Pelillinen ilme ja keskustelua joukkueen rakenteesta ja toimivuudesta

  • 70 751
  • 318

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ööö tuota, mitä luulet valmennuksen tekevän tällä hetkellä? Lokoilevan tyytyväisenä?

No shit, Sherlock?

Niin, arvon James, toivottavasti koittavat haroa kasaan ne elementit, joilla peli paranee ja joukkue ottaisi välillä myös voittoja. Urheilulehden sivuille sattumalta eksyin ja siellä parikin herraa käsittelee Kerhon nykyistä tilannetta. Seppäsen huomioiden mukaan Kerhon vaihtopenkin takana valmentajien kesken kommunikointi aika vähäistä, ainakin nyt Ipaa vastaan. Alatalolla siis homma hanskassa, eikä syytä huoleen. Hyvä näin.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa palkkaa 2 vuotta miehelle, joka ei tee joukkueen eteen mitään. Lue: erottaminen tässä kohtaa olisi turhaa ja tyhmää, kun parempiakaan koutseja ei ole saatavilla ja Lehkosen tietotaito on jo nyt käytettävissä...

Just just. No se säästäminen ei auennut vieläkään, mutta antaa sen olla, koska ei tossa tilanteessa mitenkään säästetä.

Joo, ei kai tässä sitten muuta kuin, että lähdetään hakemaan niitä pisteitä seuraavaksi HIFKiltä. Tosiaan ruudulta nähtynä toi HIFKinkin peli aika kaamean näköistä SaiPaa vastaan, joten eiköhän lauantaina Rinkulalla saada ihastella hyvää kotimaista kiekkoviihdettä. Koko komeuden kruunaa se, että kolme pistettä napsii kotijoukkue.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
...Urheilulehden sivuille sattumalta eksyin ja siellä parikin herraa käsittelee Kerhon nykyistä tilannetta. Seppäsen huomioiden mukaan Kerhon vaihtopenkin takana valmentajien kesken kommunikointi aika vähäistä, ainakin nyt Ipaa vastaan. Alatalolla siis homma hanskassa, eikä syytä huoleen. Hyvä näin.
..

Eikä pelkästään Ipaa vastaan vaan tilanne on ollut tämä koko kauden ajan. Tai no harjoituspeleissä taisi muutaman kerran pari sanaa vaihtua mutta siinä se.
Tämä on se seikka, jonka takia olen täysin vakuuttunut, että joukkue häärää kentällä yksinomaan Alatalon opein eikä Timppa saa ehdotuksiaan kuuluville. Kukapa sitä tarkoituksella päätään seinään hakkaa kun tietää ettei se mitään hyödytä, kipu vaan lisääntyy.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
nyt pitäisi vaan saada jätkien itseluottamusta kuntoon, koska mikään kriisijoukkue HPK ei ole. Tasapäinen kamppailu rutiinitasolla suorittavaa keskikastin jengiä vastaan ei täytä mitään kriisin tunnusmerkkejä, vaikka parannettavaa on ihan hemmetisti.
Muutama viikko sitten nämä jutut olisivat vielä vituttaneet, mutta nyt lähinnä naurattaa. HPK on ollut kriisijoukkue ensimmäisestä pelistä lähtien (oikeastaan jo heinäkuun lopulta) ja luulisi sen nyt jo viimeistenkin tajuavan.

Nyt kysytään uudelta johdolta pelisilmää. Jos Tervoselle on jokeritouhuilusta jäänyt yhtään vaikutteita, voidaan nähdä jotain hirveätä perseilyä. Turha rypistää nyt kun on jo housussa.

Pelliselle ja Hokkaselle sopparit ja kunnolla peliaikaa, siinä loppukauden mielenkiinnon kohteet.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
37

Tuo maaginen numero. Tulee ihan mieleen Jim Carreyn puolivillainen neuroosileffa 23. Aina, kun näytetään koosteita Kerhon peleistä ja vastustaja tekee maalin, silmissäni vilkkuu numero 37. Kammottavaa. Eikö Kerhossa jo tajuttu kerrasta, että z:aan loppuvat sukunimet ovat katastrofeja? Näen jo painajaisia asiasta.
 

M10

Jäsen
Nostaisin Ossi Pellisen tässä vaiheessa ykköskenttään. Se olisi ensi kauttakin ajatellen hyvä veto.

Joukkue on tällä hetkellä kapteeninsa näköinen.
 

Läski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luvassa jatkoajan toivottuihin kuuluva kombinaatio, eli vieraspöytä yhdistettynä offtopiciin.

Vaikka kuinka eräät nimimerkit koittavat täällä vääntää vastaan, niin totuus on kuitenkin, että Alatalon imu valmentajana on puhdas nolla. Ainakin yhtään valmiimpien pelaajien ja huippulahjakkuuksien joukossa. Tästä on liikkunut niin paljon juttuja monesta suunnasta, että ei voi olla pitämättä paikkaansa. Rööki-Virtanen sanoi sen jopa ihan julkisesti, mutta ei todellakaan ole yksin mielipiteensä kanssa.

Niin, osaatko kertoa mitä ja missä Rööki on Alatalosta sanonut? Voi olla kerholaisille tuttua juttua, mutta itselleni ihan vaan kiinnostava tiedon palanen.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin, osaatko kertoa mitä ja missä Rööki on Alatalosta sanonut? Voi olla kerholaisille tuttua juttua, mutta itselleni ihan vaan kiinnostava tiedon palanen.

Kymysystä ei minulle esitetty, mutta eikös tuo Keskisuomalaisessa tai Suurjyväskylä-lehdessä maininnut tästä Alatalon sosiaalikiekosta. Ja nyt paluunsa jälkeen, kun RD tullut valmentajaksi. Taisi mennä vielä jotenkin niin, että kuumia pelaajia ei peluutettu tarpeeksi ratkaisutilanteissa ja/tai ylivoimalla, mutta jotain tähän suuntaan kuitenkin.
 

d2uce

Jäsen
Taisi mennä vielä jotenkin niin, että kuumia pelaajia ei peluutettu tarpeeksi ratkaisutilanteissa ja/tai ylivoimalla, mutta jotain tähän suuntaan kuitenkin.

Tämänhän totesi Wallinheimokin suorassa lähetyksessä Nelosen Tappara - HPK -ottelussa taannoin.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Strömbergin sopimustakin on jatkettu Kalpassa marraskuun loppuun. Se herra jos tulisi, pelin taso paranisi huomattavasti ja runkosarjan päätyttyä olisimme sijalla seitsemän(7). Kyllä tuo puolustus vaan on niin uskomattoman huono ja todellakin kapteenin näköinen joukkue. Melko rumaa porukkaa kannatan, jesh!
 

Reno^^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Välikausi tuli, kyllä tää alkaa olla taputeltu.

Nyt Chiodo ja Tuominen kaupaksi ja rahat taskuun ensi kautta varten. Pitkillä sopimuksilla oleville nuorille rutkasti lisää peliaikaa jotta saadaan liigakokemusta ensi kautta varten. Myös niitä pakkeja ensi kautta varten voisi alkaa haistella jo hyvissä ajoin. Ennen ollaan niin kovasti kunnostauduttu hyvillä hankinnoilla ja scouttaamisella, miten tämä osa-alue meni näin pahasti päin mäntyä tällä kaudella? Etenkin Erholz ja Palomäen pitkä sopimus lämmittää mieltä kuin höyryävä koiranpaska.
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Ennen ollaan niin kovasti kunnostauduttu hyvillä hankinnoilla ja scouttaamisella, miten tämä osa-alue meni näin pahasti päin mäntyä tällä kaudella? Etenkin Erholz ja Palomäen pitkä sopimus lämmittää mieltä kuin höyryävä koiranpaska.

Kyllähän jo viime kaudella napattiin aika jäätäviä ulkkareita. Tough as nails. Mora oli ihan jees, muttei loppupeleissä kuitenkaan mikään sateentekijä. Joku meni junalla etelään jne. Viime kausilla kantavat pelaajat ovat olleet kotimaisia.

Puolustuksen fyysisyyden puute näkyy aika lailla pahasti tällä hetkellä. Kyllähän se on vaan niin, että poskenkääntäjiä ja luistimenkärkien tuojottelijoita on liikaa. Toivottavasti Korkki tervehtyy pian ja tulee näyttämään tekemisen meininkiä. Jos muutkin pelaisivat sellaisella sykkeellä (pelinluku kärsii kyllä), olisi peleissä käyminen ainakin vähän hauskempaa. Vaikka tulosta ei edes tulisikaan.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HIFK peli tulossa ja taitaa huutaa yhtä pakkia tuo kokoonpano.
Muistanko oikein, että Palomäelle ilmoitettiin jossain kylkivamma vai sekoitanko johonkin muuhun? Korkeavuorella murtuma kädessä, Korhosella polvi ja Jarrettilla siis pää kipeänä tiistain aivotärähdyksestä. Ei kauhean hyvältä näytä kun herra numero 37 edelleen häärää kentällä.
Totutusti Kerhon tiedotuspolitiikka ei toimi joten minkäslaisia toipumisennusteita te olette kuulleet?
Entäs sitten hyökkäyksestä Väisänen? Tuliko tuo Alatalon mainitsema aivotärähdys Pelicans-pelissä vai kenties harjoituksissa ja koska palailee kokoonpanoon?
 

Cooley

Jäsen
Pistäkää nyt asioista tietävät niitä vapaiden käyttökelpoisten valmentajien nimiä?
Jortikka? Tamminen? Sihvonen?

Jokainen varmaan ymmärtää, että jos asia on niinkuin väitätte, eli että HPK menee tällä hetkellä Alatalon opein, niin eikö olisi jonkun verran tyhmää Matilta olla pelastamatta oma nahkansa kuuntelemalla kakkoskoutsin ajatuksia, kun pää on jo puoliksi vadilla? Jos taas Lehkosen kädenjälki näkyy tuossa pelissä tällä hetkellä paljonkin, niin mitä hemmetin hyötyä olisi miehen nostamisesta päävalmentajaksi? Ei se sillä tuosta parane, paitsi jos Timppa pelaa omaan pussiin ja antaa kaiken tietotaitonsa käyttöön vasta päähämmentäjänä...

Minä en ymmärrä sitä mentaliteettia, että nyt työnnetään liukasteet lätisten päätä perseeseen ja otetaan se sieltä vasta, kun valmentaja on potkittu pois. Ei taida kovin monella täällä kirjoittelevalla olla itsellä minkäänlaista joukkueurheilutaustaa, kun 17 pelin jälkeen sijalla 10 ja 8 pistettä suorasta playoff-paikasta todetaan, että tää oli tässä. Voihan sitä tietty tonnin juoksussakin lopettaa ekan kierroksen jälkeen, kun on pari metriä perässä...
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muita vapaita valmentajia on ainakin Summanen, Suhonen ja Westerlund. Näistä tosin ainoastaan Raato voisi olla pätemisen tarpeessaan mahdollisuus mutta se valinta taitaisi vain pahentaa tämän hetkistä tilannetta.

Timppa ensin ykköseksi ja jos Timpasta tuntuu, että tarttis tukea niin sitten etsiä ajan kanssa sopiva.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Jokainen varmaan ymmärtää, että jos asia on niinkuin väitätte, eli että HPK menee tällä hetkellä Alatalon opein, niin eikö olisi jonkun verran tyhmää Matilta olla pelastamatta oma nahkansa kuuntelemalla kakkoskoutsin ajatuksia, kun pää on jo puoliksi vadilla? Jos taas Lehkosen kädenjälki näkyy tuossa pelissä tällä hetkellä paljonkin, niin mitä hemmetin hyötyä olisi miehen nostamisesta päävalmentajaksi? Ei se sillä tuosta parane, paitsi jos Timppa pelaa omaan pussiin ja antaa kaiken tietotaitonsa käyttöön vasta päähämmentäjänä...

Toivon - ja myös uskon vakaasti - että tällä hetkellä mennään Alatalon opein, joita Lehkonen ja Kaarela omalla osaamisellaan ja käytöksellään tukevat. Mikään muu vaihtoehto ei voi toimia joukkueurheilussa. Aivan samoin on maajoukkueessakin. Shedden päättää ja Jalonen, Lehkonen & co. tukevat. Valmentajien keskinäisissä palavereissa voidaan esittää puolin ja toisin rakentavaa kritiikkiä ja pohtia eri vaihtoehtoja, mutta joukkueen edessä valmennuskaartin on oltava yhtenäinen ja päävalmentajan linjoilla. Jos joku apuvalmentajista tai pelaajista ei pelitapaa hyväksy, ei muuta kuin näkemiin. Eli jos joku ei ole vielä sitoutumisen merkitystä oivaltanut, nyt olisi jo aika.

* * *

Jatkoajan keskustelupalstoilla on kauden alusta asti esitetty negatiivista kritiikkiä - erityisesti Alataloa kohtaan - käytännössä kaikista asioista, joita joukkueessa on koitettu tehdä. Kuten monesti on jo todettu, joukkueen vaihtuvuus on ollut kaikkien aikojen suurin pelaajamäärällä mitaten, ja mikä vielä tärkeämpää, se on ollut sitä myös taitotasoa arvioiden. Kun kaiken lisäksi kapea puolustus on kokenut loukkaantumisia ja pelikieltoja, ei ole ihme, ettei joukkue ole vielä löytänyt yhteistä säveltä kuin hetkittäin. Nähdyn perusteella muutamia virhehankintoja joukkueesta löytyy, mutta ei kyseessä sentään mikään katastrofi ole. Ja onko kukaan muuten vielä oivaltanut sitä, että käytännössä jokainen joukkueeseen tullut pelaaja on viime kaudella pelannut - osin vielä pienessä roolissa - joukkueessa, jonka pelitapa ja valmennus ei ole ollut lähellekään parin viime kauden Kerhon tasoa.

Pakko on myöntää, että vähän huolestuttaa jo itseäkin, mutta kaikesta huolimatta uskon yhä joukkueen tulemiseen. Valmentajanvaihdoilla saavutetaan varsin harvoin kovin merkittäviä tuloksia. Yhtä hyvin joukkueen peli voi parantua valmentajaa vaihtamatta. Vaikka kyseessä onkin jääkiekkopalsta, yhtenä kuuluisimmista tapauksista mainittakoon, että Fergusonkin oli ManU:n fanien hampaissa ja käytännössä yhden maalin päässä potkuista ennen kuin kurssi kääntyi. Kotoisemmalta puolelta noteerattakoon vaikkapa MIFK päättyvällä kaudella.

Tänään on sitten vastassa HIFK. Voitto siitä ja on hyvä lähteä virtaa täynnä seuraaviin peleihin!
 
F

Flonaldo

Timppa ensin ykköseksi ja jos Timpasta tuntuu, että tarttis tukea niin sitten etsiä ajan kanssa sopiva.
Jos Lehkosella on niin kekseliäitä ideoita, että niillä HPK yht'äkkiä lähtisi lentoon, mikseivät ne olisi jo käytössä?

Jos taas Lehkosen ajatukset ovat jo käytössä, mitä se joukkuetta auttaisi, että hän päävastuuseen tulisi?

Lehkonen:
- Ollaan täysin samalla sivulla ja ajattelemme samalla tavalla pelistä. Pelejä on kuitenkin vielä paljon jäljellä ja 40 pelissä ehtii tapahtumaan paljon.

Koska olet päävalmentaja?
- Kahden vuoden kuluttua. Nyt olen täysillä Matin projektissa mukana ja pidän lupauksistani kiinni. Täältä vielä noustaan, ja nythän se nähdään kuinka hyviä valmentajia me olemme. Samoin pelaajista saadaan tässä paikassa tietoa; kuka kestää stressiä.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kyllä kuulostaa tämän ketjun anti tutulta. Haistoin katastrofin ainekset ilmassa jo ennen kautta, sillä Alataloa vuosia seuranneena en odottanutkaan miehen olevan millään tavalla hyvä valmentaja. Se ensimmäinen kausi JYPissä oli vain tilastoharhaa. En haluaisi jälkiviisastella tämän enempää, mutta sanonpa kirjoittaneeni Jatkoaikaan viime keväänä, että "Mikäli Seppänen saa muilutettua Alatalon HPK:hon, se on jopa The Penan Tibbets-Snaabelia parempi kyykytys.".

Muikistelijassa on yksi vika - hänen ihmisläheinen valmennustyyli ei mielestäni toimi aikuisten sarjoissa. Kaljupää on myös uskomattoman huono kääntämään laivan suuntaa kesken kauden tai ottelun - tästä hyvänä esimerkkinä toimikoon JYP-puolelta löytyvä "Matti Alatalon kyvyttömyys pelinjohdossa" -ketju.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lyhykäisyydessään, HPK taitaa olla tällä hetkellä siinä tilanteessa että jotakin on pakko tehdä. Joko se on valmentajan vaihtaminen ja täysin ulkopuolinen mies tilalle tai sitten iso puhallus uusia pelaajia ja vanhoja ulos. Pukukopin sisäiseltä lähteeltä kuultuna, joukkueessa on huono ilmapiiri ja huonohenki!!! Vieläkö tarvitsee ihmetellä jos ei kiinnosta ja miksi lehdistölle annetaan lausuntoja? Senhän näkee jo katsomoon asti että pelaajat eivät edes yritä kentällä eikä joukkue ole päävalmentajan hallinnassa. Pelaajat eivät välitä siitä mitä tekevät ja tuloksen näkee jokapelipäivä taululta. Valitettavasti. Se miksi näin on, ei ole korviini kantautunut mutta näkisin että joko joukkue ei halua pelata Alatalolle tai sitten he eivät halua pelata joukkuekavereilleen.

Anyway, omasta mielestäni ainut keino on että joukkueen johto ottaa tilanteen hallintaansa ja selvittää ongelman. Maajoukkuetauon aikana on pakko tapahtua jotakin. Ja uskon että tapahtuukin, eiväthän he voi välittää katsojille ja sponsoreille kuvaa että rukkaset lyödään tiskiin jo nyt vaikka niin tehtäisiinkin. HPK menettää jo nyt liian paljon katsojia ja loppukaudesta siellä ei käy enää ketään jos meno jatkuu samanlaisena. Ja siitä ojasta ei ole helppo nousta takaisin seuraavien vuosien aikana. HERÄTYS HPK,TERVONEN & LINTUMÄKI ALATALO,LEHKONEN, KAARELA JA PELAAJAT. En haluaisi tällaista tuoda julki ja kirjoittaa mutta välitän seurasta liikaa katsoakseni tätä paskaa enää pidempään.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lyhykäisyydessään, HPK taitaa olla tällä hetkellä siinä tilanteessa että jotakin on pakko tehdä. Joko se on valmentajan vaihtaminen ja täysin ulkopuolinen mies tilalle tai sitten iso puhallus uusia pelaajia ja vanhoja ulos. Pukukopin sisäiseltä lähteeltä kuultuna, joukkueessa on huono ilmapiiri ja huonohenki!!! Vieläkö tarvitsee ihmetellä jos ei kiinnosta ja miksi lehdistölle annetaan lausuntoja? Senhän näkee jo katsomoon asti että pelaajat eivät edes yritä kentällä eikä joukkue ole päävalmentajan hallinnassa...

Kävin tosiaan paikalla HIFK-pelissä ja täytyy sanoa, että aika kovaa ollaan karille tömäytetty. Ja ihan pienellä rytinällä ei sieltä pois päästä.

Totuus oli vielä karumpi kuin mitä olin aiemmin antunut itseni ymmärtää. Ihan herveetä! Jos nyt ensimmäiseksi lähtee purkamaan tuota Alataloa ja pelikirjaa, niin mielestäni tällä hetkelää ei voida puhua mistään pelikirjasta, kun katsoo Kerhon pelaamista. Minkäänlaista systemaattista pelaamista ei tosta räpellyksestä voi sanoa näkevänsä. Ei tasakentällisin, ei yv:llä, no ehkä ihan hitusen av:lla. Oli Seppänen UL:n sivuilla oikeessa Kerhon pelaamisesta.

Suurimmasta osasta pelaajia oikein huokuu haluttomuus tehdä hommia kunnolla. Varsinkin kokeneemmalla kaartilla suorittaminen pakko pullan syömistä. Nuoremmat sentään jaksavat yrittää, mutta se osasto ei pysty kantamaan vastuuta pelien ratkaisemisesta, vielä. Ihan pakko on nostaa esille Tuomisen Pasin rooli joukkueessa. Kaveri on niin turisti kentällä, että huh huh! En ymmärrä, miksi R.Andersson ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon, jos Tuominen sinne kuitenkin mahtuu. Maajoukkuetauolla on aika hankkiutua Tuomisesta eroon.

Monilla sälleillä on edellytyksiä parempaan suorittamiseen, mutta taitaa vallitseva tilanne jättää vääjäämättä jälkensä kaikkeen tekemiseen. Mielestäni esim. Seikolalla olisi rahkeita ottaa isompaa roolia, mutta jostain syystä mies tyytyy vain hoitamaan oman ruutunsa juuri riittävällä panoksella. Samalla voin todeta, että ainakaan pelillisten esitysten perusteella Laitinen ei kuulu kapteeniksi. En tiedä millainen pukukoppipelaaja mies on, mutta muuten ei ole mielestäni näyttänyt kapteenina esimerkkiä muille.

Aiemmat havainnot ja nyt tuo esitys HIFKiä vastaan antoi sellaisen signaalin, että valmentaja olisi valitettavasti vaihdettava jo uskottavuudenkin takia ja joukkueen silmien avaamiseksi. Samalla voisi tehdä tuon yhden pelaajakaupan lisäksi pari muutakin muutosta rosteriin. Tosin näillä siirroilla seurajohto samalla tavallaan myöntäisi omia virheitään.

Tässä tilanteessa toimimattomuus olisi kaikista suurin virhe.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ihan pakko on nostaa esille Tuomisen Pasin rooli joukkueessa. Kaveri on niin turisti kentällä, että huh huh! En ymmärrä, miksi R.Andersson ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon, jos Tuominen sinne kuitenkin mahtuu. Maajoukkuetauolla on aika hankkiutua Tuomisesta eroon.

Puolustelematta Tuomista viimeiset kolme peliä (TAP, ILV, HIFK) näkemättömänä, Tuominen on esittänyt hyviä otteita palattuaan loukkaantumisen jälkeen joukkueeseen. Hänen hankintaansa varmaan voidaan kyseenalaistaa kun "täytelaituriksi" on nuorempiakin tarjolla, mutta on mies pelannut nyös hyviä otteluita.

Mielestäni esim. Seikolalla olisi rahkeita ottaa isompaa roolia, mutta jostain syystä mies tyytyy vain hoitamaan oman ruutunsa juuri riittävällä panoksella. Samalla voin todeta, että ainakaan pelillisten esitysten perusteella Laitinen ei kuulu kapteeniksi. En tiedä millainen pukukoppipelaaja mies on, mutta muuten ei ole mielestäni näyttänyt kapteenina esimerkkiä muille.

Seikolahan on koittanut alkukaudesta ottaa isoakin roolia, ja harjoituspeleissä homma oli vielä onnistunut, mutta runkosarjan alkumetreillä miehelle sattui koko ajan isoja virheitä ja epävarmuutta molemmissa päissä kenttää, ylivoimalla kiekko on pomppinut ja omassa päässä esitykset ovat olleet semiheikkoja, nimenomaan se varmuus ja tasaisuus on puuttunut Seikolalta koko kauden. Kuulostaa tosin huonolta jos hänkään ei enää uskalla edes yrittää hakea ratkaisuja, hyökkäyksissä tai avojäätaklauksissa, silloin se ajoittainen hyötykin meinaa kadota.

Laitisesta samaa mieltä, on parhaimmillaan esimerkillinen pelaaja joka ei ole missään superhyvä mutta tekee pikkuasiat hyvin, tasaisesti. Tai siis, on tehnyt aina ennen tätä kautta, nyt on joutunut vetämään hiukan liian suurta roolia.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oli Seppänen UL:n sivuilla oikeessa Kerhon pelaamisesta.

Jos Seppäsen kirjoitus pitää siis paikkaansa, niin suurin (tai ainakin yksi suurimmista) huolenaiheista on minusta sitten se, että Alatalon ja muun valmennusjohdon välillä ei tunnuttu käyvän minkäänlaista keskustelua kesken pelin - ei, vaikka peli oli todella sekaisin.

Niin pahalta kuin valmentajanvaihdos tuntuisikin, ei kai muutakaan vaihtoehtoa ole, jos pelaajien luottamus Mattiin on mennyt. Korostan sanaa "jos", sillä minulla ei todellakaan ole muuta tietoa tähän, kuin tälle palstalle kirjoitetut viestit ja omat tulkintani mediassa kerrotuista. Jollain se kipsi on murrettava. Sen itsestään murtumista on odotettu jo turhan kauan.
 

Miku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK & Vetelin Kuivat
Yksi asia on selvä ja se on, että on tapahduttava pelillinen muutos. Kiekkoa ylös /avaukset nopeammin ja on osattava muuttaa pelitapaa kesken pelin. Nyt avaukset kestävät röökin verran ja kun ollaan tappiolla, niin mennään vain samalla pelityylillä loppuun asti, kun sitä ollaan treenattu.
Jotain on pielessä, kun vanhat kerholaisetkin eivät pelaa läheskään samalla tavalla, kuin aikaisemmin. Mikä on ollut se suuri muutostekijä ? Alatalo ? Joukkuekaverit ? Uus TJ ? Omastamielestäni suurin muutos on ollut mr. Lowerhousen "pelisysteemin" ajaminen joukkueelle, ei niinkään muutos pelaajistossa.

Nyt on joukkuueen kapteenien otettava isompi rooli ja näytettävä esimerkkiä muille pelaajille! Tämä koskee lähinnä numeroa 42 . . .
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös