Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 30.09.2018 klo 12.03.

 1. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Mitenkäs noita junnuja saa siirrellä tällä kaudella siirtorajan jälkeen liigan ja mestiksen välillä. Onko sama käytäntö, että pitää nimetä ne 5-6 nuorta pelaajaa?
   
 2. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Sama käytäntö, kun viime kaudella.
  Eli tuohon malliin taas, Mestis - Nuorten pelaajien listalle nimetyt pelaajat
   
 3. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Kiitoksia. Peliitat voi siis käyttää Ekiä ja Hanukkalaa, eikå niitäkään mahdollisissa karsinnoissa. Ellei nyt siirretä papereita kokonaan loppukaudeksi.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Ei ole tosiaan mitään pelkoa, että Mestis-karsinoihin pääsevät suomarijoukkueet olisivat kovempia kuin yksikään Mestis-joukkue. IPK:lla ja Kooveella nyt hyvä vire päällä, tiedä vaikka Peliitat ajautuisi jumboksi, tai sitten pysyvät kuivilla. Kaikki on vielä sijoilla 6-12 auki tällä hetkellä.
   
 5. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä 100 varmasti ei yksikään SS-joukkue pelaamalla nouse Mestikseen. Mestiksessä kun ei ole yhtään ns. heittopussia, kertoo sarjan tasaisuudessta jokainen pystyy voittamaan jokaisen. Yhteenkään peliin ei voi lähteä edes kärkijoukkueet nappi auki pelaamaan, turpaan tulee varmasti.
   
 6. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Kiitokset lohduttavista tiedoista karsintaa koskien. Mutta varaudutaan että veitsi kurkulla voi käydä miten tahansa.

  Turha tässä toki kirvestä on kaivoon heittää suoran säilymisen puolestakaan vielä. Kuivilla ollaan edelleen ja kaikki omissa käsissä. Tuo KooVee -tappio vaan alkoi vituttaa ja masentaa niin, että kaivon kansi kävi jo avoimena.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ei Suomi-sarjan joukkueille PITÄISI pelaamalla hävitä, kun neljästä voitosta pelataan. Ei niitä kuitenkaan paperilla ratkaista, vaan pelaamalla kaukalossa.Karsintoihin ei ole kiva lähteä, jos oma maalinteko tökkii. Suomi-sarjan joukkueet osaavat kyllä maaleja tehdä. Tasoero sarjojen välillä on selvä, mutta asenne ratkaisee. Viime kevään kaltaisella kovalla asenteella ei pitäisi hätää oleman.

  Mutta, jospa niihin karsintoihin ei nyt tarvitsisi lähteä. Viikko happea ja huilia. Sitten rohmutaan riittävät pisteet, joilla IPK ja Koovee pidetään takana.
   
 8. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Se on sitten perjantai, sauna ja uni edessä. Tai sitten baari? No ei.

  Pitkästä aikaa tullaan taas näihin foorumeihin ja vahvasti. Nythän on niin, että lukekaapa Peliittaukot tämä juttu.
  Nimittäin hommahan on niin, että teillä riittää potentiaalia vaikka mihin kun vaan usko on mukana. Ja jos se usko on ylhäällä, sekin on hyvä, mutta tarkoitin tässä uskoa siihen Peliittaryhmään. Ne lukemattomat maalin tappiot silloin joskus tuntuu pahalta, mutta ne lähes kaikki olisivat olleet käännettävissä maalin voitoiksi. Nyt niskasta kiinni joka ukko itseään (mutta ei pelin aikana) ja tulosta takomaan. Katsomossa me uskotaan teihin. Sitten keväämmällä katsotaan missä ollaan.
   
  OCE tykkää tästä.
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sehän on juuri näin ASENNE ratkaisee.
   
 10. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Oh-hoh. Päävalmentaja Keinänen sivuun ja Paavo M...Eiku Vesa Petäjä tilalle kesken kauden. Petäjää toki oli jo uumoiltu ensi syksylle, mutta kyllä tämä kesken kauden tuli kuitenkin yllätyksenä.

  Keinäsen kelkassa mahdolliset karsinnat olisi kyllä taas selvitetty. Kai tällä vaihdolla haetaan isompaa ryhtiliikettä. Vaikea sanoa tämän vaihdoksen vaikutuksesta. Keinänen oli kuitenkin käsittääkseni pidetty mies pukukopissa.
   
 11. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Onhan tuo kyllä aikamoinen yllätys ainakin tässä suunnassa. Ainoa, mistä katsomosta käsin itse olen hieman kritisoinut, on se tunnetilan välittäminen joukkueelle jos se herätystä tarvitsee. Tai aikalisä ja edellinen yhdessä.

  En Keikkaa tunne, mutta mielestäni ero viimevuotiseen pelitapaan on radikaalisti parempi ja paremmalla viimeistelyllä kaudesta olisi voinut tulla syksystä saakka aivan toisenlainen tarina.

  Kiitos Keikka, maaleja et ole voinut aitiosta syöttää, vaikka siinä aivan loistava kaukalossa olitkin.
   
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Uusi valmentaja aloitti voitolla. Tärkeät pisteet. Esitys pääsääntöisesti hyvä. Hyökkäyspäässä roppakaupalla paikkoja. Paljon ammuttiin ohi, mutta ylivoima toimi. Puolustuspeli oli hyvää etenkin ykköserässä. Loppuun saatiin taas jollain ilveellä järjestettyä hitskokkimainen jännitysnäytelmä.
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo lopun sekoilu johtui muutaman pelaajan henk.koht. tössimisestä. Nuo lopun jäähyt siitä maalinedus pystypainista hiukan ihmetytti. Noitahan sattuu pitkin peliä ja loppuhetkillä tuomarit sitten rupee rokottamaan.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Mitämitämitä! Pässiä vietiin pitkässä narussa jo toista kertaa saman viikon aikana! Maailmankirjat ovat kääntyneet. Pyhäpäivänä sama meno Hermestä vastaan ja pari pistettä nyt vähintään. IPK tulee myös lujaa takaa. Tässähän saa tämän kaksikon edellä olevat alkaa olla jo varuillaan. Ei ole tämän kauden kaltaista menestystä SaPKoa vastaan nähty vuosikausiin. Ei kapsahdettu katajaan kun kurkotettiin Petäjään.
   
 15. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  SaPKo oli umpisurkea ja Peliitat oli hyvä. Lopputulos oli näin oikeutettu. Jos Peliitat jatkaa tuolla sykkeellä niin ette ainakaan karsintoja pelaa, se on varma. Tai jos sieltä esim, IPK ohi tulee sen pitää olla jo sitten Ultimate Icehockey-Machine.

  PS. Peliittojen maalivahti Jasper Patrikainen. Tästä kaverista kuullaan vielä.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joona Tala pelaa loppukauden Peliittojen pakistossa. Alkukausi mennyt aika 50/50 TuTossa ja lainalla Suomi-sarjassa.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Härrekuu. Sarjajohtaja nurin 3-0 ja huutomerkki perään! 9-pisteen viikko takana. Käsittämätön viikko takana. Peli-Karhuihin saatiin hieman pesäeroa, mutta vähemmän on otteluita IPK:lla pelattuna. Toivotaan saman rytingin jatkuvan myös keskiviikkona Lempäälässä. Peliittojen peli näyttää nyt jotenkin paljon helpommalla ja tuskattomalta. Ylivoimapelikin on suureksi hämmästykseksi toiminut.

  Patrikainen näyttää ottaneen ykkösvahdin viitan ja ansaitusti harteilleen. Puolustuspäässä tilanne on oikeastaan erinomainen, kun Kinnunen ja Ahola on mukana. Koponen on hyvä siirto pakin paikalle ja itsehän oli itseään pakiksi ehdottanut. Hyökkäyksessä Roope Mäkitalo näyttää nousevan hiljalleen kaivatuksi ratkaisijaksi. Joona Tala on sitten mielenkiintoinen lisävahvike. Odotamma mielenkiinnolla herran suoritteita. Ja vielä loppuun pari sanaa Goodwinin Reetusta. Vauhdikas viilettäjä. Sai yhden mainion paikan, mutta ei tulosta. Jos vaan peliaikaa heruu ja paikkoja tulee, niin kyllä maalisarake vielä tuosta komistuu. Lauri Heinon rymistelevää peliä on myös erittäin viihdyttävää seurata. Välillä tuon rymistelyn seurauksena on maaleja ja välillä jäähyjä.