Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pelipaidat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana HOOLIGAN_, 19.05.2017 klo 01.41.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Erikoista, omaan silmään kuva näyttää että KooKoon logo olisi liitetty tuohon kuvaan päälle mutta kai se näkökokemus jotenkin tuosta sinisen silkkisyydestä johtuu erotuksena logon mattapintaan.

  Itse en oikein tuota JYPin non smoking team -logoa ole koskaan arvostanut, tosin sopii Suomi100 henkeen kikkaretta paremmin. Jukurien lumipukuidea on mielestäni ihan ok, mutta olisi jättänyt maastokuosin pois kun tosiaan näyttää lähinnä paskaiselta kangas tummilla läikillä. Puhtaan valkoista taustaa vasten sininen poikkiraita olisi tuonut automaattisesti mieleen Suomen lipun. Sotateemaa jos haluttiin mukaan niin olisi sitten laittaneet vaikka kaupungin vaakunan sinne marsalkansauvoineen.
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Miten Lappeenranta ja Savo liittyvät toisiinsa? Paitahan on ruma kuin saatana, siitä ei kahta sanaa, mutta kyseessä on silti maamme ainoa karjalainen liigajoukkue.
   
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Toisaalta se logo myös ”levittää” kangasta ympärillään, joten taitaa olla ihan oikeasti brodeerattu siihen. Painettuna tai photoshopattuna tuo paita roikkuisi tasaisemmin henkilön päällä.
  Yllättävän hieno lopputulos lähtökohtiin nähden: tummansininen, oranssi ja musta ovat ajatuksissa niin häiriintynyt kombo, että lopputulokseen pitää olla tyytyväinen. Mainokset olisi melkein voinut tästä kuten kaikista muistakin juhlapaidoista jättää pois. Plussaa toki siitä, että väri on paitaan sopiva.
   
 4. syöttökone#19 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Junnon tyyliin mainostettiin jo ennen peliä, että tule katsomaan paikan päälle, mikäli haluat nähdä :).

  Ps. Tiistaina oikein valtakunnan verkossa reilun puolen tunnin ajan nähtävillä toisen ja viimeisen kerran.
   
 5. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  No nyt! on Lapanen onnistunut menemään sulkijalihaksen sisäpuolelta muille vit*****ssa nextille levelille, kun siitä aletaan älähtää sieltä samalta suunnalta, jopa vielä ensimmäisenä. Tai sitten liittyy junantuominen asiaan kohtuu vahvasti.. ? (että se koira älähtää jne.. )

  IFK:n paita on minustakin hieno, toki onhan se outoa nähdä jossain muussa kuin punaisessa, mutta silti, ihan komia. Ilves edelleen minusta upein. JYP:lle plussa, minullekin toi nostalgia toimii. Sairaanpaksa edelleen aivan omassa sarjassa siellä toisessa päässä, panostuksien mukaisesti.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Lähinnä juna on vienyt paljasjalkaisen stadilaisen (itseni) jonnekin Etelä-Karjalan syvimpään perseeseen, joten tällainenkin asia on täytynyt oppia kantapään kautta. Stadissa sitä ajattelee, että kaikki siellä susirajan (Kehä I) takana on samaa höttöä ja huttua; kymet (vai kymit?), savot, pohojammaat ja karjalat, nehän puhuukin ihan samalla tavalla. ;)
  Niin vain matkailu kuitenkin avartaa.

  IFK:n paita on periaatteessa ihan ok, mutta täydellisen väärän värinen. Sopisi kuosiltaan jollekin 60-luvun jääpallojoukkueelle, mutta ei IFK:lle. Toki menettelee yhden ottelun ajan.
   
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Sää oot nukkunu siis pääteaseman ohi kun on juna lähtenyt tullut hakemaan uutta kuormaa lepikosta aurinkoon, aijjai. Noh, sattuuhan sitä, toivottavasti oli kunnon tumut ja hauskaa edes. Miksi minulle tulee mieleen myyrän kurkistaminen putkesta, tuosta susirajahommasta..
  Mutta matkailu kyllä avartaa, ja kannattaa, jos sen perusteella tulee myös jopa ilmi, ettei Lappeenranta sijaitse savossa. Alan epäillä että noi PISA tulokset tms. on kyllä aika pitkälti rigged.

  No mutta se vääräleukailusta ja puusta että heinästä.

  Niin, "outoa" on nähdä tuo yhdistelmä, seura/väri, mutta eipä noista mielestäni yksikään varsinaisesti "sovi" kenellekään. Taino, JYP ehkä eniten, varauksin Lukkokin, mutta ihan komea tuo IFKn suoritus minusta silti on. Ja siitähän tosiaan on vain kyse, yhden pelin täysin poikkeuksellisesta erikoisuudesta, aika hiton hyvän asian puolesta vieläpä mielestäni. Viehän tuo 100-0 sentään esim. tämän mainitun savolaiskaupungin ylpeyden suorituksen..

