Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010 klo 08.14.

 1. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joko mahtaa Ramstedt paketoida uransa? Onko usko omiin kykyihin epärealistinen ja sen myötä palkkavaatimus? Tuskin niitä sopimuksen tarjoajia enää on jonoksi asti. Ja kumma kun halua sitoutua mihinkään edes yhdeksi kokonaiseksi kaudeksi.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Tätä on tullut välillä itsekin pyöriteltyä. Vaikea nähdä, miten ainakaan ketään liigajoukkuetta tuommoinen sitoutumaton penninvenyttäjä kiinnostaisi. Olisi varmaan kannattunut silloin joku aika sitten mennä Hifkiin pitkällä sopparilla (mikäli siis edes tarjottu).
   
 3. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Aikamoinen pettymys oli Taipalus. Ihan perusvarmaa tekemistä, mutta ei näkynyt oikeastaan minkäänlaisia vilauksia siitä että olisi edellytyksiä isompaan rooliin.
   
 4. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Okei, erikoista että noin on taso laskenut.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Viime kaudella Italiassa pelannut ja alkukauden pelaamatta ollut Matias Sointu jatkaa uraansa Ruotsissa. Seurasta tai sarjatasosta ei ole vielä tietoa (veikkaan kuitenkin Allsvenskania), koska siirrosta ei ole vielä uutisoitu ja liiton taulukossa näkyvillä vain kohdemaa SWE. Parhaassa pelimiehen iässä, eli jos saa uuden hyvän lähdön uralleen, niin ei varmaan mitenkään mahdotonta etteikö voisi vielä pelata jonain päivänä taas liigassakin.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ei ole Tukonen vieläkään nähtävästi saanut sopparia mihinkään. Lyhyt pätkä Ässissä osoitti, että pystyy vielä maalintekoon Liigassa. Kyttää varmaan nyt loppukauden sopparia ja voi hyvin olla, että menee ensi vuoden puolelle.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa olla siinä onnellisessa tilanteessa myös että Lukosta sai varmaan ihan hyvät sopimuksen purkurahat vaikka yhteisymmärryksessä purettiinkin. Ei tarvitse elannon takia mitä tahansa sopimusta hyväksyä ja mennä itseä rikkomaan odottaessa loppukauden sopimusta johonkin. Eihän tuossa tarvitse kun joltain seuralta mennä joku maalintekijä telakalle niin varmaan Tukonen on ensimmäisiä jolle soitetaan vaikka jonossa ei olisikaan halukkaita seuroja (ainakaan mahdollisella nykyisellä hintapyynillä)
   
 8. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
  Tukonen Växjöön 15. tammikuuta asti ulottuvalla sopparilla.
   
 9. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onko Teemu Ramstedt lopettanut uransa vai odotteleeko hän edelleen kiltisti sopivaa sopimusta?
   
 10. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Odottaa ja käsittääkseni treenaa K-Espoon kanssa. Erikoinen seppä.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  On kyllä kieltämättä jopa hämmentävä kaveri. Luulisi kuitenkin että jostain Sveitsistä saisi jopa ihan asiallisen korvauksen, mutta mitä mahtaa sitten odotella? Huippupaikkaa jostain missä voi voittaa oman maansa mestaruuden? Toisaalta tavallaan pitää arvostaakin että ei mene ihan mihin tahansa jos ei sopivaa paikkaa löydy.
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Jotenkin on sellanen fiilis, että Ramstedtia ei kauniisti sanottuna nyt ihan älyttömästi kiekonpelaaminen kiinnosta enää. Mutta toivotaan että sairaus hallinnassa ja kaikki ok, ettei tollaset ole syynä tms.
   
 13. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Onhan se selvää että suurta paloa ei ole. Jos olisi niin jossain myös pelaisi. Rahakaan ei voi olla syy pelaamattomuuteen, ei kai missään makseta muutaman kuukauden keikasta koko kauden palkaa.
   
 14. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Tämän paremmin ei voi asiaa sanoa. On kyllä sellainen palkkasoturi, että vaikka olisi kuinka itse Jeesus kentällä, niin voi mun puolesta vaikka alkaa politiikoksi.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jotain rahakasta ulkomaankeikkaa "artistisopimuksella" siellä varmaan odotellaan, mutta tietenkin kun kausi etenee tähän tahtiin jos aikoo vielä johonkin päästä niin kannattaisi varmaan vääntää vaikka joku ottelukohtainen sopimus kuten tukosella oli,, joku loukkaantumisissa kärsivä varmaan palkkaisi vaikka mahdollisuutta loppukaudeksi ei olisi. Jopa tuo Espoossa pelaaminen mielestäni edistäisi sitä että nähdään että pelaaja on pelikykyinen pelaamaan ja pelituntumaa vaikka sarjataso olisikin harrastesarja.
   
 16. Viheltää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turku + länsirannikko
  Eiköhän suurin palo ole sammunut, koska mielummin on pelaamatta kun pelaisi. Ottajiakaan ei taida enää olla kun kausi yli puolen välin, eikä peli tuntumaa ole. Pian pitäisi jo osoittaa että ylipäätänsä pystyy pelaamaan Esim Lekistä vauhtia.
  Toivotaan että löytäisi liigasta paikan.
   
 17. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Kyllähän tuo pääsisi melkeen mihin vaan liigajengiin tältä istumalta.
   
 18. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Kuulemma ei kauhean hyvä pukukoppipelaaja. Varmaan yksi syy miksi HIFK ei Ramua ole napannut
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 19. Kalmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Tätä olen itsekin veikkaillut. On erään yhteisön/yhdistyksen toiminnassa mukana ja kuuleman mukaan yrittää päsmäröidä toimintatavat oman mielensä ja etujensa mukaiseksi. En yhtään ihmettelisi, jos kiekkotouhuissa käyttäytyisi samalla tavalla.
   
 20. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Kyllä tämä Ramun palkkioiden maksimointi taisi osua omaan nilkkaan. Mieshän puhui muistaakseni ihan Kauppalehdessä asti aikanaan siitä kuinka parhaassa iässä pitää mennä raha edellä, koska hänen urallaan ei enää sitten niitä saumoja tule. No en tiedä mitä mies on viime kausina netonnut, mutta ei tuo kummoiselta näytä. Kaveri on tippunut loistavasta liigapelurista pelaajaksi joka ei kelpaa monellekaan joukkueelle Euroopassa.

  Kyllä tässä nyt niitä parhaita pelivuosia uhrataan ihan johonkin muuhun kuin rahan tekemiseen. Väitän että Amur pestin jälkeen olisi saanut tehtyä hyvinkin esim kolmen vuoden pahvin moneen joukkueeseen Euroopassa niukastikin arvioiden 200-300kilon kausiliksalla. No Ramun arvon maksimointi johti pariin onnettomaan pätkäsoppariin ja sen jälkeiseen työttömyyteen.
   
 21. Dynastia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  On kyllä erittäin outo tapaus tämä Ramsted. Täydessä kunnossa ollessaan olisi varmasti liigan parhaita senttereitä huippupalkalla mutta ei vaan nappaa tarpeeksi? Myöskin Ruotsista ja Sveisista luulisi olevan ollut kysyntää kesällä/alkusyksyllä mutta jostain syystä kaveria ei nappaa tehdä diiliä mihinkään. Nyt tilanne näyttää jo heikolta kun pelituntumaa ei aikoihin ole ja tuskin enää tässä vaiheessa kautta kovin kummoisia tarjouksia Ramulle satelee. Eiköhän ura ala olemaan paketissa kun motivaation on tuota luokkaa.
   
 22. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Eiköhän tuo Tapparaan mene vielä tämän kauden aikana. Ramstedt siis.
   
 23. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Mielummin ottaisin sen toisen Sallisen, joka sai fudut Färjestadista. Onko muuten vielä vapaana?
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eihän Ramstedt kentällä jeesus ole mut pelaajayhdistyksessä eli kentän ulkopuolella. Aika jännä jos on paska koppipelaaja niin ilmeisesti kuitenkin pelaajien arvostus
   
 25. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Käsittääkseni terveyshuolia. Jääkiekkoilijakin on vain ihminen, eikä elämän ulkopuolella leijuva supersankari.