Perussuomalaiset

  • 5 401 869
  • 43 522
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Edellisen hallituksen jättämä velkavuori pakotti ampumaan?
Kun mitään ei saa sanoa ampua?
Kännissä ja läpällä?
Lukuohje huumoria?


Nämä tällaiset välikohtaukset on inhottavia, kun niin helposti aletaan yleistää niin kuin esimerkiksi puoluetaustalla olisi asiaan jotain merkitystä. Harmittaa niiden hyväkäytöksisten ja lakia kunnioittavien puolesta, kun 90 % jengistä pilaa kaikkien muidenkin maineen. Olisipa Suomessa puolue, joka ajaisi lakia ja järjestystä, joka vieläpä koskisi kaikkia, eikä niin kuin Eläinten vallankumouksessa, että johtavilla sioilla pitää olla vähän erilaiset säännöt, koska ovat vähän tasa-arvoisempia kuin muut.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Kukahan lie se toinen tyyppi, joka on ollut mukana? Kaikenmoisia katupuolueita sitä onkin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Persujen kieltämisen voisi aloittaa, paljon rikoksia ettei varmaankaan mene enää jäsenten yksilönä toimintaan vaan kyllä tätä voisi kutsua jo järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.
 
e: Ja lisättäköön, @Analyzer kirjoitti aika osuvan arvion vähän aiemmin PS:n muutoksesta. Voisi sanoa, että huutelijoista vastuunkantajaksi.

Tämä vanheni arvokkaasti. Noh, eihän viikko ole vielä ohi, että eiköhän Riikka ehdi vielä kommentoida ennen maanantaita medialle, että ikävä homma, mutta onneksi meillä on hyvä hallitusohjelma.

E: ainakin huutelijoista aseenkantajiksi ovat kyenneet muuttumaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Miten se muuten menee, että missä vaiheessa kansanedustaja voi saada ns. kenkää? Tämähän on paikkansa pitäessään jo niin vakava rikos, josta voi joutua istumaan. Miksihän sillä yleensäkään on ollut ase mukana, vaikka luvallinen onkin. Kaikenlaisia vatipäitä sitä onkin ja vielä siviiliammatiltaan poliisi. Näin katsottuna ei sovellu kumpaankaan duuniin, vaikka miten päin kääntelisi.
Ei taida olla sopiva poliisiksi eikä kansanedustajaksi. Eikä vastuunkantajaksi. Jos alkutiedot mediassa on faktaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kukahan lie se toinen tyyppi, joka on ollut mukana? Kaikenmoisia katupuolueita sitä onkin.

Peltokangas ainakin eilen ollut jo jurrissa salissa ja tänään jäänyt valiokunnan kokous väliin.

Yllättäen muuten Ps-edustajat/ministerit eivät vastaa toimittajien puheluihin/viesteihin.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Äkkiseltään vaikuttaa hyvältä paikalta päästä epäkurantista edustajasta eroon. Toivon mukaan tämä kaveri myös poistetaan eduskunnan vahvuudesta.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Peltokangas ainakin eilen ollut jo jurrissa salissa ja tänään jäänyt valiokunnan kokous väliin.

Yllättäen muuten Ps-edustajat/ministerit eivät vastaa toimittajien puheluihin/viesteihin.
No minusta ihan hyvä, että yksittäiset tyypit ei lähde julkisesti asioita kommentoimaan. Antaa puoluetoimiston hoitaa se tiedottaminen. Vituttaisi itseänikin, jos pitäisi muiden tekemisiä kommentoida varsinkin kun tuskin on asiasta sen tarkempaa tietoa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mojo
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Mitäs nämä maaltamuuttajat oikein ovat jotka tulevat tänne stadiin ammuskelemaan? Tunnen oloni turvattomaksi.


Persuthan ovat pitkään pelotelleet, ettei mene kauaa ennen kuin Helsingissäkin alkaa paukkua kaduilla kuten Ruotsissa. Kai unohtivat vain kertoa, että aikovat itse olla se muutoksen airut. Onko Arkadianmäen ympäristö pian no-go zone, jonne edes poliisit eivät uskalla mennä?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Enpä koskaan ole osannut pitää persuja oikeana vakavasti otettavana puolueena vaan kylähullujen yhteenliittymänä. Tällaiset uutiset vahvistavat tätä käsitystä.
Itse en pidä porukkaa "kylähullujen" yhteenliittymänä, mutta kun siellä se sitova iso liima on yleinen vastenmielisyys maahanmuuttoon ja kaikki muut asiat ovat tuon agendan suhteen toisarvoisia, niin siinä on sitten väkisin myös niille "kylähulluille" tilaa, vaikka seassa on myös näitä essonbaaritason "kriitikoita" fiksumpiakin edustajia. Aiemmin oli toki myös sitä SMP taustaista, keille maahanmuuttajat eivät välttämättä olleet edes mikään merkittävin asia (toki isolta osin aikana, jolloin Suomessa oli maahanmuuttajia todella vähän ja silti niistä käytiin totaalisen törkeää keskustelua), mutta ne ovat puolueesta ajettu niin sivuraiteelle, että on tainnut pistoyhteys jo katketa päärataan kokonaan.

En tiedä tuosta isosta kuvasta sitten, että yrittääkö PS periä jonkun Kokoomuksen kypäräpappimandaatin, vaikka äkkiseltään ei tule mieleen edes patruuna-ajalta tuommoista taloudellisesti heikoimmassa asemassa olleille avointa vittuilua. Toki mielipideilmasto noissa porukoissa on ollut varmasti hyvinkin vihamielinen kaikenlaiseen yhteiskunnan tukemiseen ja varmaan ikävämpiäkin leikkauksia on oltu valmiita tekemään ja omalla porukalla nauramaan päälle, mutta ehkä sitten yleiset käytöstavat ja toisaalta ymmärrys konsensuspolitiikan välttämättömyydestä (ts. kyvystä säilyä mahdollisena yhteistyökumppanina jotta saadaan edes jotain asioita hoidettua) on pidättänyt mielihalusta poseerata naama hevosenkengällä saksien kanssa että "vituttaako, köyhät".

Purra tosiaan kommentoi myös Ylelle tuota ammuskelijapersun tapausta että vakava asia ja seuraamuksia tulee. Eipä tässä vaiheessa varmasti kannata muuta sanoakaan ja sekin on hyvinkin fiksua että ainoastaan puolueen pomo kommentoi näitä. Riski siis olemassa sille että joku otsalasi-Mauri vielä avaa iltakaljojen jälkeen sanaisen arkkunsa ja kertoo "miten asiat oikeasti olivat" ja kuinka kyseessä on jälleen median ajojahti ja vassarien. Tämäkin on oikeastaan pohjimmiltaan puolueen "katto korkealla ja seinät leveällä" sisäänottokäytännön seuraus, kun kyllä siellä puoluejohdossa ihan oikeasti yritetään rakentaa ja ylläpitää uskottavaa puoluetta, mutta näillä pystymetsästä revityillä elämän kovan korkea koulun käyneillä syvien rivien edustajilla unohtuu kaikki yhdessä sovittu kun alkaa otsasuoni tykyttää ja pitää päästä oikein kunnolla sivaltamaan. Ja unohtuu myös se, että kannattaa juttuja laukoessa ottaa huomioon, onko kuulijakunta se 3 samanmielistä Esson baarin pöydässä, vai esimerkiksi kaikille julkinen Facebook.
 
En tiedä, ei oikein nyt irtoa huumoria tähän tapaukseen. Jotenkin vaan tosi surullista. Meillä on ollut viime aikoina todella murheellisia puukotuksia, kouluampuminen, lapsiin kohdistunutta väkivaltaa ja nyt kansanedustaja mukana jossain missä epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä ja ammuskelussa. Synkkää on meininki kaikkinensa.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tää kyllä yks saatanan Hermannin Nuorisoseura... Ja vielä ihmettelevät kun niitä ei oteta vakavasti. Kumma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös