Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010 klo 08.14.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pihlman, ei ole kuulunut jatkosta mitään.

  edit. Tulisiko / mahtuisiko jopa Ässiin, yhteistä historiaa Pihlmanilla on niin seuran kuin valmentajankin kanssa?
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei ole Ässillä nyt tarvetta ja jalkanopeus ei Pihlmanilla riitä tämän päivän Ässänippuun.
   
 3. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  OK, Kiitos tiedosta. Vähän sama JYP:n kanssa. Ainakin itse toivoisin vielä Pihlmanille jatkoa jonnekkin. Mistä tietää vaikka jollakin sopparilla tulisi JYP:n rotaatiomieheksi. Jukuritkin saattaisi olla kiinnostunut?
   
 4. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Pekka Tuokkola. Sama juttu, kuin Pilellä: mitään ei ole kuulunut.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ilmari Pitkänen, Aki Kangasmäki, Tommi Paakkolanvaara, Otto Honkaheimo, Matias Sointu esim. jo yllä mainittujen lisäksi. Alla linkki EP:n sivuilla olevaan listaan ja on muitakin nimiä, mut en tiedä kuinka hyvin lista on ajantasalla.

  Elite Prospects - Hockey Free Agents 2017/18
   
 6. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kiilholma voisi tehdä paluun SaiPaan. Koho on 4 viikkoa poissa niin Kiilholma olisi hyvä korvaaja ja voisi hänelle sorvata samalla loppukauden kestävän sopparin. Tosin luulen kyllä, että SaiPa ei hanki ketään vaan nyt annetaan monille lupaaville pojille näytönpaikkoja.
   
 7. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Miten Raimo Summanen? En tarkoita pelaajana :) vaan valmentajana. IFK vaihtanee ensimmäisenä valmentajaa jos sama meno jatkuu vielä ~10 peliä. Voisiko toimia punaisissa?
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Luulen, että Kiilholma kelpaisi moneenkin paikkaan loukkaantuneiden korvaajaksi. Ongelma tässä vain on se, että hänellä on hyväpalkkainen soppari Ässiin koko kaudeksi ja ei varmasti luovu siitä try-outin takia. Sitten jos saa sovittua Ässien kanssa sopivan purkukorvauksen niin voi siirtyä pätkällekin.
   
 9. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No jos seuraavat kymmenen ottelua on tappioita, jopa tämä skenaario (valmentajan vaihtaminen, mutta ei Ramiin) on mahdollinen, mutta ei kukaan HIFK:ssakaan voi olla niin tyhmä, että maksaa kolmelle päävalmentajalle palkkaa yhdestä kaudesta heikon alun perusteella. Etenkin kun pelaajia puuttuu ja hyökkäys on muutenkin vajaa. Hassutteluahan tuo sinun viestisi oli, mutta tuskin HIFK vaihtaa valmentajaa kovin herkästi.
   
 10. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kangasmäen pitäisi olla 28-vuotiaana kiekkoilijan parhaassa iässä, mutta valitettavasti tarvittavia kehitysaskelia ei ole viime vuosina tullut, vaikkakin teki ihan kohtalaiset tehot (5+10) parhaimmalla kaudellaan KooKoossa pari vuotta sitten. Kangasmäki itse totesi 4,5 vuotta sitten haastattelussa seuraavaa:

  "– Ei tässä voi kauhean monta vuotta keikkua, jos iskee 5–6 pistettä kaudessa. Nuoremmat tulevat ohi, Kangasmäki myöntää suoraan.
  – Enkä halua pelata kolmekymppisenä missään Mestiksessä. Kävisi koulua 18-vuotiaiden kanssa, saisi tonnin kuussa ja asuisi jossain hotellihuoneen yksiössä."

  Viime kaudella Kangasmäki teki Lukossa pelaamissaan 26 ottelussa 1+1.
   
 11. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  On tätä tapahtunut aiemminkin. En nyt muista onko IFKn osalta mutta kyllähän se joskus noin menee kun valmentajahommissa oikein laitetaan pakkaa sekaisin.
  Lainaus:
  Viestissä oli huumoria mausteena kyllä, mut nimenä Summanen heitetty ilmoille ihan vakavissaan. KHL:ssäkin antanut näyttöjä muutama vuosi sitten, kokenut kettu Liigassa ja viime kaudella vielä Espoossa,ei se nyt ihan kehäraakki ole vaikka ehkä hieman..hmm..epätasapainoinen ihmisenä mahdollisesti onkin.
   
 12. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos HIFK todella vaihtaisi päävalmentajaa, Selinin tilalle tulisi joku ihan toinen kuin Summanen. Kannattaa katsoa miten Summasen edellinen visiitti Helsingissä meni. Kaudella 2013-2014 Summanen sai HIFK:sta potkut. Tämän lisäksi Summasen toilailut Espoo Unitedissa ja yöelämässä ovat varmaan varmistaneet sen ettei Summanen valmenna Suomessa pääsarjatasolla ainakaan moneen vuoteen.
   
 13. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No eikös tuommoisella sopparilla voisi tulla lainallekin? Esim. Kuukauden lainasopimus, jonka jälkeen Kiilholma tulee takaisin Ässiin? Sehän on sitten seurojen keskinäinen sopimus miten palkanmaksu hoituu, kuka maksaa kuukaudelta palkan ja maksaako pelaajan lainaava seura vielä jonkun lainakorvauksen pelaajan oikeudet omistavalle seuralle. Tosin tämmöisissä lainasopimuksissa on aina sellainen riski, että jos pelaaja joka lainataan pelaakin aivan huippuhyvin tuon lainajakson ajan niin sen jälkeen hänet tietenkin otetaan takaisin pelaajan oikeudet omistavaan seuraan tai joku muu seura ostaa hänet, jossa pelaaja sitten jatkaa huippuotteitaan. Mutta tämmöinen riski näissä lainasopimuksissa aina on ja se riski täytyy sitten vaan ottaa.
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Varmaan voisi mutta tiedä sitten tässä kyseisessä tapauksessa millaiset välit Kiilholmalla ja Ässillä on. Soppari on muttei ole treenannut edustuksen mukana ja jo hyvissä ajoin tuli ilmoitus "ole hyvä ja etsi itsellesi uusi seura". Voi olla, että kaveri vetää lonkkaa koko kauden ja nauttii hyvästä palkastaan...
   
 15. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Kiilholmasta tuskin enää on millekään liigaseuralle suurempaa käyttöä. Joku muutaman pelin hätästuntti voisi vielä mennä. Toki luulisi, että Ässillä olisi mielenkiintoa miestä jonnekin vuokrata. Tietysti sitten toinen asia on se, että mikä on miehen oma mielenkiinto. Ja kuka tahtoo miehen, joka ei itse tahdo tulla?

  Kiilholman koko uran statistiikkaa katsoessa (ei nyt ole koskaan ollut kovin häikäisevä kaveri) ja sitä, että tälle kaudelle on vielä sopimus, eiköhän kaveri vain suunnittele jo tulevaisuutta lätkän ulkopuolelta ja nostele tosiaan palkkaa kauden loppuun asti. Tai voihan toki olla, että ukko vain juo kaljaa. Mistä näitä tietää. Mutta lopputulema on kuitenkin lätkän kannalta aivan se ja sama.
   
 16. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Käsittämätön tilanne tuokin. Paperi Ässien kanssa voimassa, mutta ei vain pelaa. Aikamoinen klassikkotason sopimus Ässiltä tai sitten taustalla muutakin kitkaa. Nykyliiga on pelaajalaadultaan niin heikentynyt, että helposti menisi sarjan pohjakastin seuroihin neloskenttiin sellaisena teutoonihyökkääjänä tuo Kiilholma. Liigassa pelaa nytkin osaamattomampia pelaajia.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Onhan siellä kitkaa, ainakin Kiilholman ja Ahon välillä. Jo viime kaudella Kiilholman rooli pieneni selvästi eikä mies tästä tykännyt.
   
 18. Bruins Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pori,Boston,Vaasa
  Ihmetyttää tuo Ilmari Pitkänen. Jäbä on kumminkin 27v ja teki viime kaudella 6+12. Mikäköhän tässä on taustalla? Luulisis mahtuvan Liigaan. Ehkä Ässät antaa tryouttia nyt kun Suoranta on saikulla? Yhteistä aikaa Ahon kanssa takana.
   
 19. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Ja antaa sen käydä ilmi melko selvästi. On siinäkin kohtelua "Ässä-ikonille"...

  Kovia ulkkareita olisi edelleen saatavilla, jotka liigassa kelpo lailla esiintyivät viime kaudella. Dave Spina, Phillippe Cornet, Curtis Hamilton ja Terry Broadhurstkin. Eivätkö muka kelpaa kellekään? Hamiltonin ja Spinan olisin itse vielä Tepsiin kelpuuttanut helposti.
   
 20. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja osaa kuumentaa vastustajia. Välillä ottaa typeriä jäähyjä, mutta ihan luontaista kun kuumentaa vastustajia. Itse tykkäsin kyllä pelaajasta viime kaudella, Siitä yhdestä törkytaklauksesta en kyllä tykännyt yhtään.
   
 21. Mr Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ottawa Senators, KHL-Jokerit
  Mites Jesse Saarinen? Ihan ookoo statsit ja luulisi työpaikan löytyvän jos liigassa haluaa vielä pelata. Vai onko klesana tai sitten hakee ulkomailta pelipaikan?
   
 22. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen kaveri, sopisi varmaankin Aholle ja tuttu kaveri hänelle.
   
 23. Poropaimen Jäsen

  Lainaus:
  Saarinen kolautti päänsä parikin kertaa viime kaudella, eikä kyseessä todellakaan olleet ensimmäiset kerrat. Ura oli varmaan katkolla jo viime kauden aikana.

  Mutta mitä kuuluu Patrick Davisille?
   
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Viime kauden alla "
  Olen puhunut asiasta monen lääkärin kanssa ja leikkaus olisi ainoa mahdollisuus parantaa tilannetta, mutta en halua enää enempää leikkauksia tämän vamman takia. Tästä syystä en pelaa ensi kaudella jääkiekkoa ja otan nyt aikaa itselleni miettiäkseni mitä tulevaisuudessa tulen tekemään.

  - En tiedä päättyykö kiekkourani tähän varmasti, mutta ensi kauden osalta ei ole mitään tehtävissä, Davis kertoo."
  Eli jos ei ole leikkauttanut niinkuin ilmeisesti ei tarkoitus ollut niin tiedä vaikka jääkiekko on sitten jo taka-alalle siirretty asia.
   
 25. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Luulen, että SaiPa saisi Kiilholman kuukaudeksi lainaan vaikka ilmaiseksi. Tuo on about ainut tapa, jolla miehestä voidaan vielä päästä eroon. Tilanne taitaa kuitenkin olla se, ettei harrastesarjapelaajien kanssa omatoimisesti harjoitellut Kiilholma ole kovinkaan haluttu pelaaja. SaiPassakin varmaan tähyillään ennemmin jonnekin Mesikseen tai junnuliigoihin. Tai sitten johonkin ihan muualle....