Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Pelimiehet etsivät työtä – eli ketju sopimuksettomista pelaajista

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 27.07.2010 klo 08.14.

 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Paakolanvaara? Mihin menee?

  Kelpaisi Ässiin "aukiksi" vuosiksi eteenpäin.
   
 2. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Oli menossa Kunluniin mutta terveydellisistä syistä ei pelaa ainakaan siellä tulevalla kaudella. Ei hyvältä vaikuta.

  On tosiaan kovia ukkoja ilman sopparia. Miklik varmaan kelpais moneen KHL tiimiinkin, Jokerit hereillä ja siitä pelimies!

  Peruspakki Backmanin uskon sopparin löytävän liigasta. Kolmospariin takuuvarma suorittaja ja SaiPasta lähtö voi tehdä miehelle hyvää.
   
 3. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Eikös sellaista juttua ollut liikkeellä, että Paakkolanvaaran paikat alkaisivat olla siinä kunnossa, että noinkohan menee enää mihinkään..

  Sen on sijaan tuntuu aivan käsittämättömältä, että Antti Kerälä ei vain millään löydä uutta kotia. Lienee jo tässä vaiheessa selvää, että Ässät ei aio miestä pitää edes missään yleissentterin roolissa, sillä jatkopaperi olisi muutoin tehty, ei sitä enää näin heinäkuun puolivälissä mietittäisi. Liigajoukkueista ison roolin sentteriä hakevat ihan virallisen ilmoituksen mukaan kaiketi enää KalPa ja KooKoo.. vai olikohan vielä muita (lähinnä sitten mentäneen osastolle HPK/Pelicans)? Joka tapauksessa veikkaan, että ainakin Kuopiossa todetaan heti Kerälä jo nähdyksi, ja olisiko hän sitten Kouvolaankaan sitä mitä siellä haetaan

  Mestiksessä jotkut (ainakin IPK ja RoKi) hakevat toki selkeitä ykkössenttereitä, mutta selvähän se on ettei vasta kolmekymppinen Kerälä varmasti lähde tässä vaiheessa uraansa alemman tason Mestis-joukkueisiin, vaikka rooli niissä olisi millainen. Mutta fakta on sekin, että järkevä pelipaikka liigassa alkaa hänellä olla kohta vain toiveajattelua.. elokuussa sitten vain leveysmieheksi jonnekin, ei kait siinä muu auta
   
 4. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Kerhossa ei tällä hetkellä suurta paniikkia ole tuon sentterin hankinnan suhteen. Lähinnä katsellaan rauhassa, mihin Kapasen lopettamisen myötä säästöön jääneet rahat laitetaan vai laitetaanko mihinkään. Ja Kerälää ei varmasti edes harkita Hämeenlinnassa. Samantasoisia/parempia pelaajia riittää jo ringissä.
   
 5. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Lahessa sama tilanne kuin Hämeenlinnassa. Hakusessa on ykkössentteri ja siihen rooliin en usko Kerälän taitojen riittävän missään liigajoukkueessa.

  Onhan tuolla vapaana muitakin vahvistukseksi luokiteltavia kavereita valtaosaan joukkueista. Liigasta löytyy esim:
  - Jesse Saarinen
  - Marko Pöyhönen
  - Philippe Cornet
  - Jerry D'Amigo
  - Michel Miklik
  - Terry Broadhurst
  - Curtis Hamilton
  - Dave Spina
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Vojtech Polak ei ole nopean googlailun perusteella tehnyt vielä sopimusta mihinkään. Mies on osoittanut taitonsa liigassa ja KHL:ssäkin tuli puoli pistettä per peli tahtiin pisteitä. Mahtaako jatkaa KHL:ssä vai olisiko Suomessa pelipaikkaa?
   
 7. Luxray Jäsen

  No varmasti kelpaisi mm. Ässiin, jos Salminen ei tule. Mutta veikkaan, että jatkaa KHL:ssä tai menee Sveitsiin.
   
 8. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tätä samaa pohdin. Luulin tosin Tikkasen olevan hieman nuorempi, mutta eiköhän Tikkanen voisi ainakin pari vuotta vielä Liigassa pelata. Ei taida SaiPallakaan olla kauhean kovaa tarvetta puolustajalle.
   
 9. heisenberg196 Jäsen

  Lainaus:
  Tikkanen menee ulkomaille Medvescak Zagrebiin.
   
 10. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  OK. Kiitos tiedosta, Koskirannan Teron seuraksi siis Zagrebiin ja Itävallan liigaan. Varmasti hyvä kokemus tuokin. Toivottavasti saavat palkan siellä.
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Totta kyllä, että esimerkiksi tuo ulkomaalais-sekstetti on ihan pätevää osastoa. Esimerkiksi nyt D'Amigo, Hamilton ja Broadhurst ovat kaikki yhden kauden otannalla ihan pelimiehiä liigaan, jokainen sellainen 0,7ppg tason kaveri. Mutta eivät sitten kukaan toisaalta kuitenkaan ole aivan sellaisia johtavia yksilöitä, jotka pelkästään omalla tekemisellään kykenisivät kantamaan joukkuetta vaikeina aikoina ja tiukoissa peleissä kääntämään ottelua omalle joukkueelle eduksi. Eli jos nyt vaikka kärkilaituria vielä etsivä KooKoo vaihtaisi ensi kaudeksi Broadhurstin joko D'Amigoon tai Hamiltoniin, niin voisi hyvällä syyllä kysyä että muuttuisiko sitten käytännössä kuitenkaan juuri mikään, esimerkiksi joukkueen menestysmahdollisuuksien kannalta?

  Miklik sen sijaan sitten jo olisi tällainen omalla henkilökohtaisella tekemisellään johtava kaveri joka myös eittämättä ratkaisi pelejä, vaikka ikääkin alkaa jo olla.. ja sitten tietysti tuo Spina.. noh, Spina on Spina :D
   
 12. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  D'Amigo kyllä vaikutti loppukaudesta kovalta jo.
   
 13. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Runkosarjassa kyllä, mutta pleijarit menikin sitten todella heikosti runkosarjaan nähden. Syynä saattoi olla vammat, ja se seikka ettei oikein koskaan löytänyt Keräsen kanssa "yhteyttä".
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017 klo 16.40
 14. Ralph Jäsen

  Philippe Cornetilla jäi tylsästi kausi kesken kaikista kovimpaan vaiheeseen. Alkukaudesta tuli tehoja, vaikka selvästi pelillisesti oli ongelmia, totutteluvaikeuksia ja yhteistä säveltä ei joukkuekavereiden kanssa ollut. Sitten kun pääsi viimein lentoon, joku Ässä-pelaaja löi ranteen hajalle ja kausi oli paketissa. Olisi ollut tarpeellinen vahvistus loppukauden peleihin ja varsinkin pudotuspeleihin, jos olisi pysynyt samassa vauhdissa kuin tammikuun alussa. Häntä paikkaamaan hankittu Niklas Hagman ei onnistunut tehtävässään.

  Maali per peli -tahti 0,4 oli ihan Liigan parhaita. Iski siis 12 maalia 30 ottelussa. Jos mietitään arvoa HPK:lle, niin hän oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä, vaikka pelasi siis puolet runkosarjasta.
   
 15. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 16. Luxray Jäsen

  Paakkolaanvaara ainakin "päätyi takaisin" jo viime kaudella.
   
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Viimeksi muokattu: 21.07.2017 klo 18.45
 18. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Kiitos todella hyvästä listauksesta, itsekin ajattelin viikonlopun aikana kattella jotakin vastaavaa.
   
 19. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Hamiltonista ei seurat todennäköisesti ole kiinnostuneita, sillä mies on loukkaantuneena pitkälle syksyyn.
   
 20. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  En tiedä onko jo täällä ollut, mutta Justin Hodgman siirtyy yllättäen ECHL liigan Fort Wayne Cometsin riveihin.
   
 21. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Aika erikoinen ratkaisu, mikähän tässä taustalla. Mahtoiko haluta palata takaisin Amerikkaan Euroopan jälkeen ja suostuu sitten pelailemaan alemmallakin tasolla.
   
 22. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Oli luvannut perheelleen, että viime kausi oli viimeinen erossa heistä ja tarkoitus oli asettua johonkin pysyvämmin. Vielä kun palo jääkiekkoon on ilmeisesti hieman hiipunut, niin ihan ymmärrettävä ratkaisu.
   
 23. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lisäksi Fort Wayne on ollut Hodgmanin perheen koti jo useamman vuoden.
   
 24. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ok, no siinähän niitä syitä jo olikin. ECHL:ssä kuitenkin vielä jokusen tuhannen tienaakin, joten säästöillä ja pienillä ECHL -tileillä elelee ihan mukavasti hetken aikaa.
   
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Kyllä tippuu ihan mukavasti Hodgmanin tulot. ECHL:ssä on nimittäin käytössä viikottainen palkkakatto, joka on 13.045 dollaria ensimmäisten 30 päivän ajan, jonka jälkeen katto putoaa 12.600 dollariin. Tähän pitää siis mahduttaa koko joukkue mukaan. Palkka siis Hodgmaninkin kohdalla lienee tuo normaali 500$ viikossa, joka maksetaan tuon statuksen omaaville pelaajille. Tällöin se tekee 52 viikon laskukaavalla vuodessa, ennen veroja 26000$ ja tuosta kun heitetään puolet melkein veroihin niin ei siitä kovin kummoisia palkkoja käteen jää. Toki joukkueet maksavat vuokria yms ja työsuhdeautokin lienee käytössä plus kai tuollakin tasolla jonkinnäköisiä pieniä sponsorituloja lienee vielä tarjolla.

  Veikkaampa kuitenkin, että ei kovinkaan montaa vuotta Hodgman tuolla jaksa tahkota. Sitten hokkarit naulaan tai jonnekkin Saksan alasarjaan tahkoamaan vielä fyffeä tähtistatuksella.