Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010 klo 08.14.

 1. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mitään virallista tietoa ei ole mihinkään suuntaan. Vajaa kuukausi takaperin oli huhua (muistaakseni Tappara.co:n puolella), että Nurmelle olisi mm. Ilves sopimusta tarjonnut. Sama huhu tosin kertoi, että Nurmi olisi näillä näkymin siirtymässä opiskelemaan / "oikeisiin töihin". Saa nähdä miten käy.
   
 2. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  @peterra
  Pelicansin osiossa joku kuvasi, että Juvoselta puuttuu sellainen tappamisen meininki. Tämä muistaakseni silloin, kun pelsujen maalivahtitilanne oli selvinnyt tälle kaudelle.
  Minua ei, jonkin verran taustoja tietäen, niinkään huolestuta esim ruokavalio ja pulleat posket, vaan ehkä juuri tuo tiikerin silmä on puuttunut.
  Arviosi tulevasta voi hyvinkin pitää paikkansa, ellei jollain Liigajoukkueella iske akuutti tarve maalivahdille.
   
 3. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Nurmeahan huhuttiin viime kaudella useaan otteeseen Kerhoon, kun peliaikaa ei Tapparan överirosterissa ollut luvassa.

  Jos Kerho hommaisi Nurmen nyt, olisi tämä loogista jatkumoa Viitaluoman, Laatikaisen ja Riskan hankinnoille: kokeneita, tasaisia ja rutinoituneita pelaajia, joiden parhaista huippuvuosista Liiga-tasolla on jo enemmän tai vähemmän aikaa. Nurmen tapauksessa periaatteessa toki vain viime kauden verran, sillä hyökkääjä teki kaudella 2016-17 runkosarjan piste-ennätyksensä (19+23=42), millä olisi otettavissa nyky-Kerhossa jopa ykkössentterin status - tai vähintään "varma" paikka yläketjuissa ja maalinedusväännöissä. Ainakin paperilla.

  En sitten tiedä, onko Nurmi missä pelikunnossa tai milloin on viimeksi pelannut keskellä satunnaisia matseja enemmän.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2018 klo 16.52
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Omiin lemppareihin kuuluu Pikkarainen myös. Ei varmaa tietoa hänen liikkeistään ensi kaudeksi ole, mutta hyvinkin mahdollisena voisin pitää Keski-Eurooppaa täksi kaudeksi ja sitten 2019-2020 paluu IPK:hon. En tiedä minkälaiset suunitelmat Ilkalla on, kiinostaako koskaan edes palata synnynseuduille asumaan, mutta en pitäisi mahdottomanakaan skenaariona.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Pikkarainen kelpaisi kyllä KalPaankin tuonne alempiin kenttiin. Toisi kivasti fyysisyyttä ja pystyy välistä jopa tulostakin tekemään. Toisi samalla nuorelle joukkueelle kokemusta lisää. Taitaakin KalPa olla tämän hetken Liigan nuorin jengi. Samoin Teemu Nurmi kelpaisi KalPaan myös. Toisaalta jos herrat pyytävät jotain +100k liksaa niin sitten ei kyllä olisi tarvetta.
   
 6. dimmu Jäsen

  Lainaus:
  Juvonen on klassinen esimerkki juurikin tästä, että ei ole 100% halua olla huippu, riittää, että on pärjännyt mukana lahjakkuudella. Varmasti on tehnyt töitä, että näinkin pitkälle on päässyt, mutta potentiaalia parempaan olisi ollut. Juvonen on nähnyt varmasti Mestistä ihan riittäviin, silti työmoraali ei ole ikinä ollut liigaan riittävällä tasolla. Luulisi, että tekisi kaikkensa vakiinnuttaakseen paikkansa liigamaalivahtina, eikä väliinputoajana. Juvonen olisi varmasti hyvä liigavahti, jos työnteko maistuisi ja asenteessa olisi semmoista tappajan vaistoa.
   
 7. tjj67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Liverpool
  Bolzanon yksi sankareista viime keväältä mv Pekka Tuokkolakin taitaa olla ilman töitä?
   
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En kyllä ihan allekirjoita tuota näkemystä täysin epäreiluista kilpakumppaneista. Joo Rämö tuli kesken kauden 2016-17 mukaan Pelicansiin ja jakoi loppukaudella vastuun Juvosen kanssa. Kuitenkin Juvosen ottelumäärät runkosarjassa viimeiseltä neljältä kaudelta: 46, 30, 46 ja 44. Juvonen on ollut selkeästi eniten vastuussa Pelsujen maalivahdeista viimeiset neljä kautta.
   
 9. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Juvosen kohdalla uskoisin Keski-Euroopan olevan se todennäköisempi vaihtoehto, ihan jo talouden kannalta. Mestiksestä ei oikein löydy mielekästä palkanmaksajaa Juvoselle.
   
 10. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onhan tuo aika nopea dippaus tosiaan. Luulisi, että vielä johonkin liigaseuraan mahtuisi. Pakko silti sanoa, että eritoten parin viime vuoden playoffeista Nurmesta jäi lähinnä mieleen, että oli vähän väliä turvallaan ja aika hidas luistelemaankin. En tiedä onko ollut vaivaa vai mitä, mutta on luonut mielikuvan, että parhaat päivät on nähty.
   
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  SaiPan lista päivitetty kesän alusta. Kokenutta ukkoa vapaana ainakin alempiin kenttiin yhä. Luulen että joku näistä jatkaa vielä kotimaisessa liigassa. HPK, Taipalus tai Carson?
   
 12. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Juvosen olisi pitänyt tajuta lähteä tutuilta nurkilta pois jo aikaa sitten. Nyt todnäk ulkomaille jos pelaaminen edes kiinnostaa, ja joko tulee hyvin nopeasti takaisin tai ottaa seuraavan stepin.

  Itseä vitutti vuosia katsoa sitä ailahtelua ja paikallaan junnaamista.
   
 13. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Taipalus ainakin hengaili Kisapuistossa perjantain Severstal-pelissä. Liekkö kärkkynyt sen ylivoimapuolustajan pestiä? ;)
   
 14. Jusinh0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tämän päivän (la 18.8.) paperinen Savon Sanomat:
  fysiikkavalmentaja Sami Kaartinen:
  "-Kuopiossa esimerkiksi Sami Mutanen, Samuel Timonen ja Juuso Riikola ovat valmennuksessamme odottaessaan ulkomaiden seurojensa harjoituksia."

  Tarkempaa tietoa seurasta en osaa kertoa.
   
 15. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Onko kukaan kuullut huhuja missä Kim Strömberg jatkaa uraansa? Viimeisellä kolmella kaudella noin 20 pisteen laitahyökkääjä. Kevään pudotuspeleissä pelanneen Strömbergin olisin mielellään pitänyt SaiPassa, mutta runkosarjoissa ajoittain surffailevaa Kimiä en.
   
 16. 1stApril Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NYR
  Lainaus:
  Kiitos tiedosta. Hienoa kuulla, että kaivurin ura jatkuu.
   
 17. tiki10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybbe Ja Tobbe All-Stars
  Kelpaisiko Oskar Osala jollekin? Ruotsinkielisen Yle Sportenin puolella juttua. Haluaisi pelata jossain missä on kivaa ja raha ei enää ratkaise. Raha on tehty. Jotain samanlaista fiilistä kun oli 2008 Bluesissa olisi kuulemma hakusessa....mitä se sitten tarkoittaakaan.
   
 18. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Entäs Masi Marjamäki? Viime kausi Jokereissa ja sitten Allsvenskanissa, sen jälkeen ei missään, lieneekö vapailla markkinoilla. Ilves oli jossain vaiheessa huhuissa.
   
 19. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Mitä tekee Teemu Ramstedt? Moni joukkue liigassa tuntuu olevan sentteriä vailla.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Luulisi, että HIFK:lla olisi nyt omalle pojalle käyttöä. kun sentteriosastolla lienee vielä tilaa. Vai onko tässä skenaariossa jokin este, mistä en ole tietoinen?

  Jos HIFK on kiinnostunut, niin tuskin muuta vaihtoehtoa Suomesta löytyy.
   
 21. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kannattaa käydä lukemassa HIFK-osion ketjuja, missä käsitellään paljonkin Ramstedtia ja syitä, miksei sopimusta HIFK:hon ole.
   
 22. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ilveksellä ei ole tällä hetkellä mitään tarvetta Marjamäelle. Muutenkin Ilves varmaan keräilee kaikkia mahdollisia pelimerkkejään sentterihankintaa varten. Sitten kauden aikana katsellaan tarvitaanko vahvistusta pakki/laituriosastolle.

  Minkähänlaista rahaa Marjamäki tällä hetkellä pyytelisi? Rooli kuitenkin alakenttien vääntäjä ja loukkaantumishistoria hirvittävä.
   
 23. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Ilmeisesti 2 syytä jos olen oikein tulkinnut.
  - sitoutuminen, halutaan ainakin pariksi vuodeksi, Ramu vain vuosi kerrallaan.
  - hinta, pelannee siellä missä eniten maksetaan.

  Luultavasti odottelee että jollekin joukkueelle tulee syksyllä se pakottava tarve ja on valmis maksamaan siitä. Esim Lukko viime talvena. Pelimieshän Ramu on kaikessa mielessä...
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Taipalus edelleen ilman sopparia, aloittaa kautensa kakkosdivaria pelaavan PEPO HC:n Suomen Cupin otteluilla. Treenaillut höntsöporukoissa.

  SaiPan viime kausien varakapteeni Lauri Taipalus vahvistaa PEPOa Suomen cupin avauskierroksella – Muutama vuosi sitten HIFK:n kärkipakkina loistanut Taipalus... - Etelä-Saimaa
   
 25. Johan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Julius Junttila purki juuri IS:n mukaan sopimuksensa Sibirin kanssa. Tuleeko Suomeen vai suuntaako ulkomaille?