Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Nonnis. Peliittoja ei ihan kauheasti tämä koronavirus päässyt puraisemaan, joskin sinänsä epämukavista karsintapeleistä olis saattanut tulla ropoja kassaan. Kassassa ei yleensä Heinolassa ole juuri ylimääräistä ollut joten ehkä nekin olis olleet tervetulleita.

Ensi kausi häämöttää jossain koronan ja kesän takana, joten uskotaan tulevaan ja käännetään tässä ketjussa katsetta kohti ensi syksyä.

Joukkue muotoutunee vasta myöhemmin mutta luulen, että ainakin osa tämän kauden pelaajista jatkaa myös ensi kaudella, vai mitäpä olette palstaveljet/siskot mieltä?

Mestis on myös Jatkoajan kanssa lanseerannut tukikampanjan joukkueille. Peliitoista ei juuri ole tämän tiimoilta kuulunut, miksiköhän? Vai onko talous niin kovassa kunnossa, että tukea ei tarvita (tai ainakaan tunnusteta tarvittavan...)? Jos tänä vuonna tulee kausikorttikampanja, olisi se hyvä varmaan aloitella pikkuhiljaa. Itse osta saman tien, oli hinta sitten mikä tahansa.

Spekulointi alkakoon.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mahdollisimman monta jatkajaa tarvitaan. Ensi vuonna kautta kokeneempi joukkue. Petäjällä edessään niin sanottu sadonkorjuuvuosi.

Varmaan talous ja pelaajahankintapuolella paljon kiinni Pelicansin touhuista. Siellähän yt-neuvottelut nyt ainakin. Korona-hässäkän vaikutukset vielä arvaamattomat. Mikä mahtaa sitten aikanaan olla kilpailullinen ja taloudellinen kilpailukyky muihin Mestis-joukkueisiin nähden.

Kausikorttihankkeet olisi hyvä virittää tulille, vaikka kauden alut ja muu tulevaisuus on vielä hämärän peitossa.
 
Kussa on mun hopotiti?

waida

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Itselläni on kova usko ensi kauteen, vaikka maailman tilanne on mikä on. Peliitoilla ja Vesa Petäjälle on hyvä imu nuorten pelaajien suhteen, joten varmaan ensi kaudellakin nähdään jtn "super" junnuja Heinolassa.

Seuraavanlaista sommitelmaa itse rakennellut karanteenissa:

Aleks Haatanen - Matias Mustonen - Leevi Tukiainen
Lauri Heino - Niki Huovinen - Joona Lankinen
Joel Kerkkänen - Jesse Liuksiala - Olli Korhonen
Petteri Haveri - Oskari Lemetyinen - Leevi Lemberg
Samu Kaasinen - Stanislav Vrhel - Juuso Jämsen

Hyökkäyksessä tukeuduttaisiin viime kauden positiivisiin yllättäjiin, jotka eivät välttämättä aivan mahdu Lahdessa sellaiseen rooliin, joita nämä nuoret herrat tarvitsisivat. Näkisin että Haatasella ja Tukiaisella olisi oiva paikka vetää täysi kausi Heinolassa isossa roolissa. Tuohon keskelle olisi kyllä napakymppi saada signattua Mustonen.

Viime kauden onnistujille Heinolle ja Lankiselle laput kouraan, varsinkin Lankista ei ole vara menettää muuaalle, tulee olemaan ensi kaudella varma +25 pisteen mies. Tohon keskelle hakisin varmasti Veskullekkin tutun kaverin eli Niki Huovisen, joka on Pelicansin kiekkokoulun kasvatti ja käynyt nyt pari kautta pelaamassa Mestistä niin KOOVEEssa kuin KeuPassa, todellista läpimurtoa ei ole tullut, joten kakkosketju ja todelliset työjuhdat vierelle niin voi iskeä helpostikkin jopa 30 pistettä tulevalla kaudella.

Kolmosketjuun haluaisin ison ryöstön Kouvolasta. KooKoosta meillä joulukuussa lainalla ollut Olli Korhonen olisi makoisaa saada Heinolaan. Olivat yhdessä Kerkkäsen kanssa sen hetken kuumin tutkapari. Siihen keskelle nuori ja nälkäinen Liuksiala, joten tässä olisi varmasti yksi Mestiksen kovimmista kolmosketjuista.

Neloseen sekä rotaatioon riittää tunkua, Haverilla viime kausi jäi piippuun, joten hampaankolossa on varmasti paljon jota haluaa ulosmitata ensi kaudella. Lemetyinen aloitti vaisusti, mutta otti isoa roolia kauden edetessä ja ansaitsee jatkopahvin. Tuohon kolmanneksi voisi kosiskella Kiekko-Espoon U20 nuorista Leevi Lembergiä, joka nakutti viime kaudella nuorten liigassa 49 pistettä.

Rotaatioon Kaasinen, sekä Pelicans nuorista voidaan ottaa myös apuja Vrhelin ja Jämsenin muodossa.

Aapo Ahola - Aleksi Ek
Matias Rajaniemi - Juhani Merikanto
Paavo Tyni - Toni Hannukkala
Saku Leppänen - Joonas Uimonen
Juuso Arola

Puolustus on sellainen osasto mihin uskon, että kasaus perustuu viime kauden pelaajiin sekä Pelicans organisaation apuihin.

Tämän kauden paras pistemies pakeista Aapo Aholalle ihan ensimmäisenä sopparia kouraan, tähän kylkeen kaveriksi Aleksi Ek, jonka viime kausi oli yllättävän vaisu. Olisiko täysi kausi Petäjän opeissa potku persuksille ja iso steppi uralla?

Seuraava kaksikko olisi nuori ja nälkäinen Matias Rajaniemi, joka näytti keväällä Lahdessa erittäin miehekkeitä otteita hetkittäin. Olisiko yksi kausi Heinolassa isossa roolissa hyvä steppi ennen täyttä kautta liigassa? Rajaniemen kaveriksi laittaisin hurjasti viime kaudella kehittynyt Juhani Merikanto. Merikanto oli Peliittojen paras puolustava puolustaja viime kaudella, ja pääsi myös maalienkin makuun. Tuleva liigapakki mikäli kehitys jatkuu samallalailla.

Paavo Tyni... Tuli isoin odotuksin, mutta oli suhteellisen vaisu ja varmaan pettymys oli niin henkilökohtaisesti Paavolla kuin Petäjällä. Viime kauden oli tarkoitus olla näytönpaikka takaisin Liigaan, mutta uskon että sinne ei ovet aukea. Uutta matoa koukkuun ja Veskun hellässä huomassa vielä toinen kausi, ja siitä takaisin liigaan. Paavolle sopisi kaveriksi varmaan parhaimman kautensa ikinä viime kaudella pelannu Toni Hannukkala. Iso kokoinen pakki uskalsi viime kaudella taistella, raataa ja jopa laukoakkin.

Bottom-3 pakistoon ottaisin viime kaudella vähälle peliajalle loukkaantumisten sekä asepalveluksen takia sivussa olleet Saku Leppäsen sekä Joonas Uimosen. Sekä kolmikkoa täyttämään muutamassa ottelussa Peliittoja viime kaudella edustanut Pelicansin A-nuorten pakki Juuso Arola.

Maalivahdit.... Mikäli huhut pitävät paikkansa ja Lahdessa ollaan vielä mv kaupoilla niin uskoisin siinä tapauksessa Peliittojen ensi kauden maalivahti kaksikon olevan Jasper Patrikainen & Oskari Parviainen. Jasselle aikamoinen hurlumhei kausi, kun peliosoite vaihtui niin tiuhaan tahtiin, että taisi olla liiton faksitkin välillä sekaisin.

Patrikaiselle stuntiksi ottaisin Pelicansin A-nuorista Parviaisen, joka pääsi myös muutamaan otteeseen kokeilemaan liigavauhtia Lahdessa.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Maalivahdit.... Mikäli huhut pitävät paikkansa ja Lahdessa ollaan vielä mv kaupoilla niin uskoisin siinä tapauksessa Peliittojen ensi kauden maalivahti kaksikon olevan Jasper Patrikainen & Oskari Parviainen. Jasselle aikamoinen hurlumhei kausi, kun peliosoite vaihtui niin tiuhaan tahtiin, että taisi olla liiton faksitkin välillä sekaisin.

Patrikaiselle stuntiksi ottaisin Pelicansin A-nuorista Parviaisen, joka pääsi myös muutamaan otteeseen kokeilemaan liigavauhtia Lahdessa.
Maalivahdeista sen verran, että mitähän pohtii Sami Suni?
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä Patrikainen ihan Pelicansin veskaritandemissa on ensi kaudella. Tolvanen ilmeisesti ei ole jatkamassa.

Jämsenin paikka löytynee 2.-3. ketjusta rotaation sijaan.
 
Viimeksi muokattu:

BullEro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnukiekko, Peliitat, Pelicans, HPK
Toivottavasti Suni jatkamassa Peliitoissa. Haluaisin nähdä miten mies pärjää, kun saisi pelata selkeästi 1-veskana ja toivottavasti ilman loukkaantumisia. Kaveriksi ottaisin myös Parviaisen A-junnuista.

Jämsenin, Tukiaisen ja kumppaneiden (pois lukien Merelä, Hämäläinen) soisin myös pelaavan pääosin Peliitoissa.

Toivottavasti Pelicans saisi sen verran kovan joukkueen ensi kaudella, ettei nämä meidän juniorit ihan Liigan kärkiketjuissa joutuisi viilettää, koska omasta mielestäni Mestis ja Peliitat on loistava paikka kasvaa miesten sarjaan A-junnujen jälkeen.

Vaikka kuluvalla kaudella useampikin pääsi liigakokemusta kartuttamaan, niin näkisin silti parempana vaihtoehtona vetää isolla vastuulla Mestistä, kun nelosketjun rotaatiossa jämä minuutteja.

Hienoa olisi nähdä kuinka korkealle Petäjä joukkueen saisi luotsattua, jos rosteri pysyisi jotakuinkin samana, sillä parhaimmillaan pelihän oli tosi viihdyttävää.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vierumäen A-nuoret nousi ensi kaudeksi Mestikseen. Erittäin tärkeä palanen tulevaisuutta ajatellen. Päijät-Hämeessä nyt unelmatilanne. Miesten sarjoissa joukkueet kolmella ylimmällä sarjaportaalla ja A-nuorissa kahdella ylimmällä. Kyllä pitäisi nuoren pelaajan paikkansa löytää. Toivottavasti pelaajia riittää joka joukkueeseen.
 
Kussa on mun hopotiti?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy