Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 30.09.2018 klo 12.03.

 1. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Tämä. Mikähän ihme joukkuetta jännittää. Parin vuoden takaa (?) muistuu mieleen SaPKoa vastaan pelattu ottelu, jossa muistettiin samalla nuoria maailmanmestareita. Räsäsellä oli kuulemma herne nenässä kun juhlallisuudet viivytti ottelun alkua. 0-6 voitto taisi hieman pehmentää tunteita...
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Ison yleisön edessä jälleen tappio mutta (kertokaa jos olen väärässä) yksi piste taitaa olla ensimmäinen pitkään aikaan (koskaan?) näistä kotipeleistä, joissa siis on joku sponsoriteema tms ja sisään pääsee ilmaiseksi. Kaksi pistettä kuudesta kuulostaa välttävältä ja enemmänkin olisi ollut tarjolla. Vähemmän yllättäen Ketterän pelaajalla arvottiin perjantain pelin jälkeen yksi peli kieltoa päähän kohdistuneesta taklauksesta. Pelin tiimellyksessähän sitä ei tuomaripari nähnyt. On se vaan kumma miten Peiitat lentää ulos milloin polvitaklauksesta ja milloin jostain muusta ja vastustajan vastaavia tekoja kukaan ei vaan kentällä näe. On ne taitavia.

  Peli-ilme on joulukinkun syömisen jälkeen ollut näkemässäni kahdessa pelissä hyvä. Pysytään vastustajan mukana ja voitetaan niitä kaksinkamppailuja. Sekä Ketterää että TuToa vastaan tapahtui pari pientä nukahtamista ja näistä sitten vastustaja pääsi maalin tai kaksi tekemään.

  Se mikä kiinnitti huomiota Ketterä -pelissä oli, että Peliitoille tuli yllätyksenä vastustajan maalin teko. Peli jotenkin lamautui hetkeksi ja ainakin katsomoon näytti siltä kuin homma olisi nyt sitten taas tässä ja meollaanhävittytääpeli. Nousihan se sitten siitä kyllä taas fiilis, mutta muistuu aina mieleen se lamaannus kauden ekassa pelissä KOOVEE:ta vastaan. toivon ettei tule toistumaan.

  Karsintaviivaan on nyt 6 pistettä ja pudotuspeleihin tuplat. Nyt se 10:n ottelun voittoputki vaan niin...
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Perjantaina komea voitto Keuruulta ja lauantaina kotisoopaa RoKia vastaan. RoKi kohteliaasti tarjosi pisteitä isännille, mutta ronkeleille ei kelvannut. RoKi oli kyllä surkea ottelun alussa. Harmittavasti niin oli Peliitatkin. Edelliskotipelien perusrynkytyksellä olisi ottelu ratkottu jo avauserässä. Maalinteko tökki taasen. RoKi osui useammin. Siinähän se. Mutta hienoa oli nähdä Peliittojen railakasta taklauspeliä. Harmi vaan, että mukaan mahtui yksi ulosajon arvoinen suoritus. Muuten oli rytinää mukava seurailla.

  Niklas Salo lähti kaikkien hämmästykseksi vanhan kiistakapula SaPKon vahvuuteen. Jollain savolaisella kanankasvattajalla on rahaa millä maksaa.

  Ensi viikonloppuna Peliitat ja Pelicans pitävät keskeistä palaveria. Luulin tietolähteenäni toimivan Heinolan rantapuiston puhuvan pensaan tarkoittaneen mullistavilla uutisillaan Pelicans-yhteistyötä, mutta kyseessä onkin jonkin tulevan Peliittojen pelin arvovaltainen kommentaattori. Toivottavasti loppukauden pelaajajako lihamuki ja sikakippokaupungin välillä toimisi Peliittojen kannalta suotuisasti.

  Ja takaisin kaukaloon. Syöttö vai juotto.. ei kun jääkiekko. Pudotuspelisauman kannalta kotitappio oli ikävä takaisku. Kirves on kaivon reunalla, mutta ei vielä pudonnut. Keskiviikkona kotona vastassa Jokipojat. Altavastaajana lähdetään ja kotituska ei lähtökohtaisesti vielä keskiviikkona hellitä. Mutta jos sinne G8-joukkoon haluaa niin kotona on kurssin tässä kuussa muututtava. Nykyisellä vierastahdilla pidetään kyllä sarjapaikka, mutta pudotuspelipaikka vaatisi kot´voittoja. Viikon isoin peli on lauantaina. Vastassa virtaa valmentajan vaihdosta saanut IPK. 6 pisteen ottelu. Näinköhän lehtereillä nähdään Janne Sinkkonen..? Ja kumman fanipäätyyn istuutuu...
   
  Viimeksi muokattu: 09.01.2019 klo 08.02
 4. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Kivelä heitti sitten hattutempun tänään Jokipoikia vastaan. Hyvä Niko! :) Harvinainen jatkoaikavoitto myös tukevoitti mukavasti Peliittojen asemaa kympin sakissa.

  Mutta eniten mua kiinnostaa tietää loukkaantuiko Suni kun vaihdettiin maalinsuulta tokalla erätauolla?
   
 5. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Aivotärähdys. Oksenteli kopissa koko kolmannen erän ajan.
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Hyvää kannatti odottaa kauan. Tulihan se kot´voitto sieltä vihoin ja viimein. Kotipeikko on selätetty, mutta vähän jäi nälän tuntua vielä. Kolme pistettä oli lähellä. Kahden ensimmäisen erän perusteella ihme, että suosta vielä noustiin. Kaksi ensimmäistä erää lähes kauden hirveintä kuraa, mutta sitten Kivelän pukukoppimaali ja 200% tason nostaminen. Siinä se nyt nähtiin mistä homma kiikastaa. Maalintekijää on kaivattu ja Kivelä täytti tuon viran mainiosti.

  Lauantaina pelataan kauden tähän mennessä isoimmista pisteistä. IPK:lla tuntuu olevan hönkä päällä valmennusvaihdon seurauksena. Lauantaina ei auta uneksia samaan tapaan kuin kahdessa viime kotiottelussa on tehty. IPK:n puolustus-sumpun keskelle on tunkeuduttava. Vetoja maalille ja ukkoja luutimaan irronnaisia sisään.

  Karsintoja vastaanhan tässä etupäässä tapellaan, mutta pudotuspelihaaveita ei ole vielä haudattu. Ensi lauantain peli antaa mielestäni suunnan kevättä ajatellen.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Skarek tänään Peliittojen maalilla. Maalivahdista homman ei pitäisi jäädä kiinni. Jonkun pitäisi vain muistaa tehdä maalit. Heino ja Elimäki lapioikoon Laineelta jääneet irtoroiskeet kovalla prosentilla sisään. Tarkkana saa olla IPK:n Hämäläisten veljesten ja vauhtiin päässeen Rantaeskolan kanssa. Isoista pisteistä pelataan, mutta ottelu on kaikkea muuta kuin helppo. Muistutettakoon missä vaikeuksissa IPK:n kanssa oltiin viimeksi kaksi ensimmäistä erää. Silloin kuitenkin noustiin kolmannessa ihmeen kaupalla kolmen maalin takaa voittoon.
   
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Minne virolaishyökkääjä Mark Viitanen on kadonnut Peliittojen kokoonpanosta? Onko loukkaantunut?
   
 9. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Miltä Skarekin peli näytti? Pelituntuma lienee hieman kateissa.
   
 10. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Pelasi perushyvän ottelun. Kolmas maali tosin meni taakse luvattoman helpolla. Antoi kyllä saumat Peliitoille voittaa, mutta kun ei vaan löytynyt niitä maalintekijöitä taaskaan...

  Viitanen on loukkaantuneena ja ilmeisesti hiljalleen palautumassa pelikuntoon.

  Kyllä oli karvas tappio IPK:lle kotona. Turhat jäähyt ja tehottomuus koituivat kohtaloksi. Pudotuspelijuna jättää jo asemalle, mutta karsintapeikon hätistelemissä riittää työsarkaa. Eiköhän nuo maalin tappiot ala kääntymään useammin voitoksi ennen kevättä.
   
 11. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Sukuloimassa Heinolassa kävin ja edellisen kirjoittajan lisäksi ei tainnut kauheasti kiinnostaa. Kolmas maali oli kyllä helppo. Yli pelasi koko ottelun.
   
 12. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onko hiiskunut tietoja tästä mullistavasta uutisesta?
   
 13. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Joukkeet kuulemma vaihtavat paikkoja. Peliitat vaihtaa 1ügaan ja Pelicans jäähdyttelee pari kautta Mestiksessä. Iso hymiö.
  Vakavasti puhuen, aiheesta ei ole kuulunut yhtään mitään. Ehkäpä @uljas tietää jotain.

  Lainaus:
  Kyllä kiinnostaa ja kovastikin. Tänne kirjoittaminen sen sijaan meinaa elämän melskeissä unohtua tyystin. Tuossa lainauksessa olennainen Skarekin pelistä. Ei ehkä myöskään ollut puolustus edessä Liigatasoa.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Aika vähän on tietoa tihkunut. Lähiviikkojen pelaajatilannetta ilmeisesti pähkitty, mutta niinhän tehdään joka kausi. Isommat siirrot ja päätökset pelaajapolitiikkaan luvassa lähempänä siirtorajaa.

  Viikonloppu potkittu roskiksia ja revitty maasta katulyhtyjä paljain käsin irti. IPK-tappion jälkeen tunnelma on kuin Jankon Betonilla. Jospa traumoista päästään yli keskiviikkoon mennessä, kun KeuPa tulee vastaan. Ja voittohan tuosta pelistä olisi hyvä ottaa...
   
 15. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Oujee! Kolmen pisteen voitto kotona. Tältäkö se tuntuikin... Oli melko tyytyväisen oloinen joukkue kentällä pelin jälkeen. Olikohan lokakuussa edellinen vastaava...

  KeuPa:lla oli tänään kyllä lähes yhtä huono säkä kuin kotijoukkueella yleensä. Peliitat teki parista hyvästä paikasta maalit ja Skarek oli voiton avain tänään. Ei toisessa päässäkään Hölsä jäänyt huonommaksi. Keupa nosti painetta varsinkin kolmannessa erässä ja se kyllä oli Peliitoille myrkkyä. Liekkö IPK vienyt juuri samanlaisella pelillä pisteet viikonloppuna Heinolasta...?

  Viikonloppuna sitten sarjakärki vieraissa. Toivottavasti omilla veskareilla on liimaa räpylässä, sillä Skarek tuskin Kokkolaan lähtee.
   
 16. g0447u Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitenkähän kikkaillaan nämä säännökset liigan ja mestiksen välillä nuorien pelaajien osalta pleijareissa? Jotain lukenut asiasta mutta joku tietäjä voisi avata asiaa lisää. Heinolaan tottakai apuja mahdollisimman paljon. Karsintapeikkoa karkuun ja jos ei onnistu niin mitäs sit kuuluu tehdä? Hokki sieltä tulee nousemaan...
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kotiputki poikki ja voittoputki aukesi. Tärkeääkin tärkeämpi voitto kotijäällä. Ensimmäinen kolmen pisteen kotivoitto vuosiin tai kuukausiin nyt vähintäänkin. Heti perään hyvän valmistautumisen saattelemana kaatuu sarjakärki Hermes Kokkolassa. Kokkolassa näkyi viimein onnistuneen A-nuorten pistehai Waltteri Merelä. Siitäkö jokerikortti kevääseen, vai pelaako kuintekin pääosin edelleen A-nuorten mukana.

  Ensi viikolla kaksi kotipeliä ja lauantaina revassipeli Imatralla. Vastustajat on vaikeita, mutta josko tuo kotikirouksen raukeaminen näkyisi näissä ensi viikon peleissäkin. Voittoja on tullut, mutta niin on tullut takaa hiipivälle IPK:llekin kovaan tahtiin. Viisaampaa on pyrkiä porhaltamaan ohi edellä olevista kuin jäädä talviunilta heränneiden Peli-Karhujen kynsiin. Tuota tahtia IPK pelaa itsensä vielä finaaliin. Voihan tuo toki olla silkkaa alkuhuumaa uuden valmentajan alaisuudessa.

  Ensi viikolla vastassa kaksi erittäin hyvin puolustavaa joukkuetta. Nyt pitäisi valmennuksesta siirtää jäälle valmentaja Jani Keinäsen aivot sekä kätyri Ville Kiiskisen taistelutahto ja maalinälkä. Vihulaisen maalille pitää päästä tavalla tai toisella poleksimaan. Maalipaikat on oletusarvoisesti näissä otteluissa todella vähissä, joten harvoissa paikoissa pitää olla hereillä. Ja jospa tällä kertaa ei otettaisi niitä ylimääräisiä turhia rangaistuksia.