Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Peliitat 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 30.09.2018 klo 12.03.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kuuleppa Uljas pane jo käsi valmiiksi hatulle!
   
 2. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Jos Ketterällä on tappioputkea yhtään alla, menee se tänään todennäköisesti poikki. Näin on käynyt viime vuosina kovin usein Peliittalaumalle. Viimeksi Rovaniemellä viikko pari sitten.

  Sen verran palaan eiliseen, että Peliitoilla oli kolmannen erän puoliväliin asti homma ihan ok. Virheitä tuli joo, mutta neljä maalia ja Nagy pitivät hyvin pelissä mukana. Toinen erä oli taas valmentajien kauhu, mutta ainakin kotiyleisölle viihdyttävää päästä päähän kiekkoa.

  Liekkö sitten hyväolon tunne tms saanut aikaan sen, että Kinnunen päätti vetäistä taklaten polvella (Peliittalasien läpi ei) ja loppuhan oli sitten taistelua ja ihan suoranainen farssi. Kovalla kädellä kyllä Peliittalaumaa kuritetaan. Eiköhän Kinnusellekin tuosta arvota pari peliä ihan vaan koska Peliitat. Kyllä syö tämä tämmöinen tekemättömien maalien arvonta.

  Jotenkin tuntuu myös kummalliselta, että otteluvalvoja näkee kiekon menneen maaliin ja välittömästi ottelun jälkeen onkin toista mieltä. Mites ihmeessä sekin nyt sillee muuttui? Perkele!
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 13.07
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Hatun päällä on hypitty siihen malliin, että päätin jo lopettaa koko jääkiekon. Kyllä. Ei sen seuraamista, vaan koko lajin.

  Noh. Ehtoopäivänä tunnelmat vähemmän happamat. Yhteenvetona niukkojen tappioiden kierre johtuu maalintekovoiman puutteesta. Kaikki muu kyllä pelaa siihen malliin, että otteluita voi voittaa. Maalintekijää ei vain ole. Mikko Laine ja Niklas Salo hyviä, mutta lainoja. Kumpikaan ei kuitenkaan sellaista takuuvarmaa ratkaisija ja johtajatyyppiä. Niko Kivelä olisi ollut iso apu, mutta Lahti kutsui ennen lehtien putoamista puusta.

  Kaikesta pään seinään takomisesta huolimatta huomasin eron pudotuspeliviivan paremmalle puolelle olevan vielä kiinni kirittävissä. Kyllähän se vaatisi urosmehiläismäisiä suorituksia mahdottomalta Mehtimäeltä ja kotivoittoa TUTOsta. En tiedä alkaako noita maaleja tulemaan harjoittelun ja työn kautta, vai onko ainut apu maalintekijän värvääminen vähillä rahoilla? Viisaampia tähän ovat valmennuspenkin takana istuvat Jani Keinänen ja Ville Kiiskinen, jotka kyllä pelaajavuosinaan osasivat maaleja tehdä.
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä tuosta Salosta täytyy sanoa, että kaverilla on tuo liikkuminen nopeus ja harhautukset kyllä kohdallaan. Mutta kun se pörrääminen kohdistuu kentällä väärille alueille. Jos hän käyttäisi tuon liikkumisen suoraan maalille voisi maalisarake näyttää aivan jotain muuta kuin nyt näyttää.
   
 5. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Pirkka Antila toteaa paikallislehdessä tänään, ettei häneltä juuri heru myötätuntoa Peliitoille tässä maaliarvonta-asiassa. Lause meni jotenkin näin: "Jos ei 60:ssä minuutissa kykene tekemään enemmän maaleja kuin vastustaja ja jos siihen ei kykene niin häviää pelin".

  Parahin Pirkka. Kyseessä olevana iltana Peliitoilla oli yksi maali enemmän kuin vastustajalla. Otteluvalvoja ja tuomarit arpoivat LeKille tyhjästä yhden maalin, jolla he siis tasoittivat pelin, tekemättä maalia. Tämä lauseesi on melkoinen ja osoittaa, ettet halua olla asian kanssa missään tekemisissä. Hienoa, että olette käsitelleet asian Peliitojen johdon kanssa hyvässä hengessä, mutta tosiasiaa, eli todennäköistä kahden pisteen menetystä se ei muuta mihinkään. Jos Peliitat olisi (tässä vaiheessa kautta) ottanut sarjassa esimerkiksi jo yli kolmekymmentä pistettä, ei tuo tietenkään tuntuisi niin isolta asialta. Joukkue on kärsinyt hieman loukkaatumisista, tuomarityöskentelystä sekä ennen kaikkea sillä on ollut vaikeuksia kääntää yhden maalin tappioita voitoksi. LeKi -ottelu olikin juuri kääntymässä kotijoukkueelle, kunnes tämä maaliarvontafarssi alkoi. Toivottavasti tämä herättää sinussa jotain muutakin tunnetta kuin sitä mitä olet antanut ymmärtää.

  T: nimim " liitolta pari pistettä ei olisi väärin"
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  HIENOA PIRKKA!!! Et ole kyllä ansainnut paikkaasi EROA!!!
  Jos vaikka Tuto olisi kokenut saman vääryyden, olisi PIRKKA varmaan luovuttanut ne pari pistettä. Varsinainen jääkiekon Donald Trump.
  Ehän tässä voi sanoa muuta kuin sympatia pisteet Peliitoille.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pirkka se aina osaa ilmaista mielipiteensä hienosti... Sitä paitsi tuohan on ihan faktisestikin väärin. Eihän 60 minuutissa tarvitse välttämättä tehdä yhtään maalia ja silti voi voittaa pelin jatkoajalla tai rankkareilla.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt tuli sellane etiäinen et Peliitat ottaa tänään 3p. Kun on saanut viime peleissä kunnolla paskaa niskaan, et nyt on agrea pelissä. Ja Jokipojilla alkanut typical loska lama.
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Reno Goodwin tulee lainalle Huntersiin ainakin yhteen peliin. Itseni on yllättänyt se, ettei hän ole päässyt murtautumaan Peliittojen pelaavaan kokoonpanoon tällä kaudella. Huntersiin kelpaa vaikka loppukaudeksi.
   
 10. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Renolla ollut loukkaantumisia viime viikkojen aikana. Lähtee Porvooseen hakemaan tuntumaa.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  ´Voitto Mehtimäeltä. Tapausta on syytä juhlistaa. Taas onnistuttiin venymään viime hetkillä ja nyt peräti voittamaan rankkarikisa. Tappioputki kaikkein epätodennäköisimmässä paikassa ja epätyypilliseen tapaan rankkarikisa voittamalla. Jokohan alkaisi hiljalleen kurssi kääntyä ja maalin pelit kääntyä tappioista voitoiksi... Perjantaina kohdataan Heinolassa TUTO. Odotan hyvätunnelmaista kamppailua. Altavastaajana kotijäällä lähdetään, mutta taistellen ja maalinteossa onnistuen voittoon on hyvät eväät.

  Vai lähti Reetu Porvooseen tuntuman hakuun. Luonnollinen ja hyvä valinta. Vähän ihmetyttää, kun tuo yhteistyö Giantsin kanssa ei ottanutkaan syystä tai toisesta tuulta purjeisiinsa.
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Eikös se näin mene että putkea seuraa putki. Johan se olisi sielläkin aika kulkea säihkyen kohti valonjuhlaa.
   
 13. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Ja sitten eilen paluu yhden maalin tappioihin. Laskeskeltiin tuossa, että suunnilleen 13. tänä syksynä jos ottaa huomioon jatkoaika/VL tappiot.

  Merkillisen vaikeaa on tuo maalien tekeminen. Jotenkin joukkueesta aistii jo pelin alussa, onko sihti kohdallaan vai meneekö kaikki samasta reiästä maalin ohi. Joskus tulee pomppuja, mutta perinteisen huonosäkäinen heinolalaisryhmä ei kyllä niistä ole montaa kertaa nauttinut. Hieman kismittää edelleen se LeKi -ottelun maaliarvontakin. höh.

  Ensi viikolla taas uutta putkeen.
   
 14. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Nagy Pelsun luukkuvahtina. Mites sanotte Heinolan miehet Nagysta? Uskaltaako Liigassa iskeä uuniin? Ilmeisesti edellä Sunia ja Patrikaista ainakin Pelsu valmennuksen mielestä.
   
 15. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Hyvä veskari. Lieneekö jollain tapaa Skarekin ohella hankittu samalta suunnalta? En tätä tiedä. Muutamassa pelissä ilmiömäisiä pelastuksia ja mielestäni pitää tasonsa paremmin kuin ihan alkukaudesta. Onko Liigatasoinen vielä, en osaa sanoa. Kakkosvahtina menee varmasti.

  Mutta missäs on Peliittojen kapu Ville-Matti Koponen? on ollut rosterista sivussa jo useamman viikon. Onkos jollain käsitystä asiasta?
   
 16. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Onnittelut Peliitoille! Ei tuolta Savonlinnasta helpolla pisteitä viedä.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Talvisalonkin kirous murrettu! Peliitat ottanut voittoja pohjoisen reissulta ja mahdottomista Joensuun Mehtimäen ja Savonlinnan Talvisalon halleista. Moisiin saavutuksiin yltävän joukkueen olettaisi löytyvän taulukosta korkeammaltakin.

  Nagya en heittäisi vielä Liiga-joukkueen maalille.
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2018 klo 12.45
 18. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Täytyypä kysellä vielä josko joku tietää. Eli missähän pyörii Ville-Matti Koponen? Toinen kuka on hävinnyt kuin tuhka tuuleen on Toni Hannukkala. Onkohan kellään käsitystä missä ukot on?
   
 19. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Molemmat loukkaantuneina. Samoin Viitanen ja Goodwin.
   
 20. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Onkohan pitkistä loukkaantumisista kyse? Meinaan ihan tärkeitä pelaajia ovat...
   
 21. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Koponen on pelikunnossa heti joulutauon jälkeen. Hannukkala ja Viitanen ovat mitä ilmeisemmin tammikuun puolelle poissa. Goodwinin tilalle on 50-50, on hyviä ja huonoja päiviä. Ei tällä hetkellä pysty 100% treenaamiseen ja siltä osin ei kuulu Peliittojen vahvuuteen pelien osalta. Paluu Mestis peleihin saattaa mennä pitkälle kevääseenkin.
   
 22. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Yksi piste LeKiltä. Pitäisi varmaan olla tyytyväinen kun sarjakärki jättää pisteen Heinolaan. Noh, Peliitat teki 5 isompaa virhettä ja niistä LeKi teki 5 maalia. Kyllä neljällä maalilla on voitettukin otteluita.

  Todella kaksijakoiset tuntemukset jäi kyllä syyskaudesta. Pudotuspelipaikka on vielä jollain tavalla mahdollinen, mutta pelin pitää parantua kovasti ja virheiden vähentyä paljon. Maalivahteja tuntuu tällä hetkellä olevan ihan tarpeeksi kun Patrikainenkin saa kaiken kiinni. Vielä kun nuo loukkaantuneet pelaajat saisi riviin ja hieman maalintekotaitoa (ja säkää) lisää niin Heinolassa pelataan pudotuspelejä joihin päästään kymmenen ottelun voittoputkessa...:) Haaveilla saa, saahan.
   
 23. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Varmasti on sekä pelaajan että molempien seurojen etu että Patrikainen nappaa koppeja nyt Heinolassa ja Nagy aukoo luukkua Lahessa. Nuori pelaaja tarvii vastuuta jotta voi olla jo ensikaudella iso tekijä liigassa. Miten muuten Merelän, Hämäläisen ja Aholan peli on näyttänyt siellä? Ahola suoriutui liigadebyytistakin ihan hyvin. Vanhemista pelaajista tämä Kouvolainen tuntuu tekevän ihan hyvää tulosta. Vieläkö näkisitte hänessä vielä liigapelaajan ainesta. Salo sen sijaan saanut muutaman mahkan liigassa ei vaan riitä kamppailuvoima eikä tehot korkeammalle. Sama koskee myös Lainetta, mutta Mestikseen varmaan nämä kaksi ihan hyviä apuja.
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ahola on jättänyt erittäin positiivisen vaikutelman. Laukoo mielellään paljon. Patrikainen on ollut yllättävän hyvä. Vähän Larmimainen sisääntulo miesten peleihin. Kouvalainen olisi varmastikin pätevä paikkaaja Liigan puolelle. Nousee välillä pääratkaisijan rooliin, mutta sama taso ei ole pysynyt aina illasta toiseen. Aineksia on parantaa kevättä kohden. Salo on kova pörräilijä, mutta varmaankin juuri tuo kamppailuvoima ja tehottomuus on ne heikkoudet. Laine on tehnyt hyvin pisteitä, mutta vähän enemmän kaipaisi johtajuutta ja esiinnousuja tiukoissa paikoissa useammin.

  Tuo kotona voittamisen vaikeus on outo ilmiö. Joulutauon luvassa ilmaispeli Ketterää vastaan. Yleensä nämä pelit yli 1000-päisen kotiyleisön edessä on hävitty pystyyn. Josko tuo voitoton kotiputki katkeaisi taasen epätodennäköisimmässä ottelussa.

  Onneksi on joulu ja loman aikana saadaan kaikki orkesterin soittajat takaisin soittokuntoon. Kyllä tästä vielä kunnon kevätkiri saadaan aikaan. Maalintekijästä homma vaan on kiinni. Ehkä pukki ostaa maalintekijän mailan jollekulle.
   
 25. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Se on näemmä molempiin suuntiin tuo pelaajaliikenne. Peliitoilla kun on jo joululoma niin Kouvalainen on päässyt ihan pisteille Tapparaa vastaan (0+1).