Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 171 302
  • 1 525

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Toivon olevani väärässä, mutta täällä omalla sohvalla jo tämä 1-0 tilanne saa aikaan sen, että 3 pisteen voittoon ei ole minkäänlaista uskoa. Surullisinta tässä on kuitenkin se, että sama tappio mieliala paistaa televisioruudunkin läpi pelaajista.

Pakko tässä on jotenkin reagoitava. Onko valmentajan vaihto sitten se, mikä nyt on vain pakko tehdä. Itsestään selvää on, että näin ei voida jatkaa.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Taitaa pisteet olla tiukassa tänään. Onneksi seuraavana vastassa helppo Kärpät. Siitä sitten voittoputkeen, eikös?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Hienosti menee. Ei tässä varmaan mitään kannata tehdä? Ei hankita ykkössentteriä? Ei tehdä pelaajavaihtoja? Ei vaihdeta valmentajaa? Näillä mennään ja kauden päätteeksi 30p kasassa. Onneksi kuitenkin kolmannella kaudella voitetaan mestaruus.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Vainikainen ja Dösönöö haluaa voittaa, muut pelailee.
En tiedä mistä Pospisil on kotoisin, mutta sieltä on asenteesta päätellen todella pitkä matka Hakaliin.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Vainikainen ja Dösönöö haluaa voittaa, muut pelailee.
En tiedä mistä Pospisil on kotoisin, mutta sieltä on asenteesta päätellen todella pitkä matka Hakaliin.
Oikeastaan muut ei pelaile vaan ovat ihan vaan alistuneita. Oikeasti helkkarin vaikea ymmärtää miten tuota alistumista heti ensimmäisen takaiskun jälkeen ei saada loppumaan. Melkeinpä kaikki uudet vahvistukset Dösöä lukuunottamatta on ihan koiranpentuja heti kun maalinteko ei itsellä onnistukaan ja vastustaja onnistuu. Millä helkkarilla tuon henkisen lukon aukaisee? Monesta asiasta näkee, että taitoa riittäisi mutta itseluottamus ei riitä.
 

Shubert

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL1936
Ihan varmasti voitetaan. Mitä selität?
Toi oli multa lähinnä sarkastinen vitsi, totta kai voitatte. Jos oikein totta puhutaan niin lähetän suuret tsempit sinne Lappeenrantaan. Toivottavasti siellä löydetään oikeat työkalut, joilla homma saadaan raiteilleen. Hyviä muistoja mm. pronssipeleistä vuosien takaa, ehkä vielä jonain päivänä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tänään oikeastaan nelosketju, Olkkonen ja Koskenkorva näyttivät äkkiseltään edes yrittävän / olevan jotain muuta, kuin täysin kuistilla.

Irving yli 25min peliajalla, mitä hemmettiä? Miestä kierretään jalalla, kuin keilaa ja puolustuspelaaminen on lähinnä näennäistä huitomista selkä suorana. Aivan vitsi. Vieressä Kalle paikkailee sitten mokia minkä kerkeää johon taitaa hävitä omat kikkailuhalut ja myöskin loppukin kiekollinen osaaminen.

Ville Meskanen, mikä tämän kaverin funktio on? Tänään illan kruunasi rävellys metrin päästä ohi maalista noin kolme metriä. Täysin munatonta hiihtämistä ja viimeisetkin taidot näyttää olevan laitettu taskuun visusti säilöön.

Lopuille muuten vain lampaanperseet sekoilusta ja haluttomasta hiihtämisestä.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tänään käytännössä pelaaminen loppui ekan Pelikaanien maalin jälkeen. Joitain yksittäisiä tilanteita ja paikkoja saatiin, mutta ei päästy enää samaan menoon kiinni mikä oli ennen tuota maalia.

Jäin kaipaamaan taklauksia, niitä annettiin tosi vähän.

posina Morolle maali ja av-peli. Eipä tuosta muuta jääny käteen. Haluton esitys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös