Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 19.05.2017 klo 01.41.

 1. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Kyllä, komea on, ja todellakin propsit mainostajille, että tuo saa olla plankko. Ja lapasta myös Liigan suuntaan, hieno yksityiskohta tuo Suomen numero. 5/5 Ilvekselle.
   
 2. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Hah, minä taas en jaksa uskoa että JYP tajuaa mitään erikoispaitoja lähteä tekemään. Eiköhän vedetä koko peli normaaleilla pelipaidoilla, korkeintaan lämmittelyssä jotkut hassut paidat.

  En kovin paljoa odotuksia lataa tuolle juhlaottelulle. Mielestäni JYP ei ole ikinä ottanut juhlapeleistä irti kaikkea potentiaalista, vaan teema näkyy lähinnä ottelun Facebook-tapahtuman nimessä. Esimerkiksi Pihlmanin juhlat olivat mielestäni aika vaisut lämmittelypaitoja lukuunottamatta. Eiköhän tuo Suomi100-pelin ainoa erikoisuus ole veteraanin pudottama aloituskiekko.

  Ilves taitanee vetää potin kotiin näissä itsenäisyyden juhlaotteluissa. Paita on hieno, ja Suomen pelinumero kruunaa kaiken. Toivottavasti Suomi painaa yhden maalinkin. Joku tilastomerkintä pitää ottaa vaikka tahallaan jäähyn muodossa.
   
 3. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Raumalla on myös onnistuttu tekemään juhlapaidasta äärimmäisen puhdas ja tyylikäs. Harmi, että sitä käytetään vain avauserässä.

  Instagram

  Kuvalinkki Instagramiin.
   
 4. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin
  Lainaus:
  Lainaus:
  Saipan paita näyttää ihan siltä kun logo ois otettu Sparta Prahalta / Södertalje SK:lta ja pelipaita Leksands IF:ltä
   
 5. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Tietysti jäävi sanomaan, mutta mr. Tuomisto onnistui Ilveksen juhlapaidassa noin kympin arvoisesti. Myös Eemeli Suomi # 100 hauska veto. Tulevaisuuden tietokilpailukysymys. "Kuka Liigapelaaja on pelannut pelinumerolla sata?"
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  On tulossa ja käsittääkseni koko pelin paidat. Paidat huutokaupataan pelin jälkeen suoraan hallilla.
   
 7. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hyi helvetti, kun on ruma toi SaiPan paita. Raumalla ja Tampereella (ainakin 50 prosenttia) sen sijaan on onnistuttu hyvin.
   
 8. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tämä oli kyllä tyylikäs. Mun tietojen mukaan Sport EI REAGOI mitenkään paidoissaan tulevassa Suomi 100-pelissään lauantaina HPK:ta vastaan...noloa...
   
 9. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Onkohan meitä muitakin? Kerhollakaan ei ole mitään erityistä tiedossa paidan suhteen.
   
 10. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Kärpät ei ole myöskään tiedottanut mitään lauantain paitoihin liittyen. Lauantai julistetaan toki ulkoilmaottelun paidat.
   
 11. t55m Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NJ Devils
 12. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
 13. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  TPS:n valkosiniset paidathan olivat samalla retropaidat ensimmäisen triplan ajalta.
   
 14. emiilioo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
  Lainaus:
  Kerho olisi voinut mennä samalla idealla: sinivalkoiset Kummila-paidat hopeakaudelta 92-93. Tai jonkinlaiset muunnelmat niistä. Harmi ettei toteutunut.
   
 15. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
  Ilveksen paidat ovat kyllä hienot ja tuo Eemeli Suomen pelinumero 100 on hyvä lisäys tuohon vielä.
  SaiPan ovat kyllä aika karseat.
  Lukon paidat ovat myös ihan hienot.
  Jukureiden paidat trendistä poikkeavat, mutta ihan hyvin selitettävissä päämajakaupungilla.

  Lainaus:
  Kyllä ja toisen ja kolmannen erän paidat olivat vierasversiot Tepsin perjantai kotipelipaidoista.
   