  (ps. friendly banter alarm pitäisi soida siellä ja täällä sitten, joten älköön kukaan ottako poroja nokkaan turhan paljon, itseäni ainakin vain nauratti lukea tuota höttöä ja huttua.. kuin myös oletin alunperin, että Lapaselta oli vain ansiokasta Rapala-huumoria savolaishommassa, heittää pieni täky kaislikon laitaan..)

  edit. pieni lisuke ja typoja.
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 11.32
 8. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Onko aidosti totta, että osa liigatiimeistä ohitti tuon Suomi100-paidan kokonaan?

  Tappara, HPK, Sport, KalPa, Pelicans, Ässät... Jos on seuroista itsestään kiinni, niin hävetkää, jos on liigasta kiinni niin häpeä.
   
 9. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  http://tappara.fi/liiga/wp-content/uploads/2017/01/170121oranssi.jpg
  Ai niin, ei lasketa kun sillä avattiin kuluva vuosi eikä se ollut NYT niinku teillä.
   
 10. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Tappara-fanin kanssa sitä saa tappelun aina pyytämättäkin :D

  Kysyinkin, että onko aidosti totta. Hyvä ettei ollut Tapparan osalta. Entäs loput: HPK, Sport, KalPa, Pelicans sekä Ässät?
   
 11. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ihan uteliaisuuttani, niin mitä hävettävää siinä on, jossei ollut Suomi100-paitoja?
   
 12. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
 13. Majaniemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JäpsL & Simo Laiho
  Lainaus:
  Pelicans pelaa tänään Suomi100-paidoissa.
   
 14. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Sitä vain, että Suomi on mielensäpahoittajien maa. Jonkun mielestä tuokin on väärin, että pelipaitaa muokataan. Toisen mielestä siitten taas törkeää, jos ei tehdä teemapaitoja.
   
 15. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Niin, kyllähän tämä maa taitaa olla loputon suo, jossa asuu vain katkeroituneita mielensäpahoittajia. Itsellenihän on suhteellisen yhdentekevää teemapaitojen käyttö tai niitten käyttämättömyys. Mutta jos on vahva mielipide, että pitää oikein hävetä niin uteliaisuuttani haluan kuulla lisää.
   
 16. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Martin Brodeur
  Lainaus:
  Siis onko tässä nyt käynyt niin, että Kärppäkannattaja ojentaa muita jengejä pelipaita asioissa? Kaikenmoista... Ei se Suomi100 tarkoita mainosten määrää paidassa.
   
 17. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
 18. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Ja yllättäen hyökkäys minun kommenttiani kohtaan tulee niiden joukkueiden faneilta, joilla ei ole teemapaitaa.

  Lähinnä ihmettelen, jos tämmöiseen on lähdetty, ettei osa joukkueista osallistu. Kyse on kuitenkin merkittävästä juhlasta Suomelle ja valta osa liigaseuroista on tähän mukaan lähtenyt. Ei kai nyt mikään kustannus voi estää tätä?

  Mieleäni en ole pahoittanut, mutta mielipiteitä tässä maassa saa ja pitää olla ilman mielensä pahoittamistakin.

  Ja kyllä, Kärpillä on monesti rumia paitoja, ja osa Suomi 100 paidoistakin on omaan silmään rumia, mutta se se ei tässä ole pointti. Lähinnä vaan mietin niitä perusteluja, miksi pieni osa seuroista on päättänyt olla osallistumatta tähän teemaan :D
   
 19. Kolmio36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Suuret pahoittelut mikäli koit uteliaisuuteni olevan hyökkäys kommenttiasi kohtaan. Se ei missään tapauksessa ollut tarkoitukseni. Lähinnä vain halusin kurkistaa vahvan mielipiteen taakse ja tietää syitä mikä tuosta tekee niin hävettävän asian.

  Vaikuttaa, että käsitys teemasta poikkeaa hieman henkilöiden välillä. Toisille se taitaa olla Suomi100 ja ilmeisesti joillekin sitten Liigan yhtenäiset teemapaidat. Itse kuulun ensimmäiseen. En tiedä mikä suuremman yleisön mielipide oli teemapaitoihin, mutta hallissa oli asiaan liittyen muita juhlallisuuksia.
   
 20. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans kiilaa vähintään mitalikolmikkoon Suomi100-paidallaan. Tulette tunnin päästä sen itse toteamaan.
   
 21. Pete Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Barkov
  Lainaus:
  Hatunnosto seuroille, jotka eivät ole yrittäneet myydä ottelutapahtumiaan pakotetulla Suomi 100 -teemalla.
   
 22. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onpa kauheeta, kun Suomen 100-vuotisjuhla on oikein "pakotettu" mukaan Suomen suosituimman lajin ottelutapahtumiin. Ja vielä kauheempaa, että sitä on suurin osa joukkueista hyödyntänyt markkinoinnissaan. Ihme kitinää.

  Lainaus:
  Mielenkiinnolla odotan. Yritinkin sitä jo Facesta ja Instasta etsiä.
   
 23. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ässien värit on punainen musta ja valkoinen. Meillä ei pelipaidassa ole sinistä. Tietysti Suomen värejä olisi hienoa pitää, kun Ässistä maajoukkueeseen pääseminen on vaikeampaa kuin vaikkapa Kärpistä. Saisivat edes joskus pelata niissä. Tosin miksi pelata teennäisissä paidoissa ainoastaan sen takia.
   
 24. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
 25. Jykke1978 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows