Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 19.05.2017 klo 01.41.

 1. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
 2. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Jaa musta noi KooKoon tän kauden paidat on oikeestaan ihan siistin näköset. Makuasioita.
   
 3. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Tuo ei ole lainkaan totta. Ei kyse ole mistään pelipaitamainoksesta, vaan suurimmat yhtiestyökumppanit olettavat Suomessa, että he saavat myös logonsa peliasuihin. Koffi taisi maksaa jo joskus vuonna miekka ja kivi HIFKille miljoona markkaa ja sai lähes koko peliasun KOFF-logoille. Sittemmin kun heidän panostuksensa on suhteessa pienentynyt, niin tekstikin on pienentynyt ja se on vain yhdessä paikassa. Yhteistyökumppaneita onkin nyt paljon enemmän, mutta ei se rajoitu mihinkään paitamainokseen, vaan se logo peliasussa on ainoastaan yksi yhteistyösopimukseen kuuluva asia.
   
 4. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Liigajoukkueet vois lähettää tiedusteluja Änärin suuntaan notta miten onnistutaan pyörittämään satojen miljoonien arvosta joukkuetts ilman paita- tai jäämainoksia.

  Tosin paita-mainoksetkin voi tehdä hyvin, huonosti ja hyvin huonosti. Esim TPS:n paidassa mainokset eivät kummoisesti häiritse koska ne sopivat kuosiin ja väritykseen. IFK:n kohdalla lähes sama tilanne, tosin vihreä UB-mainos särähtää pahasti silmään. Ja sitten on näitä Tappara/Kärpät-tyylisiä tilkkutäkkejä.
   
 5. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Eikös tää scouttaus ole koko ajan toiminut just toisinpäin. Ensin vietiin pelaajia veden yli NHL:ään, sitten vietiin laitamainokset, samoin jäämainokset on jo viety. Paitamainokset on enää ihan pienen ajan kysymys. Hyvää on kyllä se scouttaus, niin huomaamattomina kun täällä kuitenkin on mainokset pidetty.
   
 6. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja seuraavina apinoivat vielä mainoskatkotkin täältä sinne. Ei vaan, eivät sikäläiset tulisi ikinä suostumaan siihen, että kesken erää pidetään ylimääräisiä taukoja. Pilaisi koko lajin sellainen.
   
 7. Rocco Jäsen

  Lainaus:
  Tässäkin olisi järkevää lähteä sille linjalle, että peliasumainos ei näy minnekään. Vastaavasti samalla rahalla voi myydä vaikka mitä muuta näkyvyyttä. Yksi iso mainos a'la Koff on pikkaisen eri asia, kuin kolmekymmentä pientä plänttiä paidassa. Sellaiset ovat arvoltaan ja näkyvyydeltään aivan olemattomia.
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Sama juttu. Musta ja oranssi sopii hyvin yhteen. Lisäksi numerot ja nimet erottuu paidoista todella hyvin. Ainoa miinus kypärien vihreästä mainoksesta.
   
 9. scholl Jäsen

  Lainaus:
  aivan, mutta ei IFK myykään mitään 30 pientä plänttiä. Se on vain fakta se, että kun kulttuuri on se, mikä on niin mikään firma ei anna sataa tonnia, jos ei saa logoaan peliasuun. Jossain muualla se voi toimia ja kyllä täälläkin jatkossa sosiaalisen median aikana on helpompi saada toimimaan niin että rahaa tulee muunlaisesta yhteistyöstä, mutta perinne on ollut se, että jos Elisan logo näkyy kypärissä niin se näkyy sitten myös Urheiluruudussa ja sanomalehdessä, minkä seurauksena firma katsoo saavansa hyvin laajalti näkyvyyttä, mikä on heille tärkeätä.
   
 10. bar1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paikalliset jengit
  Lainaus:
  On. Pidän kyllä Kookoon kokonaisuudesta. Hyvin selkeä ja mainoksetkin sijoitettu ihan ok
  http://www.jatkoaika.com/sites/defa...ksi Manninen/17-18/Liiga/Ottelut/DSC_2401.jpg

  Pelicansin kotipelissä TPS:ää vastaan kiinnitin paljon huomiota vierailevan joukkueen varusteisiin ja pakko sanoa että on kyllä hieno kokonaisuus. Numerot ja nimet näkyy asuista selkeästi. Vähän se musta nimipalkki pisti ensin silmään mutta varmaan juuri tästä syystä nimet on niin selkeät. Hienot on!
  http://www.jatkoaika.com/sites/defa...blic/media/Lepola/Lepola 2017-18/S97A4158.jpg
   
 11. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tuossa olet aivan oikeassa, että mahdollisesti lähitulevaisuudessa paitamainokset siirtyvät myös NHL:n pariin. Lähtihän jo huomattavasti suurempi liiga NBA:kin täksi kaudeksi liikenteeseen paidoilla missä on mainostilaa. Sitä tosin on yhden ainoan paikan verran, mutta kuitenkin.

  edit. NBA:ssa tosin nuo mainoksista saatavat summat ovat kokoluokassa hieman eri tasoa kuin täällä Liigassa joten tilkkutäkkejä tuskin näkyy. Golden State Warriorsin sponsorisopimus on 3 vuotta ja se takaa 20 miljoonaa dollaria vuodessa.
   
 12. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Juurikin näin. Kypärät on rumat mut nythän puhuttiin pelipaidoista eikä kypäristä :D
   
 13. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Kärppien pelipaidoista onkin jo pitkälti kaikki sanottu.. tai eihän ole, koska tänään bongasin tuon Viking Linen mainoksen Vehviläisen paidassa. Pelkästään jo mainoksien yhteneväisyys olisi suotavaa ja asia erikseen, mutta tuo laatta on kaikkien_esteettisyyden_lakien irvikuva tuossa mustassa paidassa. Luulin jo näkeväni kaiken, mutta nuo paidat jaksavat yllättää. Alla linkki kuvaan.
   

  Liitetyt tiedostot:

 14. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  JYPin CHL-paidat ovat televisiokuvan perusteella muuten erittäin hienot, ja peliasu muistuttaa 1:1 Sveitsin maajoukkueen vastaavaa, mutta logosta ei saa yhtään mitään selvää, kun sekä paita että logo ovat samaa punaisen sävyä.
   
 15. Fat Jesus Jäsen

  Oulu julkistaa ulkoilmapaidat 2.12.
  Oma veikkaukseni on että siellä mainostilkkujen alla on jossain punainen väri?
   
 16. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Ouluhan ei siis julista mitään, vaan Kärpät. Mutta muuten kuulostaisi hyvältä. Nuohon erityispaitoihin saa varmasti myytyä tuplahintaan mainoksia.
   
 17. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lainaus:
  Nythän on trendi tehdä sellaisia retromainoksia sanomalehdistön alkuajoilta. Ehkä tässä olisi junnomainen iskunpaikka. Suomen itsenäisyys, retromainokset, tuplahinta.
   
 18. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Maistuisi! Junnon one night only -tyylinen eeppinen comeback, tuplamäärä mainoksia ja tuplahintaan. Mestaruus on meidän!

  Edit: Eiku ei tää liittynykkään mestaruuteen.
   
 19. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 20. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mielestäni komeat juhlapaidat, yksinkertainen on kaunista. Taitaa muuten olla melko poikkeuksellista, että juhlapaidoilla vedetään koko peli, eikä vain yhtä erää. Peukku tästä mainostajien suuntaan!
   
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 22. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
 23. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sanoisin, että enemmänkin olisi tuollaista Sale/Siwa-habitusta ilmoilla.
   
 24. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Ilves asettaa todella korkealle Suomi 100 -paitojen tason, harvoin näkee näin tyylikästä teemapaitaa.

  SaiPan paita taasen on kaiken kaikkiaan melkoisen karmea, Pahin virhe on kuitenkin tuo logo, mistä ei SaiPa tule ainakaan minulle millään tavalla mieleen.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jännä nähdä millaiset Suomi 100v paidat JYPiltä tulee, kun sellaiset kuitenkin lauantaina on. Toivotaan, että ovat lähempänä Ilvestä kuin SaiPaa, sama tarkoitus mutta toteutus ipalla huikeasti edellä ja todella komea paita, kun SaiPan paita on kuuluisa rätti. Noh en odota JYPiltä paljoa tältä saralta ja uskon, että ovat lähempänä rättiä kuin komeaa paitaa, mutta toivotaan sitä komeaa paitaa.