 16. EMS78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Komppaan aikaisempia kommentteja...Ilveksen juhlapaidat on tosi komeet ja iso peukku Ilvekselle sekä Liigalle Eemeli Suomen pelinumerosta. Jos on aikaa, niin täytyy vähän kattoa tuota Ilveksen peliä jälkikäteen.
   
 17. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Näistä nähdyistä juhlapaidoista Lukon paita on hienoin. Yksinkertaisen tyylikäs, ja mikä tärkeintä, näyttää kuitenkin Lukon paidalta eikä leimallisesti joltain erikoispaidalta. Voisi olla vaikka Lukon vieraspaita. Loistava suoritus.

  Ja kyllähän IFK:n sininen paitakin toimii, kun värit on otettu logosta. Tuohan olisi oikein hieno, jos jengi ei olisi niin tottunut punaiseen. Ilmeisesti siitäkin tuli hieman sanomista, kun sininen on perinteisesti Jokereiden väri. Hieno paita silti tämäkin.

  Ilveksen paita on muuten ihan ok, mutta paidassa lukee seuran nimi ihan turhaan. Sitä ei Ilveksen paidassa tavallisestikaan ole, ja se tekee paidasta täyteen ahdetun näköisen. Tyylikkäämpää olisi ollut ilman, koska Ilveksen logossa on ihan muita värejä kuin sinistä ja valkoista.

  Tepsin paitaa en oikein laske varsinaiseksi juhlapaidaksi, kun se on tosiaan sama kuin 80- ja 90-lukujen vaihteen paita. Sinänsä tuo paitamalli on kuitenkin yksi Tepsin historian hienoimpia. Jortikan ensimmäisen triplan ensimmäisenä vuonna taisi olla käytössä vielä se 80-luvun kammottava kultaharkkologo, joten tuo taisi olla syksystä 1989 eteenpäin. Yksi tuollainen originaali löytyy minunkin kaapistani.

  Siinä siis kehut, sitten haukkuja. Kun näin Jukureiden lumipukupaidan, luulin, ettei siitä kammottavampaa juhlapaitaa pysty kukaan tekemään. Paita näyttää siltä, että pelaaja on saanut joko linnunpaskat tai kurat niskaan. Pelkkä valkoinen olisi ollut parempi, ja muutenkin kaikenlainen talvisotiminen on niin väsynyttä, että hohhoijaa.

  Mutta SaiPa pystyi pistämään tuostakin paremmaksi omalla juhlapaidallaan. Kamala sekasikiö, jossa on nykyiset mainokset ja vanha logo ties miltä ajoilta. Nolointa on ehkä kuitenkin Ville Kohon kapteeninnatsat - mitä muuten sanoo Puolustusvoimat? Ehkä eivät jaksa tuohon tarttua, kun ei ole virkapuku, mutta todella väsynyt idea ja ruman näköistäkin. SaiPa olisi voinut tehdä Ilves-tyyppisen ratkaisun, jossa logo säilyttää värinsä mutta paita on muuten sinivalkoinen. Tai sitten olisi voinut hakea ideaa 80-luvun lopusta, jolloin sininen oli SaiPan vierasväri. Noista olisi varmasti saatu parempi paita aikaiseksi.

  Tasapuolisuuden nimessä odotukset eivät ole kovin korkealla myöskään KooKoon juhlapaidasta, joka julkaistaan muistaakseni lauantaina. Musta ja oranssi eivät sovi millään yhteen sinisen ja valkoisen kanssa, joten paidan suunnittelija saa olla aikamoinen velho, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut. Tänä vuonna KooKoon normipaidat ovat kyllä todella siistit, joten sikäli voisi toiveita elätellä, mutta eiköhän sieltä tule sellainen paita, jossa toinen puoli on mustaoranssi ja toinen sinivalkoinen. Tai sitten sinivalkoisia "somisteita" eri puolilla oranssimustaa paitaa.

  Toivottavasti näitä Suomi-juhlapaitoja nähdään seuraavan kerran vasta 200-vuotisjuhlissa, sen verran väsynyttä meininkiä on.
   
 18. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Paidassa lukee tuo ILVES kaiketi sen vuoksi, että vaikutteita on haettu Suomen jääkiekkomaajoukkueen eri paidoista, joissa SUOMI -teksti vaakunan/logon ylä- tai alapuolella on ollut aika usein.

  Pari esimerkkiä:
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/1...mi_uusi_logo_Front_1024x1024.png?v=1492414626
  http://www.funstuffstore.com/cat/images/team_finland_reebok_pelipaita_reebok_text_1504_d97.jpg
   
 19. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  No joo, olet oikeassa, tuota on varmaankin haettu. Mutta eihän noista ainakaan jälkimmäistä kannata ottaa minkään paitasuunnittelun malliksi, tuo Suomi-tekstihän on ihan kammottava, kun logossa lukee kuitenkin Finland. Tuo 60-luvun maajoukkuepaita on sen sijaan hieno, siinä punainenkin toimii hyvin.

  Ilveksen logo on niin erivärinen ja erottuva, että paita olisi kannattanut pitää todella minimalistisena. Kyllä kaikki tajuavat tuosta kissasta, että seuran nimi on Ilves. Ja kun liigapaidoista usein valitetaan, että ne ovat niin täyteen ahdettuja, niin juhlapaitojen kohdalla voisi tehdä piristäviä poikkeuksia.
   
 20. -ja- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Onhan toi nyt täyteen ahdettu, ei meinaan ole mainoksen mainosta... sille pitäisi mielestäni antaa enemmän arvostusta, kun mitä se on tähän asti saanut! Mielipiteitä on monia ja niin sen pitää ollakkin, tyhmää sekin olis jos kaikilla olis samanlaiset juhlapaidat. Saas nähdä onko Ilves hommannut vielä mainoksettomat housunpäälliset ja sukat, vahva veikkaus on että on! Ja se asettaa riman todella korkealle!
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  On, niistäkin oli twitter-tilillä maininta. Hyvin taitavat olla integroidut.

  "Koko juhlaottelun peliasu on sinivalkoisissa väreissä: tummansiniset pelihousut ja pelisukka mukailee pelipaidan hihaa."
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 00.35
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ulkoilmaottelu on myös Suomi100 -ottelu, joten täysin ymmärrettävää että Kärpät käyttää juhlapaitoja kahdesta Suomi100 -ottelusta vain siinä hienommassa (eli ulkona pelattavassa). Valkoiset paidathan sieltä on tulossa, kun HIFK:lla on siniset.

  Alla on lista kaikista Suomi100 -otteluista, joten vielä tässä on viikonloppu aikaa loppujenkin joukkueiden paitajulkistuksille:
  Liiga juhlistaa satavuotiasta Suomea 15 ottelun juhlaviikolla | Uutiset | Liiga

  Uutinen on julkaistu 29.10. eli kaikilla joukkueilla on ollut ainakin kuukausi aikaa reagoida juhlaotteluiden järjestelyihin ja juhlapaitojen teettämiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 00.37
 23. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minä en Turussa, Raumalla tai Jyväskylässä olisi ollenkaan huolissaan. Kärppien paita julkaistaan huomenna ja mikäli vanhat merkit paikkaansa pitää niin sen jälkeen noita Saipan hirvityksiä ei muista kukaan vaan puheenaiheena on Kärppien paita. Ja se ei välttämättä ole sillain hyvässä mielessä.
   
 24. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mutta nyt on sentään kerrankin Kärpillä kilpailua, kun SaiPa täräytti kovat piippuun. Haastetaan edes jollain osa-alueella.
   
 25. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Kärpät ja HIFK pelaavat tiistaina vain ensimmäisen erän erikoispaidoissa, ja sitten palaavat takaisin normipaitoihin.

  Harmi sinänsä.