Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010 klo 08.14.

 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Tutuimmista nimistä tulee ensimmäisenä mieleen Marko Jantunen, jonka iso kuva koristi ainakin vielä keväällä iskuareenan seinääkin - miksei lahtelaisikoni ole pelsuille (vielä?) kelvannut? Toki Jarnassa on riskinsä, mutta kyllä miehen kynäilytaidot minusta tuovat kuitenkin vaakakuppiin enemmän plussia kuin miinuksia. Olettaisin että Jarnan mukanaoleminen pelsuissa näkyy myös kohtuullisessa määrässä pääsylippuja, jotka ilman häntä jäävät myymättä.

  Ja olisiko Jarnalle ottajia muualla? Itse ainakin ottaisin hänet Bluesiin mielihyvin, vaikka kahden niin isolla egolla varustetun miehen, kuin Jeren ja Jarnan, mahduttaminen samaan joukkueeseen voisi olla melko työlästä.

  Muista sopimuksettomista tulevat äkkiseltään mieleen vakkarityönhakijat Mäkiaho ja Dahlman. Mäkkäri päätti mielestäni kautensa Bluesissa yllättävän hyvin, ihan hyvin olisi hänelle voinut jatkon sopia - päihittää mennen tullen jonkun Häppölän ja tuskin olisi ollut kaliimpi.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  SaiPan viime kauden joukkueesta ainut ilman seuraa oleva profiilipelaaja on Toporowski. Ilmeisesti herran palkkapyynti on ollut liian kova, koska sopimusta ei ole löytynyt (tai ainakaan julkaistu). Muistelisin Topon nimenomaan hallunneen lopettaa uransa Suomessa, mutta käykö näin? Taitaa olla joukkueiden rosterit jo aikas täynnä tässä kohdin?
   
 3. Herkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  We fight, we march!
  Mihin Aatu Hämäläinen on suuntaamassa?
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Matti Kuusisto
  Dan Iliakis
  Troy Milam
  Mikko Palomäki

  Patric Forsbacka

  Siinähän näitä "pelimiehiä" on, kelpaisko kellekään?
   
 5. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän Kuhta pitää tässä yhteydessä mainita ensimmäisenä, vaikka Jantunen menisikin viinanvedossa edelle. Kibe on kuumin nimi niistä, joilla ei ole vielä sopimusta minnekään.
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  En kiistä. Molemmat jokatapauksessa persoonia, joita tähän liigaan kaivataan. Niitä keskitien kulkijoita on ihan riittämiin.
   
 7. Eric Rooslind Jäsen

  Löytyykö huimaavat 2+4 tehot tehneelle Normiolle vielä ottaja SM-liigasta.
  Muita Oulun suunnalla vapaana olevia pelaajia on ihmiskuula-Aarnio,Antti Yönen, ja Kiilholma. Lieneekö mestis useimmalle se sopivin sarjataso, vai onko kiinnostusta muualla? Aarnion vaihtoehtona lienee myös ruotsi.

  Oma lukunsa on sitten case Saarenheimo/Koskenkorva joille ottajia ehkä olisi, mutta Kärpistä tarjolla oleva ruhtinaallinen palkkapussi pitänee pojat kaukana ainakin pikkuseuroista/suomesta.
   
 8. 12961 Jäsen

  Aki Uusikartano taitaa olla edelleen vapaalla jalalla? Mahtaakohan AUKille löytyä ottajaa liigasta vai olisiko suunta jopa ulkomaille?
   
 9. Tumpero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS-kannattajat.net
 10. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Aarnion hyödyllisyys joukkueille riippuu pitkälti siitä, miten tiukkaa tuomarilinjaa kaudella aiotaan vetää. Aika vähän hänen tyyppisille "profiilipelaajille" on enää viime vuosina ollut kysyntää pelaajamarkkinoilla.
   
 11. Kröni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos tarkkoja ollaan, niin listan kärkeen nousee ehdottomasti Tuomas Pihlman kuntoutumisprojektista huolimatta. Vaikka jatkamista JYP-paidassa on ehdoteltu, täytyy kuitenkin muistaa, että laituriosasto on jo entuudestaan kovaa tasoa.

  Myös Steve Kariyalla joukkue on vielä hakusessa.
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ossi Saarinen purki siis sopimuksensa Jokereiden kanssa kauden päätteeksi. Jossain vaiheessa oli huhujen mukaan Tapparaan menossa, mutta muuten on ollut hiljaista. Jatkuuko ura vai onko nyt aika muille asioille?
   
 13. jokerit67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, #13
  Ossi Saarinen

  Saarinen luulisi kelpaavan jollekkin pienemmälle seuralle ehkä jopa kahteen ensimmäiseen kenttään. Potentiaalia on ja mies oli kieltämättä yksi kannattajien lemppareista viime kausina. Voisi hyvinkin tehdä "enludit" jossain muualla.

  Edit. Sekolust oli muutaman minuutin nopeampi :)
   
 14. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Edelleen olisin valmis ottaamaan Toporowskin Poriin ja Ässiin vuoden lapulla tuomaan kokemusta ja äijämäisyyttä rosteriin, jos hinnasta päästään sopuun. Tuskin on Toponkaan hintalappu enää Elokuussa järin korkealla, kun ovia sulkeutuu järjestään..
   
 15. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kuulostaa ihan Ässien tulevalta hankinnalta kun on kerran potentiaalinen jannu kyseessä. Ilmeisesti on urheilullinenkin joten sitä sopimusjulkaisua odotellessa...
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä kyllä ja kun vielä nimikin on enteellinen S-alkuinen niin... Salonen...Santavuori...Savinainen...Saarinen?? :)

  No mahtuu tuohon vielä yksi ....Saarenheimokin! ;D
   
 17. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin. Ja eikös Ässät ole ilmoittanut hakevansa ykkössenaa ja yhtä kärkiketjujen laituria. Tässähän ilmiselvästi pedataan juuri tälle kaksikolle paikkaa, kun vielä budjettiakin nostetaan (Saarenheimon kallista sopparia varten).
   
 18. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässiin (tässä ketjussa mainituista) kelpaisi vallan mainiosti Saarenheimo, Ossi Saarinen, Uusikartano, Toporowski, Mäkiaho ja taklauskoneeksi vaikka Aarnio. Jos noista vaikka kaksi saataisiin, olisin tyytyväinen.
   
 19. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  Jantunen kuuluu siihen samaan kategoriaan kuin Kivenmäkikin - kummankin olisin toivonut joskus näkeväni Ilves-paita päällä Hakametsän hallissa. Taitopelaajia, vaikkakin asennevammaisia sellaisia. Nyt kuitenkin Mave muutti Turkuun ja Jantusen ura alkaa olla siinä pisteessä, ettei taida miehelle olla enää käyttöä Ilveksessäkään.

  Saarenheimo kelpaisi kyllä, mutta kuten Eric Rooslind edellä totesi, ei kaveria varmaan Ilveksen tarjoama palkka kiehdo, vaikka luvassa olisi ykkössentterin tontti ja paikka ykkös-yv:stä.

  Iliakis voisi sopia alakertaan. Ei sieltä kuitenkaan ole isompia vonkaleita tulossa.

  Kuhdalle ei käyttöä.

  Kariya voisi muodostaa mielenkiintoisen trion Määttäsen ja Raskin/Rajalan kanssa, mutta hänenkin liksansa lienee jotain aivan järjetöntä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2010 klo 21.45
 20. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Tähtinenkin on edelleen vapaana ja tehnee sen 20-30 pistettä jos saa pelata koko kauden jossain.
   
 21. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  - Erkki Rajamäki
  - Toni Mäkiaho
  - Kimmo Kuhta
  - Colby Genoway
  - Tuomas Pihlman
  - Steve Kariya
  - Kalle Sahlstedt (Onko lopettaminen virallistettu?)
  - Antti Laaksonen
  - Marko Jantunen
  - Shayne Toporowski
  - Aki Uusikartano


  Kyllähän siellä ihan kivasti näitä ns. kovemmankin kaliberin ukkoja löytyy vieläkin. Näistä herroista toki esimerkiksi Pihlman on yhdistetty Venäjälle ties kuinka usein ja ainakin Sahlstedtin ja Laaksosen kohdalta muistan lukeneeni ainakin huhuja lopettamisesta. But what about Raju-Eki, Mäccäri-Mäkiaho or Genoway? Luulisi nyt edes jonnekkin kelpaavan.

  E. Tykinkuula-Lostedt jäi pois listasta. Herra jolle todella toivon paikkaa tulevan kauden liigasta.
   
 22. Kuival Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Sahlstedtin lopettaminen on virallista. Jatkoajan juttu hänen ja Strömbergin lopettamisesta.

  Vanhalla miehellä lonkka niin huonossa kunnossa ettei kestä pelaamista.

  E: Vielä KalPan sivuilta poimittuna:

  Lainaus:
   
 23. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Kyllä on! En tiedä onko virallisesti ilmoitettu, mutta ihan Kallen suusta olen sen henkilökohtaisesti kuullut.
   
 24. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Ts. nimekkäitä, uransa ehtoopuolella olevia pappoja, jotka hakevat vielä viimeistä isoa tiliä jostain ennen luistimien ripustamista naulaan. Eiköhän joillekin noista silti töitä löydy vielä.
   
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  No onhan siellä toki niitäkin, mutta enpä nyt lähtisi yleistämään sillä kyllähän esimerkiksi Kuhdassa, Rajamäessä, Genowayssa, Kariyassa ja Pihlmanissakin vielä virtaa taitoa tehdä kovaakin jälkeä SM-liigassa. Eikä Uusikartano, Toporowski tai Mäkiahokaan välttämättä ihan hautuumaatavaraa vielä ole vaan jokainen on oikealla roolituksella vielä varmasti täysin pätevää tavaraa liigassa.