on valmis. Tilannettahan JoMa sai todella hyvin aikaan. Noin hyvin kun pystyisi saamaan läpi sarjan, niin Jymy joutuisi ahtaalle. Toki JoMa suoritti siellä ihan ylärajoilla, kun taas Jymyllä on varmasti enemmän paukkuja vielä varastossa.

Kotiutusosasto on kyllä Joensuulla todella ohut. Rautiainen joudutaan pääsääntöisesti uhraamaan vaihtotilanteisiin, jolloin siellä on käytännössä kunnon pelotteita enää Niemi. Mitään poisottamatta Kemppaisen hienolta kotiutukselta.

Myös ulkopeli toimi JoMalla hyvin ja oli hienoa katsoa tuota kuvioiden aktiivista vaihtelua, joka vaikutti sotkevan Jymyn sisäpeliä takatilanteissa. Järjestyksessä Kohonen, Korhonen, Komulainen kaikki jäätyivät, kun olisi pitänyt ratkaiseva tasoituspinna lyödä. Myös hieman harvinaisempi näky oli se, että Pennanen ohjasi ulkopeliä viuhkan avulla. Kaikki kortit on siis päätetty ottaa käyttöön JoMa-leirissä!

Ps. aina yhtä vittumaista katsoa Hiukasta peliä, etenkin kun aurinko paistaa, vaikea on erottaa palloa television välityksellä. Saisi kieltää violetit yms. nurmet. Vai pitäisikö futiksessakin laittaa kotijoukkueen pelipaidan värin mukaan nurmi ;)

Nyt vain JoMa nollaamaan Jymyä toisen jakson alkuun, niin ryöstö voisi olla kehkeytymässä.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Hieno matsi Jymyn ja JoMan välillä. Korkeatasoista peliä, jossa räpylävirheitä ei ainakaan kotiutustilanteissa paljoa nähty. Ja kuten hienon ottelun kaavaan kuuluu, ratkaisua haettiin ihan kotarin jatkokierroksia myöten. Komulaiselta taas jotenkin aika legendaarinen peli. Eka jakso pitkälti ruosteessa, toisella petrasi ja ratkaisuhetkillä kotarissa kaksi näyttävää kotiutusta.

Joensuun aggressiivisuus yllätti positiivisesti. Ulkopelissä rohkeasti vaihdeltiin takatilannekuviota tämän tästä ja sisäpelissä etenkin ekalla jaksolla oli sopivan yllätyksellistä peluutusta. Pieni uhka tässä on siitä, että niukka tappio loistavan peliesityksen jälkeen vähän vie uskoa ja kaksi seuraavaa peliä Jymy hallitsee. Kotiutusosaston leveydessä on tämän kaksikon välillä niin iso ero, että jossain vaiheessa tuo alkaa väkisinkin näkyä.

Vielä yhtenä huomiona täytyy todeta, että Timo Kallio pelaa jäätävää pesäpalloa tällä hetkellä. Sisällä huikeaa työskentelyä kentälle menemisessä ja ulkona hienoja löntisuuntien lukemisia lähes jatkuvalla syötöllä. Kerrassaan aliarvostettu pelaaja kyseessä.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen aina tykännyt pesiksestä varsinkin tv-pelinä ja siinä mielessä itselle tämä ruudun 12kk soppari sopii hyvin. Hienoa katsoa matseja varsinkin näin loppukesästä ennen lätkäkautta.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Arffmanin Pekan mukaan Juuso Myllyniemi ja Henri Itävalo siirtyvät Koskenkorvalta Seinäjoelle. Jos pitää paikkaansa, niin muuttaa pohjanmaalaisten keskinäisiä voimasuhteita melko selvästi. Aika rajua on muuten pelaajaliikenne ollut näiden kahden seuran välillä viime vuosina. Viime syksynä Kuusisto ja Yli-Hirvelä siirtyivät muoviseurasta Korvalle ja Marjamäki puolestaan toiseen suuntaan.

Hyvät hankinnat Seinäjoelta, jos molemmat tosiaan toteutuu.

Saataisko Ville Viidasta leivottua vaihtajajokeri? Vai mikä olisi rooli nyt, jos Myllyniemi tuleee?
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Pitkäaikaisena Jymy-fanina en voi koskaan katsoa pesistä objektiivisesti, mutta jos olisin puolueeton, kannattaisin tänä vuonna Vimpeliä. Joukkueen esittämä röyhkeä, kunnarihakuinen hyökkäyspeli on ollut todella virkistävää ja voi olla koko pelin uusi evolutiivinen askel, ainakin toivon näin.

Vimpelin pelissä joukkueena on jotain samaa kuin baseballin puolella Babe Ruthissa, joka ensimmäisenä uskalsi alkaa määrätietoisesti hakemaan kunnareita. Tai nyrkkeilyssä Jack Dempseyssa, joka hoksasi, että hyökätessä voi myös puolustautua ja kehitti mullistavan ottelustrategian. Tai John McEnroessa, joka keksi, että tenniksessä voi hyökätä joka lyönnillä.

Paras voittaa tänäkin vuonna, mutta olen harvinaisen vähän pahoillani, jos se on Vimpeli. Kova otatus se tulee olemaan
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Olihan tämä nyt pesismatsi verrattuna eiliseen Veto-KPL peliin. Ei mitään Vedolta pois...

Pennaselle 10-pistettä ja papukaijamerkki! Loistava suunnitelma, joka toimikin jakson verran. Veikkaan, että nyt yllärieväät on syöty ja nähdyllä säntäilyllä takasessa kenttä rullaa sunnuntaina. Kyllä Kuossari tämän kuvion pilkkoo atomeiksi ja syö nuo sisäpelin yllärit kuleksimasta. Tässä olis snadisti mallia Kivimäelle finaaleihin, tarttuneeko, epäilen...

Edit: Tarkoitus ei ole olla ylimielinen, ainoastaan realisti. Mielestäni Joma teki sen mikä oli tehtävissä maksimaalisesti tähän eka matsiin ja laittoi Jymyn polvilleen. Loistava suoritus ja jos tämä jatkossa kääntyy Jomalle, niin käsi pystyyn ja kaikki grediitit Joensuuhun! Paras jatkaa näistä sarjoista, aina!
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Paras ja kovatasoisin pesäpallo-ottelu vuosiin!

JoMa oli juuri niin hyvä kuin se voi parhaimmillaan olla. Ennen sarjaa ajattelin, että joensuulaisten sauma meni viime kauden myötä, mutta nyt täytyy kyllä myöntää olleeni ajatuksineni väärässä. Tämän syksyn Maila on parempi kuin kenties koskaan. Aivan huikeaa pelinjohtamista Pennaselta ja isot pelaajat näyttivät esimerkkiä. Aivan mieletön ottelu JoMalta!

Jymy sen sijaan oli jotenkin köysissä JoMan huikean peli-ilmeen edessä. Aluksi tökki tilanteen rakentaminen ja sitten alkoi tökkiä kotiuttaminen. Jymyn onneksi se kestää parinkin Koon välipäivän mailan varressa (Kohosen kotiutukset 1/4 ja Komulaisen 0/2), kun edes yksi vaivautuu toimistolle työhousut jalassa (Roope 4/4). Kärki toimi ihan hyvin, erityisesti N-kaksikko on parhaimmillaan pitelemätön. Haapajärven mies tällä hetkellä huonoimmillaankin hyvin lähellä sitä.

Hieno sarja tulossa, jos ja kun Jymy ei sunnuntaina taita Mailan niskoja heti kättelyssä.

Ps. aina yhtä vittumaista katsoa Hiukasta peliä, etenkin kun aurinko paistaa, vaikea on erottaa palloa television välityksellä. Saisi kieltää violetit yms. nurmet.

Myönnä nyt vain, että aina pitää keksiä jotain negatiivista Sotkamosta tai Jymystä. Minusta joet pitäisi kieltää pesäpallokenttien lähettyviltä, koska pallot kastuvat ja se laskee pelin tasoa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Mielenkiintoisin ottelu se oli pitkiin aikoihin. Silti omiin silmiini jäi tunne, että Sotkamo oli vielä unessa, aivan liian paljon helppoja virheitä ja huonoja ratkaisuja sekä mailan varressa että taktisessa mielessä. Se ei poista Joensuun hyvyyttä ja he pakottivat osaltaan myös Sotkamoa huonoihin ratkaisuihin. Kuitenkin se on Sotkamo, joka pystyy parantamaan peliä tuosta vielä runsaasti, Joensuu tulee elämään sillä, että saavat Niemelle tilanteita ja en usko sen riittävän.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
JoMalla oli eilen tosian hyviä juttuja ja oivalluksia sisällä, kunnon kardinaalimokien lisäksi. Esimerkiksi 1-2 tilanne jos tulee numerolle 3 Kivinen, ja ekalla pompulla tulee palo kolmoselle, niin jatketaan edelleen viemistä. "Normaalit" joukkueet eivät näin tekisi, esimerkiksi Vimpelin ja Sotkamon tapauksessa olisi tärkeämpää saada varmasti 3 kentälle, jotta numero 4 pääsee purkamaan 1-2 tilannetta. Kivinen kuitenkin pystyy lyömään kyseisen pomppunsa kyseisessä tilanteessa asenteella "nyt vittu niin korkeelle ettei voi palaa" --> jopa lyönnin ollessa laiton mitään katastrofia ei pääse syntymään, mutta tämmöisen peluutuksen luulisi lisäävän JoMalle kolmostilanteiden määrää, mikä on tietysti aina positiivinen asia. Sitten kun vielä ne takavaihdot onnistuisi niin ajoakin pääsisi syntymään.... Tästähän tuli hieno esimerkki 2J4T, kun pientä toivetta kolmen pinnan tekemisestä (ja sitä kautta ottelun voitosta ilman supervuoroa) alkoi olla ilmassa Kivisen siirrettyä mies kolmospesälle ilman paloa. Noh, sitä seurasi kaksi paloa putkeen kakkoselle N.Korhosen kädestä, ja kunnon jatkuvaa painetta JoMa ei Jymylle sisässä enää antanut.

Kardinaalimokia nähtiin lisäksi ainakin 1J3A, kun nro 7 sai näpyllään takatilanteen päälle. Hän oli viimeinen numerolla lyövä, Juha Niemi oli vielä käyttämättä. Paloja ei ollut kuin yksi, joten sarjan top-3 kotiuttajalle oltaisiin saatu kaksi yritystä, tälläisestä voisi hyvällä omatunnolla olettaa yhden nyt ainakin tulevan. Noh, JoMa päätti yrittää tällä numerolla 7 (J.Kemppainen) kotiin, lyönti jäi suoraan etumiehelle, palo himaan, ei edes takavaihtoa, bravo! Siihen vielä epäonnistunut koppi, vuoronvaihto, ja Niemi penkille juomaan mehua.

JoMa sai otteluun mahtavan alun, kun ensimmäisessä sisällä tuli 2 pinnaa. Miten nämä syntyivät? Tehtiin paloton ajo, ja Niemellä kahta miestä kotiin, molemmat onnistuivat. Kaikista yllätysotoista ja kikkailuista huolimatta pesis on usein kuitenkin niin yksinkertainen peli, että tee tilanne ja laita parhaat miehet lyömään. En tilastoja ole katsonut, mutta kyllähän vaikka kakkosjakson R.Korhonen toi SoJylle, kuten teki myös kotiutuslyöntikisassa lopulta. JoMalla ei siihen ole varaa tässä sarjassa, että miehiä kuivuu kolmoselle ja vuoro vaihtuu ennen kuin Iso Jii on käynyt mailan varressa.


Millä aseilla JoMa voittaa Jymyn sunnuntaina? Ekan jakson kaltaisella ulkopelillä, sekä helppojen virheiden karsiminen sisällä auttaisi jo paljon. Kallio ja Jussila oli eilen sisäpelissä vähintään samalla tasolla kun Jymyn 1&2, mielestäni jopa parempia.. Kivisen ei ole pakko "voittaa" Hartikaista, mutta pääosin hänenkin pelaaminen riitti eilen. Rautiaiselle ei saisi nukahduksia sattua, ja juoksujen lyöjänä hänellä on iso rooli Niemen lisäksi. Siitä en mene takuuseen, kaatuisiko SoJy edes näillä ehdotuksilla, heillä kun usein on tapana parantaa ottelusarjan edetessä...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Säälittävä sarja tämä toinen. Kopla ja Veto keskittyvät vain lyömään pomppua ja tekemään kahden miehen rinnakkaista maskia. Ei mitään tekemistä oikean pesäpallon kanssa. Viihdearvo noin sata kertaa heikompi kuin toisessa sarjassa, missä sentään kaksi huikeaa joukkuetta pelaa huikeaa pesäpalloa.

Se näissä ottelupareissa on yhteistä, että tuomaritoiminta on ollut ala-arvoista.
 
Viimeksi muokattu:

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Veto on Veto... Ei suostu häviämään. Räpsiikö kuva inhottavasti muillakin?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Räpsiikö kuva inhottavasti muillakin?

Välillä käy tummanpuhuvana. Myrsky vaivaa ilmeisesti Kouvostoliitossakin.

Kopla teki virheen, kun lähti hakemaan kotipesään paloa Kanalasta. Tuosta takapalo kolmoselta, niin Vedolla olisi ollu etutilanne kahdella palolla. Nyt oli sitten ajolähtö yhdellä palolla. Kanala on joka tapauksessa noissa tilanteissa vaikea polttaa, mutta kolmoselta olisi otettu varma risti taululle.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Vimpeliltä huono avausjakso, mutta niin vain tälläkin esityksellä Kopla kaatuu. Sen verran on joukkueiden perustasoissa eroa. Kouvolan kannalta ratkaiseva virhe oli tuo Lammilan aivopieru, kun ei ottanut takapaloa Ruuskasta kolmoselta - Veto olisi joutunut todella ahtaalle.

Säälittävä sarja tämä toinen. Kopla ja Veto keskittyvät vain lyömään pomppua ja tekemään kahden miehen rinnakkaista maskia. Ei mitään tekemistä oikean pesäpallon kanssa. Viihdearvo noin sata kertaa heikompi kuin toisessa sarjassa, missä sentään kaksi huikeaa joukkuetta pelaa huikeaa pesäpalloa.
Hyvä provo. Minkä sille voi, että:

1. Kouvolan kenttä on kimmoisa, joten olisi typerää jättää pomppulyönti käyttämättä, kun toinenkin joukkue sitä käyttää ja siitä hyötyy merkittävästi.

2. Maskia tekevät kaikki joukkueet etenkin niissä peleissä, kun tiedetään, että sitä pomppua on sata varmasti tulossa. Jopa sinun Jymysi.

3. Ei ole Vedon vika, ettei sillä ole Jymy tai JoMa vastassa välierissä. Tai no on siinä mielessä, että se voitti runkosarjan ansaiten näin helpomman vastustajan itselleen välieriin.

Nojoo etköhän tajua itsekin, kunhan laitoit lapsellisella viestilläsi vähän löylyä kiukaalle näin finaalien kynnyksellä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
2. Maskia tekevät kaikki joukkueet etenkin niissä peleissä, kun tiedetään, että sitä pomppua on sata varmasti tulossa. Jopa sinun Jymysi.

Kirjoitin kahden miehen maskista, kun seisotaan käsi kädessä. Naurettavaa toimintaa. Ero sarjojen välissä vain korostui, kun eilen kentällä oli kaksi hienoa joukkuetta järjestämässä hienon pesäpallonäytöksen.

Onnea Vedolle runkosarjan "mestaruudesta"!
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei mee tuomiot ihan Vedon eduksi tänään, mutta näin tällä kertaa. Kaksi juoksua vihelletty paloksi kotiin, kuten hidastuskuvat osoittivat.

Kirjoitin kahden miehen maskista, kun seisotaan käsi kädessä. Naurettavaa toimintaa.
Niin on. Kun näin sallitaan tehdä, niin olisi tyhmää jättää tekemättä. Eiköhän tätäkin toimintaa ole jokainen joukkue harrastanut. Miksi nostaa tästä nyt numeroa, kun ei tuossa ole valitettavasti mitään uutta.

Kiitos onnitteluista. Sillä ansaittiin se helpompi vastustus välieriin ja kotietu finaaleihin, ei yhtään sen enempää, mutta ihan kiva sekin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Miksi nostaa tästä nyt numeroa, kun ei tuossa ole valitettavasti mitään uutta.

Samaa voisi kysyä Hiukan violetista kentästä...

Lisäsin vielä, että ero näiden sarjojen alkujen perusteella on niin suuri, että se korostaa pomppu- ja maskipelaamisen uuvuttavuutta. Mutta kukin tietysti omilla vahvuuksillaan. Jaksaa kuitenkin hämmästyttää, kun Vetokin joka kausi aikoo lopettaa pompun, koska se ei syyskuussa enää nouse samalla lailla ja joka vuosi kuitenkin pudotuspeleissä Puputti alkaa hakata palloa alaspäin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Lisäsin vielä, että ero näiden sarjojen alkujen perusteella on niin suuri, että se korostaa pomppu- ja maskipelaamisen uuvuttavuutta. Mutta kukin tietysti omilla vahvuuksillaan. Jaksaa kuitenkin hämmästyttää, kun Vetokin joka kausi aikoo lopettaa pompun, koska se ei syyskuussa enää nouse samalla lailla ja joka vuosi kuitenkin pudotuspeleissä Puputti alkaa hakata palloa alaspäin.
Niinhän Veto onkin vähentänyt todella paljon pomppujen lyömistä, samoin Puputti. Tämä Kouvolan peli nyt on lähinnä poikkeus tuolla super-kimmoisalla kentällä. Ne, ketkä on Vedon pelejä enemmän seuranneet, tietää kyllä.

Sehän on selvää, että tähän mennessä toinen sarja on ollut mielenkiintoisempi. Tästä sarjasta tuskin mitään trilleriä tuleekaan, koska Vedon ylivoima. Tosin oletusarvo on, että JoMa ei saa pistettyä toisessa pelissä enää Jymyä yhtä ahtaalle, nyt myös yllätysmomentti ulkopelikuviossa yms. on käytetty.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Samaa voisi kysyä Hiukan violetista kentästä...

Lisäsin vielä, että ero näiden sarjojen alkujen perusteella on niin suuri, että se korostaa pomppu- ja maskipelaamisen uuvuttavuutta. Mutta kukin tietysti omilla vahvuuksillaan. Jaksaa kuitenkin hämmästyttää, kun Vetokin joka kausi aikoo lopettaa pompun, koska se ei syyskuussa enää nouse samalla lailla ja joka vuosi kuitenkin pudotuspeleissä Puputti alkaa hakata palloa alaspäin.

Välierien ekassa ottelussa en muista ViVen vaihtaneen kertaakaan pompulla... Joten turhaa vetää johtopäätöksiä yhdestä ottelusta, joka pelataan Suomen kimpoisimmalla kentällä? Kuten tiedät, pomppu on onnistuessaan satavarma vaihto, niin eikös se olisi oikeastaan jääräpäisyyttä olla tarkoituksella lyömättä toimivaa lyöntiä, jonka ainakin Puputti ja Haapakoski aika loistavasti osaavat?

Väitän aika isolla varmuudella, että 10.9 finaalien alkaessa vain Hartikainen vaihtaa pompulla edes puolisäännöllisesti, Kanalan en siihen usko ryhtyvän. Enkä siis Hartikaisenkaan usko käyttävän pomppua yhtä paljon kun vaikka eilen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Niinhän Veto onkin vähentänyt todella paljon pomppujen lyömistä, samoin Puputti.

Pointti olikin siinä, että Puputti ja Veto ovat nyt useamman vuoden sekoittaneet oman pelinsä suunnilleen tässä vaiheessa, kun pelityyliä on alettu muuttaa jostain syystä. Enkä minä missään vaiheessa Vetoa yksin kritisoinut, Kopla on kotonaan maailman tylsin joukkue. Ollut sitä toki jo vuosia.

Tämä sarja taitaa olla pikkuhiljaa valmis. Toivon mukaan Joensuussa ei tuule huomenna yhtä paljon kuin Kouvolassa tällä hetkellä.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Koplan eväspussi tyhjä... Tämä sarja taputellaan loppuun tiistaina Saaressa!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
By the way, kun kahden miehen maski tehdään, niin kentälle jää (yllätys yllätys) todella paljon tilaa muille suorituksille. Äsken Lammila yrittikin kääntää pomppuasennosta kakkosrajanäppiä, jonka Rinta-Aho haki hienosti syöksyen kiinni. Pointti se, että noissa tilanteissa voi lyöjät omalta osaltaan katsoa peiliin ja syyttää itseään, jos ei muuta ratkaisua keksi tai osaa tehdä. Ja kyllähän nuo näpit sun muut vempautukset pomppuvauhdista onkin yleistyneet, Jymyltä eilen mm. Kohonen vei pienellä pomppuvauhdista.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
By the way, kun kahden miehen maski tehdään, niin kentälle jää (yllätys yllätys) todella paljon tilaa muille suorituksille..

Ihan samaa tuossa mietin itsekin. Ihme ettei ole enemmän näkynyt mailassa yrityksiä hyödyntää tilannetta..?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ihan samaa tuossa mietin itsekin. Ihme ettei ole enemmän näkynyt mailassa yrityksiä hyödyntää tilannetta..?
Joo.. Se on vaan yllättävän vaikea kääntää / lyödä jotain muuta siitä pomppuvauhdista. Se siinä on lähinnä syynä :)

Muutaman kerran nähnyt noita lyöntejä, joissa kädet on käännetty samanlailla kuin lätkämailasta olisi ote, ja siitä pieni kakkosrajaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Täytyy kyllä sanoa, että tämän kauden Veto on ehkä vakuuttavin mitä olen nähnyt. Huononakin päivänä, mikä ilmiselvästi oli tänään, vie välierämatsin varsin vakuuttavasti vieraskentällä. Jos Jymy kairaa Jomaa vastaan itsensä finaaleihin, niin saa vastaansa varmaan kovimman Vedon sitten 2010. Uskoisin, että tänä syksynä on todella Vedon sauma viedä mestaruus jos pystyvät tasonsa pitämään. Eikä siinä mitään, hieno jengi joka pelaa upeaa pesistä. Tämä ei nyt sitten tarkoita sitä, että en uskoisi Jymyyn... Aika 50:50 olisi lähtökohdat finaaliin, nam!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös