Peliesitykset Virran toisella eli kaudella 2022–2023

  • 171 302
  • 1 525
Eka peli mitä näen Morandilta, kaverilla on pelisilmää. Onko Olhaver sitten ihan se oikea ketjukaveri tälle, en tiedä. Pekka Virta tietää.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saisiko nykyään Ruuttun kaltaisen pelaajan Liigaan? Siis suomalaisen NHL-konkarin jonka ura on laskusuunnassa ennen lopullista loppumistaan? Miksipä ei voisi tulla, mutta aika harvinaisia tapauksia ovat ylipäätään. Ja SaiPalla ei ole näihin pelaajiin mitään asiaa neuvottelupöydissä jos ei sattuisi olemaan oma kasvatti. Eikö tuoreemmista tapauksista Sami Kapanen ja Lauri Korpikoski menevät lähes samaan koriin.

Miksikö SaiPan pitää maksaa palkkaa 23-vuotiaalle viime kaudet AHL:ssä pelanneelle 2. kierroksen varaukselle? Jos SaiPa ei maksa, niin joku muu maksaa ja SaiPa saa tyytyä Töppösiin ja Höppösiin mitä muilta jää yli kokoonpanoista.

Minunko tehtävä se on selvittää, että kuka se voi olla?
No tuli meille jo Meskanen ja Pospisil. Ihan liigassa tasonsa osoittaneita maalintekijöitä.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Kiroukset ei petä. Uran eka ripulimaalilla meitä vastaan.

Tuloksesta huolimatta SaiPa pelaa mun mielestä hyvin. Tokan erän eka kymppi vaikea.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Periaatteessa peli näyttää hyvältä, mutta alkaa tämä jo käydä naurettavaksi että itse ei saada mistään sisään (7 kertaa putkiin vs 4 maalia) ja vastustajat laittaa sisään ilman paikkojakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös