Peliitat 2020–2021 – Petäjän toinen

  • 81 587
  • 254

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Eipä tule tuolla eilisellä menolla Peliittojen pudotuspeleistä kovin pitkiä. Maaliteon täytyy parantua 100%, jotta kahteen voittoon olisi edes jotain saumaa. Noh, kauden lähtökohtiin nähden tämäkin on positiivinen suoritus ja iso peukku Petäjän suuntaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Eipä tule tuolla eilisellä menolla Peliittojen pudotuspeleistä kovin pitkiä. Maaliteon täytyy parantua 100%, jotta kahteen voittoon olisi edes jotain saumaa. Noh, kauden lähtökohtiin nähden tämäkin on positiivinen suoritus ja iso peukku Petäjän suuntaan.

Tuolla menolla voi toivottaa tosiaan joukkueen kesälomille torstaina.

Pientä mailanpuristamista oli havaittavissa maalipaikoissa. Muuten ei nuoreksi joukkueeksi suurempaa jännittelyä. Vantaan ei tarvinnut esittää ihmeitä voittaakseen.

Ylivoimapelissä pieniä kehityksen merkkejä, mutta suoraviivaisuus ja laukaukset vajavaista. Vantaan valmentaja sanoi joukkueensa pelanneen sopivassa kohdin rennosti ja tietyissä tilanteissa yksinkertaista jämäkkää peliä. Peliittojen pitäisi onnistua samoin. Hyökkäyspäähän taistellen, mutta maalipaikoissa löydettävä sopiva rentous. Vaikka ottelusarja on 0-1, niin kyettävä nauttimaan näistä hetkistä, eikä tappiota mailaa puristaen pelätä.

Jokainen yksittäinen tilanne on syytä pelata täysillä loppuun asti taistellen, mutta jäähyjä vältellen. Taklausten jälkeen ei saa jäädä jäähän puudelisilmin anovasti tuomariin katsomaan, vaan noustaan ylös heti ja taistellaan vaihto loppuun asti vaikka ilman toista sääriluuta.

Jos Espoo-pelin kaltainen hurmos löytyy, niin ottelusarja jatkuu lauantaina Vantaalla. Täytyy muistaa, että tehokkaalla ylivoimapelillä olisi tulos voinut tiistaina jotain ihan muuta. Sama ralli päälle ja tällä kertaa kiekkoa maaliin.

Jukuri on Vantaan maalilla mainio, mutta ei ohittamaton. Vetoja vaan KOHTI maalia ja hanakasti maskia/irtokiekon takojia maalin eteen, niin Rainion setä lähtee soittamaan torille torvea.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Eipä riittänyt ei. Vantaalle onnea ja menestystä. Vierasjoukkueella oli enemmän halua voittaa ja pystyivät pääosin pitämään Peliitat pois maalipaikoilta. Alkuun ajattelin, että tänään ei onnistu taasen Peliitoilta mikään, vaikka yritystä olikin. rehellisyyden nimissä täytyy kyllä myös todeta, ettei keikko pomppinut vantaalaisillekaan.

Edelleen olen sitä mieltä, että säälipleijarit oli hyvä saavutus joukkueelta olkoonkin, että SaPKo ja RoKi joutuivat lopettamaan kauden kesken ja sen myötä tämä taisi olla mahdollista. Moottoriurheilussa ei pärjää heikolla kalustolla vaikka olisi kuinka hyvä kuski. Samoin tämän kauden Mestiksessä merkitystä oli (ainakin vahvasti Heinolassa) talouteen liittyvillä päätöksillä kauden alla ja tietty rahaa saatiin kaivettua myös kesken kauden tärkeimmällä kohdalla. Tästä tietty kiitos mm Karrille!

Saas nähdä mitä Hannes Hyvösen aika tuo tullessaan. Rahaa tuskin tulee edelleenkään mutta jos noista lähtökohdista päästiin tällä kaudella sääleihin niin kai nuo pudotuspelit on mahdollista saavuttaa tulevillakin kausilla.

Isot kiitokset vielä Vesa Petäjälle ja menestystä tulevaan.
 

puupenkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat(HeKi), HIFK, Pelicans
Läheellä, mutta kuitenkin kaukana.
Näin arvioisin eilistä peliä.
Paremmalla ylivoimalla tulos olisi voinut olla toinen, mutta ei jossitella. Kiekko-Vantaa oli parempi kummassakin kohtaamisessa. Siitä vilpittömät onnittelut Vantaalle.

Peliittojen nuorelta joukkueelta hyvä kausi kun katsoo pelaajien kokemusta miesten peleistä ennen kauden alkua.
Pelaajien itseluottamus kasvoi kauden aikana ja virheistä opittiin.

Ja joukkueen onnistumisena pidän myös sitä että isolla vastuulla alkukaudesta Peliitoissa pelanneet Vilén ja Jämsen pelaavat nyt Pelicansin kokopanossa hyvällä menestyksellä.

Kiitos koko Peliittojen joukkueelle ja koko organisaatiolle tukijoineen menneestä kaudesta.

Erityinen kiitos Vesa Petäjälle hyvin tehdystä työstä vaikeissa olosuhteissa. Hyvää jatkoa urallasi missä se sitten jatkuukin (huhut).

Kiitos kuuluu myös Karri Rämölle. Hienoa, että mahdollistit Peliittojen pelien jatkumisen ja nuorten pelaajien kehittymisen pelien myötä.

Toivottavasti syksyllä pääsen taas paikanpäälle puupenkille kannustamaan.

Hyvää kevättä ja kesää.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ensimmäiseksi voisi kysyä, kuka uskoi näin hyvää menestykseen nähtyään ensimmäisen kerran joukkueen umpimyöhään kasatun nimilistan?

Petäjältä hyviä hakuja, jotka on kerätty pullorahoilla. Jokainen pelaaja meni isosti eteenpäin ja joukkueena peli hitsaantui uomiinsa. Tuon edemmäs ei rahkeet vaan piisanneet. Hyökkäyspelissä taso laski runkosarjaan nähden, mutta menee kokemattomuuden piikkiin vielä.

Ensi kaudeksi saatiin oppia joukkueen rakentamiseen. Avaimiehet sopimuspelaajiksi, jotka eivät häviä keväällä Lahteen. Ja mahdollisimman hillityksi pelaajaliikenne Lahden tai minkään muun suuntaan.

Itse annan arvosanaksi täyden kympin tästä kaudesta. Joukkue ylitti omat odotukseni moninkertaisesti. Karri Rämön räpylänojennus vaikuttaa myös arvosanaan. Hienoa, että kausi saatiin ylipäänsä pelatuksi ja seura on edelleen hengissä. Vaikuttaa siltä, että pohja on nähty ja suunta on vain ylöspäin, jos ei korona sitten ensi kautta tyystin tärvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